Hmm.

Alla dör som flugor ju. Herregud asså. Min absoluta favoritskådespelare dog inatt. Det är fan sorgligt.
Såg en film med henne igårkväll bara för att jag hade tråkigt och behövdes muntras upp och så dör hon.
Brittany Murphy vila i frid!

Hade en helmysig dag igår.
Åkte massor av pulka och lekte i snön hela dagen med Liam, lillasyster med hennes pojkvän Andreas. Har massor av bilder som jag ska dela med mig sen.
Efter några timmar i snön va vi stelfrusna & gick hem till mamma och njöt av värmen och en god middag.
Sen började vi baka knäck. Muuums!! Ska ätas massor på julafton.

Herregud asså. Om 3 dagar är de Julafton. Galet va tiden går fort. I förrgår va det exakt 1 månad sen jag och dennis separerade. Det är som dom säger. Tiden läker alla sår. Men ja, det är lååångt kvar. Hade en hemsk dröm inatt, och den gjorde ont och självklart rev upp en del skorpor.
Jag trodde seriöst julen skulle firas med honom och att allt skulle va bra. Men antagligen har allt en mening. Fattar bara inte? Ja. Han har ju aldrig haft vidare svårt att gå vidare. Det märkte vi ju med hans ex. Pang boom störtförälskad i mig. Fattade aldrig hur han kunde glömma så snabbt? Samma gäller mig och hans nya. Han har en förmåga att stänga av. Men ja, tycker mest synd om henne, för jag ger de 6 månader, sen är han tillbax till sitt vanliga jag igen. Och dessutom har hans nya en dotter. Och ja. Han är INTEEEEE redo för ngn styvpapparoll, det har vi alla märkt på långa håll. Alltid kul att göra saker ihop i början, sen är det roligare att spela data och glo på tv som en och annan nördig 15 åring. Så fort saknaden kommer upp och det börjar göra ont, så letar jag upp alla felen som va väldigt många. Och tänker på hur jag faktiskt mådde och hur rädd jag va varje gång jag kom hem. Inte för att han skulle göra mig illa eller så, utan att jag skulle behöva stå ut med hans bråk, hat och hot. Och tro de eller ej, men det gjorde så jävla ont varje gång. Så ska de fan inte behöva vara. Usch. Tycker tiden kan börja gå en aaaaning snabbare så jag glömmer fortare.


Jag & Liam ska på bio idag. Ska se "Upp". :) Sen ska jag träffa Charlie (han jag fick nallen av) för en fika.

Men vi hörs sen!!


:-D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback