Stackars Stackars Älskling.

Min älskade lille son har fått lugninflammation!

Väntar på svar fårn läkaren och grejjer nu.

*Snyft*


Älskling min!


Stackars jävla nacke!

Tjaaa.

Det första jag kommer prata om idag är min sjuuuuuka nackspärr. Asså, det är sinnesjukt. Minsta lilla fel rörelse och de låser sig och smärtar nåt så enormt. *AJ*
Kunde inte jobba och fick ringa akut massör. Fick bindvävs massage. Har inte hjälpt än, men har fått syra till musklerna iaf. Känns definitivt i min onda rygg att de blivit bättre, men nacken är omöjlig. Nån nerv ikläm är det säkerligen, känns så iaf. *Snyft*
Aja, får hoppas de släpper när jag börjar dricka ikväll, så jag kan dansa som vanligt. Mmm..känns ju inte så nu.

Jahapp. Idag är de fredag igen. Lika galet som förra fredagen. Har precis varit på systemet ovh fyllt upp lagret. Ska ju på inflyttningsfest hos lillasyster. Sen ska alla till Danmark, Clubin. Om det blir så för min del. Vill hellre till Lund ;-) Tror Josse oxå hellre vill de. Sååå vi får se vad vi bestämer när det är spriten som "talar".

Igår hade jag en trevlig dag. Träffade syrrorna ute på svågertorp. Blev körd av en snäll person eftersom jag tappat min bilnycklar på fyllan. Som tur e så hittade Jensen dom i sin bil under sätet dagen efter, haha. Iaf. Vi körde till Mosaik. Och käkade svingod Tapas. Gott som tusan. Sedan ut till hamnen in på Ica Maxi. Pappa mötte upp oss för han skulle hjälpa mig hämta hem nycklarna. Tack pappsi.
Under tiden jag käkade tapas så messade jag och S. Och vi bestämde snabbt att jag skulle hem där på kvällen, och så blev de. Lika glad och se honom. Vi hade en trevlig och väldigt mysig kväll. Och förhoppningsvis blir det så ikväll oxå. Vill ju sova där efter utgången, alltid lika kul och va fulla tillsammans :-)
Meeen vi får se. För de blir en hel del problem. Ngn som vill vara Taxi ikväll?? :-P

AJ SOM FAN vad ont de gjorde precis. Åhh ett varmt bad tack.

Hörs sen.

Puss


Vad händer när vuxna blir för fulla?

När en av ens bästa vänner är nere och hälsar på, så får man lov att dricka rött vin/vodka/cider/öl...hmm, kan ju fortsätta här.
Det va ju trots allt lillördag & på egen risk kom folket hem till mig med tanke på min ögoninflammation. *s*
Det är vänner de! (Hehe)

När de blivit liiite för mkt av det goda så kommer det fram sidor som inte är särkilt mogna och mindre pinsamma, haha. Även hos 26 & 27 åringar. Haha.

Men kul hade vi, och det är väl de som är huvudsaken?

(Ps: Bry er INTE om hur mitt rum ser ut. Haha. Håller på att "renovera" och tömma överallt. hehe)

image577

image578

image579

No Comments ;-)

Nu ska snart jag & lillayster in till stan och förbereda inför morgondagen. Dom ska ha inflyttningsfest och det blir ös även då. Galet hur man ska orka. Börjar ju bli lastgammal. *s*
I helgen ska jag träffa S. Det va ett bra tag sedan. Typ Alla (L) dag. Ska bli mysigt att få hans varma kropp emot min igen. Japp, så känner jag. Men som jag sagt tidigare så kommer de inte bli mer än så där. Trots vi att vi bägge tycker om varann väldigt mkt så är vi överens om de. Visst är världen konstig? Haha. Aja..

Nu ska jag duscha av alla synder från igår.

Puss

Äckligt.

Vaknade idag och kunde fan inte öppna mina ögon. Neeej, dom va "igenklistrade" Vaaafaaan. Fick söka mig till badrummet och skölja mina ögon. Knallröda. Trevligt. Ögoninflammation.

Så jävla störigt. Kliar, svider och rinner. Och ska jag åka och jobba nu. Japp, så e det. Man får inte ledigt för de minsta lilla på de jobbet. Skulle jag inte komma idag, så blir det sån jävla kaos. Men skulle febern komma smygandes så drar jag direkt. Man e lixom lite "rädd" att inte komma till jobb en dag. För då hittar dom väl fler anledningar att sparka en. Ähh.

Vill bara säga en sak ang min sjukdom.
Jag håller på att kämpa med den själv och med mina vänner. Det går väl kanske inte sådär jättebra direkt. Men jag kämpar iaf, och det är huvudsaken. Funkar inte de så får jag släppa min rädsla och söka hjälp på annat håll.
Men oavsett vad som händer så kommer min livsglädje aldrig försvinna eller bli sämre. Är faktiskt lycklig trots allt som har hänt de senaste åren. Och det beror på min älskade underbara son som jag aldrig kommer göra ngt inför någonsin. Har hör eller ser inget. Det sköter jag snyggt. Skulle aldrig göra ngt där han far illa. Han har en mammas om älskar honom djupt och han får allt han pekar på. (Ja, han e bortskämd, men det har jag valt själv. Han är mitt första barn och hans pappa och jag sabbade de, så han ska få en underbar barndom, och det har han)

Så nu fick jag sagt de. Tack för att ni visar att ni bryr er iaf.

Det här med att gå ner minst 5 kilo till sommaren. Jag tänkte inte spy mig ner i vikt, utan ska träna och äta rätt. Och när jag äter rätt så spyr jag inte. Speciellt inte om jag tränar.
Nu ska jag börja på Streetdance och proffsionell dansgrupp där vi ska ha uppvisningar till sommaren. Mer info kommer senare ;-) Kanske de hjälper mig?

Ikväll är de utgång med josse om inte febern kommer. *Rädd*
Isf ska jag hämta upp henne på hemvägen och vi ska sitta och dricka här innan. Men vi får se hur de blir.

Nikita, min älskade gojja, har jag sanart haft i 1 vecka. Jag kämpar med att få henne tam, det är svårt och krävs mkt tålamod. Jag kan inte ta ut henne ur buren förräns hon inte är rädd för min händer längre. Men som sagt, man ska inte ge upp. Söt som få är hon iaf. *s*

Nepp. Nu väntar jobb. Ska sola innan oxå.

Pussen!

Sköön musik!

Viktnojja som fan.

Sitter här och räknar. Har 3 månader (innan strandsäsong) på mig att gå ner 5 kilo. Fixar jag det?
Jaaaa lätt tänker jag då. :-)
Speciellt nu när jag ska börja dansa igen på riktigt.
Kuuul!

Asså, måste bara tillägga att en tjej, som man sällan hör ngt om, Kate Ryan, gör så sjuuukt bra musik asså.
Hon har gjort nårra riktigt sommarfest låtar som sitter så djupt i hjärtat att man ryser och ler av glädje när man hör dom. Den främsta låten som verkligen ger minnen är Libertine. Gaaaalet vad grym den är. Så mkt skit man hittat på till den låten. (Grymma dansöser i videon. Tjejen är en av världens bästa (lesbisk) dansös.)



Sen har vi såklart Desenchantee, oxå en välkänd och fet låt.
Och sjääklart en av hennes senaste Voyage Voyage.

Åhhhhhh!!! När jag satt och letade runt på Youtube så hittade jag en låt som jag så sjukt jävla länge letat efter!! Helt galet! Asså, har letat som en galning, ingen har fattat vilken jag menat!! Men nuuussååå!!! Lyssna och njuut!





Guud. Kommer lyssna hela kvällen ;-)

Hade en trevlig kväll på bian med jossis.
Morgan Pålsson is in the house. Alltså. Filmen va kanon. Det ÄR ju faktiskt en långfilm lixom. Det är både Drama, sjuk komedi, sorg, glädje...ja allt i den. Inte fan är det ngn ny Ice Age. Det får man ju fatta innan man ser filmen. Men fy fan sikka garv man fick in. Jiisses vad jag diggar den killen! :-D

image571


Pusssss


Helt vanligt kan va farligt.

Stod i köket för jag skulle skära upp lite äpplen till alla djuren i hemmet.
Äpplet va rätt hårt, så fick ta i lite. Just då knäcks kniven av från skaftet och av trycket så flyger den rakt upp i luften utan att jag hinner reagera och hamnar rakt ner på min hand. Ehm.. AAJJ SÅ IN I HELVETE!!!!
Fatta hur ont de gjorde. Stod och tittade mig runt och ville att ngn skulle tycka synd om mig. *s*
Meen nej, fick snällt gå & torka av blodet och tycka synd om mig själv.
Va ju tvungen att ta en bild snabbt innan jag torkade av, hehe.


"That´s what blogg is for" ;-)

image570

Okeeej då. Lite för att ni oxå ska tycka synd om mig :-)



Barndoms kärlek.

Känner ni igen dessa killar?

newkids.jpg


Jovisst. Det är våra älskade New Kids On The Block!

Haha, det va fan inte igår. Men guud va små dom är. För några år sedan så va dom ju helt stora och heta, haha.


Kyss



Skrämmande.

Ibland blir man rädd.

När jag körde för att hämta lillgrabben idag på dagis så stod där poliser, brandbilar, ambulanser och hela styrkan. En blå liten bil va totalt majjad. Körde sakta förbi och kollade ordentligt, klart man e nyfiken.
Den hade på nåt sätt kört in i räcket, och hela bilen va som sagt pajj. Fram, tak och baksida. Tänkte att den lätt hade voltat. Jodå mkt riktigt. Läste på sydsvenskan som lagt in så mkt som så här:


Malmö

Bil voltade på Yttre ringvägen


En personbil voltade idag på Yttre ringvägen vid trafikplats Lockarp i Malmö. Olyckan inträffade i norrgående körfält vid 11.30.

En person fördes till sjukhus.



Asså. Ärligt. 3 meningar fick den stackarn. Det är ju inte så litet för honom/henne. Nej, ist lägger dom ner sin energi på sånt här ist:
http://sydsvenskan.se/nojen/article304146.ece

Daniel Breiholtz, Kishti Tomita och Peter Swartling slutar som jury för Idol. Foto: Fredrik Sandberg
Nöjen

Hela Idol-juryn byts ut
Av Ulf Clarén
Först publicerad: 26 februari 2008 17:44
Senast uppdaterad: 26 februari 2008 17:57
1 kommentar

Den fruktade juryn för "Idol" är nu definitivt ute i kylan. TV4 har bestämt sig för att byta ut hela juryn och Peter Swartling, Daniel Breitholtz och Kishti Tomita får lämna programmet. Och samtidigt flyttar TV4 castingturnén från Malmö till Lund.

Producenten för "Idol", Pelle Porseryd, vill inte säga varför man nu byter ut hela juryn men han betonar att det inte bottnar i någon konflikt mellan den nuvarande juryn och TV4.
-Jag kan bekräfta att vi ska byta jury och att det sker i samförstånd mellan TV4 och den nuvarande juryn. Vi är jättetacksamma och glada för de här fyra åren, de har gjort ett fantastiskt jobb.

TV4 kommer inom de närmaste dagarna att presentera en ny jury. Hur många personer det rör sig om ville Pelle Porseryd på tisdagen inte uppge.

Ursprungligen bestod juryn av fyra personer men efter en schism om ersättningen lämnade Claes af Geijerstam programmet inför förra säsongen. De tre återstående - Peter Swartling, Daniel Breitholtz och Kishti Tomita - har funnits med sedan starten 2004.
- Jag blev lite förvånad när jag såg att de andra två inte heller ska vara kvar. Jag har haft en egen dialog med TV4 där vi kom överens om att jag inte skulle fortsätta, berättar Peter Swartling.
- De ville att jag skulle vara glad och entusiastisk men jag kände inte den glädjen.

I höstas kritiserade han i direktsändning programmets upplägg. Anledningen var att Claes af Geijerstam fick vara med och ha synpunkter på juryn.
- Jag tyckte inte att det kändes seriöst i höstas när man lät en person, oavsett vem, inom programmet vara med och ifrågasätta juryns arbete.

Uttagningar till den femte säsongen av "Idol" inleds i Luleå 29 mars och då kommer den nya juryn att vara på plats. I år får Malmö inte vara med bland städerna som får besök av Idol-turnén. Istället har TV4 valt att flytta den skånska uttagningen till AF-borgen i Lund 5-6 april.




Rätt sjukt ändå!!


Världen är grym.

Morgan Pålsson!

Han e ju fan bara bäst.

Ikväll ska jag & josse se filmen på bio i Lund. Ska bli riktigt trevligt ;-)
Vi har alltid så jävla kul. Love you.
Tråkigt att man inte mår prima direkt..har mått sådär halvkasst hela förra veckan. Börjar bli lite orolig, borde kanske kolla upp mina hälsovärden tror jag. Aja.

Imorgon ska jag & sthlm-Josse ut och festa & dricka en deeel.Trevligt som fan. Löning för min del då.
Hoppas bara till allt gott att jag inte blir sjuker..har nämligen sjuka yrselattacker nu. *suck*
Jaaaajaaaaa. Nog om de skitet.

Ikväll innan bio blir de träning. Enbart styrke denna gången. Och imorgon ska jag dansa. Fan vad jag älskar min dans. Det finns inget på denna jord som är roligare än att få dansa ut sina känslor, lycka, sorg, glädje..eller vafan som helst. :-D

Japp japp. Mår som sagt braaa som fan! (om man räknar bort min idiotiska jävla k*k sjukdom)

(Rätt kul ändå att se hur vissar kämpar för att inte visa sin sorg, hat och svek genom att verka så jävla stark. Men hade personen i fråga baaaara vetat vad jag gjort i dennes hem, så hade den rätta "jag" kommit ut)

=)

Japp japp. Nu ska jag duscha och göra min fiiin för alla söta lundare guys.

Pussen!


Stess är dåligt för själen.

Gomorron.

Lite stressad är jag dock. Ska egentligen hämta liam i lödde kl 12. Men han har säkert så kul ändå. ;-)
Sitter och funderar på vafan jag ska göra idag. Lekland i hgb? Hmm, ja det är ju en bit, men han kommer ju älska de. Nån massage idag vet jag inte om de blir. Isf om jag kan få efter 17.00, för jag prioriterar såklart liam *s*
Känner mig dööstressad i själen idag, vettfan varför.
Måste hinna inom stan oxå för att köpa en ny ring till läppen som jag då tappat. Typiskt.

Ikväll kan det hända saker utöver de vanliga. Det återstår och se. :-D

Neej. Nu ska jag iväg. Ha en trevlig eftermiddag.


Puss

Gonatt!

Japp, japp. Hänt en massa ikväll. Överasskande saker. Både bra och mindre bra.
Blev lite paff, men det va bra ändå ;-)
"Kodnsnack Kodsnack"

Aja. Jobbat hela dan idag. Grymt trisst. Ledig imorron. Tänkte faktiskt boka tid till massage. Fan vad naaajz.
Sen ska jag hämta liam på dagis & tänkte ta med honom till nått nytt lekland i Hbg. Han hade tyckt de va såå kul min lilla älskling. Passar på att träffa honom när jag e ledig. Saknar annars ihjäl mig ju.
Älskar honom över allt.

Så nu ska jah titta runt efter nån bra massage krimskrams.
Sen tänkte jag sova, för denna kvällen har tagit på krafterna :-)


Pussis!


Sessa?!

Vilken prinsessa är du?

Askungen:
[ ] En av dina föräldrar är döda
[x] Du gör många sysslor hemma - (Man bor ju inte hos föräldrarna längre)
[x] Du älskar att klä upp dig
[x] Du älskar djur
[x] Du väntar på din drömprins
[ ] Din mamma är väldigt sträng
[ ] Du har systrar som är avundsjuka på dig
[ ] Ibland vågar du inte säga vad du egentligen tycker
[x] Du har glömt skor hos en kompis någon gång
[x] You have blonde hair
TOTAL: 6

Belle:
[x]Du har kysst någon som dina kompisar inte gillar
[x ] Du har gått vilse i skogen
[x] Du älskar att läsa
[x] Du är inte det minsta blyg och säger alltid vad du tycker
[x] En av dina familjemedlemmar är ganska konstig (inga kommentarer, hehe)
[x] Du har jobbat frivilligt någon gång (har jag ngt val?)
[x] Du har en vild fantasi
[x]Du älskar att ta hand om människor som behöver hjälp ( jag är väl relativt hjälpsam)
[ ] Killar har tyckt om dig bara för att du är söt
[x]Du har tackat nej till minst en person som har velat gå på dejt med dig
TOTAL: 9

Jasmine:
[ ] Din pappa är väldigt rik
[ ] Du är väldigt smart (Vad anses som väldigt? Inte är jag ngn einstein)
[x] Du har varit tillsammans med någon som är olik dig
[x] Du är unik och annorlunda jämfört med alla andra (Unik? Men jävligt annorlunda pga min humor ;-)
[x] Du skulle aldrig gifta dig med en person bara för att personen var rik, ( Jo, )
[x] Du har många mål i ditt liv
[ ] Du har inte så många vänner
[x] Du är självständig
[ ] Du är förmögen
[ ] Dina föräldrar försöker kontrollera ditt liv
TOTAL: 5

Ariel;
[ ] Dina föräldrar förväntar sig mycket av dig (Dom vet vem jag e, haha)
[ ] Du försöker följa reglerna, men det är inte ofta du klarar av det (regler är till för att brytas)
[x] Du är lite av en trubbelmakare
[ ] Du är yngst i din familj
[x] Du har många systrar
[ ] Du samlar på nånting
[x] Du har/har haft långt hår
[ ] Du har/har haft en fisk som husdjur (Det räknas väl inte om det varit mammas? ;-))
[x] Du är väldigt nyfiken av dig
[x] Du är ganska lättlurad
TOTAL: 5

Snövit;
[x] Du vet att du är vacker
[ ] Ibland verkar det som att din mamma är avundas dig
[x] Du har nästan blivit dödad (2 ggr, och bägge är av trafiken. En moped och en bil)
[x] Du har minst 7 bra kompisar
[ ] Du har blivit matförgiftad
[x] Du har/haft kort hår
[x] Du kommer överens med nästan alla
[x] Alla dina kompisar är olika
[x] Du älskar att ha kul
[ ] Du är gladare när du inte är hemma.
TOTAL: 7

Mulan.
[x] Du är lite av en pojkflicka
[ ] Många önskar att du var lite tjejigare
[ ] Du Har låsats vara någon du inte är
[x] Du har haft en fysisk fight med någon
[x] Du har rymt hemifrån
[ ] Dina föräldrar försöker planera ditt liv
[x] Du har många killkompisar
[ ] Du ser ofta dig själv i dåliga situationer
[x] Du älskar din familj så mycket att du skulle göra vad som helst för att skydda dem
TOTAL: 5


Törnrosa.
[x] Du bor/har bott med någon annan än dina föräldrar
[x] Du dog nästan vid tidig ålder (Med min moped, jisses så nära döden har jag aldrig varit)
[x] Du är vänlig, älskande och tankfull
[ ] Du har en fin sångröst. (Enligt vissa)
[x] Du gillar att sova sent på helgerna
[x] Du är mycket ute
[ ] Du är adopterad
[x] Du är väldigt romantisk.
[x] Rosa är en av dina favoritfärger
TOTAL: 7

Pocahontas;
[x] Du älskar att utforska stora städer
[x] Du är mer andlig än religös
[x] Du har haft ett omöjligt förhållande
[ ] Någon i din familj är död
[x] Dina föräldrar bryr sig mycket om dig
[x] Någon du känner har varit med i något krig
[x] Du älskar naturen
[ ] Du har/har haft svart hår
[x] Du skulle älska att flytta till en fin och exotisk plats
[x] Du är väldigt äventyrlig
TOTAL: 8


Japp. Jag blev den vackra Belle från Skönheten & Odjuret!

(Jisses vad fel de blev från början, haha)


Pussen!

Underbart!

Gokväll Damer och Herrar!

Vaknade imorse av att lilleman hoppade upp i min sägn och la sig för att sova vidare.
Vaknade av att han har kissat i min säng..åhh..typiskt, men det va bara att torka och byta. Plutten min :-)
Jensen ringde mig strax efter och frågade om vi ville följa med och bada. Självklart.
Så vi packade badkläder och drog iväg till vanningen. Där hade Theo (Jensen son) och Liam såå jäättekul.
Vi va där i flera timmar och sedan drog vi och käkade. Åkte hem till mig där småttingarna hoppade i min säng på ett sätt jag aldrig tidigare skådat. Fan vad söta dom va och kul hade de.
Va här nån timme och sen promenixade vi ner till Pia (Vellinges kiosk) och köpte varsin kaka till dom. Hem hit igen och lekte lite till. Ja, dom hade väldigt kul.

Så vi har haft en fullspäckad dag, och det märktes på lilleman som slockande i soffan, hehe. Så söt (L)

image562

image563

image564

image565

image567

image568

image569

OTROLIGT SÖTA POJKAR!!!


Nu är det ännu en gång ny vecka som förmodligen kommer gå lika snabbt som förra, och förra och förra igen.
Galet värre. Aja..snart vår, ska absolut inte klaga!
På ons ska jag och min älskade vän från sthlm ut och festa. Blir antagligen Scandic eftersom det är de enda som har öppet en ons. Men ska se efter nåt annat oxå ;-) Sen på fre är det inflyttningsfest hos lillasyster och Eldar. Fests om tusan, och sen ska vi till Clubin i danmark efter. Ska bli riiiktigt skööj. Dj Rocco spelar där då. Naajz! :-D
Seeeen på lördagen är det The Tivoli i hbg för mig och tjejerna. Kuul som stryyk ska de bli där oxå. Japp japp!
Så den kommande helgen är fullspäckad för denna donnan.
Tur man inte jobbar så mkt denna veckan, för jag ska vara hemma och lära känna varann. Hon är såå goo redan :-) Tror detta kan gå riktigt bra, precis så bra som jag vill.

Ohh..har sånna lyckokänslor i kroppen. Vet inte vad det beror på. Men är glad på nåt sätt.
Snart vår som sagt, ska snart bli moster, ska till sthlm nästa vecka, resa till Turkiet, ja men gud.
Trivs så bra med mitt liv.

:-D


Asså. Jag skämtar inte. Ni MÅSTE de detta med dagens nya heting
Björn Gustavsson. Gud, jag är kär..på riktigt! :-)




Hahahahahahahaha. Vad va det jag sa?


Puss



Nikita!

Guud vad vacker hon é.

Igår va hon väldigt reserverad och så. Satt inne i hörnan och sa inte ett ljud. Men jag spenderade timmar framför henne och pratade en massa "gojja" (hehe). Idag när vi vaknade ocj gikc ut till henne så började hon snacka med mig och lekte lite och gick fram till mig. Trots att det bara är 2.a dagen. Äter gör hon oxå. *Glaaad*
Så hon ska sitta i buren och "lära känna mig" i ca 1 vecka innan hon får komma ut och flyga lite. Hon måste ha lixom visat att hon inte är rädd för mina händer och så innan hon får komma ut som sagt.
Gud vad kul och spännande detta är. Mammas lilla flikka!

Idag har vi slappelördag. Men ska snart till Zoozity..igen, hehe. Måste hitta bra matskålar till N.
Sen ska jag iväg och dansa kl 15 & sola. Sen är det lördagskväll. Och M kommer hit idag, med sin vovve, så det blir väl en långre promenad i lilla Vellinge ikväll. Trevligt.

Nej, nu ska vi först ner till Mimmas och äta frulle.

Ha en trevlig lördag!

Puss

Pirriiiii :-)

Börjar ju nästan bli lite nervös :-)
Ska köra om ca 30 min. Ska inom Zoogiganten först och snacka lite med M och så.
Sen ska jag köra till Eurostop i Halmstad. Ska möta uppfödare där kl 14.00.
Och för första gången träffa min Nikita. Guud vad jag längtar!!!

*ihh*

Kommer ju självklart ta en massa bilder på henne, så ikväll får ni se henne!!

Japp, japp. Nu måste jag klä på oss.

Puss

Haj haj.

Usch. Så mkt och göra om dagarna.
Jobbat nu dessa dagar. Bara imorron oxå, sen är man ledig heela helgen, så jävla najz.
Mår inte bra faktiskt. Fick feber på bara nån timme i förrgår. Shit vad kass jag blev. Men dagen efter va de över och kunde jobba som vanligt.
Skumt?
Aja. Har dessutom varit på Zoogiganten och ZooZity 2 dagar i rad nu.
Planerar och inhandlar det jag behöver inför hennes ankomst. Ja, nu tänker ni, men hon har väl redan den?
nepp, killen fick förhinder, så nu är de officiellt bestämt på fredag kl 14.00 vi eurostop i Halmstad ska jag hämta henne, Ihhhh. M är jättesnäll och jag får bur och mat och grejjer för deras inköptspris. Så jävla bra :-D Har hittat en perfekt bur med lektak och grejjer. Den är perfekt. Att en av mina drömma slagit in, och dessutom så sjukt mkt billigare än vad det annars blivit. *s*
Idag när vi va där så hade de hänt en sak. En "gubbe" hade köpt Gulkindad amason för ca 5 månader sen.
Men han har inte behandlat den bra utan bara skitit i den och gubben hade kommit in till Zoo igen för att visa lixom och försöka få hjälp. Men detta svinet är en förstaklass djurmisshandlare. Jag blev illa till mods när han berättade hur han skällt ut gubbjävlen och hela köret. Hade tydligen varit ett jävla liv. Så dom tar hand om stackaren nu som är så nära döden.Jag fick gå in i rummet och kolla på stackaren. SÅÅ ont jag fick i magen när jag såg hur den satt och kippade efter luft. Den är så nära döden och vi alla hoppas till gud att den ska få överleva. Han är max 8 månader gammal, och dom lever för fan i 70 år. M va förstås skitförbannad, och han ska tvinga mannen att ge tillbax fåglen och få sina pengar tillbax. Allt för att dom ska kunna rädda stackaren, för den SKA INTE tillbax till gubbafan om han överlever. Ni skulle sett stackaren...kände tårarna va på väg. :-(
Håll tummarna alla för detta stackars djur!

Snart ska handpenningen inför vår resa batalas in.
Fan vad jag längtar, guud va härligt det ska bli!!! :-D
Turkiet, för 3.e gången (L)


Sitter och funderar på namn åt min tösabit. Det finns sååå mkt och det är fan inte lätt, hehe.
Har ett par stycken namn redan som jag väljer mellan. Men vill ha fleeeer, massor. För det ska va "rätt", ska ju säga det namnet mitt liv ut (förhoppningsvis) ;-)

Calisa (går att uttala på 2 sätt, Svenska och Engelska)
Kajsa (rätt vanligt, men ändå sött på en gojja)
Bella (sött som tusan)
Dessie (lite kul med Jessie & Dessie, hehe)
Soola (Jättesött namn med en betydelse)
Fanny (oxå bara sött som få)
Nelly (häftigt på en gojja :))
Carrie (Chicka chicka ;-))
Nikita ( älskar det namnet)

Japp.  Ni ser ju själva ;-) Men behöver hjälp. Vad tycker ni är finast eller har ni ngt annat förslag?


Ska bli kul och skönt nu till våren när vi ska ut och promenera tillsammans. Ska givetvis vingklippa henne. Det är verkligen inget som gör ont på henne eller nåt hon lider av, om det är ngn som tror de.
Tvärtom, är bäst för henne, så hon inte flyger iväg från mig & blir dödad av rovdjuren.
Dessutom ska jag har sele på henne när hon sitter där på min axel. Det finns att köpa en koppel lixom som man sätter fast i fotringen, men det kan göra ont på dom och skada dom riktigt illa om dom skulle bli rädda eller nåt. Så blir helkroppsele ist. :-). M ska komma hit på fredag kväll och hjälpa mig med lite tips och ideér. Han är ju fågelproffs. Som jag längtar efter henne. Ni kommer få bilder så fort det blir aktuellt.

Nej..nu ska jag göra iordning inför Top Model.

Pussen sålänge! 

*Jag é Glaau*

Jess info!

Åhh, haft de fullspäckat nu heeela veckan.
Men på ett bra sätt :-)

Det började i torsdags på alla hjärtans dag. S ville hitta på nåt, jag med för den delen. Så han skulle boka bord, vilket han glömde, haha. Mupp. Så vi gick igenom hela lund och letade efter ledigt bord. Men nepp, det va dödsdömt. Så S idé va att in på Ica och handla en massa mat och gott. Jag fick dock inte se vad han hade i korgen, hehe. Han betalade allt..trots att jag strejkade. Sött av honom.
Han körde hem i förväg & när jag väl kom dit hade han hunnit tända ljus och dukat fint och påbörjat maten. Dööömysigt. Han är en jäkel på att laga mat asså. Helt sjukt. Han borde bli kock ist.
Aja. När han påbörjat förrätten så säger han typ "är du redo" och smäller upp värsta hmm, jag vet intye riktigt vad det va. Men nåt champange liknade sak, fast detta va ett mousserande vin, som blivit kolsyrat av sig själv. Haha. Hajjar inget, men tydligen va det nåt fint, och förbannat gott!! Han hällde upp till oss, och vi skålade.
Sedan fortsatte vi med maten och satte igång en bra skiva. Hade väldigt trevligt, och åt himla gott. Speciellt efterrätten ;-) Som va Vit chokladmousse med värmda hallon och björnbär. Förätten va en otroligt god Tomatsoppa som han fixade och trixade med innan han serverade den med smaksatt gräddfil, och vitlöksbröd.
Huvudrätten var pepparstekt oxkött med bearnaisesås och grönsaker. Mmm. Allt va såå gott.
Vi drack rödvin till maten såklart. Sedan gick vi in i vardagsrummet och lyssnade på gamla klassiker tillsammans och mös och snackade. Vad som hände därefter som han fick för avslutning på alla hjärtans dag tänker jag överhuvudtaget inte berätta om *Leeer*, men han verkade gilla de starkt *fniss*
Ibland får man bjuda på sig själv..trots att vi inte är ett par.
Kvällen blev sen och vi somnade tätt tillsammans. Dagen efter va det dax för jobb. Drog direkt till jobb. Och slutade inte förrän kl 21. Direkt efter jobb stack jag till S igen. (Tur man har ombyte i bilen, haha) Köpte med mig pizza & hyrde film. Det va oxå en mysig lugn kväll. Snacka om att jag sov gott den kvällen. Upp på morgonen igeeen för att jobba. Men jag va tvungen att köra hem om för att ta min medicin som jag glömt i 2 dagar, och det kändes i hela kroppen ska ni veta. (Ryser). När jag kom hem möttes jag av en stirrig och orolig daysie som skrek efter min uppmäksamhet. Som sagt. Visste genast vad som va fel. FUUUUCK. Varför nuuu? Jag ska ju jobba. Panik ringde till alla som kunde hjälpa mig. Underbart snälla Emma kom hem till mig och tog över. Hon satt här i flera timmar och höll koll på henne och ringde mig då och då för informera. Tills lut va hon tvungen att gå, och då hade inga ungar kommit än. Efter timmars kämpade att få komma hem och hjälpa mig tös, så kom jag hem och samlade ihop alla ungar från höger och vänster kändes de som. Och hjälpte henne med resten av jobbet. Hon va riktigt duktig denna gången. *Stolt* Sov hemma den kvällen. Va för trött. Har ju inte fått allt för mkt sömn de senaste dagarna ;-) Men ack vad mysigt jag hade de. Dessutom skulle jag börja jobba kl 8 på morgonen dagen efter. Eller ja, de va planerat så iaf. Vaknar kl 06.45 av att klockan ringer. Ställer om den på 07.00 och somnar...........ZzZzZzZZzZzZz. Vaknar av att katten flåsar mig i ansiktet. HELVETES JÄVLA FUKKING SKIT blir mina första ord på dagen. Klockan va då 09.55. Jag skulle börjat jobba kl 08.00 och resturangen öppnar kl 10.00 plus att en medarbetare stått ute redan i 30 min och frysit för han inte kommer in med tanek på att det är jag som öppnar. Treevligt. Med hjärtan i halsgropen och pulsen på fel nivå körde jag fort som faaan till Lödde.
Väl framme va det att sätta igång. Jobba, jobba JOOOBBBA! Efter ett tag lugnade de ner sig. Hade ju ändå inte ett smack att göra på 2 timmar. Tiden gick fort och sen va det dax för att sluta. Alex och liam satt utanför i bilen och väntade på mig. Spang ut så fort jag slutade för att möta min älskade son. Han sov på ratten i alex knä, men vaknade så fort jag öppnade dörren och han gav mig de största leende han gett mig. Maaammmaa skriker han. Och så håller han om mig hårt hårt hårt och pussar mig hela tiden. Och så gör han ifrån sig ett mysigt ljud som låter: *mmmm* *mmmm* *mmmm* Hihi. Gud i himlen vad jag älskar det barnet. :-D
Vi åkte till Zoo city för jag skulle se vad som tar för en sån gojja jag ska hämta imorron..Ahhh. Japp.
Det har blivit ändrat för jag fått ett bättre pris och en bättre och roligare fågel. En "riktig" gojja som blir väldigt tam, lär sig prata som tusan och är väldigt social.
Dvs en Blåpannad Amazon.



Visst e dom bara såå söta?? :-D

Ja, ni kan ju själv läsa om den på nätet om ni är intresserade. :-)
Man kan ju tacka ngn där uppe att jag träffat en zoo kille med kontakter. Sjuuukt bra kontakter *hihi*
Annars hade aldrig denna dröm gått i uppfyllelse. För fy faana vad dyra dessa djuren annars är. *Puh*
KUUUL!
Självklart kommer jag ta en massa bilder på henne när hon kommer till sitt nya hem. Så håll utkik i bloggen framåt senare kväll.

Imorgon är jag annars ledig med min älskling. Tänkte ta honom till frissan imorron, och göra nåt kul. Hehe.
Men vi får se. Det ska vara vår dag imorron. Min älskling.

Här kommer bilder på kattungarna (L)


image557


image558


image559


image560


image561


Åhh. Mina små älsklingar! Det bästa börjar när dom öppnar sina ögon och börjar söka sig utåt. *S*


Japp, japp.
Imorgon händer de grejjer.
Ska sova nu eller iaf fortsätta läsa min braiga bok :-)

Godnatt Svarje!

Äntligen heeemmaaa!!!

Kom precis hem efter en jäävla massa kämpande att komma hem till daysie. Emma va här till ca 18 tiden och då va ingen född.
När jag kom hem så låg daysie en en ICA papperskasse med 2 bebisar ute. Jag tvättade rent och lyfte över dom till bäddplatsen. Blod överallt på glolvet.
Efter ca 2 min hör jag ett ljudligt pip. Tänkte vafaan?? Så gick jag in på toa, och där låg en stackare bland kattpiss och kattskit och hade ler/sand överallt. Så jag tog upp den och tvättade så gott jag kunde & la henne hos sin mamma. Nr 4 är på gång nu...

Kommer ta bild på alla när det är klart! =)

Kraaam

image556

Bebisar On The Way!

Kom nyss hem.

Möttes av en gnällade och jamande Daysie. OCH en snäll daysie mot sin unge.
Om jag säger såhär. I flera månader har daysie varit sååååå dum mot skrållan. Så fort hon närmat sig så har hon morrat, fräst, prylat skiten ur henne. Idag skådade jag nåt som varken jag eller skrållan är vana vid. Att hon va snäll, tvättade henne och mös. Man märkte att skrållan va på sin vakt. Hon undrar nog vad kärringen sysslar med.
Men faaaaan. Hon kommer föda i kväll. Utan tvekan. Och JAG SKA JOBBA!!!!!!!

Måste hitta kattvakt som kan vara med henne. Hon får INTE va själv.

Måste skynda mig.

Puss

Jag lever ;-)

En sabbis här.

Har inte tid. Har inte varit hemma sen igår morse. (Pappa tar hand om djuren)
Ska inte hem inatt heller. Ska hem till S ikväll igen.
Gårdagen va den bästa alla hjärtans dag nånsin och jag ljuger inte!!
Helt underbart!

Så ikväll ska vi hyra film och käka köpemat..hehe.

:-)

Ring mig om de är ngt vänner.

Älskar er!

Puss

Tvångstankar!

Han har Hund, hjärtsjukdom (tror dom), ett jobbigt tidigare förhållande, träningsmani, 31 år gammal, inga barn.
Hmm. Jaa..han började snacka om att träffas i helgen. Men är jag redo att släppa en barnledig helg för att en ny kille? Är jag redo för de?
Tycker ju om S, och det ni alla om. Men det händer och lär inte hända mkt på den fronten.
M visste från början att jag hade barn. Första gången vi träffades hade jag ju med mig Liam, och som sagt, så va han väldigt snäll mot honom. Känns jätteskönt.
Men ändå. S är närmre mig i hjärtat. Men vill ändå inte ha honom som pojkvän. Vet egnetligen inte varför? Kan bero på att han skrämt mig med allt hans tvekande och grejjer. Men men. Gjort e gjort.
Han bjöd iaf ut mig imorron. Han har bokat bord på nån asiatisk restrang. Ska bli väldigt trevligt.
Dock gillar jag inte att gå ut en alla hjärtans dag. Men ville inte säga nej eftersom jag tycker om att umgås med honom. Uuhh. Som jag alltid ska krångla.

Tränade innan, spinnig. Jätteskönt. Va sjuuukt hungrig efter passet. Hade inte ätit så mkt.
Åkte inom statoil, köpte en korv. Nyttigt? Inte ett dugg. Men gott som fan är de. Köpte en påse gott & blandat oxå.
Sen kom ångesten. Och allt kom upp igen. Blev så jävla fukking förbannad på mig själv. Kunde ju tagit lite yogurt ist eller en macka, men neeej jag skulle tvungen köpa korvjäveln och godiset!!
Min allra bästa vän har haft ätstörningar i många många år och äntligen har hjälp och är på god väg från skitet. Hon fick ju reda på de via bloggen och kontakte mig samma dag. Hon vill träffas för att vi ska prata om detta och hjälpa varann. Blev sååå glad. Hon kan ju en hel del om sjukdomen och som hon sa. Vi kan hjälpa varann.
Älskar dig så mkt Anna. Tack för att du finns!

Ska jobba kl 12 imorron, så jag tänkte hoppa i säng nu. Är rätt trött.



Hon blir min på söndag om allt blir som jag vill!!
Är såå glad. Det är en Blåpannad Dvärgara. (Ara Nobilis)
Handmatad, tam, pratar, sjunger...Det är de sista djuret..LOVAR! :-D

Älska!



Puss

Dejt ikväll.

Hej hej.

Håller på att städa och tvätta nu. Alltid lika kul ;-)
Trött som tusan e jag. Måste ta en matbit snart. Har väldigt lågt blodsocker.
Sen ikväll vid 18.30 så blir jag upphämtad av den här killen som jobbar på Zoogiganten :-)
Vi ska in till stan och ta en fika. Ska bli trevligt. Är faktisktinte nervös för han är en "pratare". Han e som mig. Pratar, skämtar hela tiden. Känns så avslappnat.
Ja..så vi får se *s*

Imorgon är det Alla Hjärtans Dag. Vad tycker ni om den? Jag har alltid älskat den dagen och tyckt att de varit nåt speciellt. Men sen Alex och mitt förhållande så har jkag slutat bry mig, eftersom jag fick aldrig något, vi gjorde aldrig något..(han fick såklart av mig). Så jag tröttnade på den jävla dagen.
Visst bryr jag mig fortfarande om den dagen innerst inne, men har ju ingen pojkvän, så har ingen nytta av den i år.
Får se om någon nångång kan få mig att gilla dagen igen?!

Nej, nu kallar tvätten :-)


Kram


Skrållan.

Hon är verkligen en sån söt, och otroligt go & snäll kisse.
Och hon går ihop med alla djur (förutom vilda hundar som Abby, hehe)
Hon älskar mitt Marsvin och nu är hon nyförälskad i Kaninen oxå. Fast gammal kärlek rostar aldrig, eller hur?
Kolla:

image554


image555

Älskar dom!! :-D


Ps. Tack alla för de fina ordet och för att ni visar ni bryr er.
Till mina vänner: Älskar er gränslöst!


Ds. Daysie är nu höggravid och kommer föda vilken dag som helst. Har bäddat och gjort iordning till henne i en låda, och hon ligger och sover i den nu. Ska bli kul och spännade även denna gången. Sen blir de sterilisering för både hon och hennes dotter!

Nu ska jag & Skrålla gå och sova.
Ha en bra natt allihopa.

Kraam

Bekännelse om min sjukdom!

Jag tränade väldigt, väldigt hårt ett tag förra året. Va på gymmet minst 2 ggr om dagen och jag älskade verkligen de. Musklerna växte och vikten rasade. Fan vad jag mådde bra.
Men efter en operation så kunde jag inte fortsätta på samma sätt, och jag kämpade, men gjorde ont & jag tappade stinget. Blev mer och mer sällan. Rövjobbigt. Till slut va ångesten av inte kunna träna där. Jag mådde bajs och kände att jag blev fetare och fetare (trots att jag inte blev de enligt vågen). Psyket tog över, och jag grät typ varje dag för jag hatade min kropp. Jag vet att jag inte är tjock, men jag VILL ju verkligen inte bli de. Och eftersom jag inte kunda träna på samma sätt längre, så fanns det bara en utväg. Sluta äta.
Eller ja, det var va jag trodde. Men jag som älskar mat, godis, kakor, glass, mat, mat och mat. Hur fan ska jag kunna sluta äta? Och innan jag visste ordet om de så låg jag över toaletten med fingrana i halsen.
Om ni förstår hur jag hyperandas nu och kallsvettas. För this is it. Ingen återvändo. Alltid folk som ska kolla så man inte går på toa. Nu kan jag göra vad jag vill. Det är verkligen illa idag. Jag äter så jääävla mkt, men efter nån minut går jag alltid på dass och spryr upp allt igen. Idag blöder jag tillochmed varje gång jag spyr. Ont i halsen och tungan har jag. Får ofta näsblod efter jag spytt. Antar att det inte är så konstigt. Har kräkt VARJE JÄVLA DAG sen den 15.e Maj förra året. Asså, jag äter tills jag spricker. Godis, mat, läsk...unnar mig så mkt jag kan innan det är dax för toan. Skulle jag absolut inte ha tillågng till toa så stannar jag på motorvägen och spyr, det är sant. Är det lust ute så kör jag inom närmsta bensinmack för att spy. Har även funnit gånger då jag har tagit en påse i bilen och spytt i den, och har alltid tvättservetter med mig. Jag är så jävla patetisk. Först nu har min älskade lillasyster börjat märka saker. Hon sa såhär för nån vecka sen. "Fan vad mkt du äter Jessica, hur fan kan du äta så jävla mkt utan att gå upp i vikt?? Har du bulimi eller" (det sista sa hon mest på skoj, samtidigt som hon nog hade det i tankarna på allvar längst inne). När vi va på ikea så åt jag massor. Mest kakor. Camilla tittade på Eldar och hon började prata allvar med mig, och frågade om jag hade bulimi. Jag tittade snett på henne o frågade om hon är dum i huvudet. Sen va jag ju tvungen att gå på toa..och camilla gav mig blickar och dryga kommentarer. Jag smög in på hadikapp och sköljde munnen med munvatten för jag atog att camilla skulle be mig blåsa på henne. När jag öppnade dörre sitter Camilla och Eldar presic utanför med värsta blickarna. Och C ber med blåsa på henne. Jag visste de. Men sen har hon inte nämt så mkt om de, men jag vet att hon innerst inne har koll på mig. Detta är jobbigt att prata om, men samtidigt känns det skönt. Om det finns andra där ute som vill dela med sig, och ge råd. För jag vill fan inte behhöva kräka livet ut. När jag började träna igen hårt, och åt rätt och nyttigt så fanns det ingen anledning för mig att kräka. Men det tog inte lång tid förrän jag va tillbax igen. Och nu sitter jag här, nykräkt, och berättar för er om min börda....min sjukdom. Som jag så jääävla mkt hatar. Hatar hatar hatar hatar!!!! Men det är fan inte lätt att komma ur de ska ni veta. Så fort man blir sugen på nåt, så känner man inte att "neeej det kan jag inte äta", uatn tvärtom. Ojja..det kan jag äta massor av, och det, och det och de..för jag blir ändå av med det direkt igen. Det är sjukt. För ca 6 år sedan va jag i en "lättare" version av denna sjukdom. Va inte lika stark och sträng. Men det förekom att jag spydde. Men denna gången är det så sjukt galet. Jag säger åt mig att INTE kräka efter ätit lite choklad. Det spelar faktiskt ingen roll och jag frossar, eller bara tar en bit. Spryr upp de i vilket fall som helst. Jag känner en konstigt känsla i mig att jag kommer bli fet som fan om jag inte spyr. Får ångest lixom. Och för att slippa dessa tankar är allt jag behöver är att spy lite, sen är jag glad igen.
Jag e alltid trött och har furktansvärd huvudvärk varje dag. INte så jävla konstigt. Det är sjukt ansträngande för kroppen att kräkas. Jag mår fan inte bra varken psykiskt eller fysiskt av detta jävla skitet. Det är därför jag nu har bestämt mig för att prata öppet om de. Ringde som sagt till en hjälplinje, och denna kvinnan sa till mig att första steget är bekännelse. Att berätta, och vågra prata öppet om de. Och nu har jag tagit det steget och är sjukt stolt över mig. Kommer inte dröja länge förrän min telefon kommer ringa känns det som. Och bara den känsla är hemsk. Men samtidigt skönt på nåt sätt.

Jag vet inte vad jag mer ska säga. Ni vet numenar att jag har denna sjukdom. Jag kommer prata öppet om de numera i min blogg. Ska inte gömma ngt eller tilägga ngt. Jag vill göra allt för att bli fri denna sjuka sak.
Men bloggen kommer såklart inte bara handla om sjukdomen, utan fortfarade om mitt liv som vanligt.

Länkar en sida här nedan för er som finner intresse om att läsa om sjukdomen.
Endast för nyfikenhet eller om ni själva har de eller tror att ngn annan i er närhet har de.
Där står allt!
http://www.sjukvardsradgivningen.se/artikel.asp?CategoryID=17093&PreView=


Hoppas ju innerst inne att detta är en ny dag på ett nytt liv.
Ska försöka klara av detta själv med hjälp av nära och kära, men vill inte blanda in psykologer och grejjer.


Ha det bra.

// Jessie

Skakar i hela kroppen av rädsla.

Sitter här och tänker på om jag ska berätta eller inte.
Mår ju absolut inte bra utav de, verkligen inte.
Ni undrar ju såklart vad som är fel nu. Jag vill berätta, prata om de, dela med mig, få hjälp.
Har ringt till ett visst "ställe" och bett om att få hjälp och allt. Hon rådde mig att först och främst dela med mig. Öppna mig, prata om de. Sen sa hon att jag skulle börja skriva dagbok om de, så jag kunde följa mitt eget resultat.
Och då kom jag tänka på att jag faktiskt skriver dagbok, men absolut inte om denna sjukdom.
I min dagbok skriver jag om mitt liv. Inte om mode eller vad jag har på mig om dagarna eller den senaste trenden. Utan denna handlar endast om mig och mitt liv och allt runt omkring mig. Min sjukdom ÄR en del av mitt liv. En väldigt stor börda. Nu snackar jag inte om min ångest jag haft sen barnsben (som många av er vet om, ni som läst min dagbok tidigare på lunar) Jag äter ju medicin för de nu, och mår faktiskt extreeemt bra idag om man jämför med för några år sedan. Galet.
Ni vet iaf att det är en sjukdom jag har nu. Men jag e helt kallsvettig, skakar, ont i magen, mår illa. För OM jag berättar detta öppet nu, så är det försent. Då kommer det börjas ställa massa krav på mig, och folk snackar, min familj kommer va på mig heeela tiden, ja gud vet vad. Usch..vad jag svettas. Idag har jag den för mig själv. Kan göra vad jag vill, när jag vill, utan att få höra an massa klagomål.

Neej. Nu måste jag ta ett varmt bad. Är skiträdd.


Om Jessie.

Inledande
01. Fullständigt namn:
Jessica Madeleine Wiren
02. Din ålder: 25
03. Födelsedag: 1982-10-27  (Skorpion)
04. Syskon: En stora syster (28), Lilla syster (22), Lilla syster (14)
05. Hårfärg: Blond. Med svarta och lila slingor.
06. Ögonfärg: Blue.

Förhållanden
01. Vem är dina bästa vänner?
Har många bästa vänner. Men allra närmst är mina barndomsvänner (som vi känt varann sen bebisar) är Anna & Markus. Som jag fortfarande bor granne med. *Älska*
02. Har du en pojkvän/flickvän? Nepp. Fågelfri.
03. Hur långt var ditt längsta förhållande? 4 år.
04. Vem kysste du senast? Sebastian.

Grejer
01. Vad shoppar du helst?
Parfym & smink.
02. Har du några tatueringar eller piercings, och i så fall hur många? 4 Tatueringar (snart fler), och 5 piercingar.
03. Hur många skor har du? Ingen aning.
04. Hur många par byxor har du? Palla räkna..
05. Har du några smycken som kostat över 1000 kr? Säkerligen.
06. Vad gillar du att göra? Resa, Djurparken, Tivoli, Markander, Träna, Dansa, Festa, Fika, Shoppa..*Guud. :-)*
07. Vad gillar du INTE att göra? Stressa...HATAR stress.
08. Vad gör du först på morgonen? Gäspar.
09. Vad gör du sist på kvällen? Ställer klockan, och pussar min son.
10. Hur svarar du i telefonen hemma? Hej det är Jessica.

11. Hur svarar du i mobilen? Är det syrran så blir det oftast: Hej skitful. Eller: Vad vill du? Eller: Välkommen till värnshems damtoalett. Eller.......Kan ju hålla på i evigheter. Annars blir det bara ett "Ja?"
12. Vad ser du fram emot? Vååååååren!!! :-D
13. Sov du ensam inatt? Räknas Katterna och Kvalsterna?
14. Hur skulle dina vänner beskriva dig med 3 ord? Impulsiv, envis som fan och glad som en lärka.
15. Spelar du något instrument? Räknas lillemans plast trumpet?
16. Vad tycker du om dina vänner? My homies!! Love you Guys!
17. Varför är du inte vegan? Varför skulle jag? Dessutom så tänker jag inte låta dom döda djuren i onödan.
18. Använder du långkalsonger? Hehe..nej.
19. Har du ångrat något någongång? Jadå.. Men som jag brukar säga: Man ska aldrig ångra ngt man gjort, bara det man aldrig gjorde.
20. Favoritdrink? Frosen Strawberry Decory
21. Favoritfyllemat? Have it your way!
22. Favoritbakismat? Skräpmat. Brukar oftast bli Pizza.
23. Har du några hemligheter? Usch ja..

Favoriter
01. Färg:
Rosa och Blått.
02. Mat: Det jag lagar!
03. Killnamn: Liam ^_^
04. Tjejnamn: Valetina
05. Ämne i skolan: Dans, dans och åter dans. (Och lite musik såklart)
06. Klädesplagg: Finkläder/Gå ut kläder. Älskar att känna mig extra fin.
07. Sport: Utan tvekan fotboll. (Malmö FF)
08. Musik: Lyssnar på de mesta.
09. Fras/mening/uttyck: Det löser sig..(och oftast gör det de.)
10. Raggningsreplik: Tjena smulan, här står du och kexar!......Hahahahaha. Tro det eller ej. Men så fel blev det en gång på fyllan! *Asg*
11. Favoritalbum just nu? Lasse Stefanz - Det här e bara början än.     ;-)

Har du någonsin...
01. Snusat?
Ja, fy fan. Deckade för tusan av kicken. *usch*
02. Rökt? På tok för mkt.
03. Hoppat bungy jump? Näää..men det är en sak jag SKA göra i framtiden.
04. Brutit mot lagen? Vem har inte det?
05. Fått dig själv att kräkas? Inga kommentarer.
06. Nakenbadat? Klart.
07. Varit kär? Ja :-)

Extra grejer
01. Tar du droger?
Nopp!
02. Vad använder du för schampoo? Goldwell. Men ibland när jag verkligen vill lukta extra gott i håret som håller länge, så blir det ju självklart Jane Hellen.
03. Vad är du mest rädd för? Att dom jag älskar ska försvinna..*hemska tanke*
04. Vad lyssnar du på just nu? Britney Spears - Radar
05. Vilken bil skulle du vilja ha? En jävla massa. Men just nu skulle jag vilja ha en stor familjebil.
06. Vem fick du senast SMS från? Martin...eller nej föressten..Camila.
07. Var vill du gifta dig? Vill jag gifta mig?

Slutfrågor
01. Pizza eller choklad?
Choklad..
02. Tränar du? Självklart.
03. Hur ofta? Så ofta jag bara kan och hinner. Ca 5 ggr i veckan. Räcker gott och väl.
04. Silver eller Guld? Silver.
05. Vilken film såg du sist på bio? Hmm..Är så ofta på bio att jag blandar ihop alla filmer.
06. Vad vill du helst av allt göra just nu? Få hålla om min son.



Lämnade lilleman idag. Snyft. Men så e de.

Tänkte gå och lägga min tidigare idag & läsa min nya kalle tidning ;-)

Men först en skönt dusch!

Ha en trevlig kväll.

Kram


Ohh Lovely day!

Både igår och idag har varit underbara dagar för min del.

Igår drog jag till S som planerat efter jobb.
Hade köpt med mig mat, snacks och grejjer. Kom in genom dörren med en värmande kram och ett glas rött i handen. Mmm..gott. Börjar direkt med maten gjorde på
Kyckligfilé, mangochutney, grädde, kycklingbuljong, ruccolasallad, och Bacon.
Sen mixa och trixa hur man själv vill. Sooom vanligt blev det så jeeevla gott!!
Drack mer vin och åt gott och hade sjukt mysigt. Kollade såklart melodifetivalen.
Och blev ju skitglad när Amy gick vidare. Hon e grym som fan ju!
Efter maten va vi belåtna..och blev en massa *myyys* Sen tittade vi på Titanic och sen va vi bägge sjukt trötta.
Vaknade som vanligt på ett underbart sätt..och han gjorde en väldigt god frukost åt mig med helt färskpressad blodapelsinjucie. Mmm...Rostat mörkt bröd och ägg. Och varsin halva avocado. *Mums*
Ja..det va en mysig kväll/morgon.

Sen drog jag hem och hämtade Liam. Självklart drog vi till Zoo Cty ;-) Men denna dag va där sååå mkt folk och det blev nästan lite jobbigt. Hittade dock inte det jag va ute efter. En kanin! För alla va slutsålda. *Suck*
Men vi köpte en massa bra babykanin mat och en transportbur. Jättesöt och rosa.
Sen blev de lite smått och gott oxå. Dessutom fick jag hålla en ORM idag. Stod en kille som höllt i ormen och jag gick såklart fram och han frågade om jag ville hålla den. Först va jag lite neeej...men han rättade till mitt beslut, hehe. Så till slut stod jag där med ormen i mina händer. Helt slibbig. Men så sööt! :-) Liam va helt stolt över mamma efteråt. Utanför så stod där "zookillar" som gjorde is skulpturer. Så jävla coola. En fisk och en fågel. Döläckert! Det som är så jäkla bra med Zoo City är att deras djurpolicy är skärpt. Dom säljer inte te.x Marsvin styckevis. Utan endast parvis. Vilket är så jävla bra eftersom marsvin mår dåligt att vara ensam. Så ni som har ensamma marsvin, skaffa ett till åt henne/honom. Eller en honkanin. Som jag gjorde idag faktiskt. *Storler*
Dom hade ju slut på kaninen där så vi åkte till mitt andra favoritzoo. Zoogiganten i hjärup. Dom har oxå sjukt bra tillbud, dock inte lika många djur/djursorter, men väldigt personligt och fint. Dessutom har dom ett litet barnzoo där man kan gå in och klappa får, getter och jättekaniner. Har länge länge velat jobba på det stället, men alrdigt fått tummarna ur att söka där. Har köpt massa, massa saker där. När jag va där och köpte den här stora fågelburen så va där en man som hjälpte mig genom hela processen, och den va timlång. Liam va med så mitt i allt skulle han antingen på toa eller blev törstig eller ville ha glass, eller va hungrig. Ja gudarna vet. Och under hela tiden va den här mannen jättesnäll mot både mig och liam och gav den lille allt han pekade på Gratis. Jag förstod innerst inne att han flörtade med mig på nåt sätt, och han sa precis innan jag körde iväg, efter han hjälpt mig ut med allt i bilen, att han hoppades skulle få se mig snart här igen. Har självklart varit där många gånger sen dess, men aldrg sett honom då. Och idag när vi kör dit för att köpa min lilla ninis, så ser jag att han jobbar. Han tittar på mig och ler stort och sa: Dig känner jag igen. Och så frågade han va jag skulle köpa denna gången? Jag skrattade till lite och sa att jag skulle köpa en kanin till mitt ensamma marsvin där hemma. Så jag & syster gick mot djuren. Och han kom dit. Skämtade genom att släcka ljuset..kuuul, hehe. Aja. Jag gick in mot fåglarna som vanligt för att kolla in min älskade papegojjor. Och dom hade kvar den röda stoora söta fåglen. Jag bara dööör varje gång jag ser henne. 14800:-  Ngn som vill vill sponsra? Fy fan. Men konstigt nog tar Zoo City 22000:- för samma fågel, fast den är blå/gul ist. Vi stod en stund och pratade om djuren och deras beteende och allt. Och jag ska faan en dag se till att få råd att köpa min drömfågel. Han sa att den blir from som ett barn.
Och med min kärlek till djur, så tvivlar jag inte på att hon/han kommer älska sin mamma. *S*
Iaf. Till slut hamnade vi bland kaninerna. Och jag hade tittat på 2 st. En orange lejonkanin & en "vanlig" orange. Jag frågade Martin som han då hette vilken han tyckte va sötast och snällast. Så det blev den släta söööta. Riktigt tam redan. Bits inte, rivs inte, sprattlar inte, skakar inte..utan kommer genast fram när man pratar med henne.
Camilla & Martin kom på ett namn åt henne i affären Ninis! Men jag e liite skeptiskt åt de..så får se om hon ska behålla det namnet. Köpte mat, åt alla djuren här hemma, plus ett springhjul åt marsvinet.
Vi pratade ännu mer och vi kom in på jobbämnet. Jag sa till honom att han hade mitt drömjobb, då såg han förvånad ut och sa att dom snart skulle kolla efter att anlita fler, och de va han som skötte allt på hela stället. "Bossen" lixom. Så jag lös upp direkt. Och så sa Camilla att då får minsann skicka in min ansökan,och då la martin till att han kunde ta mitt nr direkt, så skulle han höra av sig. Blev ju helt glaaaaad. Visste såklart att han ville ha mitt nr för eget intresse oxå, är ju inte dum ;-) Men hade inga problem med de inte. Vi snackade litta till, sen åkte vi hem. Fick ett mess ca 1 timme efter där han frågade om han fick höra av sig för att ta en fika eller bara om de gällde jobb. Hehe, sött. Men sa såklart att att han får höra sig i bägge fallen, men att en fika lät väldigt intressant.
Han ska snart ringa mig. Neervigt!  *S*

Nu sitter jag här hemma och väntar på att Emma och Anderas ska komma och glo på film. Trevligt. Har ju en del att snacka om. Resan blandannat :-P
*Iiihh*

Asså. Våren är ju veeerkligen på gång nu!! Kl 17 på kvällarna är för tusan solen fortfarande uppe. Helt galet. Man blir ju så lycklig i kroppen. Våårrruuus!
Och ska föressten snaaart blir moster!!!!

Här kommer en massa bilder från dagens underverk!

image545

image546

image548

image549

image550

image551

image552

image553


:-D


Nu har vännerna kommit.

Hörs!

Puss!


Vill haaaa!

Åhhh...döööör.
Detta underbara ting kostar 1098!
Så fort jag får pengar ska denna dress bli MIN!

Vitamin A 
image540


Detta har jag dock beställt ikväll. Tyckte de va såå het.
Har ifs precis köpt en annan oxå, men man kan nog aldrig få för mkt av bikini/badräkter.
Är en sån som mer gillar nåt annorlunda med badmodet. En vanlig bikini är inte min grej.
Denna beställde jag nu:

Vitamin A.

image541

och denna beställde jag för nån vecka sen. Sitter helgjutet! :-D

Zooma

Än är jag inte färdig innan sommaren och semestern ;-)

Guuud vad jag längtar!

Filmtittargänget!

image543

Får ju inte glömma Skrållan som så flitigt är med oss.

image544



Ihihihi!!


Pusssas!

Mysdag!

Nyss kommit hem.Haft en trevlig dag.
Först varit i lödde och fixat en massa saker, sedan åkte vi till Zoo i hjärup och handlade hem lite smått och gott till mina troll här hemma. Va väldigt nära att köpa en honkanin åt mitt ensamma marsvin.
Han bodde ihop med en hankanin i några år förr, och det funkade kanon. Men han dog pga sjukdom..stackarn. Började magra så enormt & slutade äta helt. Inte ens vatten fick vi i honom. Så han somnade in efter några dagar..snyft.
Iaf. Så en honkanin är det bästa för honom nu. För han hade väldig tur med den andra hankaninen att han inte blev "söndejuckad"  Kaniner är ju kaniner. Men tänkte vänta tills på söndag när jag e ledig med att köpa henne. Söt som få ska hon va :-)
Blev ingen hel ledig helg. Ska jobba imorron 12.00-16.30. Rätt lagom ändå. Lilleman ska till Alex och min kväll ska förgyllas på ett annat håll ;-)

Åkte och hämta syrran och drog och käkade en bit mat. Sedan till videomix på mobilia och hyrde film och köpte sötsaker. Så nu sitter Camilla & Emma här hemma och väntar på mig. En skräckis och en komedi. Favoritfilmerna :-P

Nej, nu ska jag glotta på tv.

Åhh när gässen återvänder, över skånes vita stränder. Mellan simrishamn och Skanör o Falserbo.
När gässen återvänder hem tillbax från fjärran länder, ja då är våren vår och här e gott att bo!


image539

Puss

Fredag!

Hallå, hallå!

Idag är de en hektiskt dag. Eller ja, känns så iaf.
Massor att göra.
Ledig fram till måndag, så jääävla najz! :-) OM man inte blir inringd eller nåt.

Igår va vi ju på Zoo City. Jisses. Ni måste åka dit.
Gaaalet va stort det va och gaaaalet så häftiga djur.
Jag blev medlem i klubben och har nu 10% på allt. Inte så mkt direkt, men det lönar sig i längden.
Blev så kär när jag såg en sorts papegojja.
Pennantrosella heter den. Ser ut såhär.



Så jävla söööt. *Fniss*...ska försöka låta bli att köpa den. Har ju redan 2 nymfparakiter, och dom sitter i en mega bur, så om djuren går ihop, så vem vet ;-)

Såg en riktigt optimist igår föressten, Haha.
Det va ju underbart väder och den här killen kommer med sin cabbe ner nerfälld. Vi kunde inte låta bli att stirra, och han såg ju helnöjd ut med värsta leendet. Sånt e rätt kul ändå. Åka med nerfälld cabbe i början av feb, hehe.
Jaaa...men snnnnaaarrt e det vååår!! :-D
Galet va tiden går snabbt. Helg IGEN!


Nepp. Nu måste jag kila.
Ha en bra eftermiddag!

Puss

Zoo City!

Dom öppnar idag i malmö.
Ska vi ska köra dit nu och kolla på alla underbara djuren och köpa en massa såklart. Dock inte nya djur, haha ;-)
Sååå..japp.
Sen ska jag jobba ikväll. Örk!

Ha det braau!


Puss


Kväll.

Sitter här med Camilla & Andreas och pratar resan & glor på tv i vanlig ordning. Kuuul!
Liam är inne på sin 3.e dag när de gäller kräkandet. Väldigt lös i magen är han oxå. Skiter fan vatten..ja lät mysigt.
Stackarn.
Ska till vårdcentralen på fredag och ta nya tester på gluten, laktos osv.

Jobb imorgon kväll, sen är de lugnt och skönt på natten, liam ska sova hos Alex pga mitt jobb.
Skönt att kunna sova ut.

Längtar som bara den tills på lördag.
Ska göra en viss sak vid 13 tiden nere vid Västra hamnen. *Leeer*
Kan bli stora saker.
*Nervös*

Nu ska jag vara social.
Ska skärpa mig med min uppdatering. Har bara varit för trött dessa dagar.

Puss

Tan Bright!

Solade efter jobb.
Hittade en ny produkt som dom sålde på mitt fravorit solställe,
Solbadet

Det heter Tan Bright och är skitcoolt och funkar faktiskt.
Man sätter den i munnen innan man lägger sig för att sola. Så man blir både brun och bleker tänderna samtidigt.
Kan väl inte bli bättre för oss stressade personer?? :-)

Läs mer genom att öppna länken.

För övrigt har jag bara jobbat idag, och nu e jag hemma, nybadad och ska strax placera mig framför tv.n för att se den härliga bra filmen "The Beach"...och självklat bläddra till I huvudet på Gynning, där hon idag ska göra en singel. Haha. Hon sjunger som en kråka ju!

Aja..måste kila.

Hörs sen!

Puss

Vecka 6

Ack vad trevlig helg jag hade.

På herkules hade jag himla skoj med josse. Va jättemkt folk och dessutom träffade jag en gammal "vän", eller gammal kärlek med andra ord. Det vill säga den första killen jag träffade efter alex och jag bröt upp. Vi snackade och snackade en massa. Och bestämde att vi skulle ses snart igen.

Kl blev 03 och stället stängde, men vi hade så kul att vi stannade kvar i sofforna till kl 03.30 och sen slängde ägaren ut oss ;-)

Tro det eller ej, men ist för att åka hem, så tog jag mig till Sebastian, som vi hade bestämt samma dag.
Att träffa honom igen efter denna tid kändes i magen. Att få kyssa honom igen..galet. Rös i hel kroppen.
Ja..ni vet ju att jag tycker om honom, men jag har bestämt mig för att vara singel...tills jag inte klarar av det längre, och ja, då antar jag ni fattar vad jag menar. När kärleken tar över.
Jag vill ändå fortsätta träffa S, och han vill träffa mig med. Jag har sagt, utan vilkor och utan plikter.
Bara trevligt sällskap, mys och ja, för att vi tycker om varann.
Jag lever i nuet, har alltid gjort de. Så man får se vad som händer i framtiden. Men det är så jag vill ha det nu!
Hade iaf en helt underbar natt där.

Nu ska jag & min lille till stan. Tänkte fika och se om jag hittar ett par nya byxor.
Sen ska vi som vanligt till Ikea :-)
Köpa lite mer saker till lillen rum!

Drömde inatt att jag gjorde en sånhär ögonlaser operation. Nåt som jag verkligen hade velat göra om de inte kostat skjortan.
Hoppas iaf att få gjort det nån dag!

www.memira.se


Puss

Trevlig lördag alla!

image538




Nu ska jag iväg.

Blir Herkules idag ist. Det blev en massa krångel med Lasse. Men ack och snyft, får se dom på Törringe ist när dom kommer dit. JA!

Nej, så nu ska jag möta upp Jossan, sen är det fest!

Puss


Ikea Time!

Gomorron.

Hade en väldigt trevlig natt..ONT SOM FAAN I FÖTTERNA!

Hur ska jag fixa att dansa med Lasse idag ;-)

Aja. Det löser sig.

Måste kila nu. Hörs mer sen!

Ps. Kan man bli mer glad och på hääärligt humör när man vaknar till detta UNDERBARA väder??





Puss!

That´s Me!

Lite skoj innan badet förståss ;-)


Vad bildar ditt namn för meningar ?

A. Alla avgudar dig.
B. Alla vill ha dig.
C. Riktigt barnslig.
D. Gillar att dansa loss.
E. Oh, jättebra kyssare.
F. Bra personlighet och utseende.
G. Skiter i vad andra tycker.
H. Sådär kyssare.
I. Helt underbar i sängen.
J. Gillar att dricka/festa!
K. Vild och galen!
L. Alla älskar dig.
M. Kanske inte så jätte smart.
N. Du kan behålla hemligheter.
O. As sexig, grr
P. Populär bland alla.
Q. ful
R. Helt GALEN
S. Lätt att bli kär i.
T. Omtänksam och bryr dig.
U. Kingen på att bara tare lungt.
V. Bästa kyssaren som finns.
W. Tänker sig inte för eller nått, sjuk i huvudet.
X. Jätte bra i skolan/jobbet.
Y. Bästa en pojkvän/flickvän kan begära.
Z. Alltid redo
Å. bäst på allt
Ä. kan sin grej
Ö. finns alltid där


J. Gillar att dricka/festa!
E. Oh, jättebra kyssare
S. Lätt att bli kär i.
S. Lätt att bli kär i.
I. Helt underbar i sängen.
C. Riktigt barnslig.
A. Alla avgudar dig.


Jisses. Det kunde ju inte stämma in bättre ;-)

PUSS

Fredag...igeen!

Man blir ju nästan rädd så fort tiden går, eller är de bara jag som tycker den göär de?!
Shit. Vad va ju nyss helg. Satt med lillemannen och åt sötsaker och mös framför tv.en på fredagen. Det känns som igår. Ifs ska jag inte klaga såhär års. Man vill ju bli av med detta skitet och hälsa våren välkommen så fort det bara går. Men problemet är att det fortsätter att gå liak snabbt när väl våren och sommaren kommit, och helt plötsligt är de jul igen för tusan. Och jag blir ju 26 år detta året. Fatta.. 26 jävla år. Shit. snart 30 för tusan. *Ryser*
VILL INTE!!

Sitter just nu och äter frulle i knä´t. Verum hälsofil med smak av persika och nån musi i. *mumma*
Men den smaken är bara för tillfället. Trisst.
Ikväll blir det tyvärr ingen träning eftersom jag jobbar till stängning.
Sen blir det fort som fan hem och göra vid sig och ta en god drink. Sen sticka till Hipp med tjejerna. 10 kr för drinkar fram till kl 00, så vi ska "förfesta" där tänkte vi. Billig fylla. *s*

Aja. Nu ska fröken hoppa i badet inna jobb.

Föressten. Kan ngn annan förklara vad fan det är som pågår på denna bild??

Kille eller tjej??



Puss

*Suck*


En vanlig kväll för brittan utan sina barn!