Valborgsmässoafton!

Ikväll är de fest, fest och åter fest!

Dock flera olika alternativ och fester, men vi får se vart man hamnar! Lund är dock det största lockbetet...
Jag dricker inte ofta, men ikväll så! :-)

Jisses vad jag sovit lite de senaste dagarna.
I fredags somnade jag kl 05.00, upp kl 08.00..drog och solade på stranden, tills molnen kom, då jag skulle köra hem och lägga mig, men det visade sig att min pil pajjat SOM VANLIGT!!!! Så pappa fick komma och bogsera hem mig. Drog o jobbade vid 16-21, sen ut på kvällen...kom hem, och somnade vid 05 igen, och sen upp kl 07 för att jobba. Hämtade liam hos alex efter jobb, körde hem till Vellinge, gick på tivolit med honom och moster emely. Åkte en massa, sen körde jag tillbax till lödde och lämnade lillen igen, sen hem till vellinge IGEN...*orka*...kom hem vid 19 tiden. Gjorde vid mig, drog till studentområdet parntesen i lund..hade sjuuuukt kul och trevligt! *s* Kom hem, somnade vid 04 tiden och upp idag vid 13...äntligen skönt att få sova ut. Ni kan ju bara gissa hur trött jag varit...*puh*

Men nu e jag lite utvilad till ikväll iaf.

Saknar liam som bara den just nu....så att det gör ont i magen!
Men ska hämta hem honom imorgon eftermiddag...sen är han min fram till fredag...för sen ska jag till sthlm..*Ihh*...Längtar!


Nej, nu måste jag fixa lite saker till ikväll...:-P
Ska ner till Systemet...och tvätta utvalda kläder..

Ack så kul man kan ha på en "förfest"...

image162


image163

Japp, japp!


Vi hörs och kanske ses ikväll....vart jag nu hamnar! :-)


Ps. Ta det lugnt med drickandet och gör inget som jag inte skulle göra....;-)

Puss

Tjenare!! :-D

Sorry..inte skrivit på nån dag. Inte haft så mky tid med tanke på all sol och värme...OCH tyvärr jobb.

Alla dessa underbara lata dager på Bo01, Klagshamn, Kämpinge, Pildammarna...

Ojojoj...färg har jag fått...*s*...

Dock har jobbet tagit alldeles för mkt tid än vad jag velat, men jag ska inte klaga :-)
Haft det så mysigt och specillet dessa dagar.

Har gjort en massa med liam oxå...bland annat klippt av hans fina lockar, hehe. Det va dax för en pojksommarfrilla, haha.
Själv ska jag beställa tid hos frisören nästa vecka, innan jag åker till Sthlm..bara klippa till det lite och kanske slinga de, vi får se =)
Åker iaf antingen på tors eller fredag. Antar det blir fredagen, eftersom att vara utan liam allför mkt klarar jag INTE!
Vi ska ändå bara supa och festa hela helgen, så 3 dagar räcker nog gott och väl...
Sen ska jag klart hinna med och träffa en viktig person i mitt liv oxå!

Sen så är det snart dax för resan....sorry att jag tjatar en massa, men har inte varit utomlands på evigheter...dvs första sommaren alex & jag blev tillsammans. Guuud vad jag saknar den resan...alla underbara kvällar med den mannen jag älskade över allt som fanns. Så kul vi hade...Vi samarbetade så bra på den tiden...haha..nu syftar jag på en tävling jag va med på...och jag VANN!!! :-D...Tack vare alex...haha..svårt att förklara. Kommer oxå såväl ihåg den otroligt fula lilla rosa sommarhatten jag hade, haha. Såg ett foto på den härmodagen, höllt på att trilla av stolen...jag det är sånna små detaljer som är viktigast. Rida häst, bada, äta glass, shoppa...*gud*...Nu kommer jag på villospår...sorry. *Sakna*

Jag sitter här....typ rätt naken, haha..för det ville ni ju veta...jag fryser lite. Har nyss duschat efter jobb, och ska ut ikväll. Lite roligt det där. Jag somnade vid 4 tiden i natt....upp kl 08....jobba tills nu....ut nu, och sen upp kl 07.00 imorgon...jag e galet galen. Men har inte festat på länge så jag känner att jag måste få dansa av mig en hel del :-)

Jobba till kl 16 imorron...sen på kvällen ska jag göra ngt speciellt för min del...Längtar som faaan!
Kaffe är äckligt ;-)

Idag på jobb fick jag ett oväntat men helt underbart trevligt sällskap.....en lång kram och småprat...kom övernes om att ses på valborg...fest i lund :-D 2 år sen sist jag träffade den personen...

Nej, nu måste jag sminka mig....vi hörs imorogn när jag är trött som en myra som sprungit maraton..



Ps. JÄVLAR sikken match idaaag! FORZA MALMÖÖÖÖ! 4-0....Junior är bara bäst ibland! :-P


Puss & Kram!

Vellinge..





..är en helt underbar liten by som jag verkligen älskar med hela mitt hjärta.
Är uppväxt här, har alla minnen här..allt har hänt här.
Bor på samma område jag växte upp och trivs som fisken i vattnet.
Ja...Vellinge är en pärla!

Men folket i Vellinge kan verkligen chockera.
Igår såg man löpsedlar överallt..."Mördare gripen i sitt hem i Vellinge"....ehh va?
21 år gammal..ooookeeej! Nu va man väääldigt nyfiken...VEM är det?`
Köpte kvällan, läste och snokade, men ingen jag kände till. Inte ens ett namn..
Ryktet sprids rätt snabbt i Vellinge, så man tänkte man bore veta rätt snart..Emma & Camilla a här på kvällen och hade filmkväll, vi snackade rätt mkt om den här mördaren. Ringde runt och letade på nätet. Tills slut lyckas vi googla honom. Där satt den! Nu vet vi vem det är, och alla är chockade...
Svartsjukedrama....ja..vi alla vet vad en hemsk svartsjuka känns, och förmodligen kan göra med folk.
Tycker dock synd om den här killen och tjejen..måste va jobbigt för henne. Men faktiskt så tycker jag synd om den här killen som mördade honom oxå. Självklart....det måste ha varit hemskt för honom. Stackarn...


Har hänt en hel del de senaste dagarna.

Har börjat sent eller varit ledig, så jag & liam ha hittat en på en massa kul och mys i solen.
Varit mkt hos mamma i hennes mysiga trädgård, och lekt med djuren och solat.
Gungat, åkt kana, lekt i sandlådan, promenerat, plockat en massa gräs till mina gnagare och slängt oss i det underbart gröna gräset...ja, nu är vi 100% säkra på att det ÄR vår!!


Fick 2 st röda rosor häromdagen....och ni kan ju gissa vem som gav mig dom :-)

Alexander vill så gärna träffa mig igen...och jag vill såklart träffa honom, men tiden är så knapp för tillfället när jag har liam så mkt jag har. Jobbar & har liam...inte tid att träffa killar nu...Har förklarat, och de förstår mig...Men har bara fått höra att de väntar tills jag har tid, känns skönt, väldigt skönt. Alex får ju tillbax sitt körkort redan den 5.e maj. Då återgår allt till de vanligt igen...även om jag alltid kommer ha liam de där extra dagarna *s*

Igår va jag och shoppade..fick ett ryck.
Handlade ett par shorts, skitsnygga. En kjol, ett snyggt linne, 3 par skor, örhängen, min älskade parfym som är slut...Dior Addict, ÄLSKA! Ja, så man är aning fattigare, men måste ju förbereda mig inför resan som jag så otroligt mkt längtar efter.
Ska bli helt underbart kul. På fredag ska hela resan betalas in...sen har man 1 månad på sig att shoppa loss till resan för både mig och liam *åhh*...längtar!....LÄNGTAR!
Tänk den dagen vi är på strurp & ska checka in...alla är glada och spända. Speciellt lille Liam som kommer se detta stora plan. Han har flygit innan, men det va för 1 år sedan och han minns absolut inte de. Så detta är ändå "nytt" för honom :-) Och flyget tar ca 3,5 timmar.. så det gäller att ha med sig ritblock, godis, spel, lastbilar osv osv haha. Vi är framme på kvällen...rätt trisst, men samtidigt skönt. För då checkar vi in, gör iordning...vi alla kommer va rätt trötta. Vi kommer gå ut och gå en runda och kanske äta en bit och njuta av värmen. Och sen vila upp inför morgondagen...den kommer bli helt underbar!! Alla dagar kommer va de..(L)











Ja..finns så många bilder...

Pratar med josse från sthlm just nu.
Och vi bestämde precis att jag ska åka upp dit nästa helg...Wiiie!
Vi har planerat lite nu.. Blue moon bar på lördagen...sen nån fest på fre och shopping på dagen eller nåt sånt...men underbart ska de bli!
Ska boka flyg nu...=)





Jaha..nu ser jag vad klockan är...*sucka*
Ska lämna liam hos alex för att jag ska jobba..Springpass.
Träna på springpasset eller så tänker jag springa i det fina vädret...vi får se :-)
Sen hämtar jag lilleman igen kl 19...(L)

Vi hörs ikväll =)

Puss!

Fjortis!

Morrn!

Börjar kl 16 idag..skönt.

Ska lämna liam till alex innan jobb och hämta honom efter.
Sen imorgon är jag ledig och ber till gud om att det ska bli fint väder..*ber*
Då ska jag & Liam hitta på nåt riktigt kul...vi får se vad!

Igår va en speciell dag...på alla sätt och vis.
Alex....visade sig mer öppen mot mig på ett sätt det va längesen jag såg. Vi pratade....pratade med och om varann. Det va många år sen sist. Alex t.om va den som nämde hur många år sedan det va jag flyttade ifrån honom. Och jag påminde honom att i Juli är det 2 år sedan, och att vi bröt upp helt i augusti. Det blev lite tyst i luren....vi bägge tänkte en massa där...det vet jag. Vi pratade om mina katter, hans jobb, mitt jobb, vår ekonomi, liam, livet.
Ja..vi satt i telen ett bra tag och snackade. Fast vi hade träffats nån timme innan, och pratat i tele innen oxå.
Det kändes väldigt skönt...inget bråk, inget tjaffs...bara prat. Vet inte vad jag ska säga om det...är vi på väg att äntligen bli bra vänner, eller är det mer än så?

Ja, då va det snart valborg...trevligt.
Vet inte vad som händer den dagen, men liam ska vara hos alex på kvällen iaf, eftersom, hans farfar kommer ner och hälsar på (bor i norrland), så har lovat alex att han ska få ha liam nån dag då.
Fast eftersom det är det årliga tivolit i Vellinge, så ska jag gå dit med Liam så han får åka lite och så.
Mamma & Ulf ska till husvagnen på ivön, och Emely, min lilla syster som ska bli 14 i år, vill såklart inte följa med när det är årets största fjortisfest på tivolit då. Kommer själv ihåg...fy fan vilka festaer man haft vid den åldern.
Söp sig redlöst full på en hemmagjord blandning på mammas alla spritsorter. Man låg vid 2.an (2 kilomtersrundan) och spydde medans ens vänner snällt höllt uppe ens hår och killarna tyckte man va småhäftig så man fick sig ett hångel oxå, haha. Ja..vilka dagar. Saknar dom enormt, och nu är det min lillsysters tur. Har pratat med henne..hon är lite "finare" i kanten än vad jag alltid varit, hehe. Så jag litar på henne, men även hos henne kan skenet bedra. Iaf...till saken. Hon vill bo hos mig den helgen mamma ska iväg. Och självklart får hon de..systrar ställer alltid upp :-)

Nej, nu ska jag ut och leka med lilleman. Vi ska gunga, köra med hans 4-hjulng och handla glass till honom. Det börjar bli lite soligt ute nu efter morgonen dis!

Hörs! =)

Gott, gottigott gott!

Gokväll damer och herrar!

Tjjaa...vad har jag gjort denna dagen?

Kan ju börja med att säga att MFF spelade riktigt kasst idag.
11 hörner.....utan mål..tss..kasst. Att få ett poäng av en straff...jaja. Bra jobbat...*ironi*
TFF däremot spelade faktiskt helt okej...faktiskt!

Liam har varit ute och kärt sin fina 4-hjuling idag.
Sen åkte vi till Alex och hälsade på. Jag stack och tränade en stund...lika skönt som vanligt.
Åkte till Alex igen. Har aldrig varit med om att han va så trevlig som han va idag. Men det va skönt att kunna skratta med honom igen, även om det va lite spel från min sida för att inte han ska känna sig illa till mods när han väl försöker skämta & om jag inte skulle skratta. Då kanske han lägger av med det helt. Det lät inveklat, men vi hajjar säkert. Jag, Alex & Liam spelade fotboll och blåste bubblor ca 1 timme. Vi hade trevligt. Sen kände jag att de va dax att köra så inget hann förstöras. Det är så...man ska alltid lämna stället när det är som roligast..så det inte hinner bli tvärtom. Då minns man bara de trevliga..

Vill bara "skryta" lite i dagens blogg. Eller skyt och skyt...finns kanske inte mkt att skryta om, men tycker ändå det är dax för lite nya bilder på mitt musklebyggande. Det kanske inte syns så stor skilland från förra "spänn fotot", men omkretsen är större. Tyvärr så pga min nackskada (för er som inte vet, så har jag kronisk nacksjukdom), så är jag starkare i vänster arm. Så det syns verkligen på bilderna vilken arm som fått mest träning..haha. Men min PT ska hjälpa mig att bygga upp höger arm lika mkt.
Skratta inte....hur vacker kan man vara efter ett hårt träningspass & när man spänner sig om man skulle skita?

image158



image160



Hör har vi den lite äldre bilden...ser ju nästan större ut, men det är jag dock ej! :-)
image161





När vi kom hem, så va vi ute en stund till. Åkte och handlade, sen hem och tittade på tv...Byggare Bob va det denna gång.

Telefonen ringde..det va "han".
Vi snackade ett bra tag om allt....han berättade att han hade en blomma som väntade på mig hemma hos honom. Jag ba..okej? En blomma...jaha...vad trevligt...hrmm..Visste inte vad jag skulle säga där heller. Tack sa jag.
Sen bjöd han ut mig imorgon kväll efter jobb.
Jag visste inte om jag skulle tacka ja, eller som vanligt skylla på att jag aldrig har tid för sånt.
Egentligen har jag inte tid...faktiskt. Även om det är "Alex vecka", så har jag lillen...och det är ngt jag verkligen vill.
Men sen tänkte jag...varför ska jag alltid tacka nej? Varför ska jag alltid skylla att jag aldrig har tid? Varför ska jag sällan få göra ngt för mig själv? Visst, jag har en son...som är mitt liv, men det behöver inte betyda att jag inte har en framtid med en man och nya barn? Hur ska jag kunna ha en framtid med man och fler barn om jag aldrig ska ha tid pga det barnet jag redan har? Det finns alltid tid för saker, om man verkligen vill de.
Så jag förklarade för honom....som vanligt....att jag inte har tid etftersom jag har min son. Han frågade lite snällt och oskyldigt om det inte finns en chans att ngn i familjen kan ställa upp att passa & natta honom imorgon, så jag kan få träffa honom. Jag förklarade för honom att det är svårt eftersom folk ska jobba. Men då syftade han att de inte behövde bli sent om det va problem. Resturang, Bio, Promenad?... Så jag sa att jag faktiskt skulle fråga lillayster som bor 10 meter från mig. Men att om inte hon kan, så går det inte. Då sa han att, jaa..men då får såklart Liam följa med oss, för det är faktiskt dig jag vill träffa. Jag sa att det fanns en möjlighet till det oxå, men att då får vi anpassa oss efter hans behov...inga problem! Meeen trots att det finns alternativ till bägge, så är jag ändå lite osäker på vad jag vill. Men som jag alltid säger, så får vi se hur det känns imorgon. Visst är jag värd att få gå på dejt, men jag vill vara med min son oxå...*sucka*..


Jaja...nog om de.

Ska jobba springpass imorgon...skönt. Lämnar liam på dagis lagom innan middagdax, jobbar. Drar och tränar, jobbar och sen hämtar honom hos Alex. Perfekt!
Sen får vi allt se vad som händer på kvällen!


Nu ska jag titta på DH..som vanligt och njuta. Sen är det läggdax för fröken Wiren oxå!



Ps: Varför blir jag så bajsdålig på bild? Hajjar inte de fenomenet!



(Globaj DJs - What a feeling) (8)


Puss hej!


Underbara bilder!

image152Äntligen har jag fått bilderna från danmark. Och där finns en massa, massa. Tog bara ut några ur högen..vill egentligen ha med alla ;-)

image138

Nykissad ;-)

image139

Vilket väder!!

image140

Första karusellen...han verkligen älskar det! :-)

image141

Detta va favoriten för lilleman!

image142

=)

image143

Så kul vi vuxna verkar ha de ;-)

image144

Öhh ;-)

image145

Helt underbart!

image146

Älskar er!

image147

Kolla in de vackra blommorna!

image148

Haha...ska åka demonen...heeelt själv :-P

image149

Hej min älskade!

image150

Killar i magen :-D

image151

Släpp av miig!! Hehe..

image153

Hehe...mysigt värre!

image154


Glass e gott! :-)

image155

E det varmt hjärtat? :-)

image156

Här fick han välja en ballonh för HUNDRA jäkla svenska kr, hehe..rena rånet! Det tog ca 15 min för honom att komma fram till att han ville ha en fisk! ;-)

image157

Kul hade vi, och det va en underbara dag med mkt smått och gott, bilden talar för sig själva! :-)







Nej, nu ska jag och liam ut och köra hans nya fyrhjuling som jag köpte åt honom igår. Den är rätt så stor ocg maffig. Spelar musik om han vill, tutar, blinkers med ljud, fram och bakljus. Han bara älskar den. Vi skulle egntligen ner till trelleborg på tivloit där, men han ville hellre ut och köra sin bil...självklart får han välja!


Alex ringde igår när han va lite småberusad. Glad som ett lärka va han? Skumt må jag säga..man blir helt chockad. Jag va däremot inte så glad..inte sur heller. Men jag hade ingen anledning att vara trevlig mot honom. Så han frågade om det va nåt fel, eftersom jag lät sur...då slog de mig. Jag har fan varit allt för trevlig mot denna man för länge, för ofta att han frågar mig en sån sak bara för jag inte har satt på den ljusare rösten.
Han frågade t.om hur de va med mina katter...vilket han överhuvudtaget inte nämt nåt om sen dom föddes.
Idag ville han träffa oss, och han skulle ringa direkt han vaknade.
Jag ska ändå till jobb och faxa iväg en räkning. Jag tänker ta med mig 2 av kattungarna så han får träffa dom innan dom blir allt för stora. Han älskar katter lika mkt som jag, men har ej brytt sig om dom, vi alla vet varför.
Jaja, jag orkar inte grubbla för mkt om det med alex.
Jag vet vad jag känner för honom, och vad han känner för mig...men ingen av oss kan göra nåt åt dessa känslor...vi bara gömmer dom så gott vi kan! Det är nog bäst så!


Nu ska jag och liam ut och köra hans bil....

Blir nog en snabbträningen när liam är hos alex. :-)

Puss sålänge!

Vad händer?!

Gokväll.

Tjaa..skäms jag? Ja..jag gör nog det när jag får alla dessa sakerna från denna kille. Eller kanske inte just "skäms", men blir lite geberad och tycker nästan det kan vara lite jobbigt, samtidigt som jag blir väldigt glad.
Vet inte vad han tror att han kommer få av mig eftersom han ger mig allt detta. Har han en baktanke? Jag tror de.
Han har väl inte indirekt bjudit ut mig, men han påpekade att han va ledig en viss helg och att det vore trevligt om jag kunde hälsa på hos honom. Vad ska jag säga lixom? Nej? Ja?...Vet inte?
Vet inte alls vad jag vill med denna kille. Som alla vet så är det självklart för mkt Alex fortfarande i bilden för ngt seriöst, men kul får man lov att ha. Han hade dykt upp på mitt jobb igårkväll och frågade om jag jobbade...kanske lite jobbigt? Eller spännande...vet jag absolut inte!
=)

Hände nån liten svartsjukesak mellan mig & alex idag. Han trodde jag ljög om att det va min pappa som passade liam medans jag jobbade. Typ.."erkänn, erkänn, vem är det" Så han va tvungen att ringa min pappa och kolla upp de. Jag menar, vem skulle de annars vara? Min nya pojkvän eller? Tss...mm..troligt. Kan bli så arg på sånna små saker som bara är onödiga och löjliga.

Tänkte ta o kolla lite på DH nu nån timme och va för mig själv medans min underbaring precis somnat där inne.

Imorgon är jag ledig. Så jag sitter här och försöker smida ihop nåt kul vi ska göra.
Fick upp en hel del ideér faktiskt.
Danmarks zoo..vore trevligt, men det ska ju inte bli så fint väder..så det beror på.
Tivoli i Trellehulla? Ja..typ som sista val.
Åka till stan och shoppa lite? Nja...inte så kul för liam, men vi kommer ut iaf.
Nej nu vet jag...är det inte fint väder så ska vi åka in till stan och kolla runt i alla möjliga leksaksaffärer och köpa en eldriven bil/traktor/motorcykel till honom :-D Han har ju redan en lite mindre och halvdassig, småtråkig eldriven motorcykel. Jag vill ge honom nåt som han kan köra längre med...som ändå ner till byn. En bil låter frestande...
Dom kostar inte mindre än 1500 kr, så vi får leta efter den billigaste. Mitt hjärta är värd allt här i världen. Jag menar..det är ju "nu" han tycker sånt är kul...inte för 2 år sen och inte om 2 år..så varför vänta?
Handpenningen betaldes in idag och resten ska in den 27.e...sen är det bara EN månad kvar till vi åker till värmen!! :-D

Just nu håller jag på att ta emot en rar fil, som tar räääätt lång tid. Alla bilderna från danmark ligger där. Så väljer ut ett par stycken som ni får se...
:-)

Nu ska jag glotta på tv!

Ha så kul i kväll!

*Puss*

Spa/Massage!



Ändarde planer :-)

Kl 12.30 ska jag iväg på spa, massage, vaxning, plockning av bryn och färgning av bryn och fransar..*storler*
Det ska bli helt underbart skönt och avkopplande och fint!
Fick ett ryck, och ringde dit jag brukar gå..och dom gjorde tid för mig, himla snällt.
Liam ska ner till sin mormor &leka och äta lite mellis nu.
Sen hämtar hans morfar honom och då ska dom hitta på nåt tills jag kommer hem efter jobb.
Han älskar verkligen sin morfar...mormor oxå för den delen, men morfar är ändå "morfar", och det är så kul!

Så nu ska jag iväg och njuta, så vi hörs senare idag!

Kram på er alla som förtjänar de! :-)

Grannhat!





Jisses vad jag avskyr min granne...verkligen!

Han e lite "skum" av sig.. Runt 50 år gammal. Han klär sig konstigt, pratar konstigt, har ett hem som luktar "fy fan", det räcker att han öppnar dörren så mår man illa...tur man inte är gravid, då hade man spytt ska jag säga er. Inte särskilt trevlig är han heller, ska spela så vuxen och duktig när han egentligen är låångt ifrån de. Han är alltid vaken på kvällar/nätter och nästan varje natt gör konstiga ljud från sig. Hans vardagsrum är vägg i vägg med mitt sovrum...hur fan mna nu kan bygga lägeheter på det sättet. Han hostar, harklar på ett väldigt grisigt sätt hela tiden. Och som sagt..har nårra konstiga ljud för sig ofta, gud vet vad han sysslar med där inne.
Men det som gör att jag verkligen avskyr honom är att varje jävla natt....VARJE jävla natt så spelar han musik...en otroligt DÅLIGT musiksmak har han oxå, vet inte ens vad det är för sorts musik, men skum är den oxå. Och han har inte låg volym heller. Så är det inte så att man ska kämpa att försöka somna till nån musik som låter AHHHH, OHHHHH, ÅHHH, BRUUUUM, TALALALALA, så vaknar man ist utav det mitt i natten. Man försöker med allt, lägga flera kuddar över huvudet, öronproppar..men oftast funkar inget, så man ligger och blir mer och mer förbannad och skapar nåt sorts hat mot honom. Han vet att jag har en liten här hemma och ändå tar han inte hänsyn, jävla idiot.
Inatt så vaknade jag nångång runt 01, hörde detta hemska ovänsen till musik. Blev såklart sjukt iriiterad, men eftersom jag va så jävla trött så somnade jag lätt om igen med X antal kuddar på huvudet. Såsmåningom trillar dessa kuddar av, och jag vaknar återigen vid 03.20 och han hade FORTFARANDE igång detta jävla oväsen....jag försökte och kämpade med mina kuddar, och trött som fan va jag. Men det funkade inte för nu va jag så irriterad. Försökte en stund till, samtidigt jag låg och samlade vrede. Efter bara nån liten minut så va det nog. jag fick frispel och blev arg som ett bi. Flög upp ur sängen i ett kolsvart rum, letade mig mot vår gemensamma vägg. Kom ihåg hur riktigt förbannad jag va. Höjer min knytnäven och börjar banka....banka hårt som fan...BOOM BOOM BOOM...tyvärr så mitt sista stenhårda bank, råkade jag banka på en sån här metall sak som man spikar fast på väggen för att kunna hänga tavlor på. Jag va så arg och trött och riktigt förbannad så just då kände jag inte smärtan...visst ont gjorde de. Han fattade vinken och stängde av musiken..och jag säger "en gång till", så tänker jag ringa Vellinge bostäder, så får dom ta över. Och dom är inte roliga att ha med och göra. Men vaknade imorse med sååå ont i handen. Inte så kontigt. Har ett hål i handen från den här saken, blod, blåmärken och sår. Haha..kunde inte låta bli att skratta lite samtidigt som jag fortfarande är så arg att sånt här ska behöva hända för att man ska kunna sova en vanlig vardag. Om jag stöter på honom i trappan eller så, tänker jag verkligen berätta för honom exakt vad jag tycker han ska låta bli med om nätterna, så att vi grannar ska behöva veta alla hans behov av både musik och....ja vad det nu är han sysslar med!



Idag blev handpenningen betald för vår resa...dagarna bara försvinner och försvinner, dvs dagen kommer nämre och nämre! :-D

Tittar ut och det är faktiskt fint väder idag *s*, men sen kan man ju fråga sig hur kallt & blåsigt det är. Tänkte vänta till runt 10, då de blivit lite varmare. Vi ska ner till mamma och sola i henne trädgård med Abby, min kanin och mitt marsvin. Mysigt.
Liam sitter och tittar på Byggare Bob för tillfälligt och kelar med katterna, som har blivit så stora och livliga nu. Helt galet. Vill verkligen inte släppa ifrån mig dom om 2 månader. *snyfta*...Vill behålla 2 av dom...den ena är ju redan bestämd, men sen har jag sååååån beslutångest över den andra. Vill ha atningen den svarta, eller den vita...*suuuck*...vi får se :-)

På söndag är det TFF-MFF, ska självklart dit. Vem vinner? Lätt gissat!
:-)


Har du hört talas om den nya norska musfällan?
Nej?
Igår låg där 4 st möss runt omkring den, men dom hade skrattat ihjäl sig!

Haha!

Vad blir det om man korsas en elefant och en get?
Jumbojet!

Haha igen!

Mamma, teo har svalt en fluga, men oroa dig inte, jag gav honom en sked insektsmedel.

Haha åter igen!



Trevligt värre. Tittar ut igen och nu är det fukkt med mörka moln och skit. Jaja, men vi kan mysa ändå!


Ha en trevlig fredag!

*Puss*

Bortskämd?

Det är jag verkligen inte annars..men nu kan jag faktiskt säga att jag är väldigt bortskämd, och jag älskar det, haha.
Har fått från en och samma kille...Märkes träningsbyxor, märkes träningströja, spinningskor, presentkort på massage, små överasskningar hela tiden, ett helt sett med hantlar (så jag kan träna hemma), påskägg (haha), och idag kom han frma till mig när jag va som svettigast och gav mig ett kuvert. Som vanligt rodnar jag som tusan, & vet inte vad jag ska säga merän typ " vad har du nuu gjort?"...Höm...med en skämt ton. Och denna gången va det ett presentkort på klipp och färgning på ett ställe jag vet är grymt duktiga och alla vi vet att det inte är billigt. Visste inte vad jag skulle säga. Ni kan säkert undra varför jag tar emot dessa saker. Jag ska säga att jag verkligen försök ge honom pengar för de och allt de där, men han säger bara att om jag inte tar de så slänger han de, så man är ju inte dum..*ler*.. Så..ja...jag njuter av att vara såhär bortskämd, för det är inte ofta! :-)

Idag på träningen bestämde jag mig för att se hur mkt jag klarade i bänkpress. Kör aldrig just "bänkpress" eftersom de finns såå många andra övningar som ger samma effekt...om inte bättre. Så iaf...jag sa åt han som hjälpte mig att börja försiktigt. Hade ingen aning om vad självla stången vägde. Vi ökade mer och mer i vikt..och han va "impad" av mig sa han. Det visade sig att jag körde 47 kg i bänkpress utan problem...så ni kan gissa hur stolt jag är! Det är allt det här bärandet på småbarn och matkassar, *s* ;-)*

Vänta fortfarande på bilderna från danmark, men Eldar är ju aldrig inne när jag är inne....på msn då alltså.

Men fick tag på lite andra bilder från min systers blogg som betyder massor för mig, och som är roliga att se tillbax på.

image125


Mina älskade systrar på julafton förra året ;-) Haha...


image127

Syster & jag våren innan jag flyttade från...Alex!


image128

Älskade Mamma och Ulf när han bodde på sjukhuset i Trelleborg.
Jobbigt att se & minnas!

image129

Min vackra mamma...


image137

Vecka 32...vilka minnen...*tjockis* :-D

image131

Ja, ni ser själva :-)


image130

Första bilden på min älskade son!

image132

Nybadad...2 månader ;.) (L)

image133

Min älskling...9 månader försöker lära sig gå...vid 10 månader va det klart *s*

image134

Mitt underbara söta lilla hjärta!!

image135

Liams vackra dop..med samma klänning som mamma och alla hennes syskon och kusiner oxå haft *ler*

image136

Himmel vad jag älskar dig!



Har såååå många bilder på alla dessa skivor som jag bara måste få kolla igenom snart.
Ni ska få se bilder ni aldrig tidgare har sett...mitt lilla mirakel!


Nu tänkte jag kolla på en hyrd film, sen sova. Ska jobba 16-21 skift imorgon.
Sen ska jag hem till Liam (som förhoppningsvis är vaken då) och pussa och krama och berätta för honom hur mkt jag älskar han.

Vi hörs igen!

Pussfest!


Påskägg!

Efter en skön natt va det dax att gå upp. Vi åt frukost, och körde och hämtade Alex på hans jobba som hade slutat en timme tidigare. Körde till lödde, lämnade liam på dagis, och sen körde jag alex till hans morfars hus. Vilka minnen...men klarade av det rätt galant trots allt. Det går ovanligt bra mellan mig och alex nu för tiden. Vi har inte bråkat på evigheter känns de som, och det känns skönt. Men man ska inte ropa hej!
Fick även reda på en....ja, vet inte om den är bra eller dålig..men han får tillbax sitt körkort redan den 5.e maj...blev lite chockad..han själv oxå för den delen. Lönt att ta de överhuvudtaget när de bara handlade om nån vecka.


Fick ett påskägg av de killarna jag "träffar/träffade"...Det va en lite försenad present *s*
I den fanns en massa choklad (som jag gav bort, haha) och en trisslott, och lite träning produkter.
Jättekul att få presenter :-)
Tack!

 Mums!

Idag jobbade jag till kl 13.00 som planerat. Drog till banken och fixade en massa grejjer så att handpenningen kan betalas...ihh..vad jag längtar!!
Sedan drog jag och tränade. Fick bli benen idag, och lite konditionsträning. Svettig och trött hoppade jag snabbt in i en skönt dusch. Varje månad sätter som upp 2 st A4 papper med de mest aktiva på träninges centret. Det får plats ca 30 st på dessa 2 papper. Så det vill säga att dom 30 mest aktiva hamnar på "listan", jag ligger som nr 7 *storler* Det är inte illa de, fniss. Fick höra att det finns ca 60 papper till som då inte kommer upp. Så det är väldigt mån ga de handlar om. Kunde inte låta bli att skryta lite för de är bra gjort av mig. Sedan gick jag inom Jysk och inskaffade en ny kudde. Ska säga att de va på tiden. Haft samma älskade kudde sedan barnsben, haha. Men efter min nackspärr så bestämde jag mig för att byta.
Fick bli en lite dyrare kudde som anpassar sig efter min nacke. Har redan provat den..riiktigt skön ;-)

Åkte och hämtade min kära son på dagis som lekte i lekhallen just då. Lika glad och stirrig blir han när man kommer. Man ska titta på när han kastar bollar och åker rutchkana eller springer omkring, hehe. Man kan bara le!
Vi gick in om Center Syd..skulle egentligen bara köpa kallingar till lilleman, men slutade att vi gick därifrån lite fattigare på pengar, men rikare på kläder. Liam fick ett par nya snygga jeans, och en häftig "spindel" tröja. Köpte även solbrillor, solhatt, kalsonger till honom. Och jag unnade mig en ny jättefin sommarklänning...rosa såklart ;-)
Halterneck med en fin låg V-ringing. Hittade oxå en jättefin sommarväska, vit, med bambuhandtag. Love it!

Åkte hem..mötte pappa och åkte och handlade lite. Sen hem till mamma och pussade på min lilla vovve, snackade ett tag & hade trevligt.

Just nu har äntligen lillen somnat efter lite oroligheter och uppmärksamhets behov.
Men han va så trött så trött.
Lillsyster är här..vi tittar på top model 7, och sen har jag 8 avsnitt av top model 8, hehe..spännande :-)

Så nu ska jag gå och sätta mig och dra lite skämt & snacka resa med syrran...RESA!! Ahh :-D




Haha..sjuk!


Snart kommer det nya bilder från danmarks trippen! :-)

Ps. Ska klippa mig denna veckan....mitt hår växer så de knakar...får se vad det blir denna gången. Samma kanske...eller kanske inte! :-P

Ny tatuering är oxå på gång....Ska föreiga mitt vackra efternamn (:-P) på min arm tänkte jag. Japp..jag älskar tatueringar!!

Puss alla glada och söta.....

Tivoli!






Ja..galet vilken UNDERBAR dag vi hade på tivoli...går inte att beskriva med ord.
Liam bara ÄLSKADE de, och han va helt extas och livlig och glad..skulle åka mer och mer och mer..t.om karusellerna för lite större barn. Det fick bli Camilla som åkte med honom, för jag blir så snurrig av allt snurr, hehe. Hade åkband, men ingen som ville åka de större med mig. Så fick åka Demonen och nedsläppet och sånt själv. Aldrig så kul att åka själv som med andra..så det bandet blev inte intjänat denna gången ;-)
Solen lös och stekte på våra halvbara kroppar när vi gick omkring och åt glass, och godis och läsk, och skrattade och hade kul. Det va så underbart att se Liam så glad, och se honom verkligen älska detta vi gjorde. Eftersom detta va en dag för Liam, så fick han såklart nästan allt han pekade på. Tog tyvärr inte med mig tillräckligt med danska, så fick betala med svenska ist, dom varnade mig för dålig kurs, men tänkte att SÅ farlig kan den inte vara.
Om jag säger såhär... Han fick en stor uppblåsbar hammare, den kostade 50 svenska. Han fick en stor heliumballong, den kostade 93 svenska, han fick en liten...tillägger återigen "liten" mjukglas med strössel på för 64 svenska....ja..hör och häpna. Fick ont i magen när jag betalade, men självklart han ska få sin glass.
Det blev en väldigt dyr dag för mig, med tanke på att det va jag som betalade färden över för oss alla (vi körde över bron), betalade bensinen själv, betalade inträde till tivoli för oss alla, och köpte åkband till mig och min syster. Betalade dricka, glass och lite smått och gott för de andra oxå. Ja..det blir så mkt dyrare än man kan ana. Så ngn tusenlapp fattigare är man ju. Men allt va för Liams skull....och utan camilla hade han inte kunnat åka alla dessa snurrisar som han gjorde. Tyvärr så, vilket jag hade räknat med, så blev det lite tårar oxå för lillens del. Vi va inne i "lekhuset", där hade vi jättekul. Åkte rutchkana om och om och om igen...sprang till höger och vänster. Denna kanan va väldigt lång och hög..och faktiskt rolig för oss med, hehe. Så efter några åk började lillen känna sig säker och tyckte han kunde åka utan att hålla i sig. Och ju längre ner man kommer desto bredare blir det, så han triliiade åt sidan och smällde i sitt lilla öra så hårt i kanten. OJ oj oj vad han grät och skrek..det gjorde ju så ont på honom. Hans öra svullnade och blev röd/blått..*aj*..stackarn. Men de glömdes ganska snabbt och blev mer åk. Är så stooolt över mitt troll. Vällingen är helt borta..behövs inte längre. Det tog verkligen inte många dagar att få honom blöjfri...underbart. Dagis lämnade tillbax det öppnade blöjpaketet dom hade där, och sa att den inte behövs längre. *Stolt* Han klarade en HEL dag i danmark utan att lämna en enda liten droppe i byxan. Utan här va det fint och snäll.. "Mamma, jag e kissi"...letade upp en toa och kissade. Så duktig, så duktig! :-)
Efter rätt många timmar va vi alla trötta och sega i huvudet så vi bestämde oss för att köra hem. Liam somnade såklart som en stock, och va jätte trött. Vi körde och åt, sen hem till varsitt. Både jag och Liam somnade som 2 stockar direkt vi kom hem...och tyvärr skulle vi upp tidigt dagen efter för jag skulle köra morgon skift. Men imorgon börjar jag inte förrän kl 10, så lite sovmorgon blir det allt. :-)

Min hemska nackspärr har ÄNTLIGEN lättat vääldigt mkt, så jag gick såklart på hårdträningen idag, dumt eller inte?! Spelar ingen roll, men ack så skänt och kul det va. Svettades som en lama i klimakteriet.

Alex har börjat med sitt nattjobb nu. Stackarn...
Börjar kl 00, och slutar kl 08. Så tänkte ringa honom och önska han en trevlig natt, det brukar han bli glad av, så han lixom inte är "ensam" vaken...ja...ni förstår säkert hur jag menar. Förmodligen ska han åka med mig till lödde imorgon, men då får han vänta ca 45 min på jobb..han skulle ringa imorgon bitti.

Kan inte sluta drömma mig bort och tänka på resan den 2.e juni. Liams passion är vatten...vatten och vatten. Han bara ÄLSKAR allt som har med vatten och göra. Badkruka är de sista man kan säga om honom...oavsett hur kallt/varmt det är i vattnet. Och den större delen av resan kommer vi ju finna oss vid vatten! :-)


Det är så kul att så många läser och tycker om att läsa min blogg. Är några som gett fina komentarer, tackar för dom :-) Men hade varit ännu roligare om man hade hört lite mer från er...Allt från Kritik till beröm, eller bara ett simpelt "hej"..hehe  *s*..


Nu ska jag sova...upp och jobba imorgon ju, men slutar redan kl 13. Bytt bort min tid så jag ska ha lite tid över att träna och göra små ärende innan jag ska hämta trollet efter mellis!

Godnatt på er :-)

Puss

Lovely Denmark!

Gokväll alla glada, och ni andra oxå!

Ni kan gissa hur TRÖTT jag är nu. Efter en håård veckas arbete ska äntligen min ledighet ta plats.

Imorgon börjar den med att vi stiger upp kl halv 8...då ska vi duscha, packa och göra oss iordning för att hämta Camilla & Eldar. Och sedan ta brobizzen och köra över till kära danmark. Där ska vi besöka ströget och lite affärer för lite inhandling av vissa goda dycker *s* :-)
Sen ska vi bege oss till Tivoli, riktigt skoj ska de bli, speciellt i det fina vädret dom lovat oss. Ska gå omkring mitt bästa linne heela dan och bli så bränd att det ska göra ont...för DÅ inser jag att våren är här :-)
Det blir såklart åkband för oss alla, och mkt åk...är så karusellfantast...nästan barnsligt, men det är tillåtet!
Liam ser väldigt mkt fram emot det oxå!

