Lediga dag!

Gomorron.

Alltså, det är som dom säger. När man jobbar så mkt som jag gör, så är de riktigt, riktigt skönt att vara ledig. Man lixom njuter på ett annat sätt.

Igår jobbade jag 10-20.15. Då hade redan Liam varit hos Dennis ex antal timmar. Så som satt och mös framför tv.n när jag ringde för att kolla hur de gick. Liam berättade då att han hade ont i pannan, och att den va varm.
- "Mamma, jag har nog feber på min panna". Givetvis känner jag igen en sjuk Liams röst. Den låter hes och trött. Bad D känna på honom och hålla extra koll. 30 min senare ringer D. Då va Liam varm och hade precis kräkt ner sig själv, golv och soffa. Stackars pojke. Finns inget värre att jobba när ens son mår dåligt och gråter efter mamma.
Väl hemma så blev de mys. Han mådde mkt bättre efter kräkningen. Jag bäddade ner honom,läste en saga och kliade ryggen. Sen somnade han gott.
Då tog vi fram vår nya film, gjorde upp en riktigt god ostbricka och mös.
Män som hatar kvinnor. En riktigt bra film. Måste ses. Klockan hann bli 00.30 innan vi va i säng. Stackars D skulle upp kl 06.00.

Idag vaknade jag av att Liam kröp upp i vår säng och mös lite. Sen va det dax för tecknat, och då passade jag på att gå upp samtidigt. Har en del att göra idag.
Tänkte hitta på nåt med lillen under dagen om han mår bättre och är utan feber. Kanske aquakul? Vi får se vad som frestas. Sen kl 16 ska jag till den obehagliga tandläkaren. Ska dra ut tand nr 2. *Ryser* Den första har fan inte läkt än och så ska man ge sig på nästa. *Snyft* Nåja. Vill bara ha de gjort och bli av med skitet.
Har blivit extra duktig med tandhygien nu. Använder tandstickor mellan tänderna, köpt ny tandborste
Eltandborste. Inte billiga saker direkt. Fy fan, hade ju lätt fått ett par asgrymma byxor, haha.
 Nåja. En bra munhälsa varar längre.




Efter tandläkaren ska vi plocka majs i höllviken. Gör vi varje år, och det är så mysigt och förbannat gott.
Så lite syssel blir det allt idag.

Jahapp. Då är det officiellt höst imorron. Så jävla najz. Inte för att jag inte gillar sommaren som sagt. Men den har gjort sitt för detta år. Nu välkomnar vi hösten med myskläder och dylikt. Tänkte kolla efter en ny höstjacka idag faktiskt. Liam ska få ett nytt regnställ.

Måste fan lämna in vår kamera. Den har varit sönder sen Juli månad. Skiiitdrygt fan. Vill ta bilder!!!!
Får fixa de i veckan.

Nej, nu ska jag pilla lite med hushållet. Måste diskas och dammsugas.


Hörs sen.

Puss

Gonatt!

Nu ska Jessie nanna kudden.
Trött som faaan.

Upp kl 08.00 imorron för att börja jubba. Hela jävla helgfan. Förhoppningsvis blir de bio när jag slutar vid 19.00. Vi får la se.

Va föressten hos tandis idag. Har ont i hela flabben. Pga den medicin jag äter, så har jag hög muntorrhet, vilket innebär försämrad munhygien. Måste äta salvistimulerande tabletter, plus att jag fick utskrivet munskölj med hög fluorhalt. Nice.
Fick lära mig hur man bortar tänderna rätt (förvånansvärt hur många som egentligen borsta fel, utan att veta om de). Fick även lära mig hur jag använder tandtråd rätt. Dock saken va att jag har trångt mellan tänderna, så hon föreslog ett bättre alternativ åt mig. Björktandpetare. Ska köra igenom tandfickorna så jag känner spetsen på andra sidan. Ehm! *AJ*
Skulle tydligen kännas mindre efter några ggr. Så stod flitigt framför speglen och bortsade och rengjorde i ca 20 min. Känner mig fräsch i munnen.

Som ni säkert ser så är jag på bra väg till en ny design. Lite fix kvar bara. Orkade inte mer idag.

Nu ska vi krypa ner i en kall säng tillsammans och värma varann nära...finns de nåt bättre? :-)

Hörs imorron.

Puss

100 års kalas!

Ja, och då gäller de inte 2 personer, utan min gammelmormor.
Hon fyller 100 jäkla år den 3.e november. Heelt galet.
Trodde förra året att hon inte skulle klara de (hurra inte hej än), inte för att hon va gammal och sliten, för tvärtom. Hon må vara gammal, men fan inte sliten. Pigg som en mört, bor själv, handlar själv, tvättar själv...helt tjolavippen. Bara det att hon kan lägga sig en dag och inte vakna upp dagen efter. En sådan skön död önskar jag min gammelmormor. Ok, hur fan lät de?

Så den dagen har hon bjudir ut hennes nära och kära på en fin resturang. Hennes Barn, barnbarn, barnbarnsbarn, barnbarnbarnsbarn. Oj. Galet de låter. 5 generationer. Hur vanligt är de? Det är fan typ inte så vanligt med ens 4 generationer. Galet värre. Liam sa första gången han såg henne:
 Oj så gammal den tanten e, ska inte hon dö snart?
Haha. Ungar. Vi ska antagligen ge henne ett foto i present. Med alla hennes generationer. Inte lönt att köpa henne en ny tv, eller så, eftersom ja..resten fattar ni nog.

Man tänker tillbax på Liams dop för 5 år sedan. 95 år va hon då, och givetvis kom på dopet. Där tänkte jag, vilken tur att hon överlevde dopet. Men heregud. 5 år senare är hon lika mkt i liv och ska ha världens kalas.
Hoppas man har samma gener....eller kanske inte? Hur kul är det att ha sin man och alla vänner, kanske tillochmed ens barn som dör ifrån en? Som det ser ut idag så är chansen större att hennes dotter (min mormor) dör före henne.
Lungkol och lungcancer är inte snälla saker.

Nepp. Kul är det. Men nu ska jag trixa som faaan med bloggen innan min man kommer hem.

Ha de bäst!

Puss


Yngre version av Jessica.

Haha. Yngre och yngre, Dvs snart 1 år sedan. Eller ja, snart och snart ;-) Nååjaa.
Innan jag träffade Dennis va jag jute vaaaaarje dag jag va barnledig typ. Helt galet. Men fullkomligt älskalde de livet. Sa varej dag att jag gärna ville bli kär och galen igen, men att jag hellre ser mig som singel och det liv jag levde då.
Den dagen jag träffa D, så fanns där INGA känslor om de livet kvar. Samma dag sa de "Poff" och jag ville spendera varenda minut med D. Nu efter 8 månader ( vilket vi har idag, hihi) känner jag att jag överhuvudtaget inte vill ha de livet tillbax. Vill leva såhär som vi gör. Älskar varann, bägge har bra inkomst, vi har en familj, ett varmt hem, en snygg bil, vi älskar varann, vi ska bilda familj när allt känns 100%, vi letar hus, vi vill gifta oss såsmåningom, jag är lycklig osv osv osv. Kan fortsätta i evigeheter.
Så varför skulle jag vilje byta detta livet mot sena utekvällar med strul och one night stand? Tss. Nej detta är mkt mkt bättre.

ÄVEN om jag fullkomligt älskade mitt förra liv, så kan ni förstå hur jag älskar detta?

:-)

Jaha. En lunch på jobb och man går in här och skriver precis vad huvudet för tillfälligt tänker.
Fick nyss ett smsm av D. Ska läsa vad där står: Älskar dig! Puss. Är det sämre än en fylla?
Älskar dig oxå D!

Nu ska jag in på dass...pinka...sen fortsätta jobba.

Ledig imorron jue. Ska bli så nice.


Pillepill!

Ja, som ni ser så försöker/håller jag på att ändra utseendet på bloggen.
Har glömt mer än hälften om hur man gör, så tar lite tid.
Men som det ser ut nu, ska de "inte" se ut. Bilder ska bli större, texter ska va på sin plats, osv osv osv. Rätt kul ändå och pilla och fixa.

Inte för att jag har ngn tid denna veckan (möjligtvisds fre) Är inne på min 3.e långa dag. Imorgon oxå då, det blir en timme längre, blä. Sen är jag ledig fredag. Och då ska jag först till tandläkaren och sen träning. Därefter bara hem och njuta av ledigheten. "Bara vara". På kvällen blir det motorcykel körning till en fiskrestaurang med D. Spännande tycker vi både att lära sig äta fisk tillsammans genom att exprimentera en massa. Båda hatade fisk när vi träffades, idag äter vi till en viss del, och mer vill vi. "Fisk är äckligt, men ibland kan de va gott". Dennis söta motto! :-)

Längtar tills ikväll som vanligt att få hoppa ner i soffan med min älskling.

Ska fortsätta jobb nu.

Ha de braauu!


Puss

Höstkänslor.

Halloj.

Tänkte skriva lite innan jobb. Har min tuffa vecka på 64 timmar. Går relativt snabbt ändå, och trivs på jobb som sagt. Det som är tråkigt är att ja inte får träffa min kärlek så mkt. Men det blir alltid extra mys när man kommer hem runt 22 snåret. :-)

Igår började dagen med tandläkar besök. Drog ut Visdomstand. Aj så in i heeelllvv.... Knak, borr, knak, dra, rycka, skaka. Det va en jävla envis tand sa tand läkaren (kanske inte ordet jävla, det va mer från min sida)
Jaja till slut kom den ut.
Stor som fan, plus att rötterna va lixom bockade uppåt, varav att den satt så hårt fast. Så har ett stort jävla hål rakt upp i skallen nu känns de som. Får in hela fingertoppen en bra bit. Och ONT har jag. Vaknade flera ggr inatt och fick ta smärtstillande. Tack gode gud så hjälper sånt.

Ska dra ut nästa på måndag, den 3.e nästa vecka därpå, och den sista veckan därpå. Jodå. Alla 4 ska väck. Har feta problem med allihopa. Ska bli skönt att kunna borsta och komma åt alla tänder nu.
Passar såklart på att träffa en tandhygenist som ska ta bort eventuell tandsten och dona på hennes sätt. Sen blir det 2 tandläkarbesök om året. För Dennis skulle oxå, har jag bestämt. Hans eviga snusande kan inte va bra direkt.

När vi stänger resturangen kl 21.00 på kvällarna är det fetmörkt ute. Ehm. Fr 1 månad sen låg man på stranden vid den tiden och solen stog högt. Det är galet hur snabbt det går. Inte för att jag ogillar sommaren eller så, men jag fullkomligt älskar hösten och vintern. Hösten är speciell, lite som våren, för det är då man ska börja inskaffa nya kläder, vänja sig vid omväxlinge, börja frysa om kvällarna, köpa ett par fräcka gummistövlar och en överfin jacka. Letar för fullt på nätet. Ska beställa där, dom har alltid de snyggaste.

Nej ni. Nu började jag prata mig bort. Tiden går snabbt.
Ska köra till jobb nu.

Ha en bra dag.


Puss

Underbara helg.

Vilken helg vi haft. Både med väder och sysselsättning.

Fredagen va avslutning på festivalen med syrrorna och ungarna.
Därefter mötte jag & Liam upp D på hemmakväll där vi hyrde film och köpte lite gott.
Hem, liam somnade rätt snabbt och ja..det gjorde vi med. I soffan. Så filmen såg man de första 10 minuterna. D väckte mig när han insåg vi sov och vad kl va. Ja. Inte så jäkla lätt att inte somna när man ligger så tätt och bara myser. (j'ävla naglar är i vägen när jag ska skriva..typ skitstörigt. Eventuella stavfel beror på naglar)
Iaf hoppade snabbt i säng och somnade lika fort.

Lördag morgon. Liam är bajsig. Maaaaaammmaaaa...fäääärdiiiig.  ZzZzZz..ehm? Va? Jaa...kommer!
Jopp. Sen va vi vakna. Åt frulle och drack morgon kaffe. Vackert väder fick oss att ta beslutet att åka och fiska med Liams nya fiske grejjer han fick av morfar. Arrie sjön fick de bli. Viiken miljö...jisses. Vandrade och vandrade. Slen stekte och man mådde bra. Väl framme vid sjön fick D visa sina talanger om fiske. Jodå..de gick rätt bra. Det enda jag fick upp på de satans spöet va tång, tång & åter igen tåååång. Inte fan finns där några fiskjävlar i den sjön. Så vi gav upp efter ca 2 ½ timme. Hehe. Hem..
Blev lördagsgodis och tvätt och filmkväll. Jag lyckades se hela filmen medans en sovandes D flåsade mig i nacken. Idag va de min tur att väcka. La oss runt 00 snåret.

Söndagmorgon. Bolibompa.....bolibombompa... högsta volymen där ute. Ögonen for upp. D och jag tittade på varann i väntan på att vem som skulle be den morgonpigga gullungen att skruva ner. Men de slapp vi göra, för han verkade tycka de va rätt högt för honom oxå. Ljudet på "ok" volym kröp jag tätt intill D & vi somnade o ca 30 min. 08.50 gick vi upp.
Kaffe och tecknat. "Mamma...snälla snälla, säg inte nej. Kaaaa vi inte åka till Andys lekland idag?? Snääääälllaa!!
Tittade på D som log. Jo...det kan vi. Så det bar av mot leklandet där D och Liam lekte som bara den. Svetten rann och skratten löd. Kl blev 13 och det va dax för Alex att hämta Lilleman. Bytes dag. Snyft! Dom skulle fiska, så liam va på glatt humör denna gång när han åkte.
D hade under tiden hämtat sin vän Alex på tåget som skulle hälsa på oss. Delvis hjälpa D med ett löneprogram, då hans vän är ekonom. Passade på att bjuda på mat. Tacos. Mmm..gott. Tittade på bilder på hans data från hans år i Kina.
Såg saker jag absolut inte ville se. En Kinesfan som flådde en hund, och sen en bild där hunden låg helt blodig och flådd med huvud, svans, ögon, tänder...allt kvar. Min mage. KÄnde hr de spändes i ögonen. Kunde inte hålla tillbax tårarna. Aj. Idiotjävlar. Skiter fullständigt i kultur och stuff. Idiotjävlar helt enkelt!!
Såg även bilder från konsentrationsläger. Inte så roligt där heller. Tänker bara på en sak när jag ser eller hör om dom lägerna. Barn...barn...barn...barn! Aj vad ont de gör i magen..hjärtat.

Usch...annat nu.
Alex åkte precis hem. Så nu ska jag och D mysa till de ordentligt.

Älskar min underbara son och sambo.

Livet är på rätt väg.

Ha en mysig söndagkväll.


Kyss.

Kärlek på hög nivå.

Just nu är det så otroligt bra mellan mig och Dennis. Kärleken strömmar och vi älskar varann verkligen.
I alla förhållande är det upponer, och det har vi haft såklart. Snart varit tillsamman i 8 månader. Shit...tiden går snabbt :-)
Jag vet att D älskar mig jättemkt, det känns på långa håll. Älskar ju såklart honom oxå. Jättemkt.

Vid detta tillfälle är det mkt snack om hus och var vi ska bo, och hur vi ska ha de o dylikt. Vi är på samma spår när dde gäller inredning och utseende. Skönt man gilar samma saker. Platsen är i stort sett redan bestämt. Löddeköpinge. Så jävla vackert ändå.
Finns småsaker som att jag tex älskar apelsin, men har problem att skala dom, och då ber jag såklart den som sitter närmst, haha. Kladd, kladd är inte Dennis favoritsyssla. Men såklart öppnar han den åt mig. Han hjälper miog fast han hatar de, haha Ja, som ni hör så tänker jag i stort sett högt just nu.
Är lycklig och glad.
Snart dax för hösten, vilket jag fullkomligt älskar.  Ny höstjacka, snygg halsduk, ett par övergrymma höst stövlar..gärna med klack. Guud vad mys.

Jag fyller 27 om 2 månader (haha) och då ska de bli myskalas med bara mig och Dennis. Helgen innan då alltså. Får se vad som händer, men lite planer har jag alltid.

Nepp. Nog om detta. Måste fortsätta här.
Efter jobb blir de först träning och sen festivalens sista dag.
Därefter ska de bli massa massa mys ikväll med min älskling.

Ha en bra dag, för det ska jag ha!

Puss och Kram

Gomorron.

Usch. Seg idag efter den långa veckan. Liam åkte med mig hem igår efter jobb. Somnade i bilen och fick bära upp honom i sängen där de blev gonatt. Myspys med Dennis resten av kvällen.

I lördags va vi ju på bio. Blev en underbar kväll. Bättre än anat. Gi Joe va sjukt ba film. Måste ses. Övergrymma effekter.
 Efter bion gick vi hand i hand hela långa vägen tillbax till bilen. Åkte hem. Satte oss framför tv.n och mös. Satt inte mer än 10 min innan extra myset infann sig ;-) Somnade tätt intill.

Idag har jag planerat dagen på festivalen med lilleman. Kl 14 befinner sig Bamse och Kalle anka sig i folketspark. Så det är såklart bokat. Sen blir de lite marknad och karuseller för lillen. Även lovat honom en glass idag, så hans dag är som gjord :-)
Får se hur länge vi stannar. Blir träning på sats vid 16 tiden då barnpassninsrummet öppnar. Perfekt, och liam älskar de.

Ja. Till nåt annat. Aborten är ju genomförd som ni nog har hajjat. Den gick ju sådär. Nämde nog att jag va riktigt dålig, och varit de hela veckan. Kräktes varje dag, varje halvtimme. Kvittar om de va vatten eller världens goaste kaka, så kom det upp igen. Och på abortdagen så hade jag inte ätit på 3 dagar.
Blödde, blödde, smärta, blöda, smärta, blöda, smärta. Barnmorskan ringde på bestämd tid för att höra hur det gick. Berättade då att jag presic tagit morfin och blött ca 6 bindor på 1 timme. (Om man blöder mer än 2 bindor/tim så vill dom kolla upp en. Så det va inget snack om saken. Dom ville ha in mig, då morfinet inte heller hjälpte.
Blev inlagd. Prover efter prover togs. Och jag va utorkad och hade förlorat massa blod. Fick dropp och dylikt. Eftersom jag va utrorkad hittade dom inga bra kärl. Jag som HATAR nålar. Första sticket blev i handleden...AJ SOM IN I HEEEL*ETE!!!
Inte fan funkade de, så hon provade igen i armvecket. Som då funkade tillslut med lite blåmärken här och där. Dennis fanns vid min sida alla 6 timmar. På kvällen togs sista proverna och dom va inte förändrade. Men valde att skicka hem mig på begäran att göra nya prov dagen efter och ringa om jag blev sämre. Tvärtom. Blev mkt mkt bättre. Slutade kräka och kunde börja äta igen. Så skönt. Mådde relativt bra än vad jag trodde jag skulle göra efter en abort. Beror nog på att jag vet att Dennis vill ha barn med mig när ekonomin är perfekt, jag jobbat ihop mammapenning och vi flyttat till hus. Som vi letar efter för fullt. Det va bådas val och vi va överens.

Den 7.e åkte vi upp till skara sommarland. Bodde i stuga över natten, hade all inclusive och 2 dagars inträde. Men guud vad roligt vi hade. Åt glass och drack slushpuppy så de sprtade ur öronen. Hade sagt till Liam att denna helgen fick han äta hur mkt skit han ville. Och han älskar glass, så ni kan tänka er hur han åt. Dom absolut dyraste och störta glassar han kunde hitta. Haha. Sockervadd, dricka, mat, glass, chips...oj vad han åt :-) Vi oxå för den delen.
Jag och D åkte vattenskidor. Han fixade de alldeles galant, medan en annan flög åt helskotta, haha. Träningsvärk i armarna dagen efter? JA! Där fanns så otroligt mkt och göra och barnen va helt galna. Vattenlandet va det största och roligaste jag någonsin skådat. Kan inte beskrva så mkt olika vattenaktiviteter där fanns, men oj säger jag bara.
Givetvis skulle D ge sig på att prova en linbana över poolen högt upp. Den tvärstannar och pang, Dennis slår 2 ½ volt i luften och landar RAKT på ryggen. Samtidigt som jag skrattade så jag kissade på mig, så fick jag ont i magen förhans skull. Fy faaan vilken smäll. Ni skulle sett hans rygg därefter. (Dessvärre är vår kamera sönder, så inga bilder blev de) Han va röd/lila på ryggenmed små bubblor och svullnader. Och dagen efter hade han stora blåmärken över hela ryggen. Tyckte sååå synd om honom. Men samtidigt va de liiite kul, haha.
Ja. Iaf vi hade en underbar helg där.

Nu ska jag fortsätta tvätta golvet. Storstädar idag på min lediga dag. Ett måste som finns.
Sen ska vi vimla på festivalen.

Ha det bra.

Älskar min familj!


Puss

Jobb, jobb och pyttelite fritid.

Är INTE van vid att jobba på detta sätt. Jisses. Missar en hel barnfri helg med Dennis. Eller rättare sagt, ALLA barnfria helger med Dennis. Jobbar 09-19.30 på lördagen och 10-20.30 på söndagen. Så ja. Ikväll hinner vi gå på bio och mysa lite. Men missade ett efterlängtat barndop. Så D fick gå själv. Känns i hjärtat att vakna kl 07 på lördag morgon och se D ligga där brevid så varm och go. Och så måste man upp. Herreminguuud vad bull. Men alla söta sms håller en uppe och längtar hem.
Har rast nu med en jäkla skallebank. Mycket och göra e här oxå. Är på min 5.e dag när de gäller min diet, så huvudvärken börja lättna lite. Har iaf gått ner 1,5 kilo på dessa dagar. Rätt najz faktiskt.
Kl e 15, vilket innebär att det är 4 timmar kvar till stängning. Lääängtar. Tiden går rätt snabbt ändå när man kör sina egna skift. Man gör vad som ska göras och fixar och donar hela tiden. Känns som nya utmaningar varje dag. Trivs rätt bra utom arbetstiderna. Ena veckan är det lugn vecka, då jag har Lilleman. Ledig måndag, jobbar tis, ons, tors och fre 09-16. Ledig helgen. Denna veckan är mögel. Jobbar mån, tis, ons, tors, lör och söndag. ca 10,5 timmar per dag. Ibland olika. Har jobbat 4 dagar och är uppe i snart 50 timmar. Klagar sjääälvklart inte när lönen kommer. Men saknar dennis som fan denna veckan, då vi bara träffas sent på kvällen innan läggdax.
Bara imorgon oxå, sen är det en skön vecka igen.

Ikväll ska vi se GI Joe. Haha. Jaa..aldrig sett nåt avsnitt av den som barn, men D har såklart och jag fick välja film. Klart man väljer nåt för hans skull då...eller ja..ibland :-) Ska bli myskväll på hög nivå ikväll har jag bestämt.

Igår va jag ledig ju. Träffade upp Syrrorna, Moa och Pappa på festivalen. Där ät vi god mat och tittade lite. Stannade bara en stund, för jag och D skulle ut och köra med motorcyklen. Vi körde en härlig runda ner till Bo01, där vi satte oss och åt kvällsmat. Mysigt och gott. Sedan blidde de hem och en bra film på de. Skulle ju upp tidigt, så blev inget längre tjolahej.

Nej. Har inte tid för mer snack just nu. Rasten är slut.
Ska dela med mig om en massa bra och tråkiga ting nästa inlägg.

Ha en trevlig helg. Ses i vimlet på festivalen.

Puss

Hej hej alla glada.

Inte uppdaterat på ett tag, men lovar att börja så smått nu. Sitter på jobb och hinner därför inte blogga nu. Rasten snart slut. Men har hänt massor, massor av saker i mitt liv. Ska dela med mig så mkt jag kan och orkar.

Puss och Kram