La memories!

Väntar på lillsyrran som snart e på väg hem från jobb. Vi ska se på John Tucker Must Die...verkar vara ball.


Hittade min gamla Mp3 spelare jag varit av med. Musik = minnen...alltid e det så. Kändes spännande att sätta in ett par hörlurar och lyssna på vad för musik den innehöll. Helt otroligt....lyssnar nu, och får ryyysningar långt ner i magen. Just nu lyssnar jag på Danne Stråhed - Fönsterkuvert...snacka om minnen....jisses. Vm fotboll....Sverige spelade...heeeeela Vellinge va på torget...det va underbart väder..där va scen, mat, fest....ja..det va riiiktigt kul. Träffade alla man växt upp med...tjejer som killar... När jag gick omkring lite med Mackan, så fick jag syn på en kille i en bil som passerade...soooom jag kände igen honom, han mig märktes de...söt va han..*s*...Gick o tittade efter honom en stund senare..men såg inte... Fulla & glada va vi, och skulle ut på kvällen sen...tror det va strandbaden..i det där fina tältet dom byggt upp (sörjer dig sb). Vi gick upp till anna och gjorde vid oss lite mer, och förberedde oss för den stora kvällen. Dane Stråhed skulle ju spela på torget...*ihh*..dom flesta vet min passion för dansband. Dom hade precis börjat spela när vi kom ner aspackade, hehe..och vem ser jag inte om den här killen jag skymtade i bilen...och det roliga är att han står på scenen och spelar gitarr...jag ba stod där och hängde hacka...öhhh...haha. Sööönos tänkte jag. Vi dansade som faaaaaan och han va så sjuuuukt sexig där uppe på scen...han tittade på mig,och jag på honom...blyg som jag e när jag har druckit..;-) Va sååå glad denna kväll...därför snackar jag om den...mådde bäst i världen. Efter nån timme va dom färdiga...och lilla jag springer fram till scenen när alla står där uppe, och ger denna söta killen en lapp, men mitt nr..hahaha...fjortis varning, men mysigt va de..och ball. Han hörde av sig rätt snabbt, och dagen efter pratade vi i tele och bestämde att vi skulle träffas. Fick snart reda på att de faktiskt va min idols son...Dannes stråheds son...jag tänkte bara "vafan", hur ska detta gå? Kan ju inte dejta en stor idols son...haha...men jag gjorde det ändå. Åkte hem till honom utan att ens veta vad vi skulle göra den kvällen. Vi satt i sååå många timmar och bara pratade och pratade och pratade...det va riktigt mysigt och trevligt. Vi träffades et par ggr till, och saker hände..trivdes gjorde jag.....tills....ja..*suck*...jag började inse att det faktiskt är alex jag älskar...*hata*..fan vad arg jag va på mig själv. Vi slutade inte att höras, utan messa varann då och då...sen tog det en längre tid innan vi hördes...tråkigt nog. Men han ringde mig på min födelsedag och sa grattis...det betydde väldigt mkt för mig. Och vi snackar lite smått idag om att vi ska träffas igen...han e en härlig kille med sjukare humor än vad jag har...och då är den SJUK, haha. Men jag kommer självklart träffa honom igen..för det vill jag.

Oj blev mkt snack där om en kille...när det egentlige skulle handla om otroliga minnen.
Fortsätter...denna mp3 spelare hade jag i sthlm i sommras...behöver jag säga mer? *woha*...Snacka om magont...vilka lyckokänslor jag får...kommer aldrig glömma hur bra jag mådde där uppe..Och jag och josse snacka om att jag ska åka upp helgen efter påsk...och är väääldigt innställd på de. Ska säga ifrån jenny redan nu så jag får ledigt..det är viktigt. Helt otroligt....vår i sthlm...*åhh*...sen så ska jag såååklart åka upp i sommar oxå...det är utan tvekan. Oj..gissa vem som börjar sjunga i mina öron nu? Amos Lee...herregud vilken kille, vilken röst...vilka tankar om Jonas...(sthlm jonas)...halva min winamp är låtar från honom, från vår djupa relationstid...det har blivit lite avslagen på sistonde..och det är mitt fel, det vet jag. Allt med alex, allt med min "sjukdom", allt deprimerat som hänt...och ändå innerst inne vet jag att åka upp till min underbara vän josse och min andra underbara vän Jonas får mig att må bra. Att återigen få uppleva denna nattpromenad genom sthlm stad, där jag gick barfota dom sista kilometrarna, återigen få uppleva en dag på skansen, återigen få uppleva att äta pasta sallad nere vid hamnen i Hammarby sjöstad där ha bor. (Går inte ed ord beskriva hur underbart där e), Att återigen få uppleva stureplans nattliv, att återigen få uppleva "nakenbada" i den lilla hamnen där hans föäldrar bor...där han e uppvuxen. Att återigen få uppleva allt detta med Jonas....lära mig äta scrumble eggs, hahaha..eller vad tusan det heter..:-D En underbar dag så tog vi båten över till andra sidan södermalm...(tror jag) och gå och leta efter en bra resturang att äta på. Jag åt en väldigt god pastarätt och drack gott cider till. Fick träffa hans snälla syster...som för övrigt gillade mig..*ler*..Ja..ni hör själv...och ändå har ni inte hört hälften...
Men så fort lönen kommit så ska jag boka Fly me och flyga till sthlm stad för att få uppleva allt detta i våren...att få träffa Jonas!

Cuz when you're gone,
all the colours fade.






Satt och tänkte på en sak innan.
När jag & alex köpte huset, och trädgården på 2500 km2, så va jag sååå glad över det otroliga trädgårdsland jag skulle ha. Och jag har en mysig liten hörna som faktiskt är "min"..allt som finns där e jag som köpt, planterat, fixat, byggt och donat. Alex tar dock inte hand om den lila hörnan, nu under vintern har där hamnat cigaretter, ölburkar, smällare, barnstolar I min trädgård...*arg*...så nu e det vår och allt..dax för skörd, hehe. Så jag tänker...i smyg fortsätta ta hand om min trädgård...ni ska se allt som börjar komma upp nu...mina jordgubbarm mina smultron, dillen, löken, salladen, rädisorna..allt e mitt verk. Så jag tänker INTE be alex om lov att fortsätta hålla på med mina hörna, utan jag tänker gå dit o göra det när han jobbar och så. Han lär ju se och märka det, men tror inte han bryr sig på samma sätt då som om jag frågat "alex får jag hålla på i min trädgård", då hade han såklart suckat, blivit irriterad och sagt nej, bara för att jävlas med mig och för att jag ska änna att jag förlorat ngt när vi förlorade varann.
Så på fredag tänker jag "börja" när han jobbar...måste så frö...och potatis nu..*ler*...och räffsa..älskar trädgårdslivet...klagar han så ska jag bara berätta min rättigheter, så lär han väl knipa käft...
Sorry...


Nepp..nu kom milla..
Ska se film och mysa med de små liven som bor här med mig..:-)

Känner mig så lycklig...


Puss

Kommentarer
Postat av: Weronica

Fly me gick i konkurs för någon vecka sen! :)

2007-03-21 @ 00:13:52
Postat av: Anonym

e det du på bilden??:o)

2007-03-21 @ 00:21:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback