Imorgon smäller det! :-D






Hallåja.

Gissa 1 gånger vem som är extaaaas för tillfäligt? Jo...JAG!
Imorgon åker vi. Äntligen. Sooom vi längtat i månader. Har skrivit en lista nu, och börjat packa så smått. Härligt :-)
Har 2 nya badräkter. Gryymt snygga.



Älskar badräkter. Är faktiskt inte så mkt för bikinis alls. Tycker alla ser likadana ut, om man inte har ngn som verkligen sticker ut. Men det som är svårt med badräkt är att hitta ngn som passar. Jag har rätt stora bröst, och kanske inte allt för stor rumpa, så det blir lixom fel. Men dessa satt som smäck i häcken, och ja..någolunda i brösten, väldigt tajt och lite väl push kanske, men vafan gör man ;-) Nackdelen med badräkter är oxå att man kanske inte får lika mkt/ngn alls färg på magen. Men det struntar jag rätt kraftigt i. Det är ändå min älskade som ser in mage, och han bryr sig lika lite. Och det finns solarium i värsta fall. Kommer antagligen sola toppless på vår lilla baksida ändå en del. :-)

Brukar beställa på Ellos eftersom jag gillar deras kläder. Så hämtade ut ett paket med massa saker i igår. Skulle egentligen haft en badräkt till, men den lämnade jag tillbax. Och har inte fått den i tid tillbax. Och detta va ändå över 1 månad sen jag lämnade tillbax den. Suger fett och det har dom fått höra. Så fick 500 kr värdekupong, tackar :-)
Här e någon av sommarklänningarna jag köpte. Fast den sista är sommarvit.
                                                                                                           


Har handlat en hel del innan oxå, men pallar inte sätta in fler bilder *s*


Nej, nu ska jag till Aqa kul med Liam. Skriver mer ikväll.


Pussar från en glad Jessica!

Lördag kväll.

Hmm. Jaa.. Då har lördagen oxå flugit förbi. Inledde dagen med att möta upp Alex på Centralstationen där jag fick min lille pojke. Jag och D skulle växla pengar på Forex. Massa jävla bath vi kom ut med för 15 000 kr. Va lite tugnt i själen att gå ut med dom sådär..man "kan" ju faktiskt bli rånad. Hehe. Aja...bäst att vara mer försiktig, än inte alls.
Käkade en snabb frulle på Espressohouse och sen bar det av till jobb för min del. Medans D och Liam hittade på annat. Dom hade tydligen mött upp min pappa och gått till Vellinge blomman. Liam älskar det stället...i stort sätt uppvuxen där för tusan ;-) Speciellt under Juletid.
När jag väl hade slutat åkte jag hem och pussade på min älsklingar. Sedan tog jag och D en sväng med Motorcyklen. Riktigt skönt va de.
Väl hemma va det dax för middag. Alla utom jag käkade Pizza. För min del blev de sushi, mm.gott. :)
Klockan blev 20.30 och ljuset tändes och lamporna släcktes. Käkade gott i soffan och kliade Liam på ryggen tills han somnade sött. Sen blev de en film för vår del. The Grudge 3. Skiiitkass film. Örk. Nu e det iaf äntligen över och vi ska krypa ner till kojs och mysa.

Imorron blir det en sväng till Entré med pappa. Tänkte kolla om vi hittar ngt vi behöver till resan. Man vet ju aldrig :-)
Nåväl...
Kolla in detta då...

 
                                                   



Muhahahahahaha. Inte särskilt långt kvar va? Hoppas bara vi överlever resan. En aning flygrädd är man ju. Tur man har en och annan sömntablett som sagt. Men guuud vad underbart vi ska ha de!


Hörs imorron.

Natti!    Puss puss.


Ps. Glöm inte ställa fram klockan EN timme. Dvs..ingen sovmorgon ;-)

Duffy!

2 upptaderingar på en dag..jisses vad har hänt. :-P

Jag har väl aldrig varit ett riktigt fan av Duffys låtar, dock älskat rösten. Tills nu. Är helt förälskad i en speciell låt med henne. Herreguuud. Där hör man hennes röst i det perfekta läget.

Ni måste lyssna.. Galet värre.


Vår = snö?

Hallåja.

Det snöa fan idag, hur idiotiskt som helst. Solen lös, värmdes genom rutan & jag rullade ner...helt plötsligt..."snö",men koooom igen!! Aja, va bara att fortsätta le som inget hade hänt. Tänkte ju såklart att om eeeen jävkla vecka så drar vi iväg till värmen, paradiset och livets överasskningar.

Va på kalas i söndags hos söööta lilla Moa. Så stor flikkan e nu. Jättemysigt med massa gottis och kakor och paketer. Hon e sååå söt.
Ska få lite bilder från Vanningen och kalaset.

Igår va de måndag ja. För vissa är det pest och pina, medans för mig är de lycka och ännu en dag nämre Thai :P
Och imorron är det ons...dvs EXAKT en vecka kvar. *wihoo*
Ska hämta Liam redan på Lördag efter jobb, för att få ha honon en dag xtra. Kommer fan sakna ihjäl mig. Vet inte riktigt hur jag ska klara de, men på nåt sätt ska de väl gå igenom. Första gången utan sitt barn sålänge och antagligen sista oxå. Nästa gång ska han med. Min älskling.

Ikväll blir de film och massa mys med D.

Som sagt. Här kommer bilder. Både Onödiga, fula och fina ;-)


Liam och Theo leker på Vanningen. Alltid lika kul har dom.



Jag & Min älskade på väg till Kalas.




Sötaste kalasflikkan.



Sötaste kalasmannen ;-)




Sötaste kalaspojken.




Sötaste kalaskakorna.




Min mamma, Moa och Min Pappa :-)




Återigen min älskade man!




Jag & älskade systerdottern.




Vår lilla Familj. Trevligt att Liam som vanligt ska fula sig ;-) Men jaa...4 år,..kan man säga mer? =)




Min älskade son. Han e så otroligt vacker. Älskar dig över hela mitt hjärta lilleman.




Neeej nu ni! Orkar inte mer idag. Älsklingen väntar på att vi ska bestämma oss för nån middag..lite sent dock, men vafan ;-)

Hörs snart igen..


Puss

Kalasdag och dylikt.

Hej hallå.

Nyss uppkommen ur sängen och ska alldeles strax till Vanningen med min käre vän Jensen och hans son. Liam och Dennis ska såklart med. Mys.
Sen l 15.00 ska vi vara hos min syster för lilla moa ska ha sitt 1 års kalas idag. Så stooor gumman har blivit. *Älska*
Ska bli mysigt.

Igår köpte vi en ny kamera. En Sony Cyber- shot. 10.1 mp och massa roliga funktioner. Kanonbra till Thailand.
Så det lir massa fottande på vanningen och kalaset. Bilder kommer.

Nej..det bidde en snabb uppdatering, för ska va där om 30 min.

Puss!

Fredag kvääääll!

Gokväll alla.

Jisses. Försökt att grilla idag, ja..gick ju inte sådäääär bra direkt. Briketter eller vad tusan det heter suger rejält. Fick fan inte sprutt på det hela, tacka vet jag hederlig kol. Så till slut gav jag upp och satte igång stekpannan, hehe. Men iaf...första "försöket" till grilla idag ;-)
Drack rött vin, pratade och mös, tills min mage...*grrrrr*...sattan i gattan, in på toa och satt där i ca 20 min, japp. Ont som faaaan. Vänner och familj vet min sjukdom jag har, och den är fan inte nådig. Kan säga som mamma att det är fan inte lindrigare än fördelsevärkar. Herregud. Varmt bad direkt efter.

Sitter här och nu min baby tätt intill bakom mig och river mig på axlen med sitt skäggstubb...ehm Aj!

Planerar och snackar lite thailand. Snart bara 1 vecka kvar, haha. Räknar framåt. :-)
Imorgon ska hjärtat jobba lite, (tänkte jag med), eftersom vi snart åker och eftersom han har eget företag, så måste dom tydligen "komma ifatt" och dylikt, bull, men det är de värt...för snaaaaart så.
Om det inte blir jobb imorron så ska jag antagligen träffa Kamilla och hennes dotter på Entré där Liam ska fottas med sin favorit serie figur...Svampbob fyrkant :-) Ska ju lätt va där kl 10.00 när dom öppnar. Trevligt.

Njjeeepp. Nu ska jag vara social och tänkte baka en god sockerkaka, hahaha. Varit såå sugen på de eveigheter nu, och gett mig på att försöka själv...blitt lika jävla dåligt varje gång, så denna gången köpte jag färdigsmet ;-)..Kan bara iiinte gå fel. (hehe)


Ha en trevlig fre alla.


Puss och Kram från familjen Wiren - Farkas!
                                                   

Fy fan vad dålig jag e på att uppdatera!






Hej alla.

Har bara ingen större tid eller lust att sitta här och blogga om kvällarna när jag kan sitta med min mysiga familj i soffan och pussas ;-)
Idag e jag ledig och hinner snabbt dela med mig litta här. Sen ska jag och liam ut i de fina vädret och åka till hans favoritlekplats på Bo01. Trisst det blåser så jävligt bara.

Har haft en mysig förra vecka. Hittat på massa, massa med min baby på vår barnlediga vecka.
I fredgad va vi på bio och såg Slumboy millioner. Sjukt bra film, måste ses. Hem, drack rött och bara mös en massa massa. Vi kan verkligen inte få nog av varann. Kan fortfarande bara sitta och stirra in i varanns ögon och bara le mot varann och pussas hela hela tiden. Kärleken mellan oss är annorlunda och så sjukt stark...på riktigt. Han är verkligen en man med ett stort hjärta och massa kärlek att ge och ta.
På lördagen gjorde han en sak han aldrig tidigare gjort eller vela göra. Hans vän sa till honom dagen efter..du måste verkligen älska denna kvinna. Han syftade på att detta inte alls va Dennis att göra såhär. Men han följde med mig på en Lasse Stefanz spelning i Tomelilla. Saken va den att han verkligen försökte dansa med mig ett par ggr, tills vi bägge gav upp och köpte varsin dricka ist och bara stod och kramades och lyssnade ist. Att han bara försökte dansa offecielt med mig nykter är en stor sak för dennis. Är är så glad att han iaf försökte. Älskar dig sååå Dennis.

Söndagen bestod av massa morgomys. Sedan va det dax att hämta min underbara pojke. In till stan, där vi mötte upp alex, hämtade Liam, och sedan mötte upp min pappa på Go cart city. Dennis har tidigare jobbat där och vi bestämde oss för att köra. Liam satt i dennis knä och liam va inte den som inte ville åka sakta. Foooortareee med ett leende så stoort :D Dennis är ett proffs på att köra och han va så bra med Liam. Höllt hans huvud i svängarna och dylikt. Liam hade verkligen såå kul. Morfar tyckte såklart oxå det va kul ;-)
Efteråt åkte vi till Andys lekland där både jag och liam fick leka av oss en del. Svettig som tusan va man när man gick därifrån. En härlig söndag vill säga.

Min träning går jättebra och det känns kanon. Gått ner 2 ½ kilo på mindre än 1 vecka. Underbart och mer ska det bli innan vi åker. Måste ju snart börja se över vad man ska ha med sig och så. Lääääängtar ihjäl mig! Vi ska ha med oss massa massa fickpengar. Har sagt att vi inte ska snåla ett dugg. Vill vi åka nån dyr attraktion, eller köpa varsin kostym, eller dricka upp alla pengar (hehe) så ska vi göra de. Ca 15 000 fickpengar är inte att snåla med. Underbart!
Idag ska vi även beställa taxfree på vägen dit. Ska beställa massa godis, rött vin och parfymer. :-)
Jaaa...underbart ska de bli.

Nej, nu måste jag kila. Liam väntar på mig. Tänkte köra inom stan och pussa lite på min älskade först.

Ha en bra dag alla...!!


Dagar till underbara, mysiga, älskvärda resan med min baby till Thaaailand!!
                                                   

Handbollskväll.

Ikväll är vi bjudna på handbollsmatch. Eliteserien mellan H43 Lund - Hammaby. Ska bli så jävla kul.
Först är det middag och grejjer, vet dock ej vart, haha, Dennis vän har koll på allt.
Så direkt efter jobb blir det att skynda sig till sats för träning och solning. Sen hem och göra sig fin, och iväg.
Älskar handboll..
Ska bli riktigt kul. :-)

Nu är det bara 22 dagar kvar till vi åker. Längtar som ett barn som vill ha en klubba. Det ända som tar emot sååå mkt är ju då Liam. Gråter fan redan om kvällarna. Vet inte hur jag kommer klara det utan honom så länge. Har för länge sedan börjat berätta för honom att mamma ska vara borta lite längre än vanligt. Men att jag hämtar honom direkt vi har kommit hem till Sverige igen och att jag kommer ringa honom varje dag. Spelar ingen roll vad räkningen hamnar på, min son är värd varenda öre. Jag vet att det inte är samma sak som att vara hemma i vardagen och vara utan honom i dessa 17 dagar. Kommer ju hela tiden göra saker där nere och leva livet. Men saknade kommer vara så stor att jag vet jag kommer gråta rätt många ggr. Har varnat Dennis, och han säger att han såklart förstår, och kommer stötta mig om det behövs. Älskar dig så mkt Dennis! Liam vet oxå om hur otroligt mkt paketer mamma kommer hem med. Han säger att han förstår att jag kommer hem igen och att han oxå kommer sakna mig. Sen sa han även att jag skulle ringa honom varje dag och säga godnatt...vilket jag giiivetvis kommer göra. Det känns så tungt. Har varit utan honom max 4 dagar på snart 5 år. Och många säger till mig att jag inte kan skita i denna chansen i mitt liv. Liam finns ju kvar när jag kommer hem och det glöms snabbt från hans sida. Det är nog bara jag själv som kommer tycka det är bajsjobbigt.  Jag blir ju bjuden på ALLT. Resa, boende, fickpengar....ja allt. Dennis står för allt. Han är gudaunderbar. Utan honom i mitt liv hade jag nog aldrig fått uppleva Thailand. Utan honom överhuvudtaget, så hade mitt liv inte sett så bra ut som de gör idag. Han har hjälpt mig med såååå mkt att det inte finns ord för att kunna tacka honom. Han e bäst, och jag är såå glad jag väntade dessa 4 åren på honom. Kunde verkligen inte träffat bättre kille, heeelt omöjligt. Han älskar mig så enormt mkt och kärleken är besvarad till 100%. Vi bara längtar efter familj och dylikt. Vi ska leva ett långt, underbar liv tillsammans. Om ca 1 månad flyttar vi till den nya lägenheten, och där ska vi bo tills vi hittar hus. Vi ska på möte imorron och träffa Älvsbyhus. Vi funderar på att bygga ett helt nytt hus ist. Antingen i Östra grevie (som ligger strax utanför Vellinge), eller i Bara (i de finaste området), så vi får seee. Min stora syster håller på att bygga hus i samma område vi kollar på o Ö grevie. Vore såå kul att hamna där och låta våra barn växa upp tillsammans. Ja, vi får se vad framtiden har att visa.

Nu ska jag duscha, sen jobb.

Ha de bäst!

Rättelse.

Senatse inlägget blev nog ett litet missförstånd.
Har fått en massa negativ kritik gentemot Bunkeflos skolor, vilket självklart är tråkigt för barn som ska gå där.

Men lille älskade ska "inte" börja skolan där. Utan jag pratade om hans dagis..innan han börjar i skolan.
Just nu går han uppe i lödde som många vet, och det är allt pendlade jag såååå tröttnat på..därför ska an få gå färdigt dagis i bunkeflo (på min vecka). Sen när det är dax för skola för honom, så ska vi köpa hus. Och var vi vill bo är ännu inte klart. Så det vill säga jag har inte den blekaste aning var ha ska börja skolan.
Alla skolor har sin egen kritik och det finns inte en ända skola utan mobbning & dylikt, hemskt som faaan är de, men det är sånt alla får gå igenom i stort sätt. Jag hoppas dock att min son slipper de.
Men ska hitta den bästa tänkbara plasten och skolan till honom.

Vi får se :)


Ps...ska kolla hus imorron. *Muhaha*


Nepp. Nu ska jag åka och träna för 2.a gången idag..denna gången med min älskade.


Hörs sen! :)


Vårkänsla.

Gud asså.
Sitter här och njuuuter av solens strålar utanför och alla knoppar som kämpar sig upp.
Igår va en dålig dag..kände bara för att gråta, vet inte varför. Men som vanligt finns Dennis vid min sida och gjorde mig glad igen rätt snabbt. Blev så mkt med Liam och dylikt. Småtjaffs med Alex om var vi skulle bo och så. Jag sa rakt ut till alex att jag inte tänker flytta upp mot lödde bara för att han inte vill sälja sitt hus. Varken jag eller D vill bo där. Har inget och hämta där uppe. Har dansat efter den mannen vad jag ska i mitt liv. Jag sa att eftersom han nu har bestämt sig att bo kvar i sitt hus och byga ut det nu när han ska bli pappa igen och huset är PYTTElitet, att Liam SKA gå på dagis där jag och dennis ska bo i framtiden. Helt plötsigt vände han tvärt och börjde fjäska ist och sa att vi kunde lösa detta utan bråk och så, men det är fan alltid han som börjar bråka!! Jag och D har pratat om att bo i Bara, svedala, husie osv. Husie tillhör Malmö, men är lååångt ifrån så som man anser Malmö. Mn son ska aldrig behöva sätta sin fot i malmö skolor, utan om vi hamnar i Husie så finns där bra och fina nybyggda skolor där till honom. Vi får se var vi hamnar och skulle vi inte bo nära varann, så är det i min stad han ska gå skola, så e det bara. Har pendlat fram och tillbax mellan Vellinge och Löddeköpinge i 4 år nu. Kan ni bara fatta hur mkt bensin pengar det är med en bil som drar över 1 liter milen?
Jag bad alex för ett tag sedan kolla upp om Liam kunde gå halva tidn i Vellinge, dvs på min vecka. Han hade tydligen fått nejsvar från kävlinge kommun. Så det va bara att glömma. Tills nu. 2 minuter tog det och han börjar på nytt dagis till sommaren i Bunkeflo där vi ska bo. Är min vecka han ska gå där..så nu kommer han få sig vänner där mamma bor. Är så jävla glad. Slippa pendla som en jävla fåne varje morgon.

Nu ska jag göra mig iordning. Baby kommer snart hem och vi ska åka och träna tillsammans :-)
Blir svårt att träna för mig när jag ska behöva lämna mitt hjärta ensam och han tycka lika så, därför sa jag nu att vi börjar träna tillsammans ist. Har 5 kilo att gå ner på 3 veckor ;-) Tur man har fått lyckopiller *s*
Nej, vi hörs...är heeeeelt uppe i varv nu.

Ps. Mina nya glasögon är fett försenade pga att jag hade ett annorlunda synfel som va tvungen att specialbeställas till dom bågarna jag beställt, nåt sånt sa dom. Så får lida med mina extra brills sålänge..svarta, heting, haha.

Några bilder först!



Min älskade systerdotter leker med Dennis.





Jag och min uuunderbara älskade.





Älskade ville bli ett lejon och mamma försökte så gott hon kunde, haha.


Stolt Jessica.

Ja..jag är en kvinna som är stolt över mkt här i mitt liv. Först och främst är jag mest stolt över att jag har fått en sån underbar, söt och enormt klok son, sen är jag såå stolt över min kärlek som jag älskar så enormt, och han finns här för mig och gör allt för mig, sen är jag stolt över min älskade familj, och vänner förståss, och för att inte glömma hur stolt jag är över mig själv. Massa stolhet va de nu ja, haha..men de jag vill komma fram till är att jag e väääldigt stolt över min svåger Eldar. Jag blir lika chockad varje gång nåt nytt händer i hans liv, för oftast handlar det om hans intelligens, hjärna och handlingar.
Först och främst vill jag dela med mig utav hans förmåga att snabbt och lätt hitta en sjukt brr lösning på saker och ting. Min älskade och han kollega ville ha en ny loga till deras nya gemensamma företag inom plattsättning. Och Dennis frågade mig om jag hade ngn idé och giiiiiivetvis hade jag de :-D haha. Såg framför mig en kakelplatta med ett skissat skånsk pilträd inuti och deras loga snyggt runt om. Va stolt över den idén, men den va svår att "få ihop", och Dennis sjäv hade ngn idé om en skånsk flagga och dylikt. Jag sa till honom att min svåger Eldar är väldigt duktigt på allt sånt (han pluggar inom nåt med reklam, hemsidor, osv osv osv) Vi berättade lite för eldar om våra idéer och gav honom fria tyglar. Dagen efter hade han suttit uppe hela natten för att kira ut ngt. Och direkt vi (Dennis) såg de, så sa de "klick". Sjuuukt smart och sjuukt enkelt och sjuukt bra. Perfekt för deras företag. Kolla här:




Nu får ni föreställer er denna logan är gjord av "kakelplattor" i skånska flaggans färger som ni ser. Snyggt, enkelt och framförallt syns bra på bilarna i skarpa färger. Perfekt Eldar! :-)

Sen vill jag passa på att Gratulera honom till ett stort pris han vann häromdagen.
Ngn som har hört talas om Uppdrag 24? Det innebär att flera grupper blir "inlåsta" i 24 timmar för att lösa svårare uppgifter. Denna gången handlade de ngt om inom region skåne. Nåt problem som finns på riktigt, men som dessa grupper på "låtsas" ska försöka lösa. Eldars grupp lyckades å bra att dom vann första priset, en resa till New York, och dessutom så kom de högsta cheferna fram till gruppen efter dom vann och pratade med dom att dom på riktigt ville använda deras idé för den va tydligen så kanon. Så dem fick visitkort och dyikt, så eldar ska antagligen få börja jobba inom detta ämne. Så jävla kul!!
Återigen Grattis Eldar!!

Ja..snart är våren här ja.
Jisses vad snabbt det går. Underbart. Snart åker Dennis motorcykel fram. Han håller på att leta upp ett skinställ till mig. Ett rosa. Hihi. Sååå mysigt vi ska ha det på hans Yamaha R6. *Mumma* Det kommer bli långa turer på den.
Och snart..snart..snart åker vi iväg i 2 uuuunderbara veckor till Thailand. Tiden går snabbt nu..*fniss*



 
                                                   


Nej. Nu måste jag kila.

Ska mysa lite med baby innan läggdax.

Ha en trevlig kväll.


Pussssss :-D