Träning ala Jessie!



Ja, skrev rätt mkt om min träning i förra dg som blev misslyckat, sånt skit.

Jag har tränat konstant sen i fredags, och ätit rätt alla dagar, känns helt underbart.

¨Frukost: Grov macka & yougurt, lunch: Nån sorts sallad, Mellanmål: Frukt/grönsaker, Middag: Sallad eller fettsnål varm mat. Har varit otroligt duktig när det gäller allt, är faktaitkst stolt över mig själv.
Men det är ju inte utan att man sniffar extra mkt på våra varma, goda kladddig whopper...Åhhh...och pommer med sour cream onion dippan...*galert vad sugen jag e*..men låter heeelt bli sådant den första veckan. Sen på söndag så ska jag väga mig för första gången och se hur mkt/om jag gått ner ngt. Säger bara en sak, att har jag inte gått ner ngt så kommer jag svimma av ledsamhet...*suck*, men ett hekto får vi iaf hoppas, haha.
Har även börjat sola regelbundet, men ack vad dyrt det är där...60 spänn för en gång..men men, vill man va fin så får man lida pin.

Hade ett grymt jobbigt pass idag...MLR heter de, jag va DYGNSUR efteråt...kände mig liiiite fräsch, eller inte. Det jobbiga med träningen nu är att jag kör så jag e i lödde kl 8 på morgonen, även om jag inte börjar jobb förrän kl 14, så ni kan tänka er hur mkt "dötid" där är. Som tur e så fick jag sova hos alex en dag efter träningen innan jobb, det behövdes och va skönt. Förhoppningsvis så blir de fler ggr, så man inte förlorar huuur mkt sömn som helst. Ska träna imorgon, på tors och på fre igen, sen tar jag helgen ledigt. Orkar inte direkt gå upp efter en utekväll. Och man kan ju "säga" att jag tränar ute oxå så som jag dansar och svettas och "inte" dricker. Visst, jag sitter här och babblar om en massa onödigt prat, men jag tänker högt kan man säga.
Det roliga är att jag först nu börjat inse passionen med äpple och morötter, vilket jag inte alls tyckt om innan, eller så beror de bara på min hunger?
Proteinpulver är oxå min nya investering, bra grejjer det där tydligen ;-)

Mhm..annars så är min plutte sjuker igen, hostar hela tiden och sover dåligt om nätterna..*hålla om*
Fick dock inte ha liam denna veckan oxå av Alex *gråter*, jag har tjatat, visat agg, ja allt möjligt för att få honom att fatta hur mkt jag vill ha honom hos mig. Men ikke sa nicke, han ska ha honom. Absolut, jag förstår, det är ju Liams pappa, men han tränar ju ändå bara och liam har faktiskt tråkigt där hemma...det ser ut så iaf. Alex e alldeles för sur och irriterad och har SJUKT hårda regler för an lite 2 åring, tycker det är sååå fel. Han gör sällan ngt med honom...jag vet innerst inne att han trivs bäst hos mamma.

Hmm...det har ju hänt en massa ska jag säga.

Sthlm ser ju ut att bli av, trevligt värre. En sjukt massa fest och trevligt sällskap ;-) Kommer aldrig glömma den sommaren jag hade där uppe, och mer kommer det bli..(F)

Fick precis lite bilder från personalfesten, måste ju säga att jag va väääääldigt full, varav bilderna, så döm inte ;-)


160766-6

Jag & Chefen?! :-P

160766-5

Full action som vanligt ;-)

160766-4

Haha...tjecka in smilet :-P

Full & Glad

Vad säger man?

Höm..

Vann årets anställd :-P


Ja det va en underbar kväll och jag va helnöjd som vanligt på P festerna :-D

Nu ska fröken Jessica sova, lång dag imorron...träning och sen jobba kväll.

Ska börja uppdatera lite oftare =)

Puss haj!

SNAAAAAAARK!!!!

Orka..

Just nu e jag så arg man kan bli....ont i magen av vrede alltså.

Hade skrivit såå mkt, och allt försvann, tss denna sidan ska kalla sig bra..

Orkar inte ens försöka igen...

Tar det en annan dag...

Ses!

Ps: Hatar Blogg.se


Nya tag, nytt liv!

Så börjar allvaret för min del. Träning!!

Måste gå ner MINST 5 kilo till sommaren, och det lär jag ju inte göra genom att sitta här hemma på röven, utan har numera köpt en halvårs kort på kraftverket i lödde. Finns ingen anledning för mig att köpa ett kort i Vellinge eller Malmö, eftersom jag är här minst av allt typ. Så nu ska jag träna innan eller efter jobb. Och den veckan jag inte har min plutte, så börjar jag jobba i genomsnitt kl 14. Och det finns inga pass vid den tiden, utan jag får köra till lödde redan kl 8 typ. Ibland även kl 7, men vad gör man inte för att gå ner i vikt. Och det roliga är att då kan jag ju ha liam den veckan som inte är "min", eftersom jag lämnar honom då på dagis vid 8 tiden (som alex annars hade gjort), och sen hämtar honom hos alex efter jobb. Men det blir ju inte så ofta, för han måste få sova ut mitt hjärta!

Har handlat hem en massa saker inför min träning/diet nu. Massa grovt bröd med phiadelphia ost på (mumma), och så har jag köpt hem yogurt (vilket jag annars inte dricker/äter), men så nu på morgonen äter jag 1 grov macka med p - ost, tallrik yogurt med vetediet, cashew nötter & banan, nyttigt och energikick som behövs innan eller efter träningen. Sen så skaaa jag försöka äta middag och sånt oxå, men det är svårt att få tiden inom mitt jobb. Så det får bli kycklingsallad ist för whopper till middag, hehe.


Och så ska jag verkligen försöka dricka mer vatten och äta mer frukt jag kan. Saken är det att jag inte gillar grönsaker...morötter, gurka, tomat...*isch*..så jag får nöja mig med extra mkt vatten då ist. Jag ska även köpa sånt där protein pulver och sånna saker, som ska hjälpa min träning på vägen..för det är allvar nu. Ska väga mig 1 gång i veckan, dvs söndagar. Men jag är en tjej som vill se resultat DIREKT, helst samma dag, så ni kan ju tänka er själva varför jag gett upp så många ggr, men denna gången ska jag inte fokusera såå mkt på vågen, utan på hur mina kläder sitter.

Känns faktiskt riktigt skönt...allt. Känns som jag är på "rätt väg" Har tagit itdag med min sjukdom, tar tag med min vikt, våren är på väg..allting går åt rätt håll i mitt liv just nu. Och så ska det förbli!

Fan man sitter här och längtar tills träningen börjar. Hehe...






Snart börjar en dokumentär på 3.an ett program om anorexia, hemskt det där.  

                       
 Det är så fruktansvärt äckligt och hemskt....*ryser*



Träffade min nya psykolog idag, en trevlig människa det där, och jag ska börja i teraoi för min ångest. Nervöst, men spännande. Sen snackade vi lite om min liv, min bakgrund, och hon såg titthål jag inte kände till, hon va fantastisk. *s*

Jahaaa....

Har inte mkt mer att skriva om idag tror jag.

Ska upp tidigt imorgon, så måste komma i säng i tid, men väntar syrran hit, så haha, så det lär ju inte bli innan kl 00!

När jag satt och surfade på nätet innan idag så hittade jag en bild på min lilla syster på nätet, camilla så alltså, men det lär ni se. Det roliga är att hon är sjuukt lik george bush på bilden, men hon hade väl druckit eller nåt...       

 MIn söta sisse!
 




Puss haj!

Vandrande pinne!

Jag hade en sån här vandrande pinne en gång. Ja asså vi hade skitroligt ihop.. Vi lekte ofta "gömma nyckel" & "plocke pinn" Han bodde faktiskt i ett cigarrfodral, och en gång tog jag tempen med honom, jävlar vad det kittlades, haha. Han tyckte det va kul. Och vi söp rätt mkt ihop, han ville ju gärna va en sån där drinkpinne ni vet.. Men en dag så dog han, tyvärr, ehm..ja..vi "bröt arm", så det gick inte så bra.

Ni måste sitta med stirrande min och lyfta ögonbrym nu och undra vad jag e för psyko, haha, men detta är Robert gustavssons verk, haha...så dont worry, be happy oohh ohhh ;-) Kissade på mig när jag såg de. Kommer från den nya dvd Time Out 2 ;-)

Liam sussar gott nu, vi går upp väldigt tidigt på morgonen. För vi har ju en bit och köra, men det går bra. Lite jobbigt nu när det blivit halka och jag har blakslitna sommardäck på..illa illa. Jag kör lugnt såklart. Men vafan...har ju inte min egen bil...FORTFARANDE! Verkar ju aldrig bli färdig. Men snart så...snart så...:-)


Haha fan jag jag älskar Robban, haha..tittar på time out nu på tv 4..får ju aldrig nog ;-)

På lördagen den 3.e så ska jag och 2 från jobb & en massa som den ena känner (känner ju ingen där uppifrån, haha) till Ekebo och se lasse stefanz :-D Så jävla kul...äntligen efter alla dessa år som jag gillar dom, så ska jag se dom live och dansa häcken av mig med alla som befinner sig där...unga som gamla, hehe :-D Ja, så det kommer bli hur skoj som helst.

Ska faktiskt snart ut och äta middag inom kort och dricka gott vin och bio och grejjer, ska bli riktigt mysigt. Det va ett tag sedan, och tycker jag förthänar en sån kväll.

Syrran och ja va och såg den här bondgården på bio, med alla dom där balla djuren och så. Meeen...en sak jag inte kund elåta bli att störa, skratta och tänka på som sades i filmen. 2 st kor sitter och snackar allvar och det är sorgligt & dant, så säger den ena kossan "jag älskar honom bla bla bla, han va ju så mänsklig....???!! Öhh hur fan va en KO vara mänsklig? Jag bara tittade på camilla när det sades och vi både kunde inte hålla oss för skratt och bara tänka öhhhh!! Så det va ett grymt fel i en sån stor film. Men ändå lite ball om man tänker efter ;-)

Jag, syrran och eldar (förhoppningsvis fler) ska köpa biljetter till Özz och Måns möllers show på slagthuset. Måns är bara så underbar..och grymt söt e han oxå..lite småkär ;-)
Ska bli riktigt kul, och så får man buffé oxå..*mumma*=)

Ja...sthlm ser ju ut att bli av..*kul* Isf åker jag upp den 9.e och hem den 11.e..blir en lite minisemester, men bättre än inget om man säger så. Kommer ju självklart att åka upp där snart igen efter de. men detta blir DOCK bara av om vi inte ska utomlands hehe ;-)

Dagens skämt!

Det satt en karl i herrbastun, och plötsligt fick han världens stånd. Han visste inte riktigt vad han skulle göra, men då reser han sig och vrålar.
- Jag måste ha en kvinna, jag måste ha en kvinna, nu med en gång.
En annan kille i bastun sa då till honom.
- Stå inte där och vråla, gå in i dambastun istället.
Han rusar in i dambastun och fortsätter vråla, med fortsatt könet i hårt stående läge.
- Jag måste ha en kvinna, jag måste ha en kvinna, nu med en gång.
En käring som sitter i dambastun blir förbannad, reser sig upp, tar en skopa kallt vatten och slänger på det ståndaktiga könet. Mannen mister genast erektionen och tittar ner på petter-niklas besviket och utbrister.
- Var du bara törstig din lille jävel.


Hehe..inte lätt det där :-P



Jobbar imorgon oxå, sen är vi lediga på tors och då ska vi faktiskt till Vanningen och bada och ha kul. Liam bara ääälskar att bada på simhallen och sånt, myspojke =)
Älskar dig såå mkt min påg!



Du är allt jag saknat,
fast tårarna som föll förut
har torkat ut.
Så lever för mina tankar,
om hur vi kunnat ha det, men
kanske drömmer än.
Tänk om du kom tillbaks
Och visa mig, gav mig svar..

Jag kan ej minnas din röst,
dina ord du sa,
dina andetag
blickar ut i intet.
Har glömt bort hur du log
när du såg på mig,
sa jag älskar dig,
söker trösten inom mig...

*suck*...

Saknar dig!


Nu ska jag umgås med lillsyrran!



Puss


Kalle Anka....

...e bäst!

Förnyade min prenumeration idag, dock inte för liams skull, utan min egen..*fniss*, han e bara så gjuten den ankan!

Fredagen bjöd på slagt med lite bimbotjejer i kortkort, men ville man inte se dom så slapp man. Vi dansade och hade trevligt iaf, men blev trött rätt snabbt, så vi drog till donkan och käkade.

Lördagen va de jobb som vanligt, sen drog jag till Emmas 20 års fest där alla väntade snällt på mig..hehe.
Det va trevligt och så, men sen ville jag & Nina ut, så vi drog faktiskt till Mazza och där mötte vi Jensen, som oxå ville med ut. Vi dansade rätt mkt och såhär, men sen blidde även den klockan mkt, så vi bestämde oss för att köra. Först körde vi Jensen hem. Han va väldigt butter pga vissa saker, men dom är utredda nu.

Sen på vägen hem så snackade jag och nina om allt möjligt. Vi kom faktiskt, konstigt nog, in på samtalet "maskar". Fy fan vad synd det är om dom stackarna ändå. Tänk...att bli uppgrävd, lagt i en burk med lite syre rätt länge. Sedan tas dom upp igen, för att få en lidande död där dom får kroppen halv krossad när dom får ett "spjut" igenom sig, och för att sedan dränkas, och sedan bli uppäten av en fisk, där dom får lida i magsyran tills dom dör....tänk ändå, fy fan! Hörde att det va på tal om att det skulle bli förbjudet...BRA säger jag då!! Vafan...man tänker oftas på dom större djuren, men kan ni tänka er så ont det gör på dom stackarna...usch!

Hade en fruuuktansvärd dröm inatt...fy faan. Drömde att min syster Camilla fick cancer, kommer såväl ihåg drömmen, jag grät så att jag inte fick luft. Och den första jag ringde för att söka tröst i drömmen va Alex. Och minns att han va "irriterad" i drömmen trots det som hände. Helt sjukt. Men fyy fan hemskt det va...trodde jag verkligen skulle förlora min allra bästa vän & syster, Camilla!


Nu ska jag snart iväg och hämta en byrå jag köpt på blocket som jag ska ha i hallen med liams kläder och så. Få lite mer ordning och reda på hans saker som flyger fram och tillbax varje vecka, eller ja..blir ju mindre nu när jag valt att ha honom så mkt mer :-)
Ska låna mammas bil, så jag får in skitet. Ligga och köra 10 mil i detta väglaget..hmm...många olyckor hörde jag, men vi ska ta det lugnt. Liam ska dock vara hos Mormor, vill inte ta med honom på äventyr i detta vädret. 

Vet ni vad? Ulf flyttade till Orup idag :-D Vet hur underbart det känns i magen. För er som inte vet, så är Orup ett otroligt bra och känt rehabcenter, där dom "endast" sysslar med rehab på hög nivå i alla monent. På sjukhuset ligger han bara i den där jävla sängen dag ut och dag in och väntar på att få göra ngt, vilket endast sker 1 gång om dagen typ 1 timme eller så. På orup ligger han i sängen först efter kl 18, hela dagen består av rehab och mat såklart ;-) Så det är lixom sista slutstampen nu. Han ska lära sig gå, använda sin vänstra sida, prata, tänka klart, osv osv osv. Och varje helg får han komma hem och sova där. Så komme rhem på fredagen och åker på måndagen. Hur underbart det är finns inga ord för. Kan tänka mig att ulf känner lättnad och lycka över de.
Trots att det va 2 månader sedan de hände, så känns det fortfarande lika sjukt att det hänt oss, hänt Ulf. Han e en underbar människa som alltid ställer upp för en och är så snäll. Och jag tänker på sommarna i husvagnen, vilka minnen man har där med Ulf..och nät man tänker på de, så känns det inte som det hänt ngt, utan att allt är som vanligt. Svårt att förklara..men tänk er själv...

Har äntligen hittat en älskad artist...  Många låtar där ger mig sånna otroligt rysningar va minnen, hemska som underbara. Fått allt av den här Jonas i sthlm som jag hälsade på i sommras. Så man tänker ju inte liiite mkt på den sommaren då? Ehm JOOOO!
Har faktiskt bestämt mig nu..att om inte vi ska resa till kanarieröarna eller så om 2 veckor, så ska jag till sthlm ist...utan liam då :-/ Då är det för egna nöjen. Träffa Jonas (hihi) och så ska jag på inflyttningsfest hos underbara jossan. Hon och hennes pojkvän har flyttat till en 3.a ist...hmm..undra vad som kommer härnäst ;-) Barn kanske jossan? Haha..:-) Så det ska bli väldigt kul och festa med dom igen. Och med tanke på hur mkt snö och hur kallt där e uppe så blir man ju bara glad :-D

Hmm tjaa..orkar inte blogga mer nu. Ska ut och leka i snön med pojken min!


Pjuss!


Lite skoj!

Klippt av mig mitt hår, hehe. Tycker själv att det är riktigt snyggt. Har "halslångt" nu. Och jag har 3 olika fäger i håret, mörkbrunt, rött och svart, och mitt eget blonda såklart!
Alla har tyckt det är sjukt fint och att jag passar bra i det, känner mig fin i det! Kan göra så mkt mer med detta hår än tidigare. *Nöjd*

Igår så hade jag "springpass" tillsammans med an annan arbetskamrat. Och faktiskt så följde jag med henne hem och fick lära mig mkt om hästar och ridning och fick själv rida en bra bit. Det va helt underbart...har alltid velat börja rida, ända sen barnsben. Ett tag provade jag gå på ridskola, men det höllt ite länge, för jag kände mig inte välkommen där bland dom äldre barnen, så jag slutade. Min mamma har ridit mkt som barn, och hon gillade verkligen det! Ville prova att trava oxå, haha...som jag studsade på sadeln, *asg*...jag nådde inte ner, så jag kunde lixom inte "lyfta" mig, haha..så jag höllt på att trilla av, haha! Men fy fan vad underbart och kul det va, i all glegga, regn och rusk. Så nu ska jag seriöst kolla upp ridskolor för vuxna och så ska jag få följa med mina vänner till deras hästar och dom ska lära mig mer och sånt..*wiiie* :-D Sen så vill jag bli medryttare i nåt år, sen får man se vart det leder. Kanske en dröm slår in?

Måste tillägga hur otroligt mega super duper jävla mkt jag hatar CSN, ta aldrig lån där, dom lurar folk, och gör skit för folk...ett gott råd det där!

Har haft Liam hela denna veckan oxå...Alex 2.a vecka i rad jag har honom, så nu har jag haft liam 4 veckor i rad (utom alex helg) och det känns helt underbart! Detta känns som hans hem nu, och tror han känner att mammas hem är mer hem än pappas, och det vill jag såklart! Vilken föräldrer vill inte det? Så döm inte!! Liam nannar just nu middag skönt, för sen ska jag jobba och liam ska lämnas hos farmor, för i helgen vill jag "andas" och träffa lite vänner, trots att jag jobbar kväll hela helgen. Så ikväll ska vi faktiskt till slagt...där e nån bimbokväll idag, men vafan..vi går inte dit för att dregla på boppar, utan för att dansa, och det gör vi BRA!! Hehe..
Sen imorogn så ska Emma ha 20 års fest, men en viss person är inte hemma förrän kl 22.00, så jag får ju komma dit efter de. Sen får vi se vad som händer efter. ELLER så ska jag dra till KB med nårra vänner, eller kanke Mazarin, haha...aja..vi får se =)

Camilla, jag och Eldar snackar om att resa om 2 veckor...sista minuten. Jag vill så gärna...så gärna..så gärna...har ju så kul med min syster. Och det vore en ära att få resa med henne första gången som jag..ja...mitt nya liv. Och jag ska ju sjäääääälvklart ta med pojken i mitt liv...Liam! Hur kul vore det för honom? Ju..underbart kul! Ja så vi ska se om vi hittar ngt bra..får dock ta ledig på jobb en 3-4 dagar. Men det är de värt =) Så vi får se vart det leder.. Tyvärr har man varken nån bikini eller sommarkläder framme, men det blir att leta upp!

Har börjat öka dosen på min medicin nu, och har väl gått på det i en 4 dagar nu, tror jag det är. Jag vet inte vad det beror på, men jag har INTE lika lätt att börja gråta som förr...det är sant...Förr grät jag åt vad som helst...så fort alex va elak, sa nåt, gjorde nåt som inte passade in i min miljö, så grät jag förr, för det gjorde såklart sjukt ont i mig, så jag kunde inte låta bli att gråta bara för att de skulle se bra ut, men det har hänt såå mkt som alex gjort eller sagt, och jag har inte gråtit, bara stirrat en stund och tänk på en massa, men dock inga onda tårar. Känns faktiskt helt underbart. Men visst gör det ont i mig, som fan...men återigen..inga ständiga tårar!

Nej nu måste jag tänka på att klä på mig, och ta fram kläder till prinsen.

Ps..såååå dugen på godiiischh!!

Hörs!

Hilton Delux!

Jag & syrran!


Checkade in på hilton vid ca 15.30, hade sjuuukt många kassar med mig och en stor bag, bar detta från bilen till Hilton själv...fy faaan vad tungt de va..hade så ont överallt och fick lixom bära dit det stegvis....Ta upp, går 5 snabba steg, sätta ner..Ta upp, gå 5 snabba steg & sätta ner...folk glodde som fan, hehe men vad ska man göra? Man har ju inget val när man fyllt bagen med en stereo med högatalere och grejjer & kläder, smink, spray osv osv osv osv...sen i den ena kassen hade jag skor och sånt, i den andra kassen hade jag massa läsk, chips, kakor, godis, i den tredje kassen hade jag en stor champange, en vin, 5 st cider...PLUS min handväska full med skit...så ni kan tänka er.
Väl framme på Hilton satt Jensen och väntade, han tog såklart alla mina grejjer plus hans egen bag...vilken gentleman..tack. Upp på rummet...wow säger jag bara, vilket rum.
På tv.n stod det Välommen Jessica Wiren till Hilton bla bla bla bla...så det fottade jag såklart haha ;-) Vi fottade faktiskt lite överallt i rummet..minibaren (som självklart vi svindyr, och lika full som den va när vi kom dit, va den när vi åkte hem)..Ja..sängen va överskön...badkar...*mumma*..marmor och spottlight i hela badrummet..riktigt mysigt. För att inte tala om den otroliga utsiktet vi hade från 17.e våningen. Ojojoj...man såg ut över hela malmö...mot Vellinge hållet. Vi såg öresundbron väldigt bra oxå :-) Iaf vi började korka upp vinet och lite sånt..packade upp stereon, satte igång musik och satte oss i varsin fåtölj och slappnade av...eller ja..i rent desperat behov försök för min del, har ju fruktansvärt svårt att slappna av så jensen försökte påminna mig "Jessica slappna av"..men ja...det gick ju som de gick. Tyckte de va godkänt för att vara mig. Det blir lätt så när man mår som jag gör, och har SÅÅÅÅ mkt i tankarna...Så till slut tog jag ett vaaaarmt och skönt bad...med min cider brevid..Gjorde vid mig...lyssnade på musik..drack ännu mer..Ja..och såsmåningom va man rätt berusad...innan ens maten hade börjat.

Jensen fick åka hissen ner för att hämta camilla som hade kommit, Eldar va ännu inte med eftersom han slutade inte jobba förrän kl 18, så lite stressigt för honom blev de.
Men såsmåningom kom han oxå. Dem gillade rummet, & vi tog lite mer att dricka. Blev lite töntfoton där oxå, haha. Ja...vi tog hissen ner till första våningen där resturangen finns. Vi alla väntade spänt på hur maten skulle smaka och va det va för nåt vi skulle få. Som tur är fanns det en silvrig fin meny ihoprullad..så man kunde läsa om vad det va för ngt vi åt.

Första rätten kom in...

Ostron med sherryvinäger och schalottenlök

Alla tittade på varann och log när vi satt och höllt deta fula skal i handen som om när man vore lite och satt på stranden och tyckte de va så äckligt med ändå coolt när man såg djuret i snäckan. Jensen är inte den som är den så han svepte den utan ens att andas djupt 3 ggr innan och ha lite ångest som jag & camilla, haha. Iaf vi tänkte att har vi betalt 699 kr för detta så ska jag fan smaka allt. Så jag gjorde mina övningar innan och sen svepte jag det med...tittade på camilla med rinnade ögon och sa..hmm smakar som saltvatten med tångsmak...faktiskt...fy faaan....men sa inte de till camilla för att även hon skulle våga. Och det gjorde hon, men samma reaktion som mig...*fy faaan*...aldrig mer, haha. Men nu har vi iaf gjort de. Tyckte de va sjukt bra gjort av mig som inte ens äter nåt havsdjur överhuvudtaget..usch...*ryser* (dricka vatten, dricka vatten, dricka vatten....inte så mkt för otronet, utan för att fyllan börja smyga på sig ännu mer)

Förätten bestod av:

Öppen hummerravioli med tryffel och dillsmaksatt färskost toppad med iransk kaviar samt hummerskum.

Där va alla riktigt posetivt överasskade, det va riiiiktigt gott...& då menar jag riktigt. Alla satt och diskuterade om att byta ut efterrätten till en tills sån ist, haha..men vi sket i de;-)

Huvudrätten bstod av:

Karl - Johanbakad rådjursfilé med potatis & svamp terrin smaksatt med vitt portvin och en skyad enbärsgele.

Även detta va riiiktigt gott. Liiiite väl rött kött för min del som inte äter rött kött, men detta va ju en "undantagsmiddag" haha...men det va ruggit gott =)

Ngn mellan rätt bestod av:

Fläderblomssorbet med äpplechips

Hmm ja vad ska man säga? Denna "rätt" hade dom kunnat skippa, ällpechipset smakade som en sockerbit...fruktansvärd, och 3 skedar av sorben va gott, sen va det bara surt och jobbigt att äta de...& alla höllt med där.

Ett urval av franska ostar.

Usch...usc och usch...bara brödbiten där som va god. Gillar bara hushållsost typ..allt annat mögligt kan faktiskt mögla vidare nånstans. Prövade dock den här äckliga marmeladen och en hårdost...och nån brie likande ost..men mögelosten lät jag bli..vet jag inte tycker om de.

Efterätten bestod av:

Glaserad vitchokladkaka serveras med färska hallon vända i champange karamell

Riiiiiiiiktigt gott..*MUMMA*..älska vit choklad...så mättade, så "chokladigt", så...smarrigt...Åt halva Camillas oxå, hehe.

Ja..det va de...man blev precis lagom mätt och kunde fortsätta drickandet på rummet.
Vi lyssande på musik och drack och snackade och hade trevligt. Men kl va typ bara 22, och att sitta och vänta på att kl ska bli 12 kan bli rätt segt, och eftersom vi bestämde att vi skulle till slagt vid 1 tiden så ville vi bara att kl skulle gå snabbare för vi ville såklart se raketerna från den 17.e våningen. Säger som såhär...raketrna va UNDER oss, haha..så vi hade den bästa utsikten man kan ha på nyårsafton :-D GOTT NYTT ÅR....Kramades och pussades, medans vi satt i det nersläckta rummet. Samtidigt som man tittade ut på dessa vackra raketer kunde man inte hålla tillbax alla tankarna..Vad gör Alex nu? Är Liam vaken? Gud vad jag saknar dom..vill vara hos dom..och så en och en annan tår fälldes i smyg..Ville inte förstöra för dom andra för att jag inte mår bra. Skickade ett mess till Alex och fick snabbt tillbax att både han och Liam stod och tittade på rakterna...och då såg jag bara en bild framför mig..att jag stod där med dom och att vi va en familj igen...det gjorde så ont i hjärtat att de kändes som ngt sprack, det gjorde så ont..Och samtidigt vid det ögonblicket så säger jag högt..."Mitt nyårslöfte är att ta hand om mig själv...att bli hel igen och att må bra igen"....Jensen kramade om mig och sa att det va ett bra löfte.

Efter att ha sutti fulla & trötta i mörkret i över 30 min, så va alla så trötta...så vi 4 la oss i sängen, tittade lite på tv och snackade lite. Sen efter ett tag så bestämde vi oss för att strunta i slagt och bara sova. Så Camilla & Eldar åkte hem, och Jag & Jensen la oss ner för att sova, och just vi det läget hade jag så ont i mitt huvud att jag kunde böla typ. Och hade §9718964626 tankar i huvudet...Till slut slockande vi...

Kl 08.30 vaknar jag..och tänker att jag har 30 min till att sova innan vi ska upp..med kunde ej somna om, så jag gick upp och städade rummet och plockade ihop mina saker. Sen drog jag upp Jensen för att vi skulle ju ner och äta frukost buffén som va enorm och enormt god..tråkigt nog va vi inte så hungriga. Sen upp igen..låg och tittade lite på tv...och sedan checkade vi ut.

Jag messade Alex..."Jag vill hämta Liam" och det fick jag, så jag köre upp om lödde och plockade med mig min underbara Liam. Vi skulle gentligen till Vinterland idag, men dom hade stängt pga den kommande stormen, som jag faktiskt, dum eller inte, hoppas den kommer. Älskar när det blåser och regnar, hehe. Mysigt är det!
Så nu sitte rjag här och skriver och Liam leker med kaninen och äter kex. Nalle puh är på tv.n, liam busar, katten sover och allt är som det ska.

Som jag skrev ang mitt nyårslöfte så ska jag hålla det denna gången.
Imorogn ska jag ringa ngn jag kan prata med...om allt...som förhoppnigsvis kan hjälpa mig att börja se solsken igen..
Och sen ska jag ringa min magläkare, och få en ny tid för ny undersökning (gastroskopi) och ny medicin för jag VET & KÄNNER att min mage blivit så mkt värre än va den tidigare varit. Har så ont så det inte finns...denna ständiga smärta, halsbränna, kramper..
Sen tänkte jag faktiktis oxå kolla upp varför jag har så mkt hjärtklappnigar..som faktiskt gör ont. Ja...det låer nästa som jag är en hypokondriker, och även om jag ibland tror värre saker än vad det är, så har jag faktiskt symptomen och det GÖR ont och det HÄNDER...så varför ska jag låta bli kolla upp det och låta de gå så långt så det kan bli värre?

Så imorgon har jag fullt upp med att ringa olika läkare...måste göra ngt åt mitt liv...det är väl inte meningen att jag har fått den välsingnelsen att finnas på denna jord och att gråta genom den och ha ont i både själ och kropp? Nej...och därför gör jag ngt åt saken nu..innan det är försent!

Ulf va hemma igår, det hade gått jätte jättebra...& det va skönt att höra.
Älskar dig Ulf!

Nu ska jag mysa med min älsking och sen ska vi ner till mormor och prata lite...hon ville prata med mig...och mitt liv..orkar egentligen inte...kommer bli mkt tårar..för min mamma når mig verkligen, och trots att vi inte träffas så otroligt mkt så är det hon som känner mig mest...

Ps. Bilder från nyår kommer upp senare ikväll..

Älskar min familj!......Men mår ändå inte bra....


ÄLSKAR DIG LIAM!!!


Gott nytt år!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!