Halloween fest på G. Skoj på hög n

0-390f404566803dbaa3a397c8e05b9a01.png

Kolla varifrån!

Halloween fest på G. Skoj på hög nivå. B-)


Jaaaaaa!! Soom jag leetat! :-P

7a44711267461a5046634541d0402199.png

Kolla varifrån!

Jaaaaaa!! Soom jag leetat! :-P Nu e kvällen räddad.


Wiie. Mys!! Snart leonas tur!

0-386bbc9ea2278a2367e956eae3b84c4b.png

Kolla varifrån!

Wiie. Mys!! Snart leonas tur!


På plats på arenan nu :-) Rosa ban

6eb3c70360e53210237a156bf406dc36.png

Kolla varifrån!

På plats på arenan nu :-) Rosa bandet galan börjar om 5 min. Puss


Beslutångest på hööög nivå.

Hej hallå.

Nyss hemkommen frå Michael jackson, This is it.
Herregud vilken berörande dokumentär. Man får följa MJ.s liv verkligen bakom kulisserna. Hans tramsiga sida, hans allvarliga sida, hans bestämda, "perfektionista" sida. Kände glädjen och sorgen på samma gång. Konstig känsla. Även om du inte är ett jättestort "fan", så måste ändå denna ses. Helt underbart!
Och att få se en sjukt jävla grym dansshow innan filmen började gjorde inte saken värre. Antar att det bara är premiärdagen som får njuta av de. Så grymma va dom, fick tårar i ögonen. Utklädda tll MJ och dansade som honom. *Kärlek*

Nu undrar ni säkert va beslutångesten innebär. Klockan jag fick igår va fullkomligt älskad. Men när Jessica kliver in i affären där den köptes för att förminska den, & får syn på en klocka, blir jag nykär direkt. Ringer D med lite fjäsk i rösten. Duuu..älskling. Jag e nykär. Japp. Inga problem. Bytade upp mig och fick lägga till en god slant, men det va de värt! :-)
Kolla min nya underbara älskade klocka.

 Mmm..kärlek!


Nepp. Nu blir de mys framför tv.n med mina kärlekar.

Hörs. Puss

Kalas på jobb ;-) Whopper meal 49

0-5831f96e1fb748253a1d42e0b38b1624.png

Kolla varifrån!

Kalas på jobb ;-) Whopper meal 49 kr, och kidsmeal 19 kr. Välkomna till Bk Lödde B-)


Min dag idag!

Grattis grattis.

Japp, då va man 27 år. Jisses. 1 år nämre 30. Galet.

Jobbat idag vilket sög. Jag va dålig, Liam va dålig och ja, kaos helt enkelt. Fick kila från jobb 1 timme tidigare.
Hem, tog en dusch och låg där på golvet samtidigt som det varma vattnet strålade över mig. Dennis kom hem, tittade förvånat på mig där i duschen och log lite försynt, samtidigt som han ändrade de skållheta vattnet till iiiskallt. Satejävel!!! Nåväl. Ville inte va för dum, för jag visste att jag snart skulle få mitt paket. Tihi!

Liam kom in i badrummet..."Duu mamma, dom blommorna är från mig oxå". Jahapp, då hade ag fått reda på att jag fått blommor. 3 stora röda rosor. Fina som tusan. Sedan kom han in med en fin "pås/väska" och sa "detta är från mig oxå"!! Jahapp. Tack älsklingen. Givetvis ville han va med o öppna. Woow mamma.. det är en klocka! Jodå!! En helt underbar klocka fick jag av Dennis. En äkta Dolce Gabbana (L) Så kär jag blev direkt.
Tack snälla älsklingar. Givetvis va jag tvungen att se kvittot eftersom jag ska in och förminska den, (då mina handleder är bokstavligt talat minimala). Samt att jag då fick försäkring tecknad på mig med de kvittot.
Mmm...ehm...tack dennis. Host host. Han måste verkligen älska mig, då de klockan kostade mer än min gamla hyra. Haha. Nåväl. Fyller bara 27 en gång. *Blink*

Titta så underbar den är:
(Ps, blänker mycket mer i verkligheten, bling bling (Gilla).



Nepp. Efter en god middag med dessert med pappsen på besök blir de födelsedagsmys med D i soffan i hans varm famn.
På söndag e de kalas. Vilke innebär meeeer paket till lilla miig! :)

Puss & Kram

Ehm. AAAJJJ!!

1cc0c147d6186d11eb675b5e49c4d5ab.png

Kolla varifrån!

Ehm. AAAJJJ!!


Måndag = Lördag!

För min del är det så iaf. Jobbat hela helgen och njuter av min "lördag"  idag med lillemannen.
Ska börja dagen på ikea tänkte jag. Inhandla lite ramar och dylikt. Har fått bilden från släkt fotodagen. Där alla från min mammas sida finns på bild. Kul och en jättefin bild. Ska sätta in den när jag fått in den på datan.
Kl 14.00 ska jag återigen träffa min tandläkare för at dra ut tand nr 3. Sen är de bara en jävla visdomstand till. Sköönt.
Därefter ska jag möta upp Camilla och ta en runda i stan. Shoppa, shoppa :)
Funderar på att ta Liam med på bio ikväll. Bara han och jag. *Mys* Vi får allt se.
Fan tycker det är tråkigt att blogga idag. Tagentbordet är rövjobbigt, blir fel hela tiden och får ändra, ändra och åter ändra.

Imorgon är de min dag! Tihi!


Nä. Nu ska vi dra.

Puss

Snaaaaark!!

Fan vad jag hatar jobb. Ont i magen av maten oxå jag nyss åt. *Bubbel*

Idag stänger vi redan kl 19.00 (Naaaajz) Sen skulle vi som planerat åkt hem till syrran och Eldar som idag har en mega hemmafest med halloween maskerad och dylikt. "Jessica, du & Dennis får INTE komma hem till oss utan att ni är utklädda". Nehe, men va trevligt. Vänta nu här. Har jobbat hela veckan, haft fullt upp på min lediga dag, jobbar heeela dan idag och är hemma vid 20.00. Duscha, sminka sig, göra vid håret tar för fan en evighet bara de. Och nu ska man klä ut sig oxå. Hmm okej. Det kommer jag absolut inte hinna med. Så ville gärna dit, men fick lite ångest av stress i magen. Så jag messade min älskling. "Älskling. Vill du vääldigt gärna dit ikväll? Puss puss."
Fick svaret: "Om du vill. Stannar gärna hemma med dig med lite vin o film och massa mys. Puss"
Skickade tillbax: "Du läser min tankar"

Jodåsåatt!

En hemmakväll med mitt hjätrta med vin och massa mys lät myyyycket mer lockande. *Mums*

Nepp. Nu e lunchen slut.

Ha en bra lör.

Puss puss

Nytt inlägg.

Igår va jag "inte" på humör. Tog bort mitt senaste inlägg för jag kände att jag hade lungnat ner mig tillräckligt.
Fick e nkommentar om att det hade med "min" omognad och göra? Känner tvärr inte detsamma. Att jag skriver av mig fakta som är 100% sanning handlar inte om omognad, handlar om irritation av verkligheten.
Så ni som hann läsa vet hur de ligger till, och verkligheten svider.


Detta är min lediga dag. Och jag har precis kommit hem från sjukan med Liam. Han ade trånga och rassliga luftrör, så fick 2 olika mediciner. Skönt.
Sitter o väntar på att kl ska bli 10.30, så jag kan lämna liam hos alex i malmö. Det är som sagt hans vecka fortfarande.
Själv ska jag till fukking tandläkaren. Ta bort tandsten och dylikt under bedövning, samt att dom MÅSTE kolla på min onda jävla tand. EN vecka nu har jag haft så ont i tanden att jag nästan gråter. Det är en smärta som går ner i skelettet och upp i huvudet. En visdomstand som tidigare är lagad för hål och som ska dras ut på måndag. Men nåt måste fan göras idag.
*AJ*

Efter tandläkaren ska jag träffa min nya massör. Få en grundundersökning och hjälp från djupet. Så jäka skönt.


Ikväll blir de massor av mys med D. Vi ska mötas upp kl 17.00 för att sedan bege oss till Emma (min vän som blev färdig med sin frisörutbildning för ett tag sedan) och klippa oss. Eller ja, främst Dennis. Jag ska bara "trimma" lite.
Därefter ska vi åka o storhandla. (Mys), och sedan hem och tvätta (mys igen), och laga god mat och dricka gott vin. Bara vara!
Gud vad jag älskar sånna här dagar.

Imorgon är de jobb igen , plus halva söndagen bara. Middag hos lillasyster som bev 24 i tisdags.
(Själv blir jag 27 hela år på tis) Åhh fy faan vilken ångest att närma sig 30. Hatar den åldern. Kommer känna mig rågammal. Visseligen har jag redan hunnit med det viktigaste här i livet. Ett barn! Så det känns underbart. Och fler blir de..:-)

Nåväl. Nu ska jag borsta tänderna grndligt & så duktigt så skölja med flour, och visa min tandläkare att jag är såååå duktig! *Host host*


Ha en bra fre. Puss!

Kolla mamma, en ko näsa!! Haha. Se

0a1c4e7b8d0d69bfb2422135e539ccbc.png

Kolla varifrån!

Kolla mamma, en ko näsa!! Haha. Ser ni liams underbara fantasi i hans kalkonmacka?


Nybyggda och helnöjd!

0-59de56a751ca21045e83a86a052dad6d.png

Kolla varifrån!

Nybyggda och helnöjd!


Kvällens middag?

57de8f30f4fb0c71e2b21057c149faf7.png

Kolla varifrån!

Kvällens middag?


Jag kan mobilblogga :-D Så nu ses

2ff65d2ca67cfe2610a6b47e6cb7eaaf.png

Kolla varifrån!

Jag kan mobilblogga :-D Så nu ses vi lite oftare ;-) puss


Hemska ting.

En helt underbar kväll och jag och D myser för fullt med bra film och massa kärlek. Telen ringer. Stööörigt tänker jag. Det va Dennis mamma. Hon va helt uppriven och orolig. Jag som ligger på dennis bröst känner hans puls ökar markant och hans temperatur stiger enormt. Vad har hänt?? Det va en kvinna som hade ringt hem till Edit (dennis mamma) och sagt nåt i stil med att Robert (dennis lillebror) ligger i bokskogen blodig och ska åka till sjukhuset osv osv. Eftersom Edit inte är så bra på svenska så uppfattar hon inte allt. Dennis guidar henne att hitta mottagna nr på hemtelen och tillslut kan dennis ringa denna kvinna som ringt. Där kom de. En bilolycka i bokskogen!! Omg. Panik fick vi bägge. Vi fick veta att 2 va allvarligt skadade medans 1 kom lindrigt undan. Givetvis önskar man att det är sin anhörig som är det lindrigaste. På vägen till Malmös akut får vi veta lite mer. Robert är den som har lindrigast skador och det va även han som körde bilen...sin mammas bil. Jahapp tänker vi direkt. Det va den bilen. Väl inne på akuten får vi vänta som fan (kändes som evigheter) eftersom inga register finns på robet. Efter ca 30 min så fick vi veta att han va inlagd. Bara en person blev insläppt, Dennis då.Han va okej. Så skönt de kändes.
Efter tårar, läkarundersökningar och mkt prat med polis och grejjer så får robert lov att gå hem. En stor kram fick han såklart, samtidigt som man kände sig lite små arg över hans oförsiktighet. Men givetvis är man glad det gick så "bra" som de gjorde. Dom hade verkligen änglavakt!



Tre personer fördes till sjukhus efter en våldsam singelolycka i Bokskogen vid 21.20-tiden. Föraren tappade kontrollen över bilen i en kurva och krockade med ett träd sidan om vägen. Slutligen voltade bilen och två personer skadades allvarligare medan en tredje klarade sig undan relativt oskadd. Vad som orsakat olyckan kommer nu polisen att utreda.


PPOLY6-20091005
PPOLY10-20091005
PPOLY7-20091005
PPOLY2-20091005


Ja..som de kan gå. *ont i magen*


Nu ska jag återvända till mitt jobb efter en hääärlig lunch.

Puss