Onsdag eftermiddag.

Goddag.

Sitter på Seven eleven utanför jobb och tar de liugnt efter jobb såhär.
Passade då på att uppdatera. Lovade ju :)

Det har hänt så sjukt otroligt mkt sedan vi flyttade.
Dock inget negativt. Lovar dela med mig så fort det händer större saker i vårat liv.

Är delvis glad för Lillemans skull nu. Han har haft väääldigt tyrång förhud sedan födseln. Inte kunnat få ut "något" om ni hajjar. Efter 3 läkarbesök får vi äntligen en salva, den starkaste kortison. Efter ca 1 vecka så fungerar allt som det ska där nere. Liam är såå glad och ska visa alla vad han minsann kan göra med snoppen, haha. Han e så goo.

Förra helgen så kom Edit, (dennis mamma), hem till oss för att sitta barnvakt nån timme. Jag och D skulle på Bio, och han  en skön stund för oss själva. Dömysigt. Vi såg Knowing. Det vill jag säga..en av de bästa filmer jag sett. Måste ses.
När vi kom hem så va Liam jätteglad och allt hade fungerat perfekt. Bra att veta tills nästa gång ;-)
Liam hade tillochjmed låtit Edit torka hans lilla rumpa efter nr 2 på toa. Det va nog bara Edit som tyckte de va jobbigt då hon har typ bajsfobi, *asg*. Aja..det gick bra iaf.

I Lördags började vi med att städa den gamla lägenheten inför besiktningen. Gaaalet vad mkt det va att städa, haha. Som tur är, så fick vi rätt bra mkt hjälp av Edit. Tackar tackar! Hon hade med sig Dennis gamla hund, då hon satt hundvakt. Det är ju så att man förlorar rätt mkt efter när par bryter upp. Denna gången va det hunden som dennis tyckte va jobbigt. Förstår honom...har själv varit i samma sits. Skitjobbigt är de..men det är bara att ta saken ett steg i taget. Det har gått väldigt bra för D skull känns de som. Han pratar aldrig om hunden på samma sätt som i början..så det är alltid en bra start tycker jag. Iaf. Jättesöt liten vovve. Är svag för chihuahua. Men denna sorten är inte rikitgt "min stil" på chihuahua. Jag är mer för en sån liten, liten dvärg chihuahua. Guud vad jag vill ha en sån. Eller Mops ;-)
Men så go är han iaf. Har svårt för främmande har dom sagt. Men den hunden fullikomligt älskar mig. Pussas, ska vara uppe hos mig, jag går ut långa rundor med honom och ja..det känns så skönt på nåt sätt. Men jag vill aaabsolut inte komma hunden nära, då det inte är min på nåt sätt.
Som tur är så passar Edit bara hunden när det veeerkligen behövs, för hon älskar såklart den med.
Men  men...som sagt. Sånt är livet. Jag och D ska oxå köpa hund såsmåningom. Och då kommer han älska den minst lika mkt, om inte mer :-) Är så inne på hundar nu, haha. Men det ska väntas...väntas!

Iaf. besiktningen gick bättre än vi väntat. Då min kattjävel kissade på min matta och det skönk ner i parketten så det blev kolsvart och den reste sig. Sen klöste hon på taperterna osv. Det blev ingen större summa som tur är, så jag och D är helt klart nöjda. Dom fixar allt. Så nu är den inte vårt ansvar längre. :-)

Igår passade jag min älskade Moa i ca 2  timmar. Dennis kom hem och hon fyrade av ett sånt leende. Känns såå skönt att Moa är tokig i Dennis. Han e bra vid barn, även om han e lite blyg och inte riktigt vet vad han ska göra. Men vafan. Han har inte haft barn runt sig alls. Det är ngt man lär sig hur man ska hantera vissa barn...alla är ju olika. Men Moa älskar honom och han gillar henne som fan. Pussar, kramar och myser med henne. Han kommer bli en sååån bra pappa när det väl är dax för oss *blink*
När syrran hämtade henne så städade vi snabbt lite i lägenheten. Efter de så tog vi motorcyklen och körde ner till Höllviken. Där åt vi en fin middag inne på Spanish garden och pratade om allt mellan himmel och jord. Det va såå mysigt. Vår kärlek är stark. Vi älskar varann så otroligt mycket. Han är min himmel, min gud, mitt liv. Har de bästa pojkarna som finns, i mitt liv, och är så lycklig.

Idag blir det övertid för hjärtat. han har massa att göra på jobb. Tycker så synd om honom. Men när han kommer hem så står där en god middag på bordet med levande ljus och massa kärlek åt honom. Sen ska vi ut och köra motorcykel lite. Sen blir det jobb för oss bägge imorron, trots röd dag. Men det är för att på fredag ska hela familjen till Backen. Jag, Dennis, Liam, Pappa, 3 systrar med deras pojkvänner, Mamma och Ulf, Edit och dennis bror Robert. Ska bli rikitgt kul och mysigt. Ber till Gud att vädret är som idag, om inte finare. Som vi ska åka massa jag och Dennis, haha. Liam är inte den som är feg när man mutar honom. Haha. Han åkte ju den största berg och dalbanan på både backen och tivoli förra året. Med lite sockervadd så får man upp honom i allt, *asg*. Nejmen jag tvingar aldrig honom. Han e bara feg från början, därför vill jag ha upp honom för jag vet han tycker det är kul. Vill alltid åka fler ggr efter. Ahh..iaf det ska bli riktigt mysigt.

Har blivit fullkomligt galen i allt som har med Motorcyklar att göra. Funderar på att ta körtkort själv faktiskt. Vi har pratat om de, så vi får se om jag börjar köra till slutet av sommaren..så har jag kort tills nästa sommar och tid att spara ihop till en grym båge. Dennis båge är överhet tycker jag. Jag tycker dock att det räcker gott och väl med 600 kubik. Men nepp..han ska ha 1000 kubik. fattar egentligen inte vad han ska med det till. För när han accelerar så...ja..finns inga ord. det går så sjuuukt snabbt att han tappar andan för fan. Igår bad jag honom att köra så fort han vågade. Men kom "bara" upp i 250 (eller kanske inte...host host) sen baknade jag på honom att stanna, för jag pallade inte mer, haha. den kunde utan problem gått upp i över 300. Han vill helst inte köra så snabbt med mig, men jag tjatade. Klart jag oxå vill känna och prova. :-) Vi va på MC huset och kollade lite. Dennis (och jag) blev väldigt sugen på en ny Kawasaki dom har där. Mer "street än "sport" Där sitter vi bägge lite rakare i ryggen, vilket är väldigt skänt faktiskt. För så som jag svankar på bågen har jag fan aldrig svankat nångång i mitt liv.., hehe. Han e väldigt sugen och vi ska dit på lördag igen och provköra den. Spännande. Såhär ser den som vi har ut idag Yamaha R6. Så jävla het. *Tokkär*


Och såhär ser den nya Kawasakin ut. Fast det blir antingen svart eller härligt grön, som är lite typiskt kawasaki ( om jag får min vilja fram, haha)



Visst e den gröna färgen överfin? :)





Nepp. Nu tänkte jag göra lite annat på nätet när jag väl har tillgång till de. Bland annat kolla vädret i helgen.

Såå här avslutar jag detta inlägg genom att säga. Jag älskar er Dennis & Liam över hela mitt hjärta. Ni är mit tliv och de bästa som hänt mig.


Puss & Kram

Hej alla.

Så fort jag är hemma hos mamma eller pappa ska jag uppdatera. Sitter på jobb nu.
Vi har beställt internet nu, så då kommer mina uppdateringar börja igen.

Saknar att blogga för tusan :-(


Ses snart.


Puss

Hej alla.

Så fort jag är hemma hos mamma eller pappa ska jag uppdatera. Sitter på jobb nu.
Vi har beställt internet nu, så då kommer mina uppdateringar börja igen.

Saknar att blogga för tusan :-(


Ses snart.


Puss

Uppdatering.

Hallå alla.

Har flyttat nu och fått 90% iordning. Vi både ÄLSKAR vårt nya hem. Där e sååå fint och prydligt. Är så lyckliga.
Dock har vi inget internet där än varav den dåliga uppdateringen.
Men återkommer så fort jag kan med bilder på båda resan och det nya hemmet :-)

Puss och Kram alla.