Tisdags vimmel.


Sjukt söt kille jag träffade igår. Och en sjukt söt Emma brevid.







Jodå så att ee...





Nu ska jag in i duschen, och sen blir det att ta bussen för att möta upp Anna. Lilla Torg nästa. Sen kanske utgång efter.

Ha en trevlig kväll alla glada!


Puss

Ännu mer sommar!

Häromdagen va jag och min älskade son i Danmark.

Tog tåget över och började med ströget en runda. Varmt, glassar, smootie och mys. Sedan gick vi in och såg utställningen "Bodies". Fan vad sjukt och se dessa människor, alla halva huvuden och kroppar. Liam förstod inte, utan trodde bara de va plastdockor, hehe..som tur e kanske ;-) Men skit va sjukt och se. Har ju varit mkt snack om dessa lik och var dom kommer ifrån och tjofräsan. Vissa antyder på att de är fångar som blivit dödade, andra tror det är kroppar som inte haft nära och kära, andra tror dom donerat sig själva till detta. Fottade lite, men min kamera är redan sönder sedan dalarna resan, den fick liiiiite sprit över sig. *Höm*..Hej jag heter Jessica, och jag är klumpig.
Iaf. Efter utställningen så va det dax för tivoli där min älskling fick leka av sig. Jag med för den delen. Fick åka snurrekaruseller med lillen, och det är ngt jag ABSOLUT inte tål. Att bara stå och snurra ETT ENDA varv får mig att må sjukt illa. Det är sjukt. Är så lessen jag aldrig klarat av att åka karuseller med vänner och stuff.
Vi snackade om de häromdagen att jag kan må så illa så lätt. Så sa min syrra att "du har dåligt balanssinne" eller nåt sånt. Haha..så då ställde jag mig på ett ben och bekräftade att de hade jag visst inte!! Jag har grym balanssinne. (hehe), men då sa hon att dom som har bra bs fysiskt, har det inte psykiskt. (om ni hajjar hur jag menar),s å då måste jag ha ett sjukt jävla bra bs fysiskt..hmm, ja jo, det har jag ju faktiskt. Emma sa att hon inte alls har de, och hon kan snurra som bara den.
Så det kanske är så? Eller hur upplever ni den saken?
Nåväl. Kul som fan hade vi iaf, och Liam va nöjd och belåten efter. :-)

Igår hade jag en uuunderbar dag. Träffade en av mina absolut bästa vänner som jag inte träffat på ca 3 år. Hon har bott i sthlm, och sen har hon pluggat i Danmark till Musikalartist, och nu är hon äntligen färdig. Grattis älskling!!
Hon har träffa en söt dansk och dom har köpt lägenhet i Köpenhamn, så¨nu har mans törre anledining att hänga där, hehe. Så glad för henne skull. Iaf. Vi satt på hennes veranda i Höllviken och solade och badade i deras pool från kl 11.15-17.30. Och om jag säjjer såhär. Min mage, bröst och lår är fullt med blåsor och jag är rödare än mina gardiner här inne, och DOM är RÖDA. Jisses. Kanske ska använda solkräm nästa gång, hehe. Man tänkte inte så mkt på de. Vi satt bara och snackade om allt, precis allt mellan himmel och jord som hänt de senaste 3 åren och va framtiden har att visa. Drack Chardonney och åt kakor och frukt. Fan vad mysigt det va. På kvällen blev de bio och vi såg Hankuk (Hancock). Sjuuukt bra film. Den måste ni se. Precis i min smak. Blandning mellan komedi och drama, allt som heta Will smith passa till. *Mumma*.

Idag har jag jobbat. Kuljul. Inte en själ där. Alla e ju på stranden..men rätt skönt ändå.
Efter jobb drog jag en runda upp till Alex för att träffa Liam en stund. Vi tog varsin glass ohc han fick leka lite. Sen skulle han och Alex ut fiska. Och imorron ska dom till Kolmården. Fusk! :) Men kul för liam. (L)
Själv ska jag och Anna till Köpenhamn imorron och sitta på Nyhamn och dricka och träffa söta danskar..jag iaf. *s*
Ska bli riiiktigt mysigt.

Nepp. Nu ska jag ta fram min badräkt och till Lund där S ska hämta upp mig. Vi ska till stranden och ta lite mysiga kvällsdopp. Sen får vi se vad kvällen bjuder på. Tisklubben antagligen :-)

Ha en trevlig kväll alla glada!!


Puss


Sommar & sol, vi ha kort tight..

Tjaaa.

Fy fan säjjer jag bara. Sommaren är här!!! Jag e solbränd, har lagt fram sommarkläder den närmsta tiden, plus fått mer fräknar. Jaa..sommaren är här. Inte en dag försent.
Igår va vi på Ivön hos mamma. Hela tjocka släkten va där, nästan. Jag skulle ha jobbat på kvällen, men sjuk som jag egentligen är, så valde jag att njuta hos mamma ist. Där va de grisfest, som man betalade 150 spänn för (jävla dumt gjort Jessica), med tanke på att jag hatar griskött. (utom en hederlig korv). Och när man såg dessa feta grisar grillas, så fick jag ännu mer ont i magen. Och sen när vi skulle bli serverade. Dom tog upp feta bitar åt en. Vettefan vilken del på kroppen vi fick, men asså. Tycker man om gris, så hade de säkerligen varit sjukt gott. Men ja.. smakade kassler (hatar kassler) och så vas där hud och massa fett kvar. Fy faaan. *ryser* Japp..150 spänn betalade jag för lite potatis sallad. Kul Jul!

Nåååväl. Nu e vi hemma och jag och liam ska strax åka till Bo01. Där ska jag träffa en "vän", och vi ska fika och bada lite. Fullkomligt ÄLSKAR Bo01. Så vi ska va där några timmar och bara steka.
Sen ska Alex hämta liam. Hans familj är lite i kris för tillfälligt. Hans morbror dog häromdagen. Hemskt som fan.
Han såg ifs sliten ut, men han är inte så gammal. Kanske lugncancer? Jag har ingen aning, ska prata med alex idag. I vilken fall som helst så lämnade han ett fint hus med fru, hund, och 3 sönder som inte ens är äldre än mig. Herregud.
Alex morfar förlorade sin fru förra året efter 50 års äktenskap, och nu förlorar han sin son. Hur mkt ska en människa klara av egentligen? Ja, alex får ju vara där för sin mamma, morfar, kusiner och hela tjofräsan. Försöka vara stark för deras skull. Fy fan. Döden är hemskt. För de överlevande.

Jo, iaf. Nu ska jag in i duschen, sen mot solen och alla hunkar. *Mumma*

Hörs ikväll.

Puss puss!!


Sommarvärme = Sant.

                         



Herremingud vilken underbar dag idag. *Mumma*

Precis kommit hem från stranden i Kämpinge. Massa, massa folk och helt underbar stämming med bergsprängare och bollspel. Mys.
Som sagt, nyss hemkommen och ska in i duschen nu med min brända näsa *aj*, sen ska jag, liam, camilla. emma, micke, mickes vänner, jensen och nån till, till Victors på lilla torg. Där ska vi äta mat och ta ett glas vin eller 2 till maten. Fan vad gott. Liam är redan väldigt trött efter en rolig dag, så han kommer somna innan vi e framme där ikväll, så perfekt att lyfta över honom i sin vagn. Så snart kvällmat för lillplutten. (L)
Ja, ska bli en härlig sommarkväll.

Igår vad jag på "dejt", haha..eller ja, dejt och dejt, men träffade Victor över en öl eller 2 på victors. Dööömysigt. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, gamla minnen, spelningar, musik, killar, tjejer, rumpor, sommar, jul..ja gud vet vad. Vi trivs i varanns sällskap, för vi är samma personer, gillar samma saker och är sällan oense. Så, det va väldigt trevligt.
Ska träffas igen nästa vecka.

Asså. Det sjuka är att nu när man varit ute en hel dag och såhär, så vart man än tittar så finns de nyckelpigor, fjärliar, getingar, humlor, myror..helt underbart. Känns som en sjukt bra vårdag. Dom stackarna får ju hålla sig undan svensk sommar, och dyker desperat ut som vi svenskar när solen kommer fram.
Men skönt skönt. Man njuter verkligen av varenda solminut.

Sen kom jag tänk på. Det är ju snart Malmö Festivalen. Och oavsett hur enformigt folk än säger att det är, så fullkomigt älskar jag de. Älskar all denna folkmassa, träffa gamla vänner, nytt folk, äta gott, skratta, dansa, shoppa, äta gott igen, träffa ännu fler vänner. Asså, det är fan årets höjdpunkt i Malmö. Lätt!
Är ledig hela den veckan, så full fart. Ses väl där?

Nej. Nu ska jag in i duschen. Sen iväg. Tar med kameran och filmar lite av kvällen, så ni oxå får uppleva de som jag gör.

Hörs sen. :)

Puss

Hur man "gör" en malungsvecka. :D

Hej alla.

Nu e jag tillbax.

Äntligen kirrat videona och bilderna.
Min fukking kamera har fått regn i sig, så många bilder och video har försvunnit..mögel oxå säger jag.

Det tog sin lilla tid att ge sig av upp. Men sov inte en blund på alla dessa timmar, utan njöt varenda mil..alla 70 mil.
Att man kan ha så kul i en bil så många timmar beundrar jag. Men åkte med ett gäng härliga killar om inget annat.
Mats, Martin (mats bror), en Mtas till och Joakim. Sen träffade vi massa där uppe oxå från oliak städer. Alltid lika kul att lära känna nya människor. :-)
Det har blivit till 90% supande, skrattande och festande. Har trivs som fisken i vattet.

När Danne Stråhed spelade så va jag såklart där. Victor såg mig och jag fick en söt vinkning. Efteråt kom han ner från scen och gav mig en jättekram (obs att vi inte träffats på ett bra tag). Han e huur söt som helst och vi bestämde vi skulle umgås lite.Bandet packade ner, för att packa upp i de stora tältet ist där dom skulle spela senare på kvällen. Så jag hängde med Victor, danne och hela bandet för att käka lite och kolla runt. Trevligt trevligt. Sen va det dax att bege sig tillbax till killarna på campingen, där kvällen fortsatte sin fest. Sedan drog jag igen för att se Dannes långa show. Sjukt kul. Dansade som fan och njöt av att titta på söta victor när han lirar sin gitarr där uppe. *MUMMA*..Tråkigt som fan så hade jag glömt kameran på campingen då. Men men. Efter showen så bestämde vi att vi skulle ses inne på dansbandsområdet, och så blev fallet. Hade sjuk kul där inne oxå med alla fulla glada.Är förvånad hur mkt sprit Mats och hans bror tål, jisses, men, dom är nog vana känna de som, hehe. Inte sant M?
Vi hade satt en fin skylt där bak & fram på bilden. "Vi ses väl vid bullsjön"?! (där vi campade) och sen då Dansbandsvecka i Malung. Så jävla ball :-)

Fest, sprit, vänner, nakenbad, fyllerundor, dans, musik, pissande, blottning, allsång....gud ja!

Lite svårt att beskriva med ord hur kul vi hade de, så här kommer videosnuttar ist. Kolla in och njut.


På vägen upp. Äntligen börjar vi närma oss. Så korkar upp för fullt med allsång och sprit.



Äntligen framme. Packat upp tält och hela köret, satt oss ner för att förfesta inför Tom´s bar, som då va så sjukt jävla kul.
Fulla som fan ägde vi stället!


Här har vi kommit till Tom´s bar och jaa..som ni ser och hör så har vi inte tråkigt direkt. Och detta va tidigt på kvällen, sen
va där smockfullt. Låten som ni hör oss sjunga i bakgrunden va vår skålarsång. Som vi hörde hela vägen upp, aldrig hört den innan och den har ingen som helst handling, bara jävligt ful, just därför blev den så poppis, haha.
"Rida rida get, en glad analfabet. Leva, leva livet, ute på savannen. SKÅL"
 


Här får Mats sjuuuk fart och bara slänger av sig kläderna och tar helgens första dopp. Jiisses..aldrig skrattat så mkt. Sjukt kul hopp, trisst jag missade de ;-)


Allsång och härlig fylla. Faaan vad mysigt och kul vi hade de. Massa hyss.




Haha, helgjutet. (ookeej, om jag säjjer såhär. Kameran pajjade många bilder och videosnuttar. Denna bilden är pajjad, men tänk er att skylten sitter ihop i mitten av rutan, haha)


Kolla den utsikten precis utanför våra tält (L)


Mys.


Den här mysiga lilla båten skulle köra oss till en Pizzeria i stan. Men vi valde att äta på campingen ist. Schyssta killar.


Dvs säga här. Helmysig liten uteplats. Här e mer festsugna än nånsin ;-)


Vacker, inte sant? *Jisses*


Mys. Fulla och glada :)


Kärlek, haha. Söta dom e.


Här har vi raggat upp våra grannar och killarna hittade ett picknic bord som dom flyttade tvärs över hela campingen så vi alla skulle kunna sitta och supa. Starx efteråt blev det utökat med ett trevligt par fårn Holland.


Jag & Martin.


Tror ni ngn jävlats med sin polare? Haha. Där skulle inte jag vilja titta in. Fy fan. *Örk*


Haha. Mats tyckte han skulle få roa sig efter en massa timmars körande på matrasten :-D Det va han värd, haha.



Ja. Behöver jag säjja mer?

Tack killar för en härlig helg.


Pussar till er!

Roadtrip & dansbandvecka :-)

  Spontan & Fri!




Hej alla glada.

Vet ni vad. Här har ni en tjej som är väldigt spontan och bara älskar det med mig själv.
Nu åker jag till Dansbandsvecka i Malung. Vi ska ha en roadtrip upp. En jäkla bit..haha..Dalarna ;-) Tar ca 8 timmar och köra i sträck.
Ska upp med ett gammal "Ex"..eller ja, vi blev aldrig tillsammans, men Mats heter han, för er mina vänner, som vet vem han är :-) Han frågade mig om jag ville med dom upp, ochja bara..jaa..LÄTT! Känner
 bara 1 ½  (hehe), men det tar nog inte så lång tid förrän man lär känna de andra. Berättade för Victor (Dannes stråheds son) att jag skulle upp. Han bara e det saaant? (Dom spelar ju där på lör kväll). Så han ville träffa mig, så det blir fest för hela slanten. Kul för honom oxå att känna ngn där utöver sin pappa och bandet. han blev iaf glad.

Så då har man i sommar varit på 2 ställen av musik jag bara älskar. En rock och en dansbands vecka *s*
Vi åker upp imorron bitti och hem söndag kväll. Lagom. Sen ska jag hämta hem mitt troll på måndag. Alex ville ändå ha honom mellan sön-mån eftersom han har semester och fyller år på mån. Så då kan man sova ut lite. Lär ju inte få mkt av det där.

Men ack så kul jag ska ha. Håller på att tvätta och packa nu. Måste fassen snart sova..upp kl 07. Kan ju dock sova i bilen :)

Nej alla glada. Vi hörs på söndag när jag kommer hem, så ska ni få saftiga bilder.

Pussss. Ha en trevlig helg...

:-D

Full rulle!

Åhhhhh...jag eeee trööööött!!! *GÄSP*

Jobbade natt igår och upp nu för att jobba dag. Sen ikväll ska jag jobba i kivik. Ska dansa bakom Pedalens pågar, hihihihiihhi. Ja, ska bli kul som faan. :-D Lite nervig..men är det en sak jag känner mig säker med, så är det min dans. Så japp. Heeela dan idag är det jobb. Och sen ikväll blir det förmodligen tisklubben, om jag inte är hemma försent.

Imorron är jag dock ledig. Kära Emma ska sjunga i pildammsparken kl 19.00. Glöm inte komma dit. Oss hittar ni längs fram om ni vill ha sällskap *s* Yes. Så e det. Och efter Emma är klar ska vi alla dra vidare till Strandbaden såklart. Är ju den underbara Falsterbo horse show veckan nu. Har jobbat där i 5 år irad, men inte detta året. Känns dö tomt.
Men, ändå känner jag att detta året räcker det med Strandbaden hela veckan ;-)

Oj, full fart hela veckan..Men då trivs jag.

Träffade Dan häromdagen igen. Bara han och jag. Vi började dagen med att åka till stranden och sitta där och lulla och läsa en tidning och bara vara. Sen drog vi vidare till utkiksplatsen och satt ute på bryggan och matade ankorna, det som fanns där, haha. Vill säga "EN" enda. Fniss. Jag och Dan har väldigt kul tillsammans. Vi gillar lixom samma saker, hehe. Eller hur Dan? :-D







Visst är det bara så otroligt vackert. Älskar Malmö...vackra Malmö!



Titta på Liams nya skjorta, visst är den bara så jävla cool? Haha..verkligen hans färger!
*Älska*





Nej, nu kallar jobbet.

Hörs inatt eller imorron.

Trevlig tis alla.

Puss

Haha så ball.


Kinser har verkligen så jävla kul...*asg*

Kolla in detta..

Skrattade som fan!





Ska till jobb nu och jobba sen kväll.


Puss

Idioter finns de återigen gott om.

Det finns vissa "tjockhuven" på denna planet som läser bloggar pga avundsjuka och hela köret för att deras liv är så fattigt att dom måste försöka trycka ner andra.
Men jag vet att allt handlar om att dom inte mår bra inom sig och tycker faktiskt bara synd om dom.
Speciellt ett "tjockhuve" som tänker med sina finnar. Hon läser vad jag skriver, sen läser hon inte mellan raderna, för hon helt enkelt är för dum i skallen.
Jag skrev i förra inlägget att "efter ett par glas vin så kunde jag inte köra hem"..det är så "jag" skriver, men med de menade jag att efter vi börjat dricka vin så fattade jag att jag skulle få stanna där. Men som sagt..vissa är "tjockhuvud" som hon så fint anväder. Tror att 99.9% här fattar att jag inte är hjärnlös att köra hem med min son efter jag druckit, det hör till sunt förnuft, vilket bruttan verkar ha för lite av.

Jepp jepp. Tvungen att avreagera mig på alla "tjockhuven" där ute. Haha.

Nu ska jag gå och lägga mig brevid lillkillen som sover så sött.

Hörs imorron.

Puss


Underbara gårdag!

Igår hade jag en av de mest mysiga kvällar på evigheter.

Vi anlände i limhamn där Dan bor. Han mötte upp oss och vi började dejten med en lååång promenad ner till sibbarp, där vi hittade en kanon lekplats och genast började leka för fulla muggar. Svettas gjorde man, men kul hade vi. Ni ska få en videosnutt på de. Sedan tog vi en glass vid vattnet ocht ittade på fåglar och båtar i solnedgången. Liam kände sig snabbt trygg hos Dan och det kändes bra för oss alla 3. Dan va gudabra och go med liam. Vi matade ankorna med överblivet rån från stuten och letade fiskar & maneter. Det va riiiktigt mysig, och jag kände att jag trivdes i dans sällskap. En gentleman på hög nivå, och en riktigt livsnjutare, vilket jag fullkomligt älskar.
Efter en stund där gick vi vidare och tittade på mer båtar, plockade blommor, mös, pratade, skrattade och gick och gick. I över 2 timmar vandrade vi runt i det fina vädret och bara njöt. Man märkte på långa håll hur mkt lima gillade detta, för han har en förmåga att prata i sönder sig själv när han e glad. Titta mamma, titta manna titta mamma, titta dan, titta mamma, titta dan. Haha. *Älska* (L)
Iaf, på väg hem. Jag & Liam tog varsin korv, va väldigt hungriga. Väl hemma his Dan, så hittade liam snabbt sin plats i soffan och vi startade hans nya film som han kollade lugnt på medans Dan dukade upp varsin tallrik med vääldigt gott tilltugg. Kräftskjärtar, brieost, marinerade championer, marinerade stora kapris, marinerade kronärtskocka, gott bröd, coktailtomater med balsamico, jisses vad gott det va att blanda dessa smaker med 2 oootoligt goda viner som han bjöd på. Han kan väldigt mkt om vin, då han har vinprovningar och sånt hemma hos folk. Han bjöd på ett rött vin vars druva kommer från califonien förklarade han. Mkt smak av björnbär och eftersmaken är smörkola pga att dom karamelliserat nåt som finns i vinet, *asg*..han försklarade nåt sånt :P Sen det vita vinet (som jag egentligen inte är förtjust i) smakade sjukt mkt fläder, med smak av nässlor och en annan grön sak. ;-) Men fy fan vad gott det va. Fick inte nog av vinet och efter några glas insåg man att jag inte kunde köra hem. Liam blev jättetrött och ha somnade gott. Då satte vi igång en klassiker. S.O.S Sällskapsresan. Några härliga garv och lite vin till. Och som sagt..återigen trevligt sällskap. Trötta om få va vi och la oss i sängen och fortsatte kolla på filmen. Vi mös och mös och mös och mös..Men INGET sex. Det sa vi både att vi ska ha sex när det känns rätt för båda, inte bara för att de ska va så. Men ack va svårt de va, eller hur Dan? ;-)
Vi somnade gott i varandras armar och vaknade igen för att somna igen och vakande igen för att soman igen. Inte så lätt att ligga snällt brevid varann när man är så attraherade av varann som vi insåg igår att vi faktiskt är. Och det kändes...skönt! 
Vaknade vid 8 av att liam säjjer högt "Jag vill inte prata med han", hehe. Han har en förmåga att snacka i sömne de trollet :-) Så de va bara att gå upp och sätta igång lite tecknat så lillen kunde morna sig. Sen så va det dax för oss att köra hem. Köpte med lite frukost och nu sitter vi här. Både e förbaskat trötta och vi tänkte sova lite middag strax. *Skönt* :)

Här kommer lite bilder och videosnutt från igår.




Vi hade kul på lekplatsen :-)



Snackar i tele med Syrran i bakgrunden, hehe. Men gud va mysigt de va.


Nu ska vi sova lite middag. Sen får vi se vad kvällen bjuder på. Min kära vän vill ha med mig till Landskrona festivalen, men men vi får se. Jag vill ju gärna oxå träffa en viss person :-)


Puss

Älskade!



Såhär ser de ofta ut när vi sover. Älskar det!!


Puss

Fredag.





Hellu hellu.

Sitter här nyduschad och dann. Ska stra köra till Dan (som han heter) och hälsa på.
Vi ska promenera och låta liam leka på lekplats och lite så skoj. Mysigt. Sen ska vi äta en bit mat och dricka lite vin medans lillkillen ska se sin nya disney film. Tänker ta med mig kudde och filt dit, så han kan sova i soffan om han skulle bli trött, för jag kommer stanna där ett tag. :-)
Så jävla skönt att ha en kamera nu så man kan fotta och filma lillkillen i action, mig själv för den delen oxå *s*
Ni lär ju få se ett och annat klipp inatt. Sjukt bra kamera faktiskt. Bra bilder och bra filmkvalitet.

Snacka om att där v KÖÖÖ in till Telia utanför mitt jobb. Jisses. Folk är som galna. Varför inte bara vänta tills dom blir billigare? Jojo...vill man verkligen ha en så..
Folk är roliga asså. Man får sig ett gott skratt efter varje jobbdag. Man undrar om folk är så dumma eller om dom gör sig till. "Vad e det för kött i kingwings? "Är det griskött i era hamburgare? "Har ni rödvin? "Jag vill ha ett whoppermeal bara hamburgaren "Är det ost i chili cheese?"  Men gud snälla sluta. Jag får ont i magen.Och detta är iiingeting.

Ska fila och måla naglarna nu...svarta på händerna och röda tår. Sen ska jag ha en trevlig kväll.
Som sagt..roliga bilder är på G :-)

Imorron är det lördag. Och det innebär en Landskrona dag med lillgrabben och en vän. Trevligt. Hoppas nån bra artist uppträder. Ngn som vet?

Puss

Moa, älskade moa.

Här e lite bilder från dopet. Kolla in så vacker denna prinsessa är.





Hihi.



Syrran, liam och jag. Kolla så stiiilig min älskling är!! :-D



Kusin kärlek (L)



Fyra älskade systrar.



Föräldrar kärlek.



Har äntligen hämtat min kamera..

Ska lägga in en video..

Puss

Jamie Lynn



17 år gammal mamma. Ja..jo..en aaaaning för tidigt säjjer jag. Jag va hade precis blivit 22 år när min lille ploppade ut, och det va oxå sjukt tidigt. Men..men..hon kan vara en kanonmamma för de.

Dock har hon gått och blivit gråhårig...av nån anledning?! Men tror hon kan lyckas bätte som mamma än sin syster hemska period.

Well well.


Bärfis.

Jobbat idag..bara några timmar. samma imorgon. Älskar korta dagar. Jobbar hellre varje dag, korta dagar än 8-10 timmar per dag. Har inget tålamod att jobba på ett ställe jag fullkomligt hatar. har hatat de i många år, men aldrig blivit att jag vågat ta steget och byta, fast jag haft många chanser. Men men :-)

Ikväll ska jag hämta min nya kamera. Naaajz. Så ääntligen ska de fotas och filmas igen.
Får se bara hur jag ska hinnna allt. Skulle på dejt idag ist med den långe mannen. Vincent. Men det blir så svårt. har ju lillgrabben, så då måste ha va hos syster tills jag hämtar honom, men eftersom jag ska hämta kameran efter kl 20, så blir det svårt. Aja..Vi får se. Kan ju alltid skjuta upp på dejten, som vanligt när de gäller mig.
Känns dööödumt för min del att säjja "dejt", gillar inte det ordet egentligen. En dejt för mig har betydelsen att "kan bli pojkvän", och eftersom jag inte riktigt vill ha pojkvän och framförallt att han bara är 21 år (ve och fasa) gör ju inte saken lättare. Ahhh..fuck it. Tar det som de kommer.
Ska även försöka hinna träffa en "kompis" i helgen. Vi har vääldigt mkt gemensamt och får varann att skratta, och han e sjuuukt trevlig, och söt för den delen. Haha. Han vill gärna träffa mig igen och ha typ vinprovning och matlagning. Visst låter det mysigt? Känner att jag hellre träffar honom än Vincent. Men sen måste man ju ge alla en chans. Ahhh..får frispel på mig själv!!! Hur kan man va så velig och jobbig när det gäller killar? Dum fråga kanske? Behöver bara nämna ett namn "Alex". Jisses, hans namn ska inte ens behöva synas i min blogg.
Aja..som jag alltid säjjer. Tar det som de kommer.

När man pratar om trollen..nu ringer han..

Så..Efter dagis åkte jag och liam in på en mysig gård och köpte gula och röda hallon, körsbär och hemmgjord lakrisfudge..*mumma* Snacka om att man har krängt nyplockade hallon. Hoppas nu inte man får mask i magen bara, haha. På motorvägen blev lilleman jätte kissig. Då finns det inget val än att stanna på väggrenen och pinka. När han va klar körde vi vidare och bara efter ca 1 kilometer, så såg vi en annan bil som stannat och mitt i diket står där en pappa och hans små 3 söner och alla pinkar i kors, haha. Så jävla ball och se. Det är sommar det där..pinka i diket ;-)

Imorron är det ju värsta tjofräsan i telebutikerna. iphone har premiär i sverige. Trevligt trevligt. Visst är det en häfig telefon. Men inget jag tänker lägga så många tusen på..aldrig i livet. Man kan för det första inte MMS.a med den. Och det är sååå viktigt när man framförallt har barn. Radio har den inte heller, och det är ju liite dåligt faktiskt. Verkar även liiite för invecklad för att bara ringa med.





"Uhh..mamma. Den är ju isvarm, kan inte äta den nu. Uhh mamma, vattnet är ju isvarmt, får vänta med att bada. Det är isvarmt ute..
Isvarmt, huuur sött är inte de då? :-D
*Älskade lilleman*"

Nu ska vi mysa en stund. Hör sen. Puss


By the way. 2.08 va vincent, inte 2.05. Haha..tack emma ;-)
Mmm..hett!


Sommar!

Imorron ska ni äntligen få se bilder och videos igen från mig.
Gissa vad jag saknat min kamera..tss.
Aja. Nu så..

Idag har vi haft en underbar dag. Varit i Höllviken och ätit lite mat. Sen körde jag ut till kanalen (en av stränderna) och lät liam få bada av sig lite, han bara ÄLSKAR bada. Ni skulle bara hört när man vräker ur sig under tiden han ligger med bara huvudet uppstickandes ur vattenytan "Mamma, det här e livet, jag e såå lycklig" Fatta. Jag bara rös till i heeela kroppen när min 3 åriga pojke säjjer nåt sånt. Sen har han även börjat säjja saker som "Ärligt asså" haha. Helt underbar! :-) Jag ska börja göra en liten bok där jag ska skriva upp alla roliga kommentarer. Redan missat en hel del, där man viker sig av skratt. Älskar den lille killen mer än ngn kan föresälla sig.

Efter stranden drog vi hem till älskalde Moa och syster Jenny. Tösabiten är så förskyld och har ögoninflammation. Stackare. Men ack vad söt tjejen är.

Igår träffade jag nån faktiskt. Ska bli kul och träffa honom. Han ville ta några glas vin på möllan idag, men hann inte idag. Så kanske imorron? Han va sjukt trevlig och rolig faktiskt..
Och lång...väääldigt lång. Jag och Emma kunde inte sluta småle när vi hade nackspärr när vi snackade med honom.
2,05 är rätt långt faktiskt. ;-) *Mumma*

Aja. Nu ska jag spela spel över nätet, men först. Denna låten är SÅÅÅ mkt sommar. Rakt igenom.
Lyssna och njut vilka häftiga minnen den ger.



När man väl startat kan man fan inte sluta..

Lyssna på denna..
Soooommmar naaattt!! (8)


Så jääävla fet låt!!

Åhh..gud. Det är verkligen sommar "just nu".
Man ska inte vänta längre..det blir inte bättre än såhär. Sol eller inte sol..whatever..det är fan SOMMAR!!

:-D


Kyss

Förökning..

Av kläder. Så jävla najz. Både jag och liam har fått massor av nya kläder. Har har mest fått en massa coola och söta linnen och några häftiga jeans shorts, kallingar och stuff like that. Köpte även finkläder till dopet. Hans nya häftiga shorts med en vit skjorta med svart väst och en röd fluga. Guuud va söt han va. (Ni ska få se på bilder)
Själv har jag investerat en heel del..*nöjd* :)

Köpt nya heta underkläder, en ny sommarfin klänning från Zara + ett svart linne.
Köpte en svart body med ett par kritvita shorts som är väääldigt höga i midjan. Sjuukt snygga.
4 nya tröjor/linnen från Gina, 2 par nya sjukt coola örhängen.
Även investerat en hel del par skor. 4 par åt mig och 2 par åt liam.
Jaa..en massa massa nytt har de blivit.

Nu ska jag hoppa i duschen och raka ben och duscha inför kvällen. Trevligt värre.

Hörs sen gullar!

Puss

Ännu mer torka.

Jag ska skärpa mig. Men det är ju så att när man inte bloggat på ett tag så har man såååå mkt att skriva om, och då pallar man ännu mindre. *s*

Det har hänt myyycket.

För de första ska jag inte till Skottland på ons som bestämt..jag valde att lägga pengarna på nåt viktigare ist, så åker jag upp lite senare ist..
Jag och Jensen har pratat om att åka iväg i augusti med våra småkillar. Kan nog bli sjukt trevligt. Dom hade ääälskat de...vi oxå för den delen :-) Vi får ser vart de leder.

I söndags döptes vår lilla prinsessa Moa Madeira Fillipa. Hon va sååååå underbar hela dan. Man kan bara älska henne.
Det va ett väldigt fint dop. Jenny va så sjuuukt vacker i sin lila klänning med sin bröllopshåruppsättning. Ni ska få se bilder när jag får dom av Eldar. Älskade Emma sjöng en låt som heter "Välkommen till världen".  Och jag ska säga er att jag kämpade för att hålla tillbax tårarna ända sen moa bars fram till prästen. Men så fort emma öppnade munnen så bara släppte allt. Herremingud vad vackert den tjejen sjunger. Asså...finns inga ord. Finns många som sjunger fint här i världen, men emmas röst är så personlig och speciell, vilket gör det så otroligt bra och vackert..särskilt med lugna låtar.
Ni måste se henne den 16.e Juli i pildammarna kl 19. KOM DIT!

Sitter för tillfället och dricker nåt sjukt gott. Tro det eller ej. Naturdiet. Annars är det så jävla äckligt dessa pulver man blandar. Men som har kommit på nåt nytt. Smoothie. Sjuuukt gott. Har laddat upp hela kylen med dom. Bytar ut vissa måltider..som frukost, vilket jag annars inte äter. Äckligt goda är dom.


Godaste är persika/mango om ni ska köpa dom ;-)



Igår träffade jag S för första gången på 1 ½ månad. Jävlar vad tiden går fort. Kändes som en främling att se honom igen, men men. Vi åt middag som vanligt och hade allmänt mysigt.
När jag kom hem så tittade jag på Exorcisten - begynnelsen. Hmm..asså, visst är den "bra", men om man jämför med orginalet så är denna ingeting alls. Bara en dum kopia där Izabell scorupco spelar besatt och ser hemsk ut. Ungefär som orginalet. Usch. Djävular är läskiga ting :P

 <-------------Izabella. Visst är hon söt där? Nytt smink? *Ryser*

Aja. NU ska jag till stan med Kamilla, izabell, Anna, Emma och Anderas. Ska se om jag hittar nån snygg tröja till ikväll.
Tisklubben är det planerat. Ska bli skoj faktiskt.

Nej, nu är det duschen som gäller.

Hörs ikväll.

Puss

Danmark trip.

Nu ska jag och min älskade lilleman ta tåget över till Köpenhamn och bara gå och lulla.
Älskar gå på ströget och bara vandra uppåt. Sen ska vi in på tivoli så älsklingen kan få leka av sig.
Ska bli en mysdag i denna värmen.

:-D


Ha e trevlig dag.

Puss

Eli Stone.

Sjukt bra serie som jag börjat följa nu. 
Rätt mkt kopia av Ally Mcbeal (som ni vet jag fullkomligt älskar). En advokat som har fått nån slags tumör i hjärnan och hallucinerar väldigt mkt. Skit kul..

You got to have fait, fait, fait...tralalallaaa...(8)

Puss


Sjuker!

Idag är allt skit.
Lämnade min älskling till Alex..
Har varit trött och hängig hela dan, och nu på kvällen fattade jag varför. Skit skit.
Magen gör så jävla ont, huvudet gör så jävl ont, kräker och hela köret. Skit oxå säjjer jag.

Vi får se hur jag mår imorron. Hoppas betydligt bättre.

Nej, nu ska jag kila i säng och nanna kudden.

Puss