Känningar och bio.

Usch. Nuså. Börjar de komma smygandes på morgonen. Illamåendet. Sitter här med tom mage och ulkar...nästan iaf.
Småjobbigt. Ska som sagt dit den 30.e och sen nån dag efter för att få "pillan". Vi ska iväg den 7.e så jag SKA ha fått tid innan, så jag slipper och få missfallet (aj vad ont det gör i mig) där.

Har som sagt fått nytt jobb nu. Kommer kännas rätt jobbigt i början kan jag gissa. Träffar dennis bara varann vecka. Eller om jag har tur, sent på kvällarna, om han inte somnat. Är en människa som tycker det är väldigt viktigt att gå och lägga sig samtidigt, med vissa undantag. Och jag är hemma vid 22.30 på kvällarna. Antingen är han vaken eller somnat i soffan. Så jag kan pussa på honom lite innan han somnar. Jo föressten. Fredagen är jag ledig. Så det blir väl bio, eller resturangbesök då kan jag tänka mig. Men inte mer än så, för jag börjar jobba kl 8 dagen efter. 8-20.30. (Är jag hemma)
Jobbar ca 30 timmar den veckan jag har Liam, och veckan efter blir de ca 60 timmar. Börjar då inte förrän eftermiddag till sen kväll. Men ska inte ha de såhär alltid. Bara ett tag. Måste jobba ihop en del pengar, och sen är det dax att börja tänka på familj om nåt år. Ja, men jag ska inte klaga. Bita ihop och jobba in pengar till hushållet. :-)

Idag skulle jag och liam till Skånes djurpark, men såg vädert imorse och la ner projektet direkt. Bajsväder. Så då bestämde vi att vi skulle gå på bio ist. Han älskar ice age. Jag har redan sett den, men ser den igen för Liam skull. Han blev ju störtglad. Problemet är nu att vädret ute börjar bli sol. Frågan e om man ska ta chansen eller skita i de?
Blir det bio, så blir de jensens böffhouse först. *Mumma*

Nepp. Nu ska jag mysa med Liam.

Puss puss

Gokväll.




Idag har vi köpt en ny bil. *wiie* Ska bli så jävla skönt att äntligen börja köra med en vettig bil, och ska kasta min saab lååångt lååångt bort. Kan knappt bärga mig med att visa den för Liam, han älskar bilar och kommer bli elt galen. :-)





Snygg va?


Juli går snabbt. Redan halvägs framme. Slutet av Juli blir massa tråkigheter.
Den 27.e ska jag dra ut 4 tänder. Dvs alla visdomständer. *ajaj*
Den 29.e ska min lille kille bli "drogad" hos tandläkaren. Han ska få stark lugnande medicin för att dra ut en tand. Min stackars lile älskling!
Den 30.e ska jag till kvinnokliniken för massa tråkigheter.

Usch ja.

Men den 7.e ska jag, Liam och Dennis ha vår lilla lilla mini semester. (Blev inget denns sommaren pga av den otroliga thailandresan som kostade en del ;-))
Vi ska bila upp till Skara med ett par vänner och deras barn. Och kolla in detta som vi ska ha:


1 natt i stuga 16 kvm + 4 st 2-dagarsbiljetter till parken för 2 vuxna och 2 barn.
Fri mat och dryck hela vistelsen = mat, läsk, glass, popcorn, sockervadd. (Gäller ej alkohol, dryck i PET-flaska/burk, chips och godis).

  • I parken:
  • - Restauranger
  • - Kiosker
  • - Caféer
  • På campingen:
  • - Restaurangen
    - Golfkiosken (endast glass)

Vid incheckningen i campingreceptionen erhåller familjen armband som används i hela parken och på campingrestaurangen.

Kul va? Så mysigt vi ska ha det! Och äta sockervadd så de sprutar ut öronen.

Nej, nu e det kväll och Jessica ska krypa ner i sängen med en varm Dennis!

Ps. Vet att det är många som vill se thailandbilderna. Jag har segat med dom eftersom blogg.se är skittråkiga när det gäller lägga in bilder. Tar ca 2 minuter per bild att lägga upp. Och det är mååååånga bilder.
Ska försöka komma på ett bättre sätt än att lägga upp en och en.

Ha det gott!

Puss



Sommar & sol...

Hej alla.

Har inte haft orken att uppdatera. Hänt massa massa massa.
På både gott och ont.

Tar inte allt nu med tabke på att jag ska på bio med syster och se Bruno. Sen blir det väl bio med Älsklingen ikväll oxå. Han ska jobba över lite idag.

Jag har fått en arbetsledartjänst på Burger King i lödde. Så jävla najz. Börjar vecka 33. Fasta arbetstider, fast månadslön. Haaarligt. Som det har varit fram till nu, så ha dennis stått för det mesta när det gäller pengar. Ska bli helt underbart at få dra in pengar till hushållet. Ska spara ihop till hus och dylikt.

Häromdagen fick jag veta att jag är gravid. Ja.hör och häpna. Jag fick hjärtklappning och ont i magen och tårarna sprutade. Det va verkligen inte alls meningen. Skulle börjat med p-piller veckan efter. Dennis och jag talade ut om vad osm va bästa för bebis och oss. Abort blev utvägen. Hade jag behålt vårt barn, så hade jag inte fått chefs tjänsten och jag hade då inte fått ut ngn mammapenning, med tanke på hur lite jag jobbat dessa år. Dom som har barn och gjort abort efter vet hur det känns. Herrgeminguuud vad ont de gör i mig. Men vad ska vi göra? Vi vill gärna ha barn tillsammans...när allt det ekonomiska är avklarat och tjänsten är min. Allt ska vara "perfekt" när jag blir mamma igen.






Massa massa har gjorts under såhär långt som sommmaren gått.

Marknader, stränder, boO1, soppingrunder, fikastunder, segande, kalas, tandläkarbesök i mängder, hårförlängningar,
husvagnsbesök..

Sätter in lite blandat.



















Min mamma fyllde 50 år den 4.e Juli. De blev jättelyckat med champange frukost och middag med släkten på ribbans resturang osv osv.

Dennis min älskade älskling blev 30 år i måndags. Jag hade överasskningsfest åt honom i fredags och kalas i måndags. Han blev jätteglad och nöjd. Ska berätta massor om det nästa gång.

Nu väntar syster på mig.

Bio oxå...;-)


Puss alla.