Jobb, jobb och pyttelite fritid.

Är INTE van vid att jobba på detta sätt. Jisses. Missar en hel barnfri helg med Dennis. Eller rättare sagt, ALLA barnfria helger med Dennis. Jobbar 09-19.30 på lördagen och 10-20.30 på söndagen. Så ja. Ikväll hinner vi gå på bio och mysa lite. Men missade ett efterlängtat barndop. Så D fick gå själv. Känns i hjärtat att vakna kl 07 på lördag morgon och se D ligga där brevid så varm och go. Och så måste man upp. Herreminguuud vad bull. Men alla söta sms håller en uppe och längtar hem.
Har rast nu med en jäkla skallebank. Mycket och göra e här oxå. Är på min 5.e dag när de gäller min diet, så huvudvärken börja lättna lite. Har iaf gått ner 1,5 kilo på dessa dagar. Rätt najz faktiskt.
Kl e 15, vilket innebär att det är 4 timmar kvar till stängning. Lääängtar. Tiden går rätt snabbt ändå när man kör sina egna skift. Man gör vad som ska göras och fixar och donar hela tiden. Känns som nya utmaningar varje dag. Trivs rätt bra utom arbetstiderna. Ena veckan är det lugn vecka, då jag har Lilleman. Ledig måndag, jobbar tis, ons, tors och fre 09-16. Ledig helgen. Denna veckan är mögel. Jobbar mån, tis, ons, tors, lör och söndag. ca 10,5 timmar per dag. Ibland olika. Har jobbat 4 dagar och är uppe i snart 50 timmar. Klagar sjääälvklart inte när lönen kommer. Men saknar dennis som fan denna veckan, då vi bara träffas sent på kvällen innan läggdax.
Bara imorgon oxå, sen är det en skön vecka igen.

Ikväll ska vi se GI Joe. Haha. Jaa..aldrig sett nåt avsnitt av den som barn, men D har såklart och jag fick välja film. Klart man väljer nåt för hans skull då...eller ja..ibland :-) Ska bli myskväll på hög nivå ikväll har jag bestämt.

Igår va jag ledig ju. Träffade upp Syrrorna, Moa och Pappa på festivalen. Där ät vi god mat och tittade lite. Stannade bara en stund, för jag och D skulle ut och köra med motorcyklen. Vi körde en härlig runda ner till Bo01, där vi satte oss och åt kvällsmat. Mysigt och gott. Sedan blidde de hem och en bra film på de. Skulle ju upp tidigt, så blev inget längre tjolahej.

Nej. Har inte tid för mer snack just nu. Rasten är slut.
Ska dela med mig om en massa bra och tråkiga ting nästa inlägg.

Ha en trevlig helg. Ses i vimlet på festivalen.

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback