Britneys död?

Vissa går bara för långt asså.
Nu har det kommit till ett stadie då det inte är ett dugg roligt längre, utan tvärtom. Mest för hennes pojkar som jag tidigare nämnt.

Finns en site på webben där folk kan gissa ett datum så brittan ska lämna denna jord. Hur sjukt är inte de. Och den som gissar rätt vinner en PS3.
Okeeej.
Kolla in:

www.whenisbritneygoingtodie.com


Kolla in bara!



För övrigt hade jag en trevlig och skrattfull kväll som vanligt med mina vänner.
En massa planer för helgen. Imorgon blir det antagligen Hipp och på lör ska jag ju till Ekebo för att se Lasse Stefanz och sen vidare till Lund på kvällen. Naajz!


Puss


Mjaha!

Precis kommit hem fårn jobb. Men hinner inte andas ut länge. Ska nämligen till Elysee med Syster, Emma och Madde. Trevligt :-) Ta ett glas rött och snacka skit.

Viiiilket jävla väder det är ute asså. Körde hem i detta från Lödde till Vellinge. Galet.
Det är 1 plusgrad ute, men inte fan lägger sig snön för de. *Grr* Vad sägs om att lägga sig nångång??
Aja, det kommer väl innan våren. Bara eeeen gång iaf..(Fjäsk)..*s*

Nepp. Dax att dra!
Hörs ikväll.

Puss

Resa bokad!!




Weee!

Hehe.

Äntligen är den eftertalade resan bokad. Ja, ni kan ju gissa vart vi ska ;-) Givetivs till vårt allas älskade Turkiet.
Det blir min 3.e gång där, men fan vad jag tycker om de landet. Kommer såklart pröva fler länder här i världen, men de får bli när man träffat kärleken! :-)
Denna gången ska inte mitt hjärta följa med, utan de blir en mer "semester" för min del. Barnfritt, utan plikter och kunna festa om man vill.
Har tidigare varit i Kemer & Side. Riiktigt härliga semsterställen. Men nu blir det storstaden Alanya. Riktigt spännande att åka dit. Det är ju helt annorlunda i storstäderna än i småhålorna.
All Inclusive är ju ett måste. Och viktigt är det oxå att hotellet lockar via dess utseende. Vilket detta gör med sina officiella 5 stjärnor. Så jäävla najs!!






Japp. Nu ska denna fröken gå och sova. Jobb imorron. (Usch)

Puss

Nyss vaknat.

Ja, jo, tyvärr är det sanningen. Men fan vad skönt det är att verkligen kunna sova ut. Visste känner man lite dåligt samvete, men de försvinner såfort man rest sig ur sängen.
Och ni sitter jag här. Mest för att sätta igång bra musik, för storstäd står på listan. Bära ner skräp till containern och sånt trams. *Suck*

Jaja, det blir nog bra.

Ska på spinning ikväll, så jävla kul! Köpt helt nya träningskläder, apsnygga.
Jag har så mkt träningskläder nu så att jag kan bada i dom. Men det är inte min förtjänst, utan den här Tomas som jobbar på det andra gymmet. Han köpte ju alltid kläder åt mig. Better Bodies, Casall, Nike...Ja det va bara märkeskläder oxå. Det är viktigt att se "bra ut" på gymmet tycker jag. Speciellt i Höllviken där jag tränar, ni förstår inte hur många söta pojkar där e *asg*...Jaaa..jag e singel!! ;-)

*Blink*


Så ha en trevlig eftermiddags så hörs vi.


Puss

Vad händer?


Lika snygg som vanligt :-S

(Ibland undrar jag om hon klär sig så för att jävlas med folket)


fp_1087191_spears_mother_fp_09_012908.jpg



Vad gör hon????

fp_1085869_spears_crying_fp_09_012808.jpg


Gud vad jag tycker synd om hennes stackars pojkar. Dom kan fan inte ha det lätt. Undra va dom gjorde just i den stunden hon blev fottad här. Mår dom psykiskt dåligt utan sin mamma, eller vafan händer?
Kan ju själv tänka mig, om jag inte funnits där för min älskade son, och varit borta från honom så länge. Han hade ju varit så ledsen, det vet jag. Usch...nej, får ont i magen. Skaffa fan inte barn om ni inte tänker älska dom högre än livet själv.

Ja, man kan inte låta bli störa sig, bli arg och tycka synd om!



Robyn & Snoop?!

null


Sexual Eruption


Så jäävla grym låt asså. Så jävla kul att just dom har gjort en låt tillsammans.
Japp..årets vårlåt? Tror jag lätt.





Musik får man som sagt aldrig nog av.
Hittade en gammal låt som jag lyssnade väldigt mkt på strax innan jag träffade Alex.
Dvs när jag dejtade andra. Speciellt en kille från helsingborg som jag blev småkär i. Och varje gång jag va där hemma så lyssnade vi speciellt på just två låtar. Den ena kommer jag fan inte på vad den heter, är så arg över de. men den andra hittade jag idag. En lugn, väldigt mysig låt.

Dag Vag - Gunga med mig.

Den finna inte på Youtube, men lyssna på den, ni har säkert oxå hört den. Hel skön.

En annan låt som man oxå inte alls tröttnar på är:  Mario - Let me love you.
Ryser varje gång den spelas, och den har ju funnit ett bra tag nu. Skulle man förmodan tröttna på den vanliga versionen, så finns det en annan version med reggae, den är överfet! (Söt som socker är han oxå) Reggae musik är nåt av de bästa på denna jord. Så sjukt skön musik.

Måste lyssna denna!! (Remixen)



För övrig har jag ätit en god middag med syrran på jensens. Det är skönt att man kan sitta sådär med sin syster och bara skratta och skämta och kunna vara oss själva ihopa. En del har en förmåga att skämmas när vi är i närheten och väl "sätter" igång. Men får en hel del att skratta oxå. Vi skäms inte för nåt, utan har bara allmänt skitball när vi håller på, hehe.
Nu måste jag vara social, den andra syster väntar på att jag ska spela med henne över nätet.

Puss :-)

Stan + Fika!





Ska til stan nu med syrran och ta en fika på Esressohouse.

Alex hämtade precis liam, snyft.
Vi hade ett rätt stort "tjaffs" idag, men han bad så mkt om ursäkt till slut och förklarade varför det blev som de blev & jag bad såklart oxå om ursäkt. Känns skönt att vi kan ha en sån relation. Förr va vi bara ovänner månader in och månder ut. Ingen bad om ursäkt.

Nej, nog om de. Kommer sakna mitt troll så det svider i själen.
På söndag kommer han igen.

Hörs ikväll :-)

Puss

Tisdag!

Morrn morrn.

Idag sov jag & Liam väldigt länge. Eller ja..Liam iaf. Gick upp tidigare än honom. Sen kl 11.30 så öppnades dörren ifrån rummet och ut kommer en söt, trött liam med ruffsigt hår och nutten i högsta hugg. Spang fram och lyfte upp honom och kände hans underbara morgonvärme och så gav han mig en puss. Det är sånna stunder man känner hur otroligt lyckligt lottad jag är.
Kände en klump i magen att jag måste lämna liam idag vid 15 för jag skulle iväg och jobba. *Sucka*
Men så kl 11.45 får jag ett mess av syrran. Var e du?
Va, tänkte jag? Har ju ett fast schema och på tisdagar jobbar jag skift stängning. Men hon hade ändrat schemat idag, vilket jag inte visste. Det de fick bli att jag blev ledig idag. Rätt skönt. Men ska ta en extra tid imorron ist så jag inte förlorar timmar.
Så japp. Väldigt skönt att ha tid med Liam. Tänkte åka ner till Vellinge blomman och tittade lite på deras utställning "Räliga djur", och ta en fika. Sen ska förmodligen alex hämta honom ikväll. Men om det är okej för alex så har jag självklart med nöje liam inatt igen.

Lillens rum är nu färdigt. Blev riiiktigt bra :-D
Ska bara få upp tavlor och lampor och sånt på väggen. Sen ska ni få se bilder på mitt verk ;-)
Pappa blev helt chockad och tyckte det va bra gjort, *stolt* Har ju målat hela rummet och lagt en heltäckningsmatta. Mest för att hålla värmen ännu mer där inne, men oxå för att golvet är lika fult som i mitt rum.
OM ni bara sett hur jävla stökigt mitt rum är nu, så hade ni svimmat. Kommer fan inte ens in i rummet. Kläder ÖVERALLT. Liam har ju en garberob inne i sitt rum, så dit ska hans kläder, sen ska jag kasta en massa massa. Som bara ligger där, "ifall ifall" jag ngn gång skulle vilja ha den på mig. Äsch. Så väck ska skiten.
Sen ska jag ju har tema "rött" i mitt rum. Har käpt asfräcka/sensuella röda sängklader, röda och vita panelgardiner, rött överkast, röda lampor, röd matta. Japp. Fint kommer det bli när mitt rum är klart. :-)
Längtar!

Känns lite som att den här kicken med att göra om min lägenhet har med att ett nytt år, snart vår och förhoppningarna om att en kärlek kommer storma mitt liv snart. Och då vill jag ha de så fint, så fint.
:-)

Många av er undrar säkert hur det går med S. Men säger bara, fråga inte!
För jag vet mindre än er ska jag tala om för er. Han snackade nån dag om en fika i veckan. Men han hör inte av sig, och det gör självklart inte jag heller. Jag hade påbörjat  "glömma honom fasen" och hade kommit en bit på vägen.
Sen hör han av sig och vill lösa detta på ett bättre sätt eller vad tusan han menade. Men då tycker jag iaf att man kan visa intresse om man nu vill träffas eller vafan som helst. Nej, så antar att de blir att jag får fortsätta min fas.
Trisst, men jag är en kvinna med vääldigt stränga regler efter Alex. Eller ja, stränga och stränga tycker jag dom egentligen inte är. Men att höra av sig & visa intresse är ett krav för min del. Annars tänker jag inte lägga ngn energi på de, utan den energin får en annan man som förtjänar den. Och just nu är det mkt med han "polisen" från växjö.
Vi har sagt att jag ska komma upp där imorron, så vi äntligen får träffas. Men jag har dragit ut på de sen S hörde av sig. Men nu när han visar mindre intresse än förr, så antar jag att det inte va roligare än så.
Aja, nog om de. Ska bli spännande iaf.

Vet ni vad?
Snart är det vååååår!! Ja, jo det är sant.
På fredag är det första Februari. Och denna månad är kort, trots att det faktiskt är skottår i år. Februari är en månad som går väldigt snabbt. Sen är vi inne i Mars. Och det är då man ska börja ta vara på den korta vår/sommar vi har.
Det blir såå mkt ljusare om kvällarna, klockan ställs om till sommartid och knopparna förgyller träden. Och därefter går det så jävla fort.
Har ni märkt att det blivit ljusare på kvällarna redan nu? Jodå! Jag slutar ofta kl 16, och under hela juletid och så va det bäckmörkt när jag slutade. Nu är de minsann inte mörkt kl 16 längre. De känns skönt i magen.

Nepp, nu ska jag resa på häcken, sen ska vi iväg. Kan ju inte sitta här hela dan.

Puss



Vilken dag!

Soooom jag städat och haft mig i liams nya rum idag. Jisses. Burit, slitit, kastat, burit....sleeeteeen!
Min rygg och nacke är fullständigt sönder nu. Har ju en nack "sjukdom", som gör att jag har kronisk värk alltid. Och då menar jag varenda sekund utav mitt liv. Men har lärt mig leva med smärtan, men vissa dagar (som idag) är det myyycket värre. Måste fan på massage snaaaart, och jag skojjar inte.  *Snyft*
Och saken blir ju inte bättre av att jag faktiskt mår skit. Mår dåligt i kroppen och huvudet på nåt sätt? Känner mig yr, och skakig, och illamående. Skumt?

Aja. Efter allt slit och städ drog jag in till Mobilia för att lämna tillbax ett par jeanse jag köpte igår. G star. Liite väl dyra, men fan vad snygga dom va. Kom till skott och insåg att jag faktiskt inte hade råd med ett par jenase för 1200 spänn när jag måste ha en ny garderbob till rummet denna månad oxå.
Liam har varit gudasnäll heeela dagen. Tills vi kom till stan. Jag fasade redan när jag kom in på mobila att detta skulle bli en jobbig timme. Men inte såååå jobbigt som den faktiskt blev. Mötte Camilla & Emma, men då va Liam redan på sitt trotsiga hemska humör, så dom fick ingen kontakt med honom. Jag kämpade med snäll röst att vi skulle ta en fika och jag höll om honom för att han inte skulle bli mer arg, och gjorde allt för att förska stoppa det som va på väg. Men nej, det gick inte. Han va redan "där". Usch. Med mitt humör funkar vi inte ihop när han blir sån. Jag är inte elak eller sånt, verkligen inte, men han är en väääääääldigt  trotsig kille. Och jag skämtar inte. Camilla och Emma vet hur han är och blir, så dom försökte hjälpa mig när han låg där på golvet och skrek att jag skulle bära honom. Saken va den att precis innan vi gick in på mobilia så sa jag snällt till honom att nu kan mamma inte bära på dig hjärtat för jag har väldigt ont i min rygg efter allt jag bar idag. Okej? Ja, jo, han gokännde de. Men det va bara för en stund. Han skreeek, han grät, han va riktigt arg. Jag SKULLE bära honom, annars skulle han inte sluta gråta. Men herregud lixom, den mamman som ger sig där måste ju vara dum. Då vinner han ju matchen lätt, och får sin vilja genom. Jag gjorde allt för att han skulle glömma denna trotsiga tanke om att jag faktiskt "skulle" bära honom. Emma kan bära dig. Camilla kan bära dig. Men neeeeeej, det skulle mamma göra. Jag satta han ner i en hörna för att få kontakt med honom och berätta snällt att jag inte kan bära honom för att jag har ont. Men vid denna punkt lyssnade han inte på mig. Han va mitt uppe i sina trotsutbrott. Folk stirrade och tittade på oss. Vissa bara logoch visade att dom förstod och vet hur jobbigt det kan de, medans andra gav mig dömmande blickar. Och dessa blickar fixar jag inte, utan blänger argt tillbax, precis som "va fan glor du på"??? Jag kan bli riiiktigt arg. Och ja, tyvärr hände detta idag. Efter ca 30 min av utbrottet och vi prövat allt fanns det inte mkt mer att göra förutom att verkligen visa att nu är det inte du som bestämmer, utan du ska lyda mamma. Så vi sa att nu går vi till fikan, följ med om du vill. Självklart gjorde han de, och gick bakom oss och skrek. Vände mig om då och då för att lixom visa att jag finns där och bryr mig, men inte mer än så. För som sagt, hade jag sänkt ribban och burit upp honom efter 30 min "fight" trots att jag har ont i ryggen, så hade han äntligen vunnit, och självklart gjort om detta flera gånger.
Nästan framme vid espressohouse så hör jag en kvinnas röst som säger dömmande "Hör du inte att han gråter eller?" Öhh..kände värmen stiga från tårna upp i mitt ansikte. Innan jag hinner reagera så säger hon "Varför lyster du inte upp honom???" (Lite irriterad & dömmande ton) Jisses. Fel tid och plats tanta. Nu va det försent.
Ska säga er att jag faktiskt knappt kommer ihåg ett skit av händelsen. För jag va redan så arg och ledsen och förbannad inom mig. Allting blev svart! Jag gick med stora snabba steg mot denna kvinna i 50-60 års ålder och står typ 1 cm från hennes ansikte och läxar upp henne riiktigt ordentligt. Vet att mitt tonläge inte va de tystaste laget, ja fy faaan vad arg jag va. Riiiiiktigt jävla förbannad. Efter att stått och skrikit och förklarat hur länge han hållt på så här, och ofta han gör de, och frågat henne om hon har en trots 3 årig pojke hemma själv, och riktigt ordentligt som sagt läxat upp henne. Jag sa tillochmed nåt riktigt jävla dumt, men bryr mig inte. Folk stannade upp runt omkring och bara stirrade chockat på oss. "Kärringjävel" avslutade jag meningen med när hon raskt promenerade ifårn mig. Asså. Jag vet att jag har ett JÄVLA humör. Men när mitt humör redan på topp, och det kommer en kärringjävel som dämmer mig. Uhh. Asså. Jag skakade som en gris efter...jag va fortfarande så jävla lack. Strax efter kom där fram en kvinna och klappade på den gråtandes liam och log lite åt oss och sa "håll bara ut", och att hon verkligen höllt med mig. Tydligen så visste hon hur det va. Ja, ni som har eller har haft en pojke i trotsåldern vet hur det är.
Puh! Iaf. Väl framme på espressohouse så blev det lugnare och han satte sig i mitt knä och höll ena armen om mig. Och lutade sitt svettiga huvud mot mitt bröst. Då höll jag om honom. Där tog utbrottet slut. Och det hela vände genast, som det alltid gör. Sen fikade vi. Och efter det va han en guld värd kille som han oftast är.
Kl 18 va det dax för kalas hos syster. Åt god mat, liam lekte och va på bra humör. Kom hem vid halv 11 tiden. Och nu ligger han där inne och sover sött i min säng.
Så det har varit en händelserik dag. Och trött som få är jag. Mår dessutom bajsdåligt.

Fick inhandlat lite smått och gott.

Min favorit parfym va slut, så fick såklart fylla på lagret. Gucci - Rush.
Sen även en ny kajalpenna. Denna gången fick det bli en Dior, eftersom jag inte va nöjd med Lancomes Crayon Kohl. Visst va den bra, me eftersom mina ögon rinner mkt på våren så behöver jag ngt som verkligen sitter. Så köpte en Waterproof kajal. Fick ju en fin liten dior penvässare med på köpet, hehe. Iaf, hoppas verkligen den sitter där den ska! Sen ville jag även ha en grym foundation, och gillar varken clarins eller lancomes. Så jag fick ett prov exempel av en som hon verkligen tyckte va bra. Dock liite dyrt, så jag ville först kolla och se om det är ngt jag vill slänga ut nästan 500 spänn på. Helena Rubilsten. Så är den BRA så är de väl värt att köpa.


Imorgon är det jobb. *Orka* Sen när jag kommer hem så ska jag måla om Lillens rum. Spännade och se hur det blir. Hehe. Sen ska det möbleras. Säng, möbler, garderob, matta, leksaker. Ja allt ska på plats.
Men det kommer nog blir riiktigt fint där inne. Ville verkligen inte fotta innan jag tömt, då hade ni nog undrat hur jag bad mig åt för att få in så mkt saker där inne, hehe. Så fottar nu när det är helt tomt, och fult där inne. Och sen när allt e klart. *Spääännande*

Ja, fy fan.

NU är jag trött. Ska spela lite spel med syrran över nätet en stund, sen kallar min säng och min nya bok.
Daniella Steel - Dejtingleken

Än sålänge är boken riktigt bra. En bra bok för oss singlar! ;-)



Spännande saker på mitt kärleksliv händer. Eller ja....Kärlek och kärlek, men nåt e det ;-)

Mer info i framtiden! *Muha*

Puss

Dum fråga?!

Hur fassen mäter jag så att jag får ut hur många kvadratmeter mitt golv är?
Ska fixa nytt golv och behöver veta, men vafan, inte varje dag man gör det lixom??

Hjääälp!




Dagen i korthet!

Puh, Äntligen hemma. Körde hemifrån kl 10 imorse.
Mötte upp Kamilla och Isabelle. Upp på arbtesintervju. Gick ju jättebra det där.
Ska träffa "Brukaren" på måndag och snacka lite med henne. Spännande. Hon har dessvärre en dödlig sjukdom och kommer försvinna snart från denna jord. Stackars kvinna. Så som sagt. Ska se hur det går och hela köret. Hon kan inte prata heller pga sjukdomen har gjort att hennes muskler i tungan slutat fungera. Galet :-(
Så iaf. Ska dit och jobba lite på min lediga tid från BK. Så får vi se om det är henne jag ska ha hand om, dvs om vi kommer överns och allt sånt. Annars får hon hitta nåt annat till mig.
Det löser sig alltid! :-)

Nu har jag handlat en massa massa saker idag. Färg till liams nya rum, ny matta till hallen, toalett möbel ( som jag glömde på Ikea..smaaart, så nu ska vi ringa dit imorron och få tillbax den.
Har köpt en massa massa idag. Känner mig fattig. Aja, de va det värt.
Tänkte börja så smått nu, har sååå stökigt där inne. 80% ska kastas. Bara står där inne och skräpar.

Imorgon blir en hektiskt och halvtråkig dag, iaf på "dagen"
Ska upp kl 8 för att gå ner till mamma och hjälpa henne flytta ifrån vårt älskade hus. *Grrrååååter*
Jobba, jobba, jobba. För att sedan köra och lämna liam till Alex. Ska nämligen jobba 12-16. Har ifs själv valt de, eftersom jag tog lite ledigt igår. Efter kl 16, ska vi möta Kamilla i stan för att handla lite nya festkläder faktiskt. Eller "Gå ut kläder" med finare ord. Sen bjuder kvällen på roliga händelser. Kan tänka mig det blir grymt kul. *S*

Nej, nu ska jag ta lypsyl innan jag få nojjor här. Ahhhh!!
Hörs sen! =)

Puss

Stora planer!







Som ni vet så håller jag på att "göra vid" mitt hem.
Har precis varit hos mamma och ätit min otroligt goda kaka. Vit choklad kladdekaka. *Mumma*
Satt och snackade lite bland alla sorgliga flyttkartonger och det sved i hjärtat. Men inget jag kan göra ngt åt, så försöker låta bli känna sorg. Även om det inte funkar så bra.
Iaf. Vi kom in på min lägenhet. Och jag nämde då att jag ska fixa en massa till sovrummet imorrn, men då att alla liams saker och säng och tjofräsan tar plats, så kan inte ha mitt sovrum som jag egentligen själv vill.
Men så är ju inte fallet, och skumt att jag inte tänk på det tidigare. Har ju en "garderob" som vi kallar de. En "walk in" som man sätter massa grejjer och skräp i. DEN kan jag ju faktiskt göra om till barnkammare för tusan. Att jag inte tänkt på det tidigare stör mig, med tanek på all skit där e inne.
Så fassen asså. Imorgon ska jag köpa målarfärg och tömma heeela skitet och måla väggarna ljusblåa. Som jag äntligen ska fixa och dona och göra det till ett riktigt rum. Visst är det litet (dock inte mindre än de rummet han har hos alex), men det går alltid att lösa saker på bästa sätt. Han behöver ju bara sin säng, leksaker och en tv där inne. Och det för absolut plats. Han ska ju trots allt bara sova där inne. Leker gör han ju här ute. Så nu ska vi äntligen få varsitt rum, vilket jag tycker är otroligt skönt, men ändå läskigt! Har ju sovit i samma rum som honom i över 3 år nu. Det är ju mest jobbigt för mig, hehe. Men ist för att behöva flytta till större och dyrare (som vi egentligen inte behöver) så blir detta kanon lösning ju. :-)
Ett litet mega problem bara. Har TRE feta skitfula garderober där inne. Och det tillhör lägenheten, så få ju inte kasta skiten. Och både mitt och pappas förråd är smockat med mammas saker och det töms inte förrän till våren. och självklart tänker jag inte vänta så länge, utan när jag fått en idé så ska den genomföras redan dagen efter, sån e jag. Hehe!

Imorgon kl 11 ska jag vara på intervjun. Kamilla ska passa liam under tiden med hennes dotter utanför. Vi ska sedan vidare till Ikea, där jag tänkte hitta nåt bra till mitt OCH Liams rum! *s*
Sen vidare hem för att råstäda fullständigt. Fick en svag idé nu ang de fula garderoberna. Kan ju sätta ut dom på min balkong sålänge ed pressening över? (Har mega stor balkong), sen när mamma väl tömmer mitt förråd så tar jag ner skitet så jag har min balkong till våren, viktigt ;-) Så nu ska jag bara hitta pressening. Var tusan köper man sånt mög då? *hmm*..aja, det blir nog bra!
Så imorron blir det massa målande för mig igen. Ehm, känner igen det här: Paaaaaapppppaaaaa....asså...duu...jag ska lixom måla om...och skulle lixom...behöva din hjälp.
Haha. Stackars pappa. Tur man har en far som är händig. ;-)

Japp. Känns skitkul med ett sånt här projekt nu. Tror liam kommer tycka det är skitkul med sitt eget rum, och fint kommer han få det där inne. Det ska jag se till!

Nu e syrran här. Ska sitta här till typ 00, så Eldar kommer och hämta henne. Fubickar!

Nu ska jag vara social. Och planera en massa!

:-D

Puss

Äntligen "Helg"...igen!

Har precis kommit hem från en lugn dag på jobb.
Åkte till Dagis för att prata lite med de nya fröknarna och hälsa på alla barnen. Men direkt jag såg allt, så kände jag.."Nej", det här e fel. Vi hann inte innanför dörren förrän en liten tjej sa "Lillskit" till liam. Jisses..vad kan hon varit 3-4 år? Där va en såån röra, saker överallt, ungarna sprang omkring som dårar, dom slogs, tog saker från varann, skrek, grät..åhh. Ont i huvudet. Och ändå va där bara hälften av alla barn än dom brukar vara.
Gick därifrån ner till liams avdleningen igen, där man som vanligt möts av städat och fint och lugnhet. Alla barnen satt snällt vid bordet och byggde saker tillsammans. Fick återigen ont i magen. Vad vill jag att min son ska komma till nästan varje dag i sitt liv fram till han är 6 år? Fick beslutångest. Ringde Alex för att tala om hur jag känner. Vi bestämde att han oxå skulle upp och kolla och hälsa på. Sen ska vi avgöra.
*Suck*

På vägen hem ringde mobilen. Ett glatt samtal. Har sökt nytt jobb, och hon ringde mig redan dagen efter. Ska på intervju imorron kl 11. *Wiie* Nu hoppas jag bara att det är bra och lönen är BRA! Annars kan jag likabra stanna kvar på BK. Men oavsett vad jag väljer så ska jag inte säga upp mig helt, utan tänkte jobba extra på Bk, när jag t.ex inte har liam, så man får ut några extra tusen i månaden. Inte helt fel! :-)
Längtar tills imorron!!


Nu är vi hemma, äntligen. Ska ner och handla lite, sen ska vi ha kväll.
Tänkte baka nåt gott till oss. Det va längesen. Får se vad man kan hitta på. :-)

Aja. Hoppas att få prata med en viss person ikväll ;-)


Kraam!

Liv på Mars?

Mjooo. Hemma efter dagens jobb.
*sucka*
Skulle kört spinnig idag, men på väg hem fårn jobb kände jag att jag hade kunnat somna i bilen. Så illa va de. Så jag körde direkt hem ist.
Liam va osså trött för den delen, så nu ligger han i sängen och kollar nya "Ankliv" (Ducktales)



Tillochmed jag älskar det programmet. Disney är bara bäst!


Aja. Fick höra att dom funnit liv på mars. Skrattade lite, för tror att det är fejt. Meeen tror absolut på annat liv i rymden. Självklart. Varför skulle vi vara dom enda i oändlighet? Lätt inte. Men Mars lixom? Hmm, aja.
Avgör själv.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1687950.ab



Nu ska jag bara sitta här och slappa tills sängen kallar.
Ska dock se en dokumentär om en kvinna som dog av hennes fetma.
Usch!


Puss

Heath Ledger död!!!

Skådespelaren Heath Ledger död!!

Stjärnan från en av mina favorit filmer Brockman Mountain.
OMG!

:-(


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1681111.ab




Begåvad!

Min syster pojkvän är otroligt duktigt på en massa. Eldar!
Han har börjat måla tavlor åt andra, där dom väljer ut en egen bild, Och perfektionist som han är så blir det såklart bara så bra det kan bli.
Min vän vera har nyss fått en tavla gjord av honom på hennes söta dotter. Han e bara bäst.
Så nu ska han göra en åt mig.
Eller 2 ;-)
Vill ha en som hänger ovanför min säng.
Har svårt att välja. Antingen ska jag ha en närbild på mitt ansikte eller så tänkte jag ha ngt sensuellt, som han precis gjort på min syrran.

Kolla här!

image536


Detta har han "målat", ni ser själv hur otroligt duktig han är. Och min syster är såklart vacker.
Men så jag tänkte härmas lite och oxå ha en sån här bild. Som sagt, i sängkammaren.
Och sen vill jag ha en på mig & liam oxå. Haha..vill ha en jäkla massa. Kostar gör det såklart, men värt varenda öre!
Denna närbilden tänkte jag isf ha.

image537

Kan nog bli rätt snyggt tror jag.

Ja, vi får se! Alltid kul med snygga och speciella egobilder.


Ville bara skryta lite om min svåger :-)

Puss

Samma rum?!

Oohhh..guud vad nöjd jag e med mitt badrum. Kommer fan bosätta mig där, haha. *Öhh*

Efter träningen idag kom pappa upp och hjälpte mig med de sista. Så nu är det bara "små" fix till, som att sy och sätta upp gardinerna (som är i samm tema), och måla fönsterkarmen och elementet. Plus att fixa alla småhål och sånt, sen är allt klaaart!

Ni ska få se för och efter bilder. Tänk på att detta är äldre lägenheter & tjecka in golvet. Sååå jäävla fult. *Kräka*, men nuså :-)


Usch :-(
image529


Trååååk.
image530


Ja, ni ser själva. Golvet är kräkframkallande.
image531


Meeeen efter min kära pappas mästerverk.


Fiiint!
image532


Glaad!
image533


Gardinen är inte uppe, men fint som fan ändå. :-D
image534


:-D
image535

Även ett tvättställ under vasken ska upp. I Ek, som hyllorna. Men det va en beställningsvara, så väntar snäll på den :-D
Ja, sen ska en fin tavla oxå upp på den tomma vägen brevid toan. Seen när jag får råd så har jag hittat ett kanonfint badrumskåp med inbygg spotlights och hela köret. Men nästa lön! *s*

Nästa projket är vårt sovrum.
Har hittat en såååååån snygg byrå, som är sminkbord lixom. Stort, smyckelådor, stor spegel, och en massa lådor under. Vill ha råd med den..dock lite dyr. Kanske kan hitta ett liknande?
En ny säng är oxå på gång. Ska sälja den jag har nu. Får iaf minst 2000 för den, för det är en fin säng. Men jag vill så gärna ha den där "Himmelsängen " på Ikea.


Fan vad jag älskar den sängen. Och jag tänker sy ett "draperi" runt sängen, så att man drar för när man ska sova, eller om man vill ha lite privathet ;-) Finns i både 140 och 160. Men tror att 140 räcker, så det inte tar en sån jäkla plats. Sover trots allt i samma rum som lilleman fortfarande. Men lagom tills jag träffar nån ny och flyttar tillsammans. Då ska ha få sitt eget rum.

Ska lägga nytt golv i rummet oxå. Ljus parkett. Sån där "klickers" eller vad de heter. För även sovrummet har grymt fula mattor. Fixar inte att det ska se ut som de gör. *usch*

Måste få lite "stil" i sovrummet oxå. Är mest bara ett "barnrum" lixom, men hatar mitt sovrum, så det ska bli mer vuxet nu. Liam är ändå aldrig där inne. Bara sover. Och jag måste trivas där jag sover.
Sen såsmåningom är det hallens tur att få lite piff. Dessvärre har jag en garderob, en skitful, grå gammalt skit, som tillhör lägenheten. Och den sitter lixom fast i väggen, så kan inte ta bort skitet. Och det gör mig arg. Måste väl för fassen själv få välja om jag vill ha en ful garderob där eller inte. Ska prata med vellinge bostäder och fråga dom om jag jag får ta väck den.
Köket tänker jag vänta med att göra vid (förutom att jag målat lite av den gula färgen längs diskbänken), jättefint.
Vi har nämligen fått erbjudande att göra om i köket. Få ny spishäll, diskmaskin, ny kyl och frys, och nya luckor. För högre hyra förståss. LÄTT att jag ska välja hela köret. Hoppas bara dom får tummarna ur och börjar snart!

Japp. Det blev lite långt idag. Och blev en trevlig dag idag. 

:-)

Puss


Blommor!

Japp. Har tömt bilen så ska få plats med alla dessa blommor och krukor.

Smarta Jessie skulle sätta in badkaret själv. Satte en handuk under så att jag inte skulle skrapa golvet, men självklart lyckades jag göra en rand, plus skrapa av lite färg. Kul. Fick måla över de. Så nu får jag vänta tills ikväll med att sätta mattor och dylikt på plats.
Men det gör inget. Fixar vi efter träningen.

Nu ska vi iväg :-)

Hoppas dagen blir spännade idag!


SKORPIONEN (23/10-22/11)
Du har både tur och otur. Se till att du inte är alltför beroende av din smala lycka.



Puss

Speciell dag!

Idag har varit väldigt jobbigt och speciellt för mig.

Har äntligen pratat lite smått med S. Han skrev till mig att han typ ville ha mer sagt och allt blev så fel och att vi ska prata ansiktet mot ansikte innan vi bryter upp.

Det blev ett långt samtal, men sätter inte in de här..är privat.
 Och vi bestämde att vi skulle prata mer om detta. Och allt som hände och händer.
Men ja, jag vet inget och vet inte hur jag känner de. Hade ju förberett mitt hjärta att jag MÅSTE gå vidare, utan S.
Och aldrig hade jag i tankarna att jag ngn gång mer i mitt liv skulle få stå öga mot öga med honom. Men självklart ville mitt hjärta inget annat.

Vet inte nåt längre. *Suckar djuupt*

Jaja.

Idag har min toalett äntligen blivit färdig. Tack pappa..Älskar dig!
Golvet är dock inte färdig torkat, så vi får inte gå på toa idag, haha. Tur man har en pappa som bor 5 meter ifrån en ;-)
Men imorron ska vi få upp hyllorna och sätta tillbax badkaret (om jag nu bestämmer mig för att "ha" ett badkar? Tar ju en sån jekla plats, men fan asså. Är så skönt med ett varmt bad :-) Och sen få all inredning på plats. Längtraaa!
Ni ska få se på för och efter bilder. En Sjuk skillnad ska jag säga er! *s*

Så imorron när jag och älsklingen vaknar ska jag ner och köpa takfärg så vi kan måla över det som fått färg på sig. Sen ska jag hitta lite mer till inredningen, och plus alla dessa växter jag ska köpa som jag sagt länge nu. Men inte hunnit. Ska ha en snygg större växt i hörnan på toan. Kommer nog bli riktigt snyggt.

Sen på kvällen är det power gympa i vanlig ordning. Kuul! :-) Skulle dock vilja köra ett hårt spinningpass direkt efter, men kan ju inte ha liam där inne i 2 timmar. Inte snällt, så får ta det på tis ist!
Fan vad jag älskar träningen, kan inte sluta säjja de, men man mår verkligen så bra i själen när man väl starta. Så alla ni som sitter där hemma och tänker "Faaan, jag måste oxå börja träna snart" Ta steget direkt, vänta inte tills "Efter helgen"  utan åk ner till ditt utvalda gym och börja köra hårt. Man får så mkt inspiration, skaffar sig träningsvänner och sen e man fast :-) Om jag lyckats ta mig och kragen och börja träna hela två ggr, så fixar alla de vill jag lova!

Nej, nu börjar ögonen bli trötta. Ska läsa lite kalle och sen sova gott. :-)
Är så glad att Liam kommit hit igen. Älskar att lägga mig brevid honom och hålla om honom hårt och lukta han i nacken och känna den otroliga lyckan i kroppen att detta är mitt barn! Obeskrivligt.

Gonatt Sverige!


Ps: Kolla så kul man kan ha med en killvän när han somnat på ens soffa.. Hahahaha.

image528


:-D

Puss

Trevlig kväll! =)

Har bråååtttoom nu!

Men ack vad kul jag ska ha!


Puss alla!


image527

Över snyggt!

Faaaan vad snyggt det blev på väggen. Allt ser genast så fräscht ocn större ut.
Idag blev det väggran och imorron blir det golvet.
Och har varit inne på jysk idag och köpt skitfina saker.
Ska ha tema "samurai". Hittade skitcool toalett och golvmatta, gardiner, duschdraperi och tvålset i samma stuk. Så jäävla coolt. Inte sant? 
 

Hittade även en jättesöt Buddah staty som man har sand och ljus i. Och en massa fina grå/svarta ljus och stenar som ska sitta fint på mina nya hyllor som ska sättas upp imorron.
Vill inte ha skåp som tar en massa plats på golvet så jag köpte sånna här vägghyllor från Ikea.
Sånna som inte har en massa fula fästen utan sitter direkt mot väggen så de "blir ett".
Kommer bli väldigt fint på toan denna gången. Det vet jag! Och mer plats om inget annat. *Nöjd*'

Nej, nu ska jag leta upp kvällen outfit.
Har hört det ska bli en massa folk där ikväll, så måste vara ute i god tid.

Ses kanske?

:-)

Puss

Äntligen.

Inatt fick jag sömn. Det va fan på tiden. :-)
Vaknade precis oxå för den delen. Skulle behöva klä på mig och köra iväg NU, men vill bara vakna först lixom.
Ska till Jysk, har hittat övernsygga toalett tillbehör där. Och ett nytt skåp är oxå ett måste. Så de blir väl ikea då.

Ska bli kul och se hur mkt som blir gjort och inte gjort idag. Men fan asså. Toaletten SKAA bli klar idag.
Såå jaa..måste sticka nu. Ringa syster så hon vaknar oxå.

Hörs senare! :-)

Puss



Gonatt!

Tänkte hoppa i säng typ strax.
Ska försöka somna i tid idag.

Sen imorron ska jag upp tidigt på ett spinnigpass innan frukost och sen efter de in till malmö och köpa fler målarpenslar och ett nytt skåp till toan som ska passa min ljusgula väggar. Och förståss en massa nya fina växter, så här ska bli mer "liv" i hemmet. För nu när alla vackra underbara julsaker är borta så ser här rätt tomt och tråkigt ut. Så nu ska här bli grönt.
Pappa & syster ska hjälpa mig imorron. Tack, älskar er.
Har föressten köpt en ny kattlåda till mina bebisar. En sån där med filter och lucka och grejjer så deras äckliga skit inte ska sprida sig i min lägenhet. *Örk*

Är på rätt så bra humör för övrigt idag! Vet inte riktigt vad det beror på. Kan ju bero på den här killen jag träffat. Eller ja. "Träffat och träffat". Det är fortfarande spännande eftersom vi bara pratas över nätet. Inte tele eller sånt. ÄN. Men vi pratar lite om att ringa varann första gången imorron. Han är väldigt ivrig till de.
Och han vill att jag ska åka upp och hälsa på honom nästa helg igen. Tycker själv att det hade varit väldigt roligt. *s* Han är från jönköping, men bor för tillfället i Växjö för han pluggar till Polis där. Samma skola som en vän till mig. Så jag har bett henne lite sisådär kolla om han är en "okej" kille. Haha. Men han är väldigt energisk och vill så gärna träffa mig snart för han tycker att jag verkar vara för bra för att vara perfekt sa han. Hmm. Han syftade på att en sån söt tjej som jag, inte kan ha en sån fantastisk personlighet. Ler! Det kändes helt underbart att höra. Och jag tror inte för en sekund att han inte menar vad han sa.
Ja, men jag ska inte ropa hej förrän jag är säker. :-)

Iaf. Imorron kväll kommer Josse hit. Blir förfest & sånt skojjigt här. Sen ska vi Till Blue Ice som sagt. Ska bli kul.
Hoppas bara fröken J kommer in. Hon är några år yngre än mig. Annars blir de nödlösningen Herkules. Även där är helt okej med söta studenter.


Brittan. Jag diggar verkligen den här tjejens röst & musik. Men vafan. När det det ta slut med hennes feta problem?
Önskar att ngn kunde hjälpa tösen. För så "Fucked up" i huvudet får man inte vara. Speciellt inte när man har 2 barn. Hennes söner är så sjuuuukt jävla söta att jag bara skulle vilja krama om dom.
Sök hjälp brittan!

Tjejen utan klädsmak. (Ni kan ju gissa var jag hittade bilderna, inte så svårt va? ;-)
brrritney3.jpg
britney666.jpg
bbbrrritey.jpg
bbbritney2.jpg


Naaj. Nu ska jag gå och läsa nya skvallertidningen OCH sova!

Hörs imorron. Ha en trevlig fredag!!

PUUSS!!

Sömnfri!?

Ännu en Jäävla sömnlös natt. Vafan e detta?
Trodde att träna hårt skulle göra så att man sover bättre om nätterna. Det gjorde de förr iaf. Men fattar iget.
La mig redan kl 22.30 igår. Kollade på klockan 04.23 och hade foooortfarande inte somnat. Man ligger där och blir mer och mer arg och suckar irriterat högt. Somnade såsmåningom och vaknade av katten hoppade på mig. Det va likadant igår. Och då fick jag frispel och tog sömnpiller. TVÅ stycken. Men näää...det ända som hände va att kroppen va avslappnad, men inte fan hjärnan. Somnade tillochmed inte med sömnpiller. Och hur sjukt är det?
Är trött som fan nu. :-(

Tänkte dra ner och äta lite frulle på Mimmas. Sen ska jag jobba. *Orka*
Ledig imorron och det är väldigt skönt, för är annars inte ledig en barnfri lördag.

Då blir det nog Blue Ice närmare bestämt.

Jahapp. Nu ska jag ner och fika. Om jag kan röra på mig...*ajajajaj*

Puss

Mööör!

Ahh..shiiit vad seg jag är i kroppen nu!
*Gaaaleeet*

Nyss kommit hem från träningen. Fan vad jag älskar att träna alltså. Helt galet.
Först blev det Body Step och sedan blev det min favorit Power Gympa. Den är grym den. Det är Power gympa 2 ggr i veckan, och har varit med de senaste 3 veckorna. Så blir en del PG. Skitkul.
Efter sista passet va jag på väg upp och skulle cykla lite. Då hörde jag en röst bakom mig. En av "Stammisarna" på PG. Han sa nåt i stil med. Du dansar va? Typ Salsa eller då? Jag baa..ehh. Ja. Har dansat salsa, men nu kör jag bara på vad jag själv tycker är kul. Han bara, han du dansat länge? Japp, sedan barnsben. Så sa han att det syntes på mig, på mitt sätt att röra mig, mina höfter och hela kroppen. Och så bad han om usräkt att han "kollade in mig", men han hade svårt att hålla blicken borta, eftersom han själv är väldigt dansintresserad. Haha. Jag ba..ehm..hehe tack du. Blev lite generad, så jag tackade så mkt, sen jag gick. Haha. Sånt är så jävla kul att höra från främmande människor, speciellt när man som mest behöver de, svettig och dann *s*

Tacka vet jag Match.com (än en gång ett råd till er singlar som tröttnar på alla fårskallar på krogen, skitbra ställe). Han träffat nån där typ väldigt nyligen.
Självklart har jag fortfarande S i huvudet, men han kommer längre och längre bort från mitt hjärta för var dag.
Detta är väldigt nytt än, så tänker inte avslöja några detaljer än, men det kommer om det händer mer :-)
Är väldigt glad, för denna människa är veeeeerkligen så långt ifrån S. Han är väldigt energisk och skickar mess MER än 1 gång om dagen, vilket jag tycker är väldigt skönt. Han visar helt enkelt intresse, jaaa..som sagt som S hade vääääldigt svårt för. Äsch!
:-)

För övrigt har jag varit duktig att tvätta bilen idag. In och utanför. Jättefint! *Stolt*

Faaan vad ont jag har i rumpan. Musklerna då. Muha!

Imorgon jobbar jag stängning. Börjar kl 15.45. Sooovmorgon.
Sen är jag ledig på lör och då ska jag och pappa fixa till här hemma lite. Sen på kvällen blidde de antingen Herkules eller Blue ice i Lund. Trevligt!

Sooom jag längtar till den 2.e feb. Lasse S på Ekebo. Jisses vad jag ska dansaaa!

Tänkte lägga upp lite tönt/full bilder från Personalfesten.
(Jag vaaa bara tvungen att ha på mig den en gång till innan den åker långt in i garderoben)


Förfest!
image515


Ala Honken.
image516


Härligare par får ni leta efter. Hahaha!
image517


Vad va det jag sa? :-)
image518


Japp, börjar bli lite på snusen!
image520


Me Unt Dan!
image521


Här fick vi ett ryck att vi skulle blåsa med läpparna ni vet, så att man "rullar" dom. Och kameran fångar ju såklart skitfula miner, Hahahaha!
image522


Haha. Vackra Josse! :-P
image523


Haha. Markus vann ju LÄTT! Hahahaha. Ser ut som han har 29473563856 Gram Botox i läpparna!
image524


Jag tänker inte ens för en sekund fundera på att sätta in den vi gjorde på mig. För jag likan en jävla fisk. Hahaha.
Nej ni, så kul ska vi inte ha! Lite fåfäng får man ju faktiskt vara.*s*


Varför ska alltid katter sitta i ens knä när man sitter vid datan. Rätt jobbigt ibland när man ska skriva och dom slåår sig mot ens händer så man knappt kan skriva, eller börja bita i sladde till hörlurarna. Ahh!
Aja.
Nu ska Jessica bada!

Puss sålänge!

:-)

My new hair!


Me liiike!


image512



image513



image514

(Ännu en osminkad sanning)

;-)


Puss

Förlossning!

Har kollat på förlossningsvideo som bara den ett tag nu för att "förberda" mig om hur det kommer se ut. Har ju bara kännt hur det känns, inte sett hur det ser ut.
Så känner att jag e väl förbered nu efter att ha sett ca 20 förlossningar. Visst, ingen vacker syn, men fan inte äckligt heller som många kan tycka. Det är helt otroligt hur kroppen anpassar sig för att få ut ett helt barn.

Sätter in en video här där ett amerikansk par visar och berättar om sin förlossning.
Jag tänker varna känsliga tittare här. Men ack tårarna faller när jag ser den. Kommer så väl ihåg lyckan! 


 


Kanske har ni gått igenom lyckan själv, eller snart kan se er göra de. Att ligga där går inte beskriva med ord.


LÄÄNGTAR så mkt till Systers förlossning.

:-D

Coola stilar!

Vad tycks?

Hihi!







Bara älskar denna frilla. Färger är övergrym. Lite "fire" känsla. Asgrym!

Kvinna | Färg: Annat | Längd: Kort | Form: Rakt





Så jäävla cool frilla hon ligger inne med. Skulle nångång vilja ha det så för en dag.

Kvinna | Färg: Blont | Längd: Kort | Form: Rakt




Häftig frilla med möja möjligheter. Kanske lite för kort för min del.

Kvinna | Färg: Blont | Längd: Kort | Form: Busigt




Här har vi en stor favorit. Inte själva längden utan färgen. Sååå jävla coooolt!!
Lätt att jag skulle våga en sån sak.

Kvinna | Färg: Blont | Längd: Långt | Form: Rakt


Ja, där finns mkt att välja mellan. Men inget direkt som skriker "Deen vill jag ha", så får helt enkelt se när jag sitter där vad vi kommer överens om.
Josse ska klippa sig samtidigt och hon har långt hår, meeen ska bli korthårig idag. Hon e mkt nervös och så. Men även som jag tycker hon det är mkt snyggare, fräckare och vågligare med kort hår. Så nu har hon bestämt sig!
Späännande!

Puss

Frilla?!

Gomorron!

Min databajs hängde sig igår?? Så kunde inte leta frillor. Så sitter här för tillfälligt.
Men asså. Saken e den att alla frillor jag hittar och tänker..WoW..den, är du samma frisyr jag redan har bara de att den är vääldigt stylad. Inte fan har jag de kunskaperna att få till min frilla så grymt häftig. Så ska be om råd & knep idag. Men färg ska jag absolut ha i håret. Nåt häftigt om jag vågar ;-)

Har ont i magen idag? Jobbig. Har lixom blödningar, eftersom jag inte har mens längre, pga min spiral. 
Men det är inte meningen att de ska göra ont? Hmm..aja det går väl över!

Nu ska jag leta vidare. 

Puss 

*Trött*

Ja fy fan vad trött jag e.

Har köpt en ny skvallertidning och självklart en ny kalle tidning som jag ska ligga och mysläsa tills jag somnar gott.
Är barnledig hela vecka. Kommer vara tomt här, blir ju så när man lever ensam. Sån tur e har jag mina älskade katter :-) OCH sjääälvklart hoppet om att min drömprins snart kommer.

Imorgon ska jag fixa frillan på Sex Stolar med jossan. Ska försöka göra nåt riktigt *wow*. Brukar inte våga de. Men nuså. Sen ska vi ta varsin syndarglass på glassfabriken. *Muuuummmmaaa*
Sen nån fika kanske.
Fick ett ryck när jag hittade mitt "presentkort" på sex stolar. Jag skulle köpa till en vän i julklapp. Meeeen så kände jag. Ahh vafan detta har jag inte råd med. Så jag ville lämna tillbax det, men det gick sååklart inte. Så jag behöllt de. Tss! :-) Men det har jag ju nytta av idag. Och personen i fråga blev väldigt glad för det hon fick.
Såå ja. Letar efter nåt kul på nätet för tillfälligt. *s*

Ska visa om jag hittar nåt bra!


Ps: Att träffa killar över nätet är fan inte dåligt. (Tips för er singlar där ute)

:-) Puss

Anna. Min bästa vän. Jag älskar diiig! Tack för att du finns!





Jobbigt igår.

Igår va en sån här "lessen" dag.
Vissa dagar mår man bättre och andra inte. Väldigt jobbigt när man mår så.
Men klart att jag saknar honom. Det va så aktivt i några månader. Och självklart hade jag inte i tankarna att det va sista gången vi träffades nu senast. Hade jag vetat det så hade jag slängt mig i hans armar och verkligen tagit vara på kramen och kyssen jag fick. Han skulle iväg och handla tvättmedel och jag skulle jobba.
"Tack för igår, det va verkligen jätte mysigt"...det va de sista.
Jaja. Kämpar att inte gå o grubbla på detta för mkt. Jag va väl inte va han letade efter. Vilket jag inte förstår? Vad är det han vill ha mer än de han fick? Vi hade verkligen jättemysigt varje gång vi sågs. Han kanske har haft en annan under tiden oxå. Vilket då inte hade varit så konstigt med tanke på hur lite tid han hade för en.
Försöker se "Varför"? Fick ingen direkt förklaring eller bra avslutning på "oss".



This is the way you left me,
I'm not pretending.
No hope, no love, no glory,
No Happy Ending.

I feel as if I feel as if I'm wasted



Fuck!

Nu ska jag städa. Och måla om mitt badrum. Fan på tiden. Hatar mitt fula jävla badrum. Det lila gjorde det hela mörkare och tråkigare. I början gillade jag de. Men det lila gör bara att allt ser så smutsikgt ut. Ska även måla om golvet. Så ljusgula väggar och grå färg som även har lite gult i sig på golvet. Sen ska jag investera ny möbler och nytt badrums skåp med inbyggd spotlight i. Har hittat på bauhouse. :-)

Ikväll blir det Powergympa. Tycker det är så jävla kul och sattan vilket ös där e. *Ler* Älskar att träna, träffa folk, komma ut och känna att man lever.
Inatt drömde jag att jag titade på klockan. Hon va exakt 19.37 och så titade jag ut. Solen lös som bara den & himmlen va blå. Kände lyckoruset genom kroppen. Kände det otroliga glädjen. Såg framför mig när jag ligger där i pildammarna och solar och lyssnar på fåglarna och njuter. Såg mig själv promenera genom hela parken. Jag hade ngn med mig. Ingen aning med vem. Vet bara att där va ngn med mig. Och det va "inte" min syster. *s*

Tankarna bara flödar!

I helgen blir det lugnt på fredag, men Herkules på Lördag. Ska bli kul.

Nej, nu ska jag städa..

Ha det!


För kärlekens skull!

Igår kväll och drack vin
Hösten fyllde våra hjärtan
Två älskande var vi
Men väskan va redan packad!



Detta är precis vad mitt hjärta sååå gärna vill höra:

"Älskling, säg vad du vill ha
glöm den allvarsamma leken, nu kommer jag tillbaks"



Det gör mer ont än jag trodde. Saknaden är stor och den svider i hjärtat. Men jag och som många andra tycker att jag gjorde rätt. Bryta av helt. För att minska på min smärta. Att bli så lite sårad som det går.
Men vi hade så väldigt kul tillsammans. Och känslorna fanns där från bägge hållen. Det vet jag.
Att en sån sak ska förstöra ngt som hade kunnat sluta helt undebart. Han va ju faktiskt ngn som jag hade kunnat se mig att vakna upp med varje dag i mitt liv. Att få se hans leende på morgonen så hade varende problem i världen försvunnit för just den stunden.

Just nu gör jag ngt som jag gärna inte tillåter mig själv att göra. Gråter.
Inte av lycka, inte av oro, inte av sorg...Utan, för kärlekens skull.



You cut me open, and I keep bleeding love!



Ikväll ska jag bli full för kärlekens skull!



Full & glau..

..kexchoklaauu


Gonatt sverige...

Zzzzzzzzzzzz>xzzzXXXZZZzzzzzzzz

Personalfest!

Yepp!

Ikväll smäller de.

Årets fest som alla BK:are längtar efter under hela året.

Ska dock ta med egen förrätt. Eftersom Parmaskinka är INTE en favorit ;) Så har körp en halv baguette med god räkröra i och så från ett finare ställe. Hehe.
Där är gratis dricka till en viss del ikväll. Och eftersom min ekonomi inte är toppen, så tänkte jag bara beställa in läsk. Och sen..Host host, så rååååkar jag ha en halvliter vodka i väska, schyy!

Men visst är det toppen!

:-)

Nepp. Nu ska jag leta outfit!

Puss

Fredag!

Precis badat med lilleman. Jättemysigt.
Nu ska jag städa, för de behövs verkligen. Sen ska jag åka och jobba, och liam ska va här hemma med min pappa. Slutar kl 21, så han kan ju inte va på dagis direkt.

Idag är de vila från träningen eftersom min kropp ömmar som fan. Skönt! *s*

Men sen är det kväll och då är de film kväll för min del. Liam lär ju sova. :-(
Hoppas Camilla & de andra kommer hit och myser med mig.

Sen imorgon bitti ska jag träna. Funk. En speciell danstil, tror det kan bli häftigt.
På kvällen är det stooora planer på gång. Som sagt. Årets stora BK fest. Vi ska ju va på Ribergsborgs resturang och äta 3 rätters, festa, leka och dansa. Sen vid 1-2 tiden drar vi vidare till Etage. Ska bli väldigt trevligt :-)

Nej, nu ska jag gå & städa.

SKORPIONEN (23/10-22/11)
Lite eftertanke gör dig gott den närmaste tiden. Men stress och oro förmörkar ditt liv.



Puss


Blir så trött på dom!

Alla satans veliga mesiga killar!!!!


Vad fan e världen på väg?

Åhh, jag e för rädd..åhh..inte ditt fel...åhh..osäker...*KRÄKA*

Sånt jävla skitsnack alltihopa för att det ska låta bra för att komma undan en.

Jag har hela tiden vetat att ngt inte stämde, men pallade inte bry mig så jävla mkt för jag vet hur det könet är.

Det har gått 3 dagar sen jag & S sist hördes. Hade nästa planerat på att ge upp allt. Och idag får jag ett mess av honom.

Hej hoppas allt e bra. Själv har jag varit i Halmstad i 2 dagar och ska dit imorgon igen. Sjukt tråkigt. Vi kan väl höras i helgen?

Okej. Inte ett enda. Jag saknar dig. Jag tycker om dig. Längtar efter dig. Inte ett jävla skit.

Så jag kände att nu får jag fan öppna mig innan jag river sönder mitt hår. Så jag skickade ett mess till honom.

Vill verkligen inte bråka eller vara otrevlig. Men måste berätta hur jag känner de Sebastian. Får ett mess av dig efter nästan 3 dagar och allt jag får höra av dig är "Vi kan väl höras i helgen?" KÄnns verkligen som jag bara är ngn du hör av dig till när du vill ha lite kul. Och tyvärr fixar jag inte de. Är uppenbarligen ute efter mer än dig. Men du kan ju ringa mig när du förstår vad jag menar. Annars finns det inte mkt kvar att säga från min sida.

Fick ett inte så oväntat svar tillbax.

Förlåt Jessica. Jag är osäker på mig själv & ber om ursäkt att det drabbar dig. Tycker verkligen om ditt sällskap och tycker att du är en underbar människa. Är dock rädd för att dra in dig i ngt jag inte vet om jag kan fullfölja. Förstår om du är sur på mig precis som du säger. Förlåt!

Fuck allting säger jag. Har hört allt det där förr. Finns det i nån lexikon för män eller? För att rädda sig själva i situationer dom själv satt sig i. Varför i helvete överhuvudtaget träffa mig om dom är sååå osäkra, såå rädda, tänker på miiitt bästa.
Herregud. Jag är väl för fan vuxen. Kan själv säga stopp. Och märker jag allt detta han sa, så hade jag väl för fan stuckit. Behöver ingen extra pappa som ska tycka synd om mig. Åhh Blir så jävla arg.

Vet ju att det har med Liam och göra. Han va helt enkelt inte en mogen man, vilket jag trodde. Men när jag tänker efter så frågade han aldrig  nåt om liam. Inget alls. Borde ju sett varningstecknet. Ärlighet vara längs, men antar att det är begränsat i mänskligheten.

Jaja Men det va kul sålänge det varade. Bara att söka vidare. Att vara en fri fågel som jag faktiskt tycker om. Men som jag sagt tidigare och säger det igen, så längtar jag till ngn stormar in i mitt liv och gör mig sååå kääär.
Jävla tur jag inte "Hann blir kär" Bara tyckte om honom en massa. Men men inget som jag inte varit med om tidigare.

Ja. så det av det!


Bara att önska min lycka till i min jakt!


För den som älskar, kommer kärleken på nytt!






Torsdag!

Gomorgon alla glada.

Idag va det inga problem för mig att gå upp tidigt. Rätt skönt eftersom jag annars hatar de.
Ska jobba idag, liam mår mkt bättre.
Börjar kl 09.30, så vi får köra om ca 30 min.
Slutar kl 16, och ska då hämta hem lillen. Sen är vi lediga ända fram till måndag. Om jag inte får en tid imorgon, eftersom jag missat igår.

Det går inte att beskriva hur fruktansvärt ONT jag har i min stackars mage. Tränat den stenhårt. Kan knappt andas utan att de gör ont. Inatt vaknade jag av att musklerna krampade. Ehm..Aj!
Undra hur power gympan ska gå ikväll?! Jisses. Men sen är det vila hela helgen. Tror mina muskler måste få återhämta sig, annars kommer smärtan aldrig försvinna.

Jaja. Ha en trevlig dag.

Puss

Helt slut i kroppen!





Men ack vad skönt det va idag.

Men eftersom jag fortfarande har såååå fruktansvärt ont i hela kroppen, mest i magen, så hade jag v'ldigt svårt att bära tungt idag. Och framför allt göra nya situps, men efter ett par stycken så började de smått släppa i magen.
Men soooom jag skakade under passet. Min rumpa och mina ben darrande så mkt att tjejen bakom reagerade, hon bara fnissade till åt mig. Hehe..meen det va skönt ändå.
Känns underbart att Liam trivs så bra i "barnpassar" rummet. Han och den här tjejen kommer så bra överens.
Hon sa att hon verkligen gillade Liam. Känns underbart som mamma att höra de.

När vi kom hem så kom jag på. Faaan. Hade glömt Liams nuttefilt i omklädningsrummet.
Han e väldigt beroende av den, och blev lite lessen. Men ringde genast dit och dom la undan den så jag ska hämta den imorgon när det är Power Gympa för min del. *Skitkul*

Liam mår mkt bättre nu under kvällen. Tacka vet jag febernedsättande. Så förmodligen kan jag jobba imorron om inte febern smyger på inatt. *Önska inte*

Åhh..den 2.a feb ska vi till Ekebo och se Lasse Stefaz i år igen. Älskar verkligen LS. Alla människor där, gamla som unga, alla dansar med alla och fort går de. Tycker det är så skitkul. Tror Lasse börjar känna igen mig nu, för varje gång är jag lika nördig & går fram och tar hans hand. Japp. Dansbands drottning har ni här!! :-D


Fick lite glada nyheter idag. Ni som läst min blogg ett tag vet vilka problem jag haft med liams dagis. Att han ska få stanna kvar på samma avdelning som alla småttingar. Både jag & Alex har varit riktigt upprörda över detta. Och det va sagt att han inte skulle flyttas upp förrän i augusti.
Men idag ringde dom och berättade att det fanns en ledig plats där uppe. Och Liam hade ju första tjing på de. Så glada blev vi och han flyttas upp nu redan i Feb. Skönt för honom att umgås med barn i sin egen ålder och även lite äldre barn. Ja..vi e glada för han skull! :-)

Nej, nu ska jag bada, sen tänkte jag se Grammis galan. Lasse Stefanz spelar ju där ikväll *s*


By the way! Snart är det lördag!!

Puss

Söte pööjk!


Här har vi min kära son, men hemma favoritsysslan. Att gå omkring med mina skor, helst ska det vara högklackat och så. :-D Han e sååå söt när han kämpar sig omkring med skorna och låter som fan gör det oxå, hehe. Grannen under undrar nog vad jag sysslar med. ;-)


image510




Sånna här problem har även vi kvinnor, Liam! :-)

image511


Hihi.

Jag mår typ jääätteilla. Får ni vet sånna här "ulkningar" då & då. Men det är för att jag e skithungrig, det vet jag. Men har man bestämt sig så har man.
Tog en sån här grymt äcklig måltiderstättning till frulle med en banan. Nästa gång jag ska äta är ca kl 16. Så det blir perfekt till träningen som börjar kl 16.50. Sen efter träningen så är det varm mat som gäller. Tänkte nån god kycklingfilé och så. Försöker hålla mig borta från onödiga kolhydrater (Pasta, Ris, Potatis). Får tillräckligt i banan och efter träningsdrykerna.

Nepp, nu ska jag låta lillen sova 1 ½ timme. Och jag själv ska fortsätta min städning och välja fram snygga träningskläder.

Hörs ikväll.

Puss

Sjukling!

Vaknade imorse med en mardrömmade Liam. Jobbigt. Han skrek, Neej mamma gå inte. Mamma jag vill inte, maaaammmaaa!!!!! Stackars älsklingen. Gick bort till honom och sa "Mamma e här", så öppnade han ögonen och tittade på mig. Lyfte över honom i min säng. Skållhet va han. Plutten min! :-(
Mardrömmarna fortsatte lite och blev lite gråt då & då. Men han sov gott senare. Fick ju höra av mig till jobb och säga att jag ej kunde komma. Hoppas han mår bättre tills imorron. Han har fått alvedon och så.
Barn är så hjälplösa när dom är sjuka.

Så, idag är jag då hemma från jobb. Tänkte faktiskt städa. Bort med all pyntet och ut med den brarrande granen. Älskar att sätta upp granen, men hatar att ta ut den.

Ska till plantagen i helgen oxå. Dom säljer ut alla gröna växter för halva priset. Granen har ju dödat min fina växt :-(

Ikväll blir det Body Pump för min del. Ska bli riktigt skönt!

Hörs sen!

Puss

Kväll.

Trött e jag. Japp.

Men har en "träff" här på msn kl 22.00. Ska bli spännande. Berättar mer sen.

=)

Liam ligger inne i sängen med morfar och tittar på tecknat. Han har lite svårt att somna idag.
Men det ska definitivt INTE jag ha ikväll!!

Lät bli träningen idag. För jag har sååå ont i hela min kropp. Varenda muskel. Träningsvärk som heter duga. Så det blir Bodypump imorgon och Powergympa på tors. Sen i helgen lär det oxå bli nåt.
Känns riktigt skönt att äntligen kommit igång igen som sagt.

"Mymymy" är självklart en sjukt bra klassiker från Armand van helden. Får aldrig nog av den låten!

*Dansa och bara längtar tills på lördag..ihh!*



PUSS!

Riktigt jävla arg!

Kunde fan INTE sova inatt.
Vet hur jävla jobbigt det är att ligga och kämpa att försöka somna mellan 23 och 05?
När man ska upp kl 7. Jag va så aaarg och log och svor och hade mig.
Och nu e jag så trött att jag kan somna sittandes. Ska jobba hela dan, träna hårt ikväll och sen hem. Tror ni jag orkar? Nej, det gör jag inte. Så ska försöka sluta tidigare idag så jag kan få SOVA!

*Gråter*


Ha en bra dag!

Så kan de gå.

Kan tänka mig att det blir tankar nu.
Såg att en annan tjej oxå köpt denna bikini/baddräkt inför sommaren. En tjej som inte är så förtjust i mig pga jag hade ett "förhållande" med hennes pojkvän. Dock visste jag inte att han levde dubbelliv. Sån människa är jag inte. Har fått väldigt många nya läsare så därför säger jag så, så ni oxå ska fatta.
Men hade redan sett den sedan innan.
Visst e den underbar?





Måste bara fråga.
När man kollar sin statistik på vem som läser min blogg så är där en röd & en blå linje.
Hajjar inte riktigt vilken man ska kolla på.
Den blåa linjen är lägre än den röda. Unika besökare? Är det "stammisar" eller överhuvdtaget som läser min blogg? För den röda "sidvisningar" är betydligt mkt mer än den blåa.
Blåa ligger mellan 139 och 186. och som sagt..den röda är mer än dubbelt så mkt. Vilken ska man kolla på för att fatta hur många som läser bloggen?

Hjälp! (Korkad)

=)

Träning.

Idag va det riiktigt skönt med träningen.

Powergympa.




Jisses vilket hårt pass. Ni bara måste prova de. Svetten bara rann och rann, och nu har jag druckit min proteindryck och ätit en god kyckling sallad. Lite skakis fortfarande efter passet, men gud vad skönt det känna i hela kroppen. :-)

Imorgon är det jobb som gäller. Nörjar kl 9.00 och ska ta in leverans. Så lite träning där med, med tanke på alla tunga saker. Slutar kl 16.00, och då ska jag hämta liam och sen förmodligen träna igen. Riktigt skönt att ha 2 ställen att träna på. Formtoppen i Höllviken och Kraftverket i Lödde. Så den veckan jag har liam tränar jag i Höllan med tanke på deras bra branpassning service. Liam tycker det är kul att vara där inne. Och sen den veckan jag inte har liam så jobbar jag rätt mkt, och då är jag ju i Lödde. Kanon!
Köpte ett nytt protein pulver idag. Hallon/Banan smak. Faktiskt väldigt god. Plus måltidsersättning. Inte för att att ersätta ngn måltid, utan för att lägga till Äter på tok för lite, och det ger sämre effekt. Bättre att äta ofta och lite. Så känns kanon nu.

På fredag åker julen ut här i detta hemmet för denna gången.
Alltså, ut med julen och in med våren ;-)
Tiden går så fort, så snart är det vår, och då kommer min lilla systerdotter. Himmel vad jag lääängtar!
Ska bli sååå kul att ha en liten i familjen igen, så man själv slipper längta ihjäl sig tills man själv får barn igen. Kommer dröja ett bra tag känns det som. Längre än vad jag egentligen vill.
Aja...tids nog! Har redan ett underbart barn som kräver all min energi, så han ska få allt jag kan ge honom!

På lördag är det årets stora BK fest. Jisses vad kuuul det ska bli!!
Som vanligt ska vi vara på Ribbans resturang. 3 rätters meny där & gratis sprit. DJ, dans, sprit, mat, otroliga vänner, skitkul....som vanligt då. Och sen sådär vid 1-2 tiden ska vi alla dra vidare till Etage. Fy fan vad kul det ska bli!! :-D Hoppas man träffar vissa personer ute då.

=)

Nej, nu e jag tom på ord. Vet inte mer vad jag ska skriva. Men vi hörs dock snart igen.
Ska skratta lite på Youtube nu.
;-)


Puss

Förvirrad.

Jag är så jävla förvirrad för tillfället. Jaaa..ni kan ju undra vad fan det handlar om.
Sebastian såklart!
Vi hade en väldigt underbar dag i fredags. Åt Tapas på ett mysigt ställe vid kronprinsen. Riktigt gott och jättemysigt. Gick på bio och såg den där Alien tramset (kass film), men hade jättemysigt där oxå.
Åkte hem till honom och fortsatte kvällen med mys och film. Spenderade natten där. Åkte till jobb dagen efter.
Han skulle ut med vännerna på biljard på kvällen. Tråkigt, ville ju passa på att träffa honom när jag väl kan. Men förstår att han besämt med vännerna ju. Vi snackades vid på kvällen och det va mysigt. Hade det inte snöat så skulle jag hämtat honom för han ville sova här. Somnade tillslut och hade fått ett sött mess av honom imorse. Åkte och jobbade. Men jag började må jättedåligt på jobb. Började skaka och svettas och kunde inte fästa blicken. Det löste sig så att jag fick åka hem. Hämtade min älskling. På vägen hem ringde jag S, som han hade sagt igår att han gärna ville jag skulle göra. Men desvärre kom han inte ihåg de. *s* Aja...snackade bara lite skit. Sen kändes de bara konstigt så vi bestämde oss för att lägga på. Och han säger då ngt som jag kände "vafan"? Faktiskt. Kändes ju dödumt när han sa så. "Vi kan väl höras i veckan?" Ehmm..jaha..ja?! Okej..visste..hejdå!
Vi  kan  väl  höras  i  veckan ?
Är det bara för att jag är kvinna som jag analyserar för mkt? Eller har jag rätt att känna att det där kändes dödumt?
I mina öron lät det mer som " Vi kan väl höras nästa gång vi ska knulla"?
När man dejtar (vilket jag anser vi gör) och vill att detta ska leda nånvart så säger man inte så. Tycker man om varann mkt & vill träffas mkt för man saknar varann och som sagt vill att detta ska leda nånstans så säger man väl inte så? Känner verkligen att vi har hamnat i det hemska läget jag inte ville hamna i KK!! Ja, jag tror nog det är de vi sysslar med och det är verkligen inget jag e ute efter. Har kk så det räcker och blir över OM det är ngt jag skulle vilja syssla med. Men nepp. Så jaa..jag vet inte längre vad som händer.
Jag trivs som singel som fan. Men långt inne i hjärtat så skriker det efter kärlek. Efter den här dagen då ngn stormar in i mitt liv och sliter åt sig mitt hjärta för att han vill. Inget tvekande eller klurigt, utan bara ren kärlek och åtrå. Men...om det kommer hända eller inte och framförallt NÄR vet bara ödet!


Imorgon ska jag på skönhetsbehandling. Naajz!

Energikick (1 tim 15 min)
Rygg- och vibrationsmassage med en uppiggande eterisk olja samt djuprengöring i ansikte med borstapparat, muskelstimulering/ansiktsmassage, stärkande mask samt creme.

Visst låter det härligt? =)


Har börjat min årliga efternyår batning nu. Känns riktigt skönt. Men är såå hungrig och sugen på massa snacks.
Men sålänge jag äter protein pulvret och vete så löser det sig!
=)

Nu ska jag fortsätta umgås med Andreas, Emma & Syster.



Puss

Morgonstund har guld i mun!

Nyss vaknat.

Gäääääääsp!

Ska strax klä på mig och köra & jobba.

Sen ikväll ska jag hämta min prins :-) Och ha myskväll.

Snön är i stort sett borta. Kul sålänge de varade. Tss! Skåne i ett nötskal.

Drömde om Alex inatt för första gången på eeevigheter känns det som. Va väldigt jobbigt. I drömmen.
Handlade om att han va hemma hos mig helt plötsligt. Och han började snacka om att sova över och allt det där. Han kysste mig. Jag fick reda på att han träffat en ny tjej igen. Så den här 32 åringen va boerta ur bilden. Men det va fan inte lättare för de. Han va ändå helt kärleksfull mot mig precis som om att han faktiskt älskar mig fortfarande. Vi hade sex. Bra sex!  Och efter sexet va jag väldigt off och kände att vafan, han e ju otrogen. Sen vaknade jag. Tittade mig omkring. Igen alex där. Fan vad sjukt det kändes..

Aja. Tittade på min mobil och hade fått ett sött mess från S, så tankarna flög genast bort. :-)

Nej, nu har jag bråttom.

Puss

Snorungar!

En 18 årig som kaxade & skrek jävla luder åt min 14 åriga lillasyster. Jag fick frispel och sa typ moget och jävla loser åt honom. Då säger han Din Jävla Hora. Ett ord jag aldrig har eller kommer att klara ta emot utan strid. När orden kom ur hans fula flabb inne på statoil fick jag frispel. Det slog slint i huvudet. Jag sprang mot honom och puttade honom så gott jag kunde och va beredd för fight. Adrealinet pumpade som fan i mig. Dessvärre va han typ 1.90 och går på anabola (bokstavligt talat), så han tog tag om mina armar och knep och höll ordentligt. Det gjorde inte ont med tanke på mitt tillstånd. Jag kämpade mig loss genom att försöka putta honom. Camilla kom oxå till anfall men han puttade bort henne illa kvickt. Han släppte tillslut mina armar som då ömmade som fan. Och jag gav honom en rejält knuff i ryggen och sa att jag skulle sparkat honom i huvudet om jag hade nått upp. Vi stod ansikte mot ansikte och han hotade mig hela tiden med att slå mig i ansiktet.  Jag sa "slår du först, så fixar jag resten sen", men han vågade inte utan bara vände ryggen mot. Nog jävligt tur att han gjorde de. För den adrealinkicken jag låg inne med där hade de kunnat urarta. Kanske inte så smart det som hände ikväll, men fan asså. Fixar inte när omogna killar ska leka tuffa och kalla en för hora!

Så nu sitter jag här hemma och tänkte starta en film o öppna en flaska vin.
S är ute och spelar biljard med hans vänner. Tråkigt för jag hade hellre sett han satt här hemma med mig.
Denna helgen är min lediga helg, dvs då jag kan träffa honom. För följande vecka har jag min älskade, och då träffas vi nog inte. Tror inte han e redo att träffat Liam än. Men vet inte om jag är det för den delen heller.

Fan vad mina fingrar går, skriver snabbare än jag tänker.

Nej, nu väntar min sköna soffa!

Godnatt!

Bus i snö!

Hem kom jag, dock inte alltför lugnt på vägen :-( Jobbigt!

Nu ska jag klä mig varmt för jag ska ut och leka i snön med syster och Andreas.


Njuta av snön sålänge den håller sig här!


Puss

Blixthalka!

Jahapp.

Då sitter man här och har lunch på jobb.
Där ute står alla som jobbar & har INGET o göra och snackar halka. Dagens ämne. "Halka".
Ni som bor i skåne förstår varför.
Folk kommer inte hem från jobb för att bussarna är inställda. och hur fan jag ska våga ge mig ut och köra 5½ mil vet jag inte. Kommer köra i 20 jue. *Rädd*
Kaos i skåne: Olyckor, avstängda vägar, strömavbrott. Tycker faktiskt det är rätt så mysigt, men dock inte när man själv ska ge sig ut i de.
Väl hemma ska jag sätta mig framför tv.n och se en bra film och äta gott. Förmodligen med lillayster då.
Och om det blir snö som det är sagt, så ska vi ut och leka. *s*

Igår hade jag en väldigt underbar dag/kväll med S. Men hinner inte dra hela historien nu, utan gör det hemma sen ist. =)

Syrran ringde precis. Hon håller på att köra hem från jobb. 30 km i timmen. Bilar överallt i dikena och sånt. *djupt andetag*

Nej, nu e lunchen slut.

Hörs!

Puss

Nyår och nu!

Jobbat i stort sett hela dan. Örk. Blev lite försovning imorse oxå för den delen. Kom ca 3 kvart för sent till jobb. Bulligt! Men men.
Alex lämnade liam på mitt jobb ca 30 min innan jag slutade så han fick leka där bak. Sen drog jag och plockade upp syster i stan och drog till Elysee och åt en mat bit eller två. Liam oxå såklart. Funkade jättebra. Han e go min grabb!
Efter maten drog vi hem. Blev ju inte bemötta särskilt väl varken Jag eller Liam. Kul med familjemedlemar som respekterar oss för dom vi är. Mm..alltid!
Fuck them!!

Har bytat pass imorron. Så ist för att stänga så öppnar jag. Dvs börjar kl 08.00..*snark*.
Men på kvällen är det stora planer för mig och S. Vet fan inte vad som händer eller ska hända. Men vi har inte träffats på ett tag, så jag är en väldigt livlig person och älskar hitta på en massa nytt hyss. Så letar och funderar på vad tusan man kan göra som är kul och ovanligt. Ngn som har ett förslag??
Tacksam för alla idéer.

Vill iaf att ngt särskilt ska hända som vi aldrig glömmer oavsett vad som händer mellan oss.
Så många tankar som snurrar runt. Vad vill han? Vad vill jag? Vad vill vi? Kommer nåt hända? Är vi bara KK? Leker vi bara? Eller är det äkta känslor? Vafan. Hur ska man veta allt detta? Hur vet man att det inte bara är på "Låtsas"? Hur vet man när det är dax, OM det överhuvudtaget ÄR dax? Äsch. Allt detta grubblande.


Tänkte lägga upp lite, bara lite töntbilder från nyår. Dessvärre va jag redigt full och minns inte så mkt av alla bilderna.
Här e lite smakprover.


Jag & Oscar sitter och käkar & fular oss. (Han har inte handen på mitt bröst på riktigt)
image499


Ala Marcus!
image500


Ni skulle sett hur detta bord såg ut 2 timmar senare :-S
image501


Haha. Det ser illa ut ;-)
image502


Här börjar spriten verka allt mer och mer..
image503


Fular oss återigen! Men fan vad kul vi hade.
image504


*Kääärleeek*
image505


Öhh..moget ;-)
image506



Blir våldtagen av Oscars söta vovve Lasse. Han e sååå go! (egentligen kramas han bara)
image507


Haha, så kul kan man ha med sin älskade.
image508


Och såhär mår man dagen efter...precis som man förtjänar.
image509


Hehe. Vi hade rätt trevligt för att vara så få.
Hade som sagt Oscar på besök över nyår för att se om vi hade iaf kunnat vara vänner. Men det blev lite probem och sånt. Så tyvärr tänkte jag ordentliget dagen efter och kom fram till att jag inte vill träffa honom mer. Det gjorde ju inte saken bättre. För honom iaf. Han blev bara sur och sånt. Men jag måste tänka på mig själv, vilket jag gjorde denna gång. Men det va såklart kul att ha honom här..(vid vissa tillfällen)


Aja. Nu ska jag lyssna på musik och googla lite skojigheter!


Puss

Tänker..

I was afraid to let you in here
Now I have learned love can't be made in to fear
The walls begin to tumble down
And I can't even see the ground

Catch me, don't let me drop!
Love me, don't ever stop!

So close your eyes and let me kiss you
And while you sleep I will miss you.





Bilder!!

Jag e väldigt ivrig med att lägga upp bilder nu.
Satte in en gammal skiva full med bilder från längesen. Och tårarna bara kom. Alla bilder med mig och alex från vår "kära" tid, bilder på liam från födelsen och upp. Hur man såg ut på den tiden..jisses. Några kilo för mkt på vissa bilder och några kilo för lite på vissa. Jag tänker bara langa upp bilder nu. Och sen får ni bilder från nyår sen ist.


Förfest i min förra lägenhet. Josse, Emma & Jag. (ca 2 år sedan)
image465



Underbara Liam.

image466



1 månad gammal :-)

image467



Sitt älskade Babygym!

image468



Jag & Alex vårt sista nyår tillsammans. Liam är ca 1½ månad gammal.

image469


Nyår. Typ skitfulla ;-)

image471


Haha, jag & Alex kan oxå ha kul.

image472


Så underbar liten kille!

image473



Tjockis! Ca 2 veckor efter prinsens ankomst.

image474



Älskling efter den lilla olyckan.

image475



Så söööt!

image476



Gottisdax!

image477



Min nalle! :-D

image478



Glada bebisliam!

image479



Min lilla boll.

image480



Ler!!!

image481


Jag & Josse en utekväll!

image482



Mörk bild, men detta e ens tor favorit. Precis flyttat från alex och vi myser i min nya säng.
(Liam 10 månader)
image483



Kärlek.

image496



Ett av liams första bad :-)

image497
Tidig vårdag på Vellingeblomman.

image484



Jag & Alex helt nykära! (På den tiden vägde man några kilo för mkt, hehe)
image485


Underbar tid!

image486



Älskar dig Liam!

image487



Liam sover gott på Julafton. 1 år gammal.

image488


Sööötnos!

image489


Underbaraste!

image490



Bus i sängen i nya lägenheten!

image491



Vintermys!

image492



Älsklingen!!

image493



Liams dop. Visst e han bara såå söt? :-)

image494



Liam 1½ månad i sin favorit gunga. Vår kära lägenhet i Malmö.

image495



<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

image498



Jag har såååå mkt fler bilder. Men orkar inte lägga upp mer nu.
Har precis ätit Spagetti & köttfärsås med Liam och Pappa.
Har ju äntligen fått hem mitt troll. Sooom jag saknat honom :-( Så jag, Liam, Isabell och Kamilla drog till vanningen. Dömysigt och ungarna fick leka av sig.
Eftersom Liam kom hem på "Alex vecka" så måste han ha honom denna veckan pga mitt jobb. Jobbar kväll heeela helgen..så kan inte ha honom :-( *Snyft* Men nästa vecka är det VÅR vecka, & då ska jag planera stora saker för oss.

Några av er undrar säkert hur det går på kärleksfronten.
Men jaa..jag vet inte själv, inte heller S. Vi sncakde på Nyår & eftersom jag va så full som jag va, så håller jag inte flabben. Visseligen va det bra av mig att säga exakt hur jag kände och tyckte, Trisst bara jag inte kommer ihåg riktigt vad jag sagt. Men vet att vi bestämde att vi skulle träffas och prata om "Oss". Ingen av oss vet vart detta dejtandet är på väg, ingen av oss vet vad vi vill, ingen av oss vet ngt. Bara att vi bägge gillar varann starkt och tycker att vi har väldigt trevligt och kul tillsammans. Vilket absolut stämmer!

Nu e det efterätt.

Puss