Hej mina läsare.

Flåt jag varit så seg den senaste tiden. Lovar att från och med idag skärpa mig.

Precis vaknat. Kom hem strax efter 7 imorse. Hade en väldigt trevlig natt igår, och lång om inget annat.
Träffade en gammal..hmm vad ska jag säjja..dejt? Vän? Ja..vet inte vad. Det kändes konstigt när jag helt plötsligt fick en massa drinkar skickat till mig. Kändes så skönt att äntligen få bort det där som spännt mellan oss. Så vi snackade en massa, åt på stippes och bestämde att vi ska ses på fredag. Han ska ta med mig på "Glasklar". Har hört talas om de, men vet inte riktigt vad det är. Han sa att dom typ har öppet första fredagen efter löning, och bara för vip gäster och sånt skraffs. Så ska bli spännande att testa nåt nytt. :-) Så vi får se...spännande ska de bli!

Ska försöka komma ikapp en massa jag missat.
Ja. Malmöfestivalen va ju en succé som vanligt för min del. Va där varenda dag utom på tisdagen. Åt, träffade vänner, titade på de få artister där va, och träffade en kille. Haha. Ajo..ovanligt? Tror ni tröttnat på mina killar jag träffar, haha..har nog själv oxå gjort de. Men som jag sagt tidigare så ÄLSKAR jag att dejta och träffa nytt folk. Hur ska jag annars kunna så småningom hitta en livspartner ;-) Nämner inga namn eller så, men tyckte de va rätt sött. Han jobbar som "kaffepojke" och jag och Kamilla köpte kaffe, och det blir lite flört, och vi bestämmer att jag ska beställa där nästa dag igen. Och det gjorde vi. Och så småningom gav jag han mitt nr i smyg och fick ett lite sött och roligt mess där han skrev att han övat på att skriva sitt nr i kaffet tills nästa gång jag skulle komma. Haha..Men ist fick jag ett hjärta.
Ja, vi har träffats en gång iaf. Och han e både söt och snäll. Men Jessica är den hon är, och vi får se vad som händer. Har inte bråttom med nåt. Säkerligen inte han heller. :)
Jo..tillbax till festivalen. Den bästa dagen va den 21.a När Lasse Srefanz spelade i FYRA hela timmar på dansbanan. Vi trodde han skulle spela typ max 1½ timme, men han spelade, och spelade och spelade, och jag dansade, dansade och dansade. Fy faan vad kul jag hade, och fy faan vad bra jag mådde. :-D Hade det inte varit för att hela lördagen är fullbokad så spelar dom i Lund. (fan oxå), men vi ska dit den 13.e september ist till Kristianstad. *Kuuul* Sen den 6.e ska vi till Dannero i skivarp och se Danne stråhed och äta "räkfrossa", *mumma* Och det ska bli riktigt kul det oxå. Längtar!

Jo, föressten. Har shoppat en massa. :) Köpte en överhet tröja iförrgår. Den har helt bar rygg och på framsidan är där lixom virkat på ett snyggt sätt i coola mönster, och man visar halva brösten genom dessa öppningar på ett diskret och snyggt sätt. Ljuger inte att 3 tjejer kom fram igår "Vaaar har du köpt den tröjan", rätt kul att den är så omtyckt av tjejer oxå.
Sen smällde jag 1200 kr på skult. (aj det sved i plånkan). Klippte mig, och gjorde skithäftiga slingor i håret. Mörklila. Frisörerna tyckte det va ascoolt på mig, och jag är heeelnöjd. Ska ta en bild och sätta in om min kamera vill funka. :-)
Köpte även en ny väska, plånbok, örhängen, parfym (som va mitt bästa köp). Fy faaan vad gott, förförande och sexigt den luktar. Som många vet så är jag svag för mörka sensuella dofter, och denna uppfyller alla mina krav.


Japp. Är helnöjd iaf.

Nu ska jag möta upp några vänner på Glassfabriken och vi ska pula glass i mängder.
Vi hörs ikväll.


"Lovar", haha.


Puss!


Ps. Här ska ni få en Lasse Stefanz låt som jag för tillfälligt fuuuullkomligt älskar. Den är så bra, så härlig, och hans röst. *Ryser* (Lova nu att ni tittar och inte bara tänker "jaja", för här kan jag få er att börja älska dansband, haha) Detta är låångt tillbaka i tiden :-)




Puss igen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Den där låten gick ju att lyssna på :)

2008-08-28 @ 20:04:11
Postat av: Stina

Bra låt faktiskt ;-)

2008-08-29 @ 18:12:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback