Tjohoo..

Hej hallå!


Jahapp. Vad ska jag nu skriva?

Snart helg igen, fassen vad tiden går fort. Men skönt, verkligen skönt på nåt sätt nu. Ju fortare det går, desto fortare kommer våren. *Wiie*
Älskar våren nåt så kopiöst mkt. Massa, massa, massa saker ska göra då, med Liam, och kanske min älskade, om jag vill ha ngn då. Tänkte att denna sommaren ska bli min och Liams igen. Eftersom förra sommaren va "suga röv", då jag mest grät och hade ont och blev behandlad som en flugskit av självaste kungen av flugskitarna, så va ca 80% av sommaren förstörd. När han då gjorde slut med mig i sommras, så kände jag ngn sorts lättnad. Jag och Liam va på Bo01 heeela dagen efter. Dennis messade som fan, men hade ingen lust att svara, tills han blev lite småputt. Han ville jag skulle komma hem samma kväll för att "prata" för detta va inte va han ville tydligen. Dum som jag är går jag tillbax till honom för att få vara med om samma skit igen. Nåväl, man lär sig av sina misstag. Inga fler Ungrare!! (Blev varnad där ett tag av den typen av män, men lyssande inte, dumt gjort.) 
Men men.

Iaf. Våren. Köpenhamn, Tivoli, Ströget, Äta glass, Shoppa, Göteborg, Liseberg, Shoppa, Marknader, Picnic, skogspromenader....ja gud vet vad!!! Himmel och pannkaka vad jag längtar!! (Och dessutom ska jag, syrran och Emma hitta en sista minuten resa i mars)

Sen under sommaren ska jag hitta på en del, just därför vill jag gärna inte ha pojkvän under tiden. Det blir tennisveckan i Båstad, det blir Gotland, det blir Sweden rock. Fullt upp, men attans vad skoj! :-D
Känns litegrann som jag "hittat" mig själv igen efter detta året med puckot. Asså. Visste hade vi de bra ibland, fööör bra, men det hela bestod mest av hans vilkor och hans regler och hans vilja. Och min rädsla över vad han va på för humör, och det sätter spår i magen, sk magsår. Meen, jaa. Jävligt glad jag e av med det, trots att det har gjort så jävla ont. Att jag vet vem han lever med idag gör faktiskt saken bättre. Känns lite pedofilvarning, samt att hon är INTE hans typ alls i levands sätt. 2 barn med 2 olika pappor och så ung. *Höm*..Så när dom ska ha barn så har hon helt plötsligt barn med TRE olika pappor, & dessutom har D sagt att han bara vill ha 1 MAX 2 barn. Jag menar, han höllt på att få dånvippen av Liam som dessutom bara fanns hos oss varannan vecka, hur ska han klara av 2, evetuellt 3 barn på heltid. Lilla Nisse Pisse, se vad du gått miste om.
Ska inte spekulera för mkt i det där, bara skönt att veta hur det ligger till och att JAG faktiskt kan gotta mig över det. Han kommer tröttna snart när han inser hur verkligheten ser ut. :):)

Well well. Vad ska jag nu prata om?
Helgen kanske?

Imorgon är det fredag. Jobb, efter jobb ska jag på arbetesintervju och det är ett jobb jag VERKLIGEN vill ha!!! Hoppas och önskar med hela mitt hjärta att jag får jobbet! Vore helt jävla underbaaaart!
Därefter ska jag på fika med en "ny" vän. Vi har inte träffats förr, men hon är en bra väns flickvän. Hon har hjälpt mig en del och lärt mig att tänka annorlunda när det gäller mitt ex. Då hon har varit med om samma sorts rövhål.
Så det ska bli väldigt kul och se om man hittar sig en ny vän, då hon är väldigt trevlig.
Därfter ska jag nog på Bio, om jag får vad jag vill ;-) Vill se Sherlock Holmes.

Lördag är det jobb, sen förhoppningsvis utgång. Vi får se. I vilket fall som helst ska jag träffa Josefine. Hon har varit i Åre och stockholm över helt nyår. Saknat dig gumman.

Söndag- Jobb. *kräka* Och sen på kvällen blir det nog resturang. *Mys*

Japp. Så ser min helg ut.

Då Liam ska till Alex idag (några dagar försenad), så ska vi först ner till mamma och ut och gå med älskade vovvarna. Sen ska jag träffa en person som länge velat träffa mig. Ca 1 ½ år tror jag, men inte kunnat pga Dennis. Han hade dödat mig. Men nu är man fri som ett bi och kan göra vad jag vill. Ska bara bli kul att träffa personen i fråga. En fika är inget som dödar.

Nä, nu ska jag klä på oss, sen ut i friska luften.

Ha en bra dag.


Puss & Kram






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback