LIAM!

Jag bara måååste få göra detta inlägg.

Igår när jag städade så ritade liam.
Han kallade på mig. Maaammmaaa.. Jag gick ut i köket för att se vad han ville.
Titta sa han. Jag har skrivit mitt namn på min hand. Där står Liam, sa han.
Jag tittade på hans hand, fick dock inte det till Liam, haha, men sa åhhh vad du e duktigt Liam som kan skriva ditt namn, och så pussade jag honom. Han blev såklart jättestolt.
Så jag tog en bild på hans hand där han försökt skiva sitt namn.

Anledningen till att jag gör så stor grej utav de, är för att det faktiskt är första gången han sagt att han "skrivit"....och denna gången blev det hans namn, vilket är mest troligt.
Nästa gång kanske han lyckas, vem vet, så därför tänker jag ta minne av den första gången, trots att de blev på hans hand, haha.

Ja..titta här får ni se, om ni lyckas få det till "Liam"

image353

VIsst e han duktig ;-)


Åhh..hans mysiga pluffsiga hand. Vill bara hålla den nu!
Saknar honom trots att det är första dagen på nästan 2 veckor jag e utan honom.

Kollade på Ally Mcbeal till kl 3 inatt. Sen somnade jag och visste att jag hade ställt kl på 14, för jag ville sova ut för första gången på länge. Men trodde såklart jag skulle vakna innan, men nepp. Kl 14 piper min mobil...och jag tittar mig omkring. Jaha..kl e 14. Vad ska man nu göra? Så jag tog min Ally skiva och satte igång den. Men först ville jag skriva ett inlägg.
Ikväll blir det Core och sen Bodystep (gilla). Ska bli skönt. Och självklart sola litta oxå.

Nej..nu ska jag titta på tv.

Hörs sen!

Puss


Kommentarer
Postat av: My

Hej! Jag har skrivit till dig innan (vet inte om det kom fram) angående dina vackra kattungar :) Fick din blogg-adress ifrån din syster (skulle jag tro att det var)Jag var faktiskt och letade efter en kattunge idagarna så detta kommer jätte lägligt. Din vita kattunge är ju bara för söt! Finns det någon chans att man skulle kunna tinga den om det är så att vi skulle vilja köpa en? Skulle varit jättebra om ni skickat datum (då dom klarar sig själv och är till salu), Pris o.s.v till min mail [email protected]. Hoppas på svar! Vi är seriösa köpare . Kramar My


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback