Nya tag, nytt liv!

Så börjar allvaret för min del. Träning!!

Måste gå ner MINST 5 kilo till sommaren, och det lär jag ju inte göra genom att sitta här hemma på röven, utan har numera köpt en halvårs kort på kraftverket i lödde. Finns ingen anledning för mig att köpa ett kort i Vellinge eller Malmö, eftersom jag är här minst av allt typ. Så nu ska jag träna innan eller efter jobb. Och den veckan jag inte har min plutte, så börjar jag jobba i genomsnitt kl 14. Och det finns inga pass vid den tiden, utan jag får köra till lödde redan kl 8 typ. Ibland även kl 7, men vad gör man inte för att gå ner i vikt. Och det roliga är att då kan jag ju ha liam den veckan som inte är "min", eftersom jag lämnar honom då på dagis vid 8 tiden (som alex annars hade gjort), och sen hämtar honom hos alex efter jobb. Men det blir ju inte så ofta, för han måste få sova ut mitt hjärta!

Har handlat hem en massa saker inför min träning/diet nu. Massa grovt bröd med phiadelphia ost på (mumma), och så har jag köpt hem yogurt (vilket jag annars inte dricker/äter), men så nu på morgonen äter jag 1 grov macka med p - ost, tallrik yogurt med vetediet, cashew nötter & banan, nyttigt och energikick som behövs innan eller efter träningen. Sen så skaaa jag försöka äta middag och sånt oxå, men det är svårt att få tiden inom mitt jobb. Så det får bli kycklingsallad ist för whopper till middag, hehe.


Och så ska jag verkligen försöka dricka mer vatten och äta mer frukt jag kan. Saken är det att jag inte gillar grönsaker...morötter, gurka, tomat...*isch*..så jag får nöja mig med extra mkt vatten då ist. Jag ska även köpa sånt där protein pulver och sånna saker, som ska hjälpa min träning på vägen..för det är allvar nu. Ska väga mig 1 gång i veckan, dvs söndagar. Men jag är en tjej som vill se resultat DIREKT, helst samma dag, så ni kan ju tänka er själva varför jag gett upp så många ggr, men denna gången ska jag inte fokusera såå mkt på vågen, utan på hur mina kläder sitter.

Känns faktiskt riktigt skönt...allt. Känns som jag är på "rätt väg" Har tagit itdag med min sjukdom, tar tag med min vikt, våren är på väg..allting går åt rätt håll i mitt liv just nu. Och så ska det förbli!

Fan man sitter här och längtar tills träningen börjar. Hehe...






Snart börjar en dokumentär på 3.an ett program om anorexia, hemskt det där.  

                       
 Det är så fruktansvärt äckligt och hemskt....*ryser*



Träffade min nya psykolog idag, en trevlig människa det där, och jag ska börja i teraoi för min ångest. Nervöst, men spännande. Sen snackade vi lite om min liv, min bakgrund, och hon såg titthål jag inte kände till, hon va fantastisk. *s*

Jahaaa....

Har inte mkt mer att skriva om idag tror jag.

Ska upp tidigt imorgon, så måste komma i säng i tid, men väntar syrran hit, så haha, så det lär ju inte bli innan kl 00!

När jag satt och surfade på nätet innan idag så hittade jag en bild på min lilla syster på nätet, camilla så alltså, men det lär ni se. Det roliga är att hon är sjuukt lik george bush på bilden, men hon hade väl druckit eller nåt...       

 MIn söta sisse!
 




Puss haj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback