Jessica have done Linköping.

Jodå. Dagen började väldigt hektiskt och jobbig. Som sagt, så vann jag biljetten (kl 01.30 på natten), som skulle avgå kl 07.14. Jag va sjukt trött när jag gick upp kl 05.00, men det va de värt. Hade dock panik redan då eftersom jag på nåt sätt inte kunde betala biljetten jag vann. Sj.s jävla hemsida sa att där inte fanns ngn biljett registrerad, sen satidigt på vinnarmailet jag fick står där att jag MÅSTE hämta ut biljetten innan och att den MÅSTE vara betald. Jovisst, tryckte på länken där jag skulle hamna för att betala heeeela jävla morgonen. Men neeej, fortfarande inte ngn biljett registrerad. Och med stooora bokstäver står det att detta är bindande och att det är ett krav jag ska betala biljetten oavsett vad. Jovisst, det kan jag ta, men då ska man för fan kunna betala skitet oxå. Fan vad jag va arg denna morgon. Men tänkte såklart att om jag nu ska betala dessa pengar, så ska jag fan åka med tåget oxå. Så jag kom till perrongen, letade upp en biljettvärd på tåget och fick syn på en "jävla" kärring. Förklarade hela situationen för henne, att det är sj.s sida som inte funkar, och att jag måste betala biljetten och då tänker jag åka oxå. Men hon sa nej hela tiden, att det inte gick osv osv osv. Nu började paniken inom mig resa och jag blev tillochmed riktigt föbannad. Hon kallade på en kollega, oh där stod vi och disskuterade fortfarande och tåget skulle redan har gått. Jag va så aaaaarg och gav mig inte. Det är väl för fan inte mitt fel att er jävla hemsida inte funkar som den ska osv osv osv. Folk samlades runt mig, och killen bad mig att sluta skrika. SKRIKA???? sa jag. Då har du inte hört mig skrika. (visseligen va de onödigt att bli uppkäftig, men jag va så arg och kände tårarna började komma). Till slut sa han irriterat att hoppa in och sätt dig i vagn 5, så får vi lösa de. Då säger kärringjävlen "neeej, det finns ju inte plats kvar för fan" (hon va ju helt störd), så då vänder jag mig om igen och säger till henne. "Är du bara korkad eller dum? Jag har ju vunnit en plats, så nånstans på ert jävla tåg finns MIN plats!!. Sedan gick jag in och satte mig. Strax efter Lund så kom killen fram till mig samtidigt han pratade i tele. Jooodå. Han hade hittat min plats och jag betalade via mitt visa. Jag tackade honom såklart väldigt mkt för hans hjälp, men hade jag inte stått på mig på perrongen så hade jag inte kommit med. Varnar alla nu. Köp INTE biljett över tradera via SJ.s egna akution. Inte om det är en helgdag iaf, eller om tåget går väldigt tidigt. Ni får inte tag på ngn, och det är skiiit! Nej fy fan.

Iaaaf. Väl framme i söta Linköping så möter David mig. Kändes spännande och skönt. Vi körde hem till honom och lämnade sakerna och åt lite frukost. Sen drog vi till deras simhall och lekta i vattnet några timmar. Lite kul att komma in och känna att man är hemma i malmö. Eftersom linköpings bad är EXAKT kopia av Aqua kul. 89% va samma. Dom hade tydligen inpirerats av AK. Så om ngn av er saknar Aqua kul, åk till linköping ;-) Vi hade jätteskoj där. Därefter drog han ut mig för att se Linköpings hjärtan. Vi började med Göta kanal, vilket va häftigt att äntligen få se :) Mega stora slussar, som när man tittade ner så kändes de som stora vattenfall. Och man hade lätt kunnat ramla över kanten, så lite obehagligt för barnfamiljer kan jag tänka mig. Men nu har man sett den oxå. Sen åkte vi runt och kollade. Trötta som tusan va vi, så vi körde hem. Där tog vi en underbar dusch och sedan började vi laga mat. Baconlindad fläskfilé. (han sa att han köpt dansk filé ist för svensk, så jag skulle känna mig hemma) haha. Jävla mupp. Vi korkade upp våra kalla cider vi varit och köpt tidigare. Mmm..gott va de. Åt, snackade, spela Yatzy och mös. Sedan drog han fram gitarren och började spela en massa ballader och sjöng såklart (grymt duktigt på både spela och sång). Så där satt jag och njöt medan han sjöng låtar till mig. Kan de bli bättre? Det va meningen vi skulle ut och dansa, men vi trivdes så bra där vi va, så när spriten började verka så la vi oss på soffan tätt intill och somnade tillsammans. Det va så mysigt.
Dagen efter vaknade jag av att jag ite visste hur jag skulle komma hem. ALLA tågen hela dagen va fullbokade, så ja..det fick bli att åka buss. Vilket oxå va fullbokat, så dom hade satt in en extra buss. Va där tidigt så jag fick fönsterplats. resan skulle ta 6 timmar. (dryyygt). Men jag började med att läsa mina tidningar jag köpt, käkade min frulle och lyssande på musik ett tag. Efter ca 1½ timme så kände jag nej, fy fan. Så jag tog fram min medicin (som har en lugnade effekt, och oftast somnar av). Ett, två. tre och jag vaknde av att chaffisen säger "NÄSTA HELSINGBORG" skithögt. Ahh. Så jävla sköönt att sovit så länge. Slapp känna av resan. :)
Aja. Väl hemma så mötte jag alex och liam. Älskade liam. Så nu e han här, och vi ska ner till Vellingeblomman och titta lite och fika. Mysig dag ute. Riktigt höstväder. (L)

Jaa..nu e det höst iaf. Den saken är klar. Fyller fan snart år. Eller..ja..lite mindre än 1 månad. Och på tors är det äntligen den efterlängtade Skånemässan. Som jag längtat efter den. Tycker det är sjukt kul att springa där bland alla människor och handla skit och äta desamma. ;-)

Nej, nu måste jag duscha, sen iväg med älsklingen. Hörs sen.

Puss!!

Ps. David är en kille jag tror jag hade kunnat bli kär i. Men avståndet mellan oss hänger på honom. Skulle de bli nåt mellan oss så är det hans val, eftersom det är han som skulle få flytta ner. (Tänker bara långt fram nu). Så vi måste bestämma om vi ska träffas igen, för om det blir en 2.a dejt, så måste han ha i tankarna att jag inte kan flytta upp. Så, ja. Det är hans val. Det har jag sagt till honom. Men allt löser sig :)



Gäääsp, jag vann.

Gick och la mig vid 22.30 tiden, och ställde kl på 01.00. Suttit vid datan nu och jag vann en resa (rätt dyrt blev den, men ändå mkt billigare än vad den kostat egetnligen). Fan vad nice. Såå ska gå och lägga mig nu igen, ska upp 05.00. GÄÄÄÄÄSP! Men sen blir de tåg mot Linköping, spännande. :)

Ha en trevlig helg alla glada.


Puss

Höstbild. Fotograf: Leif-Erik Nygårds


Bråkar om en resa.

Den började på fjuttiga 6 kr....IGÅR. Och nu ligger den på 410 kr, och det är jag som leder. Den går ut om 2 timmar, så har en liten känsla att nån sate väntar i sista sekunden på att bjuda över. Så gissa vad jag kommer sitta klistrad framför datan de sista 10 minuterna. Resa är MIN. Och den går kl 07.14 imorron bitti. Skönt att åka tåg så tidigt tycker jag.
Hemresan ser ut att bli swebuss. Vilket jag oxå fullkomligt älskar (att åka buss långt). Den tar ca 5.30 timme. Så jaa...är hemma vid 19 då, och då ska jag hämta hem lillkillen igen. Som då är väääldigt förskyld. Älsklingen. han e så hes, så hes. Och hostar, snorar och är hängig. Längtar till han kommer hem igen (L)

Nä, nu ska jag tvätta inför imorron och hoppa i ett varmt härligt bad och använda mina nya ansiktsprodukter från Clarins.
Hörs sen :)


Puss!

Godag i bygget! :)

Hänt en massa massa. har knappt tid att blogga längre. Delvis för att jag haft liam snart 5 veckor i rad (med undantag för 2 helger (som varit alex). Helt underbart att ha honom så mkt. Men det tar tid och krävs energi i mängder. Nu e han hos alex över helgen, men hämtar honom igen på söndag. (L)

Hänt massor sa jag. Sammanfattar kort.
Jobbat, lekt, köpt ny tvättmaskin, jobbat, busat, varit på cirkus (vilket va de bästa cirkus någonsin jag varit på (Lions), varit ute på resturang, festat, jobbat, lekt, träffat nån killar (som sagt, älskar att dejta, så jag ska träffa 2 st nu inom kort. En på fre (vi ska ta en drink på möllan) och en på lör som jag träffat via mötesplatsen. Jättesöt, jättego, musikalisk, meeen bor i Linköping. Så jag ska ut och resa i helgen. Mys :) Ska åka tåg, vilket jag anser väldigt mysigt. Första klass dessutom (köpte den billigt på blocket). Sååå har helgen full. Ska bli underbart! och spännande. Han vet redan min hemlighet om min passion till dansband, så hn har bokat lördagen med dansband och utekväll för oss. Wiiie!
Nervös? Jaa..faktiskt..inför träffaen med honom så är jag de. Snackat en hel del i tele och tjofräsan. Tycker det är ett gott tecken att va nervös, brukar annars inte va de.
Ja..jo..så e de.

Sitter här nu och väntar på att jag ska börja jobba. *suck* 17-23 idag. Men jobbar med rätt folks, så det är heeelt okej.

Men återigen så ska jag fan skärpa mig med bloggandet. :)

Puss


Det sjunger i mitt huvuuuud...

Va på riktigt Yoga häromdagen. Jag ska vara ärlig och säga att jag fullkomligt hatar det där tramset. Flåsa och stånka tills man börjar må illa i huét, stå i skumma positioner som bara är obehagliga och låtsas gilla de. Nej fy fan. Efter 10 min la jag mig på rygg och bara stirrade runt på alla vilsa själar. Dock låg jag länge, länge och tittade på en söt tjej. Hon kan ha varit runt min ålder (dvs 26). Vacker, söt, och med en jättestor vacker mage. Hon va höggravid. Som sagt, bara låg och stirrade på henne hela tiden. Hon måste trott jag va dum i huvet eller nåt. Men kunde inte låta bli och ska säga er att för första gången på eeeevigheter så kände jag "avundjsuka" När jag såg henne, så kände jag..meen guud. Jag vill oxå ha så fina ringar på fingret, jag vill oxå vara gravid igen, jag vill oxå vara älskad och saknad. Det kändes döskumt och jobbigt på samma gång. Vet inte om det är som jag är redo att träffa ngn eller vad det betydde. Men det va en stor längtan som slog mig. Är trött på att träffa halvdanna killar som jag ändå tröttnar på efter några dagar. Vill träffa nåt som känns "bra" från början. Nån med liverfarenhet, gärna äldre kille med fast jobb och stabilt liv. Där jag och Liam kan känna oss trygga.

Senaste killen jag träffade va nog den mest barnsliga killen jag mött. Han va som 17 år. Omogen, löjlig, jobbig, eneverande, arbetslös, ful liten lägenhet, barnslig klädstil (eller iaf en rosa keps han låg inne med..kom igen alltså)
Jag kunde inte låta bli att fullkomligt störa mig på honom. Till slut insåg jag att jag började bli elak mot honom, så då va det dax att bryta upp. Och det känns skönt, som ett mindre problem.
Det är ju så att jag är extremt trött på att träffa killar på krogen som oftast bara är ute efter en sak, eller som bara är fullkomligt fel. Jag har bara träffat 1 kille från krogen och vi blev fullkomligt förälskade och fick barn tillsammans. Men det som hände hans psyke, hade hänt även om jag träffat honom nån annanstans. Har ju inte med det och göra.
Iaf. Jag har varit utan kärlek i ca 4 år. Det är lång tid för mig som aldrig är singel mer än 6 mån typ. Iaf. Det jag vill komma till är att jag nu är medlem på Mötesplatsen (där ingen under 25 år får bli medlem) och även på Match.com. Tycker inte det är nåt desperat för 5 öre. Tvärtom. Vill gärna "lära känna" killen innan han bjuder hem en eller innan man byter nr. Där finns sjukt många reko killar på de sajterna. Så är här nån singel som längtar efter träffa kärleken, så bli medlem. Det kostar en del, men visst är det värt de? :-) Så jag sitter just nu och pratar med en trevlig dansk man. Haha..men det är ju bara kul ju ;-P

Idag är jag ledig från jobb. Skönt som faan. Vet dock inte vad vi ska göra. Tänkte åka ut en runda till ikea.
Vi får se vart man hamnar. :-)

Inatt födde min syrras söta skogskatt bäbisar. En sak som gör mig förbannad är att för ca 1 månad sen så hände de nåt med fisan (som hon heter). Camilla va sååååå ledsen, grät som fan och dom fick åka akut till veterinären. Det som hände katten va att hon ramlade ihop, inte kunde fästa blicken, och mådde skit. Klart man blir rädd som fan. Iaf. Dom åkte in akut och där sa dom att dom inte visste vad som va fel, men att dom ville behålla henne över natten för övervakning och allt det där. Det dom konstaterade va hjärnblödning och dom fick mediciner med sig som dom tryckte i katten. (Camilla hade ingen aning att fisan va på smällen) Då vill jag bara säga en sak. Hur tusan kan en vet missa en sån viktig del i utredningen som att hon va dräktig?? Katten hade nog havandeskapsförgiftning, och dom skyller på en jävla hjänrblödning för dom inte undersöken kattstackaren ordentligt. Fan vad lack jag e. Camilla och Eldar ska vända sig till djursjukhuset igen och berätta hur dom känner för de. Dom ska fan veta vad dom missat. Flera katter hade kunnat mista livet för dom "tror" att det är nåt annat. Fy fan, mna blir ju mörkrädd.

Nej, nu är jag upprörd. Ska bada med liam nu, sen iväg.

Ha en bra dag!

Puss

Danne och Yoga!

Igår hade jag blasting time. Va på Dannero och såg Danne stråhed med Jensen. Han chockade mig flera gånger..han kan dansa kasedans. Fan vad kul de va. Vi dansade bugg, linedance osv osv. Victor blev glad och chockad att se mig där. Vi bestämde återigen att nu "måste" träffas snart. Tycker jag med, han e så äckligt söt.
Jag hade på mig min dösöta blåa nyårsblåsa. Kanske iiinte så bra att dansa bugg i den ska jag säga er. Blottade brösten ett ex antal ggr, folk bara skrattade, men fyfan vad jobbigt de va. Då vet jag tills nästa gång, ingen blåsa vid dans.

Ska strax åka o träna. Blir dansaerobic på sats, sen ska jag prova thai chi yoga med syrran och eldar på Natilus. Dom vill så gärna ha med mig, så vafan...kul och prova.

Ska kanske inom S en stund ikväll. Vi får se vad klockan hinner med. Ska ju få hem mitt troll ikväll. Har honom 3 veckor i rad. Eller ja. Hade honom nu senast på min vecka, fortsatte ha honm på liam vecka fram till i fredags, och nu söndag är det min vecka igen. Älskar att ha honom hos mig så mkt. Känns underbart!!
Älskar min lille pojke, men det vet ni ju redan.

Nepp. Nu ska jag rensa kattlådan, sen ska jag träna.

Puss

Kär på nytt!





Jessica - Nästa Box instruktör!




Jodå. Ni hörde rätt. Ska utbilda mig till Box intruktör. Har anmält mig idag och får hem papper nästa vecka. Sen börjar teorin och såsmåningom kommer tenta. Sen så är träning en del av mitt jobb oxå. Och huur kul är inte de? :-P

Japp. Puss

Jobb & Lasse.

Hallå ja (med grov skånska).

Återigen är mitt nästa projekt att inskaffa en fukking kamera. En bra sådan så jag kan börja videoblogga igen. Denna gången ska kameran klara av att filma i mörker. Det kunde verkligen inte den förra. Och dessutom ta bra bilder.
Idag har vi varit lediga. Skönt. Varit på möte hos kommunen och lite sånt där skrafs. Jag vill ha Liam på min adress nu, så nu måste Vellinge kommun godkänna att betala Kävlinge kommun för att han ska få gå på dagis där. Så det är ett jävla meck, men vill ha min son skriven hos mig nu, så e de bara. Det har varit en stor process mellan mig och alex, men liam har haft adressen hos honom sen han föddes, och nu vill jag oxå ha en del av hans liv, inte bara 14 dagar i månaden, utan allt annat runt honom. Jag är trots allt hans mamma.

Idag har vi bara rännt runt litta. Fikat, käkat lunch hos syster, och lite annat trulleluttan.
En sak jag gjort idag är att fixat årskort på S.A.T.S. Så jävla najs. Mitt kort på Formtoppen i Höllviken tog slut den 4.e sep, så nu provar jag ett 4.e ställe att träna på. Haft medlemskap på Forum, Formtoppen, Träningsverket och nu Sats. Alltid kul att prova nya ställen. Sats sägs vara ett sjukt bra ställe om inget annat. Och det som är så skönt är att dom har ju barnpassning och det är riktigt najz. Rummet va stort med massa saker till barnen och liam föll direkt, så han fick vara där inne medans jag pratade med tjejen. Skönt att veta han gillade de.
Så imorron efter jobb blir det träning på hög nivå. Spinning + styrke för måste ju bland annat tjecka vad det är för "folk" där..Höm ;-)






Imorron är jobbet rätt segt. Börjar jobba kl 07.30 - 11.30 - 24.00-04.00. Rätt dyrgt. Men samtidigt är det kul och jobba natt i Lund. Kommer alltid in en massa fulla söta killar som vill snacka extra länge, och det är alltid kul :-P Sååå jaa..Ska hinna med träning och sova innan jobb på kvällen igen.

På lördag är det Dags för Lasse att spela nere i skåne igen. Denna gången i kristianstad, så dit ska självklart lilla jag. Ska bli riktigt kuuul! :-)

Nu väntar syrran. Ska spela alfapet online med henne. Vinner alltid..så hon är inget motstånd, haha. Du e kass Milla. Och nu ska du återigen få så mkt "Whooooppppaaasss" 

Är vi döda än?

*Känner på mig*...nepp. Inte än iaf ;-)

Ska strax iväg och fika i vanlig ordning med mitt troll. Ska höra vad kamilla och hennes dotter har för sig idag.
Har en massa massa ärenden nu. Men kanske lunch på jensen sen.

Jobb ikväll..

Puss


Domedagen?





Hej alla. Vet ni om att det är Jordens undergång imorron? Iaf enlig massa massa forskare. Tusentals forskare ska exprimentera om Big Bang i en underjordisk byggnad, vilket massa forskade strejkar mot, för dom säger att jorden kommer gå under av exprimentet. Lite läskigt ändå, men tror inte på de.
Ja..vi får helt enkelt se. Tror ni på sånt?
Isf föreslår jag att ni håller era nära och kära nära ikväll ;-)

Äsch...trams säjjer jag. Men visst kommer jag inte släppa Liam en sekund, för liiite vidskeplig är man ju. *hmm*


Puss

Fruktansvärt ont.

Min mage pajjade igår igen etter mkt lång tid utan de. Det gör så ont att man knappt kan vika sig på mitten, tårarna sprutar och jag skriker av smärta. Haft detta i många år, men som tur är händer de inte så ofta längre. Men självklart igår, när det inte fick hända.
Toa, spydde, sov, toa nr 2, sov, toa spydde sov, toa nr 2 sov. Höllt på såhär till kl 9 imorse, och precis när jag somnade
gott, så vaknade lillen. Så påsarna under ögonen är inte dåliga.
Tacka lov för min nya foundation. Den gör sitt jobb om inget annat.



Nu har jag klätt upp lillen så fint. Har mig själv kvar. Ska på kalas, lillsyrran blir 15 år. Får se hur det ska gå med min mage. Måste lixom ha tillgång till toa närsom. Lagom bra med 20 pers i huset. Aja..I värsta fall får jag springa upp till mig själv.

Nä ni..nu måste jag göra vid mig.


Ha en bra dag!

Puss


Funk Jazz!


För er som inte vet vad Funk Jazz är. Längtar så mkt tills ikväll. :-D

Svettas och njuta!


Puss





Tradera is tha sheeeet!!

Det är ett sjukt bra ställe. Helnöjd med vad jag åstadkommit där. Nu vann jag igen, och det handlar om småsummor.
Denna sjukt snygga jackan till liam för 140 spänn.



Är heeelnöjd. Tänk er min lilla tuffing i den jackan ;-)

Hehe.

Ska spela med syrran nu.


Puss


Börja dansa igen.

Jahapp. Då va det klart. På tors börjar jag med funkjazz igen. Så sjukt jävla kul.
Och på måndag börjar jag en kurs med Bugg och Foxtrot. Haha. Så man kan dansa bätter med gubbarna och söta pojkar på Lasses shower :-)

Äntligen. Helt underbart!


Kantareller & Majs tid.





Ja fy faan vad gott det är med smörsteka kantareller, helt otroligt. Köpte ca 1 handfull idag (50 spänn)..dyrt men gott.
Liam fullkomligt äälskade de, så blidde inte så mkt idag, men imorron ska jag bjuda pappa och liam på mat, men massa massa kantisar. Får kosta va det vill :-)

Jag hämtade liam på dagis idag. Åkte direkt och plockade majs, så även det har ätits ikväll. Så sjukt gott asså.

Imorron jobbar jag bara till kl 15.00, så därefter ska jag hämta lilla Moa. Ska passa henne till imorron kväll. *myspys* Vet dock inte vad vi ska göra, men antar att plocka ännu mer majs i höllviken är på schemat. Mamma, Ulf och Pappa ville ta del av vårt plock, så får bli en hel del. Kul e det iaf. Mest för liams skull.

Liam utvecklas snabbt på alla sätt och vis nu. Mest skrattretande sätt. Som att räcka finger när han ska skämta, blicka med ena ögat mot en, roliga uttryck, som när vi satte oss i bilen så tog han tag i en delfin (som bor där) o kramar den hårt och säjjer "Åh gud. Tack och lov att du är oskadd"..Hahahaha..fy faan vad jag garavde. Oskadd? Vem har lärt han det ordet...inte jag iaf. Haha. Älskar min lille kille!!

Nepp. Nu sover alla här i huset utom jag. Ska se klart på filmen 27 dresses.

Hörs sen.

Puss

Cupcake!

Vilken helg...fy fan. Berättar mer sen ikväll.

Nu har jag bakat muffins. Stoora amerikanska med limegalsyr geggamojs. Fy faaaan vad gott.
Ska ner till Mammsen och bjussa hela la familj på den. Mumma!



Sen blir det lite tv tittande ikväll. Kommer en hel del jag vill se. Först om nån gravitation kl 20 på 2.an och sen därefter singelmammor. Ett bra program det där ;-) Och ikväll är det en tjej som gått över tiden 2 veckor (tss säjjer jag..kom och klaga när ni är uppe i 3 veckor, haha). Så man få följa en hel del där. Alltid lika kul!

Hörs sen..


Puss