Full rulle!

Åhhhhh...jag eeee trööööött!!! *GÄSP*

Jobbade natt igår och upp nu för att jobba dag. Sen ikväll ska jag jobba i kivik. Ska dansa bakom Pedalens pågar, hihihihiihhi. Ja, ska bli kul som faan. :-D Lite nervig..men är det en sak jag känner mig säker med, så är det min dans. Så japp. Heeela dan idag är det jobb. Och sen ikväll blir det förmodligen tisklubben, om jag inte är hemma försent.

Imorron är jag dock ledig. Kära Emma ska sjunga i pildammsparken kl 19.00. Glöm inte komma dit. Oss hittar ni längs fram om ni vill ha sällskap *s* Yes. Så e det. Och efter Emma är klar ska vi alla dra vidare till Strandbaden såklart. Är ju den underbara Falsterbo horse show veckan nu. Har jobbat där i 5 år irad, men inte detta året. Känns dö tomt.
Men, ändå känner jag att detta året räcker det med Strandbaden hela veckan ;-)

Oj, full fart hela veckan..Men då trivs jag.

Träffade Dan häromdagen igen. Bara han och jag. Vi började dagen med att åka till stranden och sitta där och lulla och läsa en tidning och bara vara. Sen drog vi vidare till utkiksplatsen och satt ute på bryggan och matade ankorna, det som fanns där, haha. Vill säga "EN" enda. Fniss. Jag och Dan har väldigt kul tillsammans. Vi gillar lixom samma saker, hehe. Eller hur Dan? :-D







Visst är det bara så otroligt vackert. Älskar Malmö...vackra Malmö!



Titta på Liams nya skjorta, visst är den bara så jävla cool? Haha..verkligen hans färger!
*Älska*





Nej, nu kallar jobbet.

Hörs inatt eller imorron.

Trevlig tis alla.

Puss

Kommentarer
Postat av: Zara

Så vackra bilder. Gud så söt son du har, vilka ögon!!

2008-07-15 @ 11:01:40
Postat av: polisen

återigen du är rädd om din son..... Du behöver inte krocka så hårt för att han skall fara riktigt illa.

2008-07-15 @ 13:33:01
Postat av: Therese Palm

Vad fan sysslar du med "polisen"???



Lägg ner med ditt jävla skitsnack, det du håller på med är sjukligt! Du är kanke nära släkting med den galna "ninjamannen" som de fångat in på Öland.



Jessica... lycka till med dansandet och ge Emma en lyckokram från mig, hoppas hon piskar hela startfältet. Själv är jag på semester men skall försöka följa det på webben om inte det funkar hoppas jag få läsa om henne i kvällsposten på torsdagen!!



Super fina bilder, Liam är underbar!!



Kram på dig!!

2008-07-15 @ 15:21:26
Postat av: Jessica

Tack therese. Visst e han bara sååå söt? :-)

Ska hälsa Emma.



Och va det gäller "polisen" så har hon bara problem med sig själv, inget och bry sig om.

Satt och funderade på vad hon menade med sitt inlägg, tills jag insåg att hon som vanligt inte tänker längre än hennes fula näsa når. När man ska ta en bild på sin son, så kräver hon att bältet ska vara rätt satt och han ska vara knäppt ordentligt, så att han inte ska flyga framåt när jag tar ett foto..Herregud. Aja. Men inget man lägger så mkt energi på..tycker mest synd om henne, för hon har inte det så lätt som hon själv försöker lura sig. Är rätt bra på det här med IP nr..



Ha så kul på semstern T.



Kram :)

Postat av: Lina P

Ja. Den där tönten verkar inte ha något vett i skallen alls. Hade du haft bältet över hade man ju inte sett hela skjorta, som du då är ute efter att visa. Trodde vem som helst kan fatta en sådan sak. Men inte vår kära "polis". Avundsjuka om jag får tilltala.



Psst. Kanonblogg Jessica. Keep up the good work!

2008-07-16 @ 15:04:26
Postat av: Rebecca

såg dig igår i pildammsparken! var där med en massa kompisar, och hade ingen aning om att emma skulle sjunga. hon är grym! hoppas du får en fortsatt mysig sommar! kram!

2008-07-17 @ 14:01:27
URL: http://reppi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback