Kändiskväll.

Igår va det en skum kväll, hehe.

Det började med att jag stod och lutade mig mot en vägg och plötsligt kommer det en kille som "rådansar" framför mig och tramsar sig och allt..jag hann inte reagera vem killen va, men där stod ett helt gäng killar runt honom ovch hejjade på honom och dom såg jag. Den ena är en sportkommentatorn från tv3, som jag inte kan namet på, och den är andra va den där nya unga komikern Soran Ismail.
Jag blir helt ställd tills jag ser vem som ger mig en "sexig" (höhö) lapdance.
Jo självaste Måns Möller, haha. Jag har alltid tyckt han e småsöt.
Men igår va han inte lika söt. Svullen, packad och dräglig, hehe.
Snacka lite med honom och han lovade att komma ihåg mig
och Josse tills nästa dag då han va nykter. hans väldigt omogna vän lyfte upp mig på sin axel så jag visade hela häcken för allmänheten samtidigt som han gav mig en fet smäll på skinkan..och ont gjorde de. Måns bad om ursäkt för hans beteende, så lite gentleman e han nog, :-)
Men ja..de va rätt häftigt att se alla kändisar där igår från NRJ. Kul va det iaf. Träffade en trevlig kille som heter "Roberto", hehe. När jag frågade vilket land han va från så presenterade han sig som en blandras, och de va han vill säga. Jävligt trevlig och söt och grym dansare. Han vill träffas ikväll, eftersom han ska hem till Växjö imorron. Men ikväll ska jag träffa dejten från igår, som jag trivdes väldigt bra med. Han va en söt 29 åring, usrung från Ungern, men född i Sverige.
Egenföretagare där dom sysslar med kakelläggning och sånt skrafs. Hus med stor trädgård och jacuzzi och massa stuff. Hihihihi. Nej, nu drömmer jag mig bort. Men han va vääldigt trevlig iaf, och grymt söt. *ler*, vi får se...vi får se.
Och han kommer som sagt hem till mig ikväll då vi ska hyra en bra film, äta godis och dricka gott vin hela natten. Spännande.

Nej, vi hörs ;)


Puss

Blindate.

Om 1 ½ timme ska jag på blindate. han kommer till vellinge och vi ska fika på Mimmas. Trevligt. Träffat honom via macth.com, så vi får se vad som händer :-)

Igår va jag på bio..men josse, niklas och så hade N tagit med sig en kompis till mig. Jag trodde jag skulle dööö.
Vilken jävla jobbig damp kille. Hela filmen satt han och gjorde läskiga miner åt mig, skrämde mig, och sa äckliga kommentarer som sex och blöta fittor..men herreguuuuuud. Jag va nästa småförbannad när jag satt där på bion. Ville bara filmen skulle va över. Sen tog jag mig hem fort som fan. usch...aldrig mer.

Men förhoppningsvis blir de bättre idag :)

Ikväll och imorron blir de Buddhas Lounge. NRJ fest ikväll och The Voice imorron.

Wiie.

Ses!


Puss


Jordbävning deluxe & massa nya bilder.

Jodå. Helt sjukt ändå att vi ska få så stora jordbävningar här i Sverige. Det är galet. Hoppas man slipper va med om de där "stora".

Vaknade av att sängen skakade..min första tanke va "Ånej..epilepsianfall", när jag insåg att det inte va de, så började jag skälla på katten att sluta klia sig så jävla hårt...tills jag upptäckte att katten inte va i sängen och samtidigt som hela råttburen skakade som fan. "Jordbävning"!!!! Fan vad coolt tänkte jag då ist. 5 min senare ringer telen, lillasyster. "Kääände duuu??" Haha, jaa! Helt läbbigt. Sen satte telen igång, alla messade och alla ringde. Jag som ville sova, är ju ledig idag. Men det där skakande imorse glömmer jag aldrig. Tog 26 år för att jag för första gången skulle känna hur det kändes, och när man tänker djupare så va det sjukt läbbigt.

Ja..då har man varit med om jordbävning då ja!

Detta inlägg tänkte jag "skiriva med bilder". För att komma ikapp med vad jag sysslat med den senaste tiden. Ps. Mååånga bilder.



Börjar med första dagen jag fick kameran. Jag & Liam leker i bilen för att prova bildkvaliten. Rätt okej om ni frågar mig. Även Liam får prova fotta lite. :)











Jag och syster har en nightout med middag, trmas och bio. Kul hade vi iaf.
Kommer fan inte ihåg vilken film ;)












Ännu en nightout med ett helt gäng på ca 10 pers. Trevligt trevligt.











Våra nya familjemedlemmar. Lukas och Casper. <3










Julbakdax :) Pepparkakor denna gång, och lussebullar blev de i helgen.















Julmarknadmys med la familia.












Julpynt (kom i fel ordning, men de bjuder jag på) Liam lyssanar på den nya barnjulskivan jag gav honom och han låtsas spelar flöjt, så gosig.










Luciatåg på Dagis. Han va sååå duktig och himmelsk söt. Kl 06.45 på morgonen stod alla föräldrar & stolt tittade när deras barn va så fina och sjöng så gott dom kunde. Lite roligt va när tåget kommit fram till föräldrarna så stannade liam upp framför mig och farfar och posade en stund jättestolt, hahahaha. Så de andra fick snällt vänta med att börja sjunga tills han va klar. Min prins <3









Japp. Det va alla bilder för idag. Mer kommer.

Nu ska jag äta lite frukost (höm) och sen blir de sushi med Emma ikväll. *Mumma*

Hörs sen. Puss

Lucia tåg.

Allt jag skrev försvann, så orark inte skriva mer. Har bråttom. Ska se Luciatåg med familjen. Liam ska se sitt första tåg, han kommer älska de ;)

Sen imorron är jag smånervös. Chefen ville ha en intervju med mig imorron, och hon lät glad och alert, vi får se. 

Och imorron kväll så jag jag och hela gänget på Lucia movie night. Ska bli såå trevligt :)

Ha de bäst!

:)

Välkommen att vaka in Lucia med SF Bio!
Natten mot Lucia öppnar vi biografdörrarna i alla våra städer till vår traditionella Lucia Movie Night. Då är du välkommen att vaka in Lucia tillsammans med dina kompisar och du får bl.a. se tre hemliga förhandsvisningar av kommande filmer. Dessutom får du förfriskningar och något att äta så att du klarar av nattens aktiviteter. En och annan överraskning lär också dyka upp... 



Puss puss


Saaaknar.

Jisses vad jag saknar sitta här och berätta om mitt liv för er och allt annat.
Snart har jag datan igen..och då ska jag skriva ihjäl mig ;)

Ja..alla kära. Som ni vet. Det är juletid. Hur underbart är det inte? *puh*
Älskar julen som bara den. Har sååå fint hemma nu. Ikväll ska jag och lilleman klä julgranen och baka lussebullar. det blev knäck förra helgen. (Inte så värst god..blev lite för lös och gleggig, haha)
Liam fullkomligt älskar julen han med. Det är så underbart och se. Han ska få samma underbara julkänsla som jag haft sedan barnsben. Han är speciellt förtjust i Lucia sånger. Springer och sjunger staffan hela dagarna.
Är så glad.. han har börjat få ordning på sina "r" nu. Har ju tidigare bytat ut R.en mot L. Nu börjar de smått komma. Så jäkla sött hur han uttala dom, haha. Han är ju ingen skåning direkt. ;-) Har en underbar upplänsk dialekt som man bara smälter till. Vi säger ju "kÅla", har säger fint kOla. Vi säger mOa, han säger fint moooa. Osv osv. han använder inte vara fula Å, O G Och R, utan lite sthlmska över de hela. jag ska spela in med min nya kamera, så ska ni få höra. :D

Nu ska vi iväg och köpa julgransbelysning, hihi. Sen är det myskväll hela kvällen.
Har massa massa o berätta. Känner mig så lycklig igen. Haha.

Hörs sen.

Puss