Vad händer när vuxna blir för fulla?

När en av ens bästa vänner är nere och hälsar på, så får man lov att dricka rött vin/vodka/cider/öl...hmm, kan ju fortsätta här.
Det va ju trots allt lillördag & på egen risk kom folket hem till mig med tanke på min ögoninflammation. *s*
Det är vänner de! (Hehe)

När de blivit liiite för mkt av det goda så kommer det fram sidor som inte är särkilt mogna och mindre pinsamma, haha. Även hos 26 & 27 åringar. Haha.

Men kul hade vi, och det är väl de som är huvudsaken?

(Ps: Bry er INTE om hur mitt rum ser ut. Haha. Håller på att "renovera" och tömma överallt. hehe)

image577

image578

image579

No Comments ;-)

Nu ska snart jag & lillayster in till stan och förbereda inför morgondagen. Dom ska ha inflyttningsfest och det blir ös även då. Galet hur man ska orka. Börjar ju bli lastgammal. *s*
I helgen ska jag träffa S. Det va ett bra tag sedan. Typ Alla (L) dag. Ska bli mysigt att få hans varma kropp emot min igen. Japp, så känner jag. Men som jag sagt tidigare så kommer de inte bli mer än så där. Trots vi att vi bägge tycker om varann väldigt mkt så är vi överens om de. Visst är världen konstig? Haha. Aja..

Nu ska jag duscha av alla synder från igår.

Puss

Kommentarer
Postat av: Anonym

hehe söta ni e

2008-02-28 @ 14:29:53
Postat av: Kim

haha ser ut att ha kul iallafall :)

2008-02-28 @ 14:58:21
Postat av: m

Det verkar som din son betyder allt för dig och det är kul att se. Men jag förstår inte hur du kan göra i hål i örat och snagga av håret (punkbarn?) på sidorna (ngt foto såg det ut så) när han är så liten. Visserligen är det upp till var och en men jag bara undrar VARFÖR och HUR.

2008-02-28 @ 20:55:39
Postat av: Jessica

Varför: Sådan Mor, sådan son!
Hur: Man går till frisören.

Svar nog?

Postat av: milla

Till M!
Herregud, det ska väl du för fan ta & skita i, tror du Liam mår sämre för att han har en tuff frisyr eller hål i örat? Om du nu skriver det är upp till var & en, varför ifrågasätter du då det med varför & hur? är du helt jävla puckad, Det är människor som du som får barn att må dåligt över sig själva, Du som sätter gränsen om vad som är "normalt" och inte. Allt som räknas är att Liam mår bra & ha föräldrar som älskar honom. Jag hoppas du skäms!

2008-03-03 @ 17:38:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback