Hallåja!

Hej igen :-)

Hoppas ni alla mår lika bra som mig. Här flyter allt på som bara den, och är minst lika lyckig, om inte mer. Jag har verkligen träffat den rätta, utan tvekan. Såhär mkt kärlek har jag nog aldrig upplevt tidigare, hur mkt jag än varit nykär. Han verkligen älskar mig, och jag tror på varende ord han säger till mig, han är så annorlunda om man jämför med andra män. Han är verkligen speciell. Ni tror kanske att det är det "nykära" i mig som snackar, men jag menar verkligen allvar. Aldrig känt så här innan och jag har varit kär många ggr i mitt liv.
Det går som sagt framåt för oss två. På söndag ska vi kolla på lägenhet tillsammans i vackra Bruksparken, där jag och Liam tidigare bott. Det är en 3 ½.a i nr 4.a, som ligger precis brevid sjön, där jag och liam fiskade när han va liten pojke :)
Hoppas verkligen lägenheten är ngt som vi båda gillar, då blir jag glad. För jag fullkomligt älskar det stället. Och att äntligen få flytta tillsammans med min prins till ett ställe där vi bygger upp från grunden tillsammans är verkligen ngt jag vill börja med NU! Älskar honom så jävla mkt, och vi pratar ofta om vår framtid tillsammans. Och jag tvivlar inte en sekund på allt det vi pratat om kommer ske snart. Han e så sjukt snäll mot mig, och gr allt för mig. Jag vill kunna göra mer för honom på nåt sätt, men kan bara ge honom min kärlek, vilket han säger han är mer än nöjd med. Han ger mig allt jag vll ha, plus massa massa massa mer. Han fyller upp mig totalt. Min tomhet är sååå borta nu. Är hel på alla sätt och vis nu, det fattas inget som helst i mitt liv. Och det blir bara mer och mer hela tiden. Jag bara babblar på, men om ni bara hajjat så lycklig jag är, så hade ni inte kunnat sluta le!
Han berättar ofta för mig hur underbar männiksa jag är, och hur glad han är att ha mig OCH Liam!! :D Det hela känns så jävla bra!

Ni ska få se ngn bild på honom faktiskt. Min pappa har haft min kamera sedan julafton, så inte kunnat ta några bilder, men det ska bli ändrning på det där nu. Så ni får se någon bild från när vi passade underbara lilla Moa.
Många av er ber ofta om att få mer bilder på mig, så därför lägger jag upp "egobilder".*

Jag på Julafton. *Mys
 


Syster, Eldar och jag!


Min älskling, jag & Moa!



Underbart söta Moa Toa! :-D


Här har ni min älskade vovve Abby! (L)



Här e vårt först foto tillsammans, hahaha. Ser jävligt mkt, men fy faaan vad het han är! *ÄLSKA*!!!!!!!!!



Tyvärr så har jag inte fler bilder på min älskade. Men det kommer in denna veckan ska ni se ;-)



Neeej, nu ska jag titta på film med min baby! Myskväll.

Ska fota imorron på mig och min baby, så ni får se!


Ha en underbar kväll!

Puss alla!

Kommentarer
Postat av: Carro

Härligt det låter!! Bruksparken är superfint!

2009-02-06 @ 16:56:44
Postat av: Anonym

Det var inge dum kille det riktigt söt...det är du värd du är vacker du med.

2009-02-06 @ 22:47:24
Postat av: Emma

Vad roligt för dej Jess. Är så glad för din skull att du äntligen hittat rätt. Det är du sååå värd. Vi får ta och hitta på nått ihop snart, saknar ju dej min kära vän. Ha en underbar helg så hörs vi. PUSSA!

Postat av: Anonym

Hur gick det med lägenheten? Vill ju har lite uppdatering du skriver så sällan.

2009-02-09 @ 19:01:30
Postat av: Lina

Tjena! Va kul att allt går bra för dig med kärleken:) Ser ju att du e väldigt lycklig!

Grattis!

Va ju ett tag sen vi sågs men hade varit kul att ses en dag:)

Ha det bra! Kram Lina

2009-02-12 @ 11:34:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback