Lasse S!

Japp. Ikväll ska vi se dom på Sundspärlan i hbg. Ska bli riktigt kul :-)
Vad som händer därefter vet jag faktiskt inte.

Kom hem från Växjö idag. Kom dit igår och hade en väldigt trevlig kväll på campus. Men det blev bara en snabbvisit denna gång.

En annan väldigt glad nyhet är att "Ensam mamma söker" ringde mig igår. Blev riikttigt glad faktiskt :-D
Blev en snabb intervju bara, men förhoppningsvis komme rjag vidare till nästa steg. Det är tydligen en hel del steg som gäller. Men jag kan bara önska att man får höra av dom igen.

*Ler*

Nu ska jag göra vid mig och hela köret.

Lasse Stefanz väntar på en galen bonnatjej som mig.

Saknar lille Liam.

Puss

Välkommen älskade Moa.

Ja..ni. Nu är jag Moooosteeeer!! :-D

Vilken förlossning, vilka timmar, vilka tårar.

Det va en väldigt svårt förlossning för jenny och hon hade problem. Men till slut "flög" hon ut och hamnade på mammas mage. Otroligt vacker är hon. Guuudasöt.
Detta är lyckokänslor.

Älskar henne såå mkt.

Ska dit ikväll igen och pussa på henne. Kom nästan precis därifrån och hälsade på.
Hon föddes igår 12.20 (vi kom in strax innan 23 dagen innan, så ni kan tänka er hur mina ögon såg ut, hehe)
Hon vägde 3520 gram och va 51 cm lång. Blond med mörkblåa ögon (än sålänge iaf;-))

Bilder kommer.

=)

Eftersom..

....jag inte har någon energi att skriva om helgen idag så tänkte jag lägga upp gamla blogginlägg så ni som inte kände mig innan får en chans att veta lite mer om mig och mitt liv.

Denna gången ska ni får "lära känna" min älskade styvpappa som råkade ut för nåt hemskt för 1 ½ år sedan som förändrade allt, hela vårat liv.







Det finns inga ord...men finns det en gud?
Sön 19 nov 2006 23:02


Detta inlägg kommer inte handla om Liams underbara 2 års kalas som blev så lyckat och roligt.

Detta kommer inte handla om hur glad jag e över mina tänder.

Detta kommer inte handla om hur glad jag e allmänt och hur underbar helg jag hade med en viss person..

Detta kommer inte handla om vad som hände förra helgen..

Detta kommer inte handla om en viss grej som hänt mig nyligen och som är både jobbigt och gör ont..

Detta kommer inte handla om att min underbara sessan..min underbara katt som numera är död..är 100% på de. Hon är 90% innekatt...inte ens 1 år gammal och försvann för mer än 1 vecka sen...hon e död, och ni aaanar inte hur jag mår av de..men detta ska inte handla om henne denna gång...

Utan..detta inlägg handlar om min underbara stypappa Ulf, som just för tillfällte ligger på intensiv vården i lund med slangar, dropp...ja gud vet vad...Jag e så sjukt ledsen...det finns som sagt inga ord för de..Han bara ligger där medvetslös, halvt förlamad med en hjärnblödning..med andra ord "Stroke"...Han ska bli 45 år gammal den 1.a dec...och ligger där som ett jävla kollie och vet varken ut eller in..det gör så jävla ont i mig. Han får inte dö...Han får inte lämna min mamma, han får inte lämna sin 13 åriga dotter, han får inte lämna oss...Att se min mamma må på detta sätt...det gör så ont att det är svårt att andas..Att se sin lillasyster må såhär..Ja..fortfarande finns det inte ord för de. Han e helt väck..bara ligger där och grimaserar medans mamma försöker prata med honom...Det kändes som en film...att se ulf...som har varit eller förlåt ÄR som en extra pappa till mig och varit i det i 15 år..jag älskar honom...det gör jag såklart..har växt upp med människan...och han har gjort sååå mkt för mig..han är en underbar människa.

Jag bara gråter och gråter...klara inte av att sitta här mkt mer..varit på sjukhuset hela dagen..

Ska bara snabbt berätta hur det gick till...

Mamma & Ulf va på en efterlängtad 30 års fest...överassknigar, utklädnad, tjohejsan..ja..dem hade jätte trevligt. Framåt senkvällen så gick Ulf iväg...Mamma började bli lite orolig när han varit borta i 20 min..men iaf han dök såsmåningom upp o satte sig på sin plats. Mamma tyckte han va riktigt blek..och gick fram o frågade honom om han hade migrän eller nåt..vilket han brukar ha..men han svarade Nej...det har jag inte.....precis som vanligt. Så efter ett tag när dem satt o drack lite och såhär..så såg mamma att Ulf hade tuppat av...Mamma som då känner sin man in och utantill gick direkt fram till honom för att kolla läget...alla andra som satt brevid honom trodde såklart de va spriten..men ulf tål väldigt mkt..och även om han blir jättefull så deckar han aldrig...Så när dem alla insåg att mamma verkligen "va" orolig så började folk ta de på allvar...och deras vän är en akut sjuksköterska...hon tog en snabb koll på Ulf..och sa direkt till mamma..."Ring ambulans..NU!!"........o dem hamnade på Hässleholms lasarett..festen va där uppe. Och i eftermiddags transporterades han ner till intensiv vården i Lund...dom är jätteduktiga där..och det känns tryggare för oss alla att ha honom där....

Min kära mamma kom hem för en stund sedan..och ska sova för första gången på 2 dagar..hon va heelt utmattad...Älskar dig sååå Mamma....va stark för din egen, emelys, vår...och framförallt Ulf skull...du är bäst!



Ulf.....Vi alla älskar dig jättemkt...Det är INTE din tur nu..Kom tillbax till oss och lev ditt underbara liv som vi vet att du älskar...



..........Det gör ont!







När ska detta sluta??
Mån 20 nov 2006 21:14


Inatt blev det sååå mkt värre...helt plötsligt hade blödningen spridit sig i stor del av hjärnan på honom..Dem fick ringa in jourläkare för det va sjukt bråttom..och illa. Så dem gick in i huvudet på honom och lättade på trycket..men proppen finns fortfarande kvar. Dom vet inte hur det uppstod och varför? Dom hittar inte var den kommer ifrån och detta måste dom göra snart för att han klarar inte en smäll till..då dör han, fan vad ont detta gör...fattar inte att det är Ulf som ligger där..:-( Iaf...hans tillstånd är stabilt just nu, och han e totalt nersövd och andas med hjälp av en sån där respirator eller vad tusan det heter..allt för att hjärnan ska få vila. Och sådär ska han ligga iaf ca 2 veckor...denna hemska väntan...den finns inte. Det finns en stor chans att han överlever (tack gode gud)..men det finns ju oxå en chans att han inte gör det, och den tanken är.......bedövande i hela själen. Och skulle han överleva så är risken väldigt stor att han kommer bli rullstolsbunden av förlamad vänsetsida....den sidan han använder. Kommer aldrig få se samma underbara Ulf igen..ingenting kommer vara sig likt mer. Hans talförmåga kommer påverkas, för det är den sidan av hjärna, så det är ngt som kommer ta tid att få upp igen. Men att lära sig gå och träna upp den förlamade sidan sa läkarna att det va han för gammal för...45 år...för gammal..idioter.. Den glada nyheten är att han kommer veta vem vi alla e, det vore det svåraste annars...finns bara inte!

Kan ni alla tänka er...när han vaknar upp om ngn vecka...tittar sig omkring...känner inte sin vänstra sida...och kan inte ens fråga.."Var e jag"? Fyy faaaan vad hemskt för honom..det blir att kommunisera med nickningar och skriva på papper ett braaa tag framöver... Just nu vill jag bara krama om honom...och faktiskt berätta för honom att jag älskar honom som en pappa....för det vet jag inte om han vet...vill inte stå o säga det till honom för första gången vid hans grav... MIna tårar faller så mkt nu...det gör så ont inom mig..Allting annat runt omkring är så oviktigt känns det som...allt e bara Ulf, Ulf och Ulf...som tur e, så är Liam hos sin pappa denna veckan...så jag kan hälsa på hur mkt jag vill..Kan inte dra dit liam till Ulf..Liam älskar verkligen Ulf...han kallar alltid på honom och leker alltid med honom...vilket han gjorde senast förra veckan..vi hade riktigt kul nere hos Mamma & Ulf...och nu så ligger han där..och kommer aldrig kunna leka med liam på samma sätt igen...

Livet är såå orättvist...vad han han gjort för fel? Läkarana fattar ju inte heller hur han som är så ung och frisk kunde få en sån satans jävla idiot stroke!!

Vet inte vad jag ska mer säga...har bara Ulf i huvudet...men ska försöka prata om lite annat..

Sessan har fortfarande inte kommit hem...folk säger åt mig att ha hoppet uppe, men man känner sin katt mer än sig själv för tusan..hon va en väääldigt social och älskvärd katt....och det har gått 1 ½ vecka sen hon försvann...jag e realist...bara att inse att jag aldrig kommer få se henne mer. Faaan vad allt skit ska hända mig! Hade veeeerkligen behövt ngn nära mig i sånna här tillfällen...då man verkligen inte ska behöva få vara ensam även om man är singel...ja..jag snackar om manligt sällskap.. Finns ju en.....men....ja...Tack för att du stödjer mig vid sånna här tillfällen, men hade behövt närheten...

Försöker sälja mitt löpband på blocket...det är insatt, och har fått rätt mkt bekräftelse...

Ringer en massa nr jag inte vet vem det är... från alla ställen i hela skåne, haha. 0410 nr, 0418 nr, 046...men väldigt lite 040..*s*...e inte den som gillar att svara på nr jag inte känner igen..gammal vana..men sen har jag faktiskt jobbat hela dagen, så har ej kunnat svara i vilket fall som helst..*bortförklaring*

Hahaha baaalll...det va precis en ung kille som va o hämtade de..*hihi*...fick 500 kr mer än jag köpte de för..(3000) *vissla*..Jaja..man e bra i affärer...=) Ska investera en bilstereo...Har alltid haft sånna grymma innan...hade speciellt nytta av det en viss tid i mitt liv..och den har gett många minnen...Jag & Musik = Sant! =) Så nuså...kommer det bra ljud i min lilla söta röda opel..

Såja..nu kom Ulf upp i huvdet igen...ONT!!

På Fredag ska jag faktiskt till danmnarks tivolis julmarknad med en viss person...äta gott, mysa in julen, dricka lite, för att sedan på kvällen ska vi faktiskt ut, och roa oss..jag behöver verkligen komma på andra tankar..

Saknar vissa personer...men ni lever iaf...så alltid finns det hopp!

Älskar dig Ulf....Bli inte sämre än vad du redan är...du vet att din fru och din dotter...OCH vi behöver dig...Tänk på Lilla Timon....vad vore han utan sin älskade Husse..:-(

Ta vara på varann....det går fort....fort...händer detta mig och min familj så kan det hända "dig"....Mamma och Emely...jag älskar er så sjukt mkt...det vet ni...kommer finnas här för er oavsett när eller var....vi alla hjälper och stöttar varann genom denna svåra tid i vårt liv..

........................*snyft*.......Orkar inte!





Ja. Detta va 2 inlägg av min tidigare blogg.
Hinner inte mer nu, men mer kommer.

Ska på bio nu med Emma och se Horton. Ska bli mysigt =)

Ha en trevlig "lördag"


Puss

Trååååkiiiigt.

Asså. Börjar bli less på att vara utan internet. man känner sig så handlingsförlamad på nåt sätt.
Och allt som har hänt under dessa dagar orkar jag inte ens skriva om..för en massa händer nu.

Min systers värkar är nog på G. Vi ska inte åka in eller så, men lite har börjat iaf. Och det är spännande. Hon får gärna vänta tills på tis då jag e ledig, med tanke på att jag ska va med på förlossningen.  Hehe. Spääänannden!! :-D

Nej, nu kallar plikten. Blir nog bio ikväll.

Puss

Inget internet.

Ville bara snabbt säga att mitt internet pajjat.

Som tur är har vänner och familj internet, så där kommer jag skriva så fort jag får tid.

:-)


Puss

Älskade dröm.

Alltså, hade världens bästa dröm inatt.
Jag hade sex med Bjön Gustafsson. Jodå så att.... ;-)
(Ger fingret som Mr Bean...vift vift.) Haha.

Alex ringde imorse. Liam hade ont i snoppen. Ja..så e de. Orolig blidde jag som tusan. Så jag stack tidigare från jobb och drog in till barnakuten på Lunds lasarett. Min lilla älskling hade gråtit sig till sömns i bilen av smärtan. Kissa va inte ens på tala så ont det gjorde på honom. Snoppen va röd och svullen. Lilla älskling.
Kommer in på akuten där en snäll sköterska titta på honom och undersöker han. Det blev konstaterat att han har fått en infektion under förhuden. Och dom "trodde" att anledningen kan vara för trång förhud. Alex hade de som barn oxå, så det finns hopp för lillen oxå, utan att behöva bli omskuren. Det är de sista jag vill min son.
Iaf. Han fick träffa 2 olika läkare som sköljde hans snopp och ja guuud vad hjärtat skreeeeek och grät. Så dom blev mer oroliga och ännu en läkare fick kolla på honom. Tårarna bara rann nerför min kind, det är såå kämpigt som mamma att se sitt barn ha så ont. Men det blev jättebra till slut. För han fick ju en Kapten Krok, krok. Han va jätteglad över den. :-) Äntligen kunde han kissa. Och nu e det mkt mkt bättre. Fick med en spruta hem som jag ska föra in under förhuden och spruta med vatten. Men huuur lätt är de tror ni när han blev så rädd idag? Man kommer ju absolut inte få röra honom. Så bästa sätt är att göra de när han sover. Krångligt, men bästa sätt.

Imorgon är vi lediga och ska återigen "försöka" gå en runda i skogen om vädret tillåter. Ser inte ut så på SMHI, men kan kanske lita på vädergudarna nångång *s*
Det blir fika iaf och ett frisörbesök för lillgrabben.

Nu ska jag lägga mig brevid min varma mysiga son och hålla om honom tills jag somnar. Han sover i min säng ibland. Vi både tycker det är mysigt att ligga och prata en stund innan vi ska sova, och faktiskt sova tillsammans. Så jag behöver minsann inte sakna ngn att älska och somna med, för jag kan aldrig älska ngn som jag älskar liam. Faaast jag vet ju att de inte riktigt är samma sak. *s*

Ajaa. Ska nannsen nu.

Puss Sverige.

:-)

Hej, hej.


Behöver jag säga mer? ;-)



Puss puss :-)

Gomorron.

Nu ska jag strax iväg på jobbintervju. Lite pirrit. :-)
Önska mig lycka till.

Efter Intervjun ska jag hämta min älskling på dagis..inte träffat honom på 3 dagar. Håller på att döööö av längtan efter honom *gråter* Sen ska jag och mina systrar och lillen förståss till Bokskogen, OM det förmodan skulle titta fram lite sol senare idag. Annars blir de lunch på Lilla Torg och möjligtvis kanske nåt lekland ist. Vi får se vad dagen bjuder på. *s*

Nej, nu har jag lite bråttom.

Ha en trevlig dag.

Puss

Babyrum.

Såhär ser lilla Moas rum ut.
Jenny och Christian har gjort jättefint.

image587

image588

image589

image590

image591

image592

Tjockis! :-)





Bättre sent än aldrig.

Haha. Aja..som sagt. Bättre sent än aldrig.
Skulle satt in skiten igår kväll innan jag stack, men bloggen va inte riktigt sig själv då.

Första gången jag filmar "mig själv". Och jag ska försöka använda snutten på samma sätt som jag skriver.
Så bloggen blir verbal ist. ;-)
Såhär betedde jag mig och såhär såg jag ut innan jag skulle iväg igår.




Haha. Aja. Det visade sig att jag inte behövde vara så nervös egentligen. Han va väldigt lätt att ha och göra med. Pratade mkt, va trevlig, berättade hur vacker jag va, tittade på film och drack rött. Japp, dötrevligt.
Eldar hämtade hem mig på natten, tack tack Eldiiisch!

Idag börjar jag jobba kl 16.30-21. Rätt skön tid ändå. Sen ska jag hem till syrran efter de och glotta på film en stund. Ska ju upp tidigt på fre morgon får att snacka med chefen i Lund ang jobb där ist. :-)
Faan vad kul.

Aja. Nu måste jag kila.

Puss

Emma C, en härlig tjej.

Haha. Ikväll hade vi trevligt. Kollade på fotbollen vilket resulterade i ett och ett annat skrik.

Kände för att visa lite hur en kväll kan gå till med dom dårarna här hemma. Men fy fan vad kul vi har. Fattades dock en person. Syster Milla :-( Så går de när man lämnar älskade Vellinge för skitta malmö.
Love you sissie!

(dock så jävla mööörkt?)



Haha, behöver jag säga mer om hur kul va hade? Sjuka är vi, men skäms inte för de ;-)


Puss

Filmkväll.

Just nu är de filmkväll på gång.
Andreas har redan kommit och vi lekte med katterna en stund. Dööösöta.
Snart kommer Emma och då e de godis tajm. Gooott ska de bli. Och en bra film.

Imorgon ska jag på Dejt. Hihihi. Såå kul. Blir en massa sånt denna veckan. Måste ju undersöka vad som finns på marknaden.
Denna kille bor i väsrta hamnen (trevligt, hehe). Så han ska möta mig vid turning torso imororn kl 18.30, sen ska vi hem till honom och dricka vin och lära känna varann. Och han e en riiiktigt läckerbit. *s*

Aja. Emma kom nu. Måste kila.

Titta så söta bebbarna är. (Dåligt ljus dock)




Puss

Ensam mamma söker!

Haha. Ja, det gör jag ifs lite smått. Men nu tänkte jag faktiskt ta ett steg längre i den kategorin.
Har ni sett programmet "Ensam mamma söker"? Jag har iaf. Och denna gången tänker jag söka. Håller faktiskt på just vid detta tillfälle. Fan vad kul det vore om man kom med!! Ska skicka in ett videoklipp. Tänkte kanske skicka in det där vi bakar för att visa hur underbar min son är. Eller vad tycker ni? Ska jag skicka in ett där jag är mer i fokus? Njaa..egentligen tycker jag inte de. Detta handlar ju minst lika mkt om min son. Det är ju pga honom som jag kan söka överhuvudtaget. Man kan ju bara smälta när man ser honom. *Ler*
Sen lite bilder såklart och en öppen presentation. Jag är ju galen, jag är sjuk i huvudet, jag är omogen, men under allt är jag en avsvarsfull, kärleksfull och underbar mamma till världesn bästa barn.
Fan känner mig som en drömkvinna ju, haha. Det är precis så jag velat att min man skulle vara.
Men det är ju svårt som fan att veta hur tusan man ska skriva för att de ska "lägga märke till en".
Det ska egentligen inte vara så svårt tror jag *s*. Jag är en person som alltid syns och hörs. Jobbigt tycker vissa och helt fantastiskt tycker vissa, och jag är en av dom såklart. Älskar att skämta, vara kvick i käften, göra bort mig och få folk att skratta. Sån e jag.

Ja..håll alla tummar och tår för mig.

Idag är jag ledig. Har bara suttit framför datan och tittat på L word. Haha. Fint väder som fan ute ju. Så jag tänkte ta en dusch och sen ta en fika i solen. Sen är det träning ikväll. Först Body Attack, och sen Spinning. Skooooj!

Hörs sen :-)


Måndag.

Idag har jag bara jobbat i stort sett.
Hämtade dock liam efter jobb på dagis för att hinna träffa honom en stund innan alex kom hem. Men de hann vi inte, så jag bestämde att stanna en studn hos Alex. Och där gungade jag & lilleman. Kul hade vi. Och han är verkligen världens bästa pojke. :-)

En osminkad sanning i bakgrunden oxå såklart.  ;-)

 


Just nu sitter jag och har ett The L Word maraton *s*
Får ju inte nog.

Får se vad kvällen för övrigt bjuder på.

:-) Puss

Kanelbulledag.

Vilket otrolig kväll jag hade igår.

Åkte hem till S där man möttes av ett glas vitt och en megakram. Tog taxi därifrån till Kattesund Resturang (Rekomenderas. Lite men mysig och god mat). Där beställde vi en flaska fint rött vin. Gott som fan, men lite dyrt. Det va ju en speciell kväll. Vi tog 3 rätters, och snacka om gott. Först en aptitretare. En liiten liite skål med grymt god championsoppa. Sedan kom förätten. Pumpasoppa. Spännade som tusan. Men på tok för salt. Skulle varit mer söt och mindre salt så hade den varit mkt god. Men helt ok ändå. Huvudrätten bestod av ryggbiff serverad med grönsaksgratäng, honungsglaserade röd och gulbetor samt portvinsås. Jisses vad gott de va. :-)
Efterätten va en himla god kladdekaka som serverades med vitchokladmousse och hallon/blåbärs kompott. 
Mätta och belåtna och smått berusade gick vi vidare på pubrunda. Vi hamnade först på en mysig lite pub där vi drack till tusan. Eller ja..jag gjorde de. Dumt gjort :-S. Vi satt där ett bra tag och drog skämt och snackade skit med dom som jobbade där. Återigen jag! Full som fan drar vi vidare till nästa pub. Och där fortsatte allt drickande. Jag har ett problem. När jag väl börjat dricka och börjar bli full så slutar jag inte. Tusan oxå. Jag som inte tål starksprit.
Vi drack och drack och hade väldigt trevligt. Till slut fick de va nog. Och efter här kommer jag inte ihåg ett smack i stort sett. S har fått berätta för mig så att jag minns lite av de iaf. Jag är väldigt iöppen i min blogg och tänker därför INTE lämna några som helst detaljer. Skäms gör jag..men vafan. Jag va ju FULL!
På nåt sätt hade vi hoppat in i en taxi. Väl hemma så skulle S skämta till det lite. Så han springer mot mig & böjer sig ner och lyfter mig upp och ner på hans axlar. Oookeeej. Ehm..Seeebastiaaan. Jag är för full för detta. Men nepp. Det va bara att gunga vidare på hans axlar, hehe. För ner kom jag inte. Alltså, det är galet så pinsamt att inte minnas ngt. Vet inte huuur längsen det va jag hade minnesluckor. Jäävla starksprit, aldrig mer. Hade tydligen klätt av mig skor och strumpor (?) och jacka, örhängen i hans storarum. Minns inte vad vi gjorde där inne. Men jag va fruktansvärt illamående så får springa in på toa för att..Ja..måste jag säga det? "Kräkas" Piiinsamt. (allt jag berättar nu är det S som uppdaterat mig med). Efter toabesöket så går jag ut i storarummet där S sitter och börjar fråga var fan mina byxor och trosor är?? Men okeej Jessica. S bara garavde och fattade inget. Jag hade tydligen tatt av mig byxor och trosor när jag skulle kräkas. Sen gått ut och börjat leta efter dom. Haha. S hade tydligen på nåt sätt burit mig in i sängen, hjälpt mig av med resten av kläderna och bäddat ner mig. Jag hade slocknat väääldigt fort. För jag vaknade mitt i natten och S låg brevid mig och jag mådde som jag förtjänade. Blev dock väldigt trevligt under natten ist :-) Fick ett nytt smeknamn oxå. vilket inte är så konstigt. "Fyllo". Tackar. Ska typ aaaldrig mer dricka starksprit. Håller mig till min Cider, som jag då tål. När vi väl gick upp för dagen så bakade S scones åt oss. Döösööt e han. Sen va jag tvungen att dra mig hemåt. Klockan började bli dax för att baka med syrrorna. Japp. Kanelbullebak. Eller ja. För min del är de Vaniljbullebak. Kanel=Blä.
Vi hade sjukt trevligt och mina älskade systrar fick stå ut med Lasse S i bakgrunden, så jag & liam sjöng och dansade. Fast den ena syrran kan oxå en hel del pga min tortyr ;-)

Ska faktiskt göra nåt kul och nytt från och med idag. Tänkte börja videoblogga såsmått.

Här kommer en snutt från dagen, plus lite bilder :-)



 
 
Hihi. Lite kul ändå. Visst är Liam bara såååå gudasöt i sitt sätt att förklara. Åhh Älska!!



image582

image583

image584

image585

image586


Älskar mitt liv, min familj, men främst min vackra son!

Puss

Tragiska korkade fikon.

Sikken häärlig dag :-)

Ska strax iväg med Liam för att möta upp Jensen och hans son. Vi ska till ett lekland. Skattkammarön. Han e helt livlad här hemma. Ska bli riktigt kul. Sen blir det väl en runda i parken och mata pippina.
Ska bli riktigt mysigt.
Sen ikväll är det saker för min tur. Jag ska på dejt med S. Vi ska först på en fin resturang och sen bowla efteråt. Jisses vad mysigt det ska bli. :-)

Men vänta nu? Allt är ju så fel då ju. Nu är jag helt plötsligt en kass morsa. Åhåh.
Alltså. Ärligt tjejer. Ni är så patetiska och sjuka. Att (försöka) trycka ner och ge en ensamstående mamma dåligt samveta (återigen försöka). Jisses. När jag läste allt vad som skrivits under tiden jag jobbade igår. Höllt på att trilla av stolen av förvåning med oxå av skratt.
Så nu är jag en dålig mamma för att vi lagade mat hos min syster och va på Vellingeblomman (för liams skull).
Och en tjej hade skrvit att "verkar vara party som gäller". Hon fick sig en bra kommentar av en annan där. Bra sagt. Tror nog det handlade om en dålig barndom som gjort att hon inte är läskunnig.
Ni är riktigt sjuka, det vet ni va? Förstår egentligen inte var det började? Hade jag haft dåligt samvete eller tyckt nåt va konstigt så hade jag för fan inte skrivit de på min blogg där jag vet att dårar som ni läser. :-)
För er som har "hoppat" in och läser min blogg först nu. Lyssna riktigt noga här nu.

JAG HAR MIN SON VARANNAN VECKA OCH DET INNEBÄR ATT VARANNAN VECKA KAN JAG VARA UNG IGEN, KAN FESTA, SUPA, LEKA, HA KUL MED VÄNNERNA, VARA OMOGEN, STRULA RUNT OCH BETE MIG HUR FAN JAG SJÄLV VILL!!

Kände jag va tvungen att ta stora bokstäver för som sagt, vissa kan inte läsa.
Sen är det säkert folk som reagerat på att jag träffa S på min liamvecka. Men är det så jävla konstigt egentligen?
Om jag säger såhär. Den veckan jag är barnledig jobbar jag 6 dagar irad och alla dagar är jag hemme kl 22 på kvällen. Okej...behöver jag forstätta? Jaa..pga korkade människor, så forstätter jag lite till. Det innebär att jag bara kan träffa MÄN på liamveckan då jag är jobbledig. Visst kul för de som kan ta med sin 3 åring på resturang och bio..grattis till er, men jag kan inte de. Och om jag ska ha en chans att ngn gång träffa ngn så har jag bara den mäjligheten på liams vecka. Och han har en moster som gääärna sover över här med liam, och dom har skitkul tillsammans. Även ibland tar hans pappa honom när jag ska iväg. Ni vet. Man har ett liv trots man har barn. Tråkigt för er som totalt hamnat i den situationen där ni glömt er själva och mår dåligt innerst inne. Men det gör INTE jag, och det är ngt som jag själv valt. Älskar mitt liv och mår alldeles förträffligt. Precis som min djur gör. Så dom behöäver ni inte ens tänka på. Huvudsaken är att JAG gör de. Tack iaf sötnosar.
Jag ÄR en kanonmamma till Liam. Ska säga er att bättre mamma än såhär kan han inte ha.
OCH JAG ÄR STOLT!

Måste jag verkligen fortsätta för er korkade som inte förstår? Nej, lägger inte mer energi på er. Tycker mest synd om er. Prova att gå ut en kväll..skaffa lite vänner. Det ÄR faktiskt kul :-)

Åhh..sikket väder. Nu ska de mysas.

Ps. Sluta nu läsa min blogg. Det verkar göra så ont i er, och jag vill inte åstadkomma nån smärta till mina läsare. Okej? :-)


Puss

Ljuga é fult :-)


En trevlig dag men med en hostade stackars liam. Jenny (syrran) ringde mig och ville gå på Vellinge blomman med oss. Tog liam med ut en runda så han skulle få frisk luft. Vi fikade först på Mimmas och sen åkte vi till VB. Mysigt och fikc köpt en del grejjer där. Påskris, fjädrar ja, gud vet vad. Det är ju för tusan påsk snart. Så i helgen ska vi pynta. Najz. Efter de åkte vi hem till lillasyster för att se hennes nya kissekatt. En underbart fin vit/orange "Ragdoll", ja ni kan själv läsa vad det är för en underbart härlig ras. Fy faan vad söt han va. Stamtavla och hela kittet. Därefter åkte vi & storhandlade. Syrran bjöd på god mat. Så vi har varit där hemma tills nu. Jisses vad stoor hon är. Och ändå 2 veckor kvar till BF, och förmodligen plus en vecka. Vi satt och spekulerade magen idag, och fick sånna rysningar och "deja vu" när man såg hur hon drog fötterna längs magen så man fick följa hela rörelsen. Det är så sjukt coolt. Snart är det dax för lilla Moa att komma ut. (Om det nu blir Moa, vilket jag hoppas ;-)) Ja, hon är trött på de nu och vill bara få ut henne, vilket jag förstår. Ska fotta barnkammaren för det är den finaste barnkammare jag sett. Det ska ni oxå få se. :-) Japp, så nu sitter jag här och min älskar L Word väntar spännande på mig. På lördag kommer de bli en mysig dag. Jag & S ska ut på en fin resturang och gå på bio. Trevligt. Sen blir de såklart vidare hem till honom. Han är helt underbart och dööögo och dööösöt. Men varför vill jag inte ha honom som min pojkvän? Vad är felet egentligen? Tror ingen förstår sig på mig. Men han är nog inte redo för nåt nu heller. Vi har ifs inte pratat om detta på länge. Vet iaf vad han tycker om mig, det har han sagt. Men jag vill inte dra upp nåt, utan låter de flyta på som vanligt. Trivs som vi har de nu..Har ngn att tycka så mkt om, men ändå vara fri för annat.

Japp, sån e jag. Ska till Sthlm om 2 veckor. Till lilla Josse. Ska bli trevligt som fan. Denna gången ska de prövas nya ställen. Kan informera om lite ställen för er som är intresserade och kanske ska dit nångång.
Blue moon bar: Va helt okej. Men inget som va öööverkul heller. Antagligen för att dom byggde om och hade sig när jag va där. Dom har dessutom flyttat nu och öppnat nåt nytt (sämre) ställe där blue moon bar fanns.
White room: Ähh fy fan säjjer jag. Kom dit..musik? Hallå? Vi gick direkt fram till Dj.n och frågade vad tusan som hände. Jaa sa han. Det är spn här musik hela kvällen. Ähh fy fan. Vi satte oss och tittade runt lite efter söta pojkar, vilket där självklart fanns, men utan bra musik så är det inget skit att hänga på. Så vi drog rätt snabbt. Hamnade på ett annat ställe som hette Mango. Detta va mer en "pub" lixom på översta golvet. Och där va musiken fet och bra. Och sjuukt heta Östermalmare. Men på nedersta golvet va det bara en massa galna människor till konstig jävla musik som tillochmed jag inte kände till. Och då e de fan skumt.
Metro på Söder är ett härligt och avslappnat ställe med bra musik. Dit ska man om man vill dansa men ändå kunna stå i baren och hänga utan att behöva skrika till varann. Helt okej. Nu nästa gång jag ska dit, så har jag pratat med lite folk som bor i sthlm. Och denna gång ska vi till "Ett Ställe" i Söder. Japp, det heter faktiskt "Ett ställe" Har hört att de ska vara bra. Ska möta en söt sthlm:are där då. Det har vi bestämt över Mötesplatsen, haha. Fatta hur söt han är. Och ja, han addade mig för han tyckte jag va söt. Men OOJJ...förlåt. Skröt jag för mkt nu gumman? :-) Säger aldrig nåt som inte är sant i min blogg. Mest för att det ska vara kul och läsa den när jag e 80 år nära döden, men oxå för att jag INTE kan ljuga, alla vänner och familj läser min blogg. Och dom vet fan mer om mitt liv än jag själv. Så nu vet du de. *S* Iaf. På lördagen ska vi prova ett nytt ställe på Stureplan som heter Solidaritet. Har även hört att det ska rocka.
Golden Hits va ngn som lockade Jossan pga schlager musiken, men är en tjej som vill ha varierande musik, och inte behöva ragga på 30+ som där inne e ;-) Haha..sorry J.
 Det sjuka är att S ska dit samtidigt som mig. Och ja, det visste jag jeflar inte. Vi blev lika paffa bägge 2. Men lite kul ändå, ler.


Nää..nu pallar jag inte skriva mer. Ska looka på serier nu.
 
Höhö! Pussen!!

"Du é galen"

Det va vad jag fick höra av min Naprapat. Trevligt. Det han syftade på va att hur in i tusan jag har klarat av att gå med denna nacke och rygg i alla dessa år? Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara. Ser inte vad han ser och känner inte vad han känner. Utan det är bara min oändliga smärta, domnade, brännande och svidande smärta i rygg och nacke. Jag sa till mitt försvar att tiden går så snabbt& att jag bara låtit de va. Eftersom jag har kronisk smärta och haft det såhär i minst 10 år så har jag lärt mjig att leva med de och de har blivit en "livstil". Han sa att de skulle vi ändra på direkt. Han va väldigt duktigt och märkte att han kunde sin sak. Väldigt trevlig, och framför allt sjukt söt kille. De ögonen..och de fina namnet. "Linus". :-) Jag stod i en av mina finaste/sexigaste bh i baggyjeanse. Trevligt. Ehh..sjukt pinsamt. Hej jag heter Jessica och nu ska du ge mig massage i denna bh.n. Det va ju inte meningen att jag skulle dit idag, så jag tog en ren bh på jobb. Aja. Bättre den än mormors gamla trasa..*s* Jo..han knäckte mig som fan alla håll och kanter. Nacke, rygg, armar, ben och ja..tilochmed rumpan. *Ehhm* AAAJJJ! Fan vad ont de gjorde. *snyft* Han sa ju de att de annars inte brukar göra så ont. Sen fick jag en "härlig" massage. Mm..Ojaa..härlig. Eller INTE. Trycka, trycka, trycka, dra, dra, dra...slita av alla knutor. Heeelvete. Armar och ben flög till höger och vänster. Kändes dödumt. Vi snackade en massa under tiden och jag tyckte faktiskt (nu kommer detta låta dööödumt), men kände att "nåt va på gång". Asså. Svårt att förklara. Det lilla lilla lilla flörtadet för att de inte ska märkas allt för mkt är ngt som bara personerna i rummet märket. Framförallt blickenoch leendet han gav mig precis innan jag stängde dörren. Fick en ny tid redan på tis. Då ska de masseras och knäckas mer. Lärde mig även hur jag ska stärka mina muskler i de nackpartiet där allt va "rasat" sa han. Så ska göra dessa övningar 2 ggr per dag ca 10 ggr per gång, 20 sek per gång, gång. Haha. öhh, aja ni hajjar ;-)
Längtar som bara den tills nästa gång jag ska dit. Inte för att träffa honom, utan för att...öhh..nu ljuger jag. Visst är det för att träffa honom, haha. ;-)
Japp..men det kändes kanonskönt efteråt. Även om jag har minst lika ont just nu, så vet jag att de kommer bli bättre efter några ggr.



Liam är verkligen inte bra i sin lilla hala :-( Han hostar tills han klöks och e varm och grejjer. Putte nutte. Så imorron ska vi va hemma och mysa hela dan. Sen på fre ska alex ha honom medans jag jobbar. Hämtar honom såklart på kvällen igen. Det blir myshelg för oss 2. :-)

Idag hände en häftig sak. Spännande sak. Det kan bli bättre! Hihi.

Nu ska jag fortsätta kolla på The L Word. *Mumma*...

Puss alla!

Naprapat.

Ja. Dit ska jag kl 15. För nu ger jag upp. Detta suger ju. Kan fan inte röra mig. Ont som fan har jag.
Får se va han kan göra åt saken. Så alex får hämta lillkillen på dagis, & kanske ha honom över natten, för de blir en massa körande för min del. Och isf blir de att jag ska hem till S ikväll & laga middag tillsammans. Men vi får se om jag pallar och hur ont jag har.

Men jag skriver mer ikväll :-)

Ps. Sikket väder...härlit.

Gäääääsp!

Haj haj.

Sikken helg.

Hänt en massa massa. Festa, fuller, myst med S, pajjat pappas bil, bogserat bil, sovit hos S, druckir massa redbull, tränat, haft kul, raggat, kysst ngn, gett en lavett och sist med absolut inte minst. Har en jäääääävla nackspärr. Blir bara värre och värre. Ska få proffsionell hjälp med skitet nu. Har en mega inflammation i en muskelgrupp som sitter precis vid mitt högra skulderblad. Ni aaanar inte hur ont de gör. Prövat allt. Och det slutade med att jag går gå omkring med stödkrage. Sexigt. Jisses. Jag som ska till Danmark och mysa imorgon med familjen. Hur ska de gå...hur ska de gå? Inte nog med att det gör ont som fan i hela nackpartiet, det strålar, svider och bränner ut i armen. *Aj* Fick Tramadol, så förhoppningsvis skajag få nån sömn inatt. Behövs om jag säger så. Somnade strax efter kl 7 imorse och vaknade, somnade, vaknade, somnade, vaknade hela jävla tiden av smärtan. Så kl 11 gav jag upp. Fick lite massage av S...gulligt av honom.

För övrigt så fick jag bekräftat idag att en viss person är KÄR i mig. Japp. KÄR! Usch! Hur fan går det till efter att ha träffats 2 ggr? Pucko!

Är rätt glad nu. Har äntligen fått min auditiondans till min mail. Har ju sökt in på en större dansskola. Och där krävs en bra audition. Dom väljer ut dansen åt en och sen ska man göra sitt bästa och köra gärnet. Så nu jävlar. Det är 5 andra tjejer som fått samma koregrafi som mig. Rätt häftig, men även svår. Så fort nacken blivit bättre så ska jag börja öva. :-)

Nu ska jag fortsätta kolla på Björn. *Dreglar*


Puss