Ibland bara vet man när Liam har l

-a679539ff30392542629ed8ff86cfa3.png

Ibland bara vet man när Liam har lekt med min mobil!?


Helgen.

Hej alla.


Vilken helg jag haft. Galet!

Skulle ju som sagt ha flyttat denna helgen och ja hade tagit ledigt från jobb. Så extra ledighet där.
Passat på när man varit barnledig och dann.
Dessvärre blev det ändrade planer på fredagen pga vissa tråkgiheter, samt snöööfan. Men den slutade bra som fan ändå :-D

Lördagen va sjuuukt jävla trevlig.
Började dagen kl 14.30 med att C hämtade mig. Körde till stan på en fika och jag skulle inhandla på systemet till kvällen. Hem om, snappade åt mig kläder och smycken. Hem till Josse. Där började vi kvällen med en massa god dricka och så. Sedan vidare till en annan förfest. Där blev det en massa massa dricka, för oss bägge, för att stilla tråkheten på festen. Blää. Men det slutade definitivt inte där. Blev körda till Etage. Oj. Va där redan kl 23.30 och lämnad einte förrän kl 05.00. Fy faaan vad kul vi hade. Träffade en kille jag inte träffat på flera år. Vi hade lite "ihop" på den tiden, så jaa..han bjöd och bjöd och bjöd, och är inte den som tackar nej direkt till gratis dricka...snål? Ähh vettefan. Självklart fick Josse oxå massa. Så jag drack säkert 15 cider den kvällen, jag som annars brukar tåla 7 st, haha. Men det va lixom uttdraget fårn kl 18.00 - 05.00. Träffade även Bamse och hela jäkla gänget från förr. Så jävla trevligt. Ja, det va iaf galet kul och fan vad det behövdes!! :-D
Det tråkiga är att när vi kom ut från Etage och såg att hela stortorget va avspärrat, så fattade man att ngt allvarligt hade hänt. Det va ingen rolig syn iaf. Stackars man. Eller ja, kanske inte, vet inte vad han gjort för att förtjäna det ödet, men olavsett så tycker jag inte att ngn alls gör de. Idioti!!

Nåväl. Idag hämtade jag Lilleman vid 16 tiden. Därefter mötte vi upp C, och tog en fika på Mobilia och inhandlade nya vantar till älsklingen, samt en ny jumper till mig. Så jävla behövligt. Därfter åkte vi till Bulltofta för att åka pulka, men vi hittade dock inte den där stora backen alla snackar om, utan nöjde oss med att stanna till vid en plats och njuta av snön och härligheten. Hade ett sjujäkla snöbollskrig. Liam va helt extas, hehe. Tyckte det va sjukt kul att larma snöbollar på C. Givetvis va det jag och liam mot honom. Vi va där flera timmar och sen blev det liite för kallt, så vi vandrade hemåt. Sa hejdå. Väl hemma så hade pappa min lagat en hiimla god middag åt oss. Nu är vi en mer i hushållet. Lillasyster har flyttat hem igen ca 6 månader. Hon och hennes Eldar ska har hyrt ut lägenheten och ska passa på att spara pengar och resa. Jag skulle ju varit utflyttad nu, men ja..allt blir inte som man vill ibland.

Imorgon är det jobb. Sen ska vi möta C i stan för att inhandla ny jacka och skor. Så jävla bra med presentkort.
Sedan tännkte vi göra ett nytt försök till att hitta backen på Bulltofta. Så, ja..det blir snökul imorron igen...såvida det finns kvar.

Nu ska jag fortsätta snacka på msn, och lyssna på musik. Sedan sova gott tänkte jag!

Här har ni en sjuukt bra låt om ni inte har ngt att lyssna på.

(Lyssna hööögt, då basen gör 70% av jobbet!)



Så jävla bra musik!!


Nepp. Nu går jag!


Puss


En helt underbar snödag på bulltof

0-4021da51529ba57b91d4cde5733f2b1b.png

En helt underbar snödag på bulltofta.


Utgång på G! :-)

31f4d49977211539ea19ec8d94fc556c.png

Utgång på G! :-)


Som de kan gå!

1b6547e7c78190195025b1441a8fbfd6.png

Som de kan gå!


Utan titel

1a3eec89656bd5ecf9bfbb2038b8fd71.png


Snö, förstö.....?!

Ändrade planer.

Tack vare vädret så blev det inget LA idag. Men tar det eventuellt på söndag ist.
Imorgon ska vi till min gamla lägenhet och ta det sista jag har kvar där, sen slipper man skitet. Så jävla skönt.
Eller ja. Har fortfarande posten som kommer dit. Har ju inte ändrat för att kag tyckte inte de va lönt, men nu när jag ska bo längre hos pappa, så är det lönt.
Måste fixa det idag.

Sitter här och väntar på att festen ska börja. Men jaa, måste först till, återigen, gamla lägenheten och hämta mitt pass. Blivit av med mitt körkort, sånt skiiit!!
Så ja, det behövs ju!

Imorgon blir de hemmafest på Värnhem. Sjukt kul!! Får se vad det leder till ;-)


Hittade lite bilder för ett tag sedan, som jag inte tror jag lagt in här. Isf...sorry!



Min gammelmormors 100 års dag.




Usch, hemska bild, haha.



Systrarna Wirén. En del av dom. Orättvis bild på stora syster. Gravid och allt, haha.




En härlig sommardag med en godvän.





Jag och Mats på dansbandsveckan i Maung. :-D





Jag & Martin i Malung.





Fan asså vad jag älsakr bilder och minnen. Minns hur jävla kul man haft här i livet, och hur bra man egentligen har de.
Sjukt galet!


;-D


Puss



Muu!

Fan jävla skit. Kom på för 10 sek sen jag glömt vattnet i badkaret. Sitter med hörlurar och hör inget..typ rann ut över hela golvet, smidigt Jessica.

Well well.

Idag e det fredag...helg!! Så jävla najz.
Ska ut med tjejerna ikväll, trevligt värre. :-)

Iallafall. Har en klump i magen nu, men det är en klump som egentligen inte ska behöva finnas där. Är bara så ivrig. Skulle ju flyttat till lägenheten denna helgen. Längtat som en toker.
Jag och en vän dyker upp i lägenheten för att måla en fondvägg. Till min hemska förvåning känner jag knappt igen mig från sist. Allt va ju såå fint och bra första gången jag såg lägenheten. Då där fanns möbler, tavlor, lampor, annu mer tavlor, mattor osv osv osv. Nu va allt tomt och jag kände tårarna började komma. HÄR vill jag INTE bo. Tapertarna va svarta, fläckiga, söndriga, äckliga i ALLA rum. Stora hål i. Köket är vitt, och man såg tydligt där det hade suttit en tavla, för under där va vitt, resten va vitt/gult. Dessutom hade ngn satans jävlen rökt nåt skumt inomhus. Luktade cigaretterök med cigarr rök. Golven va oxå hemska. Bubbliga, håliga, söndriga, skitiga. Ahh blir galen. Allt va hemskt. Och när jag öppna badrumsdörre och ser till min STORA förvåning att badkaret är borta!!!??? Vafaaaaan skrek jag bara. Vännern kom springades...helt vit i huvudet säger jag....baaadkaaret!!?? Det va borta? Bara en tom fläck kvar lixom. Är det inte så att om man är på visning och ser ett badkar, och hyresvärden inte säger att det inte ingår, så har man väl rätt till badkar?
Jag har ett krav att det alltid ska finnas badkar. Har lovat Liam många badstunder, för han fullkomligt älskar att bada. Om det nu va deras badkar, så måste för fan dom säga det på visningen. Så fan asså. Antingen ser dom till att fixa nytt badkar eller så får dom sänka hyran. Har läst på lite. Så ja. Det blev ett kort och internsivt samtal till hyresvärden. Berättade exakt hur det såg utm och vad jag tyckte. Hon sa att det va relativt nytt där. PFFT! Skojjar du?? Isåfall har förra hyresgästen pajjat allt. Så kl 10 på Ons ska jag och min vän möta henne där. Och en sak är säker. Jag tänker INTE ge mig. Allt ska bort och nytt ska in.
Vi ska dit idag och ta foto och skriva upp exakt vad som är fel och så. Det är bra att göra så, man vet aldrig.

Min väns pappa har varit i den branchen och han vet att heimstaden är väldigt snåla och svåra, men att man INTE ska ge sig, och då hota med att blanda in hyresgästföreningen. Och låta dom kolla på lägenheten ist. Men tur då att min vän är uppkäftig och vet vad han ska säga..:-P

Men som sagt. Jag väntar väääädligt gärna dessa extra veckor, än att flytta in i det skräpet och må dåligt. Jag ska ha fint där jag ska bo, så är det bara!! OCH badkar!

Så ja. Klockan 4 ska vi upp till LA igen. Träffa min underbara vän på en kopp kaffe (hon som jag såå trevligt bor granne med, muha). Ta massa foton, skriva och sedan till en fin resturang och äta gott. Sedan hem igen för jag ska göra vid mig och bli fin inför kvällen som kommer. Wiie!

Nepp. Nu börjar vattnet kallana i badet.

Hörs sen gubbar och töser!


Pussen!





Allmänt gojs!

Hallåja.

Vilken jävla dag.

Körde mot jobb redan vid 13 idag för att jag skulle hinna i tid pga vädret, samt skulle hinna med en solning i Lödde. In, sola, njuta, färdig.
Körde mot jobb i hbg. Fast! Jääävla idiotfanhelveteskit!!
Saaaaaakta, saaaaaakta, saaaaakta. Väl framme vid nästa avfart skickar poliserna upp en av motorvägen. Vafaan. Tänkte man kunde köra på där uppe igen, men tji fick jag. Var i helvete ska jag då köra??! Nåväl, gissade mig fram och landade i en liten håla med bara åkrar & skit. Snö så in i helskotta och otroligt svårt att se. Körde och körde och körde och körde, för att hitta en ny påfart på motorvägen. Till min förvåning va jag plötsligt inne i Landskrona. Vafaan?? Ja, men då vet jag ju var påfarten på motorvägen är. Tar mig dit, och blir nu alltså sjuuuut förbannad när jag ser att motorvägen upp mot hbg är avstängd där uppe oxå. Hur jävla långt sträcker sig denna olycka?? Kan inte heller köra tillbax mot malmö, där är en oxå avstängd. Bilar överallt, poliser överallt, avstängt överallt, ser inte tt skit av alla blås snö...blir galen, får panik. Ringer jobb och berättar läget. Kommer varken fram eller tillbax. Jobbet vet hur läget är på motorvägarna och ja..jag får stanna hemma. Mm..visst. Hur fan ska jag komma hem då? Ahh, blir galen. Tar första bästa väg, och kör vilse. Tur man har underbara vänner med GPS, haha. Väl tillbaka där jag började och körde ner mot malmö igen. Stannade inom Lödde för 1 ½ timmes träning, och sedan tog mig hemåt. Frusen som bara den, fyller jag badet och nu sitter jag här med min sköna morgonrock och ska starta ännu ett Desperate Housewives maraton. Najz!


Imorgon är dagen fullspäckad. Ska till frisören, Edmond hair (första gången där, hoppas dom e bra), fixa till håret, sedan blir jag upphämtad för en bruch..mm gott. Sedan ska vi ta oss upp till Landskrona, till min underb ara lägenhet och måla. Måla, måla måla. Kuul. Måste bestämma mig för vilken färg jag ska ha på fondväggen i vardagsrummet. Väggarna för övrigt är vita. Såå tänkte leta inspiration på nätet.

Mellan målningarna ska vi till en fin resturnang och äta middag, för att sedan åka tillbax och fixa mer.
Har med oss mina feta högtalare och förstärkare så vi kan sjunga samtidigt..;-)

Ja, men det ska bli en vääldigt trevlig dag imorron.


Hörs senare.

Puss

Mååån.....BLÄÄÄÄÄ.

Hajhaj.

Sitter med en klump i magen. *Snyft* Jobbet kallar snart.

Måste lämna Liam och pappa (som är ledig idag). Vill hellre sutta här hemma med dom. Vill hellre åka till stan med Liam, och inhlanda ett par nya skor till honom. Vill hellre ta en promenad i parken. Vill heller åka till Change och ta mina nya mått. Vill hellre träffa en vän på en fika...kan hålla på i evigheter. Allt för att slippa jobba.

Nåja. Förhoppningsvis går veckan fort, då jag har maaaassor inplanerat. Galet mkt. Jobb som bara den, sena kvällar, och mina lediga dagar är smockade. Plus attg jag flyttar till helgen. Underbaaart! :-D

Nåja. Måste börja göra mig iordning. 

Hörs sen.


Puss puss 


Underbara känsla!

Hallå bloggen.

Nyss hemkommen efter en väldigt trevlig dag.

Stack imorse till parken som bestämt och sprang på isen en timme med Liam. Spelade boll med en isbit, fan inte illa, haha. Nästa gång ska vi ta med en pulka så Liam kan få åka runt en massa. Kuljul!

Därefter åkte vi till syrran, där Stefanie och Emma senare dök upp. Då drog vi och käkade mat och köpte lite gott med oss hem. Väl hos Camilla (syster) satt vi och snackade som bara den. Spelade spel med Liam och planerade en Thailand resa, som tyvärr dyker upp snarare än vad jag kan åka, då jag flyttar om exkat 1 vecka. *Åhh* :-D
Lyssnade på musik som bara den och alla fick ett ryck till Journeys låt - Dont stop believing. Alla hoppade upp ur soffan och bara dansade som faaaan, skakade allt vi kunde och sjöng med. Fy faaan vad skönt de kändes. Att bara få det ur sig lixom. Det va en härlig känsla. Men undra vad alla grannarna mitt emot gatan undrade när dom såg alla oss 4, plus ett barn, dansa som fan. Det är ju sådant som jag gör när jag e ensam hemma och ingen kan se mig. Dans är livets gåva.
Galet!





Nu e jag iaf hemma. Pappa har lagat mat åt oss. Pannbiff med potatis, stekt lök, brunsås och lingon. Mums!

Ska strax hoppa i badet (sovmorgon imorron) Tack! Sedan blir det vidare på mitt Desperate housewives maraton. Uppe 17 timmar nu, haha. ;-D

Galet vad glad man blir av musik oxå.

Här har ni 2 av mina absoluta favoriter nånsin. Barndomsminnen. (L)

Det va sååå lite så. Njut för fullt!








Åhh äääälskar livet!!



Puss

What a day!

Nyvaken och dann....(eh eller ja nästan).
Ska äta frukost starx och njuta av fågelkvitter utanför fönstert.

Sedan ska jag Liam, Sandra och Affe till pildammsparken och springa på isen och mata fåglarna. Helmysigt.
Dock hade de ju varit liiite bättre om det vatt vår ist, men man tager vad man haver. :)
Älskar verkligen den parken. Varje gång mamma sa när man va lite att "idag ska vi åka till parken i malmö och mata fåglarna". Det riktigt kittlade i magen av glädje. För mig del va det mest fåglarna som lockade, men givetvis obegränsat med Mariekex som vi tryckte i oss. Och sedan lekan med det röda äpplet va vi systrar galna i. Och lika roligt är det att Liam känner samma sak idag när jag nämner vi ska till parken.

Jodå.

Får se vad kvällen bjuder på, men om jag får välja så blir det en bra film framför tv.n med en påse gott och Liam brevid mig. Det är en perfekt kväll för mig.

Ha en bra söndag alla.

:-D




Puuusss!!



Morrn morrn!

Nyduschad och dann.

Väntar på att dagen sällskap ska hämta mig och Liam, då han bjuder på först biobesök och sedan Aqva kul.
Ska bli riktigt skojjigt!

Men först måste magen ha sin del, så ska iväg snabbt nu och inhandla lite frulle.

Hörs senare.


Pussen!



Poker face.

Can´t read my poker face. Jävligt bra ordval just nu.

Sitter här i väntan på att köra till syrran som fyller 30 år "gammal" idag. Fy fan. Tycker synd om henne, haha. Längtar inte till den dagen.

Men men Grattis syster!! :-D


Imorron blir det bio på dagen med Liam och C, och på kvällen ska jag bowla i Lund med 2 underbara vänner.
Vilken lördag de kommer bli känner jag på mig.


Svårt att få ut det på nåt sätt. Men asså. Jag mår faktiskt så jävla bra. Det kunde jag fan inte tro för ett tag sedan.
Att det skulle gå såhär fort anade jag inte. Kanske lurat mig själv hela tiden innan? Eller vad tusan kan det vara?
Känslan i mig mage är enorm...känner mig så...lycklig? Som sagt, svårt att beskriva. Men längtar varje dag tills dagen ska börja, vad jag längtar efter har jag fan ingen aning om, men...asså. Satt med tårar i ögonen igår och bara kände...lycka. Blev lite orolig ett tag. Som jag mådde för 2 månader sen (eller kanske "tror" jag mådde), är helt otroligt att jag kan må såhär nu. Älskar verkligen livet! Ja...jag sa de. Älskar livet!! :-D

Lyssnade på en låt innan och kände att "fan asså, det är ju så jag känner":

Look at me now so much stronger
Look at the way I’ve spread my wings
But I can’t believe I haven’t thought that you were the one that I need
Look at me now, you see me smiling
No one is gonna bring me down
You didn’t think that I’ll survive it
Baby just look at me now.



När jag tänker på min och Liams pappa separation. Jisses. DÄR gjorde de ont. Ja fy fan. Helt jävla galet. Trodde inte de va möjligt att må på de sättet jag gjorde under 3 år. TRE år av sorg, smärta och saknad efter mitt ex. (hur nu i helvete det kunde va möjligt). Men ja, det tog mig 3 år att komma över honom. Har aldrig älskat en man som jag gjorde med honom. Trodde iaf jag skulle må riktigt dåligt över Dennis i flera månader..iaf minst ett halvår. Men tog inte mer än 1 månad typ tills jag insåg att detta va till min fördel & lycka. Och då tänker jag lite...vad var skillnaden? Vad var det som gjorde att jag kom över Dennis så snabbt och med Alex tog det 3 år? Var det för att vi hade barn tillsammans, eller för att vi hade hus, eller för att??!! Ingen jävla aning.
Nåja. Ska inte spekulera för mkt i det gamla, utan fokusera på min framtid, på mannen som väntar ivrig där ute på att hitta mig, den "han" väntar på. Att bli tooookförälskad på nytt. Det är helt jävla underbart. Längtan, den starka lusten, den pirrande magen, den otroliga glädjen...jagud. Nyförälskelse är det nog inget här i världen klår. *s*
....Oj, sitter här och drömmer mig bort.
Måste ju göra vid mig nu. Ska köra om 20 min.

Hörs kanske mer ikväll.


I vilket fall som helst önskar jag er alla en så jäääävla bra kväll!!

:-D





Snart veckan slut.

Hallåja :)

Då va torsdagen oxå över. Så jävla najz.

Sitter dock här med vääärsta huvudvärken. Tror fan asså jag håller på att bli sjuker eller nåt åt de hållet. Nåväl. Tur man har turen här i livet att bli väl omhändertagen då. :)

Ska snart ner till byn med lillhjärtat och inhandla till dagens middag. Får la se vad de blir. *gääsp*. Trött e jag oxå. Watttheheck!

Well well.

Imorgon fyller som sagt stora syster 30. Grattis i förskott.

Lördagen är "nästan" bestämd. Ska spenadera med C och Liam. Middag, buskul, och bio. Mysssigt.
Sen vad kvällen senare bjuder på får vi se. :-P

Söndag är oxå en heldag för vår del. Ska bland annat till min gamla lägenhet och hämta mer post, samt passa på att plocka med mig lite saker till flytten. *Ihh* vad jag längtar!!! :-D

Så underbart, jävla mysigt det ska bli att få sitt eget igen. Trivdes faktiskt så jävla bra ensam i min gamla lägenhet (sakna). Så vad säger att jag inte kommer göra det i denna? Dessutom är denna typ 10000 grr snyggare än förra, plus att man bor nära sin älskade vän. Dvs Granne!! :-D Lilla josse som snart ska ha bebis är såå välkommen upp i min fina lya på kaffe rep varje dag. Nää..känner mig inte så gammal som det lät. :-P
Har fixat nya möbler och dylikt. Så jeeeevla gott! Tur man har underbara manliga vänner som ska hjälpa en med att borra i väggar och sånt skit. Måste ju ha upp tavlor och hyllor, och foton osv osv osv :)
Ahhh..bara skriiiker inombords av längtan!! 

*Djupt andetag................andas ut* Fy fan vad skönt. =)


Imorron ska jag till pildammarna och springa en lååång härlig runda på dagen tänkte jag. Fan vad skönt. Lär bli minst en runda om dagen hela helgen. Äääälskar att springa. 
Men efter jobb imorron ska jag och Liam först träffa en ny vän till mig. Har bara träffats en gång och redan känner vi att "fan, vi kan bli riktigt bra vänner", så vi ska mötas igen redan imorron. Hon är verkligen en typ av tjej jag älskar. Glad, öppen, fnissig, rolig, skämtsam, omtänksam...massa. Och hennes pojkvän som även är en vän till mig är precis likadan. Så till våren och sommaren kommer vi hitta på massor av skoj känner jag på mig...vem vet, kanske med min blivande parnter. :-) (ahh faan..skulle ju inte ha nåt sånt i sommar ju med tanke på allt jag ska göra..grrr. Ödet, jag ber dig snällt att vänta). 

Nåååväl. Nu har jag inte tid att sitta här och glo. Har ett liv att leva...hehe, nejmen ska som sagt ner till byn nu med älsklingen. 

Hörs senare!!

:-D

 






Life is life!

Hallåjaa.

Sitter i MITT RUM och skriver. Har fått, och då säger jag "fått" en ny laptop. Dell. Tack gtack och åter tack dig "dig". Du är guld värd. Så jävla skönt att ha laptop oxå. Lite svårt att gå omkring med den staionära.

Liam och jag har nyss badat. Han pillar näsan just nu medans jag lyssanr på en av nutidens bästa låtar, enligt mig själv då.

Vassego. Försök nu att sitta still...det går INTE!




Iförrgår va jag och C och bowlade med Liam. Första gången för hans del. (Liam), och han tyckte inte att 2 timmar va nog, men de gjorde mina armar ;-)

Idga va jag första på jobb och sedan åkte jag och Liam till syster, där vi hade det trevligt och åt middag när pappa däk upp. Älskar verkligen den lilla Moa toa. Hon e i en sån underbar ålder nu. Märker att hon och Liam kan leka på en annan nivå numera.

Skulle egentligen ätit middag med C, men det blev inte av. Får ta det en annan dag.

Imorron är det jobb igen. Och sen är inget bestämt på kvällen. Tänkte ta en runda till pildammarna för en härlig spingtur i vinterkylan.

På fre är det en kort jobbdag. Därefter ska familjen till syster som fyller 30 år. Bull för hennes del är att hon är höggravid och kan inte direkt ta nåt att dricka, fast...jag hade npog hellre varit gravid än kunnat dricka ;-) *Avis*
Nåväl. Blir hemmagjord Tapas och massa sällskap. Ska bli trevligt.
På kvällen blir det nog bara hem och njuta av lördagens ledighet. (L)

Vad helgen bjuder på vet jag inte än. Men antar det blir massor som vanligt.


Hörs sen. Ska lyssna på massa musik nu.

Pusssssss :)


Ja, då va det lördag!

Nyss hemkommen från jobb. Fick av en tråkig anledning hämta mitt hjärta hos Alex och ta med honom hem. Inte mig emot, verkligen inte. Men jag har ju bestämt att jag ska ut med tjejerna ikväll.
Så pappa får barnvakta lillahjärtat. Tufft när man börjar jobba kl 09 imorgon och ska upp 7. Blir väl 2 timmar sömn inatt. *örk*, men det kan de va värt :)
Ska på förfest kl 21.00, sen får vi se vart kvällen bärav och hur spännande den bli. ;-)

Imorgon är det som sagt jobb, sen därefter ska jag mysa som bara den med lillkillen. Kanske träffa C oxå, för lite bowling med Liam. Det kommer han ääälska.
Vi får se, vi får se. Har en del alternativ.

Jisses i himlen vad jag läääängtar tills jag & lilleman ska flytta. Så jävla najz. Och så snyggt vi kommer få de. Blir inflyttningsfest mina vänner när allt på plats. Och NÄÄÄ...det är inte så jävla långt, haha. Har en soffa, stor säng och golv och sova på ni som bölar ;-) :-P
Ja gud asså. Känns verkligen just nu som livet har en mening. Känner mig...fri...glad...lycklig på nåt sätt. Och det va lääängesen jag kände den där känslan.
Återigen är det singellivet jag strävar efter, trots all dejting. Men det är bara spänning och förgyllande till mitt självförtoende, som jag dessutom börjar få på topp igen. Ja gud asså. Det är som folk säger. Allt har en mening. Och när en dörr stängs, öppnar en annan. För min del har väldigt många dörrar öppnats, men det är bara ett plus.

Jepp jepp.


Skiver mer sen. Ska bada med min lillkille nu!! :-D


Älskar Livet Och Alla Runt Om Mig!


Puss




Freeedaaag.

Uhh, vilken hemsk morgon. *Ryser*

Gick upp extra tidigt för att ha längre tid på mig och kunna köra de nästan 10 mil man har till jobb.
Precis vdi avfarten vid Lockarp på yttre...*pang pang, knack, knack, knack*..:-S Ahh heeelveteee. Däckfan small!!
Vaihelvetesattansjävlaskitfan!!! Fattade noll här. Har ju nya dubbdäck, nypumpat och dant. Fattar inte vad som hände.
Upp med telefonen, *ring ring*...Paaaapppaaaaa!!! Haha. Underbar som han e va han på plats 10 min senare. Kämpade med att byta däck där mitt ute på motorvägen. Men gick väl sådär.
Knäckte hela jävla "saken man byta däck med", haha. Så pappa & jag fick nog. Körde med totalt sprängt däck ändå till Tygelsjö, där min pappas vän jobbar på mekaniker. Tog ju bara ca 1 timme att köra dit, haha. Väl där så bytta vi däck, tack gode gud. :-D Så ja, det tog ett tag, och jag började bli trött och seg. Körde hem och la mig i sängen för att läsa min favvo Twilight. Somnade skönt.

Sitter här nu..och börjar bli nervös inför min intervju idag. *uhh*..Magen vänds upponer.
Så ska strax in i duschen och göra mig klar. Sen blir de fika med Sandra i Lund. Trevligt.

Ikväll är man bjuden på en hemmamiddag hos ett par jag aldrig träffat. Blir hämtad kl 19.00. Ska bli väldigt trevligt :)

Sen ja. Är det jobb imorron bitti. Men kan va trevligt ändå.


Hörs senare. :):)

Puss







Tjohoo..

Hej hallå!


Jahapp. Vad ska jag nu skriva?

Snart helg igen, fassen vad tiden går fort. Men skönt, verkligen skönt på nåt sätt nu. Ju fortare det går, desto fortare kommer våren. *Wiie*
Älskar våren nåt så kopiöst mkt. Massa, massa, massa saker ska göra då, med Liam, och kanske min älskade, om jag vill ha ngn då. Tänkte att denna sommaren ska bli min och Liams igen. Eftersom förra sommaren va "suga röv", då jag mest grät och hade ont och blev behandlad som en flugskit av självaste kungen av flugskitarna, så va ca 80% av sommaren förstörd. När han då gjorde slut med mig i sommras, så kände jag ngn sorts lättnad. Jag och Liam va på Bo01 heeela dagen efter. Dennis messade som fan, men hade ingen lust att svara, tills han blev lite småputt. Han ville jag skulle komma hem samma kväll för att "prata" för detta va inte va han ville tydligen. Dum som jag är går jag tillbax till honom för att få vara med om samma skit igen. Nåväl, man lär sig av sina misstag. Inga fler Ungrare!! (Blev varnad där ett tag av den typen av män, men lyssande inte, dumt gjort.) 
Men men.

Iaf. Våren. Köpenhamn, Tivoli, Ströget, Äta glass, Shoppa, Göteborg, Liseberg, Shoppa, Marknader, Picnic, skogspromenader....ja gud vet vad!!! Himmel och pannkaka vad jag längtar!! (Och dessutom ska jag, syrran och Emma hitta en sista minuten resa i mars)

Sen under sommaren ska jag hitta på en del, just därför vill jag gärna inte ha pojkvän under tiden. Det blir tennisveckan i Båstad, det blir Gotland, det blir Sweden rock. Fullt upp, men attans vad skoj! :-D
Känns litegrann som jag "hittat" mig själv igen efter detta året med puckot. Asså. Visste hade vi de bra ibland, fööör bra, men det hela bestod mest av hans vilkor och hans regler och hans vilja. Och min rädsla över vad han va på för humör, och det sätter spår i magen, sk magsår. Meen, jaa. Jävligt glad jag e av med det, trots att det har gjort så jävla ont. Att jag vet vem han lever med idag gör faktiskt saken bättre. Känns lite pedofilvarning, samt att hon är INTE hans typ alls i levands sätt. 2 barn med 2 olika pappor och så ung. *Höm*..Så när dom ska ha barn så har hon helt plötsligt barn med TRE olika pappor, & dessutom har D sagt att han bara vill ha 1 MAX 2 barn. Jag menar, han höllt på att få dånvippen av Liam som dessutom bara fanns hos oss varannan vecka, hur ska han klara av 2, evetuellt 3 barn på heltid. Lilla Nisse Pisse, se vad du gått miste om.
Ska inte spekulera för mkt i det där, bara skönt att veta hur det ligger till och att JAG faktiskt kan gotta mig över det. Han kommer tröttna snart när han inser hur verkligheten ser ut. :):)

Well well. Vad ska jag nu prata om?
Helgen kanske?

Imorgon är det fredag. Jobb, efter jobb ska jag på arbetesintervju och det är ett jobb jag VERKLIGEN vill ha!!! Hoppas och önskar med hela mitt hjärta att jag får jobbet! Vore helt jävla underbaaaart!
Därefter ska jag på fika med en "ny" vän. Vi har inte träffats förr, men hon är en bra väns flickvän. Hon har hjälpt mig en del och lärt mig att tänka annorlunda när det gäller mitt ex. Då hon har varit med om samma sorts rövhål.
Så det ska bli väldigt kul och se om man hittar sig en ny vän, då hon är väldigt trevlig.
Därfter ska jag nog på Bio, om jag får vad jag vill ;-) Vill se Sherlock Holmes.

Lördag är det jobb, sen förhoppningsvis utgång. Vi får se. I vilket fall som helst ska jag träffa Josefine. Hon har varit i Åre och stockholm över helt nyår. Saknat dig gumman.

Söndag- Jobb. *kräka* Och sen på kvällen blir det nog resturang. *Mys*

Japp. Så ser min helg ut.

Då Liam ska till Alex idag (några dagar försenad), så ska vi först ner till mamma och ut och gå med älskade vovvarna. Sen ska jag träffa en person som länge velat träffa mig. Ca 1 ½ år tror jag, men inte kunnat pga Dennis. Han hade dödat mig. Men nu är man fri som ett bi och kan göra vad jag vill. Ska bara bli kul att träffa personen i fråga. En fika är inget som dödar.

Nä, nu ska jag klä på oss, sen ut i friska luften.

Ha en bra dag.


Puss & Kram






Godmorgon! :)

Hallåja.

Sitter här nu och längtar tills ikväll. Är bjuden hem till C för första gången sen vi träffades. Här tar vi det lugnt och sakta.
Vääääldigt sakta. Jag är som sagt inte redo för nåt alls just nu, men tycker om honom mkt, för hans hjärta är gjord av guld. Aldrig nånson tidigare träffat en sån varm kille. Chockad över att de fortfarande finns män som honom.

Han är som jag tidigare nämn redan upp över öronen förälskad i mig. Jag har förklarat för honom hur mina känslor är och vad jag vill/inte vill osv. Återigen har jag fruktansvärt svårt att bli "Kär" på riktigt. Men träffar honom mer än gärna massor under resans gång.
Jag tänker återigen kopiera en del av hans mail in här. Och ja. Jag har fått gokännande, så ingen som blir sårad av ngt slag här. Finns ingen anledinign att bli i vilket fall som helst. Vill bara att ni ska kunna genom att bara läsa vad han skriver hur varm och go han är. Det måste jag få dela med mig.


Det känns lite som en ny växel blivit ilagd och vi börjar närma oss lite nya destinationer på vår tågresa, den som började med ett kort, men underbart stop på Gustav Adolfs Torg i Malmö. Det var där jag, otroligt nervös, träffade dig för första gången. Glatt överraskad så visade sig att du var en riktigt underbar kvinna, även i verkligheten och inte bara via mail. Sen att du är oerhört snygg gör ju inte saken sämre i heller! :D

Tror jag nämnt det förr, men du kan få mig att skratta, le och gråta på samma gång. Just nu, till exempel; jag är så extremt lycklig över att du finns i mitt liv och att du har en liten, liten tanke på att vi kanske kan ha en framtid ihop. Samtidigt så sitter gråten i halsen, tårarna ligger på lut för att jag inte får vara med dig precis just nu! Det gör ont att inte få vara med dig..

Det känns alldeles underbart att få krama om dig. Att få hålla dig tätt intill mig, något som jag alltid kommer att vilja att göra så jag hoppas du inte har något emot om jag skulle ta tag i dig och bara krama på dig mitt i allt om vi skulle vara ute och göra något. När vi sa hej då utanför Vanningen .. Jag fick krama om dig riktigt ordentligt för första gången. Fingrade lite efter dina händer och du svarade. Får världens hjärtklappning nu och allt rusar fram i kroppen.
 
Men så åker vi iväg ifrån varandra.. Tanken är att du skall ta dig hem själv, såå - ja vi ses väl nästa gång då.

(Här tillägger jag - Jessica, att nästa avsnitt hanlar om att han gärna ville hämta mig från utgång med jobb)

Oj, se där - du kan tänka dig att jag kör dig hem ändå. Underbart, då får jag ju spendera ytterligare 15-20 minuter med dig idag. Att det sen blev över en timme var ju inte ens på denna planeten.. Jag fick röra vid dig, känna på din mjuka, lena hud. Njuta av din omedelbara närhet och du verkar njuta lika mycket som jag, fast du är på lyset! Ville gärna ta tag i dig ordentligt och kyssa dina underbara läppar - men det var inte riktigt tid, inte än och absolut inte när du kanske inte var helt klar i kroppen.

Visst - lite frihet kanske jag tog mig, men höllt det någorlunda rent och säkert! Hade så gärna velat ta på hela din kropp. Låta händerna glida omkring på dig och lärt känna din kropp. Lärt känna hur du reagerar på en lätt smekning. Låta mina läppar utforska dig och se dig rysa efter en lätt utandning på svanken när jag närmar mig nacken.

Det är inte svårt att ösa adjektiv över dig. Du är vacker, omtänksam, snäll, rolig, söt, eftertänksam, försiktig, underbar.. Du är .. ja, du är älskad.


Förstår ni nu varför jag ville ni skulle läsa de? Han skriver på ett sånt levande sätt att man blir galet kär i bara mailen. Hade ni läst alla andra 30 mail, där han djupt beskriver saker från topp till tå, så hade ni lättare förstått.

Han är så vuxen & mogen, samtidigt som han kan "släppa loss".

Iaf. Första dejten hemma hos ngn av oss. I detta fall honom. Han ska bjuda på lite god mat och en bra film och förhoppningsvis massor av snack och mys.

Vi får helt enkelt se vart kvällen leder.

:)

Nej, nu ska jag göra nåt vettigt tänkte jag. Som att kolla vidare på möbler på nätet. Flyttar ju snart om 2 veckor. *Wiiie!!*

Puss


Klockan är halv 5 och jag e på väg

0-47cce3261c6cac3c60c56b968cecf05c.png

Klockan är halv 5 och jag e på väg på dejt? ;-) Det är fortfarande ljust ute, på väg mot rätt tider igen <3


En trevlig början på kvällen! :-)

0-1c8f3d0c53dce2302ab48aff940512a5.png

En trevlig början på kvällen! :-)


Dagen.

Hej alla.

Dagen började med en trevlig frukost med Pappa, Liam, Syster, Systerdotter, Svåger med hans mor och far.
Mys och massa prat.

Därefter mötte jag upp "en vän" på vanningen, som vi gjorde ett trevligt besök på i ca 2 timmar. Liam hade som vanligt kul. Sedan kom Veronika, Kenny och deras söta lilla Annie. Liam blev ju helt galen i stackars Kenny, haha. Klänga, klänga, klänga. Jag är en sååån kyckling när det gäller att bada. Men kämpar då och då för Liams skull. Fryser ihjääääl efter 5 min.
Hade iaf en trevlig stund med lita prat och massa avslapp med söta C.

Efter en av de hårdaste och längsta kram jag nånsin fått så sa vi hejdå.

Hem, gav Liam middag och sitter nu här en stund. Ska strax börja göra vid mig. Kl 19.00 börjar kvällen på Elyseé med gamla jobbvänner. *sakna* Då Lödde kursade som sagt, så skulle jobb bjuda oss alla på en middag/utekväll. Och nu ikväll blir den äntligen av. Alla ska frossa Fondue (som jag egentligen inte är förtjust i, men ibland kan de va gott). Och dricka gott o ha allmänt trevligt :)
Sen därefter ska vi till Etage (eller ja, vissa av oss, då åldern är rätt unga på vissa) Men jag & Fredrik har bestämt att vi ska dri och försöka få in vissa av dom ikväll. *Hoppas hoppas* :-D Det ska iaf bli sjuuukt kul!!

Så, ja. Nu ska jag och Liam hoppa i badet en stund. Sen ska man välja outfit inför kvällen. Vad tuuusan ska man ha på sig? ;-) Nåt snyggt med snygga pumps med hög klack?! *Mums*

Nåja. Nu ska jag kila.


Kanske klickar in nån bild ikväll.

Hörs sen.


Pusssss



Såhär kan de gå när man äger ett t

06f381f81e275729864a9e69130b5f31.png

Såhär kan de gå när man äger ett täcke och Liam äger en penna!


Haha!

Vilket jävla pucko. Ge upp för fan.


Jag hade gjort samma sak, men hade först gett henne en höger av irritationen jag samlat på mig, sedan klippt körkortet, och seeen hjälpt henne. Kvinnor i trafiken alltså...tss!







Dejt i Danmark.




Japp. Såg väl ut typ såhär.


Blev hämtad nere på gatan. Snygg bil, söt man, underbar måne.

Körde till Nyhavn där där den här underbara Italienska resturangen låg. Minns ni underbara flygbåtarna?
Och minns ni den där tullen man va tvungen att gå igenom innan du kom ut i självaste danmark. Den här tullen har dom då gjort om till en första klassisk resturang, samt en bar/nattklubb på andra änden.
Gaaaaalet god mat. Kan förstå varför kocken fått sina fina priser.
Det här stället sätter verkligen gästen i fokus. Finns alltid där när man behäver dom, häller upp mer vin, vatten, frågar om allt är i sin ordning, berättar bokstavligen allt om rätterna man beställt när dom blir indukade. Älskar sånna sällen.
Rekomenderar verkligen det här stället för er som vill prva nått nytt och fint. Dock lite dyrare ställe..men ett kanonställe om man nu vill överasska sin käraste på nåt speciell. Förlovning kanske? ;-) 
Vinkällaren är perfekt för er som älskar vin.

http://www.customhouse.dk/dk/customhouse.html

Nåväl.

Efter maten så drog vi oss ner till andra hörnet där puben befann sig med sjukt bra musik..90% Michael Jackson.
Tog varsin dricka och satte oss och snackade skit.
Tills kvällen blev 03 på natten och han körde mig hem.

Ja, en väldigt trevlig kväll. Mer säger jag inte, då jag inte själv vet nåt. Om man jag vill, tänker, tycker.
Hoppar som sagt inte in i nåt i främsta tiden.

Idag var jag i Ättekulla och fick mitt nya schema. Börjar imorron bitti. Ska väl bli trevligt att börja jobba heltid igen..även om de va sjukt skönt med en längre "ledighet".
Efter hbg, så körde vi (jag & Liam) hem och hämtade badkläderna för att bege oss till Aqvakul. Bade lite, och sen drog vi till Elysee för en trevlig söndagsmiddag.

Ja, och nu sitter jag här och tänkte snart hoppa i säng så jag inte är sjukt trött imorron. Har vänt lite på dygnet.


Nej...Ska få in lite bra musik på mobilen nu, sen sova.


Hörs imorron.


Puss puss


Morgondagens dejt!




Tanken som jag spinner på är att jag hämtar upp dig vid lämplig tid, vi tar oss över bron och in till Nyhavn där vi finner Bacino. Om vi inte har några ramar att röra oss inom, så kanske jag kunde hämtat upp dig vid 19:00? Vi bör då vara på Bacino runt 20:00-20:30 (kan vara lite knepigt att hitta p-plats i de trakterna ibland).

Vad sägs om det?



Okeeej lixom.

Har inte en enda gång under mina 27 år någonsin blivit "upphämtad" på en dejt med eller inte med pojkvän.
Och att ta mig på dejt över sundet, betyder mer än vad det egentligen gör så att säga.

Längtar!

Och ja, nu ler jag!

Nytt År, Nya Krafter, Nytt Liv!

Gott nytt år alla.


Idag är första dagen på 2010 och jag har precis kommit hem från bio med sonen. Såg Alvin och gänget 2.
Så en mysdag med honom är inte helt fel.

Igår va..hmm, vad ska jag säga. Väldigt annorlunda. Kändes verkligen inte som nyår.
Spenderade kvällen med Mamma, Ulf, Pappa, Emely och Anderas och självklart sonen min. Vi lagade 3 rätters god mat. Eller ja, rättare sagt "jag". Förrätt blidde Råraka med vispad creme frachie, rödlök och gräslök. Otroligt gott.
Huvudrätten bestod av en Lime fläskfilé gryta med ungsbakade rotsaker och sötpotatis. *Mumma*
Efterätten skulle bli en passion/choklad parfait. (Öööörk), haha. Men det va värt ett försök.

Jag hade valt själv att spendera nyår själv med sonen. Och familjen förståss. Inget jag va direkt van vid. Inga vänner alls i närheten. Trots att jag va bjuden på en mega galen fest, så valde jag att ta de lugnt. Klockan prick 00 stod jag ensam med en son i famnen som grät av rädsla. (han är en liten mes egentligen, hehe) Det gjorde lite ont att vara helt själv på nyår. Ingen som slängde sig om en som vanligt och pussades och önskade ett gott nytt år. Utan bara frös och ville hem. Kl 00.30 låg jag och Liam i sängen och pratade medans det forfarande small där ute. Fick såklart ett och annat sms. Ett av dom fick jag en stor puss på munnen. Och det värmde.


Jag var faktiskt på dejt i förrgår (han jag fick pussen av). Inte lik någon anna kille jag träffat tidigare.
(Vill bara tillägga att jag ääälskar att dejta och träffa nya människor. har inga förhoppningar eller krav, bara hoppas att det ska "klicka" med ngn, på ett sånt där helmysigt sätt)
Iaf. den här mannen, som jag faktiskt kan säga "man", är väldigt vuxen på sitt sätt. Svårt att förklara då jag bara träffa honom en gång, då han va väääldigt nervös, haha. Men vi hade de så trevligt med massor av rundor i stan, parker och avslutande på Espressohouse på gågatan. Jag som har en förmåga att prata som en galning och han som har en förmåga att lyssna som en galning som blev de så rätt, haha. Nåväl.
Citerar nån mening i ett mail från honom:

En minde analys över att äntligen få träffat dig. Ja, äntligen - hur märkligt det nu än egentligen är. Det är idag den 30'e, alltså är det inte mer än fyra dagar sedan jag skickade det där första mailet. Fyra ynka dagar .. Känns som om det varit en mindre evighet! VARFÖR!? Antar att det är så här det skall kännas när man hittar det där extra, men att det kan gå så fort?
Märkligt! Konstigt! Fullkomligt underbart! Sitter här med ett leende på läpparna i nu. Tack! Jag har väl kärat ner mig i dig redan. Vad är det annars som gör att det känns så här? Försöker intala mig själv att det inte alls är så, eftersom det inte går till så här. Men vad är det annars då?
Jag får ta och skriva ett tack mail till match.com för att de möjliggjort detta :-D
Hoppas jag inte skrämmer bort dig. Vill absolut inte att du skall försvinna iväg någonstans eller på något sätt dra några paralleller till ditt ex. som föll för dig så extremt snabbt. Jag hade gärna dragit ut på det hela för att få det att kännas bättre, men om det känns så bra redan nu - hur skall det då bli down the line? :D
Tror inte jag njutit av en Latte så som idag - måste ha berott på sällskapet! ;)

Var tvungen att visa lite hur hans känslor för tillfället är, svårt för mig att översätta hur det här känns.
Det jag kopierade är bara 10% av mailen. Får så långa, underbara mail, där han verkligen lägger ner tid och själ för att få fram så bra mail som möjligt.
Han är en väldigt trevlig man, som sagt, väldigt vuxen, bra jobb, bra syn på framtiden. Har inte riktigt försått vad han jobb går ut på, men han jobbar som nån sorts IT chef i Danmark. Har bett honom förklara vad det innebär, men fattar noll. Stupido me! Iaf. Han e som han själv nämnde lite nerkärad i mig, och bjudit ut mig på en fin middag imorron.
Ska bli väldigt trevligt. Och han sa nåt i stil med att han inte ville bjuda hem mig till honom på middag, för att han inte vill verka "för på". Sånt fullkomligt älskar jag hos män. Att ta det hela lugnt, så man har en chans att känna efter och lära känna.
Tro nu inte att jag e nerkärad. Absolut inte. Blir INTE kär lätt, kan bli intresserad lätt, men tröttnar oftast rätt fort. Tråkig sida jag har. Men hoppas att jag kan se han som han är, med den underbara personlighet. Kanske inte en "hunk" direkt, men sånt e jag fan för gammal för att se efter. Titta på dennis. Ingen "hunk" där inte. Föll för insidan,(som han visade i början) därför oxå det blev så dåligt efter ett tag för hans insida sög skitig röv!

Då undrar kanske många av er...Men den här Charlie, som jessica snackat en del om. Ja. Han är en väääldigt trevlig..."pojke". Vi har skrattat en del ihop och så, och har samma humor. Men han...asså, det är svårt. Det är en jag kan va sjukt bra polare med, that´s it. Han har väldigt dåligt självförtroende, vilket jag har väldigt svårt med hos män. Att det är han som ska sitta och klaga över sin vikt och hur ful han är osv osv osv. Plus att han va en aning deppig av sig och aldrig ville göra nåt åt saken är inte min stil alls. Försökte "prata" med honom, men de va lönlöst. Så ja..jag tröttande där. Men det va en trevlig period iaf.
Nog om det.

Folk kan ha olika åsikter om att träffa mer en en man åt gången. För min del har det aldrig varit ett problem. Det är ju trots allt för min egen skull jag gör det. Och är så sjukt social. Man vet aldrig om den ena är bättre än den andra, om man inte utforskar.

Japp. Idag är det exakt 1 månad kvar tills jag får min nya älskade lägenhet. <3
Där ska jag växa och blomma ut tillsammans med Liam. För att sedan köpa nåt eget i Lödde, där mi son ska börja 1.a klass om 1 ½ år. Nu till hösten är det 6 års gruppen för honom. Så gammal han börjar bli. *hihi*



Melissa Horn

Spotify:a henne. Vilken röst, vilken musik.
Lyssna på hennes duell med Lars Winnerbäck. *Himmel*





Nej. Nu ska jag svara på det nya mailet jag precis fick av "honom"


Hörs senare idag!!



:-D