Life is life!

Hallåjaa.

Sitter i MITT RUM och skriver. Har fått, och då säger jag "fått" en ny laptop. Dell. Tack gtack och åter tack dig "dig". Du är guld värd. Så jävla skönt att ha laptop oxå. Lite svårt att gå omkring med den staionära.

Liam och jag har nyss badat. Han pillar näsan just nu medans jag lyssanr på en av nutidens bästa låtar, enligt mig själv då.

Vassego. Försök nu att sitta still...det går INTE!




Iförrgår va jag och C och bowlade med Liam. Första gången för hans del. (Liam), och han tyckte inte att 2 timmar va nog, men de gjorde mina armar ;-)

Idga va jag första på jobb och sedan åkte jag och Liam till syster, där vi hade det trevligt och åt middag när pappa däk upp. Älskar verkligen den lilla Moa toa. Hon e i en sån underbar ålder nu. Märker att hon och Liam kan leka på en annan nivå numera.

Skulle egentligen ätit middag med C, men det blev inte av. Får ta det en annan dag.

Imorron är det jobb igen. Och sen är inget bestämt på kvällen. Tänkte ta en runda till pildammarna för en härlig spingtur i vinterkylan.

På fre är det en kort jobbdag. Därefter ska familjen till syster som fyller 30 år. Bull för hennes del är att hon är höggravid och kan inte direkt ta nåt att dricka, fast...jag hade npog hellre varit gravid än kunnat dricka ;-) *Avis*
Nåväl. Blir hemmagjord Tapas och massa sällskap. Ska bli trevligt.
På kvällen blir det nog bara hem och njuta av lördagens ledighet. (L)

Vad helgen bjuder på vet jag inte än. Men antar det blir massor som vanligt.


Hörs sen. Ska lyssna på massa musik nu.

Pusssssss :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback