Mysdag!

Nyss kommit hem.Haft en trevlig dag.
Först varit i lödde och fixat en massa saker, sedan åkte vi till Zoo i hjärup och handlade hem lite smått och gott till mina troll här hemma. Va väldigt nära att köpa en honkanin åt mitt ensamma marsvin.
Han bodde ihop med en hankanin i några år förr, och det funkade kanon. Men han dog pga sjukdom..stackarn. Började magra så enormt & slutade äta helt. Inte ens vatten fick vi i honom. Så han somnade in efter några dagar..snyft.
Iaf. Så en honkanin är det bästa för honom nu. För han hade väldig tur med den andra hankaninen att han inte blev "söndejuckad"  Kaniner är ju kaniner. Men tänkte vänta tills på söndag när jag e ledig med att köpa henne. Söt som få ska hon va :-)
Blev ingen hel ledig helg. Ska jobba imorron 12.00-16.30. Rätt lagom ändå. Lilleman ska till Alex och min kväll ska förgyllas på ett annat håll ;-)

Åkte och hämta syrran och drog och käkade en bit mat. Sedan till videomix på mobilia och hyrde film och köpte sötsaker. Så nu sitter Camilla & Emma här hemma och väntar på mig. En skräckis och en komedi. Favoritfilmerna :-P

Nej, nu ska jag glotta på tv.

Åhh när gässen återvänder, över skånes vita stränder. Mellan simrishamn och Skanör o Falserbo.
När gässen återvänder hem tillbax från fjärran länder, ja då är våren vår och här e gott att bo!


image539

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback