Mysfredag på hög nivå.

Vaknade imorse av att min älskling förvånat visade utslag lite här och var på kroppen. Blev lite orolig (så nojjig som jag e). Ringe sjukupplysningen, som genast bad oss att ringa vårdentralen, vilket vi gjorde. Eftersom min älskling haft maginfluensa i 3 dagar nu, berättade såklart detta för sjuksköterskan, som då sa strängt att Dennis inte fick komma in på vårdcentarlen, utan fick vänta där ute tills läkaren kom ner. Trevligt. Men det va bara att lyda. Läkaren som kom ner gick inte ens nära Dennis, precis som han hade aids eller nåt. Hon va helt nojjig hon med och gissade typ vad som va fel på D genom att bara titta 1 ½ meter från. Han fick svälja kortison eller hur fan det stavas, och fick en pilla mot klåda och recept på samma medicin. Efter några timmar va dessa enormt stora, bubbliga, feta, otäcka utslagen nästan borta..men älskar honom ändå, haha...fast liiiite äckligt tyckte jag de va att röra, hehe. Det va nån sort allergiskt reaktion, eller nässlefeber han hade fått.

Efter sjukan gick vi ner till min älskade mamma där vi snackade och bjöd på kaka och drack kaffe. Vi bestämde att vi skulle käka mammas enormt goda hemgjorda ostbricka och att kila ner till systemet och mixtra med drinkar ikväll. Så mitt första val var galliano och vispgrädde och creme the cacao, dvs en enooormt god Golden Cadillac. Mumma.
Mamma köpte sin älskade bailys, hehe. Även rödvin blev de såklart. Vi testar nya varje gång, dock bara italienska viner, dom är såå bäst. :-)

Så nu har vi Fläskpannkaka i ugnen och ska kränga middag innan myset börjar hos mor. Älskar att mysa hos mamma, det är såå soft. Ska självklart se matchen idag. Kom igen nu Malmö!! :-D

Känns som jag kommer bli lite småfull ikcäll och det är bara såå härligt. Sen vandrar man skrattandes upp till vår lägenhet och sätter igång en bra film och kelar heeela natten. *Älska*

Ville bara dela med mig att nu har vi sagt upp vår lägenhet här i Vellinge, för vi flyttar 1 Maj!! :-D
Vi har fått en större lägenhet på Annestad i Bunkeflo. Så jävla nice!! Längtar som faaaan.
En sak till.. På måndag är det ENDAST 1 månad kvar tills vi åker till underbara Thailand!!
Galet va jag längtar!

Nej, nu ska min baby ha datan en stund...räkningar och plikter kallar.

Älskar mitt liv!


Ps:
Så här såg Dennis ut innan idag, fast mkt rödare och mkt värre, hittade fan ingen bild på hans extrema utslag.
Stackar lille bebisen!




Puss alla!

Äntligen förlovning.

Japp. Då va det dax...inte för min del då...(tyvärrr, haha)


Nåja..Titta och mys!


http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article4495515.ab


Grattis.


Puss

Måndag och Kärlek.

Hej hej.

Sitter här nu och väntar på att jag ska börja jobba. Örk.
Dom behövde hjälp under dagen, så Jessie ställer upp. Liam sitter & kollar på tv och äter frulle.
Ska lämna honom på dagis vid 12 tiden, sen åka och jobba några timmar bara. Slutar kl 16.00, sen blir det raka vägen till Annestad, för idag ska vi kolla på lägenheten vi ska bo i (förhoppningsvis vill vi ha den). Ska fota lite, så ni får se. :-)

Igår hände ngt som INTE får hända. Mina glasögon gick mitt av. *Knäck*. Men kuuuuuuul! Nej! Jag ser fan inte ett skit utan dom, så gick där och va småförbannad. Min älskling satte sig ner och limmade ihop dom, så går nu omkring med nagelklister på brillorna. Seeeeexigt! Ska till Synoptik kl 16.40 imorron. Och då ska dom förska få bort klistert, haha och provisoriskt värma ihop glsögonen, medans jag väntar på dom nya. Sååå nu ska jag få en ny look. Ska hitta ett par skitsnygga brills. Kul med omväxling. :-)

I lördags va vi på Andys lekland och hade trevligt. Jag, Dennis, Liam, Syster och Eldar. Och igår va vi på Bio med Liam. Jag höllt på att stäla till en jävla scen där inne. Det va längesen jag va så förbannad. Bion va nästan fullbokad, men på 3.e raden fanns de 2 platser längst ut och en ensam i mitten. Så jag bokade dessa 3 platser och tänkte såklart att dom 3 som sitter brevid oss kan hoppa in ett steg, människor ställer ju upp för varann, inte sant?
Dennis frågade snällt mannen som sa javisst, och bad sin fula fru att flytta på sig, men Neeeeeej du lilla. Dennis fick minsann hoppa in förbi alla och sitta där inne ensam för att kärringsatan inte kunde lyfta på sin feta röv och flytta ett steg in. Tyvärr hade filmen redan börjat och det va mörkt och så, annars hade hon fan fått höra. Va sååå arg under hela filmen, och när den va slut så skulle jag möta upp henne där ute och berätta exakt vad jag tyckte om henne och hennes beslut. Men hittade fan inte dom, jävla sur va jag den närmsta timmen. Uhh!! Sånna kärringar borde fan låsas in!!
Iaf. Efter bion åkte vi till pildammsparken och lät liam leka i den dygnblöta snön Jag och D va dygnsura om fötterna, haha, men mysigt och kul hade vi.

Nepp. Nu väntar en skön dusch!
Men först lite bilder.


Jag älskar dig sååååå mkt Dennis! Du e det bästa som hänt mig (förutom liam men de vet du, haha)





En vanlig syn i dagen, haha. Liams favoritspel. Älskar er!





Min busunge med massor av socker i kroppen och spring i benen på andys!





Nej. Hörs ikväll!


Puss

Gott & Blandat!

Hallåja.

Sitter här nu och lyssnar på "just nu" festaste låt. Got to touch you right now - Basic element. Det va inte igår man hörde nåt från dom, men satans grym musik iaf.

Har massa tankar i skallen nu. Vettefan hur jag ska börja placera dom.
Kan ju börja dela med mig ang lägenhet sökande för min och Dennis skull. Lägenheten i bruksparken blev det inget av med. Utan vi ska koncentrera oss på hyers ist. Och nu undrar ni säkert varför vi ska göra de. Saken är den att när Liam ska börja skola så måste vi flytta uppåt. För jag och alex ska mötas på halva vägen när det gäller liams skolplats. Vettefan var vi hamnar, eller var han ska gå i skola, men det får lösa sig på sitt eget vis helt enkelt. Det är väldigt svårt..eftersom vi båda fortfarande vill ha delad vårdnad och vi måste lösa de på så bra sätt som möjligt. Den ena veckan ska ha kunna ta sig hem till mig och andra till alex utan några längre och svårare sträckor. Därför kände vi att det inte är lönt att inreda och lägga ner så mkt pengar och tid på ngt som vi ändå snart ska flytta ifrån. Så nu på måndag har vi första tjing på en 3.a (ca 76 km2) på Annestad i bunkeflo. Syster min bor där och trivs som fisken i vattnet. Är sjukt fina lägenheten där och fint område med massor av barn och så. Vi ska inreda helt från början. Kasta allt mitt gammla och in med nytt. Ny soffa, soffbord, sängstomme, madrasser, ny säng till liam, köksmöbler, lampor, mattor, osv osv osv. :-D Längtar så mkt, speciellt för liams skull. Helt nytt stort rum med nya möbler och tjofräsan. Sen förhoppningsvis ska han få sitt efterlängtade syskon, som han tjatar så mkt om. Haha. *Drömmer mig bort* Han vill ha en lillebror, för han tycker han redan har en lillasyster. (Hans kusin Moa då), hehe.
Men jag har sagt att det bestämmer mammas mage vad de blir. Här sitter jag och snackar om barn, men bara det att jag längtat så länge nu, och nu har jag äntligen börjat en väg mot att bli mamma igen (L)

Nu i helgen kommer Josse från sthlm ner. Ska bli kul och träffa henne igen. Så jag, hon och en annan vän ska ut tillsammans på lördag. Vi ska till Tivoli i hbg, va ett jävla bra tag sedan jag va där. Saknar stället, sjukt bra. Har inte varit ute en ändå gång sen jag träffade Dennis. (Då menar jag enbart med mina vänner, och inte Dennis då). Inte för att jag "saknat" det så, för jag har som sagt fullt upp att vara kär och lycklig här hemma med min nya familj. Men nångång måste man får lov att gå ut utan att få dåligt samvete, även om jag känner lite redan nu att jag har de.
Så iaf. Förfest hemma hos Josse och sen vidare upp i landet, haha, lät ju dööölångt.

Nåväl. Nu tänkte jag vara lite trevlig och inte sitta här och drömma mig bort. Efterlyst börjar snart. :-)
Ha en trevlig kväll alla. Vi hörs.

Pussssss!!!!

Ps. Längtar ääckligt äckligt mkt tills Sweden Rock!! 3-6 Juni.
Motörhead, Heaven& Hell, ZZ Top in flames, Twisted sisters, Europe, Foreigner, Immortal, Black foot
och massa massa mer. Fy fan vilket ös och vilken helg det kommer bli. Guud vad jag längtar.

Är så lycklig och glad!


Återigen...Puuuuss!

Snö, halt och Intervju.

Gomorron alla snögalna.

Blev en härlig sovmorgon idag. Min lille är sjuk. Dock bättre idag, men igårkväll hade han 39,5, så jag fick va ledig från jobb idag igen. Eftersom jag va sjuk hela förra veckan, så har jag missat massor. Men jag klarar mig.
Om en stund ska jag hoppa i badet, och göra mig så fin, så fin. För jag ska på jobbintervju kl 14. :-D Hoppas, hoppas, hoppas jag får de. Önskar till gud. För första gången få lite rutiner och fast inkomst i mitt liv. Det är heltid, 7-16 jobb.
Såå...vi får se hur de går!

Det är riktigt vackert och fint väder ute. Men halt som fan. Igår höllt jag på att glida in i ett räcke. Jisses. Rädd blidde jag.

Nepp. Nu saknar jag Dennis tok mkt och måste hoppa i badet.

Vi hörs.


Puss

Gääääsp!





Drygt att försöker hålla sig vaken ibland. Speciellt när man e så sjukt förskyld som mig och tittar åt vänster oc h ser min underbara ligga där och sova såå sött inbäddad i täcket. Vill bara krypa ner under täcket intill hans varma kropp och kyssa honom överallt. Lukta på honom, känna på honom och bara ´känna hur mkt jag älskar denna människa. Det är helt otroligt. Förutom Liam, är han de bästa som hänt mig, och han känner likandant. Vi är verkligen som gjorde för varann, allt stämmer så bra. Vi har samma värderingar här i livet, och kan skratta och ha kul, samtidigt man kan vuxna tillsammans. Sist jag hade förhållande va jag ung och dum..men nu e vi båda vuxna, eller ja..han blir ju för tusan 30 år i Juli, hehe, själv ligger man bara runt 27, så TRE heeela år till 30..*puh* ;-)
Iaaaaf. Ni undrar säkert varför jag då i h*lvete sitter uppe. Jodå, mina systrar kommer nämligen hem från Thailand efter 2 veckor inatt. Den första syster med pojkvän landar kl 02.00, och då ska ja hämta dom på sturup. Dom andra landar typ vid samma tid, fast i DK, och dom blir hämtade av svärfar. Det är då Jenny, Chrille och älskade Moa. Jag ska hämta Camilla och Eldar. Se hur bruna och fina dom är, samtidigt ta emot eventuella presenter, hahahaha. Men Milla, om du läser detta och du inte hade ngn present till mig, så blir jag inte ledsen, hehe..men om du har så "Tack tack tack tack" ;-)
Ska kolla foton och njuta och bara läääängta tills vi ska åka. Jag och min älskade Baby! Sen när vi kommer hem, så har vi förhoppningsvis vår underbara lägenhet redo. Ja..önska får man. :-)

Nej, nu ska jag leta goda hälsosamma recept till mig och Dennis när vår hårdträning börjar på riktigt. Najz!

Aaaatjoooooo!!!! (Typ 30 ggr i min)

Nåväl. Gääääsp.

Godnatt på er!


Puss 

Snö, feber!

Haj haj.

Sitter här med nackrage och naken, för jag svettas ihjäl av febern min. Väntar på att min älskade ska komma hiiim till maj.
Tittar ut och ser vitt överallt. Mysigt värre. Och snöar gör de fortfarande. Vill sååå gärna ut och åka pulka. Fick ett erbjudande innan, haha, men för sjuk för att ut och åka. *Snyyyft*

Tänkte ist försöka göra en god kaka till kaffet ikväll. Vi får se hur mkt ork jag har. Just nu är det illa. Hatar verkligen att vara sjuk, känner sig så hjälplös.
Och ikväll är det ons, det vill säga "Lillördag", och för mig innebär det den dagen då man ska fixa till med vardagsmys, så vardagen inte äter upp en helt..det händer för vissa, och kan tillochmed döda bra förhållanden. Såå en god middag, en god kaka och ett, två glas vin. Det en riktigt lyxvardagskväll.

Snart är det Alla Hjärtans Dag. I 4 jävla år (mer faktiskt, pga alex) har jag varit ensam på den dagen, utan den där extra kärleken.
Det är ju faktiskt kärlekens dag,
oavsett om man vill eller inte, tycker det är töntigt eller inte. Själv är jag den som fullkomligt älskar den dagen. Mest för att jag har en ursäkt till att köpa nåt extra till min älskade och unna oss det där extra. Visserligen kan man göra de annars oxå, men eftersom det är meningen denna dagen ska vara kärlekens dag, så kan man lika bra ta denna dagen. Jag har iiingen aning längre vad vi ska göra. Hade värsta planer, men dom sket sig. Så jävla synd :-( Så vi får se vad dagen för med sig.
:-)

Hela helgen spelar Lasse Stefanz i Skåne. Jisses vad jag vill diiiiit! På fredag spelar dom i Gislöv, så vem vet, kanske lyckas få med mig Dennis dit. Vi behöver inte dansa, eftersom det är inget han är bra på, utan de räcker med att vi står och håller om varann och lyssnar och njuter. Eller ja...jag lär ju njuta! *hihi*

Nejmen, vi får se. :-)


En tråkig nyhet är att min mormor inte mår allt för bra. :-( Hon ligger inlagd på sjukan och kan knappt andas, hon har kol, men det finns massa mer som är fel, så idag ska hon förflyttas till Lunds avdelning, speciellt för lungor. Så ngn professor ska kolla och undersöka, så dom kan hitta felet. Hon mår verkligen inte bra. Stackars mormor.
Jag har dock inte haft så mkt kontakt med henne under mitt liv. Hon har inte precis egegerat sig för ngn av oss, Enda gången man såg henne va på kalas, eller julafton. Aldrig hörts eller träffats utanför. Så känner henne inte på de sättet, men tycker synd om min mamma, det är henne jag lider med och kommer såklart finnas där för henne om mormor går bort. Vill inte se min mamma ledsen igen.
Älskar dig Mamma!

Nej, nu ska jag ta ett bad innan D kommer hem.

:)


Puss

Gokväll.

Hej alla.

Sitter här med min satans höga feber och mår bajs. Tur man har en sån go pojkvän som hjälper en med allt..*älska* Han hade köpt med sig godis, apelsiner, dricka och allt till mig, och tar hand om mig. Kan sitta här just nu för att jag har tagit febernedsättande, och väntar på nästa febertopp. :-(
Vi har kokat lite kaffe nu och ska kolla film innan vi ska krypa ner tillsammans i sängen och bara älska varann! Jag är så lycklig, har sagt det innan och säger det igen. Mitt liv har vänt, tack!

Lägenheten vi va o kollade på va inget större intresse. För mkt pengar, för mkt jobb, Så vi väntade tills nästa tillfälle. Och det kom rätt snabbt. I samma hus som jag bodde i bruksparken med liam för några år sedan. Älskar just det huset, för det ligger ner i bruksparken, så det innebär att man måste köra igenom hela parken för att komma hem, och då får man uppleva det här lugnet och fina som bruksparken för med sig. Iaf. Vi va och kollade på en 3,5.a, nästa en 4.a, men det fattades 1 km2 i rummet för att få kallas för rum. Men det är ändå rätt stort, men fönset och grejjer. Så i början ska vi ha det som kontor, för att sedan inreda det till barnrum..*stooorleeer*
Saken med lägenheten är att den är billig som tusan med tanke på plats ch storlek. "Men" den är såå skabbig. Fattar inte hur man kan bo sådär. Usch. Så som Dennis sa är det perfekt eftersom han är hantverkare och har kontakter inom den branshen, så ska hela lägenheten totalrenoveras. Allt ska ut och nytt ska in. Det kommer bli såååååå fint!!!! Perfekt på hörnan, men massor av ljus i söderläge. Laim va så glad att han nog ska få ett eget stort rum. Det va de första han berättade för sin pappa, så sööt. Älskar honom.
Så, vi har lagt ett bud och tävlar med några andra töntar, haha. Men vi ska fan vinna, så e det!!


Tänkte passa på att lägga upp lite bilder snabbt bara, sen ut till min älskade.

Haha, snyggare bild på lilleman får man leta efter ;-)





Haha, min baby!!





Min älskling på djurmässan. Älskar traktorer. Kolla in mammas flax ;-)





Min underbara älsklingar!!! Älskar er!




Nepp. Nu ska jag in o mysa med hjärtat!

Ha en trevlig kväll.


Ps: Lovar skräpa mig med uppdateringen hädanefter. Har bara ful

Hallåja!

Hej igen :-)

Hoppas ni alla mår lika bra som mig. Här flyter allt på som bara den, och är minst lika lyckig, om inte mer. Jag har verkligen träffat den rätta, utan tvekan. Såhär mkt kärlek har jag nog aldrig upplevt tidigare, hur mkt jag än varit nykär. Han verkligen älskar mig, och jag tror på varende ord han säger till mig, han är så annorlunda om man jämför med andra män. Han är verkligen speciell. Ni tror kanske att det är det "nykära" i mig som snackar, men jag menar verkligen allvar. Aldrig känt så här innan och jag har varit kär många ggr i mitt liv.
Det går som sagt framåt för oss två. På söndag ska vi kolla på lägenhet tillsammans i vackra Bruksparken, där jag och Liam tidigare bott. Det är en 3 ½.a i nr 4.a, som ligger precis brevid sjön, där jag och liam fiskade när han va liten pojke :)
Hoppas verkligen lägenheten är ngt som vi båda gillar, då blir jag glad. För jag fullkomligt älskar det stället. Och att äntligen få flytta tillsammans med min prins till ett ställe där vi bygger upp från grunden tillsammans är verkligen ngt jag vill börja med NU! Älskar honom så jävla mkt, och vi pratar ofta om vår framtid tillsammans. Och jag tvivlar inte en sekund på allt det vi pratat om kommer ske snart. Han e så sjukt snäll mot mig, och gr allt för mig. Jag vill kunna göra mer för honom på nåt sätt, men kan bara ge honom min kärlek, vilket han säger han är mer än nöjd med. Han ger mig allt jag vll ha, plus massa massa massa mer. Han fyller upp mig totalt. Min tomhet är sååå borta nu. Är hel på alla sätt och vis nu, det fattas inget som helst i mitt liv. Och det blir bara mer och mer hela tiden. Jag bara babblar på, men om ni bara hajjat så lycklig jag är, så hade ni inte kunnat sluta le!
Han berättar ofta för mig hur underbar männiksa jag är, och hur glad han är att ha mig OCH Liam!! :D Det hela känns så jävla bra!

Ni ska få se ngn bild på honom faktiskt. Min pappa har haft min kamera sedan julafton, så inte kunnat ta några bilder, men det ska bli ändrning på det där nu. Så ni får se någon bild från när vi passade underbara lilla Moa.
Många av er ber ofta om att få mer bilder på mig, så därför lägger jag upp "egobilder".*

Jag på Julafton. *Mys
 


Syster, Eldar och jag!


Min älskling, jag & Moa!



Underbart söta Moa Toa! :-D


Här har ni min älskade vovve Abby! (L)



Här e vårt först foto tillsammans, hahaha. Ser jävligt mkt, men fy faaan vad het han är! *ÄLSKA*!!!!!!!!!



Tyvärr så har jag inte fler bilder på min älskade. Men det kommer in denna veckan ska ni se ;-)



Neeej, nu ska jag titta på film med min baby! Myskväll.

Ska fota imorron på mig och min baby, så ni får se!


Ha en underbar kväll!

Puss alla!