Så nu ska jag lägga mig i min underbart sköna säng och titta på ett avsnitt av DH, sen ska jag nanna gott!

;-)


Hörs imororn!
Ha alla en trevlig dag.

Puss!

Längtan är stor!

Morrn morrn.

Gick upp EXTRA tidigt idag för jag ville se solen nån timme innan jobb. Men lite lite halvdisigt är de fortfarande så jag väntar med att gå ner till mammas trädgård och sola. Ska ju ta med kissarna dit, så dom får känna på liite gräs och sol. :-) OM ni bara hade sett dom...jisses. Dom anfaller varann nu på ett roligt och sött sätt. Hoppar fram emot varann och trilla på vägen för deras balans inte är 100 än. Mamma Daisy är såå duktig med dom, och har väldigt bra tålamod. Dom slår henne i ögonen (& deras klor är INTE o leka med..*aj*), hon bara busar tillbax ist. 2 av dom har börjat äta fast föda nu...de andra luktar lite, men kommer såmåningom att provsmaka oxå.
Klättrar på ben gör dom...nakna ben..AJ! Och pussas, busar, leker..ja allt. På tors blir dom 1 månad gamla :-D (L)

Idag kommer Liam hem igen..Han åkte till Alex i tors.
Så imorgon blir det en massa solande för oss, och en mysig liten utflykt, picnic om det blir sol. Jag tänkte faktiskt att vi skulle åka över till ströget och gå en runda där. Kanske in på tivoli med honom och åka någon karusell, det tycker han nog är kul. Vi får bara hoppas att vädret tillåter! :-)

Sooooooooooooom jag längtar till resan!!
Jisses!
Liam kommer tycka det är sååå kul. Men varmt...så jag tänkte se om det finns ett solparaply för barn som han kan hålla i om det blir för jobbigt för honom. Men vi kommer bada hela tiden, äta glass, dricka, leka...så han har nog inte tid att tänka på att det är för varmt :-) Ja, det ska bli en upplevelse!

Den bliviande helgen är FULL med roligheter och trevligheter..*längtar*..

Fick halva sminkväskan förnyad igår..alltid lika kul är det. Oriflame är faktiskt ett bra märke med väldigt fina saker. Mamma säljer för dom, så självklart beställer man varje gång det är dax. Alltid finns där nåt skoj!

Nackspärren sitter fortfarande i, och jag börjar bli väldigt less på de. Tränar gör jag ändå, men det finns gränser...hatar gränser!

Älska din sko!

Har köpt ett par nya dojjor nu..

Blev förälskad direkt jag såg dom..

Så om ca 7-10 dagar så sitter dom så fint på mina fötter!!

Visst är dom så snyyyygggggaa!!


image121

image122

*Älska* :-D



Nackspärren sitter fortfarande i.
Va hos läkaren..nackkragar, mediciner & annat skit!

Jobbat hela dan...missat en underbar soldag. Men fr.om måndag så har jag att ta igen en massa massa massa massa sol!

Jag och en vän ska sätta oss på bo01 och dricka Kaffe (te för min del, hatar kaffe, luktar illa gör man av det osså), njuta, sola, mysa. Får ju passa på att småflörta nu när man är singel och det är tillåtet att göra de ;-)

Längtar som fan tills jag får använda min älskade bikini/badräckt...dösexig e den :-)

Jag är singel och njuter av livet till fullo nu...underbart!

Nepp..mer info om denna sessa får ni imorron!

Natti natt! =)

Lycka, nöje...alldeles underbart!

Gud i himlen vad jag älskar sånt här väder...och dess lediga dagar då man kan hitta på allt kul med vänner, familj och sitt lilla barn.
Idag gick vi upp tidigt...för att åka till Skånes djurpark...Jag, Liam & Camilla (syrran).
Det va fint väder redan från början, men blev bara bättre och bättre ju längre klockan rörde mot höger.
Vi tittade på alla djuren, åt mat, glass, solade, lekte på lekplats, solade, promnerade...mös...åt glass, haha. Ja..sikken mysigt liten utflykt. Liam uppskattade den väldigt mkt, och det va givetvis det som va meningen...även om både jag och camilla va hel tagna av alla söta djur där fanns. Dock en liten besvikelse...liam hade sett såå mkt fram emot att få rida på hästen, men dom jävla snåljåparna hade bara satt in helgturer...mm kul för de som är lediga på helgerna, men när tusan ska saker och ting börja jynna oss som inte har Mån-Fre jobb..det finns gott om oss vill jag lova. Så lite småsur blev jag där..
Men annars en perfekt liten mysdag!

När vi kom hem så körde vi och tvättade min bil...även de va mysigt...och städade den invändigt....sån sommarkänsla att tvätta sin bil! :-)

Åkte och handlade..en massa smått och gott. Vi/jag bestämde att vi skulle grilla idag...första gången detta året.
Det fick bli Rösti med en god oxbiff till och ngn väldigt god sås. Jag har perfekt eftermiddag/kvällsol på min balkong, så vi satt där mitt i solen och grillade och åt...det va megamysigt och varmt och skönt :-)
Så nu har vi ätit klart och liam tittar på sitt kvällstecknat medans jag...jag ni vet vad jag gör! ;-) Mätt & belåten iaf!

Idag blev de bestämt...*stooooooooooorler*
Den 2.e Juni sticker vi...Jag, Liam, En god vän till mig, Camilla, Eldar och hans brosa...Till Side i turkiet :-D
Har varit i Turkiet en gång innan...där är helt underbart mysigt och fint. Fast då va Jag och min dåvarande pojkvän i Kemer...där va, går inte beskriva med ord, helt jävla underbart. Så jag tvilar inte på detta stället.
Eftersom man råkar ha kontakter inom solresor, så blev allt fixat med rabatt, bästa rummen hon kan få tag på och en massa andra förmåner...helt underbart. Det sjuka är (vilket gäller de flesta) är att Liam...som är 2 år gammal kostar lika mkt som en vuxen. Men det gör inget egentligen. Jag vill självklart ha med min prins så jag betalar vad som krävs..blir ju dubbelt så dyrt..men det är ju tusan mitt barn...klart jag ska betala. Hans första semester...han kommer tycka det är såå kul...bada pool varje dag...havet...leka, äta gott, mysa, bada mer, äta glass, bada mer, äta glass igen..haha. Ja..en underbar sem ska de bli! :-D
Vi har fått ett alldeles perfekt hotell med all inkuisive, vattenrutchkanor, poolbar..osv osv osv.
Ni bara måste läsa allt...helt underbart hotell med kanonbra All inklusive..dvs så mkt fick inte jag förra gången ;-)
Har strukit under de viktigaste ;-)



Antal solar:  
Officiell klass: 5 stjärno
Hotell/Lägenhet: Hotell
Max antal pers/rum: 6
Luftkonditionering: Ja
Pool/barnpool: Ja/Ja
Bar: Ja
Restaurang: Ja
Avstånd centrum: 1000m
Avstånd strand/bad: 300m
Rumstyper: Luftkonditionerade dubbelrum och familjerum (två sovrum med dörr emellan) med bl a fräscht badrum, satellit-TV, kylskåp och balkong/terrass. 2 resp. 3 ord. bäddar samt 1-3 extrabäddar.
Omgivning: Hotell- och turistområde längs Sides fina sandstrand Kumköy. 1 km till Kumköy och ca 7 km från Gamla Stan
Tillval: Enkelrum, svensk barnklubb.
Reception: Ja
Kassafack: Ja (avgift)
Bäddar: 714
Byggår: 2004/2006
Våningar: 5
Hiss: Ja
Inomhuspool: Ja
Beach Club: Ja
Svensk barnklubb: Ja
Adress: Kumköy, Side.
Tel: 0090-242 763 76 20

Ytterligare information: Hotel Hane Family Resort ligger alldeles nära den vidsträckta sandstranden Kumköy i Side och är ett komplett och familjevänligt semesterhotell av mycket god standard. Här är semestervänligheten hög och på Hane Family Resort ingår det mesta i priset. Det är bara att koppla av och njuta av den goda maten och de härliga miljöerna. Hotellet består av flera separata byggnader i en stor hotellträdgård med hela tre poolområden. Boendet är utmärkt i luftkonditionerade dubbelrum och familjerum med bl a fräscht badrum, satellit-TV, kylskåp och balkong/terrass. I de fina dubbelrummen erbjuds boende för upp till två vuxna och två barn och i de rymligare familjerummen (två sovrum med dörr emellan) finns plats för den större familjen med upp till fyra barn.
Sol- och badmiljön är utsökt med stora gräsmatteytor, inbjudande poolområden med flera bassänger, vattenrutschkanor, separata barnpooler, pool-/snackbar samt solterrasser med solsängar och parasoll.
Nere vid den fina sandstranden ligger hotellets egen Beach Club med terrasservering samt gratis solsängar och parasoll. Som gäst på Family Resort har man dessutom tillträde till Hanekedjans tre systerhotells Beach Clubs samt poolområden och pool-/snackbarer som alla ligger inom 1,5 km längs Kumköystranden.
På hotellet finns även en uppvärmd inomhuspool samt ett hälsocentrum med bl a gym, turkiskt bad (Hamam), bastu och möjlighet till massage (avgift). Förutsättningarna för att njuta av god mat och dryck i trivsamma miljöer är goda med såväl huvudrestaurang som à la carterestaurang och flera barer. För barnen är det välordnat med vattenrutchkanor, lekplats samt Solresors egen svenska barnklubb HAPPY i två åldersgrupper (se prislistan, eller under "bra att veta!). Välrenommerade Hane Family Resort har blivit en semesterfavorit för såväl skandinaver som för gäster från flera västeuropeiska researrangörer.


Allt detta ingår i priset!
* Frukost-, lunch- och middagsbufféer i huvudrestaurangen.
* Mot bordsreservation i mån av plats middagar i à la carterestaurangen.
* Obegränsat med mat under måltiderna samt lokala drycker (öl, vin, läsk, vatten, kaffe, te, Raki, lokala märken av vodka och gin) i hotellets barer och restaurang mellan 09.30-23.30.
* Snacks och lättare luncher i pool-/snackbarerna 11.00-16-00.
* Eftermiddagskaffe & te med kaka i poolbar & Beach Club 16.00-17.00.
* Icke alkoholhaltiga drycker samt lättare luncher i Beach Club på stranden 11.00-16.00.
* Glasstimme i poolbar 16.30-17.30.
* Midnattssnacks 23.30-00.30.
* Solsängar och parasoll såväl vid poolerna som på stranden (madrasser på stranden mot avgift).
* Tillträde till poolområdena samt mat och dryck i pool/snackbarer och Beach Clubs tillhörande Hane Garden (400 m), Club Hane (900 m) och Hotel Hane (1,5 km).
* Luftkonditionering 24h/dygn.



160766-120160766-119160766-118

Fattar ni hur underbart detta kommer bli?
Att få åka med de personer jag trivs bäst med...Syster & hennes pojkvän är 2 av det viktigaste personerna i mitt liv...
Men det viktigaste är ju att den absolut viktigaste personen i mitt liv följer med...Liam!
Och sen får vi inte glömma en av mina absolut bästa vänner som vet allt om mig, och trivs så bra att umgås med personen. Ack så kul vi ska ha. Och det är inte mindre än 52 dagar kvar, hehe! :-)


Alex blev ju av med sitt kära körkort, och idag kom han och cheferna överns om att han skulle jobba som sorterare tills han får tillbax kortet. Och då fick han välja på 14-22 pass, eller 00-08 pass. Vi snackade ett tag och bägge kom övernes att det är mkt bättre med 00-08 passet när det gäller lilleman och dagis och grejjer. Så nu ska de planera och fixas inför nästa gång det är alex vecka. Jag ska ha lilleman inatt igen..*leer*..så det blir inte många nätter utan min prins denna veckan. Iaf...det vill säga att när det är alex "liam vecka" så ska jag ha honom...*lycklig*...känns skönt. Men skulle jag behöva vara ledig nån natt för man vet aldrig vad jag har för planer ibland så ställer såklart hans mamma upp och sånt. Är iaf väldigt glad över beslutet. Och det är de bästa för Alex oxå!

Nej, nu ska jag förbereda inför kvällen. Ska natta Lilleman strax, och sen bädda soffan inför en lång tv tittande kväll.
Fram till kl 21 så ska jag se på fortsättningen av DH, sen kl 21 så börjar mitt kära Top Model..trevligt trevligt. Sen så blir det väl lite DH till, hehe. Sen sängen. Jobb imorgon tyvärr!

På lör ska jag träffa en person på Bo01 för en kaffe och promenad längs vattnet om vädre blir fint, har saknat dessa Bo01 kvällar, men nu e de dax igen. Annars möts vi direkt på resturangen på kvällen. Ska bli så trevlig så..:-)

Vi hörs och vi ses..

Puss från en väldigt glad Jessica!

Sjuuuuk! :-(

Ja, det va ju jävligt tajmat detta.
Har haft en oändlig tannavärk de senaste dagarna. Gryymt ont i mina visdomständer..på vänster sida.
Tänkte att de kanske går över om jag sköljer lite extra med Listerin eller vad det heter. Men ack så fel man kan ha.
Vaknade inatt med SPRÄNGANDE huvudvärk och grymt ömmande tänder. Kunde såklart inte somna om med dessa smärtor....upp och yrade och letade i medicinskåpet efter ngt lite starkare. Hittade Citodon..tog 2 sånna, sen somnade jag efter ett tag. När jag vaknade på morgonen vid 8, så insåg jag....jag har feber! FUCK!
Ska ju jobba..men näää...som vanligt ska man ha nåt skit som stoppar en. Messade Syrran och berättade att jag ej kunde jobba. Röd dag och allt...100%....KUUL..man kan ju bli så irriterad så tajmat allt skit ska komma. *Grr*
Liam har ju självklart inte haft en rolig dag med en mamma som bara ligger ner hela tiden och inte kan leka. Så jag har gjort mitt bästa med att försöka leka liggandes. Så det har flygits och grejjer...det tycker han ifs är himla kul. Pappa kom upp och lagade middag åt oss, sedan tog han med liam ut och lekte nån timme och jag fick vilat.

Liam kör omkring på sin älskade eldriva motorcykel här hemma, haha. Den låter ju inte liiiite mkt..men han tycker ju det är så kul. :-)

Nu är kl rätt mkt...och liam ska snart sova, och jag ska fortsätta kolla på Desperate houswives..som jag blivit sååå beroende av redan. Haha...vänner och familj kan ju ha rätt ibland ;-)

Ja, som ni märker har jag fortfarande Liam här hos mig ;-) Precis som jag vill..och är jag inte frisk imorgon vilket jag MÅSTE vara, så ska jag förhoppningsvis ha honom fler dagar. Kanske kan lösa de även om jag ska jobba?


Snart ska jag träffa "honom"...:-D

Japp..vi hörs och ses...=)

Pussar!

Jude Law..flåsa!






























Kan hålla på såhär i evigheter!

Försök hitta en mer vacker, snygg, stilig, sexig, världsvan, söt och helt otrolig man..det går inte!


*MUMMA*.....



Min min min min....


Kan ju gissa på en skala mellan 1-2 hur avundsjuk jag är på Sienna Miller...jisses...


=)

Desperate Housewives deluxe!




Har aldrig tidigare sett serien. Däremot måånga av mina vänner och familj som ständigt följde denna serie.
Jag brydde mig inte så värst..hade annat för mig.

Men nu kände jag att det va dax för mig att börja se denna omtalade serien.
Så jag köpte en dvd box...hela första säsongen.
Så ikväll ska jag titta på tv ;-)
Som ni märker så struntade jag i bion...ville ha mitt liv här hos mig ist.

Så först ska jag bada honom, sen är det dax för kudden..för hans del. Och då börjar maratonet, hehe.

Kanske får besök snart...vi får se :-)


Hörs..

Pussis!

Ovetande..

Just nu sitter Liam i mitt knä och störar sig, haha.

Pappa har passat honom nån timme idag, för min kära syster satte mig på att jobba min sista dag med liam denna veckan. Blev lite sur och så, men vad ska jag göra? Åkte in och jobbade...mkt om göra. Så tråkigt när det är mkt o göra och man är 2 man kort. Det blev lixom dubbelt arbete för oss andra, och det gör en inte på särkilt glatt humör mot gästerna, vilket jag tycker ska vara ett krav egentligen. Men man är ju bara människa. Iaf..när jag väl slutade, så åkte jag hem till min kära plutte som blev såååå sååååå sååååå glad att se mig...hehe. Vi åt lite mat och mös.
Är egentligen meningen att jag ska på bio idag...vi ska/skulle se Epic movie.
Men jag är sååååååå tveksam. Om jag går på bio så måste jag lämna liam idag till alex eftersom ingen kan ha liam dom timmarna. Tusan oxå säger jag. Så mitt första val är såklart att strunta i bion & ha lillen en natt till.
Så man kan ju sitta här hemma ist och ha en film/snacks kväll. Det är oxå mysigt...plus att jag har en underbaring i sängen.
Och sen dagen efter...det vill säga imorogn så vill jag sååå gärna (hehe massa sååå) till skånes djurpark med lilleman. Och kanske Jensen och hans son...de 2 små ungarna brukar ha väldigt kul ihop =)
Men vädret kanske inte ska bli de bästa..vi får helt enkelt se imorgon! Annars måste jag jobba :-(

Vi får se vad tiden visar!


Fick ett brev i brevlådan igår...
"Man ska inte tro på allt man hör" va en mening som stod i de långa brevet.
Och faktiskt så va det precis som jag misstänkte och trodde hela tiden..
Svartsjukan och hatet sitter fortfarande kvar!
Bara löjligt, patetiskt och barnsligt att inte våga erkänna det!


Just nu så tänkte jag ta med liam ut på en sväng...han har inte satt foten utanför dörren idag...Visst det regnar och har sig, men man måste ha lite luft oxå!
En sväng in till malmö tänkte jag....sen får vi se vart de leder :-)

Guuuuud vad jag älskar min lilleman! Han gjorde nåt så väldigt sött precis (L)

Hörs ikväll!

=)

Jisses...

Tårarna bara rinner och rinner...verkar inte finns en stoppknapp.

Vilken film....

Se den!



Ska sova nu... Godnatt!

Dagboken!

Ville hyra en film som tydligen hette så.

Mina vänner har länge rekomenderat mig den och sagt hur otroligt den är.
Letade på 3 ställen idag efter filmen, men 2 av dom va den uthyrd på, och ena stället hade inte den.
Attans..fick hyra en annan film ist.
Nyss va den slut...gick in på tv.nu för att se vad som kommer på tv.
Tv 2 kl 21.15.....Dagboken. Hur sjukt är inte det?

Blev såklart väldigt glad..så nu ska jag placera mig framför tv.n och se den välomtalade filmen.´


=)

Puss

GLAD PÅSK!







Ngn dåre ringer mig kl 6 på morgonen en lördag morgon...okej...bra gjort?!
Vet dock inte vem det är, och lät bli att svara. Får kolla upp på hitta.se

Nyss ätiti frulle med lillen, och nu sitter vi coh tittar på våra älskade kattungar som bara blir större och större och sötare och sötare. Dom går ut på "små" äventyr nu..haha. Dock max 1 meter fråm "hemmet". Men om 1 vecka så är dom ute på stora äventyr hehe. Min små hjärtan!

Ja, idag är det påskafton. Och planerna idag är rätt så stora. Vi ska börja med att handla påskmat med pappa, för att vi ska äta tilsammans. Egentligen skulle hela familjen samlas och äta en stor påskmiddag, men mamma och Ulf åkte ju till husvagnen på ivön ist, dom blev bjudna av alla deras vänner där uppe på en stor påskfest. Och självklart vill dom träffa sina vänner, och alla vill ju träffa Ulf och höra hur det är med honom & allt. Tråkigt nog kan han inte  kommunicera bra. Hans hjärna spelar sånna spratt, och han kan inte få fram det han vill, och prata kan han inte. Jo.möjligtvis säga till mamma hur mkt han älskar henne, och några fåstaka ord...som när ett litet barn håller på att lära sig prata. Sen har dom jäkla läkaran fortfarande inte satt tillbax ena skallbenet, så han huvud är fortfarande "halv", och han måste bära en ful jäkla brottar hjälm när han ska gå omkring. Vilket han kan..dock inte så bra, men han kämpar sig fram med sin förlamade sida. Rullstolen är klart så mkt skönare kan jag tänka mig. Men samtidigt att ha friheten att veta att han KAN ta sig fram stående om han vill.
Iaf...Jag unnar dom självklart den lilla trippen, för dom alla älskar verkligen sin husvagn och sin camping.
Alex, jag & liam är där varje sommar över några dagar och sover i förtältet. Som nu i somras va det jättemysigt. Liam sov ju i sin resesägn då. Får undra hur vi ska göra i år. Han får inte längre plats i den där. Så han får väl ha en egen sovsäck ;-) Vet inte hur det blir i sommar. Om jag & liam ska åka själv, eller om Alex vill följa med. Han älskar praktiskt taget det stället och vår husvagn och alla vännerna där uppe. Där e helt underbart. Bada i den underbara sjön..grilla varje kväll..åka på äventyr. Första sommaren jag och alex blev tillsammans så åkte vi upp tilll ön. Där blev han frälst...han hade helt underbart kul. Och vi va så kära och lyckliga. Vi alla åkte till ölands djurpark...kommer aaaaldrig glömma hur sjuukt roligt vi hade den dagen. Ojojojoj...*sakna*
Sen när vi kom hem så åkte vil till Mallorca med hans familj. Dom bjöd mig...Hans mamma fyllde 50 år.
Och även där va vi nykära. Det hemska är att jag blivit av med så många bilder. Ska leta noga i huset. Där är en bild jag veeerkligen älskar så djupt. Vi sitter på vår tarass...och jag har min söta rosa solhatt och sitter och tittar på bordet där Alex skrivit med stenar "Jag älskar dig Jessica"....kommer så väl ihåg den kyssen jag gav honom när jag såg vad han gjort..... Ja..har otroliga minnen innan allt det hemska började. Och som många inte fattar, men som jag själv fattar, så är det alla minnen, minnet av alex och hoppet om att alex ska bli den jag älskade så djuuupt som jag håller mig så fast vid...som gör att jag har svårt att gå vidare och släppa honom helt.
Jag har varit med om så sjukt mkt hemska saker alex gjort mot mig...går inte att beskriva med ord hur jag har mått, det är riktigt illa. Men ändå så är dessa minnena så mkt starkare än dom hemska....minnena om den alex jag lärde känna och älskade mer än jag älskade mig själv. Och han älskade mig minst lika mkt, om inte mer. Han va så fäst vid mig..han gjorde allt för mig, Han va så romantisk, han va så kärleksfull, så älsvärd, så underbar..han hade allt jag letat efter. Och han sa ofta till mig att han inte fattade hur en tjej som jag ville ha en kille som honom...och jag kände såklart detsamma.

Nej nu får jag sluta.....jag drömmer mig lätt bort. Och allt jag tänker kommer genast upp i bloggen. Jag hade kunnat hålla på i eeevigheter. *Suck*

Min nackspärr har inte blivit ett skrafs bättre...tvärtom. Har så sjukt ont. Låg med hela mitt täcke runt min nacke inatt, så jag skulle kunna somna. Får hjälpa mig upp genom att ta händerna runt min nacke och lyfta upp mig. Jobbigt att inte kunna träna när man har så ont :-(

Gjorde en upptäckt...som jag ska fixa så fort dessa röda dagar är slut. Jag tränade på Forum i malmö, innan jag hamnade i lödde. Där hade jag ett årskort som jag betalade 360 nåt i månaden. Och kortet gick ut i nov, och då skulle hela summan varit betalad. Och till min förvåning när jag va inne på min internetbank så såg jag att de svinen har fortsatt dra dessa pengar...och de tänker förmodligen inte sluta. Så jag ska ringa dit direkt och KRÄVA att få varenda öre tillbax. Vad fan tror de lixom? Att man inte ska märka det eller? Jävla idioter!

Nej, nu måste jag ringa pappsen...så vi kan handla innan allt stänger.

Vi hörs snart igen!


Puss & Kram.



Ben & Jerry´s

Är nog den godaste glass jag nånsin ätit. Men oxå den dyraste. Har hört rätt mkt om den, så jag ville prova den. Finns vääldigt många olika spännande sorter, men valde en som hette "Chunky Monkey"....intressant namn ;-)
Det är en banangräddglass med choklad och valnötter. I valiga glassar är detta oftast i väldigt små bitar eller krossat. Men till min förvåning så va choklad bitarna väldigt stoa och smakrika, och valnötterna va hela och hade fortfarande sin krispighet kvar. Haha..pratar om glass som om de vore nån bra mobiltelefon eller nåt. Men är en glassälskare och till alla er som älskar glass...köp Ben & Jerry´s och välj just er favorit...Bra reklam det här hehe. 
Dock inte lätt att få tag på, men Videomix har den. Iaf den vid mobilia.

Mumma!

 


Kollade nyss på en film som heter "Are you scared"? Rätt löjlig film...men ändå nagelbitande..

Liam kollade på tecknat i min säng, för han sa att han inte va trött...vilket jag visste att han va, men lät honom ändå ligga i min säng. Efter ca 30 min hade han varit ovanligt tyst, annars vill han bli kliad på ryggen/magen eller att jag ska ligga brevid honom. Kollade in i rummet, och där låg han med ryggen mot tv.n, nappen i munnen och nutten i hans armar och snarkade lite sött...ska försöka bära över honom till sin säng. Det är lite svårt med tanke på min EXTREMA nackspärr idag *aj aj aj aj* och att liams säng är rätt hög med stege och allt...så det får bli att lyfta högt...kan bli stora problem idag..men vill inte väcka honom.

Älskar dig Liam!



Skaffade en "ny" mob idag.
Sony Ericsson W810i. Ericsson är bra mobiler..och är helnöjd!


Nu ska jag kolla på en film till jag hyrde, sen får de bli sängen...
Crazy In Love heter den och huvudrollerna spelas av Josh Hartnett *mums*, och Radha Mitchell.
Handlar oim en helt vanligt kille med autism, som har strakt behov av olika mönster och grejjer för att få vardagen att gå ihop. Sen träffar han en tjej...som då ändrar hans livstil och dom blir kära...låter rätt bra.
Vi får se...

Ha en Glad påsk alla glada och hoppas ni får nåt kul i ert påskägg, är själv såå nyfiken på vad som ligger i mina..meeen öppnar inte dom förrän imorgon ;-)



 

Hahahahahahahaha....:-D



Puss


Bra val?

Vaknade vid 9 av att liam kallade på mig.
Va rätt trött faktiskt...men det va för att jag fått sova längre än vanligt, så de blir lätt så.
Åt frukost och nu tittar liam på sitt morgontecknat, och jag sitter här och fördriver tiden på nåt brta sätt med fruktansvärt ont i min nacke. *suck* Vet inte varför de blivit värre än vanligt just idag, men det ska inte stoppa mig från att träna..nej nej. Får "gå i trappor" lite, och sen blir de styrke. Klarar jag inte av de, så får de bli benen idag ist.
Liam ska vara hos alex dom timmarna. Sen när jag hämtar liam igen, så ska vi hitta på nåt..men vet inte vad faktiskt. Jag vill till skånes djurpark imorgon, eller ströget...vi får se vad det blir. Men eftersom det är påskafton så stänger allt såå mkt tidigare. Får helt enkelt kolla upp de. =)

Tycker fortfarande så synd om alex när de gäller körkortet..kan ju själv tänka mig hur de hade känns. 

Hade en hemsk dröm inatt...riktigt magknipande och hjärtont. Vaknar upp och inser att de bara är en dröm, men kan bli verklighet...närsomhelst..och det gör mer ont än i drömmen.

 



Det är många som vill köpa min mobil, men hatar dessa prutare. För fan asså..det är sjukt billigt redan. Säger bara, ta den eller skit i de. Har nu 3 st som VILL ha den..för det priset jag satt. Så först till kvarn är de som gäller.
Jag ska köpa en ericsson ist. Mitt 3 abbonemang går ut nu, så om jag förlänger de får jag en mob. Men då har jag 2 mobiler..och 2 nr. rätt så onödigt om man säger så, med tanke på att det ena abonemanget är ring obegränsat och skicka obegränsat sms/mms för 599 kr i mån. DET är billigt...min räkning ligger över den summan ändå och då snålar jag med allt tycker jag...hehe. Får hitta nåt på blocket ist. :-)

Nej, nu ska jag kela med min son så gott jag kan med min "låsta" nacke..*aaaj*...

Hörs och ses...

Puss

Oookeej!?

Som vanligt händer ded mkt här..

Aldrig tid att skriva längre känns det som..men ska skärpa mig ;-)

Nyss kommit hem..nästan. Jobbade..va hos optikern...hittade på roliga saker med liam, och sen hem. Nu ligger han sött i sin säng och tittar på tecknat. :-)

Dom har påsk kul på Pay C denna veckan. Ponnyridning, äggrullartävlingar, måla ägg, ansiktsmålning..ja..allt kul för barn. Ni skuuulle sett liam när han red på ponnyn...den va en C ponny..så inte särkilt liten. Men ack vad kul liam tyckte det va. Han härmade ljudet så fint med en sång i takt med hovarnas klackande..och satt där fint på plats, höll i sig fint & gungade vackert med hästens rytm...*ler*. Jag ska se till att han får rida mer..han kanske finner det som ett intresse...och eftersom jag älskar hästar själv, så hade vi kunnat ha det som ett gemensamt intresse ;-) Haha..

Alex ringde igår...lät lite snäll/nere...tänkte vad nu? Han åkte fast...62 på en 30 väg...puff...där försvann det körkoret..
Man ska inte köra så snabbt...oavsett om man har väldigt brottom att läman företagspaket...
Så nu ska vi försöka lösa detta på ett bra sätt tillsammans..självklart ställer jag upp för honom..ska ha liam extra på hans vecka och allt det där. För nu måste han åka med sin mamma till sitt jobb, för att sedan jobba på lagret eller nåt sånt ist. Bull läge... Hade aaaaaaldrig klarat mig utan mitt körkort....Shit! Tycker faktiskt synd om honom, även om han körde liiite för snabbt. Men vem fan har inte gjort det?


Längtar väldigt mkt till vissa saker...*ler*...Det händer mkt under våren :-)



Till C:  Asså...låt oss säga såhär. Känner du igen detta?
Äcklig, ful, ser sliten ut...osv osv? .....Om inte så kan du ju fråga din "kära" kollega.
Jag tar inte sånt skit bakom mig rygg...det kommer jag aldrig göra.
Va nere och knackade på din dörr i veckan, för jag ville veta varför du snackar sånt barnsligt skit? Du e ju för tusan vuxen. Om du ljuger eller "hon" vet jag inte...spelar ingen roll egentligen för jag har lagt ner det nu..tycker bara det är sjukt barnsligt att hålla på sådär. Tror faktiskt att alla ensamstående småbarnförälder som tränat och jobbat extremt mkt en dag kan se lite sliten ut..men när blev det förbjudet? Jag ser inte sliten ut..det vet jag.
Har bra självförtroende och det är inget fel med det!
Och sen hade du sagt nåt om att det va jag som började snacka om Johan? Visste inte ens om att ni kände varann, och varför skulle jag börja snacka om en person som redan har passerat utvägen för längesen. Det va du som nämde att du jobbade med nån annika som hade varit otrogen med nån Jessica Wiren...ja då såklart. Och du frågade lite om hur de gick till och grejjer och jag svarade. Det va allt.. Varför hitta på annat? Fattar noll i sådana beteende.
Men självklart så tackar jag dig för hjälpen med katten...det va snällt. Men där kunde du stoppat.


För övrig så mår min putte bra. Han har tappat utterliggare en tå, men nu ser det bättre ut. Hoppas den sista tån stannar där den är. Dom alla är så söööööta....3 av dom har börjat gå omkring på ett otroligt sött sätt...lite vingligt, men så duktiga är dom...*älska*
Mamma, Ulf och Emely åkte till ivän över påsken. Dom har ju husvagn och grejjer där uppe. Sp det är första gågen sedan Ulf blev sjuk som dom åker upp. Och Timon och Abby är med där uppe....saknar henne som faaan, min lilla stumpa!

Nepp..nu börjar en svensk töntfilm på tv :-)

Hörs snart igen...

Kram

Härlig vårkväll!

160766-112

Diva? :-)



Ja..sikken dag asså...eller rättare sagt vecka. Inte uppdaterat så mkt denna veckan pga allt som hänt och allt jobbandet...ja..galet så mkt det har hänt på bara en vecka.

Vet faktiskt inte riktigt var jag ska börja.

Har ju jobbat väldigt mkt, men ändå hunnit med en del roande grejjer.

Vi tar helgen.

I fredags åkte jag och spelade biljard på interpool, och det blev lite dart oxå.. Va jag, min syrra, hennes pojkvän och en vän till honom. Va egentligen meningen att bara han och jag skulle träffas, men de bliev alla. Va riktigt trevligt och kul hade vi. Tack Nicke! :-)

På lördagen va det oxå jobb såklart.
Men på kvällen så drog jag på förfest hos en väns vän...trevligt. Träffade min underbare vän, och vi snackade en massa hela kvällen. Kändes skönt..
Sen drog vi faktiskt till Mazarin, hehe. Det va riiktigt skoj den kvällen faktiskt. Kände mig så extremt vacker...och världsvan ;-) Vet inte riktigt varför...men självförtorendet va på topp.

Precis när vännerna skulle dra, så kom där en kille som jag länge småflörtat med..Blev rätt glad att han kom. Vi kramade om varann länge och han gav mig en puss :-)
Sen umgicks vi hela kvällen..han bjöd på dricka och så..vi hade trevligt. Men ack så full han va..hahaha.
Efter nån timme, så gick jag och hälsade på andra vänner som va där. Då hände de nåt mellan mig och en kille...nåt mysigt. Nån blick. Ett Leende...pirr i magen blev de direkt. Han kom fram till mig. Sa att han tyckte jag va den vackratse tjejen på stället och att jag va riiiktigt söt, och att jag dansade som en gud..haha. Gud sa jag då? Så du är så säker på att gud är en kvinna? Hehe..lite skratt blev där.. Vi presenterade oss, och satte oss ner en studn och pratade lite smått. Han kom från göteborg...(mumma)...haha. Han va tydligen inte svensk...vilket jag inte såg. Och det visade sig att han ursprungligen kom från Bosnien...som min systers pojkvän Eldar gör. Tyckte det blev ännu mer spännande då..hehe. Men ack så söööt han va!! Vi dansade "tryckare" en gång..han är en jäkel på de..haha. Sen så ville han att jag skulle ta hans nr..så sa jag att jag inte hade ngn mobil med mig att sprara de på. Så han fick mitt nr, och han skulle höra av sig. Vi sa hejdå..han pussade mig på kinden, och tog min hand.
Redan dagen efter på morgonen hörde han av sig. *Ler*... Vi pratade lite allmänt..och han kom ihåg allt vi snackade om på kvällen innan. Att jag inte dricker kaffe, och nåt om en massa te och..ja..det va en massa interna skämt :-) Sen bestämde vi att vi ska ses på lördag. Jag jobbar hela veckan, så hinner inte med innan. Men det ska bli väldigt kul faktiskt. :-)


Vi får inte glömma Alexander. *s*...
Har träffat honom 2 ggr nu..och han e sjukt trevlig..och sööt han med :-)

Sen va jag på Dejt med en annan kille idag i pildammsparken med Liam, haha. Ja..ni tror jag inte e klok.
Men vad ska jag göra? Gör inget förbjudet direkt. Hånglar inte med alla och så..utan bara lär känna var och en..dejtar lite nu under vårtiden...ensamstående mamma...tackar inte nej till söta killar :-D
Han i parken va trevlig...han är väldigt trevlig. Dock inte särkilt söt, och dessutom 33 år gammal. Men utseende är inte allt säger dom, så självklart ger jag honom ngn chans..humor har han iaf..*s*
Och vi hade en väldigt trevlig låångdag i parken idag.
Från kl 10-18 va vi i parken, så både jag & liam har fått väldigt mkt färg i ansiktet...bränns lite...på ett skönt sätt. Vi åt glass, matade ankorna, alla som ville klappa Abby, träffade massa människor...trevliga människor. Såg hemska saker...fy fan håll i er nu. När vi skulle gå till lekplatsen så ser vi en dam i 50-60 års åldern som är ute och går med sin lilla hund...Luffsen. Helt vanligt...och helt plötsligt flyger det fram en STOR....mega STOR rottweiler och anfaller denna lilla stackars hunden. Han biter, hugger, biter tah om hundens hals och slänger runt på den stackars lilla hunden som skriker, och skriker..hunden rycker på ett sätt som dom gör när dom ska döda sin fiende...asså fy faaan. Jag står nästan och skriker själv märker jag med tårarna upp över ögonen. Jag springer av en reflex fram och försöker hjälpa dom att sära hundarna åt. Herrejisses vad blod där va. Både från hunden och ägaren som hade stora bitsår över läppen...hennes hund bet sin matte av rädsla och smärta. Rottweilerns ägare sa att han va bunden, han vca oxå försräckt...hundne va bunden...ifs i ett sjuuukt tjockt rep, hur nu lätt det är att knyta hårt? Han bad om ursäkt och grejjer. Och dom bytade nr, och jag fick bli vittneoch lämna mitt namn och nr och sånt. Med nöje..Jag klappade och försökte lugna lilla luffsen samtidigt som fortfarande skakade av rädlsa och haltade med sitt högra lilla ben som va krokigt...tror han bröt det faktiskt. Vi sa hejdå, och dom for iväg till akuten...Hoppas hon nu ringer mig och berättar hur det går med luffsen...de sa hon att hon skulle. Usch :-( Dessa rottweilers asså...Så mkt snack om dessa hundar. Jag tror faktiskt att det är så att dom redan är förstörda..allihopa..oavsett ägare. T.om min rottweiler om jag haft ngn hade kunnat göra en sån sak. För dessa hundar är förstörda av människan, även om dom har ett gott hjärta och är hur underbara som helst, så inners inne finns ändå detta "döda döda" och det kan slå till närsom helst...vilket vi märkte idag. Fy fan...ni skulle sett...stackars hund :-(




För övrig lekte vi på lekplatsen...åt glass och mös bland allt detta fågelbajs, haha. Ja..det va en härlig dag!


Som sagt så är det full rulle på mig och mitt för 1 månad sen händelsefattiga liv..men nu så...=)
Längtar tills på lör..;-)


Idag köpte jag även en cykel...*ihh*..en helt ny 28 tums damcykel på cykelringen. Köpte även cykelbarnstol, cykellås, cykelhjälm till liam. Va helnöjd ;-) Så pappa e strax på väg upp hit och ska sätta ihop den till mig, så liam och jag kan cykla imorron ;-)

Liam är jätteduktig med sin välling avvänjing..inte ett ljud. Han bara frågar...så säger man att det är slut och att bara små barn dricker välling. Så säger han själv att Liam är stor och inte behöver välling..:-) Idag har han inte nämt ett ljud om sin välling..*s*...Älskar dig min duktiga pojke!

160766-117


160766-114



Min lilla kattpojk, som jag fooortfarande inte bestämt namn på, mår mkt bättre i foten nu. Han får ju sin antibiotika 2 ggr om dagen. Foten är normalstor numera, men är fortfarande väldigt skårpig och sårig under. Men skorpan håller på att trilla av, så vi får hoppas att foten inte gör de. Men de ser ut till att läka bra. Även den andra foten är bättre..där finns bara 3 st tår, och 2 på den andra. Han kommer såklart bli halt, men det klarar han redan galant mitt lilla hjärta. Dom vöxer så det knakar allihopa...större ochs törre blir dom..gryyymt söta!!
Alla har nu öppnat ögonen och kämpar för att "stå" upp..haha..allt detta vinglande och gungande..såå söööött! Min putte va den första som öppnade ögonen...*stolt*..haha. Och faktiskt så va det den förstfödda som va sist.
Kolla visst e dom gudomliga?

160766-116

Det är mitt lilla hjärta som ligger och sträcker på sig ;-) Han e så söt!

160766-115

Åhh..mina älsklingar!


Nu ska jag tjolla på tv...får bli Saw 3 igen..gillar den filmen ;-)


Puss och kram sålänge!