Ny bilägare.

Hej hallå.

Idag blev jag ägare till en söt, knallröd Ford Escort clx. Hämtade den i landskrona.
Finns lite saker att fixa på den. Drivknuta, avgasrör och sånt smått och gott. Köpte bilen för endast 4000 kr, men reperationerna kommer gå på ca 2000 kr.
Så skönt att ha bil igen. En sån där som håller kanske 1 år, tills jag återigen sparat ihop pengar så jag kan köpa en större och bättre bil. Har ju tagit buss dag ut och dag in dessa dager. Inte alls van. Men Liam tyckte de va kul.

Idag har jag varit i stan hela dagen. Mkt på stortorget med lilleman. Hyrde skridskor åt honom så han fick prova, men ja, tog 2 min sen ville han inte mer. Tålamod NOLL! :)
Väntade flera timmar på att pappa skulle sluta jobba. Han skulle köra oss till landskrona och hämta bilen. Väldigt trevlig säljare, söt oxå. Han messade mig 2 min efter vi kört hem och sa att han tyckte jag va söt och så. Pratar massor på telefonen nu, för han va faktiskt sjukt söt. Haha. Nej, inte desperat eller så, bara kul & skönt att få den uppmärksamheten när man behöver den som mest.
Har fått en lägehet i landskrona om jag vill ha den. Ska kolla på den imorron. Får se..får se. Men har bestämt mig att det är där jag ska bo tills jag möter min riktigt prins och köper tillsammans. Landskrona är INTE för evigt, bara mittemellan ting. Billiga och snygga lägenheter finns där, plus att jag har massor av vänner där uppe oxå. 

Ngn kommenterade ang dennis köpte dyra och fina saker åt mig och betalade thailand resa!? Det vet jag väl? Har jag sagt hela tiden. Hur oootroligt evigt tacksam jag är för den första underbara tiden med honom. Han gjorde allt för mig, plus lite till. Han va så säker på att de va mig han ville leva med, så den gåvan han gav mig till ett nytt liv utan skulder är...finns inga ord för de. Och jag har tackat honom personligen så mkt att jag tror han tröttnade till slut på att höra.
Många skriver det här med sambolagar och dela på möbler och så. Jag har aldrig haft en tanke på att försöka ta ngt från honom. Jag vill inte ha hans möbler. Vill börja om från börja, köpa mina egna möbler, mitt eget liv.
Det vi har haft tillsammans är nu historia. Han låter mig vara, och jag låter honom vara. Är bara ledsen de behövde bli såhär, men återigen evigt tacksam till honom, och det vet han innerst inne om.

Då behover av pengar just för tillfället är större än minnen och smycken, så har jag sålt saker jag fått av honom. Fick ett vackert guldhalsband av honom på alla hjärtans dag. Vi hade då varit ett par i 2 månader och va sååå lyckliga. Men nu e de sålt. Gjorde ont i hjärtat att göra av med det, men hade inget val. Dessutom vill jag inte ha några minnen från den tiden vi va så lyckliga, det gör bara ont. Har satt in lite andra saker på blocket oxå.

Anledningen till att dennis stalker inte får ha äran att synas påmin blogg, är för hans omogna inlägg utan ngn logik alls.
Tills han mognar får han kanske behålla ngn kommentar.....men tills dess.

Nu ska jag äta, sen surfa hela kvällen typ. :)

Ha en bra kväll.

Puss

Kommentarer
Postat av: Annie

Måste kolla, är de du som kommenterat hos mig? :)

2009-12-04 @ 14:34:06
Postat av: c

du skrev ju att han aldrig gav dig något alls?!

2009-12-04 @ 23:55:01
Postat av: Jessica

Nu snackar jag inte ekonomi. Måste tänka liiite längre än så.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback