Brittan...igen!

Japp..då har hon offisiellt släppt video till "Gimme more", den låten jag bara älskaaar.
Jag älskar alla låtar som britney kommer ut med, även om det inte är hon som gör låten, så är hennes röst viktig i låten. Hon e grym, så e det bara.
Men asså. Snälla. Är det slut för henne nu eller vad fan händer?

Ni som har sett hennes nya video förstår vad jag menar. Den är ju 89768635 ggr värre än MTV galans fiasko.
Hon står vid en danspåle heeeela videon i sin svarta peruk och sina skitfula nätstrumpbyxor och rör lite på sin mage. Visst, hon har väl inte fått tillbax kroppen än och därför är inte videon så mkt fokuserat på hennes kropp, utan mest ansiktet, och överdelen. Men hallå? Kan man inte bara köra en grym jävla dansvideo med andra dansare på en scen eller nåt. Gärna lite mer påklätt för att få det här "wow", så att folk kan slippa fokusera sig på henne "buliga" mage och slappa rumpa, som hon faktiskt har, och bevisar sjukt mkt i videon.
Fattar inte producenterna detta eller vad handlar det om?
Brittan kan dansa..och håll med mig här. Om hon hade satt på sig en snygg jävl outfit tillsammans med ett gäng dansare och bara kört gärnet på de mest grymma dansstilar hon kan, så hade de blivit en "wow har du sett britneys nya video" isf för "åhh inte nu igen, vad sysslar hon med? Fiasko".
Tycker det är så synd. Att stå vid dena pålen hela videon och lägga på ett leende 1 eller 2 gånger funkar inte längre!

Jaja, antingen får hon göra nåt WWWWOOOOWWWW jävligt snart eller så lägger hon ner och koncentrerar sig på att få sina stackars barn tillbax och gör nåt åt sitt liv!


http://www.youtube.com/watch?v=m3ceCMpPJgc

(vet fortfarande inte hur man länkar direkt)

Haj!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du kanske inte har förståt att hon inte är i samma form längre och inte har orken att springa runt och hoppa upp och ner så kassta inte sten i glashus!

2007-10-10 @ 17:39:06
Postat av: Jessica

Då kanske du inte har förstått att då har man inte på scen & i musikvärlden och göra??
Jag har fått barn och jag har mer ork och form nu än tidigare, så det är inget som är omöjligt för henne. Däremot motivationen inte finns där. Och på så sätt har hon inte där och göra.
Så nu fick du veta det oxå!

Postat av: Anonym

Brukar du oxå sniffa vitt pulver? Helt ärligt hon ska väl ha en ärlig chans som alla andra! Huvudsaken är väl att hon försöker!!! Dessutom menar du då att ett fetto inte har i musikbranschen att göra heller då fast dom har en röst som kickar fett?? Hon är för fan inte mer än människa!

2007-10-11 @ 06:53:29
Postat av: Jessica

"Brukar du sniffa vitt pulver"? Jisses vad moget sagt, vad är du 12?
Du har rätt..alla människor ska ha en chans, men i den branschen finns det inte mer än 1 chans, och det vet vi alla. Därför blir jag så arg att hon inte väntar tils hon nu ÄR i rätt fort, ÄR motiverad, HAR orken. För som sagt, man får bara en chans, och den satte hon inte, så nu är det en maaaaassa artiklar överallt och media är på henne som fan om hur kass hon är osv osv..
Fetto? Vem har sagt nåt om fetto? Att du tycker hon är fetto är upp till dig, men de gör jag inte jag. Hon är bara inte i form till att komma tillbax och tycker hon hade kunnat vänta. Fan inte i samma tillfälle som hon håller på att förlora sina barn och grejjer. Så lägg ner nu!

2007-10-11 @ 13:14:16
URL: http://wiren.blogg.se
Postat av: Anonym

Men är du trög?! Det är hon som drar upp vitt skit!!! Och vem har sagt nått om att hon är fet? Håller verkligen med signaturen "Läsaren"! Du klarar för fan inte av att folk inte tycker det samma som du! Lär dig att ta lite kritik!

2007-10-11 @ 14:27:40
Postat av: Anna

Jag håller med. Har man en blogg som folk kan läsa (även om man nu bara skriver till sig själv) får man minsann lära sig/ räkna med att få samt ta kritik.

2007-10-11 @ 15:25:59
Postat av: Milla

Men herreguuud! Hahha. Hela bloggvärlden innebär att man får skriva vad man vill. Läs förhelvete inte skiten om ni inte vill. Hela jävla världen tycker synd om Britney och mer finns nog inte & säga. hejsVEJ!

2007-10-11 @ 15:33:56
URL: http://Absofukingmilla.blogg,se
Postat av: Micha

Absolut men då får man oxå räkna med kritik och åsikter! Håller med Anna och den andra som skrivit!

2007-10-11 @ 15:50:11
Postat av: carro

behöver man bli kritiserad för allt man skriver i sin blogg eller? Måste man skriva i slutet på varje blogg "ÄR INTE ÖPPEN FÖR ÅSIKTER" för att slippa arga kritiserande kommentarer.Jag tror hon skiter i vad folk tycker om vad hon skriver. Jag läser den här bloggen ofta...jag håller inte med om allting. Men orka kommentera och kritisera? Det är en blogg för fan.../c

2007-10-11 @ 16:01:47
Postat av: Jessie

Gääääsp!

2007-10-11 @ 21:00:15
URL: http://wiren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback