Lördag kväll.

Hmm. Jaa.. Då har lördagen oxå flugit förbi. Inledde dagen med att möta upp Alex på Centralstationen där jag fick min lille pojke. Jag och D skulle växla pengar på Forex. Massa jävla bath vi kom ut med för 15 000 kr. Va lite tugnt i själen att gå ut med dom sådär..man "kan" ju faktiskt bli rånad. Hehe. Aja...bäst att vara mer försiktig, än inte alls.
Käkade en snabb frulle på Espressohouse och sen bar det av till jobb för min del. Medans D och Liam hittade på annat. Dom hade tydligen mött upp min pappa och gått till Vellinge blomman. Liam älskar det stället...i stort sätt uppvuxen där för tusan ;-) Speciellt under Juletid.
När jag väl hade slutat åkte jag hem och pussade på min älsklingar. Sedan tog jag och D en sväng med Motorcyklen. Riktigt skönt va de.
Väl hemma va det dax för middag. Alla utom jag käkade Pizza. För min del blev de sushi, mm.gott. :)
Klockan blev 20.30 och ljuset tändes och lamporna släcktes. Käkade gott i soffan och kliade Liam på ryggen tills han somnade sött. Sen blev de en film för vår del. The Grudge 3. Skiiitkass film. Örk. Nu e det iaf äntligen över och vi ska krypa ner till kojs och mysa.

Imorron blir det en sväng till Entré med pappa. Tänkte kolla om vi hittar ngt vi behöver till resan. Man vet ju aldrig :-)
Nåväl...
Kolla in detta då...

 
                                                   



Muhahahahahaha. Inte särskilt långt kvar va? Hoppas bara vi överlever resan. En aning flygrädd är man ju. Tur man har en och annan sömntablett som sagt. Men guuud vad underbart vi ska ha de!


Hörs imorron.

Natti!    Puss puss.


Ps. Glöm inte ställa fram klockan EN timme. Dvs..ingen sovmorgon ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback