Perfekta helg!

Vad väldigt, väldigt och åter väldigt full i fredags.
Jobbade på kvällen.
Drog hem och gjorde vid mig. Tog några cider som jag laddat kylen med tills lördagen.
Pappa körde mig in till stan. Mötte en vän vid hipp. Vi drog in. 2 drinkar för 20 kr innan 12, så vi köpte in en massa. Träffade en gammal "flirt" som nyss börjat jobba där. Han kramade om mig hårt och sa att jag skulle få nåt kl 00, dvs då jag blev 25 år.
Jag sa till en annan bartender att om 10 min blir jag 25 år. Vad får jag av dig då?
Så prick kl 00 lassade han upp en massa snaps till oss. Plus att han fixade in 2 minderåriga vänner åt mig :-)
Linde, som min gamla flirt heter bjöd oxå på en massa gott. Sen träffade jag några vänner som givetvis oxå bjöd. Bara tacka o ta emot. *s*
Vi dansade och hade sjuuukt kul och som sagt..jag va sjukt på lyran.
Gick ofta på toa trots långa köer, men vafan måste man pinka så måste man. Framför mig stod en kille....en kille som va så söt att jag blev knäsvag, och när han började prata så gjorde det inte saken bättre. han kom från gbg..Japp! Han sneglade på mig hela tiden och log. Blev ju ännu mer knäsvag, men visade såklart inte de på samma sätt som jag gjort om jag va nykter. Han gick in på toa, och precis innan han stängde dörren så gav han mig en blick. Jag gick in på dass och sen drog jag och fortsatte och dansa. Han stod en bit från mig och tittade på mig när jag dansade, vilket jag inte såg förrän senare. Kunde inte låta bli att närma mig honom mer och mer. O alla blickar..gud. Tills slut kom han fram till mig, kommer inte ihåg vad han sa. Har en förmåga att glömma småsaker när jag e full, men minns att jag fick en sjukt stark grogg av honom. Vi dansade lite, sen av ngn anledning hade jag hamnat i det andra rummet igen. Kände att ngn knackade mig på ryggen. Det va han...och klockan va då runt 3 tiden. Han sa att han och hans vänner skulle hem nu. Och frågade om jag ville med på efterfest. Frågade min vän, men hon ville inte. Kände att, ja..detta är min 25 års dag. Och nu e det MIN dag och jag ska göra som jag vill. Och kände verkligen för att hänga med, vilket jag gjorde. Dom bodde vid lilla torg, så det va inte så långt att gå. Kommer upp i lägenhet och där sitter 3 andra killar och den enes flickvän. Alla va från början från gbg. Så jag satt och lyssnade medans de pratade på. Jag va så full minns jag att jag hade svårt att fokusera blicken på den jag pratade med. Men minns gott och vän hans hand på min hand och att vi pratade om en jäkla massa. Kom in på ett visst ämne...som vi pratade en del om. Och till slut gav jag ett beslut. Ja!..Ja sa jag. Jag vill pröva. Och det gjorde jag. 25 års kris eller nåt? Men fan asså..ångrar mig verkligen inte! Gud så spännande de va!
Efter några timmar till, så va vi bägge så deckade och trötta att vi somnade i sängen. Han höll om mig så passionerat. Jag vill inte att de skulle bli ngn sex. Kändes att nej..denna gpngen ska jag bara njuta av att en sån vacker man ligger här och håller om mig. Och så blev de. Vi somnade, och jag vaknade av att låg och sniffade mig i nacken kl 9 på morgonen. Han sa att jag luktade gudomligt. Och så höll han om mig hårt..och smekte min kropp, dock inte på vissa ställen. Men jag va sååå galen av åtrå att jag kände JAG VILL, JAG VILL..men lät ändå bli. Jag sa till slut att jag va tvungen att gå eftersom detta va dagen D. Festen skulle hålla till ikväll och inget va ordnat där hemme än. Ringa pappa som genast kom och hämtade mig med syrran i bilen. Dom bägge tog sig en stooor blick av mig och skrattade högt. Jaa..jag vet att jag såg ut som...usch ja. Måste säga att jag va bakis att jag mådde så dåigt att jag inte kunde gå rakt. Kände jag kunde spy närsom. Vi tog oss en frulle på Espressohouse. Men blev inte bättre. Hade sovit 2 timmar och va sååååå bakis. Jisses. Till slut fick jag panik...CAMILLA & PAPPA VI MÅSTE KÖRA HEM NUUUU. Kände att jag va tvungen att sova nån timme för att klara kvällen. Fick 1 ½ timme sömn och det räckte. Upp och hoppa och börja städa som fan och tryckte i mig en HEL pizza. Japp.
Kl blev 19 & våra första gäster anlände. Det va en helt underbar kväll asså. Alla va utklädda och hade verkligen ansträngt sig. Så himla kul. Fina va alla. En efter en kom och snart va hela min lägenhet och balkong smockad. Men alla hängde i alla rum och det va så vi fick plats. Jag va ju såklart mest på dansgolvet. Asså...full som fan även denna kväll och ja..alla underbara människor som va där. Allt från vänner, nya vänner, gamla ex..tillochmed en speciell tjej för mig kom. Josefine heter hon och ja..hon betyder mkt för mig än, faktiskt.
Ja..vet inte när jag sist hade så kul. Och alla tyckte de va en helt perfekt lyckad kväll, vilket är viktigast.
Kul som stryk hade jag. När det började bli tomt vid 4 tiden (vi hade ju trots allt hållt på sen kl 19) så kom det 2 främmade killar. Höm tänkte jag. Vafan gör ni här? Det visade sig att killen under mig hade oxå fest så dom ville hälsa på, haha. Men dom "hälsade" på för mkt. Efter 5 min stod dom nakna och gjorde "Helikoptern" i mitt vardagsrum. Haha. Kunde såklart inte låta bli att småtitta lite, hehe, men kände att nej..nu blev det för mkt. Dom va ju sjukt fulla. Så jag skickade ut dom illa kvickt. Dagen efter kom dom upp och bad om ursäkt. Trevlig människor (nyktra). :-)
Jo..jag nämnde ju att jag bytt nr med en kille.
En väldigt söt kille faktiskt. Jag småraggde lite på fyllan och det slutade efter några timmar att han ville ha mitt nr, och jag är inte sen med att ge det, så han sa "jag ringer", sen drog jag in igen, för dom skulle iväg.
Han hade tydligen ringt senare på kvällen när festen fortfarande va igång. Det va syrran som kom springandes med min mobil och sa att ngn kille hade ringt. Jag minns de sådär svagt i efterhand. Känns lixom som att det va en dröm..bokstavligt talat. Att jag drömde när hon sa det att ngn kille hade ringt och att jag skulle ringa tillbax. Helt sjukt va spriten kan göra med en. Så jag såg dagen efter att ngn hade ringt från ett konstigt nr. Då sa milla hur de låg till, och då sa de pling. Hörde såklart av mig till honom, och vi bestämde en träff på espresso house nu på lördag *s* Spännande.
Jag & 3 arbetskamrater sov över hos mig. Vi hade kul och det blev liiiite överstyr på natten. Blev lite putt över vissa saker, men det är sånt som händer.
Men ja..fy fan vilka lyckade fester jag fixar. Så nu ska jag och mackan hyra lokal och göra en BRAKFEST!
Kul!


En annan kul sak hände ikväll och händer fortfarande.
Men det orkar jag inte skriva om idag. Så imorron får ni veta.
Är det ödet eller slumpen?

:-)

Gonatt svarje!

Puss

Sömnig!

Orkar tyvärr inte skiva nåt idag heller. Sojjyyyy!
Men imorron så ska ni få höra om min underbara helg!

Natti =)

image399


Alldeles...alldeles perfekt!

OJ...vilken fest, vilka människor, vilket ös...vilken kväll!

Har inte många bilder själv, hade fullt upp :-)
Men däremot har andra tagit en massa bilder, som jag då ska få...riktigt kul och ska självklart dela med mig *s*

Men har bara dessa bilder än sålänge:

160766-398160766-397160766-396image395

Japp.

Men "det kommer meeera".

Asså. Jag måste berätta om min fredag och min lördag.
Har gjort saker jag aldrig trodde jag skulle kunna göra, men ångrar inget och njuter verkligen av livet till fullo nu.
Alex har skaffat flickvän...japp..ni hörde. Det kändes först...
Men sen släppte alla hämningar. Pang! Som en sten.
NU är det slut på alla trevligheter gentemot alex. Nu slipper jag fjäska fast jag egentligen vill slå honom ist. Svårt att förklara. Nu slipper jag oroa mig för saker som jag gjorde innan. Nu slipper jag "vänta" på nåt. Nu slipper jag tänka "om". Nu är det slut, slut och åter slut! Och det känns underbart.
Efter allt alex gjort mot mig genom åren..och jag ändå varit så snäll. Nu kan jag behandla honom som jag verkligen vill behandla honom. Som en mjällbit på en loppa som sitter på en loppa som bor i anus på en hund.
Det är allt han e värd. Eller värd och värd? Han är väl inte "värd" nåt.. han är bara en varelse på denna jord som råkat födas på tok för sent här i världen. Det enda han har åtstadkommit bra i denna värld är liam, annars...............................................hmm...nej..det va det enda.
Tycker det är synd om hans brutta. Men hoppas hon inser och är smart nog att sticka vid det första "din jävla fitta"..och det tog väl..hmm 2 veckor knappt tror jag.
Japp..är lycklig lottad att jag lyckades ta mig ur.


Träffade en kille igår föressten...han vill träffas!
Jättesöt.

Meeen fredagen va väldigt speciell...
Orkar inte ta de nu, eftersom jag sovit 4 timmar på 2 dygn...min hy berättar för mig att de börjar bli för mkt.

Japp, japp.

:-)

Puss

Change of plans.

Den där fd "söta helt underbara dräkten" visade sig vara MÖG, MÖG OCH ÅTER MÖG.
Kvalitet? Vad e det på Bodega? Öhh.
Bilder är heelt förvrängda. Visst, till en del kan jag förstå. Men att dom visar på bilden att den är Stay ups som ingår, så är det väl det man ska få. Ja, jo dessa stay ups gick inte ens över knäna, och sen va där en massa massa andra fel. Alltid va gjort av "skumplats"..sånt jävla skit. Ska genast skicka tillbax den och har skickat ett mail till dom, och berättat exakt hur jag känner och tycker om deras skitprodukter.

Iaf, ren panik så ringer jag ett annat bolag, som har väldigt bra kvaltiet. Dom sa dom kunde hjälpa mig genom att genast skicka beställningen.
Så nu blev det ngn mkt fräckare och ja..sexig är den såklart oxå.

Titta! :-)


http://www.eliteladies.se/info.asp?ProdID=rm1438&farg=Bild

Japp..blidde ingen bild eftersom dom gjort att man ej kan kopiera.
Men checka out. Vad tycks? Kommer nog bli het i den ;-)
Haha..sorry..kunde inte låta bli att retas med vissa personer.

Japp..nu ska jag mysa vidare.
Sen lägga mig i tid. En låååång dag imorron med massa fix och pix!

Pussen!

Bestämt mig!

Hårförlängning nästa!

Japp!

Lyckligast!

Hur kan man må så här bra i själen av en annan människa?
Hur kan man älskar en annan människa på detta oändliga sätt?
Hur kan jag varit så lyckligt lottad?

Han är mitt allt!

image394


*Kärlek*


Massa fotominnen!


Hittat en massa gamla bilder på mig, hur jag såg ut förr för ca 2,3,4 år sedan. Så kul att titta tebax på hur man såg ut, vilka brillor man hade, hur håret såg ut osv :-)


Alex och min första jul 2003
160766-384


21 år gammal :-)
160766-386

Blir pussad av min bästaste vän på mazza!
160766-385

Denna bilden betyder mkt för mig trots den fjantiga minen.
Jag och Alex va väldigt nykära här, och vi va på väg till Prive.
Han som fottar mig och det är hans jacka jag har på mig.

160766-383

Hihi. Halloween. jag & kära Josse va 2 väldigt heta kissekatter!
160766-382

Dont ask ;-)
160766-381


Gillade egobilder på den tiden. Men ack så kul det är att ha dom idag.
160766-380

Ännu en maskerad på Mazza. Denna gång va det hmm 60-70 tal tror jag?
160766-379

Hela underbara gänget från Mazza!
160766-378

Miss you!!
160766-377

Här är en bild jag aldrig kan sluta titta på. Tycker jag är så söt..flicksöt!
160766-376

Fjantbild. Men blev ändå rätt fräck.
160766-375

Ego, ego ego..:-)
160766-374


Detta va samma år som jag separerat från alex. Och bor i min alldeles egna underbara 1.a i Bruksparken. Vi är på väg ut på fest!
160766-373


Bland alla egobilder, så får man ju självklart porra till sig ibland. Det har nog vi alla gjort ;-)
160766-372


Efter alla dessa "fins bilder" så måste jag såklart lägga in min graviditet och hur jag såg ut efter den.


Gravid i vecka 7. Man ser att magen är svullen :-
160766-388

Här e jag gravid i vecka 21. Riktigt skön vecka!
160766-392


Börjar bli en tjockis här.
Vecka 28 :-)
160766-390

Veka 32. Nu börjar det bli dax!
Heeelt underbart är de..
160766-389

Kommer inte ens på mage att jag visar mitt ansikte. Jisses..så svullen och dann.
Detta är iaf på min 22 års dag. Och jag skulle "egentligen" ha fött dagen innan.
160766-391

160766-387

Här har vi min tjocka lilla prins :-D Han är knappt ca 1 månad gammal.
Ja, som ni ser är jag rätt brun och dann. Direkt lillen va ute så började jag sola och kämpa bort varenda liten extra fettbit på kroppen. Rätt skönt att jag gjorde de.

Gud vad jag älskar bilder och minnen..OCH min son!!!

image393

*Glad*

Puss

Drömmarnas värld!

Igår lämnade jag lillen på dagis, och i sin tur alex hämtade honom :-(
Slutade tidigare eftersom jag har världens bästa jobb...*FETT MED IRONI*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jo..det har blivit värsta kalaset pga min piercing. Det går inte med ord att beskriva hur äckligt lack jag är och hyser så mkt agg för en viss person, men det är väl inget nytt direkt.
Så det här stora kalaset går ut på att antingen ta ut pieringen eller få sparken. Ja ni hörde rätt.
Jag sa: Jag behöver bara ha den i tills den har läkt färdigt, sen tar jag självklart ut den när jag jobbar. Men om jag tar ut den nu så växer hålet igen. Och jag ska byta till läknings stav ist, sen syns såå mkt mindre och dessutom kan jag sätta ett plåster över den så den absolut inte syns. Och så fort det läkt så tar jag av den.
Meen neeeej, det kom inte på fråga. Av ren jävelskap känns det som.
Så asså så här känns det. Jag är så lite värd på de stället att dom hellre sparkar mig efter 7 år, its för att låta den läka klart och sen ta ut den.
Jag är så arg så jag håller på att dö.
Ja..vi får se vad jag gör och hur jag ska gå till väga. Blir iaf uppsagd på ons om jag har den kvar.
Kul jul. Asså saken e den att jag verkligen gillar mina kollegor och så, älskar jobbet pga dom.
Och jag vill gärna ha ett annat normalt heltids jobb...dagtid såklart, mest för mitt eget privat liv och med liam.
Men samtidigt vill jag inte släppa BK, så skulle jag få ett annat jobb så vill jag såklart va kvar och jobba kvällar och helger när jag kan. Svårt att släppa ett ställe efter 7 år. Men jag e sååå arg att jag kan spricka för tillfälligt!

Nog om det skitet.

Snart e det helg. Jaa..snart e de helg. Fy fan vad kul de ska bli. Men vi har ett "tiny winy" problem. Jag bor på 62 km...och vi är ca 65 pers. Hahahahahaha. Ja fråga mig inte..No coments.
Jag & marcus håller på att lösa problemet. Vi ska möblera, sätta upp långbord längs väggarna där folk kan stå och "hänga" och ställa sin dricka på osv. Flytta borden, alla djuren, soffan, bokhyllan, min säng, liams säng, köksbordet, ta upp fler stolar..ja gud vet vad. Som sagt, tur jag har en stor balkong, hehe. Nej men antalet folk är det sista som oroar mig, det kommer bli så sjuuukt kul och sjuuukt ös. Som tur e, så kommer inte alla samtidigt.
Vi ska inviga med roliga lekar så att folk ska lära känna varann, det kan bli stelt i början innan spriten börjar verka, hehe. Imorgon ska jag, camilla och marcus till Party house och inhandla en massa skoj skoj.
Sen ska min syrran hjälpa mig med tilltugg, det är hon rätt duktig på.
Oja.. Och imorron ska jag äntligen hämta ut mig dräkt som väntar på mig, och hoppas och be att den passar runt mina bröst. Annars får jag köpa ny korsette, men de ska nog gå bra! :-)

För övrigt börjar jag jobba kl 16 idag till stängning. Rätt skönt faktiskt.

Finns det ngt man kan göra åt för att bestämma att man inte vill drömma om vissa saker?
Drömmar smärtar som fan, det är ju som verklighet tills man vaknar och inser att det är en dröm som ändå är sann och man slutar inte svettas och fälla tårar.
Att drömma om alex är ngt jag börjat med dom senaste veckorna? Fattar inte. Varför drömmer jag hemska drömmar om honom? Är det mitt sätt att berarbeta eller är det bara helt enkelt fucked up??
Det sjuka är att min hjärna gör honom 10 ggr snyggare i drömmen än i verkligheten. Varför är det så? Räcker det inte med själva drömmen?
Blir så jävla lack att jag kan börja slå mig själv när jag vaknar.



ÅÅHHHHH!!!

Nej, nu ska jag ta ett varmt bad.


Take me back in time, take me away, away to you. To the time i use to love and adore.

Galet vilken fest!

Jisses säger jag.
Planeringarna inför festen börjar komma på plats.
Camilla har bjudit sina vänner, Marcus har bjudit sina vänner, och jag har bjudit mina vänner.
Kan ni förstå hur mkt folk vi kommer vara på denna fest? I min 62.a? :-D
Marcus va här igår och vi inspekterade alla rummen. Si och så ska vi möblera om där, och dittan och dattan ska vi sätta till där, och det ska bort, och det ska dit. Ja, allt för att vi ska få bästa plats. För vi är ca 60 pers, som är räknade, haha. Sen vet man aldrig vem som tar med vem. Jävla tur jag har en sjuukt stor balkong. Det är lika lång som hela lägenheten, så det är rätt najz. Vi måste köpa en massa askfat och grejjer.
Platsmuggar, tallrikar till tilltuggen, skedar, snapsglas, vinglas, ja gud vet vad. Och en massa dricka..läsk då, ifall ngns blannevann skulle ta slut. Jag har sjuukt mkt sprit till festen, och mer lär de bli eftersom jag önskat mig sprit, hehe. Av mamma vet jag att jag kommer få en plattång, så det är perfa. Av syrran har jag önskat min Kenzos nya "Amor"


Den luktar gudomligt!!

Sen har jag önskat mig ny jacka, mössa, halsduk och vantar.
Och av släkten önskar jag mig presentkort på Tattoo world.
Och sen har jag önskat mig lite smått och gott av alla.
Ska bli kul och se vad man får!







Nästa vecka ska jag, marcus och milla till stan och inhandla en jäkla massa till festen. Halloween saker, spindelväv, skelett, monster, spindlar, kedja, pumpor, dricka, chips, godis, ingredienser till tilltuggen, presenter till de som vinner bäst utklädnad, saker till "inledningslekarna", sprit, och jaaa..en jääävla massa. Men det är allltid lika kul att inhandla saker till en sak som man vet kommer bli sjuk bra och sjukt kul!!!!
Fick veta igår att en viss person kommer till festen trots allt eftersom han insåg att det va det han verkligen ville göra. (Invecklat). Tur dom tar sitt förnuft till fånga och lyssnar på sitt hjärta ibland. *s* Men så jag ska hämta han innan festen börjar, så han är där innan alla andra kommer. Känns bättre så när han inte känner ngn annan. Men fan vad kul det ska bli.
Ni ska få listan på alla som kommer. Faktiskt rätt många här som vill veta! :-)

Nepp. Nu e Marcus på väg hit med mat. Vi ska planera!

Puss





















Hejdå älsklingar!

Nu e här tomt..

Kissarna e borta....men det känns väldigt skönt..för 5 helt vilda och galna kissar är ibland på tok för mkt, hehe.

Vi ska strax till Vellingeblomman och handla lite inför festen och fika.
Sen får vi se vad som händer ikväll.

:-)

Puss

Älskade älskade son!

image369


Du är mitt allt!!

Älskar dig sååå!

Puss Mamma!

Grattis syrran!

På 22 års dagen.

:-)

Ikväll är de kalas med gooo middag och goo efterätt *s*

Återkommer sen!

P&K

*Poff*

Där försvann allas sista andetag av hopp.


Cancer!


image366

Vila i frid!

Kära Sunds..*snyft* & Vårdcentralen.

Har precis varit där & sett min gymnasietid binna ner. Den byggnad där vi hade bal i 9.an. Den byggnad där min mamma jobbade som biblotekarie under min gymnsietid. Den skulle där vi satt nervös timmarna innan vi skulle springa ut på gården & skrika.."Vi har tagit studenteeeen"...

*fäller en tår*

Ringde min mamma som det första hon säger..."Meeen...Ulf skulle ju dra ut sin tand imorron" i en förvånad,s mått virrig ton. Hihi..så söt min mamma. Men sen kände hon samma som alla vellingebo so såg och tittade in i det stora lågorna..."Suck...varför"?

bild



bild

bild

bild


*snörvel*

Brinner i Vellinge!!

Fick precis ett samtal.
Vårdcentralen och en liten del utav sunds (min kära skola) står just nu i lågor.

Vill diiiit!


:-(

Avslöja!

Nu kan jag inte hålla mig längre!

Här kommer min 25 års- Halloween outfit.

Vad tycks? :-)



Ska ha exakt sånna skor oxå! :-)

Längtan till julen!

Sitter här och kolla en massa foton jag helt glömt bort, hehe.

Där va en massa från Alex & min tid. Väldigt många foton i början av vårt förhållande när jag/vi bodde hos pappa.
Helt sjukt att se dom bilderna. Fick en kniv i magen på nåt sätt. Han ser heeelt annorlunda ut på den tiden.
Så söt. Men..sen kommer de hemska minnena..och då måste jag genast byts bild igen, för då är tårarna inte långt borta.
HIttade en massa bilder från min graviditet, och förlossningen och liams första dagar.
Så kul att se skillnade mellan 1 års dagen & 2 års dagen.
Kul att jämföra bilder.
Som dessa tillexempel:

image361

&

image362


Mkt skillnad e där med oss alla :-)
1 år är det mellan bilderna.

HIttade även dessa.

Mamma, älskade liam och stora syster.

image363

Jag i tomtens famn :-)

image364

Jag & min älskade, älskade gulleson, och syster yster.

image365

Åhh, vad jag längtar till Juletid!



Snart kalas.:-)
Önskat mig en massa pengar/presentkort till min nya tattoo.

*S*

Nu ska jag kolla vidare på Ally Mcbeal. Börjar bli spännande där. Billy har precis kysst henne. Guud!
Nästa vecka ska jag göra 2 stora ting oxå innan festen. KUUL! :-)

Puss

Nya Brillor!

Ska som sagt köpa nya brillor väldigt snart.
Vill ha helmörka bågar igen. Kommer såklart variera, vilket jag vill kunna göra.
Typ liknade jag hade förr vill jag ha:

image360

Kanske en annan form..

Ja, får se vad det blir!

Ont i magen av oro.

Ni alla som läst min blogg innan vet vad som hände min styvpappa och min familj.
Hans hemska stroke förstörde oss alla, han själv och allt. Men det blev så mkt bättre än vad alla nåsin trott de skulle bli. Trots att rullstolsbunden med förlamad vänstersida och tappad talförmåga & lite förvirring är hans slutresultat. Men han är på god väg att bli ännu bättre....från stroken då.
Han hade cancer som 23 åring, men som tur är överlevde den svåra tiden med alla preperat och strålningar och ja gud vet vad. Och dom säger/tror att denna stroken han fick är en "bieffekt" av hans gamla cancer. Kul? Nej, finns inga ord för de.

Iaf. En undersökning gjordes som vanligt för att kolla blodproppar och sånt för att förhindra en stroke till.
Men nejdå..inga blodproppar på väg. Däremot hittade dom nåt annat som gjorde att mamma & Ulf blev kallade rätt snabbt för återkontroll. Tror jag blev helt vit i huvudet av skräck när mamma berättade de. Ulf har en cysta, eller tumör på lungan. Dom sa att dom inte trodde de va nåt men ville kolla den för säkerhets skull.
Dom va där för nån dag sedan och tog prover, och redan har dom fått kallelse imorgon. Och mamma är såklart väldigt negativ till detta och mår rent ut sagt PISS, som vi alla gör. Ulf däremot verkar inte "bry" sig. Han bara ligger där i soffan med sin data och det känns som att han känner att de kan kvitta. Man kan bara förstå honom efter allt skit som hänt honom i hans liv. :-(
Så nu sitter hela familjen med det lilla hopp som finns kvar och önskar och ber till gud att läkaren ska säga...Ja tror ni vet vad vi vill höra...och INTE höra.

*Suck*

Varför e livet så orättvist för så många?
Ska ringa mamma direkt vid 16 tiden imorron, och få veta!



Piercing!

Så då va det gjort.
Piercat mig idag!
Äntligen..ONT som fan gjorde de, men som jag sagt en gång och säger igen


"Vill man va fin, får man lida pin" :-D

image358


Så jävla hett är de, och är heeeelnöjd.
Givetvis är min ring större nu så läppen kan läka, men den blir det en alldeles perfekt!!
Heeelnöjd!

(Det vill säga att ni får se en bild på mig med den rätta storleken i ;-))


Återigen rengjort och fräsch hy, och snart dax för sängen.

image359

Fassen..måste ju soooola snart ;-)
Ska börja från och med imorron. Måste ju va fin fin på min 25 års dag! :-D

Gonatt sverige!

Puss puss

Härliga söndag.

Sitter med en sjukt grön mask över hela ansiktet efter en härlig intensiv tvätt av mina älskade dermanord rengörings produkter.
Just nu håller ansiktet på att smulas sönder känns de som.
Riktig lera och alger jag har i ansiktet nu.



"Algae & Clay Pack"



Sjukt bra grejjer det där.



Nu ska jag titta vidare på Ally och strax tvätta bort detta innan hela ansiktet torkar ut. *s* Känns så iaf.

Imorgon ska jag ääääntligen göra ngt som jag såå länge velat göra..och nu efter alla år ska ingen hindra eller försöka övertala mig att inte göra de. Tycker de är sååå snygg och såå sexigt, så nu så :-)
Sen ska vi till Andys lekland och busa med lillemannen som nu ligger och sover så sött i min säng *Älska*
Så som han sprang emot mig, flög upp i min famn, kramade mig hårt och sa Åååhhh..Mamma....jag älskar dig så och saknat diig sååå mycket mamma. Och höll om mig jättelänge. Den känslan är obeskrivlig, inget i denna värld kan uppnå en sån känsla som det där..fick lite tårar i ögonen.
Han pussade alex hejdå, sen körde vi hem!

Nej..nu måste jag fan ta bort masken, börjar klia, hehe. Men "Vill man va fin, får man lida pin"

Puss

ÅHH!

Vilket jävla sätt att vakna på morgonen.
Syrran ringde och babbalde på opm en massa problem på jobb. Kan inte ta det här, men där e nån jävel på jobb som ger oss andra skit. Är så förbannad att jag känner jag hade kunnat sluta och börjat gå på A-kassa ist. Bara för att slippa dessa problem som självklart blir riktiad mot en själv, så fort man råkar göra nåt som man inte får göra, även om man inte visste om de. 
Dom får fan ta och lösa nåt snart, det kan ju inte fortsätta såhär.

Jaha..ska snart till jobb då. Mår skiiiiit. Hade feber när jag vaknade imorse. Skulle ju egentligen till Damark, men de blev inget av de :-( Hinner nog innan den 27.e, då man själv har pengar och kan handla nåt. Jag e lusfattig. Sålde min mobil och fick 2500 för den. Har 300 kr kvar till den 15.e. Aja, de ska nog funka. :-)

Ikväll blir det som sagt antiingen Lund (Kulturen) eller Hbg (The Tivoli) i vilket fall som helt ska de bli kuuul.

Imorgon ska jag hämta hem mitt hjärta...äntligen!

image356

Puss

Fredag!

Precis kommit hem från jobb. Skönt som tusan.
Det ve meningen att de skulle bli utgång idag, men på fredagar har jag en förmåga att alltid "trötta ner mig".
Så jag spar det roliga och orken tills imorron ist. Då ska vi antingen till vårt kära "The Tivoli" i helsingborg, eller nåt annat i Lund som vi hörde skulle vara väldigt kul & populärt. Vi får se :-)

Imorgon kl kvart i 10 hämtar min bästa killvän mig (han som jag ska ha 50 års festen med). Då ska vi köra till danmark (fick bli det ist för Tysklnad) och köpa lite smått och gott till festen, och oss själva förståss, hihi.

Beställde min maskerad kostym idag. Det är sååååååååå häfitg asså. Föll direkt jag såg den, och kan slå vad att INGEN av alla de som kommer, kommer att ha samma *s*
Tänker inte avslöja den än. Men ni lär få se!! :-D
Sen nästa vecka ska jag, Marcus och lillasyster ut och shoppa inför festen. Allt som behövs, vilket är en jäääkla massa förståss. Men har ont i magen av längtan till den 27.e.
Ännu fler har tackat ja till festen nu. Här kommer vara smockat inne..men det är bara kul!

Nu ska jag ha kväll & titta på Ally såklart, och vila upp mig inför morgondagen!!

Gonatt Sverige!




Kram

Kritik??

Asså, jag fattar ingeting här. Folk som snackar om att jag "minsann" ska tåla kritik, annars är det inte typ lönt att jag bloggar. Men herregud töser..vad sysslar ni med?
Vem fan har sagt nåt om att jag inte tål att ta emot kritik? Var har ni besvis på det?
Det enda jag läst ikväll är inte kritik!
"Sniffar du vitt"
"Är du trög"
"Kasta sten i glashus"
Det kallar jag nåt annat än vanlig hedelig kritik. Men jisses. Allt detta pga ngt som JAG tycker och STÅR för.
Jag kan säga att jag absolut tål kritik. MEN, däremot..
Är den här personen som kritiserar "Bitchig", så svarar jag "Bitchigt"
Är personen "Uppkäftig", så svarar jag "Uppkäftigt.
Är personen "Kaxig", så svarar jag "Kaxigt"
Och sist med inte minst, Är personen "Trevlig", så är jag "Trevlig tillbax"

Och mot kritik så måste man ju kritisera tillbax, inte sant? Eller ett bättre ord för de, "svara" tillbax.

Men egentligen. Varför skulle jag överhuvudtaget vara "mottaglig" för kritik?
Finns det en regel som säger att om man nu ska skriva dagbok, så måste man tåla kritik?
Hade jag velat höra vad ni tycker till skillnad från mig, så hade jag bett om de. Men eftersom jag inte minns att jag skrivit nånstans "hej, jag heter jessica och jag bloggar för att jag vill ta emot kritik", nej, bloggar för samma anledning som er andra. För det är kul och för att ha något att minnas tillbax efter 50 år.
Ärligt så skiter jag i vad ni andra tycker om vad jag skriver för fel och vad ni inte håller med om. Skriver inte denna bloggen "åt er", utan åt mig själv, så varför ska jag skriva saker som "ni" gillar?
Jag e alltid ärlig i min blogg, och är det ngt ni inte tycker om, så bit i läppen eller sluta läsa in blogg om det nu är så kämpigt. Men som sagt, hade jag bett om era åsikter, så hade jag bett om de.
Då undar ni kanske: Varför har hon då kommentar tjofräsan tillgänglig? Jo, för att folk ska kunna kontakta mig, för att folk ska kunna fråga saker, för att folk ska kunna ge mig svar på frågor jag ber om, för att folk..Ja..tillochmed kanske vill skriva nåt fint. Men den är INTE öppen för kritik för att ni inte tycker som jag. Inte för att jag inte tål de, utan för att jag tycker det är så tråkigt att jag ska behöva läsa om vad NI tycker att jag gjort fel eller sagt fel osv osv osv. Det jag skriver i min blogg står jag för och tror jag på, så ingen suring kan skriva till min blogg huuuur feeel jag har och hur dum jag är som tycker si och så osv osv. Tror ni andra inte är så glad varje gång det står nån töntig kommentar i er blogg hur jävla fel du har, & frågar dig om du pundar för att du står för vad du skriver.

Så alla ni som håller med "läsaren och Anna" (öhm)....som sagt. Bit er i läppen eller låt bli att läsa min blogg helt enkelt.
Och funkar inte de så får jag skaffa lösenord till mig blogg hädanefter, så jag kan få skriva min älskade blogg i lugn och ro, där bara mina närmsta vänner och familj kan läsa.

För jag säger här och nu, min blogg är inte öppen för elak kritik.
Bloggar som sagt för det är kul!

Tack för mig!

Ps: Hade en trevlig kväll/natt idag! :-)
Och guuuud vad jag längtar till vår stora dag!! (L) *s*

Åhh fy faaaan. Nån katt har precis bajjat..och det luktar ÖÖÖRRKK!!

Gonatt!

Dejt ikväll!

Med den här sexbomben ;-)


Han till vänster :-P
image354

image355

Morr!


Önska mig lycka till!

Hihi!

Brittan...igen!

Japp..då har hon offisiellt släppt video till "Gimme more", den låten jag bara älskaaar.
Jag älskar alla låtar som britney kommer ut med, även om det inte är hon som gör låten, så är hennes röst viktig i låten. Hon e grym, så e det bara.
Men asså. Snälla. Är det slut för henne nu eller vad fan händer?

Ni som har sett hennes nya video förstår vad jag menar. Den är ju 89768635 ggr värre än MTV galans fiasko.
Hon står vid en danspåle heeeela videon i sin svarta peruk och sina skitfula nätstrumpbyxor och rör lite på sin mage. Visst, hon har väl inte fått tillbax kroppen än och därför är inte videon så mkt fokuserat på hennes kropp, utan mest ansiktet, och överdelen. Men hallå? Kan man inte bara köra en grym jävla dansvideo med andra dansare på en scen eller nåt. Gärna lite mer påklätt för att få det här "wow", så att folk kan slippa fokusera sig på henne "buliga" mage och slappa rumpa, som hon faktiskt har, och bevisar sjukt mkt i videon.
Fattar inte producenterna detta eller vad handlar det om?
Brittan kan dansa..och håll med mig här. Om hon hade satt på sig en snygg jävl outfit tillsammans med ett gäng dansare och bara kört gärnet på de mest grymma dansstilar hon kan, så hade de blivit en "wow har du sett britneys nya video" isf för "åhh inte nu igen, vad sysslar hon med? Fiasko".
Tycker det är så synd. Att stå vid dena pålen hela videon och lägga på ett leende 1 eller 2 gånger funkar inte längre!

Jaja, antingen får hon göra nåt WWWWOOOOWWWW jävligt snart eller så lägger hon ner och koncentrerar sig på att få sina stackars barn tillbax och gör nåt åt sitt liv!


http://www.youtube.com/watch?v=m3ceCMpPJgc

(vet fortfarande inte hur man länkar direkt)

Haj!

LIAM!

Jag bara måååste få göra detta inlägg.

Igår när jag städade så ritade liam.
Han kallade på mig. Maaammmaaa.. Jag gick ut i köket för att se vad han ville.
Titta sa han. Jag har skrivit mitt namn på min hand. Där står Liam, sa han.
Jag tittade på hans hand, fick dock inte det till Liam, haha, men sa åhhh vad du e duktigt Liam som kan skriva ditt namn, och så pussade jag honom. Han blev såklart jättestolt.
Så jag tog en bild på hans hand där han försökt skiva sitt namn.

Anledningen till att jag gör så stor grej utav de, är för att det faktiskt är första gången han sagt att han "skrivit"....och denna gången blev det hans namn, vilket är mest troligt.
Nästa gång kanske han lyckas, vem vet, så därför tänker jag ta minne av den första gången, trots att de blev på hans hand, haha.

Ja..titta här får ni se, om ni lyckas få det till "Liam"

image353

VIsst e han duktig ;-)


Åhh..hans mysiga pluffsiga hand. Vill bara hålla den nu!
Saknar honom trots att det är första dagen på nästan 2 veckor jag e utan honom.

Kollade på Ally Mcbeal till kl 3 inatt. Sen somnade jag och visste att jag hade ställt kl på 14, för jag ville sova ut för första gången på länge. Men trodde såklart jag skulle vakna innan, men nepp. Kl 14 piper min mobil...och jag tittar mig omkring. Jaha..kl e 14. Vad ska man nu göra? Så jag tog min Ally skiva och satte igång den. Men först ville jag skriva ett inlägg.
Ikväll blir det Core och sen Bodystep (gilla). Ska bli skönt. Och självklart sola litta oxå.

Nej..nu ska jag titta på tv.

Hörs sen!

Puss


Ally Mcbeal!

Haha..gud vad jag älskar den serien.
Är inne på säsong 2 nu. Precis när "Nelly" & "Ling" börjat på firman, skitkul!

Men min favorit i serien är så klart "Jonh cage"..."Käxet" :-)
Han är sååå söt och liten. Helt underbar roll i denna underbara serie.
Precis en sån man jag hade kunnat gifta mig med i verkligheten, en som är lika skum som mig själv.

När han står där inne på toa och förebereder sig inför den första dejten med Nelle, och Barry White låten kommer upp i hans huvud och han kär den klassiska dansen. Hihi..man kan inte låta bli att storle för sig själv, och önska att man oxå kunde få va med och dansa *s*

Ja..en dag träffar jag en kille som roar sig lika lätt som mig, och gör mig så lycklig.




:-)

Puss

Ny info!

Ändrade planer.

Dock ej tid och så.

Jag & min bästa killkompis, Markus, ska ha festen tillsammans.

Han fyller 25 den 19.e okt och jag då den 27.e
Så vi ska ha 50 års fest tillsammans den dagen.
Egentligen skulle min bästa tjejkompis oxå vara med eftersom hon fyllde 25 den 13.e sep. Men den dagen är bokad för henne redan...tyvärr, så jag önskar verkligen att hon kommer så fort hon e klar med den andra!!
Men iaf. Marcus & Jag...50 års fest.
Så det kan innebära att vi bjuder på mat och grejjer. Beror på hur många vi kommer bli.
Men kan bli svårt eftersom vi redan är uppe i 50 pers. I min 2.a, hehe..:-D Och meeer kommer de bli ska jag säga er. Alla respektiv osv.
Vi kommer nog bjuda på nåt tilltugg, får se vad man kan göra. Och givetvis chips och godis och blannevann har vi så det räcker. Och självklart en god välkomsdrink är viktigt :-D
O..ja..maskerad är ett "måste" för att få komma in här, hehe..det vet folk om. Men bara glada gensvar..åhh..klä ut oss..vad kan man klä ut sig till..åhh...osv osv. Kul och veta.
Jag & Marcus ska ut och shoppa nu inför festen...allt som behövs till en 50 års & Halloween fest. Kan bli galet.
Redan många som ska sova över. Så måste fjäska för morsan att få låna lite extra sängar och luftmadrasser, hehe. Josse har dock bokat min säng, hihi.

Så det är stora saker på gång!!

Asså:

Lördagen den 27.e okt
Kl 19.00 ska ni va här ;-)


Ni som vet med er att ni vill komma, så hör av er till mig här..så får ni adress och så, för er som inte vet var jag bor efter flytten. Kan ju säga att jag bor där jag är uppvuxen, så vet nog ni flesta jag känner.

Fan vad kul de ska bli...lääängtar!!


FEST!!




Lördagen den 27.e Okt är det en väldans fest här hos mig.

Jag blir 25 år den dagen nämligen, så det är 25 års fest och halloween fest i ett. Självklart måste ni klä ut er och ta med ett härligt humör...FEST humör. Galet värre.

Massa folk, förbannat kul, lägenheten ska vara FULL!

Det bjuds på snack och annat smått & gott, men drickat står ni själv för såklart!

Så ni som vet med er att ni är välkommna så är det bara att dyka upp, ni vet var jag bor *s*

Välkomna!


Jul, strålande jul!

image352
Älskade systrar!


Kan inte sluta längta till julen :-)

Pratade nyss med Liam om de.
Helt underbart!
Han bara..mm Tomten, paketer, snö, julgran, dansa...hihi. Han minns en hel del från förra året.


Älskar er!

Orka jobba!

Faan jag känner verkligen ingen lust alls att komma till jobb idag. Mest för att jag ser ut som fan tror jag.
Måste sminka mig, göra vid mitt hår...Palla lixom.
*Suck*

Jaja..har iaf storstädat idag...genom svettig. Ska bli skönt med en kall dusch med Liam.
Jag fick föressten ha honom inatt oxå. Så idag ska jag möta hans farmor innan jobb och överlämna honom.
:-(

Men ska bli skönt att få soooova, sooova ut!
Va ett tag sen jag fick göra de.

Ikväll ska jag titta på heores, en massa massa goa avsnitt :-D

Nepp..nu ska jag pussa på liam!

Haj!

Simply Colors!

munktröja

Fick den idag!

Jättefin!

:-)

Nu ska jag lägga lillen.
Vi e trötta efter maten och knäckbakandet *s*

Sen ska jag se Pirates o c 3.

Puss

Elyseé!

Fan vad mätt jag e.
Men hade ett trevligt sällskap och god mat.

Liam va faktiskt med. Han första "riktiga" resturangbesök, och det gick faktiskt väldigt bra. *stolt*
Förutom när han skrek över hela resturangen "Mamma, jag feste", hahaha...(fes). Shit vad vi garavde.
Jag, Liam, stora syster, lillasyster och Emma.

Lite Mamma & Son ego bilder!

image341

Här e väntan på beställningen. Inleder med en minibok.

image342

Mamma får en puss i väntan på maten =)

image343

Nu är maten slut, och vi läser lite bok för att uppehålla mellan varven.

image344

Självklaaart ska liam få pussar av mamma oxå. :-)

image345

Mamma & son myser!

image346

Liam tyckte de va aphäftig med varsin tandpetare i munngipan.

image347

Sötaste killen!

image348

Läsa äännu mer bok i väntan på efterätt *s*

image349

Japp och där kom den goa efterätten. Han slukade heela trots att mat innan.

image351

Mina kära systrarna lyckades matcha samma tröja idag ;-)
Och lilla Emma är inte sen med "kaninöronen", hehe...:-)

Japp..hade som sagt en trevlig kväll, mkt prat, tjejsnack och bus med liam.

Ska hoppa i säng nu!

Puss

Svordom?

Ihh..kan det verkligen vara så bra som det låter?
Ja..det får vi allt se på måndag kl 14.00.
Guud vad jag längtar..schyy!!

:-D

Sitter och leker med min facebook nu.

Sen ska jag nanna..Liam och jag ska städa & tvätta hela dan imorron..och han tycker det är lika kul att tvätta som mig..serisöt. Det är rätt kul faktiskt.
Sen efter de ska vi till Vellinge blomman. Dom börjar med Halloween imorron tror jag de va.
Så liam kan få se lite spöken, han tycker de är spännande samtidigt som han kan bli "skita ner sig" rädd.
Han är så söt i sina ord nu. Han tar ju efter sååå sjukt mkt. Som häromdagen sa han "Det va som fan"...haha..vi alla tittade på varann..OPPS. Får nog tänka på eeextra mkt vad vi säger numera, ler. Sen har han börjat använda ordet "skit" i sina meningar. Tex...Det är skitsnack, det gör skitont, det är skittråkig, haha...ha e föööör go.
Alltså det kvittar hur mkt man försöker låta bli svära så är de omöjligt. Det tillhör det svenska ordspråket..så att säga ordet "Fan" är lika vanligt som att säga "Hej"..
Det är som sagt omöjligt, men man kan ju föörsööka minska de ;-)

Ska kanske fika med Kamilla & Isabell imorron.

Nepp nu ska jag leka vidare.

Längtar till måndag!!

Mmm..Kladdekaka!

After eight!

Luktar ljuvligt här hemma.
Ska ner med kakan till mamma sen. Skulle egentligen bli kola, men blev mer sugen på detta.
Mintkladdekaka...
Pappa min ville såklart jag skulle spara en bit till honom, vilket jag självklart kommer göra.

Liam har hjälpt till så fint här hemma. Städat, och vispat kaka och smörjt formen. Duktig kille jag har!!

Här har ni receptet till er som känner er sugna.

En lyxig kladdkaka med mintsmak från de goda mintchokladrutorna "After Eight". En kartong After Eight innehåller 400 g (46 st) mintchokladrutor så den räcker både till den här tårtan (250 g, 30 rutor) och till att äta utav (150 g, 16 rutor).

Klocka Tid: 40 minuter varav 23 minuter i ugnen

Muffins 10 bitar

Du behöver:

Glasyr:

  • 150 g after eight (18 st rutor)

Gör så här:

Smörj och bröa en form (eller använd en teflonform) med löstagbar kant.

Smält smöret i en kastrull på svag värme. Ta bort kastrullen från värmen innan smöret är helt smält och rör om så att det sista smälter. Lägg därefter i mintchokladrutorna (after eight) och låt dessa smälta. Rör om till en jämn smet.


Vispa ägg och socker pösigt, gärna med elvisp. Tillsätt smör- och chokladblandningen. Rör om eller kör på lägsta hastigheten med elvispen.

Blanda mjöl, kakao och bakpulver. Rör ner blandningen i chokladsmeten. Använd sked eller elvisp på lägsta-till-medel hastighet.

Häll smeten i formen och grädda sedan i 18 minuter i 175 grader.


Ta ut tårtan och täck den med mintchokladrutorna till glasyren. Grädda ytterligare 3-5 minuter så att mintchokladrutorna smälter. Ta ut den ur ugnen och bred sedan ut den smälta mintchokladen så att den täcker hela kakan. Låt sedan kakan svalna och glasyren stelna och först därefter kan man ta bort den löstagbara kanten.


Förvara tårtan svalt.


*Mumma*


Puss


Andys lekland!




Nu ska jag till Andys lekland med Liam.
Ska bli kuligt!
Sen ikväll ska vi bara choklad kola..*mumma*..Får bjuda hela familjen, så blir dom glada :-)

Vet ni vaaad.
Jag har köpt en Nymfparakit. Hihi. Hon/Han är sååå söt.
Dock lite rädd för mina händer, men h*n älskar att prata med mig och vissla till mig när jag pratar med henne.
Liam har döpt henne till Pippi Långstrump, hihi. Men kallar h*n bara för pippi. Tyckte de va sött.
Och eftersom dom lever så många år (förhoppningsvis) så är det ju kul för liam när han är så här 15 år gammal och veta att e va han som döpte "henom" när han bara va 3 år gammal.
=)
Just nu pratar den så fint..och jag svara såklart.
Ska försöka få henom att prata som bara den, ska bli kul.
Och tam ska de självklart bli..
Men tålamod är ett måste...och ja..det är bara att tjata, tjata och tjata!!




Nej, nu ska vi bada sen göra vid oss.

Puss hej!

Sushi time!




Tro de eller ej.
Men nu e syrran och Emma på väg till Lemongrass och ska hämta hem sushi till oss.
*Mumma*
Ska bli såå gott.
12 bitar var...ca 150 spänn, inte så farligt.
Men 12 bitar..orkar man äta det? Annars blir de frukost till mig & lillen imorron. :-)
Dock är det vegetarisk sushi för min del. Fisk är ngt som jag absolut inte klarar av att stoppa i munnen.
Fy fan!
Men utöver de så är sushi riktigt gott!

Så sitter här nu och bara vill att dom ska komma hit med mauden!

=)

Underbaaaar helg i Sthlm!

image337

Lyckades ta denna helt fantastiska bilden på flyget!
Har många fler helt underbara, men denna vinner nog!
Medans man sitter där uppe och tittar ut genom fönstret så hinner man tänka en jäkla massa oxå. Att där nere under alla dessa vackra molnen så springer där människor av både lycka & hat. Men snart är dom borta lixom.
Man har fått en stund här på jorden...se till att njuta av den.


Följande bilder är allt från onödigt vetande och intressant vetande.


 79 Kr!

 Slottet!

 Jag!

 Fest på Söder. Jag & Josse..Haha..sikken du ligger inne med Juzz!

 Sergels torg...Muha!

 Vi igen!

 Gammal "kärlek" som va dj på det stället vi va på. Så underbart att träffa dig igen Markus!!

 På väg till Stureplan denna lördagskväll. Kameran kom inte upp fler ggr efter tunnelbanan, hehe. Hade fullt upp sen. Och sjukt kul..Dessa söta Östermalm pojkar! ;-)

 Det småregnade denna lördag när vi gick på stan. Framför oss gick denna damen med denna jackan. Vi tittade först på varann lite fundersamma. Vi visste vi tänkte samma sak. Ser jackan ut så, eller har hon råkat ut för ett regnfall? Så jag bara vaaa tvungen att ta en väldigt onödig bild för att få veta ett onödigt vetande om jackan är mönstrad så, eller om det har regnat? =)




Kolla in denna bilden.
Det va grymt häftigt att se de i verkligheten..dock helt annorlunda.
Men försökte ta en bra bild
Planet flyger mittemellan 2 lager moln lixom.
Ser ni alla dom tjocka molnen nere mot jorden, & ändå så är där ett helt lager ovanför oss oxå.
Ja..se själva och tänk egentligen..."Fan vad häftigt"
image338
                                  
Gud va härligt det är att flyga. Även om handsvetten rinner längs armarna och om hjärtat slår i 120, och jag känner..ja..närsomhelst kan jag dö här...Men ändå kan jag inte låta bli att njuta av flygturen!


Shoppa gjorde jag oxå en massa.
Kunde ju fan inte låta bli när jag väl va där.
Köpte en skiiitsnygg polotröja, röd tjock och härlig.
Köpte ett nytt Dior läppglans.
Köpte en ny parfym..Brittans nyaste.. MUMMA!!
Köpte en ny "märkes" gubbahatt...skitcool, hehe.
Va inne på Face Stockholm och köpte en ny glitter ögonskugga
och ett nytt knallrött läppsitft.

Läckert!
Och sen lite annat smått och gott.

Imorron e de kvällsjobb som gäller.
Ska lämna liam på dagis vid 14 tiden, och sen hämtar alex honom, och jag hämtar honom efter jobb.
Jobbigt när de blir sånna tider. Som tur inte är ofta.
 
Nu kom Camilla & Emma..filmtittande och tjejsnack!

Puss!