"Du é galen"

Det va vad jag fick höra av min Naprapat. Trevligt. Det han syftade på va att hur in i tusan jag har klarat av att gå med denna nacke och rygg i alla dessa år? Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara. Ser inte vad han ser och känner inte vad han känner. Utan det är bara min oändliga smärta, domnade, brännande och svidande smärta i rygg och nacke. Jag sa till mitt försvar att tiden går så snabbt& att jag bara låtit de va. Eftersom jag har kronisk smärta och haft det såhär i minst 10 år så har jag lärt mjig att leva med de och de har blivit en "livstil". Han sa att de skulle vi ändra på direkt. Han va väldigt duktigt och märkte att han kunde sin sak. Väldigt trevlig, och framför allt sjukt söt kille. De ögonen..och de fina namnet. "Linus". :-) Jag stod i en av mina finaste/sexigaste bh i baggyjeanse. Trevligt. Ehh..sjukt pinsamt. Hej jag heter Jessica och nu ska du ge mig massage i denna bh.n. Det va ju inte meningen att jag skulle dit idag, så jag tog en ren bh på jobb. Aja. Bättre den än mormors gamla trasa..*s* Jo..han knäckte mig som fan alla håll och kanter. Nacke, rygg, armar, ben och ja..tilochmed rumpan. *Ehhm* AAAJJJ! Fan vad ont de gjorde. *snyft* Han sa ju de att de annars inte brukar göra så ont. Sen fick jag en "härlig" massage. Mm..Ojaa..härlig. Eller INTE. Trycka, trycka, trycka, dra, dra, dra...slita av alla knutor. Heeelvete. Armar och ben flög till höger och vänster. Kändes dödumt. Vi snackade en massa under tiden och jag tyckte faktiskt (nu kommer detta låta dööödumt), men kände att "nåt va på gång". Asså. Svårt att förklara. Det lilla lilla lilla flörtadet för att de inte ska märkas allt för mkt är ngt som bara personerna i rummet märket. Framförallt blickenoch leendet han gav mig precis innan jag stängde dörren. Fick en ny tid redan på tis. Då ska de masseras och knäckas mer. Lärde mig även hur jag ska stärka mina muskler i de nackpartiet där allt va "rasat" sa han. Så ska göra dessa övningar 2 ggr per dag ca 10 ggr per gång, 20 sek per gång, gång. Haha. öhh, aja ni hajjar ;-)
Längtar som bara den tills nästa gång jag ska dit. Inte för att träffa honom, utan för att...öhh..nu ljuger jag. Visst är det för att träffa honom, haha. ;-)
Japp..men det kändes kanonskönt efteråt. Även om jag har minst lika ont just nu, så vet jag att de kommer bli bättre efter några ggr.



Liam är verkligen inte bra i sin lilla hala :-( Han hostar tills han klöks och e varm och grejjer. Putte nutte. Så imorron ska vi va hemma och mysa hela dan. Sen på fre ska alex ha honom medans jag jobbar. Hämtar honom såklart på kvällen igen. Det blir myshelg för oss 2. :-)

Idag hände en häftig sak. Spännande sak. Det kan bli bättre! Hihi.

Nu ska jag fortsätta kolla på The L Word. *Mumma*...

Puss alla!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du måste vara speciell som får "den" känslan med så många människor....

2008-03-06 @ 11:58:04
Postat av: Jessica

Jaa...inte sant :-) Jag är sjuuuukt speciell! Älskar mig själv.
Puss

2008-03-06 @ 16:14:12
Postat av: Anonym

Det märks.... ändå inte hittat mr Perfect!!!!!

2008-03-06 @ 17:18:46
Postat av: Jessica

Nej, så e de när man är kräsen och osäker på om man vill ha ett förhållande. Hade jag velat de så kan jag svära på allt att jag haft ett nu. Men men..trivs som sagt som singel och allt flörtade runt mig. Äääälskar de(!!!!!)
(Mr Perfect? Tror du själv på att han finns så grattis till dig!)

Postat av: Anonym

Klart Mr Perfect finns, är ju honom jag lever med! Vi älskar varandra och har ett kul och underbart liv med. Vilket jag hoppas du en dag ska hitta.

2008-03-07 @ 08:43:36
Postat av: Emma

Du som hitta Mr perfect, är du verkligen säker på att han är det? Jag menar om du nu innerst inne tror att du hittat honom och han hittat dej, varför måste du då föklrar dej för Jessica om att ni älskar varandra? Haha mm tänk på det. Det finns inget förhållande som är perfekt och tror du själv på att det finns det så är du fan bara okunnig!! Sluta klanka ner på Jessica, vi vet redan allehoppa att du är så avundsjuk på henne. Annars hade du fan inte lagt ner så mycket av din fria tid på att klanka ner på henne. Skaffa ett liv för fan! Love yaa Jess!! Puss Emma

2008-03-08 @ 10:59:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback