Tosselilla.






Japp.

Nu är vi vakna och har försovit oss en del, så vi ska bli hämtade av Jensen och hans son. För vi ska till Tosselilla.
Hehe. Kuligt värre.

Ha en trevlig dag i detta underbara väder :-D

Ps: Liam är nyrakad och sååå söt :-D


*Mumma*

Baddräkt nr 2, från FRIIS & CO:



Lobster Swimsuit

Lyckades inte få en bild på baksidan. Men den är helt bar i ryggen och precis vid svanken är det ett "hål" lixom med samma ring som där framme. Överhet.

Här kan du kolla på hela ;-)


Puss


Bakken nästa..


Jomenvisst. Kände att detta klingade bättre än Lisse, eftersom det är mest flumeridern jag är ute efter och den finns där oxå. Vet inte om jag nånsin varit där, isf va jag väldigt liten. Så idag ska jag och Liam ta tåget dit och ha en väldigt trevlig dag! :-)

Så vi ska snart göra oss klara och dra till stan.

Vädret är inte helt fel heller för den delen :-)


Hörs sen!


Puss


Gomorron.





Vilken dag vi hade på Lisse. Åkte massa, massa, åt gott och skrattade tills vi va hesa. Så jäääävla tråkigt jag inte har bilder och stuff, men men väntar på att min kamera ska lagas. Vi får se, snart så :-)
Köpte med mig en massa saker till Liam såklart. En sån här Helium Kanin ballong, ett nyckelband med en stor godisnapp i, en häftig flaska att dricka ur. Man dricker ur ett sugrör, så sprutar det och har sig inne i flaskan, köpte även en sån där stooor flaska ni vet som alla tivolin har. Han blev iaf jätteglad för allt. Köpte även 2 st nyckelringar med foton i. En från Balder och en från Flumeridern. Haha..dösöta är vi! När jag gick där, så insåg jag hur mkt där egentligen finns för barn. Trodde inte det fanns i det utbudet. En hel egen "avdelningn" med massor, massor av skoj. Såå tro det eller ej, men jag ska dit imorron igen, denna gången med Liam. Fast denna gången blir det tåg, Liam är gratis där. Sen ska jag inte ha åkband, utan jag åker dit för liam. Men en sak som vi ska åka massor, massor av är Flumeride och Kållerado. Det blir hans första riktiga "berg och dalbana", fast på vatten ist. Han kommer ÄLSKA de. :-) En mamma & Liam dag. Ska bli såå kul. Måste låna ngn kamera, så man kan ta bilder på hans första åktur i Flumeridern, som lär bli mååånga fler :-D

Ja, mysigt och kul ska vi ha!

Asså, ärligt. Vad va det för väder igår?? Jag va typ skitförbannad. Rena vinterväder för fan. Regn, blåst och kallt som fan. Och idag är det sol och ja..asså, man börjar ju undra vad som händer med vädret. Men men, imorgon ska det bli varmt och vackert...i Göteborg iaf ;-)

Tiden går snabbt. 1.a Juni på Söndag. Då ska min syster och Eldar till Thailand. Är så glada för deras skull. Jag tänkte spara så jag kan åka iväg nångång i vinter ist. Vi får se hur det går. *s*

Ni alla vet säkert vem Jensen är. Min bästa killvän jag länge pratat om. Vi träffas ofta och bara "e".
I fredags så kärleksförklarade han mig. Han vill ha mig i sitt liv, han vill gifta sig med mig sa han. Han vill dela hela sitt liv med mig. (Puh vilken börda, haha). Jag blev jävligt chockad ska jag säjja. Men samtidigt..ja, jag vet inte hur jag ska säjja de. Jag vet inte vad jag ska säjja eller göra. Känns inte riktigt rätt tillfälle. Vill ju vara singel, det vet han, men klart att han inte orkar vänta på mig, och det vill jag inte heller. Ingen ska behöva vänta. Men faan, vet inget.
Jensen, jag vet att du läser min blogg. Och du vet hur mkt jag älskar dig. Du är min bästaste bästa vän, och gör allt för mig plus lite till. Hade bara kunnat drömma om att ha dig som pojkvän. Men ändå så vet jag inte vad som är fel. Det är väl mkt det här med att jag "tvunget" ska vara singel. Eller vafaan, jag vet inte. Tycker att vi ska fortsätta vara vad vi är idag, och se vad som händer. På söndag ska vi ha kul med våra små pojkar på Tosselilla, eller hur? :-)
Jag älskar dig, det vet du!

Nej, nu ska jag hoppa i duschen. Raka, raka och raka, för vi ska till Vanningen. Jag, Liam, Jenny, Moa och Camilla. Ska bli trevligt :-) Inviga min nya snygga baddräkt.

Bara 10 dagar kvar :-)

Sen vecka 29 är det Dansbandsveckan i Malung :-D
Vi ska antagligen åka upp med ett gäng killar (en av dom jag dejtade för ca 2 år sen). Ska bli sjuukt kul det oxå.

Nej, nu väntar Liam och alla andra.

Hörs sen.

Pussss



Ahhhhhh, gaaalet.

Men lägg av vad trött jag e.

Kom hem 5, upp kl 7. Jaaa, inte synd om mig, valt det själv, men ääändå. Ögonen och kropen är såå tung.
Ska till Liseberg nu.

Ha en trevlig dag, för gissa att jag ska ha de ;-)


Bjöööööörn äger!!  Hahahaha. (L)

Puss

Schlager Nojja!

Haj haj.

Har segat med bloggen dessa dagar. Helt enkelt inte haft tid. Jobbat en hel del. Detta är min lediga dag, så har passat på att fixa massa saker. 50 kilo lättare ;-)
Har umgåtts mkt med systrarna dessa dagar. Häromdagen va vi och shoppade. Kom hem med 3 par skor rikare från Din sko. Ett par "tennisskor", ett par jesus sandaler (skitsnygga), och ett par vita pumps. *Me like!* :-D
Fick även med mig året baddräkt. Japp. En svart skitsnygg från Lidex. Kör med helbadräkt detta året. Tycker det är så jävla snyggt, och annorlunda än alla dessa bikinis. Den är svart med snygg snöring runt halsen (inga axelband), och ett bälte i midjan, och väldigt låg vid brösten, så rätt sexig är den oxå. Heeeeelnöjd!
Sen blev det småsaker som en ny rouge, ny vattenfast (teleskop) mascara, och smått & gott. Helnöjd va jag iaf med allt.

Solar som en galning nu varje dag. Måste va brun och fin tills SRF. Så man känner sig snygg och fräsch bland alla hunkar *s* Jisses vad jag längtar. Nästa vecka är absolut sista vekan att inhandla allt som behövs. Och det är en hel del. :-) Känner grymt många som ska dit, och detär huuur kul som helst. Bytat nr och grejjer för att träffas där.
Jaa..som ni märker så längtar jag snart ihjäl mig.

Jobba imorron och tagit en xtra tid på lör. På lördag kväll ska jag & josse möta upp nästan alla killar på mitt jobb. Lilla Jessie har kirrat ihop ett helt gäng som ska med ut och festa gärnet på lördag. Huuuuur kuuuuul som helst ska de bli!! :-D Slutar kl 16, sen hem och duscha och göra mig vackrare, sen mta upp killarna på kvällen på Herkules, där vi ska fortsätta hela natten ut. KulJul! Tror dock inte att ngn sprit är inkluderad med tanke på att jag ska upp kl 08.00 dagen efter. Lisebeeeeeeeerg väntar oss denna dag. Jag blir som ett barn igen på tivolin. Springer från karusell till karusell till karusell. Tur jag ska åka med lika galna människor. Även en killkompis fårn jobb vill med :-) Men gud va kul det ska bli!!

Nu tänkte jag snart hoppa i badet. Ska till lillsyrran sen. Ett gäng där som ska pula pizza och titta på Semifinalen. HEEEJA PEERELLI!!! :-D

Ha en underbar Tors. Imorgon är det helg igen.

Älskar Livet!


Puss

SRF!!




Satt och tänkte. Det är ju snart dax. Och lilla jag inte har bikini (eller ja, ingen som jag vill ha iaf).
Sen måste vi inhandla camping stuff. Visst, hela området är smockat med matstånd. Men te.x frukost vill man ju inte äta Langos direkt, haha. Faaaast, det ska jag inte säjja, är man bakfull så kan det va gott.
Kommer ju vara bakfull 3 dagar i rad. Jiiiisses. :-DVi planerar redan exakt vad vi ska ha med oss dit. Känns som vårt tält kommer va smockat med onyttigheter, ist för kläder ;-) Jag kan egentligeninte förstå vilket ös där kommer va. Nästan som att vara utomlands. Väldigt mkt engelskmän där, och dom är galna *s* Jag trivs sjukt bra i sån där festivalmiljö. Och ska åka med 2 underbara vänner. :-D

Jaa..guud vad jag måste planera och magen längtar mer än nånsin!

(Ngn av mina läsare som oxå ska dit?)

:)

Ihh! Puss

Ontimagendag.

Har lite problem för tillfälligt. Har blivit missförstånd och grejjer. Men det har löst sig.

Som ni vet så började jag på BK i lund ist i April. Trivs rätt bra där och sånt. Sjukt trevliga människor, och som jag sagt tidigare så är där 90% killar som jobbar där. Och jag trivs, inte för att det är "killar" lixom, utan mest för jag trivs bäst i manligt sällskap. Känner mig mer avslappnad på nåt sätt.
Iaf. Jag säjjer inte detta för att skryta eller verka nån diva. Men i dagens stund har 3 killar på jobb kärleks förklarat mig. När första killen öppnade sig, så kändes de, hmm, kul på nåt sätt. Han är inte alls min stil överhuvudtaget. Amerikanare, (not good looking), lyssnar på speciell musik, inga gemensamma intressen och, ja, inget stämmer.
Den andra killen öppnade sig för mig när jobbet va ute och tog en öl. Han e dock lite söt och så, pircingar, tattoos och allt sånt som jag gillar. Meen, det är ändå inget jag känner där, dessutom är han bara 20 år gammal. Sååå.
Och den 3.e killen öppnade sig på mess inatt, haha. Men såg det inte förrän imorse.
Såhär löd de:

Hallå! Björn från BK här. Hehe öö, jag vet att det här kanske låter konstigt, men jag saknar dig. Tänkte vara rak och passa på att våga säga vad jag tänker. Vill du hitta på nåt på Ons eller Tors när jag är hemma från spanien?

Jojo, så att..
Snacka om att jag blev sjuuukt paff. Björn intresserad av mig? Skulle jag aldrig tro. Han är en söt, sjukt snäll och lite blyg kille. Jag vet inte vad jag ska svara. Känns dumt att låta bli. Klart jag måste svara, men vill jag verkligen träffa honom privat? Ska man göra ett försök?
:-)

Aja. Nu ska jag och liam försöka hitta på nåt en sån här sjukt tråkig dag innan jobb.

Hörs sen.

Puss


Kvällprojekt!





Gokväll alla.

Sitter här och letar efter tvättmaskin på blocket. Det är mitt nästa projekt. Måste fan ha de när man har barn, och mig själv för den delen ;-)
Vår jävla tvättstuga är 91287835656 meter från mitt hem. Och jag känner fan inte för att konka dit med en påse tvätt, nää då väntar jag hellre tills jag har 10 påsar, och då orkar jag helt enkelt inte. Ond cirkel. Så nää..oavsett hur fint jag har på dass, och hur lite plats jag har till en maskin, så måste jag ha en, så e det bara. Frontmatad denna gång om jag får be. Hittat ett par stycken på blocket, så när lönen kommer, så poff, ska man vara snabb.
Aja, det blir nog bra.

Hade en trevlig tårtstund med mamma, pappa, Ulf, Emely, Liam, Timon och Abby idag. Fick höra idag från min älskling att han tycker mamma är duktig på att baka kakor. Sånt känns sjukt skönt..faktiskt?!
Kolla in denna tårtan, den är riktigt och gjord av en grym kille. Gjord av marsipan och stuff, sjukt bra.
michelle_new_baby_cake.jpg
Ser dock liiite läskig ut på nåt sätt..hehe.


(Föressten, glömde säjja att en jobbvän förmodligen fixat min kamera..Ihh :-))

Skulle egentligen vara ledig imorrn, men chefen ville ha in mig en studn på kvällen, så vad gör man inte *s*

Ännu en försvunnen tjej nu ju. Nathalie 20 år. Försvann i tors efter varit hos sin pojkvän, sen dess har dom inte hört ngt. Hemskt det där. Man kan ju verkligen undra vad som hänt...man vill bara veta. Det känns lite som om dom tror att det är självalt lixom. Att det inte saknas skor i hennes hem. Dom syftar på att hon skulle gått barfota. Skumt. Och att hon tog pengar med sig, men lämnade mob och allt hemma. Jaa..det är skumma saker som händer i vår värld.

20-åriga Nathalie Johansen från Alingsås är försvunnen sedan


17 dagar kvar till SRF!!!! 

:-D



Puss

Barndomskänslor.

Vädret är jättefint ute nu, men kallt som fan e de.
Har varit på folkets park idag med Jensen, hans son och Camilla, och liam då förståss. Soom dom 2 har åkt massa karuseller och ätit munkar, korvar, fått stora piphammare, osv osv. Killarna har haft en rolig dag. Tråkigt vi inte kan träffas oftare allihopa. Jensen har bara sin son varann helg, så då får vi passa på att hitta på nåt. Lär ju bli en hel del nu i sommar. Tosselilla på nästa schema med lillkillarna.
På lör ska jag dock till Bakken i Danmark. Utan Liam. Jensen och hans bandylag ska dit och åka, festa, ha femkamp & dylikt, så lilla Jessica ska följa med, som den enda tjejen, kan ju inte påstå att jag inte trivs *s*
Hehe, men skämt och sido (även om de inte va de) så ska de bli kuljul! :-D

Liam är ute på gården och leker nu. Jag står ofta och tittar på honom i fönster och tänker alltid att gud vad stor min lilla bebis har blivit. Blir ju 4 hela år i vinter. Det är galet vad tiden går snabbt.
Iaf. När jag ser honom leka där på gården och på den rutcshkanan jag åkt på när jag va liten tjej, så får jag härliga känslor i magen. Att MIN som leker på MIN gård där jag e uppvuxen med en härlig barndom, många vänner och alltid massa lek. Önskar min son detsamma..*Ääääälskar dig Liam*

image645


Nu har jag precis bakat tårta. Som jag ska bjuda familjen på med kaffe och trevlig sällskap. Dom väntar på mig nu, så ska strax kila ;-)
Älskar att baka tårta, speciellt när jag fåt hitta på egna recept. Denna gång blev det hallon/blåbärs "glegg" i nederbotten. Mitten består av en hemmagjord röra på smält vichoklad, äggulor och grädde, (sååå jääävla gott..men nyttigt?? Höm) Och sen gå mängder av vispgrädde. Snacka om gott! *s*

Såååå nu ska de krängas av min kladdiga tårta.

Hörs sen.

Puss

Perrelli - Transvestit?






Är det inte så att hon faktiskt liknar en transvestit??

Puss


Sunday.

Morrn alla glada.

Hade en trevlig natt igår. Återupplevde exakt samma som sist när jag umgicks med Jimmy och Dennis. Plus att min älskade vän josefine från sthlm va här nere med mig. Hade en väldigt trevlig kväll. :-)

Aja, nog om de. Idag ska jag och liam, jensen, theo, camilla, jenny och moa till folkets park. Ska åka lite karuseller och äta varsin glass. Visst vädert är inte de bäst, men vår e ju vår, så man får ta vara på de ;-)

Nepp, nu ska jag städa lite först.

Ha det så bra sålänge, så hörs vi se.

Puss

Tänker på allt och inget.

Ibland får jag "tänkadagar" och idag är en av dom.
Har haft en väldigt mysig dag både igår och idag. Umgåtts med mina systrar väldigt mkt dessa dagar. Vilket jag fullkomligt älskar. Och för att inte tala om min lilla Moa. Jag smäälter varje gång jag ser henne. Älskar henne som min egen dotter för tusan. (L) Helt underbar liten tös det där.
Den stackare har problem med sin lilla mage, så imorse va en jobbig stund för Jenny med tårar av oro. Men det är magen som bråkar med sessan. :-(

Det händer ju väldigt mkt om en sommar, det vet vi alla. Och det börjar ju redan på våren. Det ska ske så mkt, allt från vänner till släktträffar. Moa ska ju döpas i Juli, och det är en massa bröllop och så på Jennys vänner sida.
Alltså..så mkt "Love in the air" Känns lite tomt ibland faktiskt. När det gäller på kärleks sidan. Alltså, ta det inte fel eller så, jag fullkomligt älskar att vara singel. Men det ÄR ju för att jag letar efter kärleken och den leken gillar jag verkligen. Speciellt så här års. Känslorna kommer v'äldigt ofta fram vi tillfällen då, som jag nämne, släkträffar. För ALLA mina systrar har pojkvän. Alla utom lilla jag. Vet inte om jag valt det själv, eller om de bara är så? Kommer knappt inte ihåg. Varit singel i 3 år nu, man glömmer...det gör man. Jag ser mig själv som jag antar att NI ser mig är "En ung ensamstående mamma/kvinna som söker kärleken" Eller hur? Det ÄR ju så. Min blogg handlar ju om mitt liv, och allt som händer runt omkring. Väldigt sällan tråkiga saker som mode och så. Inte ett fan av sånna trissta saker. Klär mig som jag vill, och visst, även jag anväder modeklärder, om jag känner för de, men skriver inte om de. Eftersom det inte intresserar mig som sagt. Och ni som läser min blogg, läser ju inte för att få veta vad jag har på mig idag? Sånt är ju skitbull. Utan ni läser för att ni vill veta hur dagen varit, hur livet med min son fungerar, och hur det går med kärleksletandet. Och det är jag glad över. Jag letar inte efter kärleken, men däremot väntar jag på den. Oh ibland tröttnar jag på att vänta, och då kommer dessa tänkadagar.
Vet ni vad. Idag är det EXAKT 5 år sedan jag och Alex möttes. Jupp, så e det. Så vid den här tiden för 5 år sen var jag lyckligare än jag nånsin varit. Men som ni alla vet så gick det bara neråt. Aja nog om den apan.
Men tror de flesta känner igen sig på hur jag uttrycker mig och mina känslor för tillfälligt.
Jag är fullkomligt kiiillgalen just nu. Har nog ngn fas. Annars brukar jag typ bara gäspa åt killar, men jag spanar och nästan får hjärtklappning när jag ser hunkar. Letar ringar och grejjer, haha. Jag ljuger om jag säger att jag inte hungrar efter riktig kärlek, men eftersom jag knappt tror på sånt, så lever jag hellre såhär, tills motsatsen är bevisad.
Ajaaa..nu ska jag sluta babbla. Känner att snart är det min tur och då kommer de inte bli nåt fjuttigt, utan stooora saker.

:-)

Nej, nu väntar syrran på att jag ska spela litta med henne. Men innan jag går så måste jag bara visa en sak syrran skickade till mig precis där hon sa "Detta är såååå du och liam", haha. Och ja, känner igen det. Tror ni som är mammor oxå gör de. Man stänger av omedvetet lixom, och hör helt enkelt inte (bara i undermedvetandet), och sen när man väl hör det, plus allt undermedvete slår mot en så resulterar det såhär, *asg*. Och Liam är PRECIS som lillgrabben här...när det gäller hela snutten. han retas en hel del. Aja..nu ska jag hålla flabben.
(Det räcker ni ser första snutten av 3)




Hihi. Min älskade lillkille.

Imorron blir det kort jobbdag. Skönt. Sen ska vi iväg ocvh tvätta bilen in och utvändigt, sen hem till syrran och Moa och pussas lite.

Pusssssss (L)

Ons..

Haj, haj.

Ska till Bo01 nu med 2 av mina systrar, liam och moa.
Vi ska inte bada eller så, för kallt. Men ta en mysig vårfika och snakca litta skit.
Sen ska jobba till halv 8 ikväll. Hörs ikväll.

Ha en trevlig dag. Puss

You are my suunshine..

Jahapp.

Det va denna underbara helg med sommar. Nu ska det bli kyligt igen har dom sagt, nederbörd och grejjer. *Sucka*
Men förhooooooppningsvis är det tillbax igen snart. Så det är kanonväder när vi ska iväg den 5.e juni ;-)
Meen asså. Från upp till 30 grader till14 grader i solen. Trevligt. Bläää.

Varit hos syrran hela dan idag och solat på hennes balkong med våra små liv. Bakade Scones och åt äpplepaj. *Mumma* Fick lite färg, men framåt eftermiddagen, som alla skåningar vet, så ville soeln inte längre isa sina fina strålar. Ist kom det storm och moln. Blä. Men men, sånt e livet.



Imorgon är det en vääldigt kort jobbdag. Så efter jobb ska jag slita med min dyrbara son till folketspark och låta honom åka lite karuseller och äta varsin glass. Det förtjänar han, min prins.




Mysigt värre.

Asså. Är det tillåtet för pojkar att vara heta??
Kolla in denna grabben, man hör att han fan är i målbrottet, men guuud så grym han är!

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.421619



Men heeerreeeuguud. Kolla in vad denna killen gör med sin kropp. Asgrymt!





Asså, jag ger mig nu, det blir bara bättre och bättre.
För er som gillar breakdance lika mkt som mig, tjecka in detta. Det är sjuuuukt. Fan vad ont han måste ha i sin kropp efter detta. Liknar som han e gjord av gummi för tusan.




Kan inte få nog av alla dessa underbara dansvideo som dom har på youtube.

Naj. Nu ska Jess sova. Tidig morgon imorron.


Natti Sverige. Puss

Otroliga helg..

image643


Ja, i fredags hade jag en otrolig kväll. Faktiskt, sjukt roligt.

Kvällen började med ett fint mottagnde av s:t markus resturangchef. Dennis va lite försenad, vilken faktiskt va skönt ändå. För vi 4 tjejer blev visade vårt fina bord, som va låångt inne i en gång brevid en mysig brasa. Där blev vi bra behandlade, och dom serverade en massa massa. Vår första drink blev varsin Cosmopolitan. *Mumma*
Sen blev de varsin P2.a och lite champange. Vi hann snacka en massa skit och gojja och skratta en aning inna han kom 50 min senare. Den timmen behöve vi för att släppa lite av det nervösa och så. Till slut kom han och en vän till honom. Vi alla åt deras populära och extremt goda buffé. Den åt med en massa fint rödvin och drinkar. Jisses vad vi åt. *s* Nu va vi alla sådär lagom smått salongsberusade. Och det va dax för lilla torg, som va smockat med folk och inga platser. Dennis ber oss att vänta lite, och han kommer ut och helt plötsligt har vi ett bord. Jisses säger jag. Han har kontakter och fy faaaan vad folks lickar hans röv. Jisses. Alla verkar veta vem denna killen är (utefolket), själv har jag ingen aning. Aldrig hört talas om honom. Men han e sjukt trevligt iaf.
Det första han gör är att beställder in en massa dricka åt oss. Första drinken blev nåt med ananas och vanilj vodka, vettetusan vad det heter, men god va den. Sen blev det varsin pina colada. Därefter vill jag och Emma ha ngt med grädde/mjölk i (älskar mjölkdrinkar). Så bartender kommer tillbax med varsin sjuuukt god mjökdrink...jordgubbs smak. Resten av lilla torg kvällen blev det den drinken, plus en sjukt massa tequila rose, mums. Resturangchefen kom senare och joinade oss resten av kvällen. Sjukt trevlig kille det där :-) Vi drack och drack. Sen va det dax för Hipp. Gick såklart rakt in och alla hälsade såååå snällt på Dennis, och fjäskade sattan.Tyckte de va lite patetiskt, men men. Så är det väl att va rik antar jag. Vi vandrade mot de där sofforna ovanför trapporna. Där stod vakter och grejjer, för andra fick absolut inte va där. Vi hade egen garderob och egen toa. Så jävla naaajz. Hela bordet va smockat med champange och sprit och snapsar i mängder. Det va ju bara att välja och vraka. Våra cigaretter tog slut, och dennis va ju kvick där. Kallade på en vakt, som genast sprang iväg och köpte varsin paket åt oss. Han fick en 500 lapp av dennis. 2 paket kostar ca 100 spänn. Resten fick han i dricks. Men heeeeeej, hallå...vinka....Dom kunde ju JAG fått!!! Haha. Aja., hehe, Så kände vi nog alla, hehe.
Jag blev såå galen av alla som rövslickade Dennis där. Så jävla mkt fjäsk, gullenull, puttenull. Men så e det väl att vara rik antar jag, vad vet jag?! ;-) Återigen drack vi och drack, och klockan började bli Etage dax. Så vi rörde oss ditåt, fulla som stryk. Så fort han kom fram till vakterna, så hände samma som som på Hipp. Fjäsk, fjäsk, fjäsk...kom iiiiiinn damer...heeej dennnissss...Gratis inträde, gratis (privat) garderob. Sen in till hans bokade bord. Även detta bordet va smockat med champnage, sprit och snapsar i massor. Asså, fy fan va vi drack. Jag hade en sådär perfekt fylla som man bara kan ha. Vi dansade, drack, dansade drack och hade kul. Sen blev kl "gå hem". Så in på BK brevid och han bjöd hamburgare laget runt. Sen blev vi körde hem i hans underbara Mercedez S65 AMG. *Gilla* Meen, om jag skulle spenderat 2 mille på en bil, så skulle det aaabsolut inte vara en sån. Nej nej. Jag älskar bilar som fan. Men en grymt comfort cabbe skulle det isf bli. Och så hade jag lagt grymt många tusen på steroanläggningen. Ihh..drrrööömbil!!! 





Okeej. Och huur snygg är inte denna då?
Håller faktiskt på att leta efter ett ställe där man kan hyra en Cabbe. Vi funderar på att köra upp till Sölvesborg ist för att ta tåget till Sweden rock. Hur sjukt hade inte det varit. Så jävla najz. Blir ca 500 spänn va och det är de värt ;-)
Har hittat några alternativ, så vi får se.

Iaaaf. Vaknade upp på lördagen av att syrran messar. Kom till Bo01. Visst, visst. Kom hem vid 6 typ, men visst tog jag mig till Bo01. Hade sjukt mysig dag där med vännerna. Vi solade, grillar och raggade. Helt sjukt vilka hunkar där hänger på Bo01. Iiinte bra att vara upptagen där kan jag säjja. *Mumma* Vi hade som sagt en underbar dag där. På kvällen umgicks jag med S. Vi promenare från honom in till city i Lund. Där satte vi oss på en uteservering i solen och tog varsitt rött och åt en bit mat. Dömysigt. Vandrade vidare och hyrde en film, och sedan promenixade hem igen. Satte oss till ro, satte igång filmen..vilket vi som vanligt inte såg klart ;-) Hehe. Vi har så sjukt kul tillsammas, att man bara längtar till nästa gång vi ska ses. Är säker på att han oxå känner så.
Japp, japp. Efter en mysig kväll så vaknar man av att kl ringer..piiiiip...åhh..drygt. Skulle möta tjejerna på Bo01 idag oxå. Även idag va där lika mkt folk, om inte mer. Killar, killar, killar överallt. Därför älskar jag att vara singel på sommaren. Träffade massa massa vänner från förr i tiden. Skitkul är de. Vi låg iaf och solade nere vid en "brygga". Så vi passade på att bada minsann. Japp..den 11.e Maj tog jag mitt första dopp i det kalla havet. Brr, men härligt va de. Efter nån timme kom min älskade älskade Liam. Han badade oxå en massa. Den killen badar i allt som går att bada i oavsett hur kallt det är. Han startade ett tångkrig. Haha. Sen va det igång. Liam är så sjukt go och härlig liten kille. Jag är sååå ledsen över min kamera :-( Skulle blivit perfekta bilder idag. Meen sommaren är lång, och det lär bli massor av sånna här dagar. Dennis bjöd "ut" mig på en nykter dejt. Hade ju lillkillen, men han fick såklart följa med. Så det fick bli Elysée, eftersom det va så pass tidigt på eftermiddagen. Han, hans son, jag och min son käkade Fondue. Inte för att jag tycker om de, men såsen va ju god *s* Och Liam hade jättekul med hans son. Därefter så gick vi skilda vägar. Jag och liam va väldigt varma, och min badpojke fick ju syn på den här "vattenhåla" utanför elysée med fontän och grejjer. Han badade i den för 2 år sedan när han sprnag där med blöja och grejjer. Så det va bara att ta av honom tröjan och sen va han i och doppade fötterna och lekte med vattnet. Även där skulle blitt en massa bra bilder...*suuuucka* Men men. Han va dygnsur, men haft en rolig halvtimme.
Vi körde hiiim och gick ner till mammsen. Där gick vi ut en lång runda med hundarna i kvällssolen.
Sen hängde vi en stund hos pappsen och sen äntligen hem. Tittade ens tund på¨teckant och mös lite, sen slocknade lillkillen, så nu sitter jag här ocvh bloggar om detta dör andra gången. Första försvann, Fatta så sjuuuukt irriterande det är. Arg som ett bi blev jag och tänkte verkligen skita i att blogga detta. Men nej, ni ska inte behöva missa ngt tyckte jag *s*
Som ni hör har jag haft en helt otrolig helg. Är utbjuden på tis igen av dennis. Tydligen nåt stort på G, för han ringde massa samtal och ville verkligen ha konstaterat att jag ÄR ledig på tis kväll. Moster ska passa liam under timmarna. Jag skulle tydligen bli hämtad och körd hem eftersom det skulle innehålla en massa rödvins provning. Gooott. Spännade och se vad han fixat åt oss.

Nej ni. Nu är jag skrivtrött och tänkte ringa och chatta med syrran en stund innan sovdax.

(Ps: Har fått reda på vad han äger och inte äger nu. Det blev missförstånd sist på fyllan. Så vet en hel del nu :-))

Natti sötnosar.

Pussss

Föressten. Kolla denna sjuuka bilden, hahaha.

image642

Rik kväll ;-)

Sitter här nu nyduschad.
Väntar på att Emma & Josse ska med. (Josse tog Maddes plats, för hon skulle jobba :()
Sen kör vi till stan, där vi hämtar upp syrran. Vidare till S:t Markus, där vi ska möta Dennis kl 20.00.
Gratis mat, viner i mängder och trevlig sällskap. Sen kl 23 ska vi dra vidare till Lilla torg och fortsätta drickandet.
Kl 01 ska vi till Hipp, där han har bokat bord åt oss. Ännu mer gratis dricka. Dom stänger kl 03. Så därefter ska vi vidare till Etage, där han oxå bokat bord. Och ännu ännu mer dricka. Ja..kan ju säga som så mkt att tillochmed Emma ska dricka idag, haha. Så det kommer bli en livlig natt. Och tvivlar inte på att den blir sjukt rolig heller *s*
Detta är hans eget schema, som bara är till oss att följa. *Muha*

Sååå tänkte ha på mig min nya jeanspennkjol från Vila.(sjuuuuuukt snygg, sätter in bild näär jag väl har kamera)

Nej, nu ska håret fönas. Halvtimme kvar bara innan dax och köra :)

Ha en underbar kväll alla!!


Puss =)

Nämen hallåja!

Här har ni maaaj.

Nyss hemkommen från en myspys kväll. Med tanke på att jag sov till kl 15 så ;-)
Drog direkt till Mammsen där Jenny och Camilla kom med lilla Moa. Mamma skulle passa henne eftersom Jenny skulle fixa håret. Först åt vi lite middag, sen drog vi till Glassfabriken och käkade varsin förbaskat god glass. Sen Drog vi till Parken med Timon & Abby. Dom fick springa av sig där bland alla glada soldyrkare. Riiktigt härligt. Hem igen & pussade på Moa. Sen kom Jenny hem igen. Blev lite babbel som alltid. En mamma, en pappa, deras 4 döttrar och Ulf har en jäkla massa att prata om. Älskar sånna familjedagar. :-)
Nu sitter jag här och väntar på att Milla kommer hem.
Pappa, jag och hon ska spela litta Yatzy över nätet. Alltid trevligt.

Imorgon ska de bli lika underbart väder. Och hela dagen är såå planerad :-D
Kl halv 11 ska jag hem till Jenny med milla. Vi ska sola toppless på hennes stooora balkong. Tänkte grilla lite fukost oxå. ;-) Sola, sola, sola och sola. Ska bli så brun och fin (riktig bränna då asså, hehe) tills på kvällen.
Har snackat en del med Dennis idag och fått reda på lite saker om hur han kan vara mångmiljonär. Känns ju dödumt att fråga honom direkt. Känner sig som en "Golddigger" och det är jag inte, även om jag ÄLSKAR pengar, hehe. Men vefan gör inte de ;-)
Sen kl 19, så ska vi vara där på Resturangen så fina, så fina och dricka gott och äta lika gott :-)

Ahh..ska bli så kul faktiskt.

Nepp. Nu ska de spelas. Hörs snart igen.

(Saaaaknar min kamera) :-(

Vilken sjuuuk natt :-D

Asså. Vet knappt var jag ska börja.
Idag har det hänt stora saker...typ.
Hade en trevlig "början" av kvällen hemma hos Jensen och Kim. Kollad epå den kassa Hockeyn och snackade litta skit. Sedan drog vi till Lilla Torg och drack lite och hade väldigt trevligt.
När Madde dök upp, så skulle vi till Harrys, men det visade sig dom hade stängt ikväll. Så vi drog till Crown ist.
Kom in, lagom mkt folk..träffa lite man känner och så. Vi började dansa i vanlig ordning. Och det höllt på länge länge..hela kvällen vill säjja. Dansade med en hel del nytt folk oxå, eller hur Madde ;-)
Men det sjuka började först när vi va på väg hem. Skulle precis gå till garderoben, så kom en av bartenderna fram till mig. Det va hög musik, så jag hörde knappt va han sa. Men ngt i stil med att jag va ubjuden med min vän att sätta mig uppe i hörnsoffan. Tittade dit och där sitter en hel del (fint) folk med helrör, champange, drinkar och gyd vet vad. Vi blir placerade där. Kändes ju dörumt. Vem va det som bjöd dit oss egentligen?
Tills lut kom det fram en kille till oss och presenterade sig som Dennis. Han va väldigt insiktad på mig, det märkte jag direkt. Nästan de första han gör är att skryta/berätta om sin förmögenhet, sina villor, pengar, klubbar, livakter, pengar, pool, hus, pengar...osv osv. Jag kände bara SNAAARK. Verkligen. Annars skulle de väl locka lite, för de kliade i fingrarna. Men fixar inte skryt. Iaf. Han verkade sjukt trevlig och fick mig att skratta som fan, så jag va honom en chans till. Skrytet lungade ner sig en aning. Vi snackade alla 3 skitlänge och han bjöd oss på goda drinkar. Vi bara..."ehm...vi dricker inte ikväll, bägge kör" Fan vad dumt de kändes. Men tydligen va det inga problem alls, utan dom gjorde en likadan dryck, fast utan sprit. Haha. Kände mig såå bortskämd. Men han insisterade *s*
Blev en massa anat prat och det visade sig att han ägde både Crown, Hipp, Etage och Sankt Markus Vinkällare. Jahapp tänkte jag. Nu då? (kände mig såå avis faktiskt)
Jodå...han tog upp varsin lapp till mig och Madde. Nu är vi VIP på alla ställena. Okeeej. Ehm NAJZ!!!
Kändes fortfarande sööödumt att sitta där. För tydligen visste alla vem denna killen va. Så sjukt många som fjeskade för honom. Kände blickarna. Men jag satt inte där för hans pengar, jag satt där för jag blev ditbjuden, och hade ingen aning vem killen va förrän senare. Efter en massa annat snack, så kom han på den braiga idén att på fredag är jag och madde bjudna på först middag på Sankt Markus och sen har han bokat VIP bord på Hipp, där vi ska få dricka gratis heeela natten. Asså. Hur sjukt är inte de då? Sjäälvklart tackade vi ja. Kul att göra nåt annorlunda nångång. Att bli bjuden på Malmös finaste resturang av en mång miljonär. Kuul.
Haha...efter det va kirrat, så blev vi bjudna på malmös "finaste" nattöppet snabbmat...Stippes, hahaHan bjöd ;-) Vi blev såklart körda av hans chaufför..i hans OTROLIGT FETA bil. Lyssna och häpa. Killen äger en 2 miljoners bil.
Rättare sagt en Mercedez S65 AMG.

Denna bilen har mer hästkrafter än alla ferrari (utom en). Shiiit vad den går.
Kändes ju skitnajz att åka den. Och efter maten fick vi ride till våra bilar. Han fick mitt nr efter han velat ha de. Vi sa hejdå och jag och madde gick häpnade till våra bilar. Vi bara tittade på varann och skrattade. Och fattade inte hur sjuk kvällen egentligen varit.
Under tiden vi satt på Stippes, så sa Dennis såhär. Jag trodde inte jag skulle kunna bli kär igen, förrän jag träffade dig Jessica. Det kändes sjukt att höra de. På nåt sätt.
Han hörde av sig bara 5 min efter vi sagt hejdå, och han längtar redan efter mig tydligen. Hmm. Aja..vi ses igen på fre, så ska bli spännande och se hur det känns då.
Jag fick föressten ta med mig hur många vänner jag ville på fre, så jag sa att det va 2 till. Tänker såklart ta med mig Emma och Camilla. :-)
Haha..Jaa..asså. Jaa.. trött som fan e jag nu. Solen lyser, katterna leker och jag har fortfarande inte gått och lagt mig. Puuust!
Dax och rulla ner, stänga ute katterna och sova till typ kl 11. Sen ska jag köra till Parken och sova/sola där. OM jag pallar vakna. Haha.

Neeej. Nu ska jag fan sova. Snacka om att jag e trött, Men vilken kväll jag haft! :-D



Vilken underbar dag..

Körde och hämtade lillkillen på dagis. Han blev såå glad att se mig att han inte släppte taget om mig. Det är verkligen såå underbart :-)
Körde och mötte Jenny och Moa på Bo01. Vi åt på dockan. Nåt mysigt café där. Laim va helt till sig. Där fanns ju massor av vatten, båtar, glass osv. Han tyckte det va såå mysigt.
Ofta får folk höra detta när dom ska titta på lilla Moa. "Det är min kusin", det är min kusin, det är min kusin.
Han är så stolt över Moa, och över att vara hennes kusin. Han e beskyddande, det märker man. Så jäkla kul :-)
Iaf. Vi satt där och glassade i solen ett bar tag, och det märls på mina ömma axlar, men fan vad skönt det kännas att äntligen få "bränna" sig igen, hehe. Nu e sommaren här...med STORA steg.
hugitself.gif

Efter fikan så körde jag och lämnade lillkillen till Farmor. Det är ju Alex vecka, och hans farfar är nere, så dom ska umgås lite. *Saknar han redan*

Iaf. Efter de så drog jag till ett ställe som heter 
www.dermacrema.se som ligger vid Davidshall. En jättemysig lite butik ed trevlig personal. Där kirrade jag en Airbrush. Så jävla bra. Stod i en hydda lixom där hon för hand duschade hela min kropp och nu har jag en jämn och fint bränna, hehe. Min mamma bara, men OJ vad brun du e Jessica. Jag bara..Japp..hehe. Men talade om att den faktiskt va fejkad ;-) Helnöjd e jag.
Kirrade även en ny makeup. En typ "Bronzer/solpuder" av nåt slag. Så jävla snygg är den, och passa perfekt som rouge, eller i hela huvudet. Inte glittrig alls, utan bara lite skimmer. Den är av märket i.d. Rätt dyrt, men är av bra kvalitet. Mineral smink säjjer dom.i.d. makeup

Spännande att använde de ikväll ;-)

Har även bokat tid till Exuviance AHA-PHA på måndag :-D...pluuuuus att jag köpte ett startkitt med rengöringsprodukter av märket http://www.exuviance.eu/sv/
Naaajz.

Nu ska jag strax göra vid mig. Ska hem till Jensen och titta på Hockey med ett gäng killvänner. Sen ska jag till Harrys med Madde och några andra och dricka lite gott.

Kan bara inte sluta längta till Sweden Rock Festivaaaal! :-D

 

Hihi.. Ha en trevlig kväll kära läsare.

Pussssss

Drulle Jessica..

Hallå, hallå.

Onsdag idag ja. Tiden går fort som tusan, helt galet.

Igår hade jag en speciell dag, eller ja..annorlunda iaf, haha.
JObbade hela 10 timmar (och på ett sjukt stressigt jobb som BK, så är det äckligt länge). Men lyckades iaf ta mig igenom alla timmarna. På kvällen kl 23 bliev det spännande iaf. Haha. Vi har 2 amerikanska killar på jobb, som jag bara älskar. Dom är heeelt underbara & vi har så kul på jobb vi 3. Iaf. Dom 2 är dj.s och har en egen radio show. Tisdagar kl 23 på Radio Af (Student radio i Lund). Så självklart lyssnade vi på dårarna igårkväll på jobb. Dom snackade om mig jättemkt. Haha. Sa hur underbar jag är och att jag absolut inte är en sån där korkad tjej som te.x Paris Hilton (osv), och att dom bara älskar mig. Guud vad skönt de kändes. Sedan ringde telen på jobb, och jag svarade.. Det va fan dom. Haha..så nu va man helt plötlsigt online..treeevligt. Hahaha. Mitt när jag hade gäster och grejjer. Men kul va de ;-) Efter stängning (vid halv 2),  så möttes vi alla upp på en pub i lund och tog nån öl och hade väldigt trevligt. Sen va det dax för mig att åka hem, eftersom jag skulle upp kl 10 idag. Så har inte sovit särkilt mkt inatt, men det bjuder jag på. Är ledig idag, men går upp för att jag ska hämta min älskade älskling på dagis och sedan möta upp Jenny och Moa på dockan på Bo01. Myyyyyysväder ute ju! *Älska*

Igår hände nåt som är SÅ JÄÄVLA TYPISKT JESSICA WIREEEEN!!!.
Hade min dricka i handen, drack, satte på korken (trodde jag) och ner i väskan. Vandrar mot jobb, förbi ett torg med lite loppis. Stannade såklart och tittade runt lite. Hittade 2 perfekta saker. En sån där dyr dunsovsäck, som annars kostar runt 700 spänn. Köpte den för 150 kr, vilket fynd. Köpte även en sån där picnic"korg" ni vet. Sån man kan stänga, där man spänner fast tallrikar och glasen och besticken. det va för 4 pers, kanon, PLUS en fin duk till, hehe. Den är ju så jävla perfa till Sweden Rock :-D Ahhvafan...tittade. Jag hittade EXAKT samma korg som jag köpte igår..:-P 

  Så jag fyndade lite igår, tyckte de va kanon. Så när jag ska ta upp min plånka, så e det helt blöt? Vafan tänkte jag. F***************TTA!!!! Allt badade i min läsk...precis ALLT. Smink, mediciner, min KAMERA, min MOBIL, fy fan vad lissen jag blidde. Så nui har jag ingen kamera längre...GRÅTER. Ska höra med min försäkring vad som gäller och inte gäller. Min mob fick jag igång efter några timmar, men den går inte att ladda, så den kan jag hotta in i väggen nånstans. FUCK!
Så jag va iiinte så glad på jobb igår.

Ajaa. Har ju fler mobiler, men då måste jag ta ifrån pappa den han har, för den är min. Och då blir pappa utan. Har jag hjärta till det? :-(

Neej..nu måste jag skynda mig. Ska hämta Liam på dagis.


Hörs sen...PÖÖSS!!

GAAHH, va livet kan va skoj!

Vilken underbar lördag jag hade.
Det blev dock inte som de skulle blivit..men hade väldigt trevligt ändå ;-)
Vi förfestade hemma hos Josse. Jag, Dan, Markus och Josse såklart. Fan vad kul vi hade. Samma humor allithopa, så de kan bara bli braaa!'
Sitter här och hoppar och studsar med benen...av en underbar känsla i magen. En lycklig känsla.
Vet inte var den kommer ifrån..antar det har sååå mkt och göra med årstiden. *S*
Iaaaaf. På lördag natt mötte jag upp S på Bk. Träffade lite av hans trevliga vänner, varav en av dom är så ärlig och öppen och frågar mig inför S om jag känner igen honom. Jag säger nepp. Då säger han att hans tött på mig i baren en kväll. Haha. Treeevligt ;-) Världen är allt liten. Hade nog aldrig vågat vara så öppen om de varot tvärtom, hehe. Vi käkade litta maud, och sen drog vi hem till sebastian. Där han bjöd upp mig, och började dansa med mig. Han kan vara så mysig. Sen drog han fram guran och började spela och sjunga för mig. Och jag fick välja en låt och han letade upp den på nätet och sen spelade han och sjöng den för mig. Sååånt är riktigt mysigt. På riktigt! :-)
Efter några ömma kyssar i nacken så hamnade vi i sängen. Och guuuuuud vilken natt. Det va himmelsk. Annorlunda på nåt sätt. :-) Hehe..sorry..ska inte få några
shag flashbaks idag inte..:-P *mumma*.............
Vaknade av ett underbart väder strålade genom fönsterna och vaknade på samma underbara sätt som jag somnade *s*. Idag hade jag ingen tid att hålla, och inte han heller. Det va bara vi 2 en heeeeeel dag. Och det har inte skett innan under dessa 6 månader. Vi tittade på tv, höll om varann och mös. Vi tog varsin cykel och cyklade ner till Ica i det underbara vädert och handlade lunch. Han bjöd på hemmagjorde kyckling wrap. Det va hur gott som. Vi mös till. Sen, så hade jag i smyg fixat så att Alex körde Liam till S. Så jag gick ner och hämtade honom. Och sen gick vi upp till S. Såg på s att han blev lite chockad, men han va huuuur god och snäll som helst mot/med liam. Dom gungade och lekte i sandlådan och liam gillad everkligen honom. När han kallade på honom så lät det såhär.."Soooobastian" haha..så jääävla sött. Sobastian skulle gunga honom, Sobastian skulle välja färg på spaden, sobastian skulle leka med honom. Haha. Så jävla sött va de. Och vädret va helt jävla underbart. Liam och ja tog av oss skorna och sprang runt i gräset bland alla blommor och hjulade och stod på händer och lekte. Där i den stunden kände jag verkligen hur mkt jag älskade mitt liv. Undeeerbart.
Efter nån timme va det dax för Liam att åka tillbax till Alex igen. S körde han til Alex, jag pussade hejdå och sen körde han mig till Kävlinge där min bil stod snällt och väntade på mig från gårdagen. Han fick en stoooor puss på munnen och sen körde han iväg. Och då..kände jag mig fri igen. På nåt skönt sätt. Asså, jag förstår mig verkligen inte på mig själv. Jag vill inte ha ngn pojkvän, men när jag är med S, så känns de som att han ÄR min pojkvän, även om han verkligen inte är de. Jag har en pojkvän en gång i veckan, och trivs osm fan med de, haha. Nejmen..hoppas ni förstår hur jag känner och menar de.......så NI kan förklarart för mig, för jag fattar inget!
Väl framme vid bilen körde jag till Kävlinge grill där jag mötte upp Josse och vi tog oss ett välförtjänt skrovmål. *Mumma* Sen mötte vi upp Dan och Markus. Det va filmkväll för vår del i Markus källare. Han har sån där projektor och vit duk som vi då hade så sjuuukt jävla kul med. Som sagt, vi alla har samma humor och har så sjukt kul tillsammans. Här får ni ett härligt exempel, haha:


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA!

Han e helt jävla underbar. *Asg*
(Jaaaa...det är mitt otroligt fula garv i bakgrunden, men inget jag skäms över, haha)


Asså..det blidde en sen kväll med massor av skratt och härliga ryck.

Här kommer lite bilder från helgen :-)


Min nya asfräcka tröja från H&M. (Lixom 2 hål i ryggen med rosette)
image633


Även H&M. En dööösöt sommarklänning :-)
image638


Denna ursnygga klänning från Gina. Ääälskar den! :-)
image637


Mina ääälskade vänner!
image640


:-)


Åhh..idag har vi betalt biljetterna till Sweden Rock Festival!
Fy faaaaan vad kul vi ska ha. Fixat ett sånt här stort tält med avdelare och grejjer. 2 solstolar med ölhållare osv osv. Helt jävla naaajz. Killfronten är redan fixad..för där läär ju finns en heeel deeel. *iihh* :-)

Def Leppard, White snake, Mustasch, Sweet savage, Sabaton...osv osv osv är bara LIIITE av alla grymma jävla artister som kommer dit som vi ska stå och rocka till. Guud vad jag längat.
5, 6, & 7.e Juni kommer lätt vara de bästa dagarna denna sommar. :-D

Åhh..Naaaj. Nu ska jag vara lite social.


Pusssss

EgoPics!

Yepp, yepp.

Kollade igenom datan och hittade dessa bilder som jag va sååå stolty över förr. Japp. Förr.
På den tiden tyckte jag att jag hade snygg kropp..men det va lixom inte såå längesen jag fått barn då faktiskt.
Plus att jag nyss förminskat brösten...OCH att jag över allt hade tandställning. Haha..Yes. Lilla Jessica betalade 16.000 kr för att rätta till EN ända tand som gjorde såå mkt för mitt självförtroende. Älskar att Le efter vad den gjort för mirakel ;-) Man e fan aldrig nöjd med sin kropp, eller hur tjejer *s*
Iaf..Döm, beröm eller låt bli. Visar inget som inte ska visas, bara väldigt vackra bilder.

image622

image623

image624

image625

image626

image627

image628

image629


Där fanns en hel del fula oxå där jag ser ut som en gravid brittan.
Men såhär ser jag ju då inte ut irl, haha...utan DETTA är jag:

Bistra sanningen. Haha..Ajaaa...livet måste gå vidare UTAN retuschering ;-)
image632


Haha. Jaaa..jag har en väldigt tråkig dag. Men visst är det kul med bilder? :-P







Puss

Detta verkar ju lovande!

Just nu tävlar jag om de här skorna:

image415






Behöver jag säga mer? Så sjuuukt jävla snygga!












Valborg va väldigt trevlig. Vi hamnade på Slagt, där de va så sjukt mkt folk att de "nästan" blev jobbigt, men träffade en massa kuliga personer och fick dansat av mig litta.

image621

Aldrig påstått att jag e särskilt snygg på den där bilden. Usch!

Hade en trevlig kväll iaf, och den slutade på ett skönt sätt oxå.

Jobbat, jobbat och jobbat dessa dagar. Ska även jobba imorron. *suck*, men bra med extra tider, de behövs.
Imorron kväll händer de saker. Jag ska på en stoor villafest i Hofterup. Ska bli så sjuuuukt kul. Träffa en massa från lödde och en massa söta killar man träffade på hans förra fest *blink*
Älskar verkligen att vara singel. Faktiskt. På gott och ont. Men asså. Absolut vill jag bli nykär igen, för det är helt otroligt. Meeen när det nykära är borta så återstår bara resten. Och det gillar jag fan inte. Svartsjuka, bråk om pengar, (otrohet), vem som ska tömma kattlådan, vem som ska diska, vems tur det är att handla, oens, osv osv osv.. Och nu säger jag inte på vems sida det gäller. Ja, jag har varit sambo en gång, och detta är min erfarenhet, och vill absolut inte va med om de igen. Kanske är det annorlunda? Kanske inte? Frågan är om jag ens vågar ta risken? Ja..inte nu iaf. Inte imorron, inte om 1 år. Jag är singel äve denna sommar och tycker det är så jävla skönt. Kunna göra vad jag vill, med vem jag vill, var jag vill, när jag vill, hur jag vill...kan forstätta i evigheter.
Beundrar er som klarar av sambolivet, men jag gör det inte.

(Asså, jag har ont i näsan på nåt sätt? Vet inte riktigt var de sitter. mellan näsan och halsen, inombprds ;-)
Skitjobbigt.)

Såå imorron har jag detta planerat. Kl 10 nåt ska jag möta Alex i Lund för att lämna Liam. Dom ska på konfirmation o grejjer. Sen ska jag till systemet och fixa allt jag behöver där, och det är e del ;-) Sen jobba till kl 16, och därefter ska jag genast hem till Josse och göra vid mig och förfesta med Dan, Markus och J. Trevligt. Sedan blir vi körda till festen och vad som händer därnäst vet bara gudarna, hehe. Men fan vad kul jag ska ha *s*
Tänkte att jag skulle exprimentera lite med drinkar imorron. Älskar en som S brukar göra åt mig. Den innehåller vodka, sockerlag och pressad mynta ;-) *Mumma*. Får leta runt lite på nätet. För här ska vi fina till de litta!


Naaaj. Nu ska Jessie hålla litta kväll med sonen min. Sen en Ally Mcbeal maraton.

Hörs imorron.

Detta verkar ju lovande.



Puss

Haj svaj.

Haj haj alla.

Sitter hemms hos syrran och sällskapar. Inte varit hemma på typ evigheter. Jobbat som fan dessa dagar. Tur man har djurvakt, vad hade man annars gjort? *puh*
Vilken valborg, och vilken helg de kommer bli. Här mkt att prata om :-)

Hörs sen. Puss