Underbara sommar!

Inte orkat skriva..jobbat och en massa annat i vardagens fångst!

Kom hem från jobb vid 22 tiden...fick ett ryck och började dammsuga, tvätta golv och städa. Galen e jag. Gör bara sånt när jag är extremt trött.

Va rätt bra mkt och gör apå jobb ikväll. En massa hungriga själar som nyss fått kosing på kontot...DÅ ska vi köpa hamburgare vet jag..*orka*
Men det värsta är faktiskt som idag. Det kom in 2 muppar kl 20.57...jag menar hallå? 20.57 när vi stänger 21.00.
Jag tittade på Åsa, som tittade tillbax...och vi suckade djupt åt varann. Men men..ställde mig i kassa som jag då höllt på att räkna och lägga ner samtidigt som åsa tömt hela köket. "Kan man beställa"?
Ja...svarar jag lite osäkert, otåligt, irriterande, men ändå med trevlig ton. "Det beror på vad ni ska ha" säger jag.
Så tittade dom sig omkring..."Kan vi äta här"? Då blev jag nog lite röd i huvudet...av irritaion. "Nej" säger jag. Vi låser dörren om 3 min, så det kommer ni inte hinna. Så dom beslutade sig då att gå till Max ist. Smart val tänkte jag...stupidoo!! Asså..hallå. Komma in på en resturang 3 min innan dom stänger och tro att det finns mat färdigt och att dom kan äta där. Sorry..men sånna människor är dom värsta!

Sen finns det dom som är dom bästa..som påpekar hur söt man är..*s* och hur otroligt snygga och häftiga glasögon jag har (sa en brandman till mig idag)...*ler*...haha. Nej men..alltid kul med en komplimang i sin värsta outfit & tillstånd man har/är. :-)

Liam är hos sin pappa denna helgen, eftersom det är hans vecka. Jag lämnade trollet till honom igår..kändes i hjärtat. Men samtidigt kan det va skönt för både mig och liam att sakna varann. För ska hämta honom på söndag igen. *ihh*..Slutar redan kl 18.45 den dagen, NAJZ! Så det blir filmkväll för vår del. (L)

Seen jobbar jag inte så mkt kommande vecka. Det blir en massa shopping för mig, camilla och lilleman. Köpa allt som behövs inför resan. Hehehehehhehehehehehhehehehe....*längta* Måste köpa en lite gummibåt till liam. En sån där lite mindre, med spiderman på. Han kommer bli glllaaauu! Så vi har lite presenter till honom som han ska få öppna på planet så han inte ska behöva vara rädd eller så..han ÄLSKAR presenter! Ni bara skulle sett honom på hans 2 års dag...jisses. Han badade i presenter, & va i paradiset!

Den 16.e är det lite kalas hos mammsen. Grill, Kubb, Yatzy (inte kommentarer), och faktiskt så är Alex bjuden. Japp!

Detta blir en rolig sommar...känns det som. Den börjar bra iaf :-)
Den 18.e ska vi till Liseberg...*wiie* Lillasyster, vänner. Åka, åka, åka, åka, äta, åka åka.....*mumma*
Blir som en 3 åring igen på tivolin. Galet kul tycker jag det är. Så det ska bli kuligt värre! =)

Nej, usch...nu börjar mina ögon bli tunga. Ska upp kl 07 för då kallar plikten *kräka*

Innan jag somnar ska jag ser klart min kära film som laddades ner för min skull igår. Men somnade dock ifrån den, så ska se resten idag.

Imorgon blir det fest!
Vi ska till KB, och dricka e ngt som jag ska göra den dagen. Lillatorg/Möllan innan, brukar slinka ner en och en annan cider eller nåt glas vitt vin..*mumma*
Så vi ses kanske imorron!

Natti natt ZzZzverige!

:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback