Det är ju glasklart!

Hallåja!

Nyss kommit hem från jobb. Fyller just nu badet, skönt. Blir hämtat kl 21.00, då vi ska på en fin resturang (jag vet inte vilken, haha). Sen ikväll är jag bjuden med till Glasklart
www.glasklar.eu Ska bli väldigt spännande faktiskt. Aldrig varit där innan. Gå in på hemsidan och tjolla, grymt snyggt om inget annat ;-)

Sååå jag har lite bråttom nu, men vi hörs senare!

Ha en trevlig fre alla glada.

Puss

viproom

Hej mina läsare.

Flåt jag varit så seg den senaste tiden. Lovar att från och med idag skärpa mig.

Precis vaknat. Kom hem strax efter 7 imorse. Hade en väldigt trevlig natt igår, och lång om inget annat.
Träffade en gammal..hmm vad ska jag säjja..dejt? Vän? Ja..vet inte vad. Det kändes konstigt när jag helt plötsligt fick en massa drinkar skickat till mig. Kändes så skönt att äntligen få bort det där som spännt mellan oss. Så vi snackade en massa, åt på stippes och bestämde att vi ska ses på fredag. Han ska ta med mig på "Glasklar". Har hört talas om de, men vet inte riktigt vad det är. Han sa att dom typ har öppet första fredagen efter löning, och bara för vip gäster och sånt skraffs. Så ska bli spännande att testa nåt nytt. :-) Så vi får se...spännande ska de bli!

Ska försöka komma ikapp en massa jag missat.
Ja. Malmöfestivalen va ju en succé som vanligt för min del. Va där varenda dag utom på tisdagen. Åt, träffade vänner, titade på de få artister där va, och träffade en kille. Haha. Ajo..ovanligt? Tror ni tröttnat på mina killar jag träffar, haha..har nog själv oxå gjort de. Men som jag sagt tidigare så ÄLSKAR jag att dejta och träffa nytt folk. Hur ska jag annars kunna så småningom hitta en livspartner ;-) Nämner inga namn eller så, men tyckte de va rätt sött. Han jobbar som "kaffepojke" och jag och Kamilla köpte kaffe, och det blir lite flört, och vi bestämmer att jag ska beställa där nästa dag igen. Och det gjorde vi. Och så småningom gav jag han mitt nr i smyg och fick ett lite sött och roligt mess där han skrev att han övat på att skriva sitt nr i kaffet tills nästa gång jag skulle komma. Haha..Men ist fick jag ett hjärta.
Ja, vi har träffats en gång iaf. Och han e både söt och snäll. Men Jessica är den hon är, och vi får se vad som händer. Har inte bråttom med nåt. Säkerligen inte han heller. :)
Jo..tillbax till festivalen. Den bästa dagen va den 21.a När Lasse Srefanz spelade i FYRA hela timmar på dansbanan. Vi trodde han skulle spela typ max 1½ timme, men han spelade, och spelade och spelade, och jag dansade, dansade och dansade. Fy faan vad kul jag hade, och fy faan vad bra jag mådde. :-D Hade det inte varit för att hela lördagen är fullbokad så spelar dom i Lund. (fan oxå), men vi ska dit den 13.e september ist till Kristianstad. *Kuuul* Sen den 6.e ska vi till Dannero i skivarp och se Danne stråhed och äta "räkfrossa", *mumma* Och det ska bli riktigt kul det oxå. Längtar!

Jo, föressten. Har shoppat en massa. :) Köpte en överhet tröja iförrgår. Den har helt bar rygg och på framsidan är där lixom virkat på ett snyggt sätt i coola mönster, och man visar halva brösten genom dessa öppningar på ett diskret och snyggt sätt. Ljuger inte att 3 tjejer kom fram igår "Vaaar har du köpt den tröjan", rätt kul att den är så omtyckt av tjejer oxå.
Sen smällde jag 1200 kr på skult. (aj det sved i plånkan). Klippte mig, och gjorde skithäftiga slingor i håret. Mörklila. Frisörerna tyckte det va ascoolt på mig, och jag är heeelnöjd. Ska ta en bild och sätta in om min kamera vill funka. :-)
Köpte även en ny väska, plånbok, örhängen, parfym (som va mitt bästa köp). Fy faaan vad gott, förförande och sexigt den luktar. Som många vet så är jag svag för mörka sensuella dofter, och denna uppfyller alla mina krav.


Japp. Är helnöjd iaf.

Nu ska jag möta upp några vänner på Glassfabriken och vi ska pula glass i mängder.
Vi hörs ikväll.


"Lovar", haha.


Puss!


Ps. Här ska ni få en Lasse Stefanz låt som jag för tillfälligt fuuuullkomligt älskar. Den är så bra, så härlig, och hans röst. *Ryser* (Lova nu att ni tittar och inte bara tänker "jaja", för här kan jag få er att börja älska dansband, haha) Detta är låångt tillbaka i tiden :-)




Puss igen!

Hej alla höstglada!

Bloggen e seg för tillfälligt.

Har för mkt och göra. Hänt massor, massor denna veckan, och ska dela med mig.

Men just nu har jag rätt bråttom. Vi ska köra upp till skogarna i Höör och plocka svamp.
Heeeel mysigt. Älskar hösten ;-)

Hörs sen.


Puss

Allmänt!

Hallå ja.

Idag e de måndag igen. Haft en trevlig helg iaf. Festivalen i mängder och sen utgång på kvällarna.
Hände dock en lite olycka häromdagen, men allt e bra igen.

Idag är kvällen bokad. Svenska Akademien spelar på stortoget kl 21.30. Så vi ska stå där redan strax vid 20 för att få bra plats. Dom e helt underbart grymma.
Liam, Kamilla, Izabelle, Richard, Timmy, (Camilla) ska med. Trevligt!
Så nu ska jag och liam strax iväg o inskaffa peltor till honom.
Dom kostar runt 200 kr, och sägs ska vara skitbra.
   ;-)

Nåja. Nu ska Jessie bada, sen ska vi iväg. Ha en bra dag. Kanske ses ikväll.


Puss

Tisklubben!


Malmöfestivalen.




Som de flesta vet, så fullkomligt älskar jag MF. Har alltid gjort och lär alltid göra. Alla dessa glada och festival sugna människor, folkmassor, tävlingar, söta pojkar, öltält, dansbanor, koncerter, god mat, skratt, shopping, tivoli (för lillen), osv osv osv osv...finns inget stopp. Där finns nåt för alla i alla åldrar. I just love it!

Redan planerat min vecka så gott det går. Dessvärre är där inte så många bra artister detta året, men dom som är bra, är KANONBRA!!

Så här ser mn vecka ut. (De dagar jag inte nämner finns inga bra artister, utan dom dagarna koncentrerar jag mig på att äta gott, skratta och låta liam leka runt)

FREDAG DEN 15.E

Kräftskiva med Grus i Dojjan Stora scenen 19:00 Musik
Sommarens självklara kräftskiva - som vanligt med favoriterna Grus i Dojjan. Ta på dig hatten, ta med dig kräftorna och förbered dig på en glad kväll under augustimånen. Det sker ingen försäljning på plats. Showen startar med tal av kommunalråd Ilmar Reepalu. Årets uteservering kommer att koras klockan 21.00.


Perikles Dansbanan 21:00 Musik
Det legendariska dansbandet Perikles är tillbaka. Visste du att hitlåten ?Var ska vi sova i natt? är en cover på den italienska gruppen Ricchi e Poveris låt ?Sarà Perché Ti Amo?? Presenteras i samarbete med Allas Förlag.


Arrival: The Music Of ABBA Stora scenen 22:30 Musik
Den största turnerande ABBA-showen i världen kommer till Malmöfestivalen! Förutom de exklusiva rättigheterna till att göra exakta kopior av ABBA's scenkläder, har gruppen också fått tillstånd av Björn och Benny att spela in en ännu outgiven ABBA-sång. Originalmedlemmarna Janne Schaffer på gitarr och Roger Palm på trummor ger genuin stjärnglans. Bered er på en hejdundrande show i discons tecken.


LÖRDAG DEN 16.E

Arash Stora scenen 20:00 Musik
Sedan iranfödde Malmöpågen Arash slog igenom med låten ?Boro Boro? 2004 har han ägnat större delen av sin tid åt att turnera och spelar för fullsatta arenor världen över. Nu är denne internationella storstjärnan tillbaka på hemmaplan med ny skiva för en unik spelning på Malmöfestivalen.


MÅNDAGEN DEN 18:E

Svenska Akademien Stora scenen 21:30 Musik
Schysst raggagung på skånska. Egentligen har bandet tagit ett sabbatsår 2008 men har enats om en endaste spelning på sin favoritfestival - Malmöfestivalen


ONSDAGEN DEN 20:E

Black Jack Dansbanan 19:00 Musik
Dansbandet bildades på riktigt 1991 efter filmen med samma namn. Sångaren Tony Ljungström spelade även dansbandets sångare i filmen. Bandet har medverkat i flera tv-shower såsom Bingolotto, Go?kväll, Jeopardy och Mat-Tina. 2008 är de mer aktuella än någonsin med en ny platta på gång.


TORSDAGEN DEN 21:E

Lasse Stefanz Dansbanan 19:00 Musik
Detta countryinfluerade dansband med rötterna i Kristianstad, har sedan debuten 1967 skördat framgång efter framgång. En av deras mest kända hitar är ?De sista ljuva åren? ? en låt som låg kvar rekordlånga 65 veckor på Svensktoppen 1989-1990.


FREDAGEN DEN 22:E

Pildammsbandet med Lasse Berggrensson 60-talstältet 19:00 Musik
Bandet som personifierar Malmös 60-talsmusik.



Japp. Som ni ser finns där inte sååå mkt egentligen. Saknar ju lätt Danne Stråhed detta året. Men som victor sa, dom kan ju inte spela varje år, så folk tröttnar. Men men..inte mig emot, för jag hade inte tröttnat ;-)
Är iaf så sjukt glad att Svenska Akademien (vilket jävla gung det kommer bli) kommer dit, och att självklart min kära Olle i Lasse Stefanz kommer dit. *s*. Fy fan vad de ska dansas.


Igår va jag på bio och såg Mamma Mia. För er som inte sett den måste se den. Sjukt bra film, och rolig framförallt.
Den är värd att se!!
Gick runt lite i Lund innan och fikade och småpratade om lite allt möjligt. Gick in på en skivaffär och köpte min älskade skiva (som gått sönder)...Lasse Stefanz - Det här är bara början. Så nu vrålar min högtalare i bilen för fullt igen. Liam älskar den skivan, och kommer bli så glad att få höra de igen, faktiskt :-)

Nu sitter jag här och har inte så mkt och göra. Ska till Tisklubben ikväll med Madde och Emma, ska bli trevligt. Snart sista gången tror jag för denna sommaren. Där e faktiskt väldigt trevligt, mkt folk, härlig stämning och ja..massa dans.

Nepp. Nu ska jag klä på mig och lägga lite vardaglig makeup.
Hörs snart.


Puss

Kärlek?

Gomorron.

Har inte riktigt tid och ork att sitta och berätta så mkt idag känns det som, men lite detaljer ska ni få höra :-)

Förra fredagen hade ju jag och min bästa vän jensen en helkväll tillsammans.
Den började hemma hos honom med massa dricka, dans och tvspel. Det blev ett snabbt beslut om bio besök, där vi såg Arkiv X. (Se aldrig den, suger fett) Sen efter det blev det taxi till Big Bowl, där vi körde race.
På banan brevid va där ett par trevliga killar som vi snackade, drack öl och hade trevligt med. En av killarna fick jag en "känsla" med. Han trodde först att Jensen va min pojkvän, och vågade inte visa nåt. Men såsmåningom komd et fram att jensen och jag bara är bra vänner. Då började jag och R snacka mer med varann och ja, lite mer öppet. När kvällen på big bowl va slut, så drog vi till Etage ist. Där blev det helrör och massa gott. Gissa vad berusad denna fröken va...jisses.
Det blev väldigt mkt flört mellan mig och R, och vi alla hade sjukt trevligt. Vi bytte nr, och sedan dess har vi träffats varje dag. Han va här hela helgen och vi hade jättemysigt. Han är gudasnäll och allt det där och tycker om mig som fan. Nästan för mkt kan jag känna, men jag kämpar att komma med i hans takt..men det verkar gå segt. :-( Jag tycker om honom och så, och hans leende är enormt...men...ja..där kommer de vanliga "men". Som jag sa, han e hewlt underbar och så, men det fattas nåt. Känns som vi är för olika på nåt sätt. Han är lite yngre till sättet, och det va inte bara jag som märkt de. Jag letar efter nåt "woow", här finns inga "men". En man med bra jobb, hem, och stabilt liv. Har en stark känsla av att R inte har de. Och eftersom han blivit så förälskad i mig på denna veckan, så kan jag inte bara säjja att jag...jag vet inte ens vad jag ska säjja. *suck* Jag måste träffa honom för att succesivt få honom/oss att inse att detta inte kommer funka. Han är en sån go kille och förtjänar en tjej som uppskattar allt han har att ge henne. Men tyvärr så tror jag inte att han kan ge det jag och liam behöver. Så jävla sorgligt.

Usch ja.. nog om det.


Vill bara säga "Emma, du är bäst, du vann allt du kan vinna, älskar dig!"


Nu ska jag och Liam åka till jensen böffhouse och äta lunch, sen ska han till Alex. *Gråter*..vill inte de. Verkligen inte. Ska frga alex om jag kan ha honom inatt igen. Vill inte sova i en ensam säng..vill ha pojken i mit tliv där med mig.
Gud asså..en sån kärlek jag hyser till mitt barn är det starkaste jag varit med om. Det är otroligt.








Visst e han underbar!


Nu ska vfi kila.

Ha en bra dag

Puss

Tjollevippen!

Hej alla glada!


Tänkte snabbt uppdatera som jag lovade, men det blir inga detaljer idag inte ;-)
Just nu sitter jag här, har en kille i duschen och liam tittar på tecknat.
Jaa..ni hörde rätt, en kille. Haha. Ovanligt, *asg* ;-)
Ska berätta mer om denna killen ikväll, när alla sover utom jag *s*

Vi ska strax till Vellinge blomman och fika och handla lite. Liam älskar som sagt det stället. Sen får vi se vad som händer. Ledig och danna idag om inget annat iaf...så jävla skönt.

Jepp jepp. Nu väntar farsan min, han ska med.
Men vi hörs mer ikväll, då jag ska berätta vad som hänt denna bloggtomma veckan.

Puss mina vänner!

I´m Alive!

Jag lever ;)


Bara haft så jääävla mkt fullt upp hela veckan.

Massa, massa, massa att berätta. :-)


Det kommer förmodligen ikväll.


Ha en bra lör.


Puss

Fredags myspys.






Jobbade natt igår..fy fan :( Massa, massa, massa o göra. Vad e de med folk idag? Vad har hänt med att laga mat hemma? *Suck* Men iaf. Va hemma vid 3-4 tiden. Försökte somna, men det gick inte så bra. Spydde och hade mig. Och huvudvärk som bara den. Skumbanan. Iaf. Sovit 2 timmar inatt, för har fan inte kunnat somna..jävla skit.
Well, well. Nu är jag iaf hur vaken som helst med huvudvärk och täppt näsa...nä, fy vad jag klagar och gnäller. Sorry.
Ska strax hem till Jensen. Det är "vår" dag idag. En hel dag. Ska komma dit såhär äcklig och gnällig, sen kär vi allt därifrån. Ska duscha och allt där. Det är en dricka sprit och mysa dag. Haha. Han har laddat upp där hemma.
Fast innan spriten ska flöda ska vi ner till Ving. Vi har hittat en sista minuten resa till Sunny Beach den 23.e. Så jäävla najz. Han ska bara få ledigt från jobb, sen bokar vi, och bara drar iväg till Bulgarien!!! Åhh!!

Jepp jepp. Så e de.

Sååå nu ska jag kila...

Ha en trevlig fre alla, för det ska jag fan ha!!


:P