Vi går framåt! :)

Hej svej!

Nu skirver den lyckliga Jessica igen. Här händer mkt och massa saker. Bara glada nyheter för vår del.
I helgen flyttade min älskling in hos oss på riktigt. Japp, jag är sambo! :-D Det har gått fort kan man tycka, men känns som jag kännt honom i evigheter, och vi både vet att detta är "Ment to be". Annars hade vi väl inte frågat oss själva varför vi inte mötts tidigare i vårt liv. Vi kelar, myser, älskar, umgås, skrattar, busar, retas, och älskar varann så otroligt jävla mkt. Har aldrig varit med om denna känslan innan, det är sant. Visst har man varit kär och älskat tidigare, men detta är en känsla som är så enorm att jag håller på att spricka. Han säger åt mig att "Våga inte lämna mig nu när du fått hela mig och mitt hjärta" Och att vi bägge har mardrömmar om att vi blir lämnade är det som är jobbigt just nu, haha. Egentligen skrattretande, men det gör ont i en när man har mardrömmar. Han vaknade imorse och det första han säger är att han haft en mardröm igen, och att jag hade sagt i drömmen att jag inte vill detta, utan vill fortsätta dejta ist. Det är de sista jag vill. Det är ju detta jag längtat efter när jag har dejtat ju. Men att jag fick en sån jackpott med världens snällast kille visste jag inte..vilket tur, är så lycklig.

Igår byggde vi upp alla nya möbler vi köpt. Måste ju uppgradera nu ju när vi e två.
Köpte en helt ny stor pax garderob i ekmönster med skjutdörrar. varav den ena är en stor spegel, som Dennis köpte bara för jag ville..plus att jag nämde jag ville ha skohållare och han köpte en sån till mig oxå. Ska ta bilder på alla nya möbler, så ska ni få se. Köpte även en ny snygg tv-bänk och kastade ut min bokhylla. Så vi ska sätta upp hans stora flatscreen på panelen som ingick. Så jävla snyggt.  Samma på bilden, fast i svart/brun ist.  Sen köpte vi ett databord så vi kan ha våra datorer, skrivare och kontorsgrejjer på. Helt underbart känns de att ha hans namn på min brevlåda och vakna upp brevid honom varje dag. Älskar honom så jävla mkt.
TOBO Tv-panel med mediaförvaring

Längtar så jävla mkt till den 1.a April. Vi åkter kl 23.25 på natten och är framme 11 timmar senare hela gänget. Ska bli så jävla underbart, eller det är redan underbart. Ska bli kul att åka med vänner och så. Vi ska bo i en Bunglow vid stranden, guud! :-D Längtar så mkt älsklade. Vi har lovat varann att aldrig sluta älskar varann och vi ska bygga ett långt och underbart liv tillsammans. Jag tvivlar inte en sekund på oss 2. Det är bara vi själv som vet hur stark kärleken är mellan oss. Hade ni sett oss på kvällarna i soffan och hört vad vi pratat om, så hade många kräkt, *asg*.

Men just nu längtar jag mest till Alla hjärtans dag! Första gången på 4 år som jag får uppleva dagen på rätt sätt. Jag har styora planer för oss. Är rädd att han får veta om jag skriver det här, så kan bara nämna en sak. Jag ska ta honom och Liam till fotografen på fredagen, där vi ska ta "familjebilder", sen ska jag förstora upp ca 2 st och en ska upp i sovrummet och en i vardagsrummet. Dennis nämnde nåt sånt för ett tag sedan, och jag ska göra så det sker. Han kommer blir glad.
Nu ska jag upp och städa lite och snart börja med maten innan älsklingen kommer hem.

Älskar dig sååååå mkt Dennis. Du och Liam är mitt allt!

Puss


För er nyfikna ;-)

Hej alla.

Sitter just nu hos mamma och väntar på att hela familjen ska komma hem med frulle. Moa, Jenny, Camilla, Mamma, Emely och Ulf. Sen efter de så ska jag träna, sola och bygga naglar. Trevligt, trevligt :-)
Känner att mitt liv har startat på riktigt nu. Är lyckligt kär, jag älskar denna killen så fullkomigt mkt och han älskar mig minst lika mkt. Vi har så bra tillsammans och han är sååå kärleksfull. Kan inte låta mig vara, pussa, krama, kela, mysa alltid varje sekund tillsammans. Sooom jag saknat det där. Han har bott hos mig i 1 månad i rad nu. Och jag har inte tröttnat en ändå gång och haft lust att kasta ut honom, haha. Tvärtom, vill ha mer, mer och mer. Anledningen till att han bott hos mig är att han lämnat ett längre förhållande med hus och stuff, så han och hans ex har haft lite trubbel och krångel med huset. Men hon bestämde att hon ville bo där, och dennis hämtade hem sina grejjer och satte hos sin mamma. Så han är 30 år gammal och "bor hemma" igen, haha. Tycker så synd om honom. Så han får självklart med nöje bo hos mig. Dom ska iaf sälja huset nu, så allt trubbel runt om honom som han tycker är jobbigt försvinner. Så vi kan starta vårt liv på riktigt såsmåningom. Visst kan ni tycka det är tidigt med allt..men om allt känns rätt så tycker varken han eller jag att de finns ngn anledning att ta saker och ting sakta. Vi blir inte yngre och vi älskar varann så otroligt mkt. Liam är galen i honom och nu van vid att det äbor en man i huset som mamma tycker om. Han frågar varje morgon (när dennis gått till jobb).."var e Dennis? "Jag vill leka med Dennis" osv osv. Han kramar Dennis godnatt utan att tveka och hoppar upp på hans axlar när han sitter i soffan och känner sig så trygg med honom. Det är så skönt. Och Dennis tycker mkt om honom och tycker det är skönt att vi är en liten "familj" som han gärna vill att den blir större. men allt sånt där med barn och giftemål vet han att jag vill vänta med. Att flytta ihop har kommit på tal lite sådär försiktigt med tanke på Liam och var han ska gå i skola och jaa...massa massa sånt. Kändes så skönt att sitta och kolla på hus tillsammans bara för skoj skull och se vad vi bägge tyckte olika om huset. Det matchade rätt bra där ;)
På tal om "Match", så va det där vi träffades, haha. Jag va det första som han träffade via match och det sa "klick" direkt. Jag ljuger inte när jag säger att de va "Kärlek vid första ögonkastet" Har aldrig riktigt trott på det där tills nu. När jag sågh han stå där och vänta så rös jag till, han likaså sa han. Sen så fort vi började prata så va det kört för oss bägge. Sen dess har vi träffats varje dag och kärleken bara växer och blir starkare. Och har träffat underbara människor via honom oxå. Ska bland annat fika med en vän till honom på fre, Therese heter hon och är övergo! Vi ska dit där ikväll på kaffe och skitsnack oxå. Hennes pojkvän är Dennis kompanjon, dom har ett företag inom kakel och klinkers. Och det går bra för honom där, så är glad för hans skull.
Varje dag säger han till mig hur underbar, söt, gosig, vacker jag är, och hur mkt han älskar mig, och hur mkt han längtar och önskar att det gått några månader så vi kan gå vidare i vårt förhållande. Men först så har han ju bjudit mig på Thailandresan till Rawai. Hans jobbpartner och hans flickvän med familj ska åka samma plan och bo 5 min från oss i ett översnyggt hus dom hyrt med egen pool och sånt. Vi hyrde en bungalow vid havet, och får tillgång till huset och poolen hur mkt vi vill. Soooom jag längtar. Ska komma hem med massor av erfarenheter och upplevelser och framförallt brun! ;-)
I helgen gjorde vi om Liams run helt. Nytt golv med ljus parkett och gula väggar. Sååå fint där blev. Dennis är väldigt händig..*mumma* ;-) Liam älskade sitt nya rum, så nu slipper vi alla 3 dela en sång. Visseligen fick vi plats, men man vill ju ändå kunna göra saker en man och kvinna gör i en säng..haha, nejmen det är dax för lillen att börja sova själv. Problemet är att jag kommer tycka det är jobbigt. I början kommer han nog komma in mitt i natten eller tidig morgon och krypa ner i vår säng, vilket han självklart får mitt hjärta. :-)

Allt vänder nu..känner mig så hel och lycklig, och jag vet han känner detsamma, och frågar mig hela tiden var tusan jag funnit hela hans liv och varför vi inte träffats tidigare. Haha, jag undrar detsamma :-D

Nu kommer syrran och de andra. Vi hörs snart igen.

Dennis..Jag älskar dig och Liam över hela mitt hjärta. Ni är mina prinsar!

Puss

Vilken lycka, vilken känsla.

Hej alla glada.

Har inte varit sääärskilt aktiv nånstans på nätet den senaste tiden, har helt enkelt inte tid eller lust. Är bara kär och lycklig.

Sitter nu hos syster och passa rmin prinsessa Moa. Så passar på att skriva nu snabbt innan hon vaknar.

Vill bara snabbt uppdatera mitt liv.
Den 1.a april åker vi 2 veckor till Thailand (vilket är redan såå jobbigt pga min älskade son. Första gången på 4 år utan honom mer än 1 vecka...suck)   men vi ska iaf ha otroligt kul och mysigt. Nu tänker ni..."hur han hon råd med det?",  det har jag inte heller, utan min älskling tog tag i mig, kramade mig hårt och sa.."Jag bjuder dig på en thailandresa" Jag blev så pass och stum och sa nej flera ggr, tills jag insåg att jag inte hade ngn talan. Känns fortfarande dumt, men ska bara visa honom hur glad jag blev. (svårt att skriva på denna dumma data)
Ska ge mer info om var och så vi ska åka. :)

Som sagt. Är verkligen så lycklig nu och störtkär och har aldrig tidigare träffat en sån här speciell man med så stort hjärta. Det är "vi" nu älskade.

Måste ta Moa nu. Hörs alla!!


Puss

En otroligt lycklig Jessica!!

Ville bara dela med mig att Jessica numera är en väldigt stolt flickvän till världens snällaste och bästa man.

Är såå glad och lycklig.

På 2 veckor har det hänt massa, massa och ska dela med mig om allt på söndag (om jag hinner)..

Ha det bäst alla!

Ses snart igen!

// En lycklig Jessica