Bovve!

Måste bara berätta detta!

Som de flesta vet, så hade jag en liten "fling" med Bovar Karim...fd MFF spelare,
i träffades under våren och sommaren innan jag träffade Alex.
Men efter ett tag så ville jag inte mer, så jag bröt upp kontakten mellan oss..ha hörde av sig lite då & då, men när han väl märkte att jag menade allvar så bröt vi helt.

Efter de har jag varken sett ellet hört av från honom...

Jag har satt ut min mobil på blocket, för jag vill bara bli av med den...inget går upp mot en Ericsson.
Så iaf...fick ett mess för ca 30 min sen där det stod. "Hej jag undrar om du fortfarande har kvar mobilen du ska sälja? // Bovar Karim.

Jag höllt på att trilla va stolen...ett gott skratt fick vi oss här hemma..:-)
Jag svarade "Japp"!......
Undra om han vet att det är jag? Där står ju bara bara Jessica och mitt nr på internet. Visseliger kan han söka upp mitt nr på eniro..och det är ju inte så många i sverige som heter Jessica Wiren..dvs bara jag.
Eller ja..där finns ngn som heter Jessika Wiren Karlsson...hehe kanske en släkting?..;-)

Nej men seriöst...hur fattigt är det om han nu vet att de är jag.

Hehe..ja..va bara tvungen att skriva...blev lite chockad.

Ska sova nu...Natti på er alla glada!

// Jess


Gokväll...

Fick några förslag från jobb på namn till min lille kämpe.

Goliat, eller Ceasar!

Fint va? Tänkte mest på ceasar eftersom där finns en massa "s" i namnet..men goliat va oxå sött.

Ni får hjälpa mig...
Nåt av dom 2, eller nåt annat?! :-)

Lyckades ta nån bild på mig. Blir skitkass på bild..och håret får inte sitt "rätta" jag för den delen.
Men jag är som sagt helnöjd, och trivs kanonbra. Fått många possitiva reaktioner på håret idag...på ett sätt så man bli nästan lycklig...*s*

160766-111160766-110


Vad tycks?

När det är vidgjort kan de bli riktigt rockigt. =)


Har annars tränat idag. Spinning och styrke..blev armar idag.
Sen köpte jag kläder till Liam, så nu har han en full ny garderob..härligt! :-) Slippa pendla mellan kläderna..så han har sin egen garderob här...

Pratade lite med Alexander innan...han blir ju bara trevligare och trevligare. Som sagt..vi ska träffas imorgon..ska bli kul och se vad det är för en prick! :-)

Arg över fotbollen på tv 3 idag är jag...*grr*..Ingen Top Model...*sucka*

Nej, nu ska jag ringa en viss person...men vi hörs igen! =)

Puss och Kram!

Hej jag heter Jessica...

...och jag har kort hår!


Jisses...men shit vad fräckt och snyggt de blev..speciellt där bak. Exakt vad jag hade tänkt mig. Kortare på ena sidan för lite effekter..ja..hon va så stolt över hennes verk att dom tog ett foto, haha.
Ångrar mig inte en sekund...det är flygigt...rockigt...häftigt...snyggt...ja..en massa.

Orkar inte ta ngn bild nu, för det är ändå svårt att få en uppfattning om man inte ser de i verkligheten ist.

Nu ska jag till La park!

Sen träna...

=)


Puss!

Mot segern ska vi gå...

...det ska ingen jävel ändra på!

MFF!!



Snart smäller det! Den 16.e april...*ihh*..ska bli så sjukt jävla underbart kul!
På fredag släpper dom biljetterna till skåne derbyt...HIF...ahh. skit vilket tryck det kommer bli.
Jag & en vän ska stå och köa tidigt..vi har 9 biljetter än så länge att köpa. *s*

Vår = Fotboll!


För övrig kommer snart Josse ner från sthlm..fest, fest och fest!
Sen veckan efter påsk, så är det jag som ska upp...lovely! Längtar som bara den!


Igår kl exakt 21.05..5 min efter jag slutat, så ringer mob. Det är den killen jag träffade i parken. Han känner nog inte till den där 3 dagars reglen, hehe. Men han va riktigt trevlig...för att inte prata om söt! :-) Det sjuka är att han hette Alexander...äsch tänkte jag. Visserligen älskar jag det namnet...men har redan haft 2 Alexander innan, och den ena va inget att hänga i julgranen. Sen heter min son Alexander i 2.a namn...hehe jaja..sånt e livet.
Vi bestämde att vi skulle träffas i veckan..blir nog imorgon efter jobb.. Spännade faktiskt!
Fortsättning följer.....

Äter frulle nu....precis tagit en skön dusch....sen ska jag ner och klippa mig. Även de ska bli spännande...för jag ingen aning hur jag vill ha de..men snyggt ska de bli! Janne salongen är väldigt duktiga!

Sen efter de ska jag och Kamilla till parken och promenera...mysigt..och efter det blir det hårdträning för mig.

Så vi hörs ikväll..:-P

Ps: Har lite aning om namn till min lille kämpe...men mer om de sen!

Pussis!

Godnatt Sverige=)





Tror jag bestämt mig...men är inte säker..=)

Skrev ett längre inlägg innan, men eftersom blogg.se inte är så särkilt utveckalde så pajjar allt som vanligt på kvällen och såhär.

Imorgon så smäller de :-D








=) PUss

Namn?

Fick ett förslag på Hope...satt faktiskt och tänkte på det imorse, men som sagt..det är nog mer ett flicknamn ;-)

Det gick bra hos vet. Abby fick sin spruta, och det va ju inte utan ett vrål, haha..hon e så pipig :-)
Dom kollade och undersökte lillen...tryckte hål med skapeller och grejjer. Sedan sprutade dom nån blå antibiotika på hans fot, och gav honom en spruta.
Sen fick jag recept med mig hem, och ska ge honom 2 ggr om dagen.
Dem sa att det finns en risk att foten åker av, men det är ingen fara, för dom klarar sig galant med sitt handikapp. Kändes skönt att höra att dom va så possitiva....så allt hopp är inte borta om hans överlevnad..tvärtom.
Fick väldigt många pussar av honom :-D

Va i pildammarna idag....riiiktigt skönt. Varmt va det oxå.. Så man e brun och fin. Gick omkring i min nya rosa nike linne och mina nya byxor...solbrillor och uppsatt fint hår. Kände mig faktiskt sjukt snygg. Haha..
Promenerade längs vägen för där va mest sol, och riktigt varmt. Har nog inte fått så mjånga blickar på mig på evigheter..*s*...Skryter inte eller så, men de kändes kul på nåt sätt. Sen när jag sprang i backarna, så va där en massa folk....många killar..haha..hrmm. Och tro det eller ej, men på dess 2 timmar stannade 3 st killar mig, och började prata, och 2 av dom bjöd ut mig, hahaha. Jag visste inte vad jag skulle säga. E av dom fick mitt nr...jaaa..man måste ju våga chansa eller hur ;-) Så han skulle höra av sig ikväll efter jag slutat jobba. Sjuuukt söt va han oxå...lång, mörkhårig, fin kropp, brun, underbara ögon..skitsnygg frisyr...*suckta* nej förlåt..:-)


Nu ska jag dra till Lödde....köra runt lite med min "fina" bil, och lyssna  på musik i det underbara vädret...
Sen ikväll får vi allt se vad som händer och fötter.

Ha en underbar vårdag...

Puss puss!


Morrn morrn :-)

Fint väder som vanligt.

Ringde vet imorse. Kl 13.30 ska jag dot med både hund och katt... Hon va riktigt trevlig och berättade för mig att katter lär sig leva med sina handikapp på ett otroligt sätt och allt det där.
Så Abby ska få vacciantion, och katten antibiotika...katten säger jag. Måste hitta ett namn...ett BRA namn. Kanske ni kan hjälpa? En hankatt som hade en hemsk start på livet...måste väl finnas nåt..=)

Ska alldeles strax till pildammsparken och springa nån timme...*mys*..:-) Det blåser säkert lite mer där, men sålänge man springer så lär man väl slippa frysa röven av sig.

Anledningen till att jag vet att de inte va alex, är att han inte skriver på det sättet.
Den här patetiska människa hette först "En i mängen", sen "Elina" och sen "långeman", dvs alex. och redan där fattade jag. För alex hade ALDRIG döpt sig till långeman...för det är en kärlekesgrej mellan mig och alex i början av vårt förhållande. Jag kallade han för långeman och han mig för smurf. Och när alex är så arg som det lät där, så hade han aldrig gett mig ett mjukt kärleksfullt "långeman"...förstår ni?
Så jag ringde alex...och oavsett vad vi gått igenom, så har han aldrig varit oärlig på de sättet. Och skulle de varit alex så hade han givetvis sagt de, eftersom han "avslöjade" sig här, varför skulle han då säga annorlunda i verkligenheten? Och han ska inte sälja sitt hus...för isf hade jag fått veta de. Tyckte de lät liite konstigt md tanke på att han ska bygga ut och grejjer. Och alex sa att om han fick reda på vem det är så ska han slå i näsbenet på personen, och att det är jälvligt illa ute för honom/henne. Så nej..alex är det inte. Han har ju faktiskt inget internet för den delen..och detta skrevs kl 04.00 på natten...den natten han hade liam och skulle upp och jobba kl 6 på morgonen. Så...skulle han gått in till grannen då eller?
Allting va ljust redan från början!

Men men, jag är inte arg eller så...bryr mig faktiskt inte. Tycker folk det är kul att fjanta sig, så får dom ju göra de.
Jag vet var jag har Alex, och det jag vet räcker. Jag har gått vidare nu....även om vi fortfarande älskar varann innerst inne, så kan vi inte leva ihop, det har vi insett efter 4 år. Och nu är våren här..nya tag, nytt liv...för oss bägge!

Och det har jag sagt till Alex!

Nog om de...



Ska strax kolla till lillens fot....sen drar jag...det blir en massa körande idag. Ett problem...jag vet inte va glostorps vetrinärerna ligger...*äsch*..;-)


Puss =)

Din lilla jävla loser!

Vem fan tror du att du är?

Låtsas att du är alex. Kom igen..skaffa dig ett liv.

Låt mig gissa.

Du har ett tråkigt liv.
Du är ensam.
Du är patetisk.
Du måste ha spänning för att få stånd.
Du hade en tråkig barndom.
Du har inga vänner.
Du skadade djur som barn.


Du har många personligheter....rätt härligt att spela olika roller.



Stackare!

=)

I´m not a girl, not yet a women..

Hade en väldigt underbar söndag med lilleman. Vääldigt mysig.

Lämnade honom till alex..sovandes..pussade han så mkt jag kunde, och sen drog jag och tränade. Ett spinningpass, och sen 2 timmar styrke...det va riktigt skönt...riiiktigt skönt.

På väg hem ringer syrran....du ska va på big bowl kl 21.00...öhh jaha? Javisst. Kom dit..va ett helt gäng som bowlade..riktigt kul. Drog till Mc donalds...köpte mineralvatten och en low fat muffins, haha. Sen hem. Somnade gott med liams kudde över huvudet där jag kände han nära mig...

Upp kl 10.00 ner till mamma, lämna mitt troll. (Abby)...drog och jobbade.

Hade springpass, så mellan 13.30-16.00 styrketränade jag.   Fick ett par byxor av "honom" för 600 kr...jisses säger jag. Först ett par spinningskor, och nu byxor från Better Bodies...skitsnygga!! Jag vägrade ta emot dom...gav honom pengar i handen...jag ville verkligen inte ta emot dom. Men han vägrade ta emot pengar av mig....vad ska jag göra? När han väl köpt dom, kan jag inte kasta dom åt skogen. Tackade så mkt jag kunde med långa varma kramar, han höll om mig extra länge...kändes konstigt, men samtidigt spännande. Svårt att förklara, men har man flörtat med varann i 3 månader, så känns en lång kram konstigt och annorlunda. Vi snackade ett bra tag om allt, och hans pågående skiljsmässa. Tycker synd om honom. Han arbetskamarat, som kom fram till mig igår och sa såhär "Du jag vill inte lägga mig i eller så, men om du är intresserad av thomas, så låt honom veta"....Jag bara öhh där oxå...mm visst okej...sure..fine...visste inte vad jag skulle säga. Har ingen aning hur gammal han är. Har ingen aning alls...men låt säga såhär...han e gift...har ett hus..skitsnygg bil...tror han ligger runt 35-40....jaaa..det är gammal jag vet. Han sagt max 30, haha. Jag vet inget..det är för mkt annat bakom för att jag ska kunna träffa honom...när käleken dyker upp så märker jag de. Iaf..den här kollegan till honom (som är sjukt trevlig) sa såhär..."har ni pratat ut"..jag sa ja..
Ja..jag är så ovetande om allt.....följer bara dagen som den kommer.

Åkte in och handlade på hemvägen. Träffade christel, min granne, kom på att hon är rätt duktig med smådjur. Så jag frågade henne om råd med min lilla stackars katt. Hon bad mig komma in till henne och det gjorde jag. Fy fan vilken hemsk reaktion hon fick..det gjorde ont i hjärat när hon började snacka avlivning. Jag sa bara neej..snälla nej..kolla och gör va du kan med den kunskapen du har. Hon tog den stackarn över vasken och började tvätta och gnida hans fot (det är en hane)...hon gned och gned för att få bort detta svarat, som jag trodde va att foten höllt på att ruttna. Men det va smuts, hemskt mkt smuts. Hon sa..kom här jessica. Titta....och hon tryckte på den lilla foten och ut sprutade det så mkt var som jag nog inte sett på länge..fy faaaaan. Hon tryckte och tryckte och mer var kom. Det verkade "lätta" lite på trycket. Men sooom han skrek. Hon kollade rätt mkt till...och jag fick reaktionen att neej jessica..du måste nog avliva honom, det här ser så hemskt ut. Titta här sa hon igen..och böjde foten, såg ut som den höllt på att åka av, och tårarna kom. Men efter ytterliggare koll, så sa frågade jag om det möjligen inte kunde vara så att de va detta svarta som höllt på att åka av och inte hela foten..(det va så svårt att se)..då sa hon att hon skulle kolla ordentligt..och jag gick ut i hallen och höllt för öronen. Då rev hon av allt detta svarta lagret på hans fot....jävlaaaaar vad han skrek..*gråter*......det gjorde ont i hela mig. Christel kallad epå mig...och jag såg allt blod....allt var...jag trodde att de tva kört där...det trodde hon oxå. Hon hade sånna här avlivnings sputor hemma, men jag vägrade. Och vi höllt papper runt såret och sånt. Sen somnade han av utmattning. Stackarn. Efter en stunds pratade och letade efter vetrinär så kollade vi igen. Blödningen hade slutat och han skrek inte längre..skönt. Till slut hade vi lite hopp. Antibiotika....är hans hopp. Så imorgon ska jag ringa en vetrinär som hon rekomenderade. Och vi ska in och få sprutor..jag tänker inte ge mig. Hon kan såklart överleva med en missbildad fot, så länge hon kan gå på den. Hennes fot är hel, men han har bara 2 st "tår"... så han ser ut som en mutant eller nåt. Lider med min lilla stjärna... Hans liv började verkligen inte bra, men det ska definitivt fortsätta bra...han ska bli en av oss...en "wirenare" :-) Ber till gud!

Nu kom Emma & Camilla. Vi ska titta på film...myspys!
Sen imorgon så ska de bli lika fint väder som idag. Så först på morgonen ska jag till vet med både katt och hund.
Därefter ska jag till pildammsparken och springa över backar och krön...ska bli riktigt mysigt och skönt.
Sen kl 16 börjar jag jobba...skift. Rätt skönt... :-) Så imorgon är en underbar dag...

Ska föressten klippa mig på ons...*wiiie*...får se hur det ska bli..men snyggt ska de va!!

Har föressten blivit utbjuden av en till....*ler*....Väldigt trevlig kille. Har nog inte fått så många förfrågningar på en vecka tidigare, haha. För det är faktiskt en till, hahahaha..men de va en som handlade av mig på jobb. Riktigt söt kille...han jobbar inne på OnOff...så han väntar fortfarande på svar sa han...och så sa han så här "Jag vet var du jobbar", haha..dooh. Jag vet var din brevlåda bor antydan..*asg*...Jaja...det är våren...kärlekens årstid!

Har alltid trott att när man som minst behöver de så träffar man ngn. Har vatt med om de innan.
Har inget behov att att träffa ngn nu...men gör jag de, så är det ju kul...
Jag mår jättebra som ensam, och känner mig såå stark i allt.
All min träning, allt som jag gör nu..är nästan aldrig hemma. Mitt liv är bra och jag njuter till fullo...

Hörs imorron eller senare idag :-)


Nu väntar dom på mig....

=)


Puss


Pildammsdag...

Det va riktigt mysigt, förutom attvi höllt på att blåsa iväg.

Det va jag, Liam, Emely, Timon & Abby...

Vi satte oss i den hålan där dom splear teater...där va lä, och lagom varmt. Vi åt glass och solade lite.
Så många som ville klappa och pussa på Abby..haha stackars timon =)

(sitter just nu och kliar på ett mygbett, hehe)


160766-109

Älskar dig...

160766-108

Här har vi 1 par som inte ville va med på bild :-D

160766-106

Min sötnos..

160766-105

Jag & lillsyrran...

160766-104

Ja, som sagt..det va en mysig liten utflykt.
Bestämde mig för att om de är fint väder imorgon, så ska jag dit och springa i backarna i nån timme...innan kvällsträningen. Det är sååå sjukt skönt att springa...riktigt skönt.
Tänkte anmäla mig till Majruset i år igen...tror dock att det blir betydligt bättre resultat än förr..även om det inte varit fy skam. Ska höra med Kamilla om hon vill va med.....vill du de? ;-)

Liam sover middag nu...han va så trött efter utflykten.
Sen vid 16 så börjar Ulfs kalas...ska bli gott med mammas mat..inte ofta man äter hemma. Träffa alla släktingar igen...alla syskon och pojkvänner samlade. Min lilla kusin...ska busa med honom hela kvällen, hehe. Såå tjock han blivit...*s*...
Ja, det ska bli trevligt.


Får väl börja så smått att göra vid mig, så det slipper bli så stressigt, när man klä upp liam. Håret är det svårate på honom, för han har fått mammas hår. Fint, och tunnt, och väldigt flygit...Så det krävs mkt vax där. Alex har sjuuuukt tjockt hår...och väldigt fint hår..................som är härligt att lukta på och köra handen genom...nej nu fick jag ont i magen....hoppar över den biten.

Pappa är på väg upp och ska hämta nycklarna till min bil, och sätta grejjerna på plats...*ler*


Så nu ska jag gå och välja outfit...

Ps: Hoppas ni laddat ner låten med Keith Urban som jag skrev om....en underbart bra låt...älskar den sortens musik....

Puss

Wiie...kolla ut!

Vår, vår och åter vår...

Jatack..du e så vääälkommen så!

Idag har jag planer...megaplaner som jag skrev igår.

Vi har nyss ätit frukost, och ska strax klä på oss och gå en längre runda med Abby. Mys.
Efter det så ska jag ta bilen, köra en runda inom stan, pildammamparken och mata ankorna med lillen.
Ha en liten picnic...och mysa i solen :-)

Ska höra med pappa om han vill hänga på...
Emely vill det iaf...(lillasyster)
Så nu måste jag ner och köpa bröd eller fågelmat...vi får se.
Mysigt ska de bli iaf.

Sen som sagt är det fest & god mat....ingen träning idag :-( Men imorgon så blir der hårdträning.=)

Nej, nu ska vi göra vid oss...*s*

"Jag e så lycklig att jag fann dig"...


En låt....som jag fick av jonas igår...som berör mig på ett sätt som är galet.
Jag vet att jag e beroende att sånna låtar som påminner mig om tiden med alex, men som säkert många inte vet, så sitter ärren djupare än vad dom tror...mkt djupare. Och så fort jag hör en låt om sånt som jag råkade ut för, så svider det och gör ont..så jag måste få öppana mig...här eller för vänner..spelar ingen roll. Faktiskt så känns det som han gjort denna låt rakt till mig...rakt in i mitt hjärta...

Läs texten, och hör låten....det är en vääääldiggt bra låt...


Well she was precious like a flower
She grew wild, wild but innocent
A perfect prayer in a desperate hour
She was everything beautiful and different
Stupid boy... you can't fence that in
Stupid boy... it's like holdin' back the wind.


She laid her heart and soul right in your hands
And you stole her every dream and you crushed her plans
She never even knew she had a choice
And that's what happens when the only voice
She hears is telling her she can't
Stupid boy
Stupid boy


So what made you think you could take a life
And just push it, push it around
I guess to build yourself up so high
You had to take her and break her down
Well...


She laid her heart and soul right in your hands
And you stole her every dream and you crushed her plans
She never even knew she had a choice
And that's what happens when the only voice
She hears is telling her she can't
Stupid boy
Stupid boy


You stupid boy
You always had to be right
And now you lost the only thing that ever made you feel alive


She laid her heart and soul right in your hands
And you stole her every dream and you crushed her plans
She never even knew she had a choice
And that's what happens when the only voice
She hears is telling her she can't
Stupid boy
Stupid boy


You stupid boy
Oh, I?m the same old, same old stupid boy

It took a while for her to figure out
She could run
And when she did
She was long gone, long gone..


Precis det han sjunger, va mitt liv!

Men idag är det annorlunda...idag vet jag allt det jag inte visste då..idag vet jag att det bara va han som tryckte ner mig för att själv må bra, han är en sån människa. Idag VET jag att jag kan...



Nej, nu måste jag klä på mig...ankorna är hungriga :-)


Härliga vår..

160766-103




Liam vaknade vid 8 imorse.
Upp och ringde barnavårdecentralen...frågade lite om liams kräkandes och hostande. Hon fick allt att låta så possitivt om de, och tyckte jag skulle vara glad att min son har så lätt att kräka...jag tänkte bara öhh..e hon dum eller?
Men tydligen så va det rätt normalt, och att det är ngt som går över. Hon frågade om välling och så..Liam får välling när han ska sova, och när han vaknar. Och faktiskt så är det på natten eller på morgonen han kräker, så inatt är det första natten jag ska försöka låta bli ge honom välling...kommer bli ett jäkla liv och mkt gråt, så kan inget lova att jag tänker låta bli.

Ringde även veterinären...först en man i vellinge som är väldigt duktig. Han tyckte att det lät som kallbrand och att den höllt på att ruttna. Bla bla bla...att jag ska vänta och se, och isf komma till honom om det blir värre. Vi snackade lite om att leva utan ben och så...han va rätt possitiv till det och sa att de visst fungerar och att man inte ska behöva släcka ett liv pga en sån sak.

Sedan ringde jag Djursjukhuset i malmö. Kärringen som svarade va helt kort i svaren att jag sa till på skarpen att jag inte ringer dig för att jag tycker det är kul..utan för att jag vill VETA, och eftersom det är du som sitter och svarar så booorde du veta och SKA svara på mina frågor. Och till slut så svarade hon på ett sätt som gav svar, men ändå inte. Fortfarande kärring... Hon tyckte oxå det lät som kallbran och att den höllt på att ruttna...sånt jävla skit. Gjorde ont rakt in i hjärtat. Det betyder bara en sak..att om inte försäkringen gäller på dom små, så finns det bara ett val..*storbölar* Det kostar nämligen ca 10 000 spänn om försäkringen inte gäller...:-( Och ca 500 att ge henne en spruta så hon får somna in..men vafaaan...*gråter*...ska kolla upp det på måndag med försäkring och grejjer. Ska till Vet med henne då...och även Abby för vaccination. Ber till gud att få ett glatt besked, men innerst inne vet jag att det nog inte blir så...

Annars åkte vi till lödde rätt tidigt idag. Va hos optiker kl 12, medans lillen sov i vagnen..
Kollade ögonen så jag ska ha linser. Hade fått ännu sämre syn än vad mina glasögon har. Kul...NEJ! Blir fan snart blind. Ville ha endagslinser...men sjäääääälvklart finns inte de i den styrkan jag har på mitt brytningsfel...*ashål*
Så då får de bli månadslinser, vilket är både jävligt dyrt och onödigt..för linser har jag max 1 vecka på en månad.
Så optikerns förslag va att jag använder mig utav ett par daglinser som endast min närsynhet är med. Så mitt brytningsfel får vi skita i om jag nu verkligen vill ha endagslinser. Så som sagt..1 vecka ska jag prova med dom och se hur det känns. Jag såg såklart med dom, och de kändes bra i ögonen, men märkte på långa vägar att det va nåt som va fel...såg suddigt här och där..jobbigt, men kanske vänjer mig..annars får det bli månads...
Köpte ett par skitsnygga (enligt mig iaf) solbrillor idag. *Gilla* Så gick omkring utan brillor med brillor idag, haha..ni hajjar ;-) Kändes rrriiiktigt befriande och skönt...på nåt sätt. Våren gör nog en stor del i de...träffade/ såg ngn idag...;-) *blink blink*

160766-100160766-99160766-98160766-97160766-96

Åkte till huset...såg min rabatt....

160766-101

Kände...sikket jobb. Allt detta ogräs, "jordgubbstrådar", skit, ölburkar, cigaretter, och tro det eller ej, men barnstol och grill...tss...sinnes. Han vet hur viktig min rabatt är för mig..och hur mkt jobb jag lägger ner på den varje år.
Pillade, drog, la ny jord, rensade, planetarde, vattnade och räffsade...sen blev den så här fin...

160766-102

...med prynad på...Katten whiskey (en av mina katter vi köpte tillsammans)
Ja..nog om de..hann därifrån innan alex kom hem. Än har han inte sagt ngt...han KAN inte ha missat den..inte en chans, men han e för "stolt" för att säga nåt..nästa gång han ringer kommer han väl säkert påpeka de...
Fint blev det iaf..och är helnöjd!

Efter Lödde så körde vi till biltema och mötte upp pappa där. Skulle köpa kablar till min bilstereo...
Sen på nåt sätt hamnade vi inne på BRL (där jag köpte stereon), och  gick därifrån lite fattigare men med värsta framhögtalare med diskanter och filter och grejjer..så imorgon ska pappa få den första biten på plats..*naaajz* :-D
Är sånt musikfreak....verkligen. Tror inte det finns ngn som lyssna rpå så otroligt mkt musik dygnet runt osm mig. MIn mp3 är min bästa vän..datan är alltid musik igång, bilen är alltid musik igång...blir galen om radion skulle pajja...haha..så nu jejklar! :-P

Föressten så va det första dagen idag som min älskade inte hade ngn blöja på sig. Och han va sååå duktig. Maaaammma, kissa. In på dass...3 ggr på dass och en olycka på golvet...inte för att de va ngn "olycka" utan han tyckte det va "roligt" att kissa på golvet sa han, och sa titta morfar...liam kissat på golvet..rooolliit. Vi bara neej liam inte kul...det är aj aj...kissa toaletten. Ja..okej...han skulle inte göra det igen sa han, naw. Så inne på biltema lämnade vi en gul pöl, haha. (inne i en hörna..därför brydde vi inte oss)
Hem..åt mat pappa jag och liam...kollade på Nalle puh & hefflaklumpen, hehe. Sen ville lillen sova..så kliade rygg i sängen ett tag, sen va det nattinatt..och puss puss.

Kamilla kom hit ett tag...hon ville se kattungarna och vovven, Vi hjälptes åt att tvätta lillans fot...hemsk den ser ut :-( Men hon tyckte inte att den såg död ut..och vi bägge hoppades på att den bara är en väldigt stor blödning...*sucka* Hoppas och ber till gud...

Imorgon är det en helmysg dag då oxå.
Vi får hoppas det blir så fint väder som dom lovat. Ska ta ut liams "motorcykel"..en sån där eldriven så han kan köra omkring nere på gården..han tycker det är otroligt kul. Förra året va han lite för liten för de. Men nu så :-D
Vi ska sola, vi ska ha picnic med jordgubbar, choklad, frukt, och bullar...och självklart dricka. Det har jag lovat honom. Så antagligen blir det i den underbara pildammsparken...så kan vi mata fåglarna och spela lite fotboll tillsammans oxå. Senare på kvällen är de fest...för både mig och liam. Ulf fyllde ju 45 år när han låg på sjukhuset och mådde som värst. Så imorgon kväll är det 45 års fest för ulf. Hela släkten är där, så det är mkt folk. Mamma stod och lagade mat idag...riktigt mkt mat och riiiiktigt gott kommer de bli. *Mumma*
Sen har alla i hela släkten lagt några hundralappar var...så Ulf ska få ett presentkort till ett aqvarium...han älskar sånt med fiskar och grejjer..*s*...Så det ska bli kul imorgon.

Har ni hört Ne-Yo :s låt Time? Om inte så ladda ner den direkt, det är faktiskt den bästa låt han gjort...sinnesjukt bra är den.
Och hans nya låt, becuase of you.....jisses. Det är utan tvekan årets "mys" sommarlåt...*älska*
Även 2 st låtar till som jag hittat...som betytt sååå mkt för mig den tiden jag mådde som värst med alex.
Lara Fabian - I will love again
Joanna Zimmer - I believe
Helt underbara....

Ni alla har till 99% hört laras låt...men ni MÅSTE läsa texten här..många bara lusläser, men lär ordentligt, och sätt er in i min situation med alex. Lyssnade på denna varje dag när jag mådde som värst...och den va styrkande...väldigt mkt!


Did I ever tell you how you live in me
Every waking moment, even in my dreams
And if all this talk is crazy
And you don't know what I mean
Does it really matter
Just as long as I believe..

I will love again
Though my heart is breaking, I will
love again
Stronger than before
I will love again
Even if it takes a lifetime to get over you
Heaven only knows, I will love again

People never tell you
The way they truly feel
I would die for you gladly
If I knew it was for real
So if all this talk sounds crazy
And the words don't come out right
Does it really matter
If it gets me through this night.

If I'm true to myself, nobody else can take the place of you
But I've got to move on, tell me what else can I do...

I will love again
One day I know, I will love again
You can't stop me from loving again, breathing again
Feeling again
I know, one day, I'll love again!

I will love again
Though my heart is breaking, I will
love again
Stronger than before
I will love again
Even if it takes a lifetime to get over you
Heaven only knows, I will love again!!!!!!



Snyftar till varje gång jag hör låten...


Gäsp vad trött jag e..

Sitter och snackar med Jonas från sthlm nu...känns skönt..han e underbar.

Ska stra starta min film..."Bortspolad", sen göra lite armhävningar och sittups...sen nanna gott.

Puss


Stackarn...

Hennes fot ser inte ut att bli bättre...tvärtom..*gråter*..

Den är så stor, så stor och helt sumpig, blå/svart...den håller nog på att ruttna...faktiskt.
Imorgon ska jag in till vet med henne och be dom undersöka det lilla livet.
Jag tänker dock inte avliva henne för om hon blir av med sin fot...inte en chans, det ska värre till för de.
Och nej jag tänker inte på mig själv i det läget...klart att hon ska få en chans här i livet... Det finns många ka,tter som lever utan bakben och fötter som klarar de galant...fast dom då kanske levt med ben tidigare, vilket hon inte kommer göra. Hon ska inte bli utekatt eller så, utan jag tänker såklart behålla henne och här får hon, mat, trygghet och enormt mkt kärlek... Jag menar...ni avlivar väl inte en människa som föds med ett ben eller så?..Nej precis.

Så jag måste till vet snart, ifall det kan sprida sig om det är kallbrand eller blodförgiftning, ja man vet aldrig..:-(

Tänkte ta en bild ikväll och sätta in så ni får se vad jag menar.
Men just nu har jag inte tid, håller på att baka äpplekaka till mig och min prins..men vaniljvisp..*mumma* :-D
Sen så har jag hyrt en massa filmer..ska sitta uppe ett tag inatt...för jag e ledig imorgon, så det ska bli skönt att slippa "stressa" till sängs.
Imorgon har jag en full dag..men trevlig dag.
Ska till Vårdcentralen med min kräkandes och hostande son, ska till vet med lilla kissen, ska till lödde och fixa i alex trädgård (min), köpte jord och blommor idag, och en massa smått och gott idag. 
Sen vid 16 ska jag till optikern...och fixa linser. Ska då även shoppa ett par nya solbrillor..*najz*..
Seen ska jag hämta kläder jag köpt till liam...ska säga att det är en heeel ny garderob..sjukt mkt kläder. *Skönt*
Idag köpte jag en ny jacka till honom, och 3 par nya vårskor. Ett par skitsnygga sneakers, ett par gymnatikskor och ett par converce med döskallar på...aaascoola :-D
Sen handlade vi lite annat skoj.

Nej nu börjar det lukta bränt, haha.

Ska avnjuta min goa paj nu...

Hörs sen... Puss 

La memories!

Väntar på lillsyrran som snart e på väg hem från jobb. Vi ska se på John Tucker Must Die...verkar vara ball.


Hittade min gamla Mp3 spelare jag varit av med. Musik = minnen...alltid e det så. Kändes spännande att sätta in ett par hörlurar och lyssna på vad för musik den innehöll. Helt otroligt....lyssnar nu, och får ryyysningar långt ner i magen. Just nu lyssnar jag på Danne Stråhed - Fönsterkuvert...snacka om minnen....jisses. Vm fotboll....Sverige spelade...heeeeela Vellinge va på torget...det va underbart väder..där va scen, mat, fest....ja..det va riiiktigt kul. Träffade alla man växt upp med...tjejer som killar... När jag gick omkring lite med Mackan, så fick jag syn på en kille i en bil som passerade...soooom jag kände igen honom, han mig märktes de...söt va han..*s*...Gick o tittade efter honom en stund senare..men såg inte... Fulla & glada va vi, och skulle ut på kvällen sen...tror det va strandbaden..i det där fina tältet dom byggt upp (sörjer dig sb). Vi gick upp till anna och gjorde vid oss lite mer, och förberedde oss för den stora kvällen. Dane Stråhed skulle ju spela på torget...*ihh*..dom flesta vet min passion för dansband. Dom hade precis börjat spela när vi kom ner aspackade, hehe..och vem ser jag inte om den här killen jag skymtade i bilen...och det roliga är att han står på scenen och spelar gitarr...jag ba stod där och hängde hacka...öhhh...haha. Sööönos tänkte jag. Vi dansade som faaaaaan och han va så sjuuuukt sexig där uppe på scen...han tittade på mig,och jag på honom...blyg som jag e när jag har druckit..;-) Va sååå glad denna kväll...därför snackar jag om den...mådde bäst i världen. Efter nån timme va dom färdiga...och lilla jag springer fram till scenen när alla står där uppe, och ger denna söta killen en lapp, men mitt nr..hahaha...fjortis varning, men mysigt va de..och ball. Han hörde av sig rätt snabbt, och dagen efter pratade vi i tele och bestämde att vi skulle träffas. Fick snart reda på att de faktiskt va min idols son...Dannes stråheds son...jag tänkte bara "vafan", hur ska detta gå? Kan ju inte dejta en stor idols son...haha...men jag gjorde det ändå. Åkte hem till honom utan att ens veta vad vi skulle göra den kvällen. Vi satt i sååå många timmar och bara pratade och pratade och pratade...det va riktigt mysigt och trevligt. Vi träffades et par ggr till, och saker hände..trivdes gjorde jag.....tills....ja..*suck*...jag började inse att det faktiskt är alex jag älskar...*hata*..fan vad arg jag va på mig själv. Vi slutade inte att höras, utan messa varann då och då...sen tog det en längre tid innan vi hördes...tråkigt nog. Men han ringde mig på min födelsedag och sa grattis...det betydde väldigt mkt för mig. Och vi snackar lite smått idag om att vi ska träffas igen...han e en härlig kille med sjukare humor än vad jag har...och då är den SJUK, haha. Men jag kommer självklart träffa honom igen..för det vill jag.

Oj blev mkt snack där om en kille...när det egentlige skulle handla om otroliga minnen.
Fortsätter...denna mp3 spelare hade jag i sthlm i sommras...behöver jag säga mer? *woha*...Snacka om magont...vilka lyckokänslor jag får...kommer aldrig glömma hur bra jag mådde där uppe..Och jag och josse snacka om att jag ska åka upp helgen efter påsk...och är väääldigt innställd på de. Ska säga ifrån jenny redan nu så jag får ledigt..det är viktigt. Helt otroligt....vår i sthlm...*åhh*...sen så ska jag såååklart åka upp i sommar oxå...det är utan tvekan. Oj..gissa vem som börjar sjunga i mina öron nu? Amos Lee...herregud vilken kille, vilken röst...vilka tankar om Jonas...(sthlm jonas)...halva min winamp är låtar från honom, från vår djupa relationstid...det har blivit lite avslagen på sistonde..och det är mitt fel, det vet jag. Allt med alex, allt med min "sjukdom", allt deprimerat som hänt...och ändå innerst inne vet jag att åka upp till min underbara vän josse och min andra underbara vän Jonas får mig att må bra. Att återigen få uppleva denna nattpromenad genom sthlm stad, där jag gick barfota dom sista kilometrarna, återigen få uppleva en dag på skansen, återigen få uppleva att äta pasta sallad nere vid hamnen i Hammarby sjöstad där ha bor. (Går inte ed ord beskriva hur underbart där e), Att återigen få uppleva stureplans nattliv, att återigen få uppleva "nakenbada" i den lilla hamnen där hans föäldrar bor...där han e uppvuxen. Att återigen få uppleva allt detta med Jonas....lära mig äta scrumble eggs, hahaha..eller vad tusan det heter..:-D En underbar dag så tog vi båten över till andra sidan södermalm...(tror jag) och gå och leta efter en bra resturang att äta på. Jag åt en väldigt god pastarätt och drack gott cider till. Fick träffa hans snälla syster...som för övrigt gillade mig..*ler*..Ja..ni hör själv...och ändå har ni inte hört hälften...
Men så fort lönen kommit så ska jag boka Fly me och flyga till sthlm stad för att få uppleva allt detta i våren...att få träffa Jonas!

Cuz when you're gone,
all the colours fade.






Satt och tänkte på en sak innan.
När jag & alex köpte huset, och trädgården på 2500 km2, så va jag sååå glad över det otroliga trädgårdsland jag skulle ha. Och jag har en mysig liten hörna som faktiskt är "min"..allt som finns där e jag som köpt, planterat, fixat, byggt och donat. Alex tar dock inte hand om den lila hörnan, nu under vintern har där hamnat cigaretter, ölburkar, smällare, barnstolar I min trädgård...*arg*...så nu e det vår och allt..dax för skörd, hehe. Så jag tänker...i smyg fortsätta ta hand om min trädgård...ni ska se allt som börjar komma upp nu...mina jordgubbarm mina smultron, dillen, löken, salladen, rädisorna..allt e mitt verk. Så jag tänker INTE be alex om lov att fortsätta hålla på med mina hörna, utan jag tänker gå dit o göra det när han jobbar och så. Han lär ju se och märka det, men tror inte han bryr sig på samma sätt då som om jag frågat "alex får jag hålla på i min trädgård", då hade han såklart suckat, blivit irriterad och sagt nej, bara för att jävlas med mig och för att jag ska änna att jag förlorat ngt när vi förlorade varann.
Så på fredag tänker jag "börja" när han jobbar...måste så frö...och potatis nu..*ler*...och räffsa..älskar trädgårdslivet...klagar han så ska jag bara berätta min rättigheter, så lär han väl knipa käft...
Sorry...


Nepp..nu kom milla..
Ska se film och mysa med de små liven som bor här med mig..:-)

Känner mig så lycklig...


Puss

5 Söta små...

Hej igen. Blev så sent igår och jag va dryyygt trött. Somnade så småningom, men vaknade rätt ofta inatt.
Gick upp vid 7 imorse för att kolla till dom alla. Det va ngt som inte stod rätt till. Den ana katten kom lixom inte till ngn spena...på nåt skumt sätt..fattade inte. Där va så många, så gleggigt och blodigt. Kunde inte se nåt. Men jag hörde ju definitivt när det ena katten skriker..och då fattar jag att nåt är fel. Försöker lyfta upp katten, men det går inte...den sitter fast...i nåt? Försker lyfta upp en annan, inte heller det går...försöker med den 3.e..och inte heller det går. (dom andra 2 är fria, det blev 5 st) Jag försöker se nåt där mitt i röran, och ser till min fasa att foten sitter fast...bägge fötterna, och dom är svullna, blåa och böjda...fy faaan. Dom andra 2 sitter fast i samma "klump"...en bit moderkaka, med deras navelsträngar. Fy faan. Ringer mamma direkt som komer upp och hjälper mig. Det va rädsla, svett och tårar. Fattade att jag nog måste avliva henne....för hon va så illa däran. Efter en massa pill, så lyckas vi klippa loss den ena från klumpen och ger daisy henne som är sååå ivrig och rädd när hon hör sin unge skrika så. På den andra så är det ännu tightare...den enes fot sitter ända inne vid magen på den andra, så mamma håller så gott hon kan undan allt...(det va inte lätt, för allt satt så tight och va så spänt), äntligen lyckas vi med den oxå...och nu är det den stackars kisen kvar vars fötter är så illa. *Gråter*
Efter en maaaaassa pill så lyckas jag få loss den första foten...sen va det lättare att fokusera på den andra. Det va svårt...för det va såååå snurrat hårt runt hennes lilla ben. Men med en vass kniv lyckas jag komma emellan och skära loss. Lägger henne direkt hos daisy så h*n får lugn i sig. Efter ca 5 min ser hur henne ben blir allt rödare och rödare..allt blod är på väge ner..men frågan är om det lyckas komma ner i foten...det verkar stanna där allt va snurrat innan. Så vi låter henne vara, och ser hon det blir med henne ben/fot imorgon...annars vet vi vad vi måste göra..*snyft* Jag ber till gud att dom alla klarar sig. Skulle de vara så att hon bara blir halt eller så, så tänker jag såklaaart behålla henne. En halt katt är inget...bara hon får leva ett bra liv med mkt kärlek...och det får hon här..ska ju behålla en av dom, och då väljer jag såklart den som har minst chans att bli såld.

Har tagit lite bilder på gänget nu...tog närbild på 2 av dom..de andra åt för fullt och ville inte störa :-)
Men ska ta bilder på var och en, och väga dom och så... Självklart ska ni som vill få följa deras utveckling *s*

160766-95160766-94160766-93160766-92160766-91


Nu ska jag strax lämna liam hos moster Jenny, för sen ska jag jobba...bull, men måste.

Fassen, jag har blivit mormor...*haha*..:-)

Nr 2 :-)

Det gick fortare än fortast..:-)

H*n blev ljus...svårt att ta bra bilder när mamma hela tiden tvättar dom..hehe.

Men ngn skymt får ni nog....och av den äckliga biten oxå..men det behöver ni ej titta på ;-)

160766-90160766-89160766-88160766-87


I´ll be back ;-)

Första bilderna :-)

Hon tvättar & tvättar.

Håller på att krysta inför nästa nu...Jätteduktig är min flikka.

160766-84

Den första bilden...liten del av fostersäcken är ute...:-)


160766-83

Huvudet halvägs ute....söööttt...*s'



160766-85

Precis nykläckt...och daisy tvättar direkt..:-)


160766-86

Så söööt...





ÅHHH nr 2 har kommit....h*n e ljus i färgen...måste kolla till dom...


Återkommer...

Första född...:-D

Hihihi...sikken upplevelsen, men ack så ont hon hade/har... Hon är sååååå duktig....började tvätta ungen direeeeeekt hon/han kom ut. Sååååå söt...en svart liten rackare :-)

Nya tag inför nästa :-D


*Glad*...=)

Föda?

Slemproppen har gått....hon gnäller och har ont..och har lagt sig till "rätta" i tältet faktiskt, men förhoppningsvis bytar hon till den färdigbäddade kartongen.

Blöder, slemmar och kladdar runt här hemma...känner igen de där ;-)

Har kameran i bereddskap, så ni ska få se...och uppleva en liten bit av det jag kommer få göra ikväll/inatt.

Hörs igen...

=) Puss

En jäkla god middag!

Japp, ska laga en sådan nu.

Vet inte riktigt hur jag ska göra, är rätt duktig på att imoprovisera med mat, och lyckas till 95%.
Maten ska iaf innehålla.

Kalkongbröst fil´e
Sötpotatis
Grädde
Vitlök
Charlottenlök
Championer
Grön sparris
Advokado
Chutney marinad (lite mangosmak)
Tandoori röra
Och solrosskott...

Vet ju dock ej om jag kommer använda allt, men det är iaf några av de saker jag har tillgång till...*mumma*

Och eftersom det är min Ätardag idag så får jag göra vad jag vill...*s*...

Liam sitter i soffan och tittar på sin nya nalle puh film och äter ett tidigt påskägg..;-)
Mitt hjärta kom som vanligt springandes mot mig, och kramade mig jäääättelänge...det va alldeles underbart.
Och det tog inte lång tid innan alex ringde mig...vet inte varför han ringde..tror inte han vet det själv heller.
Tänker inte förbjuda honom...men inte heller vara trevlig...inte heller otrevlig.
Jaja...fattar noll i den fronten..


Hörs snart....Puss

Sjuker..:-(

Sjuk.....trevligt...neej!


I fredags på slagt hade jag väldigt kul, och där va väldigt mkt folk...himla kul som sagt. Himlen & Helvete va temat på denna piccaboo fest. Givetvis så va där bara en massa halvnakna tjejer som dansade utklädda, där dom antingen visade halva röven eller halva brösten. Visst jag har inget emot sånt..inte alls, men eftersom där finns minst lika mkt tjejer ute som vill roa sig så borde dom fan oxå låta oss få ha nåt att titta på. Har jag fel? Varför e det bara killarnas behov som ska tillfredställas? Alltid e de så.. Så skärp er nu, och gör det lite jämställt, så vi singeltjejer (även upptagna) oxå ska få oss ett gott skratt och nåt fint att titta på. Och måste faktiskt tillägga att nästa gång kan dom iaf välja tjejer som kan dansa...dom såg ut som några uppstoppade kameler med ryggskott!

Efter några timmars hårt dansande, så började jag känna mig konstig. Kände igen känslan den dagen jag va på Lasse stefans, och blev dålig. Kände att jag verkligen behövde spy, men efter några tuffa försök att låta bli,och häftigare andning, så gick det över. Fick hålla på så ett par ggr..sjukt jobbigt va de. När kl va 4 nåt så ville jag hem, för då började de bli jobbigt. Tänkte kanske att det va magen som va tom. Så jag köpte en hotdog utanför...världens äckligaste och segaste korv jag nånsin ätit...*örk*..tacka vet jag Orvas korvar ;-)
Väl hemma vid strax över 5 började jag må lite bättre. La mig i sängen och somnade bums.
Skulle upp kl 9 igen, för mitt spinningpass (schlager) började 10.30..och det skulle ju vara i 90 min. Kom 7 min innan passet började.. Tomas (den killen som jobbar där, som jag snackat rätt mkt om) jobbade denna dag, och när jag skulle registrera mig, så la han fram en nyckel till mig. Jag tittade förvånat på honom?! Nycklen gick till ett av deras skåp...så jag gick dit och öppnade de, och i där låg en påse från reebook...ahh då kom jag på. Han hade ju frågat om min skostorlek. Heeeelt galet...Öppnade de och i där låg ett par skiiitsnygga spinningskor...*ahh*..shit vad glad jag blev!!! Ja, ni tycker väl detta är lika skumt som mig själv...varför en helt vanlig kille som jobbar där ger mig en massa saker..men jag e inte dum, fattar såklart att han är väääldigt intresserad utav mig. Det känns lite jobbigt..faktiskt. Men han e sjuuukt trevlig...ngt äldre än mig bara. Han e verkligen inte snygg på nåt sätt...men som jag återigen sa...sjukt trevlig.  Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga..men blev ästan tårögd...och gav honom världens kram, och tackade så mkt jag kunde/hann den dagen, för jag hade väldigt brottom. Väl inne på spinningen började jag må mkt sämre. Tänkte att jag va dum som kom hit idag. Men jag tykte det skulle bli så kul. Så efter några kämpade att inte kräka så satt jag ner hela passet..cyklade så mkt jag kunde...men fy fan vad jag mådde. Sen kom jag till jobb. Spydde heeeela tiden. Mådde så fruktanvsärt...men fick kämpa mig igenom 4 timmar på jobb, tills min ersättare kom...tack louise. Kom hem..efter 4,5 långa mil...slängde mig i sängen och somnade bums. Hoppades på att det skulle gå över eftersom vi skulle ut, och just idag skulle en speciell vän med som inte varit ute på länge. Så jag kämpade, kämpade för att må bättre. Åt piller, badade, åt godis, socker..ja allt, men det ble bara värre och värre...*sucka*..va så tråkigt att bgehöva meddela att jag inte skulle med...och förstöra för andra och deras kväll. Men hade inget val...mådde som jag gjorde. Låg ner i soffan med min älskade Abby, och tittade på sing a long, och extra extra...Måns är min favorit...så söööt :-) Sen va jag heeelt slut och mådde ännu sämre. Så efter flera försök att resa på röven så hamnade jag tillslut i sängen.. Och direkt efter så spyr jag som faaaaaan.....hela tiden...fy fan!! Men efteråt kändes det mkt bättre i magen...och jag kunde somna gott...och sov ovanligt gott och länge.. Kan såklart inte jobba 12-21 idag så louise tog mitt pass idag oxå...så jag kan få vila upp mig.

Nu sitter jag och väntar på min prins som snart kommer..vid 13 tiden kommer han hit. Då ska jag ut och gå en runda med honom och Abby, så jag kan få lite luft. Och ska även äta nåt..magen är heeelt tom..
Pappa ska väl med en runda. Han e inte heller så kry..

Ja...annars har det väl inte hänt så mkt...
Bara längtar enormt tills det är dags för daisy att föda. Ungarna är så vilda så..hehe.
Och smalare blir hon dock inte..;-)

Nej nu ska jag städa och sätta in i diskmaksinen så man får lite iordning till min drömprins kommer...han är rätt duktig på att stöka upp, hehe. Åhhh...kan ni tänka er hur mkt jag längtar tills jag ser honom...och den kramen man får av honom man träffar honom...han pringer rakt in i ens armar och säger heej mamma...och kramas länge gör vi...känna hans underbara doft....shit..det är obeskrvligt....helt galet......Älskar honom nåt så fruktansvärtttt.....!!


Ps. Ska handla påskris och fjädrar idag...kanske t.om påskgardiner...det behövs ju :-P

Puss

Egogirl!

Nu har jag försökt/tagit lite egobilder.

Alltid kul att ha och se tillbax om några år.

Tog även en "spänn bild", hahaha. Så jag kan se skillanden mellan nu och till sommaren..*ler*..Ska dock inte ta så mkt mer på armar, men benen är viktiga ;-)

Så här e lite töntbilder...

Ska festa nu...

*Puss*


160766-82160766-81160766-80160766-78160766-77

Haha =)

Fest idag!

Sitter här nu halv vidgjord. (öhh)...

Håret är klart..kläder är påsatta (öhh igen)...bara sminket kvar.

Känner mig riktigt fin idag...och det har jag rätt till. Va ett tag sedan jag festade...så nu jejklar! :-)

Har min nya svart/vit prickiga klänning på mig....och ett par skor jag bara älskar...

Ska nog ta lite bilder sen om jag pallar så får ni se ;-)


Puss så länge..

Life after Love!



No matter how hard I try
You keep pushing me aside
And I can't break through
There's no talking to you
It's so sad that you're leaving
It takes time to believe it
But after all is said and done
You're gonna be the lonely one

Do you believe in life after love
I can feel something inside me say
I really don't think you're strong enough, no!!

What am I supposed to do
Sit around and wait for you
Well I can't do that
And there's no turning back
I need time to move on
I need a love to feel strong
'Cause I've got time to think it through
And maybe I'm too good for you



Well I know that I'll get through this
'Cause I know that I am strong
And I don't need you anymore
I don't need you anymore
I don't need you anymore
No I don't need you anymore!!






 

Längesen man hörde denna låten, men det är en sjukt bra text..och en sjukt bra låt.
Idag är det en sån här "lyssna på låtar" dag. Trivs bra med det...för de behövs ibland, när man har så mkt tankar i huvudet, och ofta så lyckas faktiskt en text få en att koppla samma allt och allt det där.

Jag måste få skriva några saker. FAKISKT, så känns allt det här med Alex mkt bättre. Visst jag tänker inte sitta här och ljuga och säga att jag inte känner strakt för honom forfarande. Men på ett annat sätt denna gången. Jag känner mig inte lika "beroende" av honom. När jag ringer han är det enbart för att prata med Liam. Jag tror han märker det...rätt bra, för han e speciell i vissa tillfällen. Igår så sa jag typ såhär. Hej..är liam vaken? Ja.det va han och vi snackade lite...mitt älskade troll. Sen sa vi puss puss och hejdå. Då tog alex telen igen. Normalt brukar vi snacka lite och jag brukar fråga hur hans dag varit osv osv osv...men jag sa bara "ja, då fick jag gjort det jag ringde för, hejdå", sen la jag bara på luren. Kan tänka mig at han blev pass..men vad tror han? Att han alltid ska ha mig runt sitt fula lillfinger? Nej..jag är mkt vackrare och starkare än så, och vet att det finns nån alldeles underbar för mig där ute i världen. Som jag en dag kommer träffa, som kommer förgylla mitt liv, som jag kommer älska livet ut...och han mig!
Inatt drömde jag nåt väääääldigt konstigt...väääldigt konstigt! Kändes dödumt när jag vaknade, men samtidigt...shit vad skönt det kändes att få va mig själv igen när det gäller mitt självförtroende och säkerhet när det gäller killar. Dvs att förr va jag galen..hade väldigt många efter mig, och jag playade och körde som fan med killarna på mitt självförtrode och utseende...och det va precis så jag gjorde i drömmen. Kunde inte låta bli att småle för mig själv när jag vaknade. Hade sex...väldigt bra sex med 2 av dom..sen när den 3.e upptäckte att jag haft det (och han ville mer än sex med mig) så lekte jag veeeerkligen med den sexuella spänningen mellan oss. Han hade en motorykel. Jag sexade mig grymt mkt...och började med att sätta mig bakom honom, och strök mina bröst på hans rygg, han njöt...väldigt mkt..och det kändes helt underbart. Jag vandrade runt tills jag satt gränsle över honom...och ja..ni kan tänka er vad man kan göra då...(hade dock kläder)...det va helt underbart..själva känslan. Sedan körde han iväg på motorcyklen med mig grönslad över. Sen vaknade jag hahaha...faaaan säger jag bara. Det va en dröm som...ja! Lät mer som cybersex när jag skrev, haha, men det är svårt att förklara hur jag känner genom att skriva. Han va för övrigt sjuukt söt, hehe.

Nej nog om sexandet..;-)

Fick nyss mess från min underbara vän Josefine uppe i sthlm. Hon vill sååå gärna att jag kommer snart. Och jag vet att det blivit ett par ändringar när man väl bestämt sig till sthlm. Men nu e det vår..& jag SKA upp och festa, och träffa en underbar vän..OCH en underbar kille.. Jonas. (han som jag nämt ofta när det gäller sthlm) En kille som känner mig in och utantill...och vi träffades över nätet för första gången för..hmm...ca 6 år sedan. Vi har träffats EN enda gång..önskar vi bott nämre varann, då vet man aldrig vad som hänt mellan oss. Men jag nöjer mig väldigt bra med hans vänskap och sällskap, för han e underbar. Söt e han oxå...
Han spelade "proffs basket" i laget Plannja, men så fick han hjärtproblem, och fick sluta med sin dröm. Tycker så sjukt synd om honom, vet att han mått dåligt över det. Men såvitt jag vet så har han börjat spela lite på sin fritid och så..kul för honom.
Jo..iaf...så jag och josse håller på att planera väldigt mkt inför min sthlm.s resa. Jag måste ta ledigt, eller helt enkelt byta helg rakt av med alex. Men frågan e om svinet ställer upp på de!?

Nu ska jag gå ut med mina älskade Abby..en långrunda i detta underbara väder. Ska ta med mammas vovve Timon oxå...se måste jag köra till jobb..*sucka*..:-(

Ikväll blir det slagthuset..*najz*..(även om jag ska upp kl 9 dagen efter)...hehe.

Ska även shoppa nya solbrillor nästa vecka...ska hitta ett par sjukt snygga!!

Ps. Han killen som jag pratat om, som jobbar på kraftverket där jag tränar.
Som ni vet har jag fått en massa gratis av honom..hela tiden. Protein barer, solningar, massage, allt möjligt. Och igår frågade han mig vad jag har för skostorlek..jag ba öhh...38..?? Han bara okej. Då tänkte jag vafan nu...??
Så jag frågade lite sådär oskyldigt vad han hade för hyss för sig. Men jag skulle ha tålamod, och han hoppades jag skulle bli glad. Jisses...säger jag bara. Vad har han nu gått och hittat på..?

Imorgon bitti är det schlager spinnig...det va svårt att komma med, eftersom det fullbokades rätt snabbt. Men med kom jag! Så det ska bli riktigt kul med schlager musik (älska) och spinna hårt i hela NITTIO minuter...snacka om svettigt och kul, hehe.

Nej måste skynda nu..

Puss och Kjam!


Yoga...trams!?

Morrn morrn.

Igår morse körde jag till Alex jobb för att hämta lilleman. Han hade kräkt hela natten och eftersom jag va ledig så hade jag honom. Det va så mysigt...en hel dag med massa långa pussar & kramar. Lekta lite, tittade på alla 1000000000 tals nyckelpigor som satt i "nyckelpigsbuskarna" Camilla fottade dom, för det va helt otroligt så mkt därva...och siiiiiikka vårkänslor man fick. Speciellt när det satte sig en mygga på min hand utan att jag dödade den, utan lät den sitta kvar för jag ville ha mitt första myggbett, hahaha...ja ni ;-) Åkte till byn med Camilla & liam och åt lunch på mimmas. Sen kollade vi kläder och jag köpte en skiitsnygg vårjacka. En kritvit figursydd kavaj med spänne runt magen och allt. Ruggit fin va den iaf :-) Sen gick vi in i vellinges godisaffär, och köpte lite smått och gott till liam (schyy), hehe.
Iaf..åkte hem...lekte, gungade, åka kana...liam hade jättekul i det underbarar vårvädret!

Jag körde och lämnade liam till hans farmor som bestämt, för jag fick såklart inte ha honom över natten...jävla as!
Efter de körde jag och tränade.. Det va riktigt skönt... Först Spinning, sen Body Pump och sen så provade jag Yoga..........................jag säger bara...vafan asså? Den här Yogan är så "vältalad", men jag höllt på att dö av irritation när jag stod där i den mest skumma ställningen barfota medans man skulle flåsa in, ut, in, ut med näsan. Snacka om att man fick sår i näsan, och sår i öronen av att höra alla andra flåsa som om dom aldrig gjort annat i deras liv.
Efter 5 min ville jag därifrån, men skitet varade en hel timme..och det kändes oförskämt att bara lämna..och att vara "fast" gjorde mig bara mer och mer irriterad på dessa "damer". Kändes som om den ena skulle överösta den andra med flåsandet och dessa skumma ställningar. Jisses...
Vad Yogan ska vara bra för har jag ingen aning...tror bara det är tanter som "tror" att det är bra och då blir det jusåklart bra, för tror man på allt det här med solhälsningar, och krigarstälningar, och ja gud vet vad, så kan det ju kännas att ngt har "hänt" i ens kropp...möjligen att dom lär ha ont i näsan.
Nej...jag respekterar de som går på sånt här, men jag kommer aldrig fatta varför, till vilken nytta osv osv osv..för kul va det definitivt inte.




Vaknade imorse av att jag inte kunde andas. Inte konstigt säger jag...jag sover med en kudde över huvudet, och ovanför den här kudden så ligger där en mysig pluffsig liten vovve, hahaha. Tack för den! :-)
Daisy låg oxå i sängen med oss och hennes enooorma mage *s* 
Hela kvällen igår så låg jag och kände på hennes mage...och siiikket ös där e inne, hehe. Kan inte riktigt uppfatta hur många där e, men där va knuffar, sparkar, gnidelser, ja..helt otroligt. Men jag uppskattar det till MINST 3.....men vi får se...vi får se...men färre än 3 är där INTE! :-) Att ligga där och känna på denna enorma mage och alla dess rörelser får en att komma ihåg hur det kändes själv när min prins levde loppan inne i mig. Helt otroliga känslor det där...alldeles underbara. Som sagt..det är snart dax för henne.

160766-78160766-70160766-68



Jag har köpt kattält och allt som jag hade hoppats på att hon skulle välja som en lämplig födplats, men hon gick in där en gång, och har aldrig återvänt, haha.

160766-72

Däremot är hon mkt under min säng och pysslar, men där får inte inte föda. För om hon skulle behöva hjälp, så kommer jag inte till där under. Så jag ska ta hem lådor från jobb idag och se om hon finner det som nåt lämpligt.
Ska bli så spännande...:-)


Meldofestivalen ja... Rätt låt vann? Nepp...inte denna gången.. Tyckte att Andreas skulle vinna. Och om jag skulle valt en ballad (vilket inte jag tycker är en schlager låt), så skulle Sonja al´den vinna. Hennes låt asså...herregud vilka rysningar. Hon låter som en favorit till mig (shirley clamp), och vacker är hon oxå...riktigt vacker.
Även den här låten "Remeber love" är oxå väldigt bra...Och sjääälvklart får vi inte glömma den lilla divan Måns Z.s låt....även den är rätt bra. Fast en sak jag stör på är att början av låten, låter det som om det är "After dark" som sjunger den...lite bögit värre.


Idag ska jag jobba skift...kväll. Börjar dock inte förrän kl 16, och riiktigt skönt är de. Så man hinner styrketräna nån timme innan utan att stressa röven av sig. Vill dock sola idag. Menegentligen "får" jag inte. För jag har fått inflammation i min hand...av ngn konstig jäkla anledning...*arg*..så jag har sååå ont...eller idag är det inte så farligt som de va igår. Köpte "Zon" för att smörja in området med. Och visst har det redan börjat hjälpa, men jag får absolut inte sola på 2 veckor...varken solarium eller utomhus...och det vet vi alla att det tänker jag göra. Så skratta eller ej, men jag ska ha på mig en sån där tygvante, haha. Det är ju inte handen jag solar ändå ;-) Fick piller av en "vän" igår som hjälper mot inflammationer. Kommer ej riktigt ihåg va det va...men nåt som skulle hjälpa iaf.


Ska strax in och bada, men först ta en runda med Abby..

160766-76160766-75160766-74160766-73160766-69

Dock ingen vår ute idag...men det gör inget, för jag ska jobba.
Däremot nästa veka får den gärna komma för att stanna..:-)


Hörs ikväll...Hej svej leverpastej...

Sol, sol stråålande sool! :-)


Heeeelt underbart väder ute. Får riktiga...hmm det känns faktiskt som nyförälskelse känslor i kroppen..helt galet.

Vaknade vid 9..gick ut med abby...i bara en tröja..mötte mamma och lilla Timon. Hundarna raode sig medans vi gick i solskenet och njöt och pratade.
Mamma skulle in och baka kanelsnäckor, som hon och Ulf skulle äta och dricka kaffe i trädgråden senare idag.
Känner mig såååååååå sugen..så fruktansvärt sugen på att vara med. Men träningen lockar för mkt.
Visst...vara inne i ett svettig lokal (fast med mååånga fönster hehe) eller sitta ute i solskenet och värmen och njuta? Ja..idag väljer jag faktiskt träningen eftersom jag ändå ska jobba sen...BLÖÖRK!
Men däremot imorgon...så e jag ledig. Och ska inte träna förään på kvällen. Så jag ska ta med mig Abby & min kanin med ner i mammas trädgård och sitta där och sola och njuta heeeela för och eftermiddagen. Fast nu får vi bara hoppas det blir lika fint väder...om inte finare ;-)

Jag måste verkligen snart sätta upp "kattältet" jag köpt åt Daysie, så hon kan ligga där inne och föda. Det är dax närsom...denna eller nästa vecka. *wiie*..:-)

När det gäller alex fronten, så har jag väl kanske lugnat ner mitt bitchiga sätt mot honom en aning. Inte för att jag inte vill vara bitchig, utan för att det automatiskt går tillbax till vanligt igen, för det är inte jag att hålla på sädär.
Men för 10 min sen ringde jag honom för att höra om min kanin kan få bo i "vår" stora, roliga kaninbur vi byggde tillsammans för ca 2 år sedan. Jag menar..vi köpte ett hur med en trädgård på 2500 km2 så en kanin kan inte ta ngn plats. Men aaaack va det verkade besvärligt för honom...och jag skulle inte tjata, så jag sa bara "nej visst tack för mig...far åt helvete så hörs vi"...så jag jag på luren. Han ringde och ringde..men jag svarade såklart inte. Vem fan tror han att han e? Jävla aset!!

Tittar ut emellanåt..känner lycka..massa lycka. Kalla mig dum, men faktiskt så känns kärleken närmre nu än hur jag kände förr. Och visst våren kan ha en lite betydelse där, men det är inte bara de. Utan det känns...rätt på nåt sätt..svårt att förklara. Men jag e faktiskt väldigt glad och pirrar i mage...vet inte varför. :-)

Nej..nu ska jag packa ihop mina kläder..ta min underbara bil, ösa på med musik..öppna takluckan och köra en bra bit och njuta av vad vägen har att erbjuda :-)

Puss & Kram


Härligt minsann!

Hemma från jobb...skönt!


Igår körde jag till lödde för att lämna mitt hjärtebarn till idioten alex  *sucka*, men har tyvärr inget val..än iaf!

Efter att ha pussat honom ett X antal 1000 gånger när han låg där i solen och sov så sött, så körde jag och tränade. Blev en held kväll på gymmet. Först Body pump, sen spinning och sen 1 ½ timme styrketräning..
Det va riiiktigt skönt efter.

Körde hem och la mg nästa direkt..va helt slut i kroppen & knoppen.

Upp kl 07.00 för att honna köra till lödde och köra ett spinningpass, och efter de blev det core, och sen lite styrketräning till. Hann även med en solning...*underbart*

Började jobba kl 11.30 och slutade kl 13.30...drog och styrketränade ngn timme till, för att sen återigen börja jobba kl 16-19.

Imorgon börjar mina skitfkvällspass. Heeela veckan utom ons.  Bull, men de behövs.
Så det blir att endast stryketräna dom dagarna...och då får de bli extra hårt. Ska dit imorogn vid 12, börjar jobba 15, så man har tid på sig. Rätt skönt faktiskt.
Ni ska se sikka rygg och axelmuskler jag fått..*ihh*..:-)

På ons är jag både jobb & barnledig, så jag ska vara på gymmet hela dan. Köra 3 pass den dagen...ett spinning och ett body pump, och sen på kvällen tänkte jag faktiskt prova yoga...aldrig någonsin gjort innan, så kan vara rätt spännande och se vad de egentligen är för nåt. Sen sola lite och sånt..
Sen är de top model på kvällen, hehe!!

Nu ska jag faktiskt hoppa in i sängen...läsa lite kalle anka (hehe) och somna gott, så man får sova ut, vilket jag inte gjort på länge.

Hoppas mina varor kommer imorgon. Beställt lite smått och gott som ska öka muskelstyrkan och göra så det går snabbare och en massa saker, sen fiskolja...som oxå ska vara bra.
Vi får helt enkelt se...:-)

Ska få den perfekta kroppen jag alltid drömt om...

Men det här är både äckligt och löjligt!! *GROTESKT*...meeeen en liten tvekan finns där om den bilden verkligen är på riktigt!




USCH!


Godnatt Sverige...


Ps. Skåneresan är grymt bra.. Ja jag vill leva, jag vill dö i skååååneee! (L)..:-)


Puss

OMG!!

Vilken jävla sjuk film...

Den va bra, men rikigt jävla sjuk..:-S


För att inte tala om slutet...

Men han va söt som socker som jag blivit informerad...*blink*

Japp..dax för nästa film...tror det för bli save the last dance...så man blir lite på danshumör..
Kan behövas såhär strax innan mina kvällsövningar för armar/men och mage...
Sen blir det proteindyck och sen sängen...

Suck...vet inte när/om pappa ringer...vill ju gå o lägga mig, men känns inte så givande och lönt när man vet att man snart blir väckt.

*gääääsp*

Feed me....

....är en film som jag hyrt idag och ska kolla på denna mysiga lördagskväll.

Köpt lite gott snacks, eftersom det är min ätardag idag. Fick bli lite god japanmix, och nån mörk choklad..*mumma* :-)

Kanske inte får så god lust att äta det efter att ha börjat se filmen. Har hört att den ska vara rätt så vulgär..och att huvudpersonen är rätt så söt...:-)

Hihi..

Har även hyrt "Save the last dance 2" (älska) och en skräckis "Manhattan baby"..så fullt upp hela kvällen *s*

Ska ju hämta min köra pappa inatt efter en helkväll med firman...så han e nog rätt bra på det då, haha. Min syster ska vakta Liam medans jag e borta.

Hörs senare! =)

Ont...

Kan inte sluta gråta...


Hur fan kan ni ens vara så grymma?


Känner just nu att jag hatar er...varför vill dom mig mer illa när dom redan vet hur jag mår annars!


Kan säga till alla där ute som inte är föräldrar....

Att det VÄRSTA som finns är när ngn påpekar att du är en dålig föräldrer....det gör ont!

Fy fan säger jag..

Min första lediga dag på länge kände jag at det skulle bestå av en lite stund för mig själv. Dva jag lämnade liam på dagis vid 10 tiden idag. Stack iväg och byggde naglar, tränade och solade...en heldag, väldigt skönt va det!
Sen hämtade jag mitt troll som hade haft en rolig lite kortare dag på dagis än vanligt.

Meeen som vanligt får man skit av sin egen familj. 
Hade ingen aning att det gick sånt snack bakom min rygg..Började hajja när först pappa gav mig en pik, och sen min syrra gav mig en pik. Och då fattade jag nästan...Ställde en fråga till mamma om hon tyckte det va fel av mig att lämna liam på dagis i nån timme för jag skulle kunna göra nåt för mig själv, utan tidshinder som vanligt. Då röt hon nästan till att JA det tyckte hon minsann, att det va fel av mig att göra så. Osv osv osv...pappa tyckte likadant och camilla oxå...och min "underbara" mamma har säkert fått med sig fler som håller med henne, för sån e hon som person. Då flög jag i luften!! Började skaka så arg och besviken och ledsen jag blev. Helt sjukt asså...min egen familj dömmer mig på detta sätt, och med flit försöker få mig att framstå som en dålig mamma. 
ALDRIG....och jag menar ALDRIG någonsin har jag tidigare lämnat liam på dagis när jag varit ledig..ALDRIIIG! Och även om jag skulle gjort det hade jag inte tyckt de va fel. Har alltid hittat på saker med honom, som att gå på vanningen, djurparker, gå i stan, leka...ja vad som helst under dessa 2 ½ åren. Men just idag kände jag att det skulle vara skönt att få vara själv en stund utan att ha jobb i baktanken. Men som sagt...det va sååå fel av mig...sååå fel. Fy fan säger jag bara... Där gjorde dom mig illa genom att i stort sätt kalla mig för dålig mamma, som inte vill umgås med min son...för det va PRECIS det som menade...jag e inte dum i huvudet!

Jag blev som sagt riiiktigt lack...skyndade mig, tog liam och sprang hem...glömde abby så upprörd jag va. Och då börjar min jävla pappa att sätta igång (han va oxå där), att jag inte tar ansvar för min hund, och att jag då ska lämna tillbax henne...osv osv....jag ba honom bara hålla käften och tog min hund och mitt barn och skyndade mig hem.

Fy fan på dom....ni är riktigt jävla dumma i huvudet allihopa som ens har mage att kalla mig för
"oansvarig mamma som inte vill umgås med min son"....precis så ville dom ha sagt!

Dagen började bra...trodde den skulle sluta bra oxå....tills jag träffade min familj!

Tack!

Äntligen!?

Ja, har gått nårra dagar sen sist.

Hänt en hel del...mkt negativt, men oxå en hel del glada nyheter.

Kan ju gå tillbax ett par dagar.

Visst må hända jag gjorde "fel", eller oxå inte. Känner ju honom, och han gör INTE saker för mig som gör mig glad eller få mig att må bra. Så jag va tvungen att luras....eller inte säga sanningen. Och min bil hade ju faktiskt gått sönder...eller ja..nycklen iaf. Jag ville så gärna komma till träningen, och redan långt innan hade jag sagt till alex att jag skulle jobba denna dag, och behövde ngn som kunde passa liam under dessa 3 timmar. (Jobba var egentligen träna) och han hade sagt ja....det hade jag med gjort...oavsett vad, klart jag vill umgås med min son.
Men iaf...så gick bilen sönder och det blev problem för mig att överhuvudtaget ta mig till lödde, och eftersom vi hade bestämt att liam skulle vara hos sin pappa dessa få timmarna så brydde jag mig inte om att säga att jag skulle träna ist för att jobba för som sagt, då hade jag ALDRIG fått åka med alex till lödde.
Jag & liam tog bussen från Vellinge till alex jobb så vi kunde åka med. Inga konstigheter där, men redan där började gnället och det djupa irriterade suckarna. Sen efter nån kilometer fick jag höra (kommer ej ihåg varför) att han ville se mig död...så sa jag lugnt, men ändå med en kniv i hjärtat att ja..ngn gång kommer jag väl dö...så säger han "Ja, längtar gör man, och det ska bli riktigt skönt när du död så vi alla slipper dig din jävla fitta...fattade inget..vad va de som egentligen hände? Tror inte han själv förstår sig på sitt sjukliga scitzofren. Iaf..han släppte av mig vid jobb, och jag tog mig till träningen. Där körde jag dubbelpass...först spinning..riktigt härligt & svettande, och sen kördejag ett sjukt hårt och tufft Box pass. Ni kan gissa ur mkt blåmärken jag har på mina armar!! *puh*..ont gjorde de av alla hårda slag och sparkar från unga muskulösa män! Men de va fint att titta på ;-)
Joo..iaf...kvart över 20 ringer jag alex. "Var e du" frågar jag? och det första han säger och skriker är att jag har tränat ist för att jobba och att detta ska jag få sota för......riiiiiiiktigt lack va han i rösten...(förstår foortfarande inte varför) Han körde till mitt jobb...sprang in där medans jag och liam satt i bilen för att fråga om jag jobbade...jag gick ur bilen och fram mot mig springer alex som en djävul. Han ställer sig rakt framför mig med sitt ansikte så nära mitt...och skriker och spottar mig i huvudet att han har såån go lust att slå in mitt näsben. Jag fick nog....där fick jag nog....tar av mig glasögonen och ställer mig aå nära honom jag kommer och säger "slå då"....."så mig då för fan din fege jävel" Han säger med en väldigt hotfull röst att jag ska flytta på mig...men detta gör jag inte, och säger än en gång...slå mig! Då putar han mig rätt hårt åt sidan in i bilen och sedan går han in till liam som sitter i bilen och leker...och som tur är inte hör eller ser ngt. Han knäpper fast honom, och sen sätter jag mig i bilen. Sen börjar alex köra...fooot som faaaaaaan med oss 2 där bak. Han bryr sig som vanligt inte om andra, inte ens sin egen son. Jävla svinet! Under tiden han kör så gör han klart för mig att detta va sista gången som jag ska träffa liam under hans vecka..och vive versa (vilket jag påpekade), aldrig någonsin ska han ställa upp för mig om jag skulle bhöva hjälp med liam ngn gång, aldrig någonsin ska jag ens få hälsa på eller ringa och säga godnatt till min son när han e hos alex. Jag sitter bara tyst där bak, och lyssnar och tar åt mig när han kallar mig frö hora, fitta, slyna, att jag ska dö inför min son, samtidigt som jag håller hans varma mjuka hand i min och ler stoort åt honom för att han så lite som möjligt ska se mina tårar som faller en efter en. Det gör ont i mig....sååå ont i mig. Mest faktiskt för liams skull. Men jag försöker med allt jag kan att inte låta alex få skåda i backspeglen egentligen hur mkt jag gråter. Men det blir svårare när jag blev snorigare och snoriga och på nåt sätt måste snyfta till. Så jag hostar och snyftar samtidigt så att det skulle låta så naturligt som möjligt....men tyvärr tror jag att han fattade att jag grät, eftersom jag såg honom försöka smygtitta bak på mig. Kommande bilars ljus lös upp min blöta ansikte, så det va rätt lätt att se. När jag satt där och tittade ut, och på min vackra son och mådde som jag gjorde, så kände jag ändå ngt "skönt" i mig. Det va att...jag är så glad att jag flyttade ifrån alex en där hemska dagen, att jag fick ett eget liv, och hur otroligt glad jag är att slippa denna eviga smärta varenda dag, och att jag ska fan inte tråna efter honom längre, inte känna att jag saknar honom. Bara vara glad att jag slipper honom, och att han faktiskt en dag kommer inse vad han har förlorat och aldrig mer kommer att få uppleva. Tycker hemskt synd om hans nästa flickvän...känns lite som om jag borde varna henne, men det tänker jag inte göra, för hon ska själv få inse när det är nog. Och inte vara lika jävla dum i huvudet och patetisk som mig själv att vara kvar i 3 år för länge..
Meningen va att alex skulle släppa av mig & Laim i malmö, för jag skulle träffa min pappa där och vi skulle hämta hem min nya bil som jag köpt. Men alex gör allt för att göra det svårare för mig, och skiter i malmö avfarten,  och då säger jag inget, utan tar upp min mobil och ringer pappa "Alex kör mig inte till malmö, så tyvärr får du köra hem till vellinge igen för att hämta upp mig där" Utan ett ljud gör pappa som jag säger, för han vet vad alex är för en person, så det är inte lönt att börja tjaffsa. Ännu mer tårar rinner nu, mest denna gången för min pappas skull.. Pappa anlände precis efter alex höllt på att packa ur mina saker ur bilen. Just då grät jag väl inte så mkt...det är sjukt jobbigt att gråta helt otroligt mkt...utan att få "gråta ut", utan att gömma de. Efter alex kört kommer jag på en sak, en fukking jävla sak, som förstörde allt ännu mer. Jag brast ut i gråt...riktigt ordentligt..kunde inte låta bli. Fick till slut fram att jag glömt att mina bilpengar i mitt träningskåp i lödde, så att jag återigen skulle upp dit. Camilla tog liam, gick upp till mig & la honom för att sova medans jag och pappa får köra tillbax till lödde. Sen ner till malmö, där vi mötte upp den här mannen och betalde och hämtade hem min nya kära bil...Det va DE som fick mig att le igen. Min nya bil! Satt och funderade på hur jag ska ha inredningen och att nu till helgen ska äntligen min dyra stereoanläggning få ett liv. Fick ett mess av alex att jag skulle få vagnen "imorgon" (hade glömt den i hans bil)..lät så klart bli att svara. Väl hemma slänger jag mig i liams säng...luktar på honom och njuter av hans underbara doft...känner att denna dagen....fick de vara nog....nog med allt om ett svin i mitt liv. La mig i sängen och somnade bums..

Upp kl 6 dagen efter. Skickar ett mess till alex väldigt otrevligt och kyligt "alex mess stil", annars är jag alltid så trevlig i mina mess till honom. Jag skrev  "Var fan e hans vantar? Du har lagt ner 2 st vantar i påsen som är 2 vänsterhänta och dessutom inte hans!!! Får ett lite oskydligt mess tillbax om att han ska genast leta upp dom och lägger dom i hans brevlåda. Lämna Abby till mormor, liam på dagis, köpte nya vantar på vägen ist för att köra inom hans äckliga hus. Sen drar jag och kör ett morgon spinningpass. Äter frukost och sen drar och jobbar.
Under jobbetid skickar jag återigen ett mess till alex....där jag skrev "Jag hoppas verkligen du la av hans vagn vid huset oxå" Fick tillbax att han inte jort det, utan att han kan lämna vagnen till mig när han kommer hem från jobb om jag ville de. Jag svarade inte...varför skulle jag? Med nöje ska han få känna sig ensam och att han inte behövs på samma sätt till mig längre! Han ringer och ringer och ringer och messar att han snart e hemma och undrade var vi va och så. Efter nån timme så ringer så skickar jag ett kort mess "kör nu"..syfatde då hem till honom, vet inte om han hajjade de. Men han ringde direkt och jag behövde verkligen svara då, för ville ha vagnen. "Kom till bauhouse"..gjorde de..mötte han där. Sa inte ETT ENDA ljud...öppnade bagageluckan så han bar in den där. Jag gjorde de vääldigt snabbt så jag skulle hinna sticka iväg så fort som möjligt. Samtidigt så säger han att bilen är fin, och frågar om den går bra, och om jag e nöjd osv osv...jag svarar bara " mm" sen sätter jag mig i bilen, smäller igen dörren och startar mortorn. Då skyndar han sig över på liam sida, öppnar dörren och pussar honom hejdå och så...och när jag börjar rulla bilen så har han inget val än att stänga dörren. Då drar jag på ordentligt, däcken slirar och jag far iväg...............tog ett djuuupt andetag....tårarna kom....det är inte jag att göra så, men fy fan vad skönt det kändes....jag va så nöjd att jag kunde göra så...mot rätt person!
Kör hem....hämtar Abby, och vi går alla upp och myser. Tittar på top model...*älska*, sen går jag och lägger mig.

Även idag skulle vi upp kl 6. Lämnar Abby, kör älsklingen till dagis, och drar och tränar Body Pump...riktigt skönt även idag utom den fruktansvärda träningsvärken i armar och ben. Äter frukost, snackar lite med den trevliga killen som jobbar där...& sen kör till jobb. Inte ett ljud på hela dan om eller till alex. Inga mess, inget behov av ngt mess heller för den delen. Mamma & Ulf hälsar på, på jobb. Jag & jenny (syster) sätter oss och snackar lite med dom medans dom äter. Vi hade INGET och göra idag. Jag kollade runt lite inne på Brio med mamma. Ska köpa en ny bilstol till liam. Han har ju en väldigt bra stol nu, Grarco, och jag är vääääääldigt trött på att dela stol med svinet. Koppla ur, koppla in, koppla ur, koppla in...Åhh palla. Så nu ska han få behålla den stolen, och jag ska köpa en helt ny. Då kommer man snabbare ifrån alex när man ska lämna liam. Slippa dryga ut tiden med stolbyte och grejjer. Skönt! Då kanske alex hajjar ännu mer att denna gången är det allvar...kvittar hur mkt känslor eller inte där finns... Någonstans tar det stopp...och ni tänker säkert att han  gjort detta tidigare, men varför sa jag inte stopp redan då? Det har jag tyvärr inte svar på...men kan tänkas att nu när det inte är lika mkt kärlek längre som förr, och nu när jag äntligen mår bra och är självständig så ser jag allt på ett annat sätt. Och det va rätt längesen jag va med om det lite "större"....och när det kom igår, så...

Måste snabbt tillägga att under tiden jag skrev, så ringde min hemtelefon..."Hej det är Jessica"...det va alex..!! Då blev jag genast tystlåten och väldigt kort i orden. Läget? Bra.  Vad gör du? Inget.  Gjort idag? Inget. Sover liam? Ja.
Okej, trisst! Nä.       *tystnad*     Ja, okej...men du får ha de bra, och pussa liam från mig så hörs vi imorgon! Mm.
Hejdå...Klick!  Hoppas han märkte att jag inte hade ngn alls lust att prata med honom. Även det kändes sjukt konstigt och jobbigt. För jag är en "pratare", jag snackar som fan...alltid om allt och alla. Har fortsatt att göra så med alex, för att jag vill(e) vara trevlig mot honom, jag vill(e) ha nåt att snacka om, frågade hur han haft det på jobb och allt. Men ALLTID, oavsett ovänner eller inte, fått lika korta och ointresserade svar som jag gav honom idag.

Far åt helvete med dig Alex!



För övrigt hämtade jag liam på dagis idag...vi stannde till så att han kunde få en matbit, för dom hade tydligen bara fått soppa till middag på dagis, och det mättar inte direkt.
Sen körde vi inom "Life", vilket är en hälsobutik av alla möjliga slag. Där köpte jag lite blandat. Alla vitaminer och mineraler, mer protein, OCH kreatin faktiskt. Hehe. Han som jobbar där inne, är bl.a instruktör, kostrådgivare och en som ger en träningsupplägg och allt sånt. han ba tjeena..hehe. Så bad jag honom förklara allt med kreatin...behöver jag det? Hur fungerar det..osv osv! Med pulver kreatin går man upp i vikt några kilo...dock inte fett, utan en massa vätska som gör att msuklerna blir större och bredare och när man slutar äta de, så går man ner igen. Men jag sa att den chansen tar jag INTE, för att gå upp i vikt nu hade fan tagit kål på mig, haha. Så han gav mig ett alternativ två. Kreatin på kapslar. Det ger samma effekt, bara det att här får man inte vätskan i sig, och slipper på så sätt viktökningen. Han förklarade för mig hur jag skulle göra och så.
Kreatin ger dig en snabb ökning av muskelvolym och styrka, precis vad jag är ute efter. Jag vill ha muskler...visst inte Madonna muskler, men ändå så det syns märkbart. :-)


"Information: Kreatin finns som en naturlig beståndsdel i kroppens muskler och andra vävnader. Det är konstaterat att kreatin spelar en betydelsefull roll i reproduceringen och omvandlingen av energi till musklerna. Forskning har visat att kreatintillskott ökar musklernas kreatininnehåll utöver cellernas normala energireserver. I laboratorietester har kreatin visat sig märkbart öka muskelkraften och därmed öka prestationsförmågan."


Imorgon ska jag lämna liam på dagis kl 10, sen dra och träna 1 timme, sen ska jag bygga på mina naglar kl 11.15. Därefter ska jag träna ett par timmar. Blir tyvärr inget pass imorgon, utan bara styrketräninge...bara och bara, hehe ;-) Så då hinner jag köra både armar, ben , rygg och mage OCH dessutom sola innan jag ska hämta liam på dagis kl 16. Är ju ledig från jobb, så de blir en heldag för mig själv...väldigt skönt =)
Sen på kvällen så tänkte jag göra en god pasta salla till mig och lillen...och eventuellt besök. Sen blir att att äntligen se Da vinchi koden...aldrig sett den ju. Hehe. Sen sova sött. För på lördag ska lillen vara hos morfar en stund under förmiddagen för jag ska iväg och träna 10.30 spinning, och sen 11.15 body pump...skönt skönt och skönt. Sen får vi se vad lördags kvällen visar sig för mig och min älskade underbaring! :-)

Nepp...nu tänkte jag hoppa i badet....och njuta en stund innan läggdax.

Godnatt Sverige!




Morrn morrn!

Sitter här nu och käkar frulle. En grov macka med en lätt risi frutti...*mumma*..

Är uppe före Liam idag..vaknade av en massa sms imorse, så jag kunde ej somna om.
Så Abby följde med mig ut på en runda, väl hemma va de precis som abby protesterade, och sprang raka vägen in i min säng o la sig...med lite hjälp då ;-)
Så först nu hör jag hur min prins knorrar där inne..dvs han håller på att vakna.
Det här knorrljudet han har gjort från sig sen han föddes....(rätt ljudligt är det), det berättade BM för mig att så lät det i min mage, och att han har tagit med det trygga ljudet ut i världen. Hehe..som jag garvade när jag tänkte på de....det måste knorrat ordentligt med tanke på min dåliga mage...*s*....sötnos! =)

Undra bara när det går över....jag menar...han kan ju inte ligga i 18 års åldern med sin flickvän och knorra, hahaha!!

Tids nog....tycker det är charmigt & tryggt att höra...medans mostrar och andra kan tycka det är ett jobbigt ljud..dom är inte vana!


Igår löste de ju sig med träningen.
Det ska de göra idag oxå...
Är ju hemma från jobbet idag...mest för att liam e sjuker :-(
Jobbigt att förlora så mkt pengar...men vad ska man göra?
Sååå om jag inte får tag på en bil idag så ska jag faktiskt hyra en bil i 2 dagar, så jag kommer till jobb/träningen resten av dagarna jag jobbar denna veckan. Det är viktigt med bil, så kosta får det ju göra. :-(


Igår åt jag nåt gott till middag..Lasange med spenat isf för kött. Det va riktigt gott faktiskt :-) Pröva det!



Nu har jag ÄNTLIGEN bestämt mig för nåt....på riktigt! Hade "bestämt" mig förr, men bangade ur i sista sekund. Men denna gången ska jag genomföra de, vet att jag kommer må bättre efter det är gjort...och det är ju för mååååånga år framöver! =) Längtar så att magen spricker! *s*


Camilla är oxå ledig idag...så vi ska hitta på nåt idag. Liam har inte feber längre...NU iaf. Kan ju komma närsom igen. Han får ju stolpiller 2 ggr om dagen, och sen äter han sin "äckliga" pencillin, och är sååå duktig med att ta de. *Älskar dig mini*

Nej nu måste jag planera dagen!


Hörs!

Denna dagen!

Prövade de olika nycklarna..inga passade, så nu står man här utan bil...kul? NEJ!

Fick iaf låna mammas bil och köra till träningen idag. Det va riktigt skönt...och svettigt. Och nu e jag heeeelt slut.

Lillen har kräkt mer idag och har hög feber. Han ligger inne i min säng nu och läser saga med moster Milla.

Kl e rätt mkt, men han får somna när han vill eftersom han mår som han gör.

Mitt hjärta!


Snacka om att jag e slut i kropp och knopp...men det behövdes verkligen...känner att jag fått ny energi samtidigt som jag e så slut så slut. En härlig känsla det där.


Imorgon får vi se vad som händer och fötter..Träning eller inte träning? Det avgör bara ödet ;-)


Ska snart hoppa in i säng, men först måste jag visa ngt som fick mig att rysa låååångt in i kroppen!
De flesta vet min otroliga passion till dans, och just den här sortens dans har jag alltid drömt om att få lära mig.
Än är det inte försent ;-)


Kolla in dom....världens bästa danspar tycker jag...dom har vunnit måååånga tävlingar runt om i världen, och han är klassad som en av världens bästa dansare.

http://www.youtube.com/watch?v=aHywBuK49Mc&mode=related&search=


Ni MÅSTE titta på den....ni kommer bli helt galna ;-)


Nej...nu kallar sängen med lilleman i...så jag ska in och pussas & läsa min nya kalle.
Men först ska jag ta ut abby på gräsmattan så hon får kissa av sig!


Älskar min familj!



Puss

*Sucka*

Snark & Gäsp!

Sitter nu & väntar på att jag & mamma ska till pappas vän som han köpte bilen av. Han har tydligen väldigt många olika nycklar där uppe, så vi ska ta med alla dom och se om det går att starta bilen med ngn av dom..
*HOPPAS HOPPAS HOPPAS*

Isf löser sig allt idag!

Meeeen som vanligt så existerar faktikst oturen & den finns överallt, så varför skulle den inte finnas med oss där?

Annars så har jag löst det på ett annat sätt ikväll....så jag kan träna, men hur jag löser det imorgon har jag ingen jäkla aning om. Med tanke på jobbet då!

Åhh vad allting ska krångla vid fel tillfällen!




*ARG*

Fan vilken jävla rövdag asså.

Den började bra...

Kom till läkaren..liam va sjukt ledsen som vanligt eftersom han har doktorskräck.
Fick reda på som vi redan visste att det va öroninflammation..vi fick recept på pencillin!

Väl framme vid apoteket så ställde jag mig på pakeringen precis utanfrö så jag hela tiden kude se bilen medans liam satt i den och vinkade till mig. När jag hämtat ut receptet och ska upp nycklen, så såg jag......och fick hjärtklappning. Nycklen va knäckt....mitt av! Vad i helvete!!!! Bilen va ju låst med min lilla Liam i!!!
Och inte nog med det, min jävla mobil låg i bilen. Så jag fick springa bort till mimmas och be om att få låna en tele. Dom va underbara där och hjälpte mig.
Medans mamma va på väg så ringde dom polisen, för dom trodde inte vi skulle få upp låset.
Mamma och jag försökte medans en rädd liten liam sa och grät...
Då kom där en kille som hjälpte oss, och genom att trycka in den söndriga biten av nyklen i låset och vrida med en skruvmejsel så fick vi upp låset. Tack gode gud...hoppade in i bilen och pussade på liam som då inte grät längre.
In i mammas bil..och hem.
Och nu medans liam sover middag så kämpar jag för kung och fosterland att fixa en ny nykel. Dvs att försöka få ut denna lilla biten och åka och kopiera den.
Tänker mkt på att jag INTE vill missa min träning ikväll...har ju så mkt sett fram emot de...så vafan ska detta hända just nu och just idag för?? Fattar noll!!

Arg som ett bi är jag...

Får ringa alex och planera om dagen på nåt sätt!!

*GRRRR*

Öron & Träning!

Mitt lilla troll har fått väldigt ont i sina öron..speciellt vänster.

Alex har haft honom förra veckan, och då nämnde han att han fått ont i sina öron, spytt och haft feber.
Och som tur e så fick jag honom igår, så idag ska vi till vårdcentralen kl 10.45 och kolla mitt troll.

Ända sen han va "liten" har han haft stora problem med sina små öron. Han har haft det jobbigt, men dubbel öroninflamation, fått pencillin som inte hjälpt, utan behövt starkare saker för att få bort det..och ÄVEN då försvann inte allt, utan vi skulle hålla koll.
Det va en jobbig period för honom...

Nu har han iaf fått tillbax de...känner igen symptomen, och denna gången kan han ju själv berätta var han har ont.
Hög feber....väääldigt hög feber, kräkningar och ont i sina öron...Japp, det känner vi alla mammor igen!

Så nu hoppas vi det hjälper direkt med den första medicinen han får.


För övrigt är jag ledig idag. Så hans pappa ska komma hit och vara hos honom de 2 ½ timme jag är borta för träningen.
Kl 17 börjar Body Pump, sen kl 18 börjart spinningen, och efter de ska jag sola, sen hem till min prins med lite gottgott. Härligt ska de bli...


Ska klä på liam och sånt nu, sen till doktorn.

Efter de ska han sova middag och jag ska äta frukost/lunch...en riktigt god kyckligsallad från Mimmas i Vellinge.
Och nåt GI eller grovt bröd så man får liite energi i sig till den hårda träningen. :-)

Helt sjukt vad jag har blivit nåtav en "träningsnarkoman"..jag måste tagga ner på de. För jag vet med mig, att så mkt & ofta jag tränar så blir det inte samma effekt på musklerna som det blivit annars. Men jag tycker det är så kul, och trivs på gymmet. Jag började så bra där ett tag med armar, ben, ledig...men tyckte inte om att vara hemma från träningen när jag ändå hade tid och träna.

Såhär ser min träningsvecka ut, och jag skojjar inte.


Måndag - 17,00 Body pump
                  18,00 Spinning
                   Mage & sola.

Tisdag - 17.00 Spinning
                18.00 Spinning
                19.00 Box 
                Mage

Onsdag - 08.15 Spinning
                  Mage & sola


Torsdag - 08.15 Body Pump
                  Mage


Fredag - 16.30 Body Pump
                17.30 Power Spining
                 Mage & sola


Lördag - 10.15 Box
                 11.15 Body Pump
                 Mage

Söndag - 16.00 Body Pump
                  17.00 Spinning
                  Mage & sola.



Japp..som ni ser. Jag vet att jag måste lugna ner mig...vi får se nästa vecka.

*Puh*...


Nej..nu måste jag köra....hörs snart igen!



Puss

Tidsfördrivning!

E ju redan klar...Plattat håret, sminkat mig, valt kläder, både till mig & Abby.

Hon ska ju faktidskt med :-D

Vi ska sitta längs bak i kyrkan (ifall där e ngn allergiker), hon ska dock va i sin underbart fina väska ;-)
Det kommer gå så bra så.
Sen så när vi anläder dit vi nu ska för lite käk och prat, så kan jag tänka mig hur lite sisådär smårädd hon kommer bli när alla 100 ska klappa henne och så...sååå vi får se om jag bara ska låta henne få gömma sig i sin väska.

Har varit hemma hela helgen..ingen fest alls. Bara myst med abby och tv...rätt mysigt faktiskt. Kände jag behövde de. Är lite trött med tanke på hur mkt jag tränar och jobbar.
Har börjat köra dubbelpass nu.
Som i går te.x körde jag först Power spinning som bara den, sen direkt efter va det Body pump....så sjuuukt härligt.
Älskar Body Pump...jag kör det ca 4 ggr i veckan utöver spinningen, och styrketräningen, så jag kan erkänna att de blivit ett beroende. Men tycker det är sjukt kul..och jag märker resultaten enormt mkt när det gäller mina muskler.
Och mer ska de bli ;-)

Johanna påpekade igår hur smal hon tycker jag blivit...tyvärr ser jag inte de sjäv i speglen, utan bara på vågen, men vågen har börjat "bråka" med mig. Genom att visa nästan ett helt kilo mer än det brukar. Och eftersom jag är så besatt utav vågen så blir jag lite nere. Thomas (som jobbar på kraftverket) sa till mig att inte bry mig om den där jävla vågen. Allt handlar om hur mkt vätska jag har i kroppen, hur mkt mina muskler utvecklas...osv osv osv...jag förstår vad han säger när jag lyssnar, men så fort jag ställer mig på vågen igen så tror jag att jag blivit större igen...fettmässigt. Och det är rövjobbigt!!

Ingen träning idag dock...hinner ej. Men hela nästa vecka är det passbokade varje dag...3 avf dom dubbelpass....ska bli riiiktigt skönt *s*

Nej...nu ska jag kila ner till mamma!


"Till dig som skrev på min mail om lunar ang medicinen, jag ska svara så fort jag kan på de, bara vatt lite mkt nu=)"



Ha en underbara "vårig" söndag...

Pusch!

Så bra, så bra!

Jupp.

Här går det alldeles prima med lilla Abbygale..."Abby".

Hon är såå duktigt när det gäler att kissa och bajsa på gräsmatan, men visst händer det olycker inne oxå.

Vi alla älskar henne så.

Ska skriva ett längre inlägg så fort jag hinner, men jag har fullt upp nu när jag e småbarns mamma igen ;-)

Håller på att göra mig fin nu....ska på dop idag...min kusin (L)

Kolla ut.....SOOOOL & helt underbart väder. Ja..det är ju vår i kalendern nu, så nu börjar livet nalkas på nytt.

UNDERBART!

Ser framför mig...långa dagar i pildammsparken med syster och nån vän och lilleman...sola, äta glass, kolla på blommor, njuta av värmen....*åhh*...=)

Nepp..ska kela med Abby nu...

Puss