Jisses...

Har haft 2 månader på mig att fixa allt inför resan. Och nu sitter man här 2 dagar innan & har MILJONER saker att göra. Eller ja, det känns så iaf.
Här e lite av vad som ska göras inna vi sätter oss på det underbara planet.



^*^ Måste städa HELA lägenheten, skrubba varenda hörn.
^*^ Måste tvätta alla kläder som finns i detta hus, och det är inte lite om jag säger så. Får låna pappas maskin oxå.
^*^ Måste inskaffa det sista vi ska ha med oss, och även det är inte lite.
^*^ Måste försöka bli av med alla katterna innan vi åker..
^*^ Måste växla pengar...ÅHH!
^*^ Måste skriva en "Ta med" lista...
^*^ Måste börja packa...
^*^ Måste köpa nya hörlurar till min Mp3
^*^ Måste köpa saker som vi ska nytta av i T, som sällskaps spel och sånt på kvällarna.
^*^ Måste köpa godis, dricka, mat, allt möjligt vi ska ha på planet.
^*^ Ska vaxa benen på fredag.

Jaaa...Jisses! Får ont i magen av bara tänka på det. Känns som jag kommer glömma mer än hälften.
Men ändå är det kuligt...*s*

Min semester har börjat nu föressten..*ihh*...SÅ NAJZ!
Njuter av min lediga och soliga kväll..
Men tyvärr blir det inte mkt av att gå ut eftersom mitt troll redan somnat vilket han gjorde vid 17 tiden.
Jag försökte tala med honom och fråga om han verkligen ville sova, han sa nej flera ggr, men ögonen bara slöt sig hela tiden och john blund tog hand om honom för denna dagen.
Och vet ni vad det sjuka är?
Jag & Alex har undrat väldigt mkt varför Liam är så fruktansvärt trött efter dagis numera?
Vi tyckte inte det va likt liam..speciellt inte att somna på vägen hem från dagis och att fortfarande kunna sova i ens famn när man bär på honom...men tänkte inte mer på de. Sen idag på Dagis va liam extremt gnällig och arg. Då började den ena fröken  prata om att sova middag? Jag fattade inte vad hon snackade om..klart liam sover middag hemma. Det händer undantag, men då är hans så enormt trött, arg och ledsen. Jaha säger dagis...vi har glömt säga till er att Liam numera inte sover middag här...MEN HALLÅÅ?????? Fan vad sur jag blev. Jag sa att det är väl självklart han ska få sova middag. Så jag krävde att han skulle få sova sin middag, och inga tidbestämmelser om att han max får sova 30 min..utan låt han sova tills han vaknar. Herregud alltså. Hur fan kan man undanhålla en sån viktigt information? Tycker bara Liams dagis är en massa skit asså. Dom håller inte sånt dom lovar och sen "glömmer" berätta väldigt viktiga saker. Som förra året fick vi själv skåda ett enormt blått bitmärke på lillen lilla vad.
Så vi frågade dagen efter..."Oj, det glömde vi...Oj det glömde vi...oj det glömde vi"...Men vafan...blir så arg. Så numera får han sin skönhets middags sömn som han behöver. Jisses...han är bara 2 ½ år för fan.
Iaf..Liam sover nu, och jag städar och fixar och donar. Tänkte faktiskt börja packa idag...som handukar och sånna saker, så slipper det bli en sån jäkla massa på en gång.

Ska ju ringa imorgon tillhögsta chefen och prata med dom.
I början lovade dom att inte sära på barnen, utan dom skulle följa varann upp till förskolan. Vad bra tänkte vi såklart...så har han vänner. Sen är det bar för deras utveckling oxå att bara umgås med barn i sin egen ålder och lite äldre. Men så när jag och alex va på föräldrarmötet, så fick vi veta att 3 av barnen hade redan lämnat gruppen för att flytta upp till en "äldre" avdelning. Jaha?? En av dom va en kille som heter Carl som Liam alltid lekte med. Vafan tänkte jag, men sa inget. Sen fick vi veta att dem 3 nästa barn som ska bli 3 oxå ska upp till den avdelningen. Och en av dom är Ludvig...som OXÅ är en av liams lekkamrater. Då blev jag lite iriiterad...och väntade på att dom skulle säga att dom 3 sista barnen som ska bli 3 detta året ska flytta upp. Men NEJ, så va det minsann inte. Utan dom 3 ska stanna kvar på denna avdelning där 07.or kommer börja nästa år...Hallå?? Liam är 3 år äldre än dom...för fan. där kommer börja nya barn hela tiden..bara små barn. Och hur gick det med utvecklingen?? Hur gick det med inte sära på dom? Så både jag & alex blev riktigt sura och började fråga ang liam utveckling när han ska umgås med barn som är 2-3 år yngre än honom..de tär stor skillnad på småbarn. Ja..lite ursäkter hit och dit, men nej säger jag...NEJ! Så imorgon innan vaxningen när jag är som mest peppad ska jag ringa dit och betätta exakt hur jag och alex känner de. Jag menar, dom har själv sagt åt oss varje månad nästan hur duktigt liam är med allt. Hur snabbt han utvecklas i både tal och personlighet. Vilket är sant, han pratar som en 4 åring, han är välling och blöjfri sedan 6 månader tillbax. Han är smartt  för att vara så liten...och så ska han umgås med 06/07.or...NEJ NEJ ÅTER NEJ! *ARG*
Så får vi se vad dom säger...annars bytar jag dagis direkt!


Ja, nog om det skitet!


På jobb idag höllt jag på att få feta frispel.
Ett gäng muslimska tjejer kommer in och beställer. Visst...2 st chicken club meal. Vassego. Efter en stund kommer alla 7 tillbax, och dom står där så häftiga, så häftiga med armarna i kors. Och när jag ser att dom kommer tillbax med maten så förstod jag varför...där är ju bacon i dom. Och sen börjar deras små trutar kackla som höns...där står inte att det är bacon i den...bla bla bla...det borde du väl fatta att det ska stå att det är bacon i de..bla bla bla..vi äter faktiskt inte bacon..bla bla bla...Öhh okeeeeej...där rök den lugnheten. "Ser ni den där big king?? Där är ost i den..men står det att där i är ost i den?? NEJ! Då nästan skriker dom att dom inte ens kan se på bilden att det är bacon i den..så säger jag att jag ser det...."Ja du ja!!! GRRRRRRRR vad lack jag blev..sånna små uppkäftiga idioiter. Då höjer jag rösten riktigt ordentligt att det tystnar till på hela resturangen "Antingen så beställer ni nya saker NU, eller så vänder ni på era klackar och går ut härifrån GENAST...antingen eller! För att stå här och skrika på mig som nårra jävla gaphalsar är ngt inte INTE ska göra...så säg vad ni ska ha, eller så stick härifrån!
Vid det tillfället vad jag snorlack. Brukar ha svårt att bli riktigt lack, men när sånna små idoter kommer in och spelar allan, då flippar jag loss. Och dom blev tysta iaf, och sa vad dom ville ha. Sen va det en massa blickar & viskningar från deras sida. Men sånt tar jag, för jag kan skicka ut dom när jag vill, därför vågade dom inte säga nåt högt.
Tröttsamt med sånna männsikor!

Sitter här och gäspar som om jag aldrig fått syre tidigare.
Och allt låter så negativt, men jag va tvungen att få det ur mig...
Nu ska jag fokusera på nåt roligare...städa klart *s*
Måste ner och handla på nåt sätt...men kan inte lämna trollet. Katterna behöver mat och ny sand.

Fast nu löste det sig...lillsyster kommer upp och passar honom :-)
Skönt!


Nej, nu ska jag kila...hörs sen! :-P

See ya!


*Dagen D*

Jobbat och stått i hela daaan. Sjukt ont i ryggen har jag haft idag. Vi står ju upp alla timmar vi jobbar utom en fjutta halvtimme. Och har man redan ryggproblem, så blir det inte bättre direkt.

Efter jobb, så hämtade jag mitt kära troll hos akex som hämtat honom på dagis. Han va sjukt trött och somnade direkt i bilen, sov 1 timme. Jag körde till pass polisen för att hämta ut våra pass. Medans en 15 kilos älskling sover i min famn så ska jag hålla väska och få upp kvittona ur plånkan och allt, men det gick skitbra, hehe. Man lär sig att hantera miljoner saker på en gång när man fått barn ;-) By the way så blev passbilderna riktigt bra *s*

Lillen sover för fullt nu, och jag tänkte lägga mig i ett varmt och skönt bad. *mys*

Håller på att tvätta och städa lite nu, så jag slipper gör allt på en gång sen på fredag.
Eftersom jag jobbar hela dan imorgon oxå, så är fredagen väldigt fullspäckad. Ska inhandla det sista till resan, tvätta, städa, packa...ja allt! Samtidigt som det är jobbigt, så är det mysigt..för man vet ju varför man gör de *s*
Ja, snart börjar dagen D att närma sig ;-) Underbaaaaart!

Har satt in en annons på mina älsklingar idag.
*Snyft*..men det måste göras. 6 Katter äter och bajsar och skräpar ner väääldigt mkt...börjar bli lite jobbigt.

Lillasyster ska ÄNTLIGEN börja övningsköra. Det va "fanimaj" på tiden säger jag.
Hon ska bli 22 år. När jag va 17 började jag köra.. Hade längtat många år innan de..och jag sa till mig själv att jag skulle ta mitt körkort den dagen jag blev 18...och rätt hade jag. Kan inte tänka mig ett liv utan körkort...fan va jobbigt. Det roliga är att min pappa är körlärare. Han jobbar på Ericssons trafikskola på Nobeltorget. FAST han är körlärare så måste han ändå gå en utbildning med camilla eftersom han ska privatköra med henne. Men lönt tycker jag...vad ska han lära sig som han redan inte vet?
Jaja, regler här i sveriga kan ibland vara väldigt skumma.
Men skönt för henne att slippa vara så beronende av oss andra med körkort...eller hur syrran?? *s*


Nepp...nu kallar badkaret på mig....Jeeessiiieee...åhh ska bli skönt!


Älskar min underbara söta son!


image180


Ps: Jag äääälskar åska! :-P



Have a nice day/evening!

Vaxning..

...gör ont!

Igår så gav jag mig på att försöka göra det själv.
Veet har nåt nytt i sortimentet. Ett vax som stelnar och blir till "strips" som man ska rycka av själv. Men asså, detta kladdiga vax som man ska forma så man kan ta tag i dem och kladdigt och jobbigt och ont gjorde de.
Nej fy fan, aldrig mer. Tacka vet jag riktiga strips. Så på fredag ska jag vaxa mig på "ego" i lund. Hela ben inkl bikinlinjen...*aj*..men måste få det gjort innan resa ;-)
Så på fre har jag väldigt fullt upp. Jobbar varje dag fram till fre, så hinner inte göra ett smack.
Men har lite tid på lördagen oxå, eftersom vi åker inte förrän kl 17.40...och är framme kl 22.30. Jävligt synd att vi missar en hel dag...riktigt tråkigt. Hatar sådan planering av resebolagen. Men men...vi är nog rätt trötta efter flyget & så. Antar att vi kommer gå ut efter att checkat in och så. Gå ut och äta en matbit och ta nåt gott att dricka :-)
För att sedan ladda upp inför morgondagen. *s*
Det jag fasar väääldigt mkt för är om det kommer bli dåligt väder. F****n säger jag då. Visst värmen ligger runt 30 grader där nere, men sooool är det man vill ha, en massa sooool!!


Igår blev det en massa shopping, en massa onödiga saker oxå, som jag bara inte kunde låta bli. Som en elektrisk ögonfransböjare, haha. Som värmer, och gör att resultatet blir långvarigt. En elektisk ögonbrynsplockare. Prövade den igår...helt okej faktisk ;-) Köpte en massa hudkrämer för mitt känsliga ansikte.
Sen kunde jag INTE låta bli att inskaffa en massa produkter av mitt favoritmärke "Hawaiian Tropic"...bara älskar de.
Har ju redan 2 likadana cocos oljor 
Men denna gången fick de bli lite annat smått och gott oxå,

Den rosa där t.ex har jag. Det är en sådan kräm som luktar (även den oxå) cocos. Den smörjs på efter solningen, för att bevara den bruna huden och samtidigt återfukta den.
Sen köpte jag en Beach balm, som oxå luktar helt underbar cocos (älskar cocos doft) som man smörjer på innan solningen. Den påskyndar brännan och samtidigt ge huden näring och gör att färgen sitter i längre.
Sen köpte jag en Cool aloe gel "After sun" Om det skulle vara så att vi råkar bränna oss *s* Så har man den med aloe vera som svalkar och ger näring åt huden.
Japp..som sagt. Älskar det märket! :-)

Köpte en flytväst, en massa t-shirtar..en sverige tröja, hehe. 2 oliak kepsar till mini, badshorts, solkrämer, tandborst reseset med snoopy på...såklart till Liam.
Han blev så glad av allt han fick. Och han pratar om resan väldigt mkt, så vi vet han ser fram emot de :-)

Nu kallar han för fullt från badrummet. Skummet är fyllt upp och vi ska bada!

Vi höres sen! =)

Puss 

Upp & Ner!

Godmorron!

Vaknade för ca 30 min sen. Skönt att ha en son som är lika sovglad som både mamma & pappa.
Han kröp upp i min säng...mös en stund, klia rygg och kramades.
Nu sitter han och äter frukost i soffan, och tittar på tv, medans jag sitter här och njuter av min lediga dag, som vi snart ska göra lite nytta av.
Tänkte åka till jägersro idag faktiskt. Där finns ett stort utval av affärer och faktiskt rätt mysigt att vandra omkring i industribyn med vagnen. Ska som sagt shoppa lite inför resan. *s*

I lördags va vi på Möllan och drack lite goda drinkar och cider, så gott och mysigt det är att sitta utomhus på en pub och ha trevligt. Även det är lite som en köttmarknad...tyvärr. Vi hann inte sitta ner i 3 min förrän en kille trängde sig in brevid mig. Hej tjejer! Öhh hej? Och så började han berätta en rolig historia för oss, som han sa att hans vänner inte skrattade åt. Jag förstörde allt genom att säga jag redan hört den, även om jag inte gjort de, hehe.
Iaf..sen började han försöka "locka" oss till deras bord genom att säga (vad dom tror) det "magiska" ordet..."Gratis drinkar" Asså, vad e det med killar? Helt sjukt va irriterad man blir. Tror dom kan få tjejer sällskap genom att ge gratis sprit. Visst, det finns säkert de tjejer som är helt töntiga och pinsamma som tackar ja till ett sånt erbjudande. Eller dom som praktiskt taget slänger sig i famnen på killen med helröret..men kom igen tjejer.
Vi drog vidare till KB, som bara är ett så skönt ställe med blandad avslappnade stilar, trevligt folk och blandad musik. Vi hade väldigt trevligt och dansade & fortsatte dricka. Som tur e så hade dom guiness..*mumma*..köpte självklart en sådan. Klockan började bli mkt och vi åkte hem, trött och väääldigt full va jag, hehe.
Det va en trevlig helg!


För över 1 år sedan så köpte jag ett årskort på Forum live i malmö. Använde det flitigt och gillade stället. Men gillar inte riktigt var dom placerat sig. Inte så lätt att hitta pakering och sånt. Därför valde jag att inte fortsätta träna där.
Upptäckte att forum fortsatt dra pengar från mitt konto FAST mitt kort gick ut i nov förra året, som dom sagt  till mig.
Blev paff, och lite arg. Så jag ringde dom precis. Förklarade läget, och då säger dom till mig att jag måste säga upp min avbetalning??!! Eh VA? Blev riiktigt förbannad på denna kille, och när jag blir förbannad så får dom tyvärr inte en syl i vädret. Förklarade för honom, precis som dom sagt åt mig att i nov går ditt kort ut, och därmed får du förnya det! Japp, vilket jag valde att INTE göra. Dom har tagit nästan 3000 spänn från mig...bara rakt ut i intet *poff*
Och arg som ett bi forsätter jag... "jag vill ha kompensation för detta, eller varenda öre tillbax" Ni själ pengar av mig...det är precis det ni gör! När killen äntligen får en syl i vädret så säger han tyst.."du kan få träna hela sommaren...augusti ut".... Mmm fine! Då får du göra ett nytt kort åt mig, för mitt har jag kastat. Ja, det skulle han göra, och jag kan träna hela sommaren där. Rätt okej. Så hela min sem när jag inte befinner mig uppe i lödde, så har jag forum. Undra om där e folk som fortfarande tränar där från min tid där. Mitt ex kanske ;-)
Så jag tänkte börja träna där direkt..kanske redan idag ;-) Vi får se...*s*

Nej, nu ska vi till stan.


"Du är fortfarande den jag älskar"....

ZzZzZzZz..

Sitter fortfarande uppe. Men känner att jag verkligen vill de...*no coments*

Lillen sover som en stock, vilket jag oxå borde göra.
Men är ledig imorron, så kan sova hur länge jag vill...typ..tills liam vaknar vid 9 tiden.

Sen ska vi ta oss till stan...med buss..*orka* Även om det kan va skönt att slippa köra och hitta pakering och allt skit..faktiskt :-)
Ska shoppa lite till resan. Badsaker till lillen, och tröjor & shorts..och en massa annat *s*

Orkar inte berätta helgen bravader ikväll, får ta det en annan dag ;-)

Ska faktiskt nanna nu, så jag orkar upp vid 9 tiden, hehe.



We were young and dreams were new
and every word we said was true
any mountain we could climb
you made me feel alive
the first time in my life

Yes I remember love so beautiful
now I know my heart is breakable
but I remember love, the true meaning of
I remember, I rembemer ? love



Allmänt skoj!

Vilken jävla dag på jobbet...*puh*
Var kommer alla människor från?
Hur kan så otroligt många vilja ha hamburgare?
Började jobba kl 08 imorse. Kl 15.00 fick jag lunch...och slutade kl 16. Jag va så yr och hade ont i ryggen så jag va tvungen att lämna dom andra ensamma för 15 min. Sen på det igen. Jobbade över 30 min, sen orkade jag inte mer.
Heeelt galet, ont i ryggen har jag.
Körde till min föredetta svärmor där Alex och mitt hjärta befann sig...dessvärre sov trollet. Lämnade hans medicin och snackade lite med alex. Sen stack jag.

Hem, slänger mig i min soffa, och längtar tills det sköna badet jag ska ta.

Sen vid 21 tiden så ska vi till möllan och dricka gott. Sedan för att dra vidare till KB...fan vad kul det ska bli.
:-)

Börjar jobba kl 12 imorgon, så det ska nog inte vara ngn större fara ;-)

Har inskattaf ett nytt träningslinnefrån better bodies...riktigt fint. En underbar ljusgrön färg.
Har nästan bara träningskläder från det märket. lite väl dyrt är det, men bra och skitsnygga grejjer.
Här e lite av vad jag har från dom.

Det rosa är såklart det jag har ;-)
Sitter skitsnyggt, och har en väldigt låg rygg, så man kan se alla muskler man har på ryggen osv...;-)



Även här har jag det rosa...(älskar rosa)...och ni ska bara skåda ryggen på detta linne..*älska*



Det svarta har jag. Riktigt skönt att ha på sig och svalkar väldigt bra när man svettas som en gris *s*

Det gröna linnet jag skaffat är så pass nytt att det inte kommit in på nätet än..men gud vad snyggt det är.

Låt bilden tala för sig själv....helt underbara!


Skitsnygga och framförallt sköna. Dock lite mkt "häng" där bak bara.


Dom vita har jag. Kanon byxor!!


Som sagt, ett kanonmärke med kanonkläder!



Fick även tag på en jättesöt bikini från H&M "Kylie", satt som gjutet på mig.
Har ju redan en bikini/badräkt som jag bara längtar att få använda. Även den sitter som smör i solen på mig. Men det är alltid kul att variera när man kommer leva på stranden hela sommaren *s*
image176..ps...sitter "faktiskt" snyggare på mig, kan jag själv diva till mig.


Men gud asså. Idag är det bara EN vecka kvar tills vi sitter på planet och myser och längtar till värmen.
Längtar mkt för Liams skull oxå, han kommer älska de!
Jag bara tjatar och tjatar om resan, men ni hajjar varför va?...*Muha*


Nej, nu tänkte jag köra ytterliggare 200 situps. Försker dela upp dom under hela dagen. 200 åt gången så många ggr jag hinner och orkar. Tycker det räcker och blir över. Finns ingen anledningar att göra fler..går nog inte snabbare för de faktskt. Bara man gör på rätt sätt, så blir magen bra och fin. Det börjar blir så platt och fin tycker jag...får ju inte glömma att jag varit gravid..stooor va jag. Och gick över 3 veckor..*isch*..Hehe.
Åhh vill bli gravid igen!! Men tids nog....tids nog ;-)

Nepp..nu väntar badet...ska bli skööönt!

Sen e det fest!!





Pussisar!


Underbara sommar!

Inte orkat skriva..jobbat och en massa annat i vardagens fångst!

Kom hem från jobb vid 22 tiden...fick ett ryck och började dammsuga, tvätta golv och städa. Galen e jag. Gör bara sånt när jag är extremt trött.

Va rätt bra mkt och gör apå jobb ikväll. En massa hungriga själar som nyss fått kosing på kontot...DÅ ska vi köpa hamburgare vet jag..*orka*
Men det värsta är faktiskt som idag. Det kom in 2 muppar kl 20.57...jag menar hallå? 20.57 när vi stänger 21.00.
Jag tittade på Åsa, som tittade tillbax...och vi suckade djupt åt varann. Men men..ställde mig i kassa som jag då höllt på att räkna och lägga ner samtidigt som åsa tömt hela köket. "Kan man beställa"?
Ja...svarar jag lite osäkert, otåligt, irriterande, men ändå med trevlig ton. "Det beror på vad ni ska ha" säger jag.
Så tittade dom sig omkring..."Kan vi äta här"? Då blev jag nog lite röd i huvudet...av irritaion. "Nej" säger jag. Vi låser dörren om 3 min, så det kommer ni inte hinna. Så dom beslutade sig då att gå till Max ist. Smart val tänkte jag...stupidoo!! Asså..hallå. Komma in på en resturang 3 min innan dom stänger och tro att det finns mat färdigt och att dom kan äta där. Sorry..men sånna människor är dom värsta!

Sen finns det dom som är dom bästa..som påpekar hur söt man är..*s* och hur otroligt snygga och häftiga glasögon jag har (sa en brandman till mig idag)...*ler*...haha. Nej men..alltid kul med en komplimang i sin värsta outfit & tillstånd man har/är. :-)

Liam är hos sin pappa denna helgen, eftersom det är hans vecka. Jag lämnade trollet till honom igår..kändes i hjärtat. Men samtidigt kan det va skönt för både mig och liam att sakna varann. För ska hämta honom på söndag igen. *ihh*..Slutar redan kl 18.45 den dagen, NAJZ! Så det blir filmkväll för vår del. (L)

Seen jobbar jag inte så mkt kommande vecka. Det blir en massa shopping för mig, camilla och lilleman. Köpa allt som behövs inför resan. Hehehehehhehehehehehhehehehe....*längta* Måste köpa en lite gummibåt till liam. En sån där lite mindre, med spiderman på. Han kommer bli glllaaauu! Så vi har lite presenter till honom som han ska få öppna på planet så han inte ska behöva vara rädd eller så..han ÄLSKAR presenter! Ni bara skulle sett honom på hans 2 års dag...jisses. Han badade i presenter, & va i paradiset!

Den 16.e är det lite kalas hos mammsen. Grill, Kubb, Yatzy (inte kommentarer), och faktiskt så är Alex bjuden. Japp!

Detta blir en rolig sommar...känns det som. Den börjar bra iaf :-)
Den 18.e ska vi till Liseberg...*wiie* Lillasyster, vänner. Åka, åka, åka, åka, äta, åka åka.....*mumma*
Blir som en 3 åring igen på tivolin. Galet kul tycker jag det är. Så det ska bli kuligt värre! =)

Nej, usch...nu börjar mina ögon bli tunga. Ska upp kl 07 för då kallar plikten *kräka*

Innan jag somnar ska jag ser klart min kära film som laddades ner för min skull igår. Men somnade dock ifrån den, så ska se resten idag.

Imorgon blir det fest!
Vi ska till KB, och dricka e ngt som jag ska göra den dagen. Lillatorg/Möllan innan, brukar slinka ner en och en annan cider eller nåt glas vitt vin..*mumma*
Så vi ses kanske imorron!

Natti natt ZzZzverige!

:-)

Gick så bra, så bra!

Passen är tagna, liam va jätteduktig, och bilderna blev bra!
5-7 dagar så ska jag hämta dom!

Ihhh..snart är det bara EN vecka kvar tills vi åker!
FATTA så kul och helt underbart vi ska ha det?!
Wooaa!!

Nu ska jag & Liam ner till höllviken och kolla på båtarna och äta varsin glass från kära kanalkiosken...
*Mumma*
Mysigt värre!



Hörs sen! Puss

Ett försök till..

Ska snart åka iväg och ta passet. Rätt drygt, men det måste göras.
Liam äter frukost och jag låter tiden gå.

Vet fortfarande inte hur jag ska göra med trollet sen. Blä!

Vädret är inget vidare idag, kanske blir bättre. Men imorgon måste de ju faktiskt va fint väder.
Men inte alltid man får som man vill.

Sitter här och planerar hur och när jag ska lyckas komma iväg till sthlm.
Det jävla jobbet krånglar alltid för en.

Nej, nu ska jag klä på mig....

Det är Naaajz!


Nattedax!

Så, nu har alla gått och vi är mätta och belåtna och här e mkt disk åt mig...Tackar! ;-)

Tittade på en gammal goding..."Just freinds", riktigt bra..hittade inte Hook :-(

Städningen blev inte fullbordad idag, men finns imorgon oxå.
Fast hela morgondagen är en stressig dag fmed början kl 8 på morgonen *suck*
Pass, äta, sova middag, jobba, hämta trollet...för att sedan på ons bara ledig..NAJZ!
Har planerat picnic med liam om vädret tillåter..*mys*

Imorgon har jag lite problem med barnvakt. Har ingen lust att åka till lödde redan kl 10.00 för att lämna honom på dagis och sedan ska jag vandra som en fåne i lödde till kl 16...nejtack.
Dcs om jag inte får låna mitt gamla hus för att nanna nårra timmar?
Men det blir såå stressigt eftersom vi ska ta pass kl 09.00 och där brukar vara köer som heter duga.
Jag börjar kl 16.00 och alex slutar kl 17.00...dvs 1 timme utan vakt. Och där finns verkligen ingen i vår släkt som kan ha honom. Och jag tänker inte lämna honom till ngn vän eller så, gillar inte riktigt det där. Det ska vara ngn som står honom nära så han känner sig trygg. Annars får han vara på mitt jobb till kl 17, och så får jag stämpla in först då, men ändå hålla koll på passet. Vill ju hinna med ett spinningpass oxå..åhh. Ja hörrni, inte vet jag. Men allt löser sig som en underbar dam en gång sa till mig.

Faaaaan vad ont jag har i min hals, och har förkylningsblåsa på tungan..*aj*..snyftar! Dom små jäklarna gör faktiskt ont..

Förhoppningsvis ska jag, Alex och Liam till danmarks zoo till helgen, annars tar vi det helgen efter vi kommer tillbax från en underbar resa :-D
Ska bli trevligt att umgås med bara alex och liam igen...det va längesen.
Det är ju trots allt Mamma, Pappa & Barn!



Nu ska jag in och sniffa på mitt troll, ska upp tidigt imorron.

Så Gondatt Sverige!



I would die for you gladly
If I knew it was for real
If I'm true to myself, nobody else can take the place of you
But I've got to move on, tell me what else can I do
Even if it takes a lifetime to get over you
Heaven only knows, I will love again!

Typisk..

Vi kunde inte fixa pass idag pga både föräldrer ska skriva på och grejjer, tänkte såklart inte så långt.
Så ska möta alex imorgon i stan innan jobb..sen ska vi ta passet.
Så skitet blir avklarat!

Nu håller jag på att städa för fullt och lagar god pasta rätt..*mumma*

Liam roar sig med Peter Pan på tv....

Syrran kommer snart hit...ska ner och hyra film sen, och äta naturgodis...
Ikväll blir det Peter Pan..filmen. Hook eller vad den heter. Med Julia roberts som tingeling, robin williams som peter pan och dustin hoffman som kapten krok. Sjukt bra film, se den *s*

Imorgon blir det självklart träning, hehe. ;-)

Kram

Pass!





Nu ska jag opch mitt troll åka iväg och fixa varsitt pass till resan..ja, vi e lite sena ute, men det tar ca 5 dagar att få passet.
Jag tycker det är jobbigt att bli fottad, man måste göra vid sig, hår, smink, ja allt..för passet ska man ha i 10 år och vill gärna se lite kry ut på de.
Liams del är inga problem, hehe..sötnos!

Dom säger det ska bli åska i eftermiddag, man kan ju alltid hoppas *ler*...

Vi hörs sen! =)

Puss

*Bloggdesign*

Är det ngn som vet var man kan hitta, får hjälp, råd och tips om hur man gör om sin bloggdesign?
Jag menar, har man inte så mkt tid framför datan, så hinner man inte leta upp de, och då förblir bloggen som den är.
Men nu har jag tröttnat på utseendet och eftersom jag skirver så mkt blogg, så vill jag göra den personlig oxå.

Så om ngn kan hjälpa mig, så blir jag glad *s*

Tack!

2 veckor kvar..

Jaåå..imorgon är de ENDAST 2 veckor kvar..*ihh*..Najz!
Längtan är enorm för oss alla..inkl Liam. Fast han vill hellre åka "Heliplopper", haha...Helikopter med andra ord. Min sötnos! =)
Så när lönen anlänt är de dax för shopping..sommarskor till trollet, och som sagt en massa vita t-shirts. Han får inte går barärmad där, inte en chans.
Och viktigt är oxå en sån här barnflytväst så han kan bada och leka i sitt älskade vatten utan det finns risker för saker jag inte ens vill nämna.
Finns en hel del att välja på..


 
Sen finns de den vanliga oxå..men där finns mkt för barn. Så det blir väl att dra in på babyland eller nåt.
=)

Idag är det jobb som gäller såklart. Sitter här och har en enorm yrsel...fattar inte varför?! Hatar att ha yrsel.
Och visst, dom behöver ngn som kan köra skift hela helgen..vassego här har ni mig. Självklart kommer jag göra mitt bästa och verkligen försöka jobba, men denna yrsel är jobbig....väääldigt jobbig.




Bra syn för att bli polis?
Ja självklart måste man kunna se...
Men nu e det såhär att mer än 80% av svenska folket har nåt fel med sin syn, tror du att dessa 20% är våra poliser? Det finns en bra lösning för oss med dålig syn...det kallas för Linser. Och linser är godkänt...självklart får man inte ha glasögon, därför uppfann dom linserna..så nu vet du det!



Nej, nu måste jag leka med trollet så gott jag kan, sen blir det duschen, smink & stryka jobbekläderna.

Hörs sen!

Puss *s*

*Framtidsplaner*

Jobbt trots man e riktig dålig.
Så e det på bk....blir så arg.
Jag e asså...riktigt dålig..kan knappt stå upp, kan inte köra bil, spyr rätt ofta. Dvs jag mår skit...
Och på bk har vi inte tillräckligt med personal...dessutom är 2 av dom skickad på sem samtidigt...och råkar då den andra vara sjuk, så e det kris. Dvs att jag MÅSTE, har inget val, hoppa in och jobba heeeela hegen. Fre, lör och sön stängning..helt sjukt. Vet inte hur jag ska fixa de, men jag måste som sagt.

Man bara älskar det jobbet mer och mer....eller inte.

Jag har haft en viss sak i tankarna nu ett bra tag, som jag känner jag verkligen skulle vilja bli.
Faktiskt...vissa blev chockade, medans andra kände att "Ja klart du kan bli de, hade kunnat se dig som de utan problem" Och dom komentarerna känns underbar. I sånt här val vill man ha så mkt stöd som helst.
Och jag tror jag bestämt mig. Fast jag måste plugga upp vissa betyg först och det tänker jag göra på distans...absolut inte sluta jobba för att blanda in dessa idioter till CSN igen.
Det blir ca 3 ämnen jag får plugga upp. Sen till nästa sommar så kanske, får vi se om dom vill ha mig. Jag tränar rätt bra och kommer vara mkt större om ca 1 år oxå ;-)
Ja...iaf....det jag vill bli är Polis! Japp...ni hörde rätt....Konstapel Wiren! Haha..nej men seriöst...Det är ngt som jag velat bli sen barnsben, men inget man skryty med direkt för jag har alltid varit en pojkflicka, och när man är lite vill man inte ge dom fler alternativ till att säga de.
Känns skönt när man verkligen har ngt att se fram emot nu...ngt att sträva efter. Inte bara "plugga", utan att plugga till ngt man verkligen ser fram emot..
Ja...kul iaf. =)



Väntar just nu på lite vänner & syrran som ska komma hit på filmkväll och tycka synd om mig.

Nej, nu måste jag fortsätta städa...när man är sjuk så orkar man verkligen inget. Men vafan, om jag ska ta mig till jobb och jobb häcken av sig, så ska jag nog kunna städa lite. Liam hjälper mig så fint så...:-)


Nu e det snart dax för mina bebisar att flytta. Veckan efter jag kommer hem från Turkiet...*snyftar*..
Men samtidigt kan de bli rätt skönt...och billigt, haha. Att föda 6 st katter som äter en ur huset på den dyraste och finaste maten är dyr kostnad vill jag tala om...inte för att tala om hur dyr kattsand är.
Men faan Daisy löper igen....hon skriker och jaaaammaaaaar. Hinner hon amma klart innan hon börjar igen...jobbig katt det där. Har inte råd att kastrera henne nu heller...ska spara varenda öre till resan.
Jaja..allt löser sig...

Nej..måste kila nu...dom kommer snart!


Ps...KUNDE inte låta bli att sätta in denna bilden...asgarvade rätt bra, haha.
"Kvinnliga poliser"..
  Fejk?...Ehm! Haha..


Puss =)

I´m back!

Kan inte skriva så mkt just för tillfället.
Syrran e här och vi ska kränga en god Pizza!
Lilleman sitter inne i sängen och tittar på nalel puh med lite nyponsoppa.

Ville bara berätta att jag lever,och att jag ska uppdatera mer snart...förmodligen ikväll när plutten har somnat.
Hänt en del jag inte kan berätta, dock inget negativt! :-)

Vi hörs snart glada folket!

=)

*Huvudvärk*

Spräääängande huvudvärk...*suck*
Igår hade jag så ont så ont, men inga piller hemma. Tänkte att det skulle gå över när jag sovit.
Men vaknade flera ggr inatt av huvudvärken, riktigt ont har jag. Så imorse fick jag frispel och letade igenom hemmet, till min tur hittade jag panodil. Och sitter just nu & väntar på att den ska bara värka.
Man blir ju helt skraj när man har sån här huvudvärk...det är nytt.
Förhoppningsvis ha det med min hemska förskylning och göra.

Hämtade liam igår hos alex. Blev väl inte direkt som jag tänkt mig när det gällde mina planer..utan en annan persons planer gick före...liiite småsur blev jag dock.
Men körde hem med min älskling och träffade morfar. Sen tog vi min cykel och cyklade runt i Vellinge i det mysiga vädret. Liam tycker det är kul. Sen gick vi upp och gjorde mina goda kycklingfilé mackor ;-)
Kvällen närmade sig, filmdax och såsmåningom läggdax.

Sitter och väntar på att jag ska börja jobba. Visseligen börjar jag inte förrän kl 16, men det är så att när man ska jobba kväll så är hela dan förstörd, för man sitter bara och väntar på att klockan ska bli jobbdax.

Tänkte gå ner till mamma och sola lite coh snacka med henne. Får hoppas solen håller i sig.

Faaan jag måste fixa pass till mig & liam. Har fortfarande inte gjort de...börjar bli väääldigt brottåm. I värsta fall får vi ta varsitt tillfälligt pass. Men det ska inte behövas...jag e så slarvig. Måste kolla runt lite var man kan fixa de.

Fick helt plötsligt bråttom...så måste kila...

Hörs sen.

Puss!

Dunka mig gul & blå!

Hade svårt för den låten i början. Men det är ju alltid så att när radion sönderspelar en låt, så kan man inget annat än att börja gilla den..man hör den överallt. Och idag gillar jag den skarpt, hehe. Härlig text...tror vi alla känner igen oss där....;-)

Äter frulle nu. Vaknade faktiskt för 30 min sen *s* Sen kl 16 så börjat ett 90 min spinnigpass, ska bli så jevla skönt!
Därefter ska jag hämta hem min groda. Funderade på att dra dit tidigare så jag och liam ska promenera långt in i skogen och hälsa på grisarna och rådjuren. Finns överallt och dom är sååå söta...nästan så tama att man kan klappa dom. Och eftersom jag är lia stor djurfantast som min son, så gör jag det gärna. Mysigt väder oxå.
Så jag tänkte snart köra..

Asså mina katter är sånna huliganer nu. Galet vad dom förstör och stökar upp här hemma. *sött*
Hittade 4 blommor, 2 vasar på golvet imorse. Och 2 påsar som dom vält ut innehållet på och lekt i. Toalettpapper som ligger över hela golvet sönderivet. Man suckar alltid lika djupt, men det är rätt sött, så man kan såklart inte bli arg.

Ja..snart är det daaaaaax....Ihhh!! :-)

Jag, pappa, syskonen och sjäälvklart Liam ska till danmarks zoo igen. Vi hade skitkul där förra året, och liam älskade att titta på den stora isbjörnen när han tuggade på ett hästhuvud så det knakade i tänderna och skallbenet...*fy faan* Haha. Så nu e han 1 år äldre och fattar mkt mer än förra...

image175

*Älskar dej bejby*


Nu måste jag kila.....ska till mitt hjärta!

Hörs sen. *puss*

Eurovision & Ost!

Ja, har haft en väldigt trevlig kväll hos min kära mamma och Ulf.
Först gjorde jag en väääldigt god middag/lunch. Tog vanlig formfranska..och kletade på vitlöks smör på dom. Därefter tog jag min stekta och möra kycklingfilé som jag delade på längden och la på mackorna.
Hällde på lite sweet chili sås, stora, tjocka skivor mozzarella ost, squash och rå lök. Sedan åkte allt in i ungen...där osten smalt, medans allt fick smak från varann. Så sjukt gott att jag va tvungen och bjuda min kära papps som självklart gillade de ;-)
Därefter bakade vi kladdekaka....*mumma*...kollade på desperate housewives en stund. Kl blev 21, och det va dags för tv.n. Dukade fram ostbrickan med mammas hemgjorda ostar. Så sjukt goda är dom. Riktiga färskostar.
En örtost, en tacosost, en vitlöksost, en lökost, en paprikaost, sen hade vi vanlig brieost...Massa olika kex, och sjäääälvklart goda päron till de. Jag är en person som älskar ostbricka. Men jag hatar...HATAR mögelostar...brön och blåmögel...*ryser*...Det smakar illa, man luktar rutten fisk efter man ätit de, och ja..för att inte tala om vad annat luktar när man ätit de. Inte en bra första dejt mat direkt...Nej fy fan...*isch* Så det fick bli hemmagjorda färskostar för lilla kräsna mig...*mumma*


De 4 första låtarna va "snark", sen kom finland, och det kändes lite dom deja vu där. Wanna be Lordi typ. Jaja, men det va ändå en låt som fastnade. Följande 4 låtarna va lika "snark" som de 4 första. Sen kom grekland, och visste, den va väl inte bra, men ändå så man kände man kanske kan dansa till den, och t.om sjunga med.
Såsmåningom va det dax för sverige...Fett ös va det...Mamma sjöng med, då e den bra ;-) Lätt att vi kan klara av det i år tänkte vi alla. Följade 4 låtar va oxå kassa. Ryssland...? Jag menar..hallå? Tror dom att dom skulle ha en chans att vinna bara för att där fanns 2 söta tjejer med...(de anda va inte så mkt till ögongodis)
Sen va det Serbien! Okej...jag tänkte bara på att de va en nörd, men visserligen bra röst, men..inget mer.
Ukraina...va en sjukt löjlig låt, men ändå en sån där låt som kan spelas sig trött på nattklubbar där folk hoppar och skriker och dansar på samma sätt som de söta killarna i bakgrunden gjorde.
Storbritanien ska vi inte ens prata om...usch. Rumänien...hallå? Bulgarien...va okej låt, om den där gaphalsen hade kunnat knipa igen. Turkiet....så grrym! ;-) Älskar turkiska språket...är vackert. Faktiskt. Jag föll för alla turkar & blev t.om lite småkär i en när jag va där med Erik..mitt ex. Och för att inte tala om Tarkan, som jag lyssnar på nu. Min favvo låt med honom (inte Simarik), utan Kuzu kuzu....en helt underbar låt som spelades överallt när jag va i T...och jag ska köpa med mig en massa T musik hem denna gången ;-) Iaf, hejjade på dom, eftersom jag visste vad som skulle hända när det gäller pakten mellan väst och öst länderna. Och de visste nog vi alla om att det skulle hända. Samma som förra året. Så va det inte för några år sedan, då kunde vem som helst vinna när inte alla dessa östländerna va med och hade sina små fattiga pakter. Blir så arg. Dom kan sig inte på musik, dom bryr sig inte om musiken...bara vem som vinner. Tss!!
Jaja..Grattis Serbien får man ju säga...

Idag blev det ingen träning...hade vilodag...men imorgon är det hårdträning som gäller.
Ska bli skönt. Efter träningen ska jag hämta med mitt hjärta...så jag kan känna mig hel igen. *Älska*

Nu e allting ordnat...wiie. Snart är det dax!! Ja jevlar vilken förändring, och vilken känsla..och glädje.
Nervös som bara den, men samtidigt så extremt glad och ivrig.

Och sen är det dax för vår underbara resa som jag inte heller kan sluta tjata om...fan vad underbart det ska bli.
Ska göra som jag gjorde första gången jag va där. Börja dagen med turkiskt bad...fatta så helt underbart skönt det va...jisses.

Hamam "Turkiskt Bad"

 

Detta gott folk är något som ni bara måste testa på. Det är det turkiska badet Hamam. När eran reseledare säger att ni kommer att få en mycket finare och djupare solbränna ifall ni går på Hamam så tro på dom. Det är nämligen på det viset att de tvättar bort gammal hud och avlagringar som du har på din kropp. Sedan får du massage och smörjs in med en djupgående olja som gör så att solen tar bättre. Att gå på Hamam kan tyckas vara lite dyrt men det lönar sig efteråt. Vi valde ett år att hoppa över Hamam och vi blev så fruktansvärt förvånade och irriterade när vi började fjälla redan efter en veckas solning. Detta misstag gör vi inte om en gång till.

 

Hamam börjar med att man får en ansiktsmask lagd i grön/brunaktig lera. Efter det får man gå in i en kakelklädd bastu där värmen sipprar upp ur små hål lite här och där. Det är otroligt fuktigt men inte överdrivet varmt. Sedan så blir man tvättad från topp till tå. Detta görs med ett tvålskum som är så lent att tvålen Dove kan slänga sig i väggen. Den som tvättar använder sig av en frottévante som river bort det gamla. Efter tvätten så blir man masserad och inoljad. Detta är en himmelsk upplevelse och man är färdig att börja sola. 
Det är så skönt och bra som de låter...kommer såväl ihåg denna lena tvål och vatten fyllt med olja, åhh som jag längtar tills de ;-) Så detta är en första prioritering innan solningen börjar..*s*



Det är så mkt skönare än det ser ut...



Sån här ligger man på. 2 åt gången...medans dom skrubbar och masserar med skum och oljor...*åhh*

Ja...kan bara längta en massa, massa, massa & massa!

Men nu börjar sessan blir trött och ska lägga sig och nanna.

Tack mamma för ikväll, det va helmysigt. *Älskar dig*

Älskar min familj...

Natti natt!!



Puss!

Turkiet - Side!





...blir det för alla glada ting jag ska göra denna månad. Eller ja...i tidig början på nästa månad.

Planeringen är i full gång med allt. Lite jobbigt kan de bli när det inte går den väg man vill.
Men jag får reda på idag om de löser sig lätt, eller om jag får fixa det på annat håll..men det löser sig alltid som ngn en gång sagt.

Liam är hos Alex nu. Han stannade där igår för de blev så sent för mig och han måste få lägga sig när han själv vill. Jag är ledig hela helgen, hade kunnat ha liam, men detta är första gången jag är ledig från barn och jobb samma helg sen 6 månader tillbax, så jag känner att jag verkligen vill ta vara på de och hämta liam på söndag eftermiddag ist. Det va egentligen meningen att jag skulle vara ledig idag, men dom behövde hjälp ikväll och jag är inte den som är den. Sen ska jag möta en vän på Möllan, och sen ska vi ut. Vet dock ej vart än. Vi får se..
Imorgon är det ju Eurovision contest...*Najz*...Ska hem till en vän och titta på den, och sen ska vi nog ut. Även då vet jag inte vart...

Sitter & kolla på en sida där en familj har en massa info om själva Side.
Man kan se typ allt där...och han har gjort kartor och grejjer...skitkul att läsa.
Jag och Camilla har bestämt att grabbarna ska ta Liam och hitta på nåt medans jag och milla sitter och få manikyr, hårförlängning med flärtor (är på tal), massage, ögonbryns plockning...ja allt.
Det är snorbilligt..och ska bli intressant.
Alla väskor, klockor, skor, kläder, parfymer, smink...åhhh sooom jag ska shoppa. :-)
Skiter i om det är kopier eller vad det är....snyggt ändå ;-)

Dessa priser gällde under 2005

Klippning Herr: 40 kr Klippning Dam: 50 krFön och Kamning: 50 krRakning/Massage: 20 kr
Slingor: 200 kr Permanent: 200 kr Hårfärgning: 150 kr Massage 30 min: 70 kr
Manikyr: 40 kr Pedikyr: 60 kr Färgning ögonbryn: 50 kr Färgning ögonfransar: 50 kr
Flätning: 200 krFlätning med pärlor: 300 kr


Kolla vad billigt det är på "Mustafas" salong...*wiie*

Är ni sugna på att köpa med er en väska hem från Turkiet, passa då på när ni ändå är hos Mustafa.


Fejk eller inte? ;-)

Jag som bara ÄLSKAR godis blev glad när jag såg att dom hade en skandinavisk godis affär där...med massor av godis...Hihi...

Endast här hittar du godis direktimporterat från Skandinavien.

 

 

 

  

 



Ja, det ska bli riktigt kul, OCH gott...haha!


Sitter just nu och äter en thailänsk rätt med kyckling och grön curry med citrongräs och jasminris. Gott som bara den. Ska snart ivg och träna, och måste äta minst 1 timme innan träningen. Sen börjar jag jobba kl 16.30, och jag vill träna utan stress....så nu ska jag iväg ;-) Men ha en underbar och kul fredag...

Puss & Kram!



 


Vardagsmat.

Hej svej!

Visst kom det med posten igår *ler*
Så nu är det bara att vänta....vilket jag hatar! :-P

Kom på att jag fassen glömt berätta att jag ju fått mina skor...hur kan jag glömma en sån sak?
;-) Och dom är sååååååå fina...*stolt* Vill ju knappt använda dom...haha...vill inte dom ska bli slitna ;-)

Igår tyckte jag liam va lite varm. Och under tiden jag jobbade fick jag en massa mess av Alex. Liam e varm, liam kan inte hålla sig vaken, liam har feber, liam har kräkt....och den ångesten i kroppen att inte kunna göra nåt är jobbig. Så jag skyndade mig som fan efter stäning hem till alex och hämtade trollet som låg nerbäddad skållhet i soffan. Vi åkte hem och han la sig rätt snabbt, och somnade. Gav honom lite stolpiller och bäddade ner honom.
Natten va lugn och skön som tur e..och nu sitter han och äter frukost och kollar på Nalle puh i min säng.
Fortfarande varm och slö...putte min!
Jag tror oxå att han är känslig/allergisk mot ngt...vi har redna kollat upp allt med allergier, men jag tänker be dom göra det igen...för det va 1 år sedan sist. Vårdcentralen är ju inte kända för sin enagemang på att kolla barn direkt.
Idioti!

Min systers pojkvän Eldarhar fått äran att vara med i Rix Fm "Pirates of the carribean" tävlingen....en resa till Singapore. Inte helt fel. Dom ringde honom, och det är ju en stor grej..tycker jag iaf. Så han ska stå på stortorget och dela ut glass, så fort den förbaskade solen tycks komma fram. Så rösta på honom..."Eldar"..nog inte många som heter så i tävlingen ;-) HEJA ELDAR!
Eldar pluggar till  produktionsledare -media på högskolan. Han är riktigt duktig med allt den grabben. Har man problem ngn gång så ringer man honom. Han fixar och trixar med allt från elektronik till blommor, haha. Nja..inte riktigt, men nästan. Han e duktig på att rita...här är ett exempel som enligt honom inte va riktigt klart, men gillar den som fan ändå.

image174

Har tagit en X-tra tid idag på jobb...få timmar, men det är alltid nåt. Men det är inte förrän på kvällen.

Sen har jag tagit en extra tid på måndag oxå. Behöver allt jag kan få nu inför resan ;-)
Känner stressen börjar komma, även om jag inte borde göra de. Kan faktiskt handla allt på en dag..det mesta är till liam, för jag har gått om sommarkläder och sommarskor redan. *IHH* Vad jag längtar!

Nej nu ska jag och liam bada, sen ska jag ner och köpa lite mediciner till oss bägge.

Hahahaha...Liam kom nyss gående med mina trosor på sig..*ASG* Igår kom han gåendes med mina pumps..haha Gud vad jag älskar honom. =)

Nej nu måste jag kila....Liam kallar! Varmt bad....skönt!

Puss sålänge!

Nedräkning!

Gomorron!

Sitter återigen och väntar på den där förbaskade posten.
Kom inte med posten igår, så vi får hoppas den gör de idag..dom sa senast imorgon, men vafan!

Liam har kräkt hela veckan...som vanligt. Och jag kämpar för att få honom till vårdcentralen, men det är lika svårt som att få en myra att hoppa. Dom är envisa, jobbiga, långa köer och långa väntetider. *Grr*, Men jag tänker inte ge mig!!

Just nu sitter han och tittar på Ice Age inne i rummet med en tallrik yogurt med musli och banan i. Han verkar gilla de, och de mesta har slinkt ner. Haha..just nu sitter han och sjunger, haha..naaaw..mitt hjärta, måste in och pussa snabbt bara....så =)

Det bara måste, måste, måste, måste skeeee!!
Börjar närma sig med stoooora steg!! *s*

Tränade igår...Body Pump, spinning och styrke..det va riktigt skönt att svettas på det sättet :-)
Sen hämtade jag Liam igen hos Alex.
Hem, mös, tittade på tv, sen somnade lillen efter att kräkt och syrran kom upp. Snackade en massa skit och tittade på DH! Trevligt värre..

Oj...sol..det va som tusan.
Har ju regnat och blåst heeeela morgonen. Sol, härligt, då kan man ut och gå en runda med lillen och vovven..MYS!

Börjar jobba kl 16 idag. Kör skift...slutar kl 21, då jag ska hämta mitt troll, och vi ska hem. Sen är jag faktiskt ledig på ons oxå...har varit ledig väldigt mkt denna veckan, och det känns underbart skönt!
Får hoppas det är fint väder imorgon, så man kan hitta på nåt med mitt troll. Sen är det tors och jag jobbar, sen är jag ledig heeeeela helgen. Ja..ni hörde rätt, ledig en helg då jag inte har Liam, det har inte hänt på...Hmmm..åratal typ. Så jag ska passa på att hänga på möllan och lilla torg heeela helgen. Häng på dom som vill ;-)

Skulle faktiskt behövt jobba egentligen, men vad ska man göra? Njuta av ledigheter, ehm JA!

Nej, nu ska vi ut och njuta i solen.



25 dagar kvar!!


Puss

Väntan är jobbig...

Just nu finns det 2 saker som jag längtar till så det gör så ont i magen på mig.
Den ena saken är resa såklart om endast TRE veckor :-D
Och den andra är en hemlis...hehe ;-)

Som sagt...resan börjar närma sig med stoora steg. Och det innebär att jag måste shoppa snart. Till mig & Liam.
Solkrämer, solhattar, kläningar, sandaler till liam, t-shirts till Liam, flytväst som lillen kan bada i, utan att han ska behöva riskera att drunka..*ryser*..Så barnflytväst får de bli. Ja, det är en massa som ska inhandlas.

Måste börja göra en lista på allt vi ska med oss..för det är en massa massa.

Min förskylning är inte nådig. Jisses vilken hosta & nästäppa jag har. Ont gör de.
Huvudet värker...:-(

Som jag misstänkte så är vädret inte de bästa idag, men det är inget som hindrar oss.
Vi ska till folkets park och smälla lite pengar, hehe. Nej, men kul ska vi ha..och mysigt.
Jag sitter bara och väntar på att den där förbaskade posten ska komma, väntar ju på nåt ;-)

Det är verkligen inte lätt att försöka få en 2 åring att äta när han verkligen inte vill..*suck*
Han äter såå dåligt. Vill inte ha frukost...jag får tviiinga i honom de. Och det slutar alltid med tårar..Tycker det är jobbigt, men han måste ju ha mat i sig...
Om man lagar middag åt honom så tar han 2 tuggor, sen säger han "så färdig"..det är jobbigt att varje måltid ska sluta med att man bli ovänner. Men vad ska jag göra? Kan ju inte låta han vinna och säga att han inte behöver äta.
Ja, förhoppningsvis är det bara en fas...

Igår va här folk och kollade på mina änglar. Dom valde den ena röda hanen...Kommer bli så jobbigt att lämna iväg dom :-(

Nej, nu ska jag klå på oss, sen ska vi iväg och tönta oss och ha kul!

Hörs sen! Puss

image173


Backsmell!

Haha!

Sitter just nu och äter min favoritglass "Pepe" från GB, och njuter en iskall festis.
Har en fruktansvärd huvudvärk, och vaknade för ca 2 timmar sen.
Alldeles strax knackar det på dörren, det är då köpare till en av katterna. Och dom ska få välja ut en, helt extasa är dom, väldigt kul.

Igår hade jag väldigt trevligt....va först på mazarin, sen drog vi till Etage...kan säga att där va sjukt mkt mer folk och mkt roligare. Träffade en underbar människa...saknat!
Hände även en kul sak. En tjej kom fram till mig och tog tag om mig och sa att hon läser min blogg osv...
Tyckte de va lite kul, hehe. Att hon kände igen mig...
"Vad kul att du läser min blogg" :-)

Gud vad jag läääängtar! Fick bekräftat igår att de va okej! :-)

Saknar liam enormt mkt nu.
Så jag ska faktisk åka o hämta honom snart..fast det är alex vecka. Men jag e ledig imorgon oxå och börjar inte förrän kl 16 på tis, så det är lugnt.
Imorgon ska jag ta med liam till Folkets Park..det kanske inte ska bli det absolut bästa vädret, men kul kommer de bli ändå..speciellt för Liam =)


Nej, nu börjar kl närma sig 15 över...då kommer dom!

Vi hörs sen! =)

Puss

Pust!

Precis kommit hem från träningen...shit det va hårt idag.
Först körde jag ett bodypump pass, körde överkroppen som fan och extra tungt idag...*trött*och sen ett hårt power spinning pass...

Hämtade Liam, som blev lika glad när jag kom.
Va så nära att göra en sak där idag, men vågade inte.

Idag har jag solat heeeela dan och myst i det underbara vädret...kanon väder.
Har 5 dagar i rad jag kan sola och mysa...känns underbart!

Ska lägga lillemannen nu, och han ska som vanligt se dunderklumpen denna kväll har han bestämt. Själv ska jag kolla på DH heeeeela kvällen ;-)

Imorgon är en stor dag!

=)


Puss

Förändring!

Gomorrn!

Har jag fått ett "Ja"? Då kommer mitt liv att förändras, och jag kommer genast bli såå mkt lyckligare..*ler*

Som vanligt händer det en massa i mitt liv, att det såklart finns saker jag glömmer.

Skulle egentligen till sthlm idag, men pga vissa saker, som det jag nämde ovan, och pengabrist pga resan jag betalade in som kostade mig 10 000, så blev det svårt.
Så vi sa att vi kunde se om de lyckades nästa helg, med tanke på att jag faktiskt är ledig från jobb då av ngn anledning?! Och det är min barnlediga helg, så jag slipper lämna bort grodan...liam då alltså. Han är min groda!
Men på lördag ska han till Alex....för att DOM vill de. Och då säger alex att han ska ut på nån fest...men varför ska då liam dit överhuvudtaget? Jo, för att hans farfar ville passa honom (som är nere och hälsar på från norrland). Men visst förstår jag de. Men han känner knappt liam, hur ska han kunna klarar av liams mega utbrott om han får ngt?
Ja, han klarar det säkert, men jag som mamma blir lite orolig för liams skull. Jag ska ifs jobba stänging på lördag, vilket egentligen inte va meningen, skulle varit ledig hela helgen, men en vän behövde min hjälp, och hon ställer upp för mig, så klart jag hjälper henne. Så ska lämna Liam hos alex vid 16 tiden. Efter jobb, så blir det utgång för min del, och denna gången är vi hela gänget, vilket ska bli skitkul!

Men det är iaf snart dax för "det där"...och visst kommer de bli en massa problem, men inget som inte går att lösa. :-)

Idag är det kanonväder ute, vad det ser ut som iaf. Sen om det är kallt är en annan femma. Men vi ska iaf ner till mamma och sola i hennes trädgård...där kan liam leka och roa sig med alla leksaker och djuren.

Igår så spände jag mig för min mamma och Ulf för första gången, haha...vilka ögon dom fick. Mamma bara...lääääägg aaaav, camilla bara....det är skitäckligt...och Ulf....det är fult, haha. Aja, det är inget jag blir ledsen av, tvärtom...stolt, för får jag sånna reaktioner, så vet jag att jag blivit stor...tyvärr syns det baar när jag spänner mig.
Och jag själv tyvker självklart inte att det är äckligt, och det vet jag fler som inte gör...*blink* ;-)
Har föressten gått ner ett kilo till...Är sjuuukt glad.
Ända sen jag blev gravid, har jag inte skådat en "femma" på vågen. Soooom jag kämpat....svält bantat, kurer, olika "Tv shop" prylar för flera tusen...Ja, inget har funkat. Givetvis provad jag aldrig "Äta rätt" metoden...dvs va 4-e timme, eftersom jag tänkte de måste vara skit...äter jag så blir jag ju tjock...tänkte jag. Men men...så fel man kan ha. Tränar mkt, och äter rätt så försvann väldigt snabbt denna elaka nr 6, och äntligen skådade jag den sköna 5.an som jag sååå länge trånat efter. Och den verkar vara historia nu...för jag är långt ifrån nr 6 nu och tänker aldrig tillåta mig falla dit. Har faktiskt snyggare kropp nu än innan jag blev gravid...eller nja...nästan iaf ;-)
Och det gör mig glad...vääääldigt glad!

Tränar och står i som vanligt....det är helt underbart att svettas så otroligt mkt och så mkt vikter jag klarar av nuförtiden. Börjar ju bli stark, haha. En dag ska jag kunna klå min pappa, haha. Lav Ya!

Katterna är heeelt underbara.
Har jag folk som är intresserade utav att köpa. Och det känns bra.
Tänker som sagt behålla 2 av de små liven!! =)
Ngn här som är intresserad av den sista?



Varför kämpar du för att få andras bekräftelse, om du nu är så säker på allt du skriver? Underlägset & tragiskt!



Nej, nu ska jag ner och sola...snaaart åker vi...*ihh* :-)
Ska bli heeeeeelt undebart!



image169

Alla 5 sover hos mamma! :-)

image170

Rödtocken!

image171

Sötnosar!

image172

Svartnosen!




=) Vi hörs sen!

Pusselipuss!

Sthlm i mitt hjärta!

Håller på att kolla flygbussarna nu i sthlm.
Lyckas jag byta bort min tid på måndag från jobb, så ska jag ta 08.20 flyget hem. Alla andra är på jobb då ändå, hehe ;-) Vill ju va där så länge jag kan. Kommer ha så kul, och träffa underbara människor...och festa som tusan.
Längtaaar!
Jag har ALLTID älskat sthlm...faktiskt. Ända sen jag va..hmm ja, tror de va typ 94...det året Estonia sjönk iaf.
Pappa skulle köra upp en buss till sthlm, det va på den tiden han körde bussar och lastbilar runt om i världen.
Så iaf, fick jag följa med den dagen, bara för att jag verkligen vill se sthlm för första gången, och för att göra pappa sällskap. Låg på ett säta och läste Kalle Anka (som vanligt, hehe) Det va kallt men mysigt. Somnade gjord ejga såklart och vaknade när vi va i jönköping..roligt sällskap jag va, haha.
Sen höllt jag mig vaken resten av resan. Det började bli ljust och vi va framme i sthlm precis i gryningen, det va helt underbart. Vi stod och tittade ut över sthlm i soluppgången och njöt, och just vid det tillfället kände jag nåt speciellt...och ändå sen dess har jag varit besatt och älskat sthlm.
Och sen har man träffat underbara människor därifrån oxå, och ens vänner som flyttat upp dit..vilket är bra, för då kan man åka upp i stort sett när man vill ;-)
Allsång på skansen....shit alltså. Är beroende av det programmet. Kan inte tänka det om mig själv egentligen, men det är sann fakta. Och jag har bestämt mig att MINST 2 grr ska jag se det i år. Så Josse, eller vem som får se till att gå dit med mig *s*...:-P
Och jag kan faktiskt säga högt....

"Stockholm i mitt hjärta"







Imorgon gäller det!

Har sprungit vår ruset tidigare...med Kamilla.
Detta året blir det med Kamilla igen, fast lite annorlunda.
Denna gången har vi bägge med oss barnvagnar med små troll i :-)
Så ist för att springa, så ska vi Power Walk:a, hehe.
Och barnvagen hjälper en rätt bra, speciellt med en 15 kilos klump i vagnen, haha. *Älska*





Har städat vääääldigt mkt och möblerat idag. Blev så sjukt bra, mkt bättre än jag kunda ana. Speciellt i sovrummet, där blev det bara bäst! Liam gillade det oxå...det märktes på långa håll. Mer plats, bättre lekställen, och mer vuxet än innan, samtidigt han har sin hörna kvar med alla leksaker...
Ska möblera och stöda klart imorgon efter ruset.

Ska upp tidigare imorgon...ska hinna med ett spinningpass kl 08.15...trött lär jag va!
Men skönt ska de bli!


Nej, nu måste jag hoppa i säng känns det som...ska upp tidigt imorgon!
Sucka!


Är årets sommarplåga en bra låt egentligen?
Visst älskar jag skåns rap, men saknar den mega bas och liv i låten som förra årets plåga "Boten Anna" hade...
Men kommer säkerligen lära mig gilla den låten oxå när dom spelat sönder den tillräckligt..

Nepp...Godnatt Sverige!

Puss! =)

Älskade Katter!

Drack, hade trevligt, såg svenska akademien, som jag verkligen gillar starkt. Visste inte som spelade, så kan säga jag blev rätt glad.
Mer detaljer avslöjar jag inte, men kul hade jag ;-)

Fick en förfrågan...om man firar valborg i min ålder?! Hmm..jag ska bli 25 år inte 45 år.
Tror du alla 40 000 studenter i Lund i går som satt i parken och söp skallarna av sig är under 25?
Vi alla kan fira valborg, det hanldar bara om hur man festar. Hade jag hängt på tivolit i vellinge och supit mig redlöst full och spytt i buskarna medans min vän håller mitt hår, så hade jag förstått din komentar!

Är rätt bakfull idag faktiskt...så måste äta lite "du e så fin"...med andra ord..."Ibumetin", haha.
För idag är det städ dag...då menar jag verkligen skubba alla hörn och kanter...usch..orka!
Men kan ju säga att det behövs!

Mina katter är såååå underbara alltså...dom har blivit så stora och vilda nu. Springer omkring snabbt som fassen, jagar varann, slåss, leker, busar, klättrar i gardinerna, välter ner krukor, rivs, pussas, kelar, äter, skiter (alla är rumsrena..glad)....ja dom e perfekta, och alla har varsin personlighet. Men jag har verkligen fallit för var och en, och känner att jag aldrig kommer kunna släppa iväg dom. Men har ju inget val..:-( Kan inte ha 6 katter hemma. Dom blir ju större och tar mer plats. Men jag är såååå inne på att behålla 2 av dom små. Så dom alltid har en lekamrat och får de bra här. Den ena är ju redan klar...han med fötterna...sen så är det antingen den svarta eller den vita.....men vill oxå ha den röda och den svart/vita, haha...åhhh kan inte bestämma mig...jobbiiiiit!
Älskar dom alla så fruktansvärt mkt....


image164

image165

image166

image167

image168


Inte så bra bilder, men lite ser ni iaf!

Måste kila nu...ska hämta min bil som helt plötsligt fått för sig att funka!

=)


Puss!! =)