Härlig vårkväll!

160766-112

Diva? :-)



Ja..sikken dag asså...eller rättare sagt vecka. Inte uppdaterat så mkt denna veckan pga allt som hänt och allt jobbandet...ja..galet så mkt det har hänt på bara en vecka.

Vet faktiskt inte riktigt var jag ska börja.

Har ju jobbat väldigt mkt, men ändå hunnit med en del roande grejjer.

Vi tar helgen.

I fredags åkte jag och spelade biljard på interpool, och det blev lite dart oxå.. Va jag, min syrra, hennes pojkvän och en vän till honom. Va egentligen meningen att bara han och jag skulle träffas, men de bliev alla. Va riktigt trevligt och kul hade vi. Tack Nicke! :-)

På lördagen va det oxå jobb såklart.
Men på kvällen så drog jag på förfest hos en väns vän...trevligt. Träffade min underbare vän, och vi snackade en massa hela kvällen. Kändes skönt..
Sen drog vi faktiskt till Mazarin, hehe. Det va riiktigt skoj den kvällen faktiskt. Kände mig så extremt vacker...och världsvan ;-) Vet inte riktigt varför...men självförtorendet va på topp.

Precis när vännerna skulle dra, så kom där en kille som jag länge småflörtat med..Blev rätt glad att han kom. Vi kramade om varann länge och han gav mig en puss :-)
Sen umgicks vi hela kvällen..han bjöd på dricka och så..vi hade trevligt. Men ack så full han va..hahaha.
Efter nån timme, så gick jag och hälsade på andra vänner som va där. Då hände de nåt mellan mig och en kille...nåt mysigt. Nån blick. Ett Leende...pirr i magen blev de direkt. Han kom fram till mig. Sa att han tyckte jag va den vackratse tjejen på stället och att jag va riiiktigt söt, och att jag dansade som en gud..haha. Gud sa jag då? Så du är så säker på att gud är en kvinna? Hehe..lite skratt blev där.. Vi presenterade oss, och satte oss ner en studn och pratade lite smått. Han kom från göteborg...(mumma)...haha. Han va tydligen inte svensk...vilket jag inte såg. Och det visade sig att han ursprungligen kom från Bosnien...som min systers pojkvän Eldar gör. Tyckte det blev ännu mer spännande då..hehe. Men ack så söööt han va!! Vi dansade "tryckare" en gång..han är en jäkel på de..haha. Sen så ville han att jag skulle ta hans nr..så sa jag att jag inte hade ngn mobil med mig att sprara de på. Så han fick mitt nr, och han skulle höra av sig. Vi sa hejdå..han pussade mig på kinden, och tog min hand.
Redan dagen efter på morgonen hörde han av sig. *Ler*... Vi pratade lite allmänt..och han kom ihåg allt vi snackade om på kvällen innan. Att jag inte dricker kaffe, och nåt om en massa te och..ja..det va en massa interna skämt :-) Sen bestämde vi att vi ska ses på lördag. Jag jobbar hela veckan, så hinner inte med innan. Men det ska bli väldigt kul faktiskt. :-)


Vi får inte glömma Alexander. *s*...
Har träffat honom 2 ggr nu..och han e sjukt trevlig..och sööt han med :-)

Sen va jag på Dejt med en annan kille idag i pildammsparken med Liam, haha. Ja..ni tror jag inte e klok.
Men vad ska jag göra? Gör inget förbjudet direkt. Hånglar inte med alla och så..utan bara lär känna var och en..dejtar lite nu under vårtiden...ensamstående mamma...tackar inte nej till söta killar :-D
Han i parken va trevlig...han är väldigt trevlig. Dock inte särkilt söt, och dessutom 33 år gammal. Men utseende är inte allt säger dom, så självklart ger jag honom ngn chans..humor har han iaf..*s*
Och vi hade en väldigt trevlig låångdag i parken idag.
Från kl 10-18 va vi i parken, så både jag & liam har fått väldigt mkt färg i ansiktet...bränns lite...på ett skönt sätt. Vi åt glass, matade ankorna, alla som ville klappa Abby, träffade massa människor...trevliga människor. Såg hemska saker...fy fan håll i er nu. När vi skulle gå till lekplatsen så ser vi en dam i 50-60 års åldern som är ute och går med sin lilla hund...Luffsen. Helt vanligt...och helt plötsligt flyger det fram en STOR....mega STOR rottweiler och anfaller denna lilla stackars hunden. Han biter, hugger, biter tah om hundens hals och slänger runt på den stackars lilla hunden som skriker, och skriker..hunden rycker på ett sätt som dom gör när dom ska döda sin fiende...asså fy faaan. Jag står nästan och skriker själv märker jag med tårarna upp över ögonen. Jag springer av en reflex fram och försöker hjälpa dom att sära hundarna åt. Herrejisses vad blod där va. Både från hunden och ägaren som hade stora bitsår över läppen...hennes hund bet sin matte av rädsla och smärta. Rottweilerns ägare sa att han va bunden, han vca oxå försräckt...hundne va bunden...ifs i ett sjuuukt tjockt rep, hur nu lätt det är att knyta hårt? Han bad om ursäkt och grejjer. Och dom bytade nr, och jag fick bli vittneoch lämna mitt namn och nr och sånt. Med nöje..Jag klappade och försökte lugna lilla luffsen samtidigt som fortfarande skakade av rädlsa och haltade med sitt högra lilla ben som va krokigt...tror han bröt det faktiskt. Vi sa hejdå, och dom for iväg till akuten...Hoppas hon nu ringer mig och berättar hur det går med luffsen...de sa hon att hon skulle. Usch :-( Dessa rottweilers asså...Så mkt snack om dessa hundar. Jag tror faktiskt att det är så att dom redan är förstörda..allihopa..oavsett ägare. T.om min rottweiler om jag haft ngn hade kunnat göra en sån sak. För dessa hundar är förstörda av människan, även om dom har ett gott hjärta och är hur underbara som helst, så inners inne finns ändå detta "döda döda" och det kan slå till närsom helst...vilket vi märkte idag. Fy fan...ni skulle sett...stackars hund :-(




För övrig lekte vi på lekplatsen...åt glass och mös bland allt detta fågelbajs, haha. Ja..det va en härlig dag!


Som sagt så är det full rulle på mig och mitt för 1 månad sen händelsefattiga liv..men nu så...=)
Längtar tills på lör..;-)


Idag köpte jag även en cykel...*ihh*..en helt ny 28 tums damcykel på cykelringen. Köpte även cykelbarnstol, cykellås, cykelhjälm till liam. Va helnöjd ;-) Så pappa e strax på väg upp hit och ska sätta ihop den till mig, så liam och jag kan cykla imorron ;-)

Liam är jätteduktig med sin välling avvänjing..inte ett ljud. Han bara frågar...så säger man att det är slut och att bara små barn dricker välling. Så säger han själv att Liam är stor och inte behöver välling..:-) Idag har han inte nämt ett ljud om sin välling..*s*...Älskar dig min duktiga pojke!

160766-117


160766-114



Min lilla kattpojk, som jag fooortfarande inte bestämt namn på, mår mkt bättre i foten nu. Han får ju sin antibiotika 2 ggr om dagen. Foten är normalstor numera, men är fortfarande väldigt skårpig och sårig under. Men skorpan håller på att trilla av, så vi får hoppas att foten inte gör de. Men de ser ut till att läka bra. Även den andra foten är bättre..där finns bara 3 st tår, och 2 på den andra. Han kommer såklart bli halt, men det klarar han redan galant mitt lilla hjärta. Dom vöxer så det knakar allihopa...större ochs törre blir dom..gryyymt söta!!
Alla har nu öppnat ögonen och kämpar för att "stå" upp..haha..allt detta vinglande och gungande..såå söööött! Min putte va den första som öppnade ögonen...*stolt*..haha. Och faktiskt så va det den förstfödda som va sist.
Kolla visst e dom gudomliga?

160766-116

Det är mitt lilla hjärta som ligger och sträcker på sig ;-) Han e så söt!

160766-115

Åhh..mina älsklingar!


Nu ska jag tjolla på tv...får bli Saw 3 igen..gillar den filmen ;-)


Puss och kram sålänge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback