Galet vilken fest!

Jisses säger jag.
Planeringarna inför festen börjar komma på plats.
Camilla har bjudit sina vänner, Marcus har bjudit sina vänner, och jag har bjudit mina vänner.
Kan ni förstå hur mkt folk vi kommer vara på denna fest? I min 62.a? :-D
Marcus va här igår och vi inspekterade alla rummen. Si och så ska vi möblera om där, och dittan och dattan ska vi sätta till där, och det ska bort, och det ska dit. Ja, allt för att vi ska få bästa plats. För vi är ca 60 pers, som är räknade, haha. Sen vet man aldrig vem som tar med vem. Jävla tur jag har en sjuukt stor balkong. Det är lika lång som hela lägenheten, så det är rätt najz. Vi måste köpa en massa askfat och grejjer.
Platsmuggar, tallrikar till tilltuggen, skedar, snapsglas, vinglas, ja gud vet vad. Och en massa dricka..läsk då, ifall ngns blannevann skulle ta slut. Jag har sjuukt mkt sprit till festen, och mer lär de bli eftersom jag önskat mig sprit, hehe. Av mamma vet jag att jag kommer få en plattång, så det är perfa. Av syrran har jag önskat min Kenzos nya "Amor"


Den luktar gudomligt!!

Sen har jag önskat mig ny jacka, mössa, halsduk och vantar.
Och av släkten önskar jag mig presentkort på Tattoo world.
Och sen har jag önskat mig lite smått och gott av alla.
Ska bli kul och se vad man får!







Nästa vecka ska jag, marcus och milla till stan och inhandla en jäkla massa till festen. Halloween saker, spindelväv, skelett, monster, spindlar, kedja, pumpor, dricka, chips, godis, ingredienser till tilltuggen, presenter till de som vinner bäst utklädnad, saker till "inledningslekarna", sprit, och jaaa..en jääävla massa. Men det är allltid lika kul att inhandla saker till en sak som man vet kommer bli sjuk bra och sjukt kul!!!!
Fick veta igår att en viss person kommer till festen trots allt eftersom han insåg att det va det han verkligen ville göra. (Invecklat). Tur dom tar sitt förnuft till fånga och lyssnar på sitt hjärta ibland. *s* Men så jag ska hämta han innan festen börjar, så han är där innan alla andra kommer. Känns bättre så när han inte känner ngn annan. Men fan vad kul det ska bli.
Ni ska få listan på alla som kommer. Faktiskt rätt många här som vill veta! :-)

Nepp. Nu e Marcus på väg hit med mat. Vi ska planera!

Puss





















Kommentarer
Postat av: Anonym

har du funderat på hyra lokal? det kan bara bli klagomål från grannar , synd om dina djur med eller du lämnar bort dom?

2007-10-24 @ 13:32:07
Postat av: Anonym

Funderat på att hyra lokal?
Tjaa..om jag haft några tusenlappar extra över så hade jag kanske funderat ett steg längre.
Tror inte mina grannar bryr sig så mkt. Eftersom jag känner dom flesta, och sen har jag redan lämnat ut brev till dom och varnat dom.
"Synd om dina djur" Vad tror du om mig? Det är ju självklart jag tar hänsyn till mina djur först av allt. Dom kommer inte lida, de lovar jag dig.

2007-10-24 @ 16:08:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback