Jisses...

Har haft 2 månader på mig att fixa allt inför resan. Och nu sitter man här 2 dagar innan & har MILJONER saker att göra. Eller ja, det känns så iaf.
Här e lite av vad som ska göras inna vi sätter oss på det underbara planet.



^*^ Måste städa HELA lägenheten, skrubba varenda hörn.
^*^ Måste tvätta alla kläder som finns i detta hus, och det är inte lite om jag säger så. Får låna pappas maskin oxå.
^*^ Måste inskaffa det sista vi ska ha med oss, och även det är inte lite.
^*^ Måste försöka bli av med alla katterna innan vi åker..
^*^ Måste växla pengar...ÅHH!
^*^ Måste skriva en "Ta med" lista...
^*^ Måste börja packa...
^*^ Måste köpa nya hörlurar till min Mp3
^*^ Måste köpa saker som vi ska nytta av i T, som sällskaps spel och sånt på kvällarna.
^*^ Måste köpa godis, dricka, mat, allt möjligt vi ska ha på planet.
^*^ Ska vaxa benen på fredag.

Jaaa...Jisses! Får ont i magen av bara tänka på det. Känns som jag kommer glömma mer än hälften.
Men ändå är det kuligt...*s*

Min semester har börjat nu föressten..*ihh*...SÅ NAJZ!
Njuter av min lediga och soliga kväll..
Men tyvärr blir det inte mkt av att gå ut eftersom mitt troll redan somnat vilket han gjorde vid 17 tiden.
Jag försökte tala med honom och fråga om han verkligen ville sova, han sa nej flera ggr, men ögonen bara slöt sig hela tiden och john blund tog hand om honom för denna dagen.
Och vet ni vad det sjuka är?
Jag & Alex har undrat väldigt mkt varför Liam är så fruktansvärt trött efter dagis numera?
Vi tyckte inte det va likt liam..speciellt inte att somna på vägen hem från dagis och att fortfarande kunna sova i ens famn när man bär på honom...men tänkte inte mer på de. Sen idag på Dagis va liam extremt gnällig och arg. Då började den ena fröken  prata om att sova middag? Jag fattade inte vad hon snackade om..klart liam sover middag hemma. Det händer undantag, men då är hans så enormt trött, arg och ledsen. Jaha säger dagis...vi har glömt säga till er att Liam numera inte sover middag här...MEN HALLÅÅ?????? Fan vad sur jag blev. Jag sa att det är väl självklart han ska få sova middag. Så jag krävde att han skulle få sova sin middag, och inga tidbestämmelser om att han max får sova 30 min..utan låt han sova tills han vaknar. Herregud alltså. Hur fan kan man undanhålla en sån viktigt information? Tycker bara Liams dagis är en massa skit asså. Dom håller inte sånt dom lovar och sen "glömmer" berätta väldigt viktiga saker. Som förra året fick vi själv skåda ett enormt blått bitmärke på lillen lilla vad.
Så vi frågade dagen efter..."Oj, det glömde vi...Oj det glömde vi...oj det glömde vi"...Men vafan...blir så arg. Så numera får han sin skönhets middags sömn som han behöver. Jisses...han är bara 2 ½ år för fan.
Iaf..Liam sover nu, och jag städar och fixar och donar. Tänkte faktiskt börja packa idag...som handukar och sånna saker, så slipper det bli en sån jäkla massa på en gång.

Ska ju ringa imorgon tillhögsta chefen och prata med dom.
I början lovade dom att inte sära på barnen, utan dom skulle följa varann upp till förskolan. Vad bra tänkte vi såklart...så har han vänner. Sen är det bar för deras utveckling oxå att bara umgås med barn i sin egen ålder och lite äldre. Men så när jag och alex va på föräldrarmötet, så fick vi veta att 3 av barnen hade redan lämnat gruppen för att flytta upp till en "äldre" avdelning. Jaha?? En av dom va en kille som heter Carl som Liam alltid lekte med. Vafan tänkte jag, men sa inget. Sen fick vi veta att dem 3 nästa barn som ska bli 3 oxå ska upp till den avdelningen. Och en av dom är Ludvig...som OXÅ är en av liams lekkamrater. Då blev jag lite iriiterad...och väntade på att dom skulle säga att dom 3 sista barnen som ska bli 3 detta året ska flytta upp. Men NEJ, så va det minsann inte. Utan dom 3 ska stanna kvar på denna avdelning där 07.or kommer börja nästa år...Hallå?? Liam är 3 år äldre än dom...för fan. där kommer börja nya barn hela tiden..bara små barn. Och hur gick det med utvecklingen?? Hur gick det med inte sära på dom? Så både jag & alex blev riktigt sura och började fråga ang liam utveckling när han ska umgås med barn som är 2-3 år yngre än honom..de tär stor skillnad på småbarn. Ja..lite ursäkter hit och dit, men nej säger jag...NEJ! Så imorgon innan vaxningen när jag är som mest peppad ska jag ringa dit och betätta exakt hur jag och alex känner de. Jag menar, dom har själv sagt åt oss varje månad nästan hur duktigt liam är med allt. Hur snabbt han utvecklas i både tal och personlighet. Vilket är sant, han pratar som en 4 åring, han är välling och blöjfri sedan 6 månader tillbax. Han är smartt  för att vara så liten...och så ska han umgås med 06/07.or...NEJ NEJ ÅTER NEJ! *ARG*
Så får vi se vad dom säger...annars bytar jag dagis direkt!


Ja, nog om det skitet!


På jobb idag höllt jag på att få feta frispel.
Ett gäng muslimska tjejer kommer in och beställer. Visst...2 st chicken club meal. Vassego. Efter en stund kommer alla 7 tillbax, och dom står där så häftiga, så häftiga med armarna i kors. Och när jag ser att dom kommer tillbax med maten så förstod jag varför...där är ju bacon i dom. Och sen börjar deras små trutar kackla som höns...där står inte att det är bacon i den...bla bla bla...det borde du väl fatta att det ska stå att det är bacon i de..bla bla bla..vi äter faktiskt inte bacon..bla bla bla...Öhh okeeeeej...där rök den lugnheten. "Ser ni den där big king?? Där är ost i den..men står det att där i är ost i den?? NEJ! Då nästan skriker dom att dom inte ens kan se på bilden att det är bacon i den..så säger jag att jag ser det...."Ja du ja!!! GRRRRRRRR vad lack jag blev..sånna små uppkäftiga idioiter. Då höjer jag rösten riktigt ordentligt att det tystnar till på hela resturangen "Antingen så beställer ni nya saker NU, eller så vänder ni på era klackar och går ut härifrån GENAST...antingen eller! För att stå här och skrika på mig som nårra jävla gaphalsar är ngt inte INTE ska göra...så säg vad ni ska ha, eller så stick härifrån!
Vid det tillfället vad jag snorlack. Brukar ha svårt att bli riktigt lack, men när sånna små idoter kommer in och spelar allan, då flippar jag loss. Och dom blev tysta iaf, och sa vad dom ville ha. Sen va det en massa blickar & viskningar från deras sida. Men sånt tar jag, för jag kan skicka ut dom när jag vill, därför vågade dom inte säga nåt högt.
Tröttsamt med sånna männsikor!

Sitter här och gäspar som om jag aldrig fått syre tidigare.
Och allt låter så negativt, men jag va tvungen att få det ur mig...
Nu ska jag fokusera på nåt roligare...städa klart *s*
Måste ner och handla på nåt sätt...men kan inte lämna trollet. Katterna behöver mat och ny sand.

Fast nu löste det sig...lillsyster kommer upp och passar honom :-)
Skönt!


Nej, nu ska jag kila...hörs sen! :-P

See ya!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback