Måndag.

Idag har jag bara jobbat i stort sett.
Hämtade dock liam efter jobb på dagis för att hinna träffa honom en stund innan alex kom hem. Men de hann vi inte, så jag bestämde att stanna en studn hos Alex. Och där gungade jag & lilleman. Kul hade vi. Och han är verkligen världens bästa pojke. :-)

En osminkad sanning i bakgrunden oxå såklart.  ;-)

 


Just nu sitter jag och har ett The L Word maraton *s*
Får ju inte nog.

Får se vad kvällen för övrigt bjuder på.

:-) Puss

Kommentarer
Postat av: Ida

Alltså din son är otroligt sööööt.
=)

2008-03-10 @ 22:55:53
Postat av: m

Det e jättegulligt att du lägger upp videos på dig och din son nu men känns det inte lite som du gör det för att bevisa att du ÄR en bra mamma med tanke på den kritik du fått av andra? Du säger "hej" och "hej Liam" till honom tusen ggr varje gång du filmar och den känslan jag får är "ser ni?? ser ni att jag är en bra mamma, ser ni att jag bryr mig!". Men, det är kanske bara jag, Det kan lätt bli en överdrift.

2008-03-10 @ 23:03:38
Postat av: m

Jag kommenterade inte för att vara elak eller pika utan bara så du inte blivit "skadad" av att folk klankar ner på dig. Du är nog bra som du är och har inget att bevisa för folk, menar jag.

2008-03-10 @ 23:06:11
Postat av: Jessica

Men herregud. (ursäkta mitt svar, men tyckte detta va nästan gränsen)
Det gör jag ju för att få hans uppmärksamhet så att snutten blir bättre. Säger exaakt samma sak till honom när man ska fotta han. Möjligvis de inte va kritik från dig, men man kan ju bara bli stött av en sån fråga. Tror du på fullaste allvar att jag bryr mig om vad dom avundsjuka fjantarna där ute tycker om mig? Nepp. Bara så jävla löjligt.
Men asså. När du filmar ett barn nångång, så lyssna hur du låter för att få ett litet barns uppmärksamhet. Inte säger du "Yoo liam, glotta in i kameran", utan neej. Det är heeej Liam, hallå älskling med riktigt "bebistalk" för att han ska lägga fokus mot mig.
Så nää..säger inte hej till min son för att visa att jag är en bra mamma!?

*Suck*

Postat av: Anonym

hehe snacka om att läsa in ...du M...
Mine your buissnes!

2008-03-11 @ 09:25:18
Postat av: Anonym

Hade varit skoj att se dig i "ensam mamma söker" på tv3 du hade lätt kommit med!

2008-03-11 @ 12:44:57
Postat av: Anonym

Fy fan vilka människor som bara orkar tjata om du är en bra mamma eller ej..jag tycker du är en stark tjej som vågar uttrycka dej så mycket om ditt liv och dej själv i bloggen..all beröm till dej! och att du har börjat lägga upp vidieos är juh skit kul! fortsätt med det!..
kram evelina

2008-03-11 @ 13:36:23
Postat av: J

klart du skall söka du kommer att få massor av killar....kanske jag med söker.hahah
du är en super mamma

2008-03-11 @ 17:31:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback