I´m alive!

Hallå alla.

Tänkte de va dax att visa att jag fortfarande lever för er som inte har kollat bilder på min Facebook. Miiiiljoner ggr lättare att slänga in bilderna där ist för här. Tar typ 566486846 Timmar för ca 30 bilder.
Så är ni bildsugna gå in på min face.

Säger bara fy faaaan vad underbart T va. Jisses. Åk dit. Behöver inte säga mer.
Jag ska dock uppdatera bilder och info om resan så fort jag får tid och ork över. Har packat och donat i lägenheten sen vi kom hem. Flyttar ju imorron. Så jääävla naaaaajz! Längtar ihjäl mig. Har fixat vår nya otroligt fina soffa på Ilva nu.
Sen har vi bokat och bestämmt oss för allt annat på Ikea. Så Jessica och Liam ska dit imororn och shoppa ihäl oss innan vi ska till Läkaren kl 13.30 (eller efter, vi får allt se).
Liam ska va hos läkaren då för att kolla sin snopp igen. Har ont och "läcker" och är vääldigt trång som sagt. Stackarn.
Sen efter ska jag oxå til min läkare för att titta till min spiral om den sitter rätt och dylikt. Har börjat blöda och fått ont.
Skumbanan!

Nåväl. Vilket underbart väder det är ute minsann. Blir motorcykel varje kväll ju. Dennis fixade ny hjälm och nya hanskar till mig. Tack baby. Så härligt att åka. Han har en Yamaha R6, men ska väl uppdatera sig till R1 har han tänkt. Fy faaaan vad det går. Kul jul! :-)

Ska även hinna med att ta lilla Skrållan till vetrinären kl 17.30 imorron. Hon kräker sig smal och har börjat gömma sig. Min lilla älskling..:-(

Nej. Nu trilla rjag snart av stolen så trött jag e. Ska mysa med min älskade nu. 4 heeeeeela månader idag, *asg* Han fick en parfym och en ny sån där plåt plånbok, haha. Helnöjd.

Hörs snart igen.


Puss puss



Hejdå..

Jahapp. Springer här i rundor o försöker samla ihop de sista.


Ska lämna Lille älsklingen i Lödde vid 18 tiden typ. Sen går vår tåg 20.10 circus.
Planet ska lyfta vid 23.25, men blir väl som vanligt 30 min försenat kan jag tänka.

Kommer blogga o lägga in blder så fort jag får tid över, så håll ögonen öppna.

Ha 2 underbara veckor och dofta på maskrosorna för mig med.

Hörs snart igen.


Pussar!


Älskar dig min son, över allt på denna jord.