Six days left!






Ska snart iväg och jobba.
Örk!

Ikväll blir de bara en massa slappande för min del. Kanske städa lite & såhär med tanke på vad som väntar inför onsdag :-) Håller på att tänka ut maträtter för fulla muggar, inte så lätt hörrini att välja nåt bra!

Igår snackade jag i tele med Oscar för första gången sedan vi bröt upp. Kändes dökonstigt, men samtidigt väldigt skönt att få lite klarhet om vad som egentligen hände?! Han sa till mig att han aldrig slutat tycka om mig, och gör de än. Kändes konstigt att höra eftersom jag säkert trodde han hatade mig eller nåt? Men vi snackade evigheter på msn om allt möjligt. För min del va det som sdagt skönt att veta vad som hade blivit så fel då i början, när allt va så underbart som vi faktiskt hade de. Ja, ni har ju själva läst och vet en hel del. Hade de lite jobbigt i början att glömma honom, tyckte de va döjobbigt. Men det va ju ett tag sen nu, och ja..ni alla vet vad som hänt på min kärleksfront. Efter vi loggade ut på msn så ringde han mig. Blev dö chockad, men svarade såklart och vi pratade bara en massa skit, precis som förr. Kändes inte stelt eller så, utan bara skönt att kunna vara vänner.
Har ju lärt mig en sak. Att aldrig bry sig om rykten, man ska alltid gå direkt till källan om man verkligen vill veta!
Så vi ska nog träffas och ta ett glas vin eller nåt sånt bara för att snacka ut och träffas som vänner.



Imorgon har jag en HEL del att göra innan S kommer hit. Ska städa, städa och städa och laga förrätt, huvudrätt och efterrätt. Fixa gott vin. Packa in julklapparna, göra vid mig. Hehe..och det tar inte 5 min ;-) Allt ska vara perfekt.
By the way...Fick mess av honom nångång efter 00 igår. Såg det idag. Så nu vet jag att han lever iaf. *hmm*
Jaja..som sagt. Ska inte spekulera.
Asså..det är SEX dagar kvar till julafton. Hajjar ni? Julen har fan precis börjat, och snart är den slut. Men då har vi alla våren därefter att vänta oss. Våren är absolut den bästa årstiden. Älskaaaaar våren!!



Åhh. Herregud alltså. På våren är jag som mest aktiv. Sitter ALDRIG inne. ALDRIG! Atingen så är jag i skogen, djurparker, har picnic, tivoli, utflykter, promenader, fikar, shoppar..självklart med liam de flesta gångerna :-)





Nepp!! Nu ska jag ner och städa i tvättstugan, sen ska jag köra och lämna liam på dagis och sen ska jag jobba.
Hade hellre sett att jag kunnat vara hemma hela dagen med mitt troll och mysa.
Men man har sina plikter..


Ha en trevlig tisdag!




Oscaria



Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback