A secret mission.

Ska iväg på secret mission nu. Muahaha.

Ni får kanske veta nångång. Ehm..jo förmodligen.

Ska käka färdigt min spagetti nu, men iväg.

Imorron e jag ledig och hinner blogga innan jag ska iväg och handla mat till mina goda 3 rätters.
Mums.


Hörs sen.

Puss

...

Sitter här nu. Eller ja, det fattade ni kanske?
Nåväl.

Ska möta upp charlie för lite mat, sen får vi se vart det bär av.

:)

Tänkte blogga ikväll, så vi hörs då ;)

Puss

Mitt lilla hjärta!!

52ad1b950d312a6989642d475dc557f4.png

Mitt lilla hjärta!!


Myskväll.

Ska strax lämna Liam på kalas i Lödde, sen ska jag sola och träna. Alex vecka nu, så han hämtar honom.
Därfter har Charlie bjudit hem mig på middag, film och massa mys. Ska bliii så härligt kan jag lova er. Vi e likdana på många sätt här i världen ;-P

Nåja. Så nu måste jag klä på oss och dylikt. Hörs mer senare.

Puss


Såhär kul har vi på julafton. Haha

0-2cd8fb3f76e61acf19a020e0ec9bd3a8.png

Såhär kul har vi på julafton. Haha.


Mhmm..

Hallåja.

Nu har man som i vanlig ordning tagit ett varmt härligt bad med lilleman.
Pappa lagade en god middag åt oss idag. Mätt och belåten är man nu. Liam sitter i rummet och tittar på tecknat, medan jag, ja sitter här och pratar skit med vännerna.

Varit i stan med Liam, syster och Andreas. Åt lite mat, gick rundor, snackade skit och jag handlade en del jag behövde, eller kanske inte riktigt, men alltid kul att utöka skåpet. Som ni såg på bilden nedan så va jag bara tvungen att köpa D&G - Rose the one. Utan att ens lukta på den, men såg att den låg 1.a på doft toppen,och då kan den ju inte vara äcklig. Haha. Dessutom gör inte D&G dåliga parfymer. Det är kul med överasskningar, även parfymer.
Köpte även läppenna och läppstift. I mer neutrala fäger. Vardags som fest. Och för att inte tala om mitt underbara halsband jag hittade. Såå fint <3 Kanske kan förgylla min hals på nyår. Vad man nu i helskotta ska göra den dagen? Funderade faktiskt att på första gången på fleeera herrans år fira med familjen och Liam. Känner inte för att festa ihjäl mig den dagen, utan mer bara njuta av dom jag älskar och känna glädje. 2010 ska fassen blir ett bra jävla år!!! 2009 Var bra som fan i 6 månader. Därefter sög livet mest röv. Tänkte på en sak innan. Såhär mkt jag gjort och så mkt jag fått uträttat, så mkt jag skrattat och haft kul, har jag inte haft på lääänge. Förr skulle man vara Dennis till lags. Maten skulle helst stå färdigt på bordet när han kom hem (eller ja tillochmed när han varit hemma längre), och Liam skulle ligga i säng kl 19.00, skulle de bli 20.00 ist så blev det ett jävla liv på dennis. Han ville helst slippa honom om han kunnat. Det har han en gång nämnt, kanske inte så vulgärt, men påpekat. Idiotfan, hur kunde jag vara så blind.
Nåväl. Slipper han nu!

Imorgon är jag ledig..igen. Skönt. Måndag är de på de igen. Liam ska på kalas kl 14.00 i Lödde. Sen hämtar jag honom där kl 17.00 igen och lämnar honom till Alex. Så får gå och lulla själv i 3 timmar på center syd. Nåväl, det är de värt för att få hämta min son på kalas. :)

Nu har jag fan inte mkt o göra. Bara ta de lugnt, och hoppas på att morgondagen blir som jag vill.


Saknar dig.


Puss

Shoppat en del idag. Alltid ett må

10fc3858f56f13bea215fb54197480c1.png

Shoppat en del idag. Alltid ett måste. :)


Jag och underbara Charlie :)

312257fd18adc03f00a58344be94b958.png

Jag och underbara Charlie :)


Juldagen!

Hallåja.

Drar bara en snabbis nu...hur nu det lät.

Nyss himkommen från jubb. Ska laga middag åt pappa och Liam nu, sen ska jag börja göra vid mig.
Idag blir det utgång för hela slanten. Kuul.
Jag, Emma, Josse, Anna och nån till ska förfesta i stan, sedan blir det Etage.

Har en tur att fått träffa en trevlig man, så ja, han vill/ska hämta mig i Vellinge för att köra mig till Stan så jag ska slippa ha bilen i stan. Han e en going. :)

Så ja. Nu ska Jessica göra vid sig.

Hörs sen :-D


Puss

Fick i julklapp. Någon som försöke

0-53f9494cf4f949f8443edc34bbdf5b96.png

Fick i julklapp. Någon som försöker säga något?


Jag o mitt liv firar jul! :-)

22bfd6f1f1df356ffcb95ad78e45f85a.png

Jag o mitt liv firar jul! :-)


Merry Christmas!




God jul alla mina vänner.







Åhh. Älskar!!! B-)

0-442cf4d3da2c0a17a4870b0b20c49297.png

Åhh. Älskar!!! B-)


Trevlig dag.

Hej alla.

Dagen började med jobb, örrk. Därefter hämtade jag Liam, sen körde vi och mötte upp syster camilla.
Shoppade loss på jägerso. Köpte julklappar till 99%. Så skönt att ha de gjort. Fick även med ett par skor jag fuuullkomligt redan älskar. Ska lägga in en bild sen. Guuud asså, det är nästa jobbigt att älska skor så mkt. Får ont i magen varje gång man ser ett par som man blir störtkär i. Har sjukt många skor som många bara är använda 1 gång, och vissa inte använda alls. Sorligt, men vafan, det är inte så att fötterna växer........?? Tvärtom kanske, haha.
Men dessa kuuunde jag bara inte låta bli trots att jag egentligen har "råd", då hela lönen ska gå till möbler. *Puh*
:)

Imorgon är det lillajulafton och då ska mamma/jag passa älskade Moa! Så Liam, jag, syrran och Moa ska åka pulka och mysa i snön hela dagen. Sen på kvällen ska Liam i vanlig ordning till Alex. Då dom firar julafton på förmiddagen, så börjar han julen där, sedan anläder han till oss vid 16 tiden, då vår jul nästan precis börjat. Så underbart denna julen då hela släkten är samlad. Blir ju varann år för vissa och detta året prickade de in så rätt. Moa ska va med oss (L). Så hos Morbror Anders blir det detta året. Han bor i ett mysigt villaområde på Riseberga, så hoppas snön ligger fint där då. Mys! Anders fyller även 40 år på Julafton, så kalaaaaas i bygget då för honom, hehe. Detta året va det många nollor. Först min Morbros bror sven blev 70, sen blev min mamma 50 år, och Ja dennis då som blev 30 år, och sen gammelmormor som blev 100 år och nu anders 40 år. Trisst att Jenny (syrran) inte pallade sig ut tidigare så hade ho blitt 30 i Dec, men ist blir de Jan. men ändå nära lixom. Usch nu babblar jag.
Aja. Iaf. Efter Liam åkt till Alex, så ska jag och Charlie träffas för 4.e gången. Och denna gången är det hemma hos honom. Varje gång har vi träffs ute på café eller promenader i parken. Så ja. Det blir en god middag med efterätt. Sedan en bra film med massor av julgodis och ja..därefter betsämmer tiden. Han är iaf en underbar människa, so är sååå snäll mot mig. Så mkt komplimanger har jag nog inte fått under en livstid, haha. Eller ja, inte riktigt. Men han bara kan kläcka ut sig hur underbar och söt människa jag är. Det är skönt att få höra. Faktiskt! (Det va av honom jag fick den söta nallen på jobb)
Ja, vill gärna träffa honom mer..inte för att jag är ute efter ngt med tanke på vad nyss som hänt, men jag trivs väldigt bra i hans sällskap och varför ska jag hålla emot för ett pucko som jag bara är glad att va av med...det vore väl dumt? :)

Nepp. Nu ska jag fortsätta här.

Hörs sen.

Puss






Fundering.

Fick nyss veta att Dennis nya har 2 barn. En son och en dotter. Herregud. Killen lär sig INTE av sina misstag. (Som ja..vi tydligen var). Nu e han styvfarsa till 2 ungar, och han höllt på att DÖÖÖÖ av en unge som dessutom bara var hos oss varann vecka. Tycker så jävla synd om hans nya, han kommer tröttna på denna rollen fortare.
Men ja, han gör allt för att inte vara ensam. Idiotfan att göra kvinnor illa som han gör, för att han själv ska må bra. Blir så jävla arg. Borde finnas så man kan lägga bud på sånna här saker. Efter det att dom flyttat tillsammans så ger jag det ca 7-8 månader. Jag känner denna mannen in och utantill. Vet vad han går för.

Arg som ett bi är jag, för att män ska inte få hålla på såhär!!!

Hmm.

Alla dör som flugor ju. Herregud asså. Min absoluta favoritskådespelare dog inatt. Det är fan sorgligt.
Såg en film med henne igårkväll bara för att jag hade tråkigt och behövdes muntras upp och så dör hon.
Brittany Murphy vila i frid!

Hade en helmysig dag igår.
Åkte massor av pulka och lekte i snön hela dagen med Liam, lillasyster med hennes pojkvän Andreas. Har massor av bilder som jag ska dela med mig sen.
Efter några timmar i snön va vi stelfrusna & gick hem till mamma och njöt av värmen och en god middag.
Sen började vi baka knäck. Muuums!! Ska ätas massor på julafton.

Herregud asså. Om 3 dagar är de Julafton. Galet va tiden går fort. I förrgår va det exakt 1 månad sen jag och dennis separerade. Det är som dom säger. Tiden läker alla sår. Men ja, det är lååångt kvar. Hade en hemsk dröm inatt, och den gjorde ont och självklart rev upp en del skorpor.
Jag trodde seriöst julen skulle firas med honom och att allt skulle va bra. Men antagligen har allt en mening. Fattar bara inte? Ja. Han har ju aldrig haft vidare svårt att gå vidare. Det märkte vi ju med hans ex. Pang boom störtförälskad i mig. Fattade aldrig hur han kunde glömma så snabbt? Samma gäller mig och hans nya. Han har en förmåga att stänga av. Men ja, tycker mest synd om henne, för jag ger de 6 månader, sen är han tillbax till sitt vanliga jag igen. Och dessutom har hans nya en dotter. Och ja. Han är INTEEEEE redo för ngn styvpapparoll, det har vi alla märkt på långa håll. Alltid kul att göra saker ihop i början, sen är det roligare att spela data och glo på tv som en och annan nördig 15 åring. Så fort saknaden kommer upp och det börjar göra ont, så letar jag upp alla felen som va väldigt många. Och tänker på hur jag faktiskt mådde och hur rädd jag va varje gång jag kom hem. Inte för att han skulle göra mig illa eller så, utan att jag skulle behöva stå ut med hans bråk, hat och hot. Och tro de eller ej, men det gjorde så jävla ont varje gång. Så ska de fan inte behöva vara. Usch. Tycker tiden kan börja gå en aaaaning snabbare så jag glömmer fortare.


Jag & Liam ska på bio idag. Ska se "Upp". :) Sen ska jag träffa Charlie (han jag fick nallen av) för en fika.

Men vi hörs sen!!


:-D


Har man gjort ett bra intryck om m

0-7151dffa207ec7c65802f9842e20ee5a.png

Har man gjort ett bra intryck om man blir överasskad med denna på jobb? :-D


Därför gillar jag snö så mkt!

0-321aeccd86787cbfe5b31711ff709c0e.png

Därför gillar jag snö så mkt!


Älskar min lilla abby!

65cd53b50d447939c5c70c3acc5acad7.png

Älskar min lilla abby!


Jaaaaaaaaaa!!!!

0-1d4e13705b80e5bc219073f6141cbb17.png

Jaaaaaaaaaa!!!!


Inte lätt, kul, trevligt att köra

0-613959b6dee572166a77cef48fda80a5.png

Inte lätt, kul, trevligt att köra till Landskrona från Vellinge i detta vädret. *puh*


På väg på dejt :-) puss

774ad1e374382ff64e8f408c92d49a86.png

På väg på dejt :-) puss


Mjau!

Nyss hemkommen från jobb.
Ska hoppa i badet en stund och sedan ska jag som sagt köra till stan på en dejt! :)

Är toookglad att det är minusgrader ute, och att snön fortfarande ligger kvar. Snälla, snälla låt det vara så på Julafton.
(Inte för att jag tror de)

Dock, är inte snö och kallt alltid så jävla uppskattat. Kom ner till bilen. Mmm..KUL! Helt fukking igensnöad. In med handen i jackärmen och börja ösa. Och ja, inte fan har Jessica köpt en isskrapa. NEJ! Så fick ta en dålig CD skiva och börja skrapa med och allt kom på mina fingrar som blev knall lila av köld. Jävlar vad ont de gjorde. In i bilen fort som fan, på med värmen och huttrade en stund, men ja, gick snabbt över och sen gilla man snön igen :)

Nepp. Nu väntar hög musik och göra sig fin.

Hörs sen :)


Snöööööööö!!!!

Asså, hur jävla glad kan man bli av lite snö??
Satt uppe till 01 igår och bara tittade ut, njöt samtidigt som jag pratade med en kille som heter Charlie.
Som jag för den delen ska träffa för första gången på en "dejt" idag. Är inte den bervösa/blyga typen, så de ska nog gå bra. Mer han som va nervös, haha.
Tänkte ta en promenad från stortorget och neråt, och hoppas snön ligger kvar. Blir en fika oxå.
Ja, ska bli spännande. Sen om jag e redo eller inte, det har jag ingen aning om, men det känns bra just nu iaf.

:D

Ha en bra dag. Ska till jobb nu.


Galet mörk bild, men man ser iaf d

3d0d34cc8b7ec016255ee2ad2f88fa84.png

Galet mörk bild, men man ser iaf d snööar!! :-)


Skitgris.

Hallå alla.

Hur e de med er då? Här e de "faktiskt" bra. Vet ni hur skööönt det kännas att säga sådär?
Vet ni vad? Jag pratade med Dennis i tele för första gången sedan bilhändelsen. Jag messade honom och ställde en fråga, som hade med mitt förra hem och göra. Han har alltid haft mer koll än jag. Och då ringde han. Vafaan tänkte jag. Varför ringer han?? Pucko. Men ja..med ett uns svarade jag med en kluuump i halsen. -Jessica..
Sedan babblade vi på om frågan jag ställde. Fick det svaret jag ville höra...och vet ni vad?


DET GJORDE INTE ONT!!!

Jo, det är sant. Att höra hans röst igen efter denna tid, då man hört den varje dag i 1 år. Det kändes konstigt dock och jag lyssnade extra noga och kände efter extra noga.Men de va bara. Jaja tack för hjälpen, sen la vi på efter ca 10 min.
Jag grät inte, min mage stannade på plats, hjärtat hade rätt puls och jag va inte alldeles svettig. Utan nej. Log!
Trots att jag ibland saknar ihjäl mig efter honom och att ibland tillåter mig tänka på den bra tiden vi haft och tårarna kommer och det gör ont, så hjälpte detta samtal mig som fan. Att veta att jag inte flippar ut när jag hört hans röst, som jag förr tyckte va så mysig. Nu tyckte jag bara den va..jobbig typ, haha. Svårt att förklara.


Sitter och snackar med samma kille som jag pratade med hela kvälen igår, och som dessutom gav sitt nr till mig för han ville inte sluta prata med mig. Messade till ca 01 på natten. Han e precis som mig. Vi har samma humör, skrattar, skämtar, skojja och stojjar hela tiden. Älskar sånt.
Finns inget värre än sega, tråkiga killar. *Ryser*
Han ger mig komplimanger heeeela tiden om hur sjukt söt jag är. Och att jag är en Milf är ännu bättre (haha..)
Nejmen. Det är skönt att få överöst med komplimanger. Det behövs.
Så det är så trevligt just nu. Känns lite som om vi snart kommer träffas på en fika.
Btw, träffade honom på Match, precis som Dennis. Jag vet, lite lamt, men vafan!! Det är så svårt att träffa ngn irl, och det tålamodet har jag inte. Tänker inte vänta i 4 år denna gången igen.
NEJ!!

Aja. Ska träffa Josse på en fika sen.
Därefter får vi se hur det blir.

Är helt spänd nu. Händer kanske en sjukt bra jävla sak inom snar framtid. Får se! :D


Puss

Lite småkul är det alltid!

Kurser  för män 2010  

Folkhögskolan fristående kurser för män
VT- 10    

Kurs  1

Hur man fyller på ispåsar  
Kursen går igenom varje arbetsmoment med diabilder.
950:-


Kurs 2  

WC-papper. Är det sant att  toalettpappret växer ifrån pappershållaren?
Diskussionsgrupp
1500:-


Kurs 3  

Är det möjligt att lyfta  upp toalettringen innan urinering?
Och hur lägga ner den igen efter urinering?
Mycket praktiska övningar
2000:-


Kurs 4  

Efter middagen: Flyger de  smutsiga tallrikarna själva till diskhon?
Lösningar och exempel på  videoband.
2500:-


Kurs 5  

Lär dig att hitta saker,  börja med att ställa de på de rätta platserna
istället för att gapa och  vända hela lägenheten upp och ner.
Öppet forum
1900:-


Kurs 6  

Att ge blommor till din  älskade skadar inte din hälsa
Bilder och ljudband
4000:- begränsade  platser!!


Kurs 7  

Våga fråga efter vägen när  du inte hittar
Berättelser ur verkliga livet.
1500:-


Kurs 8  

Är det genetiskt möjligt  att hålla tyst när frun kör bilen?
Körsimulator
7500:- obegränsat  antal.


Kurs 9  

Lär dig skillnaden på fru  och mamma
Rollspel
1900:-


Kurs 10  

Hur man lär sig att älska  shopping?
Andningsteknik, meditation samt mental träning.  
500:-  





Alla anmälningar är  bindande

obegränsat antal.





Papegojor. Helt otroliga!

Lägger in några favoriter. Heeeelt otroliga djur alltså!

Den här sjunger Opera. Spola fram till 0.30.



Haha. Tror du dom har barn hemma? :P



Klia Kissen


Haha. Låter verkligen som en kvinna som skrattar! :)





Puss



Ahh..nä!

Nu pallar jag inte mer :-P

Bara detta lilla har fan tagit 2 timmar. Men då ingår massa letande och tvekande.
Får försöka vidare en annan dag.

Vet ni vad?

Jag har foooortfarande tråkigt. :-(

Var e alla? Måste jag verkligen lyfta telefonen för att prata med ngn?

*Orka*




Nu tusan.

Ska jag ge mig på att fixa min fula blogg. Har egentligen inte mkt kunskap om hur man gör.
Men ska försöka litta iaf :P


Ps. Tips på er som vill ha fler läsare.
Låt mig värva er ;-)


http://www.viraltrafik.se/?MissWiren


Puss

Reklam.

Lite reklam är aldri fel ;-)



Något som blivit mycket populärt idag är
online casino, nästan överallt kan man se reklam för olika casinosajter och hur mycket de erbjuder i casino bonus. Att spela på casino kan vara riktigt roligt så länge man spelar med förstånd, dvs att man inte satsar för mycket pengar och slutar då ens pengar är slut. Om man inte vill spela för riktiga pengar så erbjuder de flesta sajter möjligheten att spela för låtsaspengar, känslan är i princip den samma. Att spela på låtsas är dessutom ett riktigt roligt sätta att fördriva tiden. Casino Tropez är ett av alla casinon som erbjuder möjligheten att spela gratis casino. När man besöker en av de större aktörerna inom spelindustrin så erbjuder de ofta många olika former av spel, här kan man spela allt från betting till poker online. Fördelen med dessa större sajterna är också att de ofta finns tillgängliga på flera olika språk, man kan t.ex få hela sajten på svenska språket.



Puss

Chilinöt!

Eftersom jag har sååå tråkigt somk jag har, så tog jag fram mina chilinötter jag köpte för ett tag sedan.
Tugg tugg...läser på förpackningen och tjeckar innehållet och till min stora förvåning läser
"Kan innehålla spår av nötter" ...eh va? Okej. Borde nog prata med tillverkaren. Jisses!



Akta. Kan innehålla en nöt! ------------>

Jobbade idag, körde till stan därefter för att möta Sofie på en fika. Träffade Malin och hennes pojke där. Tog en fika med dom. Alltid kul att prata skit.
Måste träffas oftare tjejer, miss you!

Dax för hemfärd. Vandrade bort till bilen..och faaan helvetes jävla skit..tog 45 min att bara komma ut ur stan. Dom bygger fan om i hela den fula staden. Vilken skön känsla de va när jag satte framdäcken på motorvägen..åhh...äääntligen!
Så ja. Nu e man hemma. Sitter framför datan och har förbannat tråkigt. Inte en rolig själ på nätet att prata med. *Suck*
Nåväl. Får väl roa mig på annat sätt. Tv.n lockar inte för 5 öre...tittar inte på tv längre, konstigt nog. Så jaa..får väl sitta här och dega tills ngn rolig skriver.

Hörs sen.

Puss


Simon´s cat!

Åh guud vd jag älskar dessa söta serier. För oss kattmänniskor är detta en självklarhet och vi säger att "åhhh..precis såå gör min katt oxå" Så jkla kul och kolla på. Där finns en del, men lägger in 2 av mina favoriter.
Kolla och le :-D






Haha. Visst e han söööt!



Puss

Lucia!

Gokväll.

Ja..vilken dag. Massa spring genom stan hit och dit. Letat efter var tusan Luciatåget ska röra sig. Stod i tidningen kl 16.00 på Gustav, och där stod vi så fint så. Men inte fan kom där nån Lucia. :-( Liam ville verkligen se.
Så Jag, Liam, Camilla, Emely och Andreas vandrade upp och ner från stortorget och neråt. Stannde dock till på stortorget bland alla glada människor och lekte lite på isen.
Liam lekte som tusan och lyckades kasta is/snö rakt i huvudet på mig. Kul..tack snorunge :)
Så otroligt jäkla kallt det är ute idag. och himlen är alldeles vit. Hoppas på massa snö inatt.

Sittet här hemma nu med iskalla frusna tår och röd näsa. Men visst är de mysigt :)


Igår va det kalas i bygget.

Ett relativt klång förfest hemma hos josse. Honken, Boris, Sara, Murat och hans bror va oxå där.
Ett trevligt gäng med god sprit.
Det blev direkt till Etage. Där hade jag himla trevligt. Efte ca 1 timme eller så, blev jag uppbjuden av en söt dansk. Jäklar vad vi dansade. Han va övergrym på bugg. Dansade och umgicks hela kvällen. Dötrevligt. :)

Träffade även en tjej som heter Annika. Har en tråkig historia i bagaget med henne, men man va ung (eller ja yngre), redan brustit hjärta och det blev inte bättre att hennes pojkvän inledde nåt med mig. Jisses.
Sånt pucko. Men även han kanske har växt upp. Tyckte så synd om den här tjejen att behöva ta sån skit. Hon e sjukt vacker, så fattar inte hur en man kan skita till det för dom...och på det sättet. Men idag har hon va hon väntat och förtjänat. En bra och redig påg (vad jag läst iaf) :)
Kul att man kan lägga trams bakom sig.

Nu jag fortsätta prata med den trevliga mannen jag nyss träffat på fejjan, haha.


Ps. Sprids nakenbilder på flummiga idolcalle. Blir man förvånad...Örk!

http://img199.imageshack.us/i/idolcalle2.png/

puss

Förfest, småfull med ett blivande

0-5fe161b6c87ed0d249b222574169df00.png

Förfest, småfull med ett blivande fågelbo på skallen. :-)


Lördag.

Gomorron. Typ. ja, så illa e de.

Äter fruller nu, ska strax lämna Lilleman på kalas. Sen ska jag möta upp josse i stan för en lång och behövlig fika.
Mysigt att sitta på ett café och prata skit.

Sen ikväll händer som sagt saker.

Nej nu e de brottom.

Ha de bra.

Puss

Idolkväll med vännerna! Liam tog b

7bec976d2f6290db136f16884a29298c.png

Idolkväll med vännerna! Liam tog bilden <3


Fredag.

Gokväll.

Idag har jag hunnit med både att jobba och byta drivknut på bilfan. Så nu knakar det inte lika illa längre. Skönt.
Skulle egentligen träffat ett par underbara vänner från förr, men hann inte. Liam äter mat nu och sen sak vi träffa Anna och vera. Laga pizza tillsammans och se idol finalen. Trevligt värre.
Sen blir de hem och mysa till en bra film och nanna gott.
För morgondagen bjuder på massa trevligheter för både mig och liam :)
Putten ska på kalas på Andys lekland och på kvällen ska jag fira in Lucia med trevligt folk. Ska bli himla trevligt faktiskt. Förförfest (Hos josse), förfest (Lilla torg), fest (Etage) och efterfest på Burger King, haha.
Ja, det ska bli trevligt som sagt, längtar ihjäl mig.

Var och kollade på en annan lägenhet igår. My god så fin den va. Vilket kök säger jag bara. Stort och härligt med massa fönster, snygga luckor, tapet, golv, diskbänk..allt va snyggt. Blev paff. Tyckte hela lägenheten va otrolig, förutom toaletten. *Ryser*. Gammal kakel från 1900 frös ihjäl. Bruuuuun blommig kakel. (örrrrk). Om jag mot förmodan skulle få lägenheten så undrar jag om ngn vet om det finns "fejk" kakel. Som man lixom kan klistra på? Får köpa en hel del, men fan asså..det är de då värt.

Ja gud asså. Går här o vääääntar på att få nåt svar nån jäkla gång så man vet.

Nåväl. Nu vet jag inte mkt mer vad jag ska skriva...Höm?!

Nepp. Lägger in en nostalagi sak, som jag och mina vänner höll på med vääldigt mkt som barn. På den tiden kunde man bara spotta rakt ut och hoppas man träffade nån kompis eller så, haha. Vi va sjuka på den tiden.


Hahahaha!!




Ha en trevlig fredag!

Puss!

Hahaha.. så sjukt ball!!!

Gud asså. Aldrig sett dom innan, men fy fan vad kul! :-D
Finns ett par stycken, men lägger in 2. Haha, måste ses!



Och denna:




Hey Apple! Hey Apple!

Hahaha.

*Snörvel*





Titta så fin gran jag o liam klätt

0-3b157c44d4fb6b4805b971d20d7668e1.png

Titta så fin gran jag o liam klätt :-) God Jul!


Julbak med underbara vänner.

5cc5a30ff31364c73ac67cb00414b744.png

Julbak med underbara vänner.


Hjärnan i fråga.

Hej hej.

Nyss hemkommen efter en litet besök i stan med en gammal killvän, syrran och Eldar.
Kul för Liam att hitta på nåt så lite utöver de vanliga, han har oftast väldigt kul.
Gick längs gågatan och svängde inom Åhlens. Inskaffade en ny julgransfot till morgondagens julgran :)
Köpte även ett riktigt snyggt glitter (mörk lila) på make up store. Ska användas till både ögon och nageltippar.
Sedan fikade vi på Waynes coffe.

Därefter blev de hemfärd.

Kvällen hos Sebastian va så perfekt den kunde bli. Visst känner jag att känslorna inte är detsamma som det en gång varit. Vilket jag kan tycka är skönt på nåt sätt, att slippa känna en saknad efter honom varje dag :)
Men klart har jag saknat honom, och hans sätt att vara som människa. Han e smart, snäll, generös, varm, kärleksfull.
Han bjöd på en väldigt god middag med lika gott rödvin. Därefter pratade vi en massa massa om året som gott.
Det blev några fällda tårar och varma kramar. Men jag kände att det inte va tårar av kärleken till dennis, utan mer..vet inte hur jag ska säga de, men lixom..hur jag blev sårad. Sättet han gjorde de på efter vårt 1 tillsammans och kärleken som faktiskt va så stark. Trodde så gott om honom trots allt, trodde han hade ett stort och varmt hjärta innerst inne och när han nu visat att den tanken va sååå fel gör faktiskt ont. Hur kunde jag tro så gott om människan trots allt han gjort? Har det goda övervägt så mkt, eller va tusan handlar de om? Jag kan inte fokusera så mkt då känslorna sitter på utsida numera. Har fruktansvärda humörsvängning, men jag vet att jag är på rätt väg, då jag ler och skrattar sååå mkt mer på denna korta tid.
Nåväl. Efter middagen så åt vi pepparkakor och "hemmagjord" glögg. Höm, dvs Blossa glögg, men konjak i. Mm..mumma. Haha. Satt där en tiskväll, småfulla och sa snälla saker till/om varann. Jag sa att jag va så glad att han tog kontakt med mig den nov kväll på Herkules i Lund. Han har blivit en underbar och nära vän. Vi trivs sååå bra tillsammans, trots att vi är så olika. Innan jag träffade dennis, så umgick vi ett helt år. Ofta, ofta. Det blev en veckorutin. Vi lagade som sagt alltid 3 rätters, och turades om. Alltid rött vin ikluderat och trevlig musik eller nån bra film tätt ihop i soffan. Och ja, som vanligt slutade kvällarna alltid på samma sätt. ;)
Vi va också ofta ute och åt på olika resturanger, provade oss fram. Hade pubrundor som vi sent lär glömma. Haha. Jag har en förmåga till att bli "för" full. Men fy fan vad jag värderar det året med honom. Så när vi klädde av oss för att lägga oss, så tittade han på mig i månljuset och sa att han saknat min underbara kropp i hans hem. (höm..såå underbar är den "inte"), men klart jag tog åt mig. La mig första sidan om honom och stirrade upp i taket. Känslorna va sååååååå konstiga på nåt sätt. Visste om att när jag vände huvudet så va de inte dennis jag skulle få se, och kände hur varm jag blev i kroppen och tårarna kom okontrollerat. Så underbar som Sebastian är drog mig tätt intill honom och höll om mig hårt. Kände mig som ett barn. Grät som bara den vid detta läget. Sättet som S kramade mig, tog hand om mig, pussade mig i pannan, och sa helt underbara ord till mig. Om hur fantastisk männsika jag är, och ska aldrig låta ngn få mig att tro annat. I detta läget grät jag nog mest över att jag saknat ngn som rör och talar till mig på det sättet.  Kände hans varma parfym och då kom andra minnen upp över hur mkt jag faktiskt tyckt om denna männsika. Jag blev lugn och kände mig lugn...väldigt lugn inombords. Kändes riktigt skönt. Han tittade djupt in i mina ögon...och kysste mig mjukt...och nej. Det kändes inte alls konstigt. Tvärtom, jag njöt. Och ja, det ena ledde till det andra.
Vaknade på morgonen och kände mig såå utvilad. Han lämnade nyckel som förr på bordet och jag låste efter mig och gick till jobb.
På väg till jobb snurrade tankarna åt alla håll och kanter. Men jag mådde bra!


Imorgon är det tors. Ska kolla på ytterliggare en lägenhet i Landskrona. Ska va där typ 30 min innan så jag e först av alla, kanske är en bra merit? Haha. Aja, vi får se.

På lördag är det stora planer på G.
På dagen ska Liam på kalas på Andys lekland där han själv hade kalas. Så kul för honom.
Sen vid 18 tiden ska jag till Josse. Förfesta hos henne, sedan dra till antingen fagans eller lilla torg. och därefter blir det Etage. Kuul :) Så det blir en lång kväll, och ja..det är vad jag behöver nu känner jag.


Nepp. Nu får jag väl sluta innan detta går över styr, hehe.

Vill bara snabbt tillägga:
Har en trogen läsare som kallar som för "potsie". Ingen aning vem personen i fråga är, men oavsett vad och oavsett hur jag skriver, mår, gör, så har potsie aldrig kommenterat ngt elakt. Tvärtom. Hon/han puschar alltid mig att må bättre. Berömmer mig, och får mig helt enkelt att känna mig..."bra" :)
Vill bara tacka henne/honom för allt stöd.
Och om personen i fråga vill "träda fram" så gärna för min del...*ler*, nyfiken som tusan ju.

Nä. Nu snurrar huvudet. Tröttheten början ta in.


Hörs imorron alla.

Gonatt!


Puss



Lunch på jobb. Örk vill bara hämta

0-6fa62325781efae431add346a1b35647.png

Lunch på jobb. Örk vill bara hämta lillkillen nu o dra till stortorget o leka på isen!


Såhär glad ser jag ut efter en he

0-31caf07ec45646b96b25e5ca987ba962.png

Såhär glad ser jag ut efter en helt underbar kväll/natt. :-)


Kvällen som kommer.

Agneta (Liams farmor) ville ha Liam inatt. Dom ska baka och så. Liams farmor är verkligen så go med lillkillen, och det känns skönt att man kan lite på henne till 100%.
Iaf. Jag ska då åka på "dejt" ikväll. Nervös e jag i magen som fan. Hur kommer de kännas?
Hur kommer det överhuvudtaget kännas att sova brevid en man igen..en man som inte är Dennis?
Ja, det kommer mitt hjärta visa ikväll.

Just nu är jag inne i ett stadie där de känns som om Dennis aldrig funnits. Har glömt hur han ser ut, trots att jag kan varenda litet hårstrå på honom. Konstig känsla. Och det blir allt mer och mer minuter per dag då jag inte tänker på honom, så jag vet att jag e på rätt håll.
Det va bra att han va det svinet han va, så jag kunde glömma honom så här snabbt som det går nu. Riktigt skönt.

Nej, nu ska jag i badet. Göra mig fin inför kvällen med Sebastian. Önska mig lycka till :)

Puss

Lägenheten.

Ja, då har man varit och kollat på den. Stor hall som fan. Känns lite onödig plats. Lagom vardagsrum och kök. Rummet va dock liite för litet för min smak, men jäkla coola garderober och snygg färg.
Har som sagt ca 6000 kr att renovera lägenheten med. Ska lätt byta fasad på dörrarna. Hatar sånna gamla trädörrar. Vitt ska de va. Hela vardagsrummet va vitt, vilket är bra, men ska skaffa en fondvägg med jäkla snygg medaljongtapet.
Vill även fixa till luckorna i köket. Det är de första jag ska göra, lämna in dom för ommålning.
Ja, det kommer bli skitsnyggt. Kommer aldrig mer ha stökigt i mitt liv.  *Ler*

Har nu lyssnat på lady gagas Bad romance 3 ggr om. Faan vad jag älskar den tjejen. Älskar hennes musik..hennes stil. ja allt. Så jäkla cool tjej!!
Rösten är fan inte nådig. Här ska ni få höras hennes låt poker face acoustic. Jäkla röst har hon, men lite sådär små härligt knasig. (L)



"I'm just another heart in need of rescue,
Waiting on love's sweet charity
An' I'm gonna hold on
For the rest of my days,
'Cos I know what it means
To walk along the lonely street of dreams"

Nu ska jag lyssna vidare på musik.
Hittade en gammal klassiker som jag mår så bra av.
*Ryser*



Ha en trevlig kväll.

Puss

Älskling o jag!

56172650bca6ccbd4c17ebb92e91a195.png

Älskling o jag!


En vanlig måndag.

Hej alla.

Har riktigt bull idag. Skulle egentligen bege oss till Tivoli i Danmark, men det blev uppskjutet till söndag ist.
Så idag tog jag mig i kragen och lyfte fram julsakerna och pyntade lite smått. Tänkte köpa julgran ikväll, men får se om tiden räcker till. Annars får de bli imorron.
Ska nämligen kolla lägenhet i landskrona idag kl 17.00. Hoppas över hela mitt hjärta och själ att jag får den. Det är en stor 2.a i ett bra barnvänligt område.
Lite hög hyra kan jag tycka, men det är de värt för att vi ska få vårat liv tillbax med fasta rutiner och dylikt. Detär ju trots allt en stor 2.a på nästan 70 km2 så Liam har plats och leka. Gillar att ha de stort, ser mindre stökigt ut, haha.
Börjar även jobba i Helsingborg den 1.a januari, och inflyttningen är den 1.a, så hade passat bra.
Fan asså. Det måste gå igenom!! Börja en ny kula, nytt liv, nya mål. Det är det jag ser fram emot.

Har pratat en del med Sebastian. Som sagt, så ska vi träffas igen. Har har bjudit mig på middag imorron. Dessutom har han köpt julklapp till mig. Blev rätt förvånad...men sjukt glad. Att jag fortfarande betyder mkt för honom. Han betyder såklart en massa för mig oxå. Givetvis har jag tänk en del på honom under året som gått. Antagligen för att jag saknat allt det han gav mig. Uppmärksamheten, livslusten..att han fick mig känna mig sjukt vacker och speciell.
Så ska se hur de kommer kännas att träffa honom nu när en del av mitt hjärta fortfarande tillhör en annan man.
Älskar dock inte Dennis längre. Det slutade jag med exakt den sekunden jag fick veta vilken falsk fitta han är. Så fungerar mitt hjärta/hjärna.

Faaaan. Måste få lägenheteeeeen.

*Suck*

Nåväl. Nu ska jag till Vellinge blomman med lillen.

Puss


Nejmenfy.

Gissa vad trött jag e.
Sitter här på mitt nya jobb...och ja..har lunch.
Stänger inte Höllviken förrän kl 22 på kvällarna, helt sent ju kan tyckas. Tur nog har jag inte den där stresskänslan att vilja hem till Dennis längre. Dock idag är de stresskänsla att jag ska möta tjejerna i stan, för sen bär det antagligen av till KB. Ett tag sen man va där. Riktigt trevlig faktiskt.

Hm. Ja.vet inte riktigt vad jag ska säga. Känner mig fortfarande rätt ensam. Speciellt på morgonen, då gör det mest ont. Inte efter just Dennis, utan efter kärleken allmänt, då jag är en väääldigt kärleksfull tjej. Vill ha ngn som tycker om mig, och som jag såklart ska tycka om tillbax, annars njuter man inte på samma sätt.
Kommer ni ihåg Sebastian från Lund? Som jag träffade väldigt mkt förr. Han har bjudit hem mig på en middag med rött vin och massa levande ljus. Precis vad jag behöver. Och ja, de kommer som vanligt sluta med att jag sover hos honom som förr. Är jag redo? Klart dumma Jessica så är du de..vad har du att bry dig om? Jo dig själv!!
Det ÄR faktiskt väldigt skönt att ha "ngn" i ens liv. Mittemellan. Som bjuder en på middagar i solskenet på balkongen, som tar en på utflykter, som berättar för en hur vacker och speciell man är, och som håller om en som ens kärlek gör. Fast, sen är man ju överens om vart gränsen går. Och de har funkat alldeles utmärkt hittintills, så varför inte denna gången oxå?
Så nästa vecka undrade han om jag vill komma på middag. Tänker faktiskt tacka ja, men stort J!

Puckot bestämde ju sig precis i rätt årstid. NOT! Kunde han iaf inte väntat till eftere julen, eller ja, iaf lååångt innan? Alla som känner mig vet hur galen jag är i jul och ljus. Fullkomligt älskar de. Iår har jag inte så mkt som en tomte upp. Ingeting. Har ingn lust. Men pappa har hämtat hem mina julsaker i en stoor låda med massor av tomtar och ljus. Så när Liam kommer till mig på Måndag igen slka vi pynta som tusan. Och på tis ska vi köpa julgranen. Tänker inte låta en kille förstöra för mig och Liam. Sånt som vi älskar och lever för.
Liam frågar mig ofta när jag ska hitta en ny pojke som älskar både mamma och Liam, och framförallt vill leka med Liam. Frågan gör ont, men han är inte dum, han vet väl vad som sker och inte sker. Så jag har sagt åt honom att hjälpa mamma att hitta en redig man. Så när vi är i stan eller så, så skriker liam i stort sett ut: "Titta mamma, han kan väl älska dig och leka mig med, söt är han oxå" Haha. Så jäkla go min pojke.
Han ska återfå sitt liv med fasta rutiner som Dennis slitet ur vårs händer.

Nej. Lunchen är slut. Måste kila.

Ha en trevlig lör.

Puss alla.

Ny bilägare.

Hej hallå.

Idag blev jag ägare till en söt, knallröd Ford Escort clx. Hämtade den i landskrona.
Finns lite saker att fixa på den. Drivknuta, avgasrör och sånt smått och gott. Köpte bilen för endast 4000 kr, men reperationerna kommer gå på ca 2000 kr.
Så skönt att ha bil igen. En sån där som håller kanske 1 år, tills jag återigen sparat ihop pengar så jag kan köpa en större och bättre bil. Har ju tagit buss dag ut och dag in dessa dager. Inte alls van. Men Liam tyckte de va kul.

Idag har jag varit i stan hela dagen. Mkt på stortorget med lilleman. Hyrde skridskor åt honom så han fick prova, men ja, tog 2 min sen ville han inte mer. Tålamod NOLL! :)
Väntade flera timmar på att pappa skulle sluta jobba. Han skulle köra oss till landskrona och hämta bilen. Väldigt trevlig säljare, söt oxå. Han messade mig 2 min efter vi kört hem och sa att han tyckte jag va söt och så. Pratar massor på telefonen nu, för han va faktiskt sjukt söt. Haha. Nej, inte desperat eller så, bara kul & skönt att få den uppmärksamheten när man behöver den som mest.
Har fått en lägehet i landskrona om jag vill ha den. Ska kolla på den imorron. Får se..får se. Men har bestämt mig att det är där jag ska bo tills jag möter min riktigt prins och köper tillsammans. Landskrona är INTE för evigt, bara mittemellan ting. Billiga och snygga lägenheter finns där, plus att jag har massor av vänner där uppe oxå. 

Ngn kommenterade ang dennis köpte dyra och fina saker åt mig och betalade thailand resa!? Det vet jag väl? Har jag sagt hela tiden. Hur oootroligt evigt tacksam jag är för den första underbara tiden med honom. Han gjorde allt för mig, plus lite till. Han va så säker på att de va mig han ville leva med, så den gåvan han gav mig till ett nytt liv utan skulder är...finns inga ord för de. Och jag har tackat honom personligen så mkt att jag tror han tröttnade till slut på att höra.
Många skriver det här med sambolagar och dela på möbler och så. Jag har aldrig haft en tanke på att försöka ta ngt från honom. Jag vill inte ha hans möbler. Vill börja om från börja, köpa mina egna möbler, mitt eget liv.
Det vi har haft tillsammans är nu historia. Han låter mig vara, och jag låter honom vara. Är bara ledsen de behövde bli såhär, men återigen evigt tacksam till honom, och det vet han innerst inne om.

Då behover av pengar just för tillfället är större än minnen och smycken, så har jag sålt saker jag fått av honom. Fick ett vackert guldhalsband av honom på alla hjärtans dag. Vi hade då varit ett par i 2 månader och va sååå lyckliga. Men nu e de sålt. Gjorde ont i hjärtat att göra av med det, men hade inget val. Dessutom vill jag inte ha några minnen från den tiden vi va så lyckliga, det gör bara ont. Har satt in lite andra saker på blocket oxå.

Anledningen till att dennis stalker inte får ha äran att synas påmin blogg, är för hans omogna inlägg utan ngn logik alls.
Tills han mognar får han kanske behålla ngn kommentar.....men tills dess.

Nu ska jag äta, sen surfa hela kvällen typ. :)

Ha en bra kväll.

Puss

Gomidda!

Godmorron.

Vilken trevlig natt de blev igår. Jag, Emma och Madde drog till crown. Hade väl inga större förväntningar, utan ville lixom bara dansa av oss lite.
Kom dit. Köer..jävlar. Kom in, tänkte vafan e detta? Skitmkt folk. Träffade en gammal vän som var dj där. Han satte på oss vip band. 20% rabatt i baren. Tackar. Tydligen va det ngn resturangfolk natt. Passade jag ju perfekt.
Ja, de blev en trevlig kväll som sagt. :)

Ska klä på mig nu. Åka till stan en runda. Inskaffa småstuff man behöver och dylikt.
Sen får vi se vad kvällen bjuder på. Tänkte se en bra film med lilleman. Imorron är de jobb. Första dagen i Höllviken. Ska bli spännande.



Dennis fule stalker kan inte få nog av att kommentera min blogg. Lite kul att se hur mkt han egentligen bryr sig av vad jag skirver. Men även han tycker kanske de är jobbigt för hans starka känslor för dennis. Han växer upp han oxå. :)


Ha en bra dag!

Puss

Kolla mamma. En snigel. Haha. Älsk

2d96ff237966fa6e548a40af6ad35d80.png

Kolla mamma. En snigel. Haha. Älskar dig lilleman!


Dagen som varit.

Nyss gjort ett skiiiitfult pepparkakshus, haha. Första gången nånsin, den va inte ens värd att fotografera. 
Tryckte sönder den här och där. Men från långt håll är den läcker :)
Varit nere hos mamma hela dagen typ. Ulf (styvpappa) fyller år idag, så de bjöds på middag och paj. Trevligt att samla familjen sådär.

Imorron ska jag till en ny sjukgymnast med min nacke. Ska bli spännande att få prova nåt nytt, och se vad han kan göra åt saken.

Jo. I förra veckan va det möte på jobb. Distriktchef med alla anställda.
Buger King Löddeköpinge har öppet sista dagen på söndag kl 20.00.
Alla blev helt stumma. Eh va??  Skämtar ni? Vi har 3 dagar kvar att jobba på de stället mer än hälften av oss varit med och öppna. Så jävla tråkigt. Min syster som är resturangchef blev lika ledsen, då hon oxå va med och öppna stället. Så nu blir vi alla splittrade. Många ska till triangeln i malmö, andra till Lund, några till Glumslöv. Själv ska jag till Höllviken. Trevligt. :)
Ligger precis brevid ett underbart gym, som jag tidigare tränat på, så nu e det dax igen. Första dagen på fredag blir de för mig. Förlorar massor av timmar pga dennis, då han snodde bilen. Men jag överlever.
Ska bli riktigt kul med ny miljö och nya vänner. Fast det är bara fram till sommaren då en ny Burger king öppnar återigen i Lödde. Denna gången en fristående lokal på ett bättre läge med driv in dessutom. Då ska alla gamla löddefolk tillbax igen. Kul.

Nåväl. Imorgon blir det utgång för min del. Först en liten pubrunda och sedan till Crown med några vänner. 
Längesen man va ute sådär en vardag, men har inte glömt hur kul det faktiskt kan vara. Rätt mkt folk lär de bli då jag vet 3 företag som ska ha julbord denna dag. 


Mitt förra inlägg skapade panik känslor hos Dennis vänner. Säger jag ljuger och dylikt, men hur i helvete vet dom de?
Har dom levt med Dennis bakom stängda dörrar i 1 år? Nä! Varför i hela friden skulle jag hitta på sådana saker?
Vore ju straffbart att hitta på nåt sådant.
Önskar att de verkligen va annorlunda, då jag gärna hade velat spendera våra liv med honom, då jag trodde han va en okej kille. Men skenet bedrar efter en tid...tyvärr.
Men alla ni som döper er till olika karaktärer. Snälla sluta och visa ert rätta jag.
Fast, är egentligen inte nödvändigt, då jag antar jag vet vem ni är.

Nej. Nu ska jag prata en stund med vännerna på msn, sedan blir det en bra film och nattinatt.

Ha en bra kväll.

Puss

Förhållandets sanning. (Långt inlägg)

Hej alla.

Fy fan vilka dagar jag haft. Hade glömt hur ont det gör. Fy fan. Smärtan i magen, tårarna som kommer oavbrutet, hjärtat som bankar extra hårt och svetten som rinner.
Man tänker bara på de goda, goda och goda. Vilket vi förståss hade massor av. Ytligt!
Egentligen va förhållandet rent ut sagt bajs. Jag mådde bajs. Älskade honom som fan..tror jag iaf. jag har en förmåga att totalt förälska mig och ger såååå mkt kärlek till min älskade. Och på så sätt kräver jag en del tillbaka. Inte överdrivet eller så, utan normalt. D va en skum typ. Humörsväningar som fan.
Dagarna höjdpunkt för mig va kvällarna. Då hade vi våra underbasra rutiner. Inget bråk (oftast), bara massa mys med film och kärlek. Satt alltid nära, nära varann och höll hand, kramades och pussades. Utan plikter. Varje kväll.
Men asså. Är de meningen att alla andra timmar på dygnet ska vara oroliga och obekväma? Och att man varje gång kom hem skulle vara orlig på vilket humör han va på. Hade jag gjort nåt fel? Hade Liam råkat göra ngt han inte får? Har jag glömt bädda sängen? Glömt diska, eller plocka undan nåt? Nervös, nervös. Det hände att jag gjort fel (enligt honom som är småååååsaker) och jag fick stå ut med smärta i hela kroppen, tårar som sprutade, massa hot och hat. Han skulle drämma laptopen i nacken på mig (som han skrek när liam stod brevid, och då sa Liam: Du slår inte min mamma). Han har hotat mig mååånga ggr. Slagit nävar i borden där liams saker har fått bli offer. Han har kastat ut mig många ggr, då jag åkt hem till en vän eller mamma och avreagerat mig en del. Han har säkert "gjort slut 5 ggr". Kommer såväl ihåg en gång. Han hade rotat genom min väska och hittat lite pengar som jag hållt hemligt för honom. (Eftersom jag skulle spara ihop pengar till hans 30 års fest som kostade mig en hel del), och OM ni bara sett vad jag fick stå ut med den dagen. Tur inte Liam va där säger jag. Han rotade alltid i min mobil, öppnade all post, letade, letade och letade. Varje dag va jag som ett nervrak, fast jag egentligen visste jag inte gjort nåt fel.

Alltid, alltid, alltid, alltid varenda jävla fukking gång fick jag och liam göra saker själv. För han ville inte med, för det ena efter det andra va tråkigt. Trots att de handlade om te.x gocart som han tycker mkt om, men om det inte va med vännerna så ville han inte följa med. Jag jobbade varannan helg och vi lovade varann att den helgen vi va lediga tillsammans skulle vi göra ngt med lilleman. Ena dagen iaf. Men det löftet bröts rätt snabbt. Kan inte räkna på fingarna hur många ggr jag suttit på vanningen, andys lekland, vellinge blomman, bio själv med liam med mina ögon fyllda med tårar.
Aldrig nånsin gjorde han nåt med oss 2 bara. Då kan ni kanske tycka att vi ofta gjorde saker? Ja..jo. Varje gång vi gjort nåt med liam är när ngn av hans vänner tillfrågat oss. Det va hans vänner som frågade om vi ville med till skara sommarland (då dom har egna barn), så givetvis blev jag och liam tokglada när vi äntligen skulle göra nåt som familj. Givetvis hade vi jättetrevligt och mysigt. Vår kärlek till varann va ju stark. Men det är inte meningen man ska behöva bli som ett barn igen för att ens sambo vill umgås med mig och Liam.
Så ja. Allt jag och liam i stort sett gjort, har blivit på egen hand.

Sen när de kommer till bara mig och dennis. Det vill säga vår ensamma vecka. Han jobbar över varje varje varje dag. Så vi träffades typ ca 3 timmar på kvällen, och då blir det en film såklart och mys i soffan.
Jag är en aktiv kvinna med massa känslor. Romantik är en sak jag högt prioriterar.
Dennis har ALDRIG köpt så mkt som en blomma till mig.
ALDRIG frågat mig om vi ska hitta på nåt som tex bio, resturang, ta en promenad, eller va fan som helst.
ALDRIG gjort ngt för att göramig glad.
Nepp. det va ALLTID jag som fick fråga och kämpa mig fram till att vi skulle göra nåt tillsammans.
Älskling. Ska vi på bio?
Svar: Hmm, ja, vi får se. Isf välj en bra film, annars går jag inte (typ så).
Älskling. Ska vi äta en bit god mat ute?
Svar: Hmm, vi får se. Är jag hungrig så äter jag hemma, är jag inte hungrig tills du kommer hem från jobb så kanske vi kan gå. Tänker inte sitta här hemma hungrig och vänta på dig.
Älskling: Ska vi ta motorcyklen och köra en runda och kanske spela minigolf?
Svar: Hmm. Vi får se. Är nog trött sen.

Kan hålla på såhär i eeevigheter. Jag har kämpat och kämpt och kämpat för att detta förhållande ska funka och för att jag inte ska må dåligt. Men kan säga att han gjorde de svårt för mig.
Det tar inte i när jag säger att han är den tråkigaste pojkvän jag nånsin haft.

Jag gjorde väldigt mkt för honom. Jag gör saker för de jag älskar. Det tråkiga är när det inte uppskattas. Ta några exempel. Hans 30 års dag hade jag smygbjudit hem massor av hans vänner. Hade städat och lagat mat hela dagen till allihopa. Stod där i köket helt svettig och flottig och hade knappt hunnit göra vid mig. Dennis bror asnländer tidigare och dom börjar spela tvspel ist för att hjälpa till med de sista. Fick kommentaren av dennis: "Lönt och hålla på såhär länge/mycket med maten. Jag hade gärna bara besdtällt en pizza ist" Fy fan vad ont det gjorde. Låtsades gå på toa, grät som fan. Torkade tårarna och fortsatte med maten.
Ett annat exempel är liams vuxen kalas. Jag skulle bjuda på kakor. Bakade från 9 på morgon tills gästerna kom kl 15, plus 45 min till. Hade varken hunnit städa eller nåt för att allt skulle hinnas med. Hade ju liam oxå som tog en del tid och uppmärksamhet. Ja, ni kan ju gissa vad D gjorde heeeeeeeeela dagen. Spelade dataspel. Och sen hade han maga att göra sig ovänn med mig att jag inte städat, ch hur jävla onödigt de va att baka dessa kakor (jag älskar att baka och de vet han) och att jag va jobbig osv osv. Okej. Ja. Ni kan ju tänka er hur jag kände mig.
Som sagt. Gjorde såååå mkt för denna människa, och fick inget tillbax. Man blir bitter till slut.

Det värsta av allt är nog att han inte riktigt gillade min son. Han visade iaf inte nåt.
Ville alltid ha honom i säng så fort som möjligt. När liam väl va vaken satt vi o kollade på tecknat tillsammans, och dennis höll sig undan i sovrummet med sitt jävla dataspel hans databeroden lillebror trackat på honom. Så fort Liam gick och la sig så kom han fram igen.
Han lekte aldrig med liam självmant, utan liam tjatade, snälla dennis, kan vi leka kurragömma, kan vi brottas, kan vi leka med bilar. Oftast gjorde dennis vad liam frågade om, men man såg att de tog emot.
Han sa aldrig hej till Liam när han kom hem från jobb. Utan samma rutiner. Pussade och kramade mig, gick in och tvättade händerna och satte sig sedan vid datan för att spela. Påpekade några ggr, att han fan skulle hälsa på liam oxå. Efter lite mummel så kom de fram "hej liam". Han hjälpte heller aldrig till som en "styvpappa". Jag fick göra allt. Alltid jag som lagade mat, diskade, tvättade, städade och hade mig. Liam behöver min uppmärksamhet rätt mkt och det blev tjat på mamma, mamma, mamma hela tiden. Det kunde handla om en småsak som att torka honom efter ett toabesök, eller att hjälpa honom ta ner ritpennorna eller vafan som helst. Tillochmed när jag duschade fick jag göra saker. För ja. Dennis hade helt enkelt inte tid. Han spelade ju datan!! Jag har nog aldrig känt mig mer ensamstående som under vårt förhållande.
Jag levde för den kärlekn på kvällarna när liam lagt sig. Och då tog jag för mig för att klara mig ett tag.

D är en väldigt omogen 30 åring. Han umgås med en väääldigt omogen vän, som han även jobbar med. Diggar inte denna killen alls. Han är för omogen för mitt tålamod. Och en riktig stalker är han oxå. Jisses. Killarna jobbar ihop, men han fick aldrig nog av D. När dennis väl kommit hem efter övertid på jobb så vill man ju umgås. Men den här nörden till vän tillät inte riktigt de. han va sååå svartsjuk på mig och Dennis. Jag ljuger inte när jag säger att han ringde minst 3 ggr per kväll, ALLTID efter kl 22 på kvällarna. Störde oss när vi mös, kollade på film, hade sex, duschade, snackade allvar...ALLTID. Ring, ring, ring, ring, ring. Efter ca 5 månader tillsammans sa jag till D att nu får det fan räcka, börjar ju bli obehagligt. Men efter 1 år tillsammans va det alltid när telen ringde "Deeennis...det är johan", utan att ens kolla på telen. Han va sååå beroende av D. Aldrig varit med om nåt mer skrämmande. Dennis tyckte ibland att de va jobbigt, men sa att han kände sig dum att be honom sluta. Usch. Skaffa ett liv för fan tänkte jag varje gång. Stackars flickvän till honom och alltid hamna på 2.a plats.
Nej fy fan. Är såååå glad att slippa den där stalkern.

Jag kan inte sluta nu. Måste berätta om min abort och hans underbara stöd. *Nooot*
På morgonen skulle jag göra abort hemma (hade hög feber den dagen). Oturligt nog hade jag glömt abortpillerna i bilen och väckte d och frågade om hans nällt kunde hämta dom,då jag både hade feber och va psykiskt ledsen. Men nää. Vad trodde jag. Gick snällt ner och hämtade tabletterna själv. Tog som och somnade om 1 timme till. Dax att resa sig upp. Blodet foooorsade och smärtan va sjuuklig. Satt i duschen i 2 timmar. EN gång kom Dennis in. Och det va inte för att fråga hur jag mådde, utan för att påpeka att jag blött ner golvet.
Efter ca 1 timme till när jag låg och vred mig av smärta i soffan med en dennis som satt med armarna i kors och gav mig inte en blick. Han hade fullt upp att titta på tv. Barnmorskan ringde som bokat för att höra hur jag mådde. hade blött 7 bindor för mkt på en halvtimme och morfinet hjälpte inte. Blev skickade direkt till sjukhuset. Dennis körde mig in. Och när vi väl va framme så upptäckte vi att jag råkat blöda på sätet, så dennis blev irriterad och släppte av mig på pakeringen på sjukhuset och körde iväg o tvättade sätet. Så ja. Fick ta mig in på sjukhuset och skriva in mig själv med min smärta. Efter ca 1 timme dök D upp. Låtsades som ingeting.
Härligt stöd va?


Nåväl. Slutet kom rätt hastigt. Oväntat hastigt. Pang boom. Smärtan va enorm, samtidigt som jag innerst inne hoppats att denna dagen skulle komma, eftersom jag aldrig själv hade klarat av att göra de.
Pratade och pratade och pratade. Dennis hade aldirg haft en tanke att flytta med oss till lödde, som han lovat pga Liams skolplats. Han älskade mig fortfarande med kunde inte riktigt säga vad det berodde på. Jag fattade såklart. Vi är alldesles för olika.
Men inte fan kunde jag tro att han skulle träffa en annan 2 dagar efter vårt avslut. Samtidigt som jag bodde kvar.
Jodå. Här har vi den riktigt osäkra och omogna sidan av dennis. Ensamheten. Det borde jag fattat själv när han efter 2 månade fullkomligt äääääälskar mig, efter 7 år, hus och hund med en annan tjej. Jag va kär och blind.
Han betalade av alla mina skulder och bjöd mig till thailand. Det va roser och gröna skogar ska jag säga. Vi va såååå lyckliga. Helt sjukt att man kan känna så. Men de gick snabbt över. Och nerför. Men man vill inte inse de när kärleken är så stark.
Ja. Som jag sa tidigare, så grät jag av ren smärta, oro, ångest. Vad skulle hända nu? Var ska jag ta vägen? Vem ska nu älska mig? Vem ska jag nu bli omhållen om kvällarna? Ahh. paaaniken kom.
Ont, ont ont gjorde de.
Tog förnuftet tillfånga. Tog mitt pick och pack och flyttade hem till pappa i mitt gamla rum. Så nu bor vi här. Utan möbler, nånting. Dennis tog allt. Vet dock inte hur allt sånt fungerar. Han gav mig inte ens hälften av våra besparingar.
Jag blev lovad bilen tills jag hittat en ny pga jobb och Liam. Men den spinkiga lilla k*kjäveln tog sin lilla stalker och hämtade bilen nere på min gata mitt i natten typ. Utan förvarning. Jag ska nog säga att jag e glad han gjorde detta. För när jag såg honom för första gången på länge där, då jag va fylld med hat, så kände jag, fy fan. Hur i helvete har jag kunnat gråta över denna pojk? Hur han jag kunnat stå ut 1 år med denna pojk? Tömde bilen på mina ägodelar, spottade han i huvudet, gav fingret och gick där ifrån med näsan i vädret och fylld med hat, stark hat. Min pappa va minst lika arg. Han frågade den lilla rädda dennis om va tyckte han va tuff nu? Hans stalker vågade inte visa sig utan satt i sin fula bil och skämdes.
Tack vare att jag har fast jobb och ingen hyra så har jag råd med ny bil. Så imorgon ska jag tilll en bilhandlare och inskaffa min nya söta bensinsnåla bil :-)

Trots allt. Trots allt gråt, alla känslor, alla minnen, på gott och ont, så känns de relativt bra i min kropp.
Jag vet att detta är rätt som hänt, och ville gärna inte bli ovänn med D. Men eftersom han ljög mig rätt upp i fejset, så blev det såhär. Tål inte falska män. Det värsta jag vet. Så ja. Han hoppar återigen i ett nytt förhållande, och blir lika tokkär. Tills de inte är kul längre. Så kommer han hålla på i evigheter. Och därför bryr jag mig inte längre.
Tänker numera bara på mitt eget. Ute på markanden igen. Nya äventyr, nya känslor, nytt liv.
Där jag vet att den rätta för mig och liam finns där ute.
Och det värmer i mitt hjärta och veta hur underbara vänner & familj jag har.
Tack snälla allihopa för ni finns.
Älskar er så!


Jag blommar ut på nytt!