Den andra kvinnan.

Är jag!

Jo..så e de. Eller ja..så har det varit rättare sagt. Jag har många ggr i mitt liv varit den "andra kvinnan" som är totalt hatad av första kvinnan. Vilket är förståligt.
Om jag räknar ihop alla gånger underbara sen jag va 15 år (och då ska jag tilägga att därimellan har jag haft 6 års förhållande) så har jag varit den andra kvinnan 6 ggr. Hur sjukt är inte det? Egentligen. Det är ju inte så att jag vetat om att mannen har en annan, då hade jag ju inte fortsatt. Har sagt hejdå direkt utan ngt snack om saken, vilket gynnar den första kvinnan. För hade jag kämpat så kanske saker o ting sett annorlunda ut i vissa av fallen. Även i vissa fall har mannen gjort allt för att behålla mig.
Men vem skulle vilja kämpa för ett sånt svin? Ja inte jag..jag söker mer än så i mitt liv.
Hur kommer de sig egentligen? Är jag en sån där "mystisk sexig kvinna" som en man vill överstiga utan gränser? Mystisk är jag nog inte, sexig ligger i betraktarens öga. Kan nog säga att jag är mer "söt" om jag själv får uttala mig.
Jag är enligt väldigt många en stark, snygg tjej med otroligt färgstark personlighet. Ja, där kan jag nog hålla med.
Men är färgstarka personligheter nåt att vara otrogen för? Sitter här o filosoferar..som bara den.
Ja, klockan är ju halv 2 på natten, så visst, då är det tillåtet. Jag vet själv hur hemskt jag hade mått om min blivande man gjort så mot mig. Jag hade bokstavligt talat velat skinnflå den andra kvinnan, med tänderna. Så jag kan bara tänka vilka tankar haft om mig. Kanske därför det alltid slocknar en lampa när jag passerar. (Jo det är sant) Har funderat på om jag har ngn sorts kraft. Lampor släcks när jag passerar, bilar efter bilar går sönder, maskiner, telefoner, magnetkort, hissar...jag gud vet vad. Och ni undrar varför jag inte åker hiss. Fy fan!
Se..nu babblar jag. :-) Det är nog trots allt ngt mystiskt över mig.

Som jag städat idag. *puh* Starka Jessica har alldeles själv burit ner en fet tvättmaskin ner för trapporna (med hjälp av säckakärra såklart) Men fy faan. Har träningsvärk i ben, rumpa och armar just nu. Sen har jag städat, städat, skurat, tvättat, skurat fönster osv. Vill ju ha det bamsefint (som liam säjjer) när Lee kommer på Ons morgon. Spännande. 
Fick veta att Josse från Sthlm oxå kommer ner denna helgen/veckan. Och hon ska såklart vara med o leka. Ska fixa med henne på den stora Halloween festen i helgen. Så kuligt vi ska ha det! 
Har nog släppt det här "obehaget" att han ska bo här. Känner nog att det snarare ska bli kul på nåt sätt. Iaf till helgen. Det är mer vardagarna jag kan känna...*orka*, men ja, det är hans semester och jag ska ta han lite hit och dit o visa malmö/skåne. Jojomen.

Imorron börjar jag jobb kl 17. Kommer komma i säng sent och ska upp typ kl halv 7. Dryyygt. Eftersom Lee landar redan kl 9.40 i köpenhamn, så måste jag va där då, enligt vad vi bestämt. Men på nåt sätt känns det ju meningslöst. Alltså att jag ska åka dit och hämta honom. 200 spänn helt i onödan. Han kan ju bara köpa biljetten och sätta sig på tåget och jag möter honom på Svåger. Ska bara försöka få tag på honom. Jaja, det löser sig.
Vi får se vad onsdagen har att vänta oss. Inte ska vi sitta hemma och glo iaf ;-)

Världen är så liten. Så väldigt liten. Det finns en kille, som jag länge har "trånat" efter i smyg. Han jobbar som bartender lite här och var. Och jag har sett honom i många år. Han e så äckligt söt...riktigt riktigt söt och vilka ögon..*smälter* 
Iaf. Idag träffade jag honom...på samma ställe va vi. Vi bara tittade på varann och jag kände hela magen vända sig. Han stirade på mig skitlänge. Såklart blev jag generad. Han kom fram till mig och började snacka. Om allt möjligt. Väldigt intresserad va han om mitt liv, var jag bodde, om jag hade husdjur, och sist med inte minst om jag va singel. *s*
Vi snackade i nån timme, sen va jag tvungen att gå. Han sa typ såhär "Jag vet att du varit singel och vant dig vid att vara själv i 3 år nu, men om du förmodan skulle känna dig redo att kanske ha turen att träffa kärleken, så får du gärna ta mitt nr och höra av dig när du känner dig redo" Jag kände..gud vad sött sagt. Faktiskt. Jag fick hans nr. Och givetvis hörde jag av mig när jag kom hem. Hatar allt sånt där med att "vänta" reglerna. Tss. Fick såklart ett fint mess tillbax där ord som "Snöflingan, trevligt att träffa dig Jessica, och änglen" va inkluderade. Japp..han lyckades..jag smalt! 
Så han vill träffa mig snart igen. Känns ju kul och såhär, men när ska jag ha tiden till det? Har ju först lovat att träffa en annan som tjatat så länge nu (jag skjuter alltid upp på de). Och självklart vill jag träffa bägge, och det tänker jag göra. Så tiden får jag helt enkelt fixa :-) 

Min toalett sits gick precis sönder. Kul jul. Pang..knäck. Jahapp. 

Ps. Fick veta att en nära vän har bebis i magen. Så jävla underbart! Grattis gumman!!

Nej hörrni. Nu är det kväll och min stora säng med liams mysiga täcke och kudde kallar på mig. 

Hörs imorron.

Puss puss

 

Kommentarer
Postat av: Carro

det är ju faktiskt inte den andras kvinnans fel, fast att det e henne man hatar o henne man vill slå i tusen bitar så är det mannens fel och honom man borde uttrota... o när man e färdig med honom så kan man ta henne :p haha

Postat av: Therese

förresten, :) när får man se bilder på liams rum, som du gjorde om? och lovade bilder :)

2008-10-21 @ 22:48:41
Postat av: kommentar

ärligt talat. ok att jag inte hänger med i "sex and the city" genren med att dejta 3-4 killar samtidigt men kom igeen. nån måtta får det väl inte vara! du drar hit en kille från skottland denna veckan samtidigt som du skriver om att du får fjärilar i magen av en annan och ringer tillbaka till denne och ska dejta honom. jag förstår inte hur man kan playa killar så! för jag tycker att det e att playa. speciellt synd är det om snubben som payar för en resa för att träffa dig. om han bara visste... nä jag tycker det är riktigt fult om jag får säga min mening!!!

2008-10-22 @ 11:17:50
Postat av: Psykolog

Jag kan inte annat än att hålla med ovanstående. Börjar undra hur du resonerar? Så skulle vara oerhört intressant om du vore så vänlig att kanske möjligtvis motivera hur du gör visa val och ståndtagande i ditt liv (inte bokstavligt talat :P) Kort och gott hur du egentligen tänker, för jag börjar tvivla...

2008-10-22 @ 18:49:07
Postat av: Jessica

Älskar att dejta. Så enkelt är de. Varit singel i 3 år och letar efter den rätta. Och det kan man inte göra genom att dejta en kille i månaden, det skulle ju ta en väääldans tid. Självklart har vi alla olika åsikter, men skäms inte att "plays" som ni så fint uttalar de. Sålänge jag trivs så är jag nöjd. Lee har sedan i juni bokat denna resa, så tänker inte avisa honom. Och vi är bara vänner. Så ligger det till. Tänker fortästta dejta och dejta och dejta tills jag hittat vad jag letar efter..ochd et finns MÅNGA killar i denna värld :)

Puss

2008-10-22 @ 19:03:08
URL: http://wiren.blogg.se/
Postat av: J

Fragan e om stackars killen VET att ni bara e vanner? Tror han har uppfattet det lite annorlunda. Och I dont blame him...

Tror du inte det e lattare att bli kar i en person om man satsar pa att dejta en person i taget? Gor du inte bara det jobbigare for dig sjalv?

Du gor ju saklart vad du vill men kan inte hjalpa att tycka lite synd om killarna...

2008-10-22 @ 22:26:17
Postat av: Jessica

Det är inte så att jag inte är "överens" med killarna att det bara blidde en dejt och så. Inte så att jag fortsätter träffa samma killar. Utan olika varje gång, för jag tröttnar och hittar inget intressant. Så ja, Killar är livet :)

2008-10-23 @ 00:44:13
URL: http://wiren.blogg.se/
Postat av: c

Har du funderat hur Liam drabbas av ditt playande? Vilka signaler du sänder till honom och hur det påverkar hans uppväxt?

2008-10-23 @ 08:30:34
Postat av: Jessica

Haha..men ge er. Nu börjar det bli på låg nivå.

"Playa" är ett vackert ord ni själv hittade på. Jag playar ingen, jag dejtar, letar och har kul på vägen. Sålänge jag trivs och vet vad jag gör så finns de inga problem om inte "ni" startar dom. Sluta läs om ni stör er på att jag dejtar. Det är vad min blogg är om..mitt liv och mitt sökande. Och tror du jag ta hem killarna hit när jag dejtar? Nu får du ändå lägga av. Take care now! Puss

2008-10-23 @ 19:02:32
URL: http://wiren.blogg.se/
Postat av: M

Du verkar alltid skriva "stör du dig så mkt så läs inte" men är det verkligen det bästa försvaret du kan komma med? Om man bloggar som du gör får man räkna med kommentarer för du är ganska öppen med vad du gör i ditt liv och vad folk säger till dig. Väldigt detaljerat. Man måste tåla kritik annars har man INGET i bloggvärlden att göra. Därmed basta.

2008-10-23 @ 22:11:24
Postat av: Jessica

Duktig flicka! Så du tycker inte jag har försvarat mig tillräckligt innan jag kom med att "låta bli o läsa". Kritik? Tyckte inte de va ngn kritik, mer en åsikt, vilket folk gärna får komma med. Men när dom blandar in min son i det hela, som överhuvudtaget inte har ngt med mitt dejtande och göra så säjjer jag stopp. Så "Stopp".. Har redan sagt från första kommentaren hur det ligger till och att jag trivs med det jag gör och absolut inte tänker sluta för vissa anser det som "playa", vilket det absolut inte är. Men åsikter är åsikter..och detta är mina åsikter. Har inget o dölja eller skämmas över, just därför är jag så pass öppen som jag är. Men sen att folk gillar fortsätta en disskution som för länge sedan är avslutat (vilket du tycker är skoj) är en annan femma..du får jättegärna fortsätta komma med dina kommentarer och allt det där..vassego. Men ge då in kritik till mina åsikter om du inte tål att få kritik till dina egna. Så "återigen"..jag trivs med det jag gör, det vill säga, dejta, tills jag hittar det där WOW, och som jag återigen säger..det kan ta lååång tid. Tycker jag svarade på allt folk vill veta redan första åsikten, så jag har lagt ner det nu, för detta är inget kul ämne om ni nu vill ha åsikter och ge kritik, då tycker jag ni kan komma med de på saker som är vettiga och sanna ist. "Därmed basta" (som jag sa när jag va 14 år). Godnatt folk :) Puss

2008-10-23 @ 23:53:32
URL: http://wiren.blogg.se/
Postat av: J

Jag tror folk i sverige missupfattar det har med att dejta eftersom det inte riktigt finns i sverige! Klart man maste dejta olika killar for att hitta det man letar efter...tycker fler svenskar borde gora det istallet for att bara typ ta forsta basta kille bara for att man vill ha ett forhallande. Vet MANGA som bara e i ett forhallande bara for dem inte vill vara ensamma, aven om det inte e den ratta killen. Sa dar tycker jag du gor helt ratt, bara man e arlig med killarna sa in ingen blir sarad tycker jag det e helt ok. :o) Rock on!

2008-10-24 @ 01:33:24
URL: http://londonjenny.blogspot.com
Postat av: Åsa

Jag jobbade ihop med Jessica i 1,5 års tid och skulle vilja påstå att jag känner henne ganska väl. Hon sätter alltid sin son i första rummet...och de som klagar här är antagligen bara avundsjuka för att hon får dejta mer än dem. Så det så!

2008-10-28 @ 18:35:26
Postat av: m till åsa

Det va ju inte riktigt det det handlade om (hennes son). Detta handlade om att låta en kille flyga hit från Skottland och dagen innan flirta med en annan/byta nr/bestämma träff osv osv. Inbilla mig inte att skott-killen VET OM att ni bara ska vara vänner...Tro han betalar pengar för att bli "kompis" med en vanlig svensk tjej. Hmmm...

2008-10-30 @ 01:01:20
Postat av: Jessica

Ni blandade in min son i det hela, därför min kära vän (tack åsa) åsa kommenterade som hon gjorde, för vissa av er verkar fatta trögt. Iaf. Trodde som sagt denna löjliga disskution va över, men vissa är långsinta (jobbiga människor). Skott killen "vet om" att jag inte vill ha pojkvän och att han kommer lämna mig imorron som en vän. Men sen att han vill mer är en annan femma, men det är absolut inte de vi pratat om i denna disskution..utan mitt dejtande som jag (suck) återigen måste säga att jag trivs med..väldigt bra. Sålänge jag inte tycker jag gör fel, så kan inte få mitt samveta att välja ett annat håll. Gonatt :) (by the way, så är jag ingen "vanlig svensk tjej" ;)

2008-10-30 @ 03:56:51
URL: http://wiren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback