Födelsedag!

Grattis Jessica.




Tack! :)


Ikea dax. Sen blir det pizza och tårta ikväll.


Puss

Dagen kortfattad.

Hajhaj.

Nyss varit hos mamma och ätit en god middag som lillasyster bjöd på. Hon fyllde år i måndags, så det va middag idag. Hade en trevlig kväll allihopa med Lee förståss. Alla gillar honom och de känns skönt. Han e övergo kille med stort hjärta. Men ja..vänner det är allt.
Imorron, eller rättare sagt om 1 timme är det MIN dag! Blir hela 26 år ung. ;-) Inte snart 30...alls. Usch fy fan!

Well. Ska till Ikea imorron iaf, fick present kort där. Sen ska vi ut o äta´eller nåt, vi får se. Nåt skoj ska göras på min dag iaf.

Nu ska jag vara social. Pussa på lillgrabben. Han kom hem idag (L)

Puss

Kvällen..

Ahh vad mysigt och trevligt vi har de. Verkligen över förväntan. Nyss hemkommen från Bio. Step brothers. En sisådär bra film. Lite överflippad och så, men vi hade en trevlig kväll. Sitter just nu i soffan och tittar på kvälls tv. Sen ska vi sova. Gick och la oss typ 5 imorse och jag upp o jobba vid 9. Så trött e jag nu. O imorron ska jag oxå jobba, och sen på kvällen är det en stor halloween/maskerad fest hos syrran. Massa folk, go dricka och sen utgång. Ska vara en kisse. Sexig sådan såklart. Ibland är det kul att spela på sin "sexiga" sida. Lee ska vara en "sexig" cowboy. Han e rätt het i sin hatt och sina boots med sitt långa hår och ljuvliga ögon.
Josse & markus ska hem här imorron vid 16 tiden och vi ska göra oss fina tillsammans och dricka en massa. Sen har jag tagit för givet att pappa ska köra oss till stan (hehe..älskar dig papps)..annars får de bli taxi/buss. Men ack så kul vi ska ha. Blir antingen Etage, Hipp eller Slagt (vilket är BLÄ) Men huvudsaken att vi alla är tillsammans, är fulla ocxh glada, så blir allt skoj.

Berättar mer imorron om allt. Nu ska jag krypa till kojs :)

Pusselipuss!

Den andra kvinnan.

Är jag!

Jo..så e de. Eller ja..så har det varit rättare sagt. Jag har många ggr i mitt liv varit den "andra kvinnan" som är totalt hatad av första kvinnan. Vilket är förståligt.
Om jag räknar ihop alla gånger underbara sen jag va 15 år (och då ska jag tilägga att därimellan har jag haft 6 års förhållande) så har jag varit den andra kvinnan 6 ggr. Hur sjukt är inte det? Egentligen. Det är ju inte så att jag vetat om att mannen har en annan, då hade jag ju inte fortsatt. Har sagt hejdå direkt utan ngt snack om saken, vilket gynnar den första kvinnan. För hade jag kämpat så kanske saker o ting sett annorlunda ut i vissa av fallen. Även i vissa fall har mannen gjort allt för att behålla mig.
Men vem skulle vilja kämpa för ett sånt svin? Ja inte jag..jag söker mer än så i mitt liv.
Hur kommer de sig egentligen? Är jag en sån där "mystisk sexig kvinna" som en man vill överstiga utan gränser? Mystisk är jag nog inte, sexig ligger i betraktarens öga. Kan nog säga att jag är mer "söt" om jag själv får uttala mig.
Jag är enligt väldigt många en stark, snygg tjej med otroligt färgstark personlighet. Ja, där kan jag nog hålla med.
Men är färgstarka personligheter nåt att vara otrogen för? Sitter här o filosoferar..som bara den.
Ja, klockan är ju halv 2 på natten, så visst, då är det tillåtet. Jag vet själv hur hemskt jag hade mått om min blivande man gjort så mot mig. Jag hade bokstavligt talat velat skinnflå den andra kvinnan, med tänderna. Så jag kan bara tänka vilka tankar haft om mig. Kanske därför det alltid slocknar en lampa när jag passerar. (Jo det är sant) Har funderat på om jag har ngn sorts kraft. Lampor släcks när jag passerar, bilar efter bilar går sönder, maskiner, telefoner, magnetkort, hissar...jag gud vet vad. Och ni undrar varför jag inte åker hiss. Fy fan!
Se..nu babblar jag. :-) Det är nog trots allt ngt mystiskt över mig.

Som jag städat idag. *puh* Starka Jessica har alldeles själv burit ner en fet tvättmaskin ner för trapporna (med hjälp av säckakärra såklart) Men fy faan. Har träningsvärk i ben, rumpa och armar just nu. Sen har jag städat, städat, skurat, tvättat, skurat fönster osv. Vill ju ha det bamsefint (som liam säjjer) när Lee kommer på Ons morgon. Spännande. 
Fick veta att Josse från Sthlm oxå kommer ner denna helgen/veckan. Och hon ska såklart vara med o leka. Ska fixa med henne på den stora Halloween festen i helgen. Så kuligt vi ska ha det! 
Har nog släppt det här "obehaget" att han ska bo här. Känner nog att det snarare ska bli kul på nåt sätt. Iaf till helgen. Det är mer vardagarna jag kan känna...*orka*, men ja, det är hans semester och jag ska ta han lite hit och dit o visa malmö/skåne. Jojomen.

Imorron börjar jag jobb kl 17. Kommer komma i säng sent och ska upp typ kl halv 7. Dryyygt. Eftersom Lee landar redan kl 9.40 i köpenhamn, så måste jag va där då, enligt vad vi bestämt. Men på nåt sätt känns det ju meningslöst. Alltså att jag ska åka dit och hämta honom. 200 spänn helt i onödan. Han kan ju bara köpa biljetten och sätta sig på tåget och jag möter honom på Svåger. Ska bara försöka få tag på honom. Jaja, det löser sig.
Vi får se vad onsdagen har att vänta oss. Inte ska vi sitta hemma och glo iaf ;-)

Världen är så liten. Så väldigt liten. Det finns en kille, som jag länge har "trånat" efter i smyg. Han jobbar som bartender lite här och var. Och jag har sett honom i många år. Han e så äckligt söt...riktigt riktigt söt och vilka ögon..*smälter* 
Iaf. Idag träffade jag honom...på samma ställe va vi. Vi bara tittade på varann och jag kände hela magen vända sig. Han stirade på mig skitlänge. Såklart blev jag generad. Han kom fram till mig och började snacka. Om allt möjligt. Väldigt intresserad va han om mitt liv, var jag bodde, om jag hade husdjur, och sist med inte minst om jag va singel. *s*
Vi snackade i nån timme, sen va jag tvungen att gå. Han sa typ såhär "Jag vet att du varit singel och vant dig vid att vara själv i 3 år nu, men om du förmodan skulle känna dig redo att kanske ha turen att träffa kärleken, så får du gärna ta mitt nr och höra av dig när du känner dig redo" Jag kände..gud vad sött sagt. Faktiskt. Jag fick hans nr. Och givetvis hörde jag av mig när jag kom hem. Hatar allt sånt där med att "vänta" reglerna. Tss. Fick såklart ett fint mess tillbax där ord som "Snöflingan, trevligt att träffa dig Jessica, och änglen" va inkluderade. Japp..han lyckades..jag smalt! 
Så han vill träffa mig snart igen. Känns ju kul och såhär, men när ska jag ha tiden till det? Har ju först lovat att träffa en annan som tjatat så länge nu (jag skjuter alltid upp på de). Och självklart vill jag träffa bägge, och det tänker jag göra. Så tiden får jag helt enkelt fixa :-) 

Min toalett sits gick precis sönder. Kul jul. Pang..knäck. Jahapp. 

Ps. Fick veta att en nära vän har bebis i magen. Så jävla underbart! Grattis gumman!!

Nej hörrni. Nu är det kväll och min stora säng med liams mysiga täcke och kudde kallar på mig. 

Hörs imorron.

Puss puss

 

Idol tycke!

Jag bara älskar idol. Speciellt när man har sina favoriter som gör att det vänder sig i magen av skön känsla.
Framförallt fukklomligt älskar jag Johan Palm. Det är en kille med självkänsla, musikalisk, och är sig själv. Och hans röst är otrolig tycker jag. Men självklart har många olika åsikter.

Ikväll va hans sjukt bra om inget annat, vilket juryn höll med...MEEN. Kevin Borg gjorde ett sjukt jävla bra framträdande idag och jag blev nästan tårögd. Han är fruktansvärt underbart grym. Och han sätt och vara och personlighet är guld värd.
Idag förstod jag verkligen inte vad juryn snackade om. Han gjorde heelt rätt på scen och inget snack om saken.

Robin E däremot tycker jag inte är nåt roligt. Han e en tråkig människa. För att inte prata om Yazmina. Hon är ju så jääävla tråkig OCH dålig. Hennes röst är väl inget speciellt? Fattar noll hur hon kom med. Robin B är mittemellan. Ibland bra, ibland mindre bra. Men fruktansvärt söt kille :) Anna är Anna. Hennes röst är som sagt väldigt orginell, och ikväll va hon bara helgrym. Sepideh är..ja..jag vet inte. Har svårt för henne. Hon har en bra röst och så..men om hon åker ut så hade det inte rört mig i ryggen. Alice. En söt liten tjej med kanonröst. Hon förtjänar va kvar och visa mer. Lars. Här har vi en kille med en sjukt spännande röst. Även han kan va sjukt dålig som förra gången eller sjukt bra som idag. Men han berör mig inte heller..vet inte varför. Loulou. Hennes röst och hennes personlighet är mkt speciella. Hon ska lätt va kvar!

Nu ska jag titta på repris på vem som åker ikväll.

Puss :)

SR flashback and nice visit from Skottland.

Den 22.a kommer Lee ner. Soom jag längtat ihjäl mig efter honom sedan i början av Juni, då vi träffdes på Sweden Rock. Men det är ju så att ju längre tiden går, desto mer glömmer man gamla känslor. Och nu kan jag nästan tycka det ska bli jobbigt. Men ääändå inte. Jag tänker tillbax så mkt jag längtat och då kommer känslor jag glömt tillbax. Ni hajjar säkert. Men iaf. Han kommer ons den 22.a och stannar till den 30/31.a? Nångång då. Han får ju såklart sova på en tältsäng brevid. Är inte riktigt på den nivån att jag vill ha honom hud mot hud i min säng. Ska iaf bli riktigt jävla kul att träffas igen..på vänskapsnivå.

På fredagen den 24.e ska vi på Halloween fest hos syrran som fyller 23 den 20.e okt, ska bli riktigt jävla kul. Och sen på lördagen ska vi fira min 26 års dag, då jag fyller år den 27.e okt, på Tivoli i hbg. Ska oxå bli en sjujävla natt :)
På Söndagen kommer min lillprins hem igen. Och då är ju Lee kvar till på onsdagen, men det kan nog bli kul iaf. Liam får höra nån som pratar konstigt, haha.
Iaf. På Halloween ska jag nog vara kisse tänkte jag. Mest för att jag är lite fattigare denna månad och redan har alla kattsaker hemma jag behöver och kan sminkning och sånt :)


Är jag inte fin? Haha. Njaa..antingen så blir det de med helsvart tight trikå typ med koppel, svans, öron och grejjer, eller så hittar man nåt snyggt på eliteladies eller nåt liknande. Älskade ju min piratdräkt från förra året, men det gick ju sönder under fyllan. Härligt.


Det är sååå svårt att bestämma sig! Finns så mkt fint!

Vi får se helt enkelt.

Fick lite nya bilder idag som från Sweden Rock. Så jävla kul och se asså. Man får sånna kickar och mår så bra igen.
Ja fy fan vad kul vi hade!

Haha..älskar min t-shirt! Den gick ju "hem" på stället!



Josse småfull och alltid lika vacker.



Killarna är typ aspackade och hedrade skottlands flagga med toapapper ;-)



Haha. Rosa äger!



Guuud vilka minnen. Vilket väder, vilket liv, vilken känsla. Här lever man!



Lite spex oxå på fyllan såklart!



Här är en del av ett gäng som festade tillsammans näst sista kvällen. Jisses vad kul vi hade! Dålig bild dock.



Får ont i magen som jag längtar tillbax. Bilder säger mer än 1000 ord.



Ja fy fan vad jag längtar till nästa år. Jevlar! Skulle jag till min förvåning ha pojkvän då, så får väl han följa med. Antar att min nästa gillar rock..vet inte har en känsla. :-)

Nepp. Nu ska jag fortsätta kolla på serier. Puss puss!


Finns det inget "Nu räcker det"?

Jobbar. Ser att pappa ringer min mobil typ heeela tiden. Ringer han en gång, så vill han bara snacka, ringer han 2 ggr, så vill ha verkligen snacka, ringer han 3 ggr, så börjar man bli orolig och ringer han 4 ggr, så är jag hyper orolig.
Springer ifrån för att ringa upp pappa och fråga vad tusan han vill.
"Mamma & Ulf ligger både inlagda på akuten" .....
Magen vänder sig ut och in. Tårarna börjar komma och paniken därefter. Kunde inte hålla tillbax tårarna och började stortjuta på jobb. Chefer och allt tog vl hand om mig och va så snälla. Men jag sa att jag klarade mig och skulle själv köra till sjukhuset. Vet inte egentligen varför jag började stortjuta så, när pappa sa att det inte va "livsfarligt", men jag antar att smäll på smäll på smäll till slut blir för mkt. Det ända vår familj gör är åker in och ut på sjukan, dagligen och varje gång är det mer än skoskav..dvs allvarliga saker. Vem vill min familj så ont?
Ulf: Cancer - överlever, Svår stroke  överlever med förlamad vänstersida och afasi, Cancer - togs bort, Svåra ryggbesvär, får stanna på sjukan - kommer hem. Och nu detta. Herregud. Iaf. Vad jag fått veta är att Ulf innan idag fick OTROLIGA magsmärtor. Han hade så ont att han inte kunde gå. Mamma kör honom till sjukhuset. Precis utanför akuten, så faller Ulf ihop så ont han har och mamma försöker fånga honom. (Eftersom han inte fått sitt skallben tillbaka satt efter stroken så är det livsfarligt om han slår sig i huvudet). Mamma fick hela Ulf över sig och krossar hela sin knäskål och bryter benet. Tydligen så är skadan så stor på mamma att dom överväger just nu när jag skriver om dom ska gipsa hela benet, eller skicka in henne till MAS för en större operation. Stackarns lilla mamma (L). Tänk. Hur ska dom klara sig där hemma nu? Det är mamma som tar hand om Ulf och hela hemmet. Nu när hon oxå sitter i rullstol (hon kan ej gå på kryckor, för hon har en svår nacksjukdom) hur tusan ska dom fixa det då? Vi är såklart många som tänker finnas där och hjälpa till. Men hur gör dom när vi jobbar? Jenny (stora syster som är mammaledig) ska nog "bo där". Ja..*SUCK*, jag vet inte. :-(
Ulf håller dom oxå på att utreda för tillfället. Läkarna tror att hans starka mediciner, fårn stroken, har blivit för mkt för hans mage. Och eftersom ulf är förlamad på vänster sidan så känner han inte av hur ont han egentligen har. Och till slut när det är så illa att bara högersidan kan göra att han faller ihop...då är det illa.

Jag är skakig och så jävla ledsen för mamma och Ulf skull. När är det deras tur att må bra? För helvete!!! Blir såå jävla arg!


*Djupt andetag*

Iaf. I ons träffade jag min nya kiroprktiker. Tänkte att denna gången ska jag ta en riktigt seriös och välutbildad sådan. Så jag träffar en dansk kvinna som utbildat sig på Harvard. Som mina nära och köra vet, så har jag lääänge länge haft stora problem med rygg och nacke. Idag kan jag inte ens svanka, aldrig fattat varför.


Iaf. Fick en riktigt ordentlig undersökning, screening och stuff. Det visade sig att jag har 8 st kotor som sitter fel i ryggen. 5 av dom åt höger och resten vänster. Plus att mitt högra höftben sitter högre upp, vilket inte är bra. Därför jag inte kan svanka särskilt mkt. Så vårt mål är såklart att fixa skitet. Fick första behandlingen i ons. Och det va första gången jag provat på de sättet. Normalt är kiropraktiker kända för sitt "knäckande". Till vilken nytta egentligen? Har aldrig hajjat de. Dom säger typ att lätta på "trycket". Jaha? Vafan ska ni lätta på trycket för när jag har kotor ni ska rätta till? Har försökt med flera, men aldrig blivit bättre. Fuck it harjag då sagt och sedan låtit de va. Iaf. Hon skulle börja behandla mig. Och bad mig ligga ner på mage. Fick 2 kuddar under höftbenen. Sen tar hon fram ett redskap som likanar ett sort vertyg. Hon laddar den och sen trycker, så det smäller till lixom. Blev ju hypernervös där. Hon varande mig att eftersom jag har så ont, så skulle de kännas en del. JOODÅ. Pang pang pang pang pang pang på varje kota som satt fel. Ohh aj så in i helvete säger jag då!! Varje kota fick sig väl en 7-10 smällar. Och när hon kom upp till de 2 högsta (som både satt åt varsitt håll (ja..det förklarar min sjuka smärta i nacken och huvudvärken) asså..det gjorde så ont att tårarna sprutade. Meeen faktiskt. Jag ljuger inte. Redan när jag gick därifrån kände jag att jag inte hade lika ont som när jag kom dit. Blev skitglad, för kände att efter några ggr med detta kanske jag äntligen kan bli bra igen. *Önska* Ska dit imorron igen. Så ska väl gå ca 2 ggr i veckan tills jag är bra. Betalar vad som..bara jag blir av med skitet!!
Har ngn ont eller så, så kan jag varmt rekomendera detta ställe som dessutom ligger så fint intill ett litet vattenfall på BO01. Ja..peppar peppar!


Imorron ska jag på arbetsintervju i danmark :) Sen nästa vecka ska jag på 2 nya, även i dk. Hihihi. Kuul. Berättar mer när jag själv vet mer.
Sen är det nattjobb som gäller. Kuljul. Tycker ifs det är rätt kul att jobba natt, träffar massa roliga människor, och sen jobbar jag med de roligaste på jobb :-)
Är ledig på lör. Och då har jag 2 funderingar. Antingen stannar jag hemma och festar med vännerna, eller så sätter jag mig på tåget upp till Linköping för att träffa D. Tänk, tänk, tänk!

Vi får allt se. Nu ska jag ta ett varmt bad..min mage behöver de. Sen bara vänta på samtal.

Älskar er så otroligt Mamma & Ulf. Vänta ska ni se. Efter allt ni gått igenom, så kommer snart den stora lyckan!


Puss/ Jessie


Svimmel och Svammel.

Haj haj. Nu e de bråttom, varit på mässan hela dagen med Kamilla, izabelle, peter, theo och Liam. Jättemysigt. Liam fick köra bil idag på riktigt. Pappa jobbar där som körlärare för barn (han jobbar annars som körlärare på Eriksson). Det är lite kul. Barn får lov att sitta på förarsidan och styra medans pappa och de andra kör med dubbelkommandot. Liam är sååå duktig. På riktigt alltså. Han kan typ allt om bilar redan. Började direkt mixtra med växelspaken, skulle rengöra fönterrutorna, blinka, rulla ner rutan för han tyckte det va för varmt i bilen, haha. Han utförde de galant. Och fick ett jättefint bevis med bild att han har fått "körkort".
Som vanligt smakprova massa gott och dricka massa gott och titta på söta pojkar ;-)
Blev även fottad som en modell där jag först blev sminkad och stylad. Jättesöta bilder.





Inte retuscherat för 5 öre...och det syns ju ;-)


Aja. Ska göra oss fina nu. Ska på 30 års fest. Äta gott, och ha trevligt hela kvällen.

Puss & Kram

Planer ändras.

Nehepp. De blidde inget idag. På nåt sätt är det extra svårt att få sig med sig vänner på den fronten, men..nästa gång :-)

Sitter just nu och tittar om och om och om och om igen på Johan Palm i idol. 16 år gammal kille som är...heeeeeelt sjukt bra...och sjukt söt. Hade jag varit 10 år yngre så jeflar. ;-) Nejmen..seriöööst. Vilken sjuk jävla röst han har. Helt otroligt.
Njuter och ryser och drömmer mig bort när jag lyssnar på honom.

Imorron är det 30 års fest. Chrille (syrrans pojkvän) har bjudning i hans syster med smabos stora lägenhet ute på BO01. Ska bli väldigt trevligt faktiskt.

Hörs.

Puss

Lasse kväll.

Hajhaj.

Just nu håller jag på att laga mat åt mig och lilleman. Det ska bli fläskfilé med pommes och beaniesås :)
Så gott.
Sen ska jag iväg nån timme medans lillayster ska passa lillkillen. Ska se Lasse Stefanz såklart :-D Ska bli såå kul.

Ha en bra fredag alla glada.

Puss

YO YO YO!

Waddup! (som Björn brukar säjja)

Idag e det ons...redan. Och jag e nyduschad och ska strax klä på mig. Liam och jag ska ner och luncha på Mimmas tänkte vi. Sen ska jag göra lite ärenden.
Därefter kommer äntligen min älskade syster dotter Moa. Ska passa henne inatt..så jävla mysigt. Dessvärre börjar jag jobba på kl 11 på tors. Men då tar mamma över om allt e okej. Har nämligen hänt en sak. Igår morse hämtade ambulansen Ulf. Han kunde inte röra sig. Hade så furktansvärt ont att han grät. Dom vet fortfarande inte vad det är och morfinen hjälper honom inte. Han har ingen känsel i sitt friska ben, så nu får han stanna på sjukhuset. Kul..NÄ inte för 5 jävla öre. Han börjar nog bli rätt van att sova på sjukan. Mamma är lite nere, såklart så ikväll ska vi överasska mamma med nybakad tårta, och en bra film. Mysigt värre.

Imorgon är det äntligen Skånemässan. Jobbar bara till kl 14, så därefter ska vi dit. Övermysigt. :-)

Nej, måste hinna göra lite saker nu. Ska köpa lite godis till ulf och hälsa på honom på sjukan.

Ha en bra dag.

Puss