Nytt År, Nya Krafter, Nytt Liv!

Gott nytt år alla.


Idag är första dagen på 2010 och jag har precis kommit hem från bio med sonen. Såg Alvin och gänget 2.
Så en mysdag med honom är inte helt fel.

Igår va..hmm, vad ska jag säga. Väldigt annorlunda. Kändes verkligen inte som nyår.
Spenderade kvällen med Mamma, Ulf, Pappa, Emely och Anderas och självklart sonen min. Vi lagade 3 rätters god mat. Eller ja, rättare sagt "jag". Förrätt blidde Råraka med vispad creme frachie, rödlök och gräslök. Otroligt gott.
Huvudrätten bestod av en Lime fläskfilé gryta med ungsbakade rotsaker och sötpotatis. *Mumma*
Efterätten skulle bli en passion/choklad parfait. (Öööörk), haha. Men det va värt ett försök.

Jag hade valt själv att spendera nyår själv med sonen. Och familjen förståss. Inget jag va direkt van vid. Inga vänner alls i närheten. Trots att jag va bjuden på en mega galen fest, så valde jag att ta de lugnt. Klockan prick 00 stod jag ensam med en son i famnen som grät av rädsla. (han är en liten mes egentligen, hehe) Det gjorde lite ont att vara helt själv på nyår. Ingen som slängde sig om en som vanligt och pussades och önskade ett gott nytt år. Utan bara frös och ville hem. Kl 00.30 låg jag och Liam i sängen och pratade medans det forfarande small där ute. Fick såklart ett och annat sms. Ett av dom fick jag en stor puss på munnen. Och det värmde.


Jag var faktiskt på dejt i förrgår (han jag fick pussen av). Inte lik någon anna kille jag träffat tidigare.
(Vill bara tillägga att jag ääälskar att dejta och träffa nya människor. har inga förhoppningar eller krav, bara hoppas att det ska "klicka" med ngn, på ett sånt där helmysigt sätt)
Iaf. den här mannen, som jag faktiskt kan säga "man", är väldigt vuxen på sitt sätt. Svårt att förklara då jag bara träffa honom en gång, då han va väääldigt nervös, haha. Men vi hade de så trevligt med massor av rundor i stan, parker och avslutande på Espressohouse på gågatan. Jag som har en förmåga att prata som en galning och han som har en förmåga att lyssna som en galning som blev de så rätt, haha. Nåväl.
Citerar nån mening i ett mail från honom:

En minde analys över att äntligen få träffat dig. Ja, äntligen - hur märkligt det nu än egentligen är. Det är idag den 30'e, alltså är det inte mer än fyra dagar sedan jag skickade det där första mailet. Fyra ynka dagar .. Känns som om det varit en mindre evighet! VARFÖR!? Antar att det är så här det skall kännas när man hittar det där extra, men att det kan gå så fort?
Märkligt! Konstigt! Fullkomligt underbart! Sitter här med ett leende på läpparna i nu. Tack! Jag har väl kärat ner mig i dig redan. Vad är det annars som gör att det känns så här? Försöker intala mig själv att det inte alls är så, eftersom det inte går till så här. Men vad är det annars då?
Jag får ta och skriva ett tack mail till match.com för att de möjliggjort detta :-D
Hoppas jag inte skrämmer bort dig. Vill absolut inte att du skall försvinna iväg någonstans eller på något sätt dra några paralleller till ditt ex. som föll för dig så extremt snabbt. Jag hade gärna dragit ut på det hela för att få det att kännas bättre, men om det känns så bra redan nu - hur skall det då bli down the line? :D
Tror inte jag njutit av en Latte så som idag - måste ha berott på sällskapet! ;)

Var tvungen att visa lite hur hans känslor för tillfället är, svårt för mig att översätta hur det här känns.
Det jag kopierade är bara 10% av mailen. Får så långa, underbara mail, där han verkligen lägger ner tid och själ för att få fram så bra mail som möjligt.
Han är en väldigt trevlig man, som sagt, väldigt vuxen, bra jobb, bra syn på framtiden. Har inte riktigt försått vad han jobb går ut på, men han jobbar som nån sorts IT chef i Danmark. Har bett honom förklara vad det innebär, men fattar noll. Stupido me! Iaf. Han e som han själv nämnde lite nerkärad i mig, och bjudit ut mig på en fin middag imorron.
Ska bli väldigt trevligt. Och han sa nåt i stil med att han inte ville bjuda hem mig till honom på middag, för att han inte vill verka "för på". Sånt fullkomligt älskar jag hos män. Att ta det hela lugnt, så man har en chans att känna efter och lära känna.
Tro nu inte att jag e nerkärad. Absolut inte. Blir INTE kär lätt, kan bli intresserad lätt, men tröttnar oftast rätt fort. Tråkig sida jag har. Men hoppas att jag kan se han som han är, med den underbara personlighet. Kanske inte en "hunk" direkt, men sånt e jag fan för gammal för att se efter. Titta på dennis. Ingen "hunk" där inte. Föll för insidan,(som han visade i början) därför oxå det blev så dåligt efter ett tag för hans insida sög skitig röv!

Då undrar kanske många av er...Men den här Charlie, som jessica snackat en del om. Ja. Han är en väääldigt trevlig..."pojke". Vi har skrattat en del ihop och så, och har samma humor. Men han...asså, det är svårt. Det är en jag kan va sjukt bra polare med, that´s it. Han har väldigt dåligt självförtroende, vilket jag har väldigt svårt med hos män. Att det är han som ska sitta och klaga över sin vikt och hur ful han är osv osv osv. Plus att han va en aning deppig av sig och aldrig ville göra nåt åt saken är inte min stil alls. Försökte "prata" med honom, men de va lönlöst. Så ja..jag tröttande där. Men det va en trevlig period iaf.
Nog om det.

Folk kan ha olika åsikter om att träffa mer en en man åt gången. För min del har det aldrig varit ett problem. Det är ju trots allt för min egen skull jag gör det. Och är så sjukt social. Man vet aldrig om den ena är bättre än den andra, om man inte utforskar.

Japp. Idag är det exakt 1 månad kvar tills jag får min nya älskade lägenhet. <3
Där ska jag växa och blomma ut tillsammans med Liam. För att sedan köpa nåt eget i Lödde, där mi son ska börja 1.a klass om 1 ½ år. Nu till hösten är det 6 års gruppen för honom. Så gammal han börjar bli. *hihi*



Melissa Horn

Spotify:a henne. Vilken röst, vilken musik.
Lyssna på hennes duell med Lars Winnerbäck. *Himmel*





Nej. Nu ska jag svara på det nya mailet jag precis fick av "honom"


Hörs senare idag!!



:-D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback