Nyårsfin!



image462


image463


image464


Japp. Såhär ska jag se ut ikväll!

Fint?

Gott nytt år alla!

:-D

Morot?

Sitter nu med slinogr i håret & är smått livärdd att de ska bli rött. Ahh.
Tänkte nämligen köra en hemmakur där jag ska ha ljusa, ljua slinogr och röda som jag haft tidigare och verkligen älskat de. Bara det att nu är det jag som gör det själv. *Ajdå*
Efter de ska jag iväg en snabb runda till en vän och därefter hämta mitt örhänge jag glömde hos S som jag ska ha på nyår. Så, ja vi får se vart kvällen leder efter de besöket.
Vill se "Hajar som hajar" ikväll. Aldrig sett den filmen, verkar ju skitrolig.

Ahh..nu svider de i håret. Måste checka.

Puss

Kvällen.

Kom nyss in genom dörren.Varit på Bio med Syrran, Eldar, Emma, Lotta och Andreas. Vi såg Förtrollad. En väldigt härlig film det där faktisk, se den :-)
Åkte till donkan efteråt och tog en matbit coh snackade skit.
Mkt om nyår. Har vääärsta planerna. Hehe. Dom blev ju rätt sugna på att komma.

Innan idag va jag på Nova med Josse. Köpte min nyårs klänning som är sååååå fin och vacker. Den hade kostat 1199 kr, men va 50% rabatt inne på hela Ichi. Älskar den. Köpte även matchande smycken & smink (dvs blått) & lite annat smått och gott. Ack så vacker jag kommer vara!! :-)
(Ska sätta in en bild på klänningen innan nyår, så ni får se)

Nu ska jag iaf hoppa i säng och läsa min nya bok jag köpte idag.
Marian Keyes nya. "Är det någon där?" (Nästar 600 sidor)



Älskar hennes böcker om bara den. Har sen tidigare (och läst ut alla) Vattenmelonen, Änglar, Tankar från sängkanten, Å andra sidan, Sushi för nybörjare, Under täcket, När lucy Sullivan skulle gifta sig.
Och många fler finns där att läsa. Kan knappt bärga mig :-)

Nej..nu kallar sängen, katterna och boken!


Gonatt folket!


Julaftons bilder!


Matdax. Liam lyser, hehe.

image445


Älskade Mamma & Ulf!

image446


Haha, skitful bild på mig. Men det får man bjuda på!

image447


Min jättevackra 14 åriga lillasyster.

image448


Älskar lille kusin. Helt underbar kille det där.

image452


Mupparna själv. Camilla & Eldar.

image453


Mina älskade systrar.

image454


Tjocka syster yster :-P

image455


Mamma & son!

image456


Alaaa.. Tomten. Tack M, Älskar dig!
image457


Liams pakethörna. Dock fattas typ hälften, haha. Han va lyckligaste pojken!
image458





Och självklart till årets syskonbild.

image459


image460


image461

Himla kul att ha sånna bilder. 
=)

Måste bara snabbt berätta hur liam reagerade detta året med Jultomten.
Det knackade på dörren och jag gick o öppnade. Liam att i knäet på milla där inne och visste inte att de va tomten...än. Heeej tomten, välkomen in tomten sa jag högt så liam skulle fatta. Kunde känna hans rädsla från storarummet i mig. Sakta gick vi in, och ser att liam sitter som en boll och håller för öronen, Hahaha. Han e såååå go. Maammmaa säger han. Jag tog honom och han sa till mig högt att han ville gömma sig under bordet. Provade först med att sätta nutten över oss, men nej, han ville gömma sig under bordet. Så hjälpte honom dit och vi fick sätta saker över bordet så han inte skulle synas..aww..putte. Men efter ca 4 paket eller så, så vågade han ta dom själv. Sen körde han på som bara den. Man får bara helt enkelt köra hans race lixom. Hans takt, då blir det alltid bra till slut. :-)
Hade en underbar julafton. Älskar hela min familj.

(Fick dock igen bild på min kära pappa, han gillar inte va med på bild tyvärr) =)

Nyårs planerna e på gång. Vi ska vara här hemma och dricka, äta gott och ha skitkul.
En viss person ska va här med oss. Kan inte sga vem för det lär bli en massa snack och rykten isf. Pallar inte sånt. Vi e vänner, och jag vill gärna ha den personen här.
Fast den person jag hellre skulle vilja fira med, han har ett vääldigt stort socialt liv, så för att lyckas komma in där krävs mer än vad jag har. Det känns så iaf. Men han har ett kul liv, och trivs säkerligen bäst så!


Nu ska jag bada!

Puss =)

Det gör ont!

Just för tillfället lever jag i min egen mardröm jag fasat för för i några år nu. Haft hemska drömmar om denna dagen så länge nu.
Jävligt förbannat fukking jobbigt är de.
Alex åkte ju upp med Liam över nyår till sin pappa som jag berättat. Men ca 2 timmar innan dom skulle åka så ville alex vara "'ärlig". Mmm..vara ärlighet längst? Är det inte bättre med mottot "Det man inte vet har man inget ont av" Faktsitk så har jag själv levt efter det mottot länge för det är FAN sant. Hade inte alex berättat detta nu sp hade jag inte suttit här nu och haft ont av de. Jo..som sagt. 2 timmar innan dom ska åka så berättar han att hans 32 åriga flickvän (ohh herregud, hitta nån i din egen ålder) ska åka med dom upp. Ja..det innebär att HON har tagit MIN plats här i livet. Det är HON & ALEX som firar in det nya året med MIN son. Fattar ni hur ont det gör i mig? Det är inte det att alex har träffat nån annan. Det visste jag. Men nu när jag vet mer om henne, så gör det mer ont. Hon är lika lånjg som mig, mörkhårig och lite mer kilon än mig. Men inte nog med de..hon ÄR 32 jäävla år!!! Hennes kropp skriker ju efter barn för fan. Hon börjar ju snart bli för gammal för första barnet. Och då ser hon ett perfekt tilläflle här ju. En snygg 26 åring med barn. Kan ju inte bli bättre? Ähh...fuck. Och att det faktiskt är HON som är uppe i norrland och ligger i samma säng som jag & alex brukade göra, går samma skogspromenader som jag gjort med alex...MED VÅÅÅR SON!!! Herregud vad det gör ont i mig. Kunde inte sluta gråta när alex berättade de. han va gudasnäll mot mig. Berättade att allt skulle bli bra och att han verkligen vill vara min vän som kan prata om allt. Jag vill oxå ha den relationen med honom, men nu i början kommer de bli väldigt svårt. Kommer säkerligen alltid vara svårt. Jag VET om att alex fortfarande älskar min innerst inne och jag honom, men vi kan inte leva med varann, det har vi insett nu, och därför gått vidare, men gudarna ska veta att det fan gör lika ont för de.

:-(

Ja..jag hoppas ni förstår min frusation och mina tårar och varför det gör så ont som det faktiskt gör.


Nu lever jag ju faktiskt i min egen mardröm!


Kort & gott.

Slagt igår. Väldigt trevligt. Väldigt väldigt trevligt :-)

Åkte hem till S efter o mötte en asnitad underbart söt kille vid dörren hehe. Han satte igång en bra låt tog tag om mig och började dansa...till slut hamnade vi bägge på golvet av ngn anledning, hehe. Och sen i säng. Dööömysigt. Vaknade...tittade mig omkring. Mötte S blick och vi tänkte. Wow, detta är första gången vi kan spendera en dag tillsammans utan att ngn av oss ska till jobb. Riktigt skönt. Gick och handlade frulle vid 3 tiden.. (hmm), hehe.
Vi skojjade, mös massa, massa och hade väldigt trevligt. Han lagade midddag åt oss, riktigt gott va de.
Satt i soffan tittade på tv, mös massa igen. Ja..trivs väldigt bra i hans sällskap.
Har precis kommit hem. Han körde mig hem.
Ska upp kl 06.30 imorron för jag börjar jobba kl 08.00. *ORKA* Men sen e jag ledig en massa dagar. Skönt.
Har iiiingen jävla aning vad som händer på nyår :-( Får varken fira med min son eller den mannen jag tycker om.
Känns så jävla tradigt.
Aja..

Vi får se..kanske slutar bra trots allt.

Nu ska jag in i sängen o ringa O och snacka litta skit. Tänkte sätta igång simpsons oxå.

=)


Natti natt!

Mardömmen är sann!

Hänt vääldigt mkt denna kväll.
Mår väl inte toppen direkt. Berättar en annan dag, men Alex är inblandad iaf.

Sitter här och dricker för mig själv, och gör vid mig. Snart kommer lite folk. Vi ska såklart till Slagt idag. :-)

Trevligt värre. Ska vara där nångång vid 22.30. För fy faan vilken kö det kommer bli.

KRAM!

GOOOOD JUUUUL!!!





Hoppas ni får en helt underbar julafton.

Det lär jag få iaf!

:-D


PUUUUSSS!!!

Heta Måns!!!!

Haha. Galet värre.

Idag har faktiskt Jessica Wiren pratat med Måns Zelmerlöw..;-) Tro det eller ej ;-)

Haha..aja. Så här gick det till.
Han va på samma uteställe som mig idag Dvs Herkules I Lund. Över trevligt hade jag där, men tänker berätta mer om de imorron. Jag får syn på Måns vid toan. OMG så heeeet han är. Han kommer ut från dass och vi står då lutade mot väggen, och gången där mellan är smal. Iaf, Han stannar mitt framför mig och säger till sin vän. "Har du 40 kr kontant till snus? (Jahapp, han snusar asså), och som vanligt är jag rapp i käften och säger illa kvickt:
Nej, men jag har!  Han tittar på mig & säger: Har duu?? Japp säger jag och ler jääättestort åt honom. Han bli lite så där osäker på om jag menade allvar att han skulle få 40 kr av mig (såklart hade jag inte gett honom dom), då säger han: Men jag kan ju inte ta 40 kr av dig bara sådär? I det ögonblicket skulle jag varit ännu rappare i käften och sagt. 40 kr för ditt nummer! Men lät bli. Han har ju flickvän och allt det där. Ist säger jag bara Hehe, nej det vore ju inte så snyggt. Och han ler åt mig. Och mitt hjärta slår fort. Inte för att han är kändis, utan för att han är så äckligt HEEET!

Japp, så ännu en kväll där jag kan sova gott ;-)





Puss!

Wham - Last Christmas.

Njut, för om 3 dagar är det över!

Och sen är det bara 364 dagar kvar! *s*




Denna, och Misteltoe & wine och All i want fort christamas i you är mina absoluta favoriter!


Nej, nu ska jag sova!


Godnatt!


Puss

En av tidernas bästa video!

Michael jacksons Ghost!

Den är helt fantastisk denna videon.

Ni som inte vet de, så är den här gamla mannen som har huvudrollen självaste Michael Jackson själv. Utklädd då alltså *s* Tjecka in danserna, stilen, stunttrixen, sminket.
Allt är så proffsigt gjort!




Love him!

Ögongodis inlägg!


Himmel!






Åhh..det finns fan ingen stoppknapp på mig. Går inte att med ord att beskriva dessa kroppar, dessa män, dessa...*mmm* Drömmer mig bort.
Hehe. Sorry. Anledningen till alla dessa vackra bilder är pga en disskution vi hade på jobb om underklädesmodeller och mode och ting. Sjäälvklart va snackat om kvinnliga modeller, eftersom dessa regerar överallt. När det gäller naket och underkläder iaf. Jo, så va det en kille på jobb som skrattade åt oss tjejer och sa typ.."Jaa ni tjejer har ju inte särskilt mkt att titta på" Vi bara tittade skumt på honom? Nähä? Vad har det med saken och göra? Så de blev en liten småtöntig disskution om detta ämnet. Så jag kände att nu ska jag fan googla manliga underklädesmodeller och se vad där finns på marknaden. Och ja..det gick inte många tusendelar innan hela mitt skärm fylldes av dessa härliga syner. Och det sjuka är att alla bilderna jag lagt upp är endast från Calvin Klein. Inte undra på att dom säljer så mkt ;-)
Men en av min allra största underklädes modell heter Travis Fimmel. Haan är HET!
Ni känner nog alla igen honom från Absolut Vodka reklam & som Samanthas pojkvän i Sex And The City!



Åhhh...HEET!

Nu får jag inte nooog. Kolla!!

Travis Fimmel

Jag menar...GUUUUUD!
Nu får jag sluta innan jag blir helt till mig här. *s*
Nu kan ni iaf sova riktigt gott inatt.



När jag kom ner till bilen imorse och skulle sätta mig i den så hörde jag en gammal mans röst säga till mig:
Du flicka lilla, du har punktering. Åhhhhhhhh!!! Watta FUUUCK. Jahapp. Ringde pappa som då ska byta däcken i helgen, och jag fick köra min gamla bettan. Hon rullar än!
Kom till jobb. Kaos. Och hade en heeel del att göra under kvällen. Vi hade riktigt bra försäljning ikväll och det lär bli mer imorron. *Suck* Men innan jobb ska jag inom på Ikea och köpa presentkort till Mamma, Ulf och Emely. Det är ju de dom vill ha. Ska se om man hittar nåt till sig själv oxå när man väl e där, hehe. 
Jag fick ledigt på Lilla julafton, *ihh*, så nu ska man inskaffa bingolotto oxå ;-) Ja..trevligt ska de bli.
=)
När det hade gått lite mer än ett dygn så skickade jag ett mess till S och frågade hur läget va. Jo, han satt på jobb, lixom jag. Frågade han vad han skulle göra ikväll, han hade inga planer, och frågade om jag ville komma. Jag sa ja, och frågade om han hade nåt förslag på kvällen. Men nej, det hade han inte, Däremot va han trött, och tydligen så "sliter" jag ut honom. Hmm..vad han nu menade med det? Jag skrev tillbax att vi skulle strunta i de och ta det en annan dag ist. Och han höllt med. Så nu sitter jag här ist och funderar på att bjuda hem en vän på lite skitsnack & film. Vet ju en person som älskar att umgås med mig. Samma sjuka humor, skrattar alltid och har skit kul tillsammans. Han står mig nära och är en underbar vän.
Men först tänkte jag hoppa i ett varmt bad och njuta.  

Hörs snart!


Puss

Godmorron alla julisar!

Nyss vaknat. Jaa..jag vet. Men börjar man inte förrän 16, så är det ju lugnt.
Tänkta snart åka till lödde, ska nämligen köpa ett träningskort på samma ställe där jag "freakade" ett tag. Så nu har jag både på formtoppen i höllviken och Kraftverket i lödde. Så jag kan träna oavsett om jag e hemma eller på jobb. Najz va? *s*
Så tänkte såklart träna innan jobb då.

På julklappsfronten ligger allt bra till. Detta året har varit mkt lätt faktiskt.
Alla är färdiga. Men jag är en sån som bara vill köpa mer, för jag älskar att ge. Så tänkte hitta nåt mer åt alla. Men vi får se. Älskar julen!
Åhhh..det finns en liiiten chans att jag fått ledigt på söndag. Jag hoppas som bara deeeen. För då ska jag hämta hem liam tidigt. Och på kvällen ska vi ha uppesittare kväll med glögg, godis, bingolotto, pepparkakor med en av mina bästa vänner Peter. Ska bli trevligt. Vi ska dricka vin och snacka skit när lillen lagt sig.
Så han får väl sova över eller nåt. Har ju en stooor soffa, inte sant P?  :-P Sen på julaftons morgon ska jessica upp kl 06.30. Wiiie. Börjar jobba kl 08.00. Trevligt. Öhm! Japp, japp. Ska jobba med marcus, hehe. Så det kommer bli kuligt. Vi ska ha tomtemössa, bjuda på pepparkakor, och spela julmusik så det dånar över hela lödde.Treeelviiiigt!
Sen när jag slutar kl 15.00 så är det hem direkt och hoppa in i duschen och göra vid mig och liam. Ska köpa nåt rikitgt fint åt honom idag. Julaftonkläder. :-) Åhh ska bli så härligt!
Har precis läst klar "Desperates houseman" sjult bra bok. Ni bara måste läsa den.
Nicollette Sheridan - (Edie britt) är ett jävla psyko. På riktigt. Ett riktigt psyko. Jag blev sjukt förvånad. Så hädanefter jag kollar på DH, så kommer jag bara tänka på hur denna kvinna är i verkligheten. 
Läs den!

Nicklas söderblom & Nicollette. (Nicklas har skrivit boken)




Kolla IN den kroppen. Får rysningar. Den är ju bara HEEET!




Aja, nog om dom. Men bra är boken iaf!



Titta vad söt bild jag hittade på Brittan och lilla sonen.
Hon är alltis söt oavsett storlek sålänge hon har ett leende på läpparna.
Jättesöt bild på de två!





Nej, nu ska jag träna.



Puss!

The Julkväll!

Omg...viiiilken kväll :-)

Hade lite stressigt under dagen, för det dök upp en massa trevliga saker som gjorde att mitt arbete inför kvällen försenades. Men det gjorde faktiskt inget. För de blev att vi lagade mat tillsammans ist, vilket faktiskt är mer mysigt. Han diskade dessutom all min disk medans jag höllt på med maten. Gentleman! :-)
Vi hade vääldigt trevligt. Tog fram rött vin (som vaaanligt, haha) *gott* Och skulle korka upp den, tills jag insåg att jag blivit av med min vinöppnare. *Suck* Som tur e så bor ju både min mamma och pappa max 20 meter från mig, hehe. Så kutade ner till mamma desperat.."Viiiinöppnareeee"  Mamma tittade på mig skumt. Öhh, mm..visst där borta. Vad ska du med vinöppnare till? Och varför är du så fin ikväll? Berättade hela saken och hon bara "Åhh ta ner han här så jag får hälsa" Ehhm...ja..okej mamma! OM han vill.
Iaf..kom upp. Vi korkade upp. Förätten va klar. Mm..gott. Avocado med skagenröra och citron.
Huvudrätt. Stekta kycklingfileér lindade med bacon. Och en jäcligt god sås gjord på skyn från kycklingen, grädde, kycklingbuljong, sweet chili sås och kryddor. Och så fullkorns pasta till de. *Goott*
Efterätt..haha. Hmm..INTE gjort själv ;-) Visste att jag inte skulle hinna, så körde inom Mimmas och köpte en god dessert ist. Riktigt gott som vanligt.
Jag kom på FAN hade ju glömt slå in hans paket juuue. Så sa åt honom snällt att inte röra en fena. Så jag sprang in i stora rummet och packade in den. När jag kom tillbax så skulle jag dra ut stolen för att sätta mig igen. Trodde han hade sina fötter på stolen eftersom den va seg att dra ut. Men neej. Sötnosen hade lagt MIN julklapp på stolen. Åhh blev så rörd :-) Till miiig? Så förklarade jag snällt att han inte skulle få sin julklapp än! Men han sa att jag kunde öppna min, så sjääälvklart gjorde jag de *s* Kände att tårarna va på väg, men kämpade dom borta. Han hade köpt en sak som va lixom "personligt" riktiat mot mig. Lixom, inte en parfym eller så..utan lite djupare. PRECIIIS samma sak som jag gjort mot honom. Ja, ni förstår snart.
Kolla här vad jag fick!! :

image442


Ja, ni ser själva! :-)
Jättefint!

Blev väldigt glad faktiskt!!

Tiden gick och ja, vi hade väldigt trevligt. Jag väntade på att en viss sak skulle komma, så han skulle kunna få sin julklapp. Jo..hör och lyssna TOMTEN skulle komma. Det började hette till, haha. Och just  då knackar det på dörren. Hahaha. Öppnade och skådade ingen tomte. Utan 2 söta killar, en blekfis lillasyster och en söt emma. INGEN av dom hade på sig den tomtemasken jag köpt för att göra det hela lite roligare. Blidde lite lissen i ögat. Men det berodde på att min stackars blekfisa lillasyster hade fått maginfluensan. :-( Krya på dig lillasyster!
Men Emma la till en högljutt.. HO HO HO! Haha..tack emma för ditt tappra försök ;-) Julklappen hamnade i S händer till slut. Men väntade med att öppna den förrän vi va ensamma. De andra gick rätt snabbt igen. Han tog paketet och började öppna de. När han såg va det va så log han stort. Lite roligt att vi bägge tänkt inom samma ämne och samma sak. S är en väldigt "Bag in box" ägare. Så jag köpte en sån här åt honom:

image443

Hur mycket vin finns kvar?
Archie berättar enkelt för dig hur många glas vin det finns kvar. Varje gång du häller upp ett nytt glas visar Archie hur många som återstår.

Hur många glas har gått åt ikväll?
Med sina fyra separata minnen kan Archie hålla reda på hur mycket det krökats denna kväll eller till och med hur många glas en viss person har druckit. Det är ditt val hur du vill använda denna funktion.

Räcker vinet över helgen?
Archie vet inte bara hur många glas det finns kvar utan gör på ett kick omräkningen till antal flaskor. På detta vis vet du vad du har att spela med eller om du måste ta en tripp till systemet.

Hihi..visst e den smart? Han blev iaf vääldigt glad!
Härligt!!

Efteråt drog vi ner till mamma för att säga hej. Klockan va då rätt mkt redan. Ulf va på väg upp och lägga sig, men mamma och emely höllt oss sällskap såklart. Mamma konstaterade min fylla väldigt många ggr och bara skrattade. Men S va väldigt trevlig mot mamma och Vice verca. Dom hade rätt mkt att prata om, och S tyckte att min mamma va väldigt trevlig. Alltid kul. För hon ÄR väldigt trevlig. Ja, vi drog oss upp igen för att såsmåningom lägga oss. Men jag va för full vid det tillfället och hade inte ro i kroppen medans den stackaren skulle upp och jobba tidigt.
Vi åt lite Paradis choklad, dillchips och drack grogg som jag gjort på Exotic thrill fanta och absolut persika. Förstå hur gott det va! *s* Meen ja som vanligt blev jag sjuuukt full igen. Vin, vin, vin = Farligt farligt farligt. Men tycker det är skönt, så varför låta bli.

Jag låg och läste min kära bok medans han låg brevid och sov djupt. Sött.
Hade väääldigt gärna lagt upp en väldigt fin bild på oss 2 som togs igår, men S tycker inte om att "hamna på internet" så jag låter bli. Tråkigt. Så nu kommer ni aldrig få se hur han ser ut..*Buhäääää*
Men han e söt. Tro mig!

Ni bara måste skåda min underbart söta kisse.....hmm vänta nu. Har jag överhuvudtaget talat om att jag behöllt en kattunge för daysies förra kull? Det va ju en familj som skulle hämta henne på kvällen. På ett sätt satt jag och hoppades att dom INTE skulle komma. Men ja..klart, hade ju lovat dom. Men till min förvånad så dök dom inte upp. Så där satt jag med en kissemisse i knäet och sa direkt. Men då är det meningen at du ska bli min..."Skrållan" =)
Så hon blidde miiin!
Jo..iaf.. När vi stod och lagade mat, så är man ju lite upptagen. Så när jag vände mig mot bordet för att duka så hittade jag detta. Och kunde inte låta bli att asgarva och fotta henne. Hon är sååå gooo!

image444

Hihihi!! Visst e de gulligt? Kanske inte så gott dock! :-P

Nepp. Nu måste jag in i duschen. Jobbet väntar.
Sen ikväll händer det kanske helt sjuka saker. Men haha, det är ju lite kul dock. Man lever ju bara en gång!!

Fan. Måste verkligen ta ledig på söndag.Vill ha uppesittare kväll med liam, plus att jag måste handla mina sista klappar. *oj oj oj* Hoppas ngn är villig!

PUUUSSSS!!!


Liam!



Mitt otroligt vackra barn!




image416




Mjaaaahaa!

Jobbat som en kossa idag. Hade en del och göra, men alltid lika kul på jobb när en viss marcus e där och sjunger en massa snuttar ur "Aladdin" med mig. Folk stirrade som fånar, men är inte den som är den.
Efter jobb drog jag och köpte olja till bilen, fick ju ringa pappa, för inte fan vet jag vad man ska ha för olja och grejjer, men det löste sig.
Drog och solade efteråt, riktigt najz. Och sen hemåt.
I bilen på väg hem, så ringde S. Heeeej! Fan det va inte igår man hörde den rösten. Den underbara rösten.
Vi snackade lite om vad vi gjort i helgen och lite sånt skit. Och sen ang morgondagen. Hehehe..Ja..låt säga såhär. "Tomten" kommer ;-) Om han får ledig så att säga, han har ju en del att stå i *s*
Jaaa..ska bli kul.

Men under dagen ska jag, lillsyrran och hennes nya pojkvän gå i stan. Måste ju lära känna honom ju. Syrran e dock rädd att jag ska skämma ut henne, men neej, har lovat att vara snäll.
Så handla lite julklappar och fika är vad som är bestämt. Trevligt. Och sen måste de shoppas en massa mat inför kvällen. Och VIN såklart. En massa gottisvin. Rött får de bli!

Måste faktiskt tillägga att detta är 3.e gången jag får fågelbajs i håret. Meeeeeeen kan inte låta dom sitta inne i sin bur..fast den är större än mig säng fan, hehe. Inte riktigt med nästan. Älskar mina små parakiter!

Måste bada nu...återkommer sooon!

Pöss!

Six days left!






Ska snart iväg och jobba.
Örk!

Ikväll blir de bara en massa slappande för min del. Kanske städa lite & såhär med tanke på vad som väntar inför onsdag :-) Håller på att tänka ut maträtter för fulla muggar, inte så lätt hörrini att välja nåt bra!

Igår snackade jag i tele med Oscar för första gången sedan vi bröt upp. Kändes dökonstigt, men samtidigt väldigt skönt att få lite klarhet om vad som egentligen hände?! Han sa till mig att han aldrig slutat tycka om mig, och gör de än. Kändes konstigt att höra eftersom jag säkert trodde han hatade mig eller nåt? Men vi snackade evigheter på msn om allt möjligt. För min del va det som sdagt skönt att veta vad som hade blivit så fel då i början, när allt va så underbart som vi faktiskt hade de. Ja, ni har ju själva läst och vet en hel del. Hade de lite jobbigt i början att glömma honom, tyckte de va döjobbigt. Men det va ju ett tag sen nu, och ja..ni alla vet vad som hänt på min kärleksfront. Efter vi loggade ut på msn så ringde han mig. Blev dö chockad, men svarade såklart och vi pratade bara en massa skit, precis som förr. Kändes inte stelt eller så, utan bara skönt att kunna vara vänner.
Har ju lärt mig en sak. Att aldrig bry sig om rykten, man ska alltid gå direkt till källan om man verkligen vill veta!
Så vi ska nog träffas och ta ett glas vin eller nåt sånt bara för att snacka ut och träffas som vänner.



Imorgon har jag en HEL del att göra innan S kommer hit. Ska städa, städa och städa och laga förrätt, huvudrätt och efterrätt. Fixa gott vin. Packa in julklapparna, göra vid mig. Hehe..och det tar inte 5 min ;-) Allt ska vara perfekt.
By the way...Fick mess av honom nångång efter 00 igår. Såg det idag. Så nu vet jag att han lever iaf. *hmm*
Jaja..som sagt. Ska inte spekulera.
Asså..det är SEX dagar kvar till julafton. Hajjar ni? Julen har fan precis börjat, och snart är den slut. Men då har vi alla våren därefter att vänta oss. Våren är absolut den bästa årstiden. Älskaaaaar våren!!



Åhh. Herregud alltså. På våren är jag som mest aktiv. Sitter ALDRIG inne. ALDRIG! Atingen så är jag i skogen, djurparker, har picnic, tivoli, utflykter, promenader, fikar, shoppar..självklart med liam de flesta gångerna :-)





Nepp!! Nu ska jag ner och städa i tvättstugan, sen ska jag köra och lämna liam på dagis och sen ska jag jobba.
Hade hellre sett att jag kunnat vara hemma hela dagen med mitt troll och mysa.
Men man har sina plikter..


Ha en trevlig tisdag!




Oscaria



Puss

Nattamaud!

Sitter här nu med Tracy C i hörlurarna och en kall Bacardi Breezer!

*Mumma*


Har sovmorgon imorron.
Liam stannade ju kvar hos mig. Så han har lite svårt att somna för tillfället när Camilla & Emma kom hit. Så dom sitter och läser en Nalle puh saga för honom, så han kan somna gott sen i sin söta tigerpjamas.
Har inte hört ett smack från S idag?! Skickade ett mess till honom imorse och önskade honom en underbar dag.
Fick inget svar, och har som sagt inte hört ett ljud från honom idag. Jaja, antingen har han så fullt upp att han inte har tid för ett mess, eller så kanske han känner att det inte är så viktigt. Jag vet faktiskt inte. Orkar inte lägga ner så mkt energi på att spekulera i de. Tycker iaf att ett "Hej jag lever" mess hade varit trevlig. Men sån är jag som person. Tycker det är viktigt.

Hörs snart igen!

:-)


Gokväll.

Jahapp. Jobbade 3 timmar idag. Lönt?
Fick iaf hämta hem liam efter dagis, som då stängde kl 14.00 idag.
Hem och började tvätta direkt. Tycker faktiskt det är väldigt trevligt att tvätta. Så vi håller på för fullt just nu.
Alex va nyss här. Skulle hämta hem liam, men han ville verkligen inte följa med, så blev att han stannade här iaf. Och ja, vi började småbråka, men de slutade med att långt snack ist. Ett snack om oss, vår framtid med Liam, och hela köret. Allt från vårdnad och trevliga saker. Vi kom väl rätt bra överens och han fick mig att se lite ljusare på vissa av sakerna. Men ändå är det jobbig ibland.

Ska strax dammsuga innan kl blir för mkt. Och julstäda lite till. Det blir så väldans lätt skitigt överallt när liam drar in en massa pinnar och blad och pinnar och blad och skit. Han älskar pinnar, så visst får han ta in och lägga i sin samling han har. Men skitigt blir de :-) Japp..bara till att ta fram en sopåse och dammsuga litta.

Imorgon jobbar jag kväll. Så är hemma nångång vid 22 tiden. Ska fortsätta att städa lite då. Och planera mer inför onsdag. Sen på ons är det storhandel som gäller. Julklappar, och mat mat och mat. Ska ju laga 3 rätters. Vet inte än vad de blir, men nåt gott ska de bli. Och hans julklapp har anlänt...NAAJZ! Ska hämta ut den imorron.
Så jaa..mysigt ska de bli...riktigt mysigt!!

Han är i Göteborg för tillfälligt och varit där sen i lördags. Kommer inte hem förrän på ons.
Saknar honom väldigt mkt faktiskt. Men vi får ta igen missad tid på ons *ler* Inte sant Basti? :-D

Sen på tors ska jag jobba igen
Tors: 11.30-19.00
Fre: 16.00-21.00
Lör: 12.30-21.00
Sön: 12.30-21.00
Mån (Julafton): 08.00-15.00
Tis: (Juldagen) 9.00-16.00
Ons...LEDIIIIG! Och förmodligen fruuuktansvärt bakfull efter en hård dag på slagthuset kvällen innan.

Älskade Robban!

Hahahahahahahahahahaahaaahahahahahahahaahhahahahahahahahaahhaha!!!


Se denna!





Nä..nu får de räcka..

Kissat på mig nu.

Gonatt!

Shoe..lovely shoe!

Pink Kitty!


Click here to view larger image
You like?

Me buy!


"Maddafukker"









Hahaha..älskar Elvis.

Här har vi en till Kille jag bara ÄLSKAR!!


image440


image441


Gudasööt!

Puss


Men guud. Kolla in detta då!





Nåååå vad säger ni?

Sitter ni oxå och gapar som fånar?

Mupp!

Mjaaa...

Sitter här med ännu mer fågelbajs i håret. Vafan!
Låster snart in aporna i buren om dom inte kan knipa igen när dom är ovanför mig.

Jaha..då börjar man ju undra. Är daysie gravid IGEN??
Syrran fick låna min lägenhet, och då "råkade" dom släppa ut henne, och hon som löper som en brunstig åsna smet ju ut illa kvickt och försvann. Hon kom hem först idag och varit borta sen i tisdags. Jag som skulle sterilisera henne juuu. Vafan! Palla en 3.e kull. Men visst är en det uunderbart!!

Imorron stänger dagis på tok för tidigt. Dvs kl 15 eftersom fröknarna ska ha ett möte, och ja, det innebär såklart att jag måste ta ledig från jobb efter kl 15. Tur ska de nog inte vara nårra problem, dom klarar sig säkert utan lilla Jessie. Fast sakna mig lär dom ju göra.

På ons har jag Stoooora planer med S.
Har bjudit hem honom till mig för första gången. Då ska vi ha en julkväll. Jupp. Ska planera en massa.
3 rätters meny och julklappar. Eftersom jag inte vet om vi träffas innan jul igen, så får de bli så.
Känns dumt att ge julklapp på nåt sätt. Eller samtidigt inte. Vi "träffas" ju, och vi tycker om varann. Så ska man låta bli att ge julklapp för att man inte är tillsammans? Eller hur fan funkar skiten?
Man vill ju inte verka FÖÖÖR på. En del har lätt att bli rädda i sånna lägen. Hur töntigt det nu är, men han verkar inte vara en töntig kille. Äh..fy fan vad skit jag babblar.

Kollade på brittans nya video till Piece of me.
Vet inte vad jag ska säga om den. Låter nog bli att komma med komentarer, men vad tycker ni??

http://www.youtube.com/watch?v=89oS4SN4mNg

Dessvärre så funkar den inte med html, så får länka den ist.

Puss

Helgen!

Halloj, halloj!

Vilken helg! :-)

I fredags va jag ledig, skönt. Bakade knäck med lilleman, fast denna gången blev de inte lika bra. Lite väl mjuka och kladdiga. Fan det är svårt. Förra gången blev dom för hårda, hehe.
Aja..mysigt va det iaf. Senare på eftermiddagen skulle jag lämna liam till Alex som sagt för hans pappa är nere och hälsar på. Och eftersom jag har varit både barn och jobbledig denna helgen har jag passat på att göra lite trevliga saker. Fredagen bestämde jag & S för att träffas. Så jag körde hem till honom. Jättemysigt att se honom igen.
Han hade musik igång & stod i myskläder vilket han bara är såå söt i *s*
Vi satte oss i soffan för att bestämma vad vi skulle göra under kvällen. Vi kom fram till att vi skulle äta nåt iaf. Men innan vi kom så långt så..hmm..jaa..kunde vi inte motstå frestelsen ;-) Ja, det där är svårt ibland. *S*
Jo..efter allt mys så återkom vi skrattande till matfrågan. Det blev att vi gick tillsammans ner till snabbköpet runt hörnan och köpte lite bröd och så. Vi skulle göra varma mackor. Mumma! Jättegot blev de faktiskt.
Självklart blev det vin denna gången oxå. Och vin är inte riktigt min bästa vänninna, så full blev man igen. Rätt bra denna gången. Höm! S gjorde en himla god, men stark drink åt oss. Väldigt proffsigt gjort med sockerrand runt glaset och grejjer. Kolla:

image438

Mmm..gott va de :-)

Vi satt och kollade på en film och åt och drack. Filmen tod slut, & det va bara vi & musiken kvar. Men det va mysigt. Vi snackade, drack, blev fullare, lyssnade på olika musikstilar. Hittade en stor favorit till mig, Tracy Chapman.
Gud vad bra hon är. Så vi satte igång "Talking about the revolution" och njöt som bara den. Han tog tag i mig och började dansade "tryckare" med mig. Höllt mig nära och bara stod och dansade. I sådanan lägen passar man på att känna hans doft, och bara njuta av att han håller om en så. Han är en väldigt bra "slowdancer", och det gör väldigt mkt att en kille vet hur man dansar med en kvinna *ler* Sedan låg vi bara och mös i soffan och pussades. Han får mig att känna mig så trygg på nåt sätt. Mår bra i hans sällskap.


Talking about a revolution.

 

Njut av hennes underbara röst.
Många säger att denna kvinna är ful, men herregud. Hon är så otroligt vacker. Jättesöt kvinna det där.
Kan sitta i timmar framför datan och bara stirra på henne när hon är på scen. Hon är helt underbar.
Här kommer hennes 2 andra största låtar.


Fast car.

 


Baby can i hold you tonight.

 

Gud asså. Hon är bara så Braaa!

Som sagt..lyssna & njut!

Iaf. Fortsättning. Jag blev rätt bra på lyran i fredags. Så till slut va vi så sega och trötta och mysiga, så vi vandrade mot sovrummet, där vi hade en underbar avslutning. :-)
Vi låg och höll om varann och sedan somnade vi. För att vakna uppvilade och liite smått försenade. När vi vaknade, skulle han varit halvägs till Göteborg, hehe. Och jag som då hade tagit en extra tid på jobb, hade oxå lite bråttom.
Men vi pussades hejdå och jag körde till jobb.

Under dagen bestämde jag & Josse för att dra till The Tivoli i hbg på kvällen. Och japp, det gjorde vi.
Hade väldigt kul där, väldigt mkt folk, och ja..kul helt enkelt :-) Älskar verkligen de stället. Så många olika stilar. Överheta stilar ;-) Rockare - Emo - Kommunister - Sk8are - Välklädda - Nördar, hehe. Ja..där finns en massa. Så vem som helst passar in där. Jupp. Va hemma vid 6 tiden. Somnade vid 7 och gick upp vid 13. Så lite trött e jag nu faktiskt. Men väntar på att få hämta hem lilleman igen. Tänkte göra nåt mysigt idag med honom. Baka igen kanske, haha. Fast lussebullar eller nåt sånt? Vi får se.
Jisses. Förstår ni. Det är EN vecka kvar till Julaftooon! Ihh. Mysiiigt värre. Onsdag är min enda lediga dag ända fram till annandag jul. Så, jaa..tror ni jag hinner köpa klappar? Pengarna har ju inte ens kommit tills på ons, så får väl hitta ngn att låna av, hehe. För får handla allt då. Tur man vet vad man ska handla. Mamma, Ulf, Emely, Jenny/Chrille, (sebastian :-)), är klara. Camilla & Eldar är lite sådär ovetande, men tror nog jag vet. Min pappa!! Hmm, ja där har jag ngt svårt. Vet aldrig vad jag ska köpa åt honom, vill alltid att det ska bli nåt speciellt, men det är alltid lika svårt. *sucka* Mormors julklapp sköter Jenny (tack gode gud). Kusin Elias blir nog nån leksak eller nåt sånt. Liam har jag såklart köpt saker åt. Ett sånt stort "kök", ni vet sånt man hade när man va liten själv. Stod och skulle laga mat och tryckte på en kran så det kom vatten och grejjer. Men denna är lite mer invecklad. Elektronisk. Skitcoola effekter och sånt. Han kommer bli glad. Sen har jag köpt en stor Polisbil åt honom med släp. Han är helt galen i släp. Allt som han ska köra med ska ha släp, hehe. Hjärtat lilla! *Älskar dig Liam*
Ja, det är svårt. Sen har jag några vänner som oxå ska ha presenter. Men det är tjejer i min egen ålder, så vet ungefär vad jag själv velat ha. Japp. Allt detta ska jag hinna med på ons. Good luck!

Hann inte göra min Tatto igår :-( Så jag & Josse bestämde att vi ska dit tillsammans på lördag och typ tälta utanför, hehe.

Varför blir jag såå dålig på bild???
Fan. Ser ju ut som att jag har värsta jävla dubbelhakan. *Grr*..blir så aaarg!
Aja..huvudsaken är väl att jag vet hur jag "egentligen" ser ut. Men visst. Alla "wirenare" har små "dubbelhakor" oavsett hur smala vi än är. Hehe!



Japp, japp. Nu ska jag bada.

Puss puss


Bröllops ångest ;-)


Haha, stackarna!

Men kul e de!



Julbak!

Kamilla och hennes dotter e här nu. Vi håller på att baka knäck. Luktar gott här hemma och knäcken står och kyler på balkongen :-)
Julmusiken är så mysig här hemma.

Dom ska snart sticka, och då ska jag klä på liam och åka o lämna honom på alex jobb :-(
Snyyyft!
Vet inte än vad som händer för min del. Men det va tydligen ngt på skeppsbron ikväll. Ja, vi får allt se.

Puss

Hahahahaha...

Haha, jag kan inte få noooog.
Det är helt underbart. Inget i denna värld får mig att le större än när ett barn sätter igång med sina hysteriska skratt så dom knappt kan andas. Liam hade väldigt många sådana när han va i den åldern. Jisses..man fick inte nog. Sooom han skrattade, och det är i stil med denna. Heeelt galet va söt liten tjockis!! :-D





*Snörvel*


Gud vad jag längtar tills Philippa/Filippa ska komma så jag kan få henne att skratta på det härliga sätt *s*

Puss

Åhhh..jag döööör! Helt underbart!



Åhh så sööööt.

Denna måste ni seeee....

Saknar att ha en sån liten hos mig :-)

Hahahaha.




Glad Lucia!






Jobbat sen imorse.
Hade väldigt kul på jobb idag faktiskt, hehe. Kul när man kan ha kul på "jobb", inte sant?
Jobbade dag med Josse..och hon fick genialisk idé. Att dela ut julkramar. Så vi tog varsin kassa och på bägge kassorna satt det lappar "Gratis julkram, passa på", haha. Det va jättemånga som reagerade positivt, och jag fick en massa massa kramar idag. Alltid mysigt att kramas, speciellt om den ena va vääldigt söt ;-)
Jag har stora planer inför julafton. Jag som kör skift den dagen med Markus. Så det blir glögg, lussekattor, julmusik och klappar till gästerna har jag bestämt :-) Vi får se vad som händer. *s*


Har ätit mat hos mamma idag efter jobb.
Direkt jag kom in genom dörre visste jag att jag skulle få veta en del av mitt livs öde. Jag skulle få veta om Ulf ska dö eller leva.
Mamma såg trött & hängig ut. Hade med mig en pizza till henne, det skulle då bli hennes frukost. Hon har inte kunnat äta på hela dan av oro och rädsla. Hon hade totalt skrubbat köket, bara för att ha nåt att göra, så man inte hela tiden blehöver gå och vara rädd..även om man ändå är de.
Men iaf. Läkaren hade ringt med goda nyheter. Operationen hade gått jättebra. Den hade varit svår pga att hans "inre" inte ser ut som vanligt pga alla andra operationer och grejjer sen den tidigare cancern.
Dom tog bort hans njure och har nu skickat tumörer för tester. Men läkaren berättade för mamma att alla duktiga läkare hade undersökt den på plats och den hade verkligen inte sett ut som en elakartad tumör. För den va tydligen vätskefylld och hade annat krimskrams i sig som de elaka inte brukar ha. Men en läkare ska inte lova för mkt, och det sa han oxå. Men det såg bra ut. Dom sa även att den här saken dom hittat kan vara en gammal tumör från hans förra cancer som dog av strålningen då. Vi alla hoppas ju fortfarande och håller tummarna på att detta absolut inte är ngt farligt!!
Tack gode gud!!

Imorgon är det julbak för mig och liam. På dagen. För sen vid 16 ska liam till alex :-(
Vet faktiskt inte vad som händer i helgen. Hade såklart velat träffa S, men antar att han e upptagen, så ja, det får väl bli att dra ut och träffa lite nytt folk. Dansa lite, och leva för helgen! :-)


Måste bara tillägga snabbt. Vet inte om det är rätt eller fel?
Men jag har faktiskt köpt julklapp åt S. Vi är verkligen inte tillsammans eller nåt sånt. Men självklart är det "nåt" mellan oss. Och när jag såg den här saken kunde jag verkligen inte låta bli att köpa den. Priset spelar verkligen ingen roll, utan när jag såg den så kom S upp i huvudet direkt. Så självklart köpte jag den oavsett om han vill ha den eller inte :-) Det är en sak som både är kul & praktiskt.
Mjaa..


But something happened
For the very first time with you
My heart melts into the ground
Found something true
And everyone's looking round
Thinking I'm going crazy


Nu ska jag göra lite nyttiga saker.



Puss





Lilllördag!



Idag har jag jobbat, shoppat med liam, och haft en lite småmysig eftermiddag.
Sitter just nu med en handuk runt huvudet och vågar inte ta av den och skåda mitt hemmagjorda resultat av slingor, hehe. Men det blir säkert bra ska ni se!
Pappa e här & han kollar på tecknat med liam som vanligt. Är en väldigt sen kväll för honom idag, men han har inte mått så bra, så han blir ledsen så lätt då. Tur han får sova ut lite imorron.

Igår hade jag en väldigt mysig kväll.
Sebastian hade kommit hem från götet och bjöd hem mig på middag. Kom dit, & han hade mysig musik igång, levande ljus och på bordet står maten färdig och väntar. Han hade gjort en väldigt god soppa åt oss, men massa goá grönsaker & sjääälvklart rödvin :-) Vi åt och drack, rödvinet tog slut, så vi bytte till vitt ist *s*
Vi pratade som vanligt en massa och hade väldigt trevligt...som vanligt. Dax för efterätt, där han hade värmt päron i ugnen med after aight på. Och glass till de och givetivs en cointreau till de. Mmm..gott va de och som vanligt blev de lite salongsberusning för oss bägge. Alltid kul de där. Och det roliga är att "varje" gång vi träffats, så har vi druckit...börjar bli en dålig vana, slutar ju snart som alkoholister, hehe.
Jag spenderade natten där och vi hade väldigt mysigt. Morgonen där på fick jag stanna kvar och sova när han drog till jobb. Låg och luktade på hans kudde ett tag tills jag somnade gott igen.
Jag lämnade såklart nyckeln i brevlådan och han lämnade lite kärleksmärken på mig, *s*



Ser ut till att gjort ont kanske, men ack vad härligt det är!! Gillar att bli biten!
Jaa, jag avslöjar mkt av mitt sexliv i min blogg, men det är väl det som en blogg är till för? Att öppna sig.
Läs på egen risk!

=)

Drog direkt till jobb imorse där jag möter josse och hennes ex står och babblar i öppningen. Ser ut som stryk, bakfull, håret och alla håll och sminket ner till knäna. Jisses. Meeen kläderna va fina, hade en vacker klänning på mig. Dom bara shiiiit du har inte sovit hemma va? Haha..Nepp!

I helgen ska Alex ha liam eftersom hans pappa är nere & hälsar på från norrland. Känns och svider i magen att lämna honom på min helg då vi brukar mysa och grejjer, men om jag inte "tillåter" de, så kommer han såklart att hämnas och inte låta mig ha honom på hans vecka, så vi möts på halva vägen ist, bäst så.
Sååå nu är jag både jobb och barnledig i helgen, vilket jag aldrig är. Så nåt kul och spciellt ska jag hitta på. Man kan ju hoppas att S är inräknad. Iaf ngn av dagarna. Men han är en väldigt upptagen man som sagt. Vääldigt.
Har oftast aldrig tid att träffas. 1 gång i veckan blir de nu. Vill ju inte träffas varje dag, aldrig i livet. Då tröttnar man direkt, meen 2-3 dagar på en vecka iaf. En vecka består ju faktiskt av 7 jävla dagar. Men men..får leva med denna dagen vi träffas på hela veckan. Ja, ett tag iaf. Tråkigt nog brukar jag tröttna på att vänta som sagt, och drar mig ur det innan ngn lyckas bli sårad av ngn anledning. Men, vill han mer med mig, så kommer jag ju märka de snart hoppas jag. Han tycker ju om mig, och jag tycker om honom. Njuter av varje sekund jag är i hans sällskap. En härlig, öppen kille det där. Och väldigt söt för den delen :-) Ja...neej...nu ska jag sluta babbla om de. Oavsett hur svårt det är!

Imorgon är det sista jobbadagen för min del denna veckan. Skööönt!
Sen är det helg, kära helg.
Åhh fan, imorgon är de ju Lucia. Liam ska ha tomtedräkt på sig på dagis. Om den fortfarande passar..:-/

Hmm, nepp..nu ska jag äta lite naturgodis och titta på den roliga rush hour 3!
Sen lite manikyr på de.

Åhhh föressten. Ska tatuera mig på lördag.
Ja, ni får se en bild på de när den är gjord *s*

Ses!

100% sanning!

Du kanske inte tror på det här, men det är till 100 % sanning!



1. Åtminstone 2 personer i världen älskar Dig så mycket att de skulle dö för Din skull.

2. Åtminstone 15 personer älskar Dig på något sätt.

3. Den enda anledningen till att någon hatar Dig, är att de skulle vilja
vara precis som Du.

4. Ett leende från Dig kan ge lycka till vem som helst, även om de inte känner Dig.

5. Varenda kväll tänker någon på Dig innan den somnar.

6. Du betyder allt för någon.

7. Om det inte vore för Dig, skulle någon inte leva nu.

8. Du är speciell och unik.

9. Någon som Du inte ens vet existerar, älskar Dig.

10. När Du gjort ditt livs största misstag, kommer det något gott ur detta .

11. När Du tror att hela världen vänt ryggen åt Dig, titta en gång till,
det är troligtvis Du som vänt världen ryggen.

12. När Du tror att Du inte har den minsta chans att få som Du vill, får Du det inte heller. Men om Du tror på Dig sjäv, får du Exakt som Du ville, förr eller senare.

13. Kom alltid ihåg komplimanger Du fått, glöm alla otäcka gliringar.

14. Tala alltid om vad Du tycker om folk till dem. De mår mycket bättre, om de vet.

15. Om Du har en underbar bästa vän, ta Dig tid att låta vännen veta att denne är underbar.


Puss

Bilder!

Asså. Jag glömde ju berätta innan vad jag köpt för kläder till Liam.
Köpte ett par skitcoola rockiga stuprör jeanse till honom. Så jävla feta, haha. Han e såå söt och häftig i dom.
Gulligt häng, tajta hela vägen ner. Till de hade han sina nya blåa skjorta med en slips med döskallar på.
Och såklart tuppkam. Jaa..så söt han va på kalaset idag. Har försökt ta bilder på honom, inte så lätt med en kille som inte vill bli fottad ;-) Köpte ett par byxor till, men dom va mer vanliga..dock väldigt snygga dom med.
Finns så otroligt coola kläder till barn alltså. Speciellt till killar.

Hade en trevlig kväll med en del av familjen ikväll.
Åt god mat och pratade en massa. Och självklart blir det gnabb när man har en 14:åring, en trotsig 3 åring, en gravid kvinna, en besserwisser och en envis jävel som mig själv, men det är inget vi inte är vana vid, och till slut blir det så löjligt att man skrattar åt de. *s*
Emely fick sitt hår färgat, och kl hann blev väldigt mkt. Än är det inte slut. Syrran e på väg upp hit strax och vi ska disskutera Lucia bio night eller vad tusan dom kallar det för.

Här kommer lite bilder från kvällen.


Lite svårt att se byxorna från den här vinklen, men ja, ni vet ju hur ett par stuprör ser ut. Tjecka in gitarren som hänger från byxorna *s*
image428


Moster & Liam!
image429


Hehe, ingen bra bild, mamma höllt på att skratta just när bilden togs. Sånna bilder är roliga där alla inte lyckas posera med ett stort smajl!
image430


Moster Camilla & Liam tar ett race i rullstolen, hehe.
image431


Självklart en egobild mitt i allt! :-)
image432


Jag & min älskade Abby!
image433


Hihihi..inget dållit häng han fixat ;-)
image434


Storasysters stora mage. Vecka 25 :-)
image435


Japp..finns såklart en massa bilder till. Men nu får de va nog.

Imorgon blir det träning efter jobb, sen ska en som heter Andreas komma hit. Det är ngn jag träffat via Emma och Camilla. Han e riktigt schysst. Ska en tv av honom. Ja..ni hörde rätt. Känner knappt honom, men han vill ge mig tv.n i julklapp. Blev såklart jätteglad. Behöver verkligen en störra tv än den jag har :-)
Så vi bestämde att vi skulle träna samtidigt imorron (tränar på samma ställe, formtoppen i höllviken). Så han ska åka med mig hem till Vellinge sen och då ska vi ta tv.n samtidigt.
Sen blir det väl filmkväll här som vanligt *s*

Kolla in Liams nya pjamas. Så sööööt! :-)

image436

Ps. Kolla INTE in den smutsiga soffan. Har en underbar liten son som älskar att kladda ner lite här och där. Den ska dock i tvätten, hehe.

Nej nu kommer snart sissie, så ska kila nu.
Hörs imorron!




*Saknar dig!*





Puss



Jul, sköna jul!

Ja, då har vi äntligen gjort de riktigt fint här hemma.
Granen är pyntad, tomtarna är uppsatta, ljustakarna är ditsatta.
Gud vad vi njuter här hemma av alla ljus och grandoft.

image420

image421

image422

image423

image424

image426


Ja, ni ser själva, helmysigt =)
Liam har såklart hjälpt mig att klä granen, det är ett måste inför julen *s*

Vi har varit i stan idag och shoppat en del. Både onödiga och nödiga saker.
Köpte en present till ulf. Han ska ha kalas idag. Fyllde år den 1.a dec, men då jobbade alla.
Så vi ska äta god mat och efterätt. Älskar mammas mat..*mumma*

På tors ska Ulf in o operera pga cancern. Dom ska ta bort tumörerna i njurarna och i tarmkexet. Vi ber alla inför gud att det ska gå bra.




Nej, nu ska det duschas..


Puss

Mjaahaa!

Puh..vilken jävla dag på jobbet! :-(

Jaja..äntligen hemma iaf.
Ska strax in i duschen och göra mig iordning inför kvällens bravader.
Ska möta upp några vänner i stan som är på julbord för tillfälligt. Sen ska vi ut och ha en allmänt trevlig kväll. :-)
Nej, nu ska det sättas igång musik och ta fram kläder.

Kram!

Snabbis!

Såg precis att Lotta Engberg, Johan Becker och en av mina favoriter, Sonja Aldén kommer dit den 9.e och sjunger och lite sånt kuligt :-D

Ja, mysigt ska det bli!

Puss

Otrolig känsla!

Jobbade till kl 21 idag. Myyycket att göra. Men idag hände nåt särkilt speciellt och helt underbart på jobb.
Jag fick förfrågan av min gravida storasyster om jag ville vara med på hennes förlossning. Jag trodde för en sekund att hon skämtade, men när jag insåg att det inte va ngt skämt fick jag ett lyckorus genom kroppen och slängde mig om henne. Fattar ni? Jag ska få vara med på en förlossning! Få se allt på andra sidan. Få vara den som tröstar och berättar att allt kommer bli bra. Jag vet hur det går till, så jag kan vara där som ett stort stöd.
Vilket jag hoppas min syster & hennes pojkvän förstår, eftersom dom vill ha med mig.
Som många vet så har jag länge velat utbilda mig till barnmorska. Men mkt som satte stopp, mest mina känslor för om ngt skulle gå fel. Vet inte hur jag hade fixat de. Men det är iaf en bra merit (för mig själv) att få vara med på en sån stor sak som att se ett barn komma till världen. Min systerdotter dessutom. Vilket grej! Helt underbart!

Lycklig!






Efter jobb pratade jag lite med S. Han är på julfest med jobb. Mysigt att prata med honom, han har en sån len och vänlig röst. Haha..låter kanske heldumt, men det är sant.
Jag vet inte hur det är på "vår" front. Vet inte vad som kommer och inte kommer hända. Vet inget.
Men jag låter tiden och ödet visa allt. Det är det som bestämmer, inte vi. För känslor och lust är inget man kan välja själv. Och eftersom vi på så olika nivåer här i livet, så kan det sluta på ett sätt kanske ingen av oss egentligen vill.
Men han är där han är, och jag är där jag är. Det är ju så. Den "tidpunkten" han säger är långt ifrån honom, dit kom jag för över 3 år sen. Och jag ska ju självklart ha syskon till min älskade son. Jag älskar barn, jag älskar familjeliv.
Ja..jag vet faktiskt inte. Tycker ju såklart om honom, och förhoppningsvis tycker han oxå om mig. Inte för att han sagt de, men han visar ju de. Men att tycka om räcker inte alltid.
Och nu har han fullt upp ett tag framöver. Han ska iväg för att göra klart sin uppstats..i gbg. Så vi kommer inte träffas på ett tag. Så vi får se vart den hela slutar.




Åhh..på söndag har jag tagit ledig. (eller bytat tid), så att jag ska kunna åka till Liseberg med liam.
Ska blii såå kul. Josse & Marcus på jobb ska med. Myyyys! Ska ta tåget upp. Inte tidigare varit på lisbergs julmarknad, men har hört att det vara sjukt bra..och vackert. :-)




Nej, nu är Jessie trött som tusan. Tänkte hoppa i säng och fortsätta läsa min bok och drömma mig bort.
Är faktiskt glad idag. Men mest för den underbara nyheten idag!! :-D




I can feel you on my lips
I can feel you deep inside
Ooh, ooh baby
In your arms I finally breathe
Wrap me up in all your love
That's the oxygen I need, yeah



Puss


Gott & Ont!

Igår hade jag en heeelt perfekt dag. Kan nog inte bli bättre än så?
Upp på morgonen och klädde på mig & liam en massa. Körde till svågertorp och tog tåget till köpenhamn.
Rakt över in på tivoli. Där fick gick fram och tillbax, fram och tillbax, åt gott, åkte karuseller, mös, frös, hälsade på tomten, hmm. Gick dock inte så bra. En massa velande innan, men det väl va vår tur, han hyperventelerad (som vanligt när tomten är nära), han grät och ville verkligen inte. Men jag gav mig inte. Stått i den kön och ville ha ett foto på oss tillsammans med tomten. Så iaf. Det slutade med att vi fick stå 3 meter ifrån släden/tomten, ståendes. Jag kämpade att le, medans liam hela tiden krypte ansiktet. Han ville verkligen inte le, uatn han va bara rädd. Till slut gav jag upp. Så jag kollade på de bilder han lyckats ta, och alla va skiiiitfula. Så bara för de valde jag den fulaste där va, bara för minnen av vilket bry jag hade och hur panikslagen hjärtat va, haha.
Barn e skumma, hehe. Det enda dom snackar om hela året är tomten, tomten är snäll, tomten har paket. Men när det väl kommer til kritan, så skiter de på sig *s*..Ajaa..han växer väl ifrån de...lagom tills han slutar tro på tomten, haha. Efter ett tag åkte vi hem, mest pga vädret. Dugg, kallt, grått..Äsch! Och så kolla på vädret idag..tss!!
Aja, man kan inte få allt! :-)

Väl hemma så lämnade jag honom till Alex. Hans mamma va där hemma. Och julpyntade och hade sig. Har fortfarande inte efter alla dessa år förstått varför hon inte alex göra vid sitt hus själv? Hela huset är agnetas inredning. Det va likadant när jag bodde med alex, men lite mer försiktigt. Visst uppskattade vi de, eftersom vi inte hade så mkt pengar på den tiden, men ibland kan de bara bli fööör mkt. Jaja.. Kände inte riktigt att jag ville gå in i huset & börja prata med henne. Förr hade jag den plikten, men verkligen inte nu. Så varför ska jag tvinga mig själv till ngt jag absolut inte vill, och absolut inte behöver göra längre. Det va ett tag när det va sådär konstigt mellan mig och alex. Vi visste inte riktigt var vi hade varann. Så jag gjorde allt för att försöka bli vän med agneta. Åkte till hennes jobb och hälsade på med liam, och allt sånt bara för att jag verkligen ha henne som en bra vän om jag och alex skulle bli ett par igen. Det kändes bra, och vi va på god väg. Men allt sket sig ändå, så allt va bara förjäves.
Jaja..nog om den historian!
Efter jag lämnat liam på dagis drog jag till jobb för att göra vid mig. Duschade, sminkade, klädde på mig, och sedan skulle jag hitta till Sebastians jobb för jag skulle hämta honom där. Vi skulle nämligen åka och handla tillsammans. *Mys* Va lite kul med tanke på att vi spang omkring som 2 yra höns och hittade inte de vi skulle ha.
Jag fick äran att bestämma/laga maten. Så jag valde en god pasta rätt, som jag brukar vara rätt duktig på.
Väl hemma va det bara att börja. Han gjorde de tråkiga förberedelserna. Hällt upp rödvin. Jag öppnade påsen med 1 kilo färsk kyckling filé. Och precis när jag öppnade den kom där en hemsk doft. Tänkte varfan kommer den ifrån? Luktade på kycklingen och kallade på sebbe. Duuu..ehmm..ska de lukta såhär? Han luktade och rynkade lite på näsan! Och så kollade han på datumet, som faktiskt inte hade gått ut, enligt lappen iaf. Han luktade igen och denna gången sa han högt nej fy faan. Alltså. Sånt blir man så jävla pisst på. Han la kyckligen i en påse och skulle såklart gå tillbax med den. Men vi orkade inte denna kvällen, så vi gjorde en nödlösning på de han hade hemma ist. Bacon! Rena lösningen. Här får ni receptet, för er som vill prova.
Stekte hakad gul lök, vitlök i olja tills dom blivit lite så här lagom mjuka. Rätt mkt salt, och socker. Häller i hackad bacon, steker tills det är sådär lagom krispigt. Under tiden kokar du rörpasta. Fullkorn är ett bra alternativ.
I andra katrullen kokar du grön sparris och sockerbönor. (Mumma). När pastan är klar häller du i vispgrädde och delikatess tomatpuré. Rör runt. Häll i baconröran och salta lite efter smak. Koka liten stund till, så den blir lite tjockare. Servera!
Sjukt gott!

När han skulle tända levande ljus, så visade de sig att hans tändare inte funkade. Så jag sa: Men gör som jag brukar göra, när tändaren är paj. Satte igång ugnen på 275 C på "S", och när den va varm, så sätt ljuset mot den rödaste delen och "Poff" så har du levande ljus, hehe.
Vi åt och åt och pratade en massa massa. Mest om mitt liv. Jag va lite småberusad vi den tidpunkten, så jag bara prata på då. Hade ju fått 2 otroligt goda hemmagjorde drinkar under middagen oxå. Jag pratade mest allvarliga saker om mitt liv. Han fick nog veta allt. Och denna killen är känslig och otroligt bra lyssnare. Jag trivdes såå att berätta om allt. Han bara lyssnade medans nån tår rann ner från hans kind. Har nog aldrig kännt mig så bekväm med att prata med ngn annan innan. Han förstod verkligen allt och visade att han brydde sig.
Efter några timmar så gick vi in till sovrummet..där han bokstavligen tog hand om mig. Det va helt underbart!
Sovtiden va inne. Lyckades somna tills jag får ett telesamtal som förstör hela natten (dock inte mellan mig & S)
Men ack va mysigt vi hade de!



*Suck*




Nu ska jag iväg och jobba kväll. Ha en bra dag allihopa!

Ps: På söndag ska jag pynta den älskade julgranen..ihh! :-D


Kram!

Tivoli - Danmark!

Är ledig från jobb imorgon, så då tänkte jag ta lillgrabben till Tivoli i köpenhamn och gå på julmarkanden, och äta lite gott, åka lite karuseller, ta lite foton och allmänt mysa.
Vid sånna här tillfällen önskade man att ngn man tycker om, skulle vilja följa med oss. Hade varit jättemysigt.
Men tills dess så får vi klara oss på egen hand, det har vi ju gjort i snart 3 år, så det ska nog gå bra ett tag till :-)
Det ska iaf bli riktigt mysigt. Ta tåget dit och sedan bara promenera runt och äta gott.

Precis kommit hem från jobb typ. Ska snart hoppa i ett varmt bad..skööönt.
Liam ligger i sängen och kollar på Aladdin med morfar.
Sen ska vi lägga oss och läsa lite, och sedan somna ihop. Jag & Liam då alltså ;-)

Imorgon ska jag träffa Sebastian. Vet inte vad vi ska göra, men nåt mysigt ska de väl bli.
Längtar ju lite efter honom..Och han säger ofta till mig hur mkt han tänker på mig, vilket är skönt att veta. För då finns jag ju i hans huvud lite då och då iaf *s*
Han finns ju i mitt!

Nepp. nu ska jag hoppa i badet...

Puss

Gonatt!

Ska krypa ner i sängen med mina älskade katter nu och nanna sött.

image419


Puss

Priiima skinka!

Jobbat på morgonen idag (attaaaans fy faan vad äckligtttt...fick precis en fågelbajs i pannan...ahhh!!
Så tillbax...usch..dom kan vara riktiga svin ibland, hehe.
Iaf..sen vid 15 tiden så va det julbak på liams dagis ju. Riktigt mysigt va de.
När liam rullade lussekatter, så gjorde han alla möjliga söta figurer. Haha. Iaf..vi hjälptes åt att göra en "gubbe", så liam satte russin som ögon och mun och navel. Sedan satt han och rullade en liten liten bit mellan fingrarna. Jag sa, vad ska de bli. Så då svarade han.."Pojken måste ju ha en snopp" hahaha..jisses vad vi alla skrattade. Då sa en annan förälder, "Är det pedagogiskt eller bara perverst? Hahahaha...så kul vi hade. Han e så go den lille killen.Älskar honom så oändligt. Efter ca 1 timme kom alex oxå. Känns skönt med den realtionen vi håller på att få. Jag älskar ju honom inte längre..verkligen inte. Är glad att han träffat ngn, han behöver verkligen det för att börja må bra igen kanske. Och jag har ju gått vidare jag med. Dock ingen pojkvän, och vet inte ens om jag kommer få nån ny..hmm, jo..nångång lär det ju hända. Men dejtar gör jag ju för en sak...och det är inte sex. Så vi får se vart dejtande leder. :-)

Ibland är det extra jobbigt att lämna lillen till Alex. Som idag t.ex, han blev jätteledsen och sa högt flera gånger att han inte  ville till pappa, utan han ville med mig hem. Vi försöker lugnt förklara för honom att såhär e fallet hjärtat, mamma hälsar ju på dig hos pappa. Men nepp, han ville verkligen inte. Tråkigt när det blir så...för oss alla 3.
*Snyftar* Näste man jag skaffar barn med, så ska det vara för livet. Visst kan man aldrig garantera det, men det ska absolut kännas så. Gud vad jag älskar honom..har fortfarande hans lukt på mina händer. Han är mitt guld!


Har nyss köpt gottis och köpt Hipp hipp (paw rihk-titt), ska bli kul och se den :-)
Köpte även en skräckfilm samtidigt, så har hela kvällen på mig att titta på tv.
Imorgon börjar jag inte förrän kl 15.45..sköönt. Så kan sova hela dan om jag så vill. Men lär väl bli väckt av oscars lövblåsande utanför dörren som vanligt *s*
Meeen kan lugnt och skönt somna om igen, för denna veckan är jag barnledig, så har rät tmkt fritid. Tänkte tillexempel går på massage på ons. Häärliit, häärliit, men faarliiga, faarliigt...;-)

Javafaaan...orkar jag skriva mer? Hmm..ja, men har väl inte så mkt att skriva om.


Hmmm                        Nepp                  Just nu e de tomt




Pussssseeennnnn!!


Gäääääsp. Måndag!



Morr´n!

Vaknade lite tidigare idag, så hinner skriva några rader.

Har lite saker att göra idag innan jag lämnar Liam på dagis. Ska lämna honom vid halv 11, då han äter middag där kl 11. Själv börjar jag inte förrän kl halv 12 och jobbar till kl 15. Sen ska jag till Liams dagis, då det är bak och grejjer där. Ska bli riktigt mysigt ju :-) Det slutar nångång vid kl 18, och då ska jag tillbax till jobb igen för att jobba stängning :-( *Suck*
Jaja..vad ska man göra när man e för lite personal på ett jobb? Bara för att en person blir sjuk, så blir det kaos.
Jaja..

Men det ska bli trevligt idag iaf!

Igår kväll berättade jag den stora saken för Sebastian. Ska berätta för er ikväll exakt vad som sades och hur det gick..
Vi har iaf bestämt en ny dejt på ons.

Nej, nu ska jag göra vid håret.

Trevlig måndag!

Fin bild!


Min syster & vår allas älskade lille Liam!


image417


What is in the air?

Hade sjukt kul igår på julbordet.
Kände mig så otroligt vacker, tror det va några som tyckte det oxå *s*
Vi alla möttes upp där. Satte oss i baren och tog lite dricka innan det va dax för att gå upp i resturangen.
Ja..gud vad gott det va, mumma. Drack mer och mer och mer. Och åt mer därtill.
Jevlar vad många man kände där och alla bekanta ansiktet och gamla ragg/strul. Men inget jag tyckte va pinsamt direkt. Hade ju med mig sebastian, och han fick ju se min rätta sida. Det vill säga den otroligt barnsliga och flippiga galna sida. Som inte skäms för nåt, dvs när man sjunger med så högt i julmusiken så att hela resturangen till slut börjar sjunga med, eller alla konstiga djurläten vi lyckades klocka in, och all dans och pinsamheter, haha. Ner till bowlingen och fortsatte kvällen där. Ja..förlorade iaf inte och fick en hel del strike trots hur hög min promille nu låg på. Sebastian vann alla gånger, det förjänade han. ;-) Han va en riktigt gentleman under kvällen. På romantiskt sätt. Han blir ju bara sötare och sötare för varje gång jag träffar honom, han har verkligen en sån där sexig charm som gör att man bara dras till honom. Jag verkar ha samma effekt för honom, men han säger det ofta hur vacker han tycker jag är. Speciellt när vi "älskar", då säger han så fina saker till mig, medans jag e heeelt annorlunda och säger grövre saker, haha. Men kul att vi kan kompensera varann så bra *s*
Efter 2 timmars bowling, så fortsatte vi en studn inne på "discohörnan". Men sebastian lyckades locka med mig hem till honom ist för utgång, så det blev att vi tog taxi hem till honom i Lund. Han betalade såklart ;-)
Upp till honom, då va jag typ sådär härligt/innan gränsen full. Han tände ljus, satte igång musik, tog fram rödvin och oliver. Och vi snackade ett tag i köket, till slut så gick vi in till varddagsrummet ist och fortsatte där. Men det blev inte så mkt mer vin, utan passionen tog över väldigt lätt så fort han började kyssa mig, och det är iinte dåliga kyssar..Mmm.. Ja, det ena ledde till det andra och efter ett par gånger (hehe) så somnade vi tillsammans.
Riktigt mysigt va det!
Meeen, ja..ovanligt att det finns ett men? Självklart har han brister som jag inte gillar. Inget med honom alls, men när jag träffat en ny person, så vill jag träffas ofta. Dock inte varje dag, men definitivt inte 1 gång i veckan. Och detta pga av våra jobb. Tråkigt. Men jag känner att den killen som förtjänar mitt hjärta ska lägga mkt energi på mig, för han verkligen vill att jag ska bli hans. Men han har inte riktigt den sidan..och ja, det gillar jag inte alls!
Men, min vanliga fras..."Vi får se"

Utöver detta har jag varit på 1 års kalas för min lilla älskade söta kusin, Elias.
Han e guuudasöt och helt underbar!
Efter kalaset så åkte vi till byn och gick på julmarknad, och kollade på ett sjukt bra band med anders wretow eller hur fan han stavar sitt namn. :-) Sjuukt bra. Som vi dansade, och ja..ni skulle sett liam. Många som skrattade åt honom *s* Älskar....

Jahapp..sitter nu och väntar på att Camilla & Emma ska komma hit. Vi ska se film och lite sånt kuligt.

Usch nej...här e varmt. Ska bada nu :-)

Puss

Julbord - Big Bowl.

Ikväll är det julbord med vännerna.
På big bowl..jättestor och gott julbord med allt möjligt smask.
Sebastian ska följa med, så det ska bli väldigt kul faktiskt *s*
Jag, Sebastian, Josse, Dan, Marcus och ja..en till Marcus. Efter maten så blir det 2 timmars bowling, och då e man nog rätt full, mätt & glad. Ska bli kul och se hur det hela slutar *ler* Om vi ska ut vidare efter, vet vi inte än. Vi får se!
Jag har köpt nya kläder & accessoarer tills ikväll.
En riiiktigt fin & knallröd klänning från Vila. Lika röda underkläder (sexiga), lika rött läppstift & nagellack. Smyckena är svart/röda (jättefina) och har ett svart diadem med en lika röd rosette på...dösöt e den.  Och ja, svart väska och svarta skor. Jisses vad fin jag ska vara ikväll! :-) Hoppas Bastian gillar de han ser *s*
Men jaa..kuul ska vi ha ikväll. Strax ska jag in och bada och göra mig len och fin tills ikväll ;-)





Puss =)

Blackout!

En jävla bra skiva det där.
Det ser verkligen bra ut nu. Hoppas bara hon gör lika bra ifrån sig live.

Låtar från skivan jag bara ÄLSKAR är:

Get naked - Helt jävla grym låt.
Radar - Överfet låt.
Ohh baby, ohh baby - Även denna ger en rysningar.
Piece of me - Ja tack!

Och så har vi självklart allas älskade Gimme more.

Ja..lär definivtiv älska fler låtar inom kort på skivan.


Go Britney!


Nu ska jag julstäda!