Vandrande pinne!

Jag hade en sån här vandrande pinne en gång. Ja asså vi hade skitroligt ihop.. Vi lekte ofta "gömma nyckel" & "plocke pinn" Han bodde faktiskt i ett cigarrfodral, och en gång tog jag tempen med honom, jävlar vad det kittlades, haha. Han tyckte det va kul. Och vi söp rätt mkt ihop, han ville ju gärna va en sån där drinkpinne ni vet.. Men en dag så dog han, tyvärr, ehm..ja..vi "bröt arm", så det gick inte så bra.

Ni måste sitta med stirrande min och lyfta ögonbrym nu och undra vad jag e för psyko, haha, men detta är Robert gustavssons verk, haha...så dont worry, be happy oohh ohhh ;-) Kissade på mig när jag såg de. Kommer från den nya dvd Time Out 2 ;-)

Liam sussar gott nu, vi går upp väldigt tidigt på morgonen. För vi har ju en bit och köra, men det går bra. Lite jobbigt nu när det blivit halka och jag har blakslitna sommardäck på..illa illa. Jag kör lugnt såklart. Men vafan...har ju inte min egen bil...FORTFARANDE! Verkar ju aldrig bli färdig. Men snart så...snart så...:-)


Haha fan jag jag älskar Robban, haha..tittar på time out nu på tv 4..får ju aldrig nog ;-)

På lördagen den 3.e så ska jag och 2 från jobb & en massa som den ena känner (känner ju ingen där uppifrån, haha) till Ekebo och se lasse stefanz :-D Så jävla kul...äntligen efter alla dessa år som jag gillar dom, så ska jag se dom live och dansa häcken av mig med alla som befinner sig där...unga som gamla, hehe :-D Ja, så det kommer bli hur skoj som helst.

Ska faktiskt snart ut och äta middag inom kort och dricka gott vin och bio och grejjer, ska bli riktigt mysigt. Det va ett tag sedan, och tycker jag förthänar en sån kväll.

Syrran och ja va och såg den här bondgården på bio, med alla dom där balla djuren och så. Meeen...en sak jag inte kund elåta bli att störa, skratta och tänka på som sades i filmen. 2 st kor sitter och snackar allvar och det är sorgligt & dant, så säger den ena kossan "jag älskar honom bla bla bla, han va ju så mänsklig....???!! Öhh hur fan va en KO vara mänsklig? Jag bara tittade på camilla när det sades och vi både kunde inte hålla oss för skratt och bara tänka öhhhh!! Så det va ett grymt fel i en sån stor film. Men ändå lite ball om man tänker efter ;-)

Jag, syrran och eldar (förhoppningsvis fler) ska köpa biljetter till Özz och Måns möllers show på slagthuset. Måns är bara så underbar..och grymt söt e han oxå..lite småkär ;-)
Ska bli riktigt kul, och så får man buffé oxå..*mumma*=)

Ja...sthlm ser ju ut att bli av..*kul* Isf åker jag upp den 9.e och hem den 11.e..blir en lite minisemester, men bättre än inget om man säger så. Kommer ju självklart att åka upp där snart igen efter de. men detta blir DOCK bara av om vi inte ska utomlands hehe ;-)

Dagens skämt!

Det satt en karl i herrbastun, och plötsligt fick han världens stånd. Han visste inte riktigt vad han skulle göra, men då reser han sig och vrålar.
- Jag måste ha en kvinna, jag måste ha en kvinna, nu med en gång.
En annan kille i bastun sa då till honom.
- Stå inte där och vråla, gå in i dambastun istället.
Han rusar in i dambastun och fortsätter vråla, med fortsatt könet i hårt stående läge.
- Jag måste ha en kvinna, jag måste ha en kvinna, nu med en gång.
En käring som sitter i dambastun blir förbannad, reser sig upp, tar en skopa kallt vatten och slänger på det ståndaktiga könet. Mannen mister genast erektionen och tittar ner på petter-niklas besviket och utbrister.
- Var du bara törstig din lille jävel.


Hehe..inte lätt det där :-P



Jobbar imorgon oxå, sen är vi lediga på tors och då ska vi faktiskt till Vanningen och bada och ha kul. Liam bara ääälskar att bada på simhallen och sånt, myspojke =)
Älskar dig såå mkt min påg!



Du är allt jag saknat,
fast tårarna som föll förut
har torkat ut.
Så lever för mina tankar,
om hur vi kunnat ha det, men
kanske drömmer än.
Tänk om du kom tillbaks
Och visa mig, gav mig svar..

Jag kan ej minnas din röst,
dina ord du sa,
dina andetag
blickar ut i intet.
Har glömt bort hur du log
när du såg på mig,
sa jag älskar dig,
söker trösten inom mig...

*suck*...

Saknar dig!


Nu ska jag umgås med lillsyrran!



Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